coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42717 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1700 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jenny 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik had mijn pakketjes ook effectief de dag erna,is niet zoals bij andere website die hetzelfde beloven maar niet waarmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Darkfury 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Top gewoon :)

Service
Goeie service erg behulpzaam !

Assortiment
Je vind een heel groot assortiment, als je het hier niet vind vind je het nooit :)

Extra toelichting
Heel goeie service , artikel besteld volgende dag al in huis , top gewoon !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 31-12-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit m'n luie stoel besteld en opgehaald in de winkel. Prima combinatie

Service
Goede service in de winkel en prima online bestelomgeving

Assortiment
Veelzijdig

Aanbeveling
Prima winkel. Helemaal klaar voor deze tijd van digitaal winkelen met analoge service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kypi 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
vlot
snel geleverd
nog nooit problemen gehad

Assortiment
ruim assortiment van verschillende merken en proucten

Aanbeveling
Alleen nog maar positieve ervaring gehad met deze winkel!

Extra toelichting
/

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ryan 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website was erg duidelijk, vond het erg fijn dat er een speciale "hoek" was voor monitoren (monitorstore.nl).

Bestellen was snel en gemakkelijk, had een product net voor 12 uur 's nachts besteld, volgende morgen op tijd aangekomen zoals beschreven stond.

Al met al, erg tevreden!

Service
Winkel is erg goed bereikbaar d.m.v social media, vond het erg goed dat coolblues klantenservice niet alleen op de website kan, maar dus ook op andere manieren.

Besteltijd was zoals hiervoor gezegd precies op tijd gekomen, was hier heel blij over.

Assortiment
Het assortiment voldeed aan mijn verwachtingen. Er zijn weinig "grote" winkels met computer onderdelen, maar coolblue heeft deze wel. Als een computer fanatiek ben ik erg enthousiast over onderdelen kopen bij coolblue.

Wel zijn sommige dingen wat duurder dan bij andere webshops/winkels, maar voor de service ben ik bereid om wat meer te betalen.

Aanbeveling
Coolblue is toch wel de beste webshop waar ik producten heb van gekocht, bestellen was snel en gemakkelijk, volgende dag in huis.

Ook is er een iets dat coolblue heeft dat andere webshops niet heeft. Toen ik de grappen op mijn doos (doos is een kattenmagneet & help bij openen van het product) zag was ik verbaasd hoe "chill" de winkel om het zo maar te zeggen, is.

Dat Coolblue op socialmedia zit EN vragen van consumenten beantwoord, vind ik een van de beste dingen van deze winkel. Het was fijn om te zien dat CoolBlue met zorg naar de consumenten luistert.

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diede 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk te vinden, overzichtelijke website.

Service
Altijd snel antwoord in de chat. Letterlijk open tot 23.59 uur.

Assortiment
Breed assortiment, je vindt (bijna) altijd wat je zoekt.

Extra toelichting
Erg blij met de functie waarbij je geholpen wordt met het uitkiezen van de perfecte koptelefoon/oordopjes voor jou.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Cornelisse 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag besteld is ook echt morgen in huis

Service
word altijd vriendelijk geholpen zelfs als je om 22:00 uur de klantenservice belt. en in de winkels idem dito

Assortiment
groot assortiment super nice

Aanbeveling
is een top winkel word altijd snel en vriendelijk geholpen. ik ben in middels fan van coolbleu geworden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
supersnelle levering

Service
prima

Assortiment
alles verkrijgbaar

Aanbeveling
gewoon Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van Tiggele 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Vriendelijk personeel bij telefonisch contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catherine 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super easy shoppen! Perfect.

Service
Goede service. Duidelijke instructies.

Assortiment
Veel keuze en goed omschreven producten.

Aanbeveling
Heerlijk om bij CoolBlue te winkelen. Kan ik van harte aanbevelen!

Extra toelichting
Perfecte webwinkel omgeving. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rini 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site.

Service
Ruilen, retourneren, vragen, het is allemaal heel normaal bij Cool blue!

Assortiment
Ruime keuze. Als Cool Blue het niet heeft, dan hoef je niet verder te zoeken.

Aanbeveling
Betrouwbaarheid staat voor mij erg hoog. En dat maakt Cool Blue waar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LuVanMo 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel en duidelijk wat je zoekt, door ofwel maatvoering of door extra gegevens

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote keuze van producten

Aanbeveling
Daar er een grote keuze is aan producten waar je uit kan kiezen en met de nodige info daar aan gekoppeld, maakt dit je gemakkelijk om een keuze te maken. Komt daarbij dat je wel op een snelle en correcte manier je bestelde artikels aangeleverd krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geweldige winkel 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site.

Service
Vlotte service.

Assortiment
Heel veel keuze, handig dat er top 10 is gemaakt van bijvoorbeeld meest verkochte camera's.

Aanbeveling
Geweldige winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel besteld en bezorgd

Service
Keurig bezorgtijd vermeld en apparaat netjes op zijn plek gezet

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Zeer goede, snelle service en mooie prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Top winkel, product omschrijvingen en reviews zijn altijd veel uitgebreider dan hun concurrenten. Prijzen zijn concurrerend en service is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Alles keurig op tijd en volgens afspraak geleverd

Assortiment
Voldoende keuze voor het gezochte toestel

Aanbeveling
Mijn ervaring met de winkel is alleen maar positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, breed assortiment, gemakkelijk bestelproces

Service
Goede ondersteuning helpdesk. Snelle levering die goed te volgen is.

Assortiment
Breed genoeg

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpele instructies

Service
Snelle levering, doet wat t belooft

Assortiment
Prima, weet niet precies wat verkocht wordt, zoek gericht op wat ik op dat moment wil kopen

Aanbeveling
Duidelijk en doet wat er wordt beloofd

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website, makkelijk bestelproces

Service
snelle levering

Assortiment
zeer ruime keus

Extra toelichting
avonds besteld en de volgende dag om 12 uur in huis. Dit niet verwacht omdat wij op een wadden-eiland wonen. Waar de leveringen meestal een dag langer duren!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaste klant 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kiezen uit je luie stoel

Service
's avonds besteld de volgende middag thuis

Assortiment
Vrij uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Heb dit jaar al 4 maal wat besteld en alles zoals afgesproken en op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vermeiren Carolien 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle service, om 23 uur besteld, om 10 uur in huis!

Service
Perfect

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ik kan iedereen coolblue aanraden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurent 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snel gevonden wat ik zocht

Service
Perfect, levering zoals afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

erik 30-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,3

Gemak
Het gemak van online bestellen is goed te doen bij coolblue, de website is geordend & makkelijk te navigeren.

Service
Bij Coolblue een wasmachine besteld, deze zou de volgende dag in huis zijn, zo gezegd zo gedaan. Echter wijst de ervaring uit dat dit in de praktijk helaas niet zo werkt. De wasmachine is niet geleverd & de klantenservice van Coolblue geeft helaas niet thuis.

Assortiment
Geen opmerkingen.

Aanbeveling
Coolblue is een prima webshop en ervaar het online winkelen makkelijk. Helaas kan coolbue aan service nog een heel deel verbeteren. Misschien een voorbeeld nemen aan de 'grote jongens' zoals Wehkamp & bol.com

Extra toelichting
Fijne webshop met dramatische service. Aangezien ik zonder wasmachine zit, dan maar digitaal de was buiten hangen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 31-12-2015

Beste Erik,

Spijtig om te horen dat de levering en opvolgende service niet naar wens is geweest. Kun je ons via de social media kanalen (Facebook, Twitter, Whatsapp, etc.) kunnen benaderen? Dan kijken we graag wat hier misgaat/misging. Het verzoek hierin naar je review te refereren.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Einhell bladblazer 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk, duidelijke site en vooral een snelle levering.

Service
Levering netjes op tijd.

Aanbeveling
Prijzen zijn scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ted 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
als je weet wat je nodig heb is er niet makkelijker dan via de computer te bestellen

Service
Via chat krijg je snel direct antwoord

Assortiment
in de winkel was geen voorraad, ze wilde het reserveren en de volgende dag was het er

Aanbeveling
ze wilde het in de winkel afgeven, maar ik heb het online toch besteld en de volgende dag 10.30 kwamen ze het al brengen, super.

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellen en de volgende dag in huis!

Service
Binnen 1 dag antwoord op mijn vraag.

Assortiment
Redelijke keuze.

Aanbeveling
Snel en netjes ingepakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mattie 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Het assortiment is ruim en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvG 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is overzichtelijk weergegeven en stap voor stap maak je je bestelling compleet.

Service
De communicatie over je aankoop is geweldig. Je bent steeds op de hoogte van waar je bestelling is.

Assortiment
Zeer, zeer ruime keuze van goederen. Heel veel artikelen met veel reviews.

Aanbeveling
Coolblue heeft alles wat de klant van tegenwoordig vraagt. Goede prijs/kwaliteit verhouding en een buitengewoon goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inez 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering, prima website

Service
goede, snelle communicatie, snelle terugbetaling na miskoop. snelle levering

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam Brink 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site waar je je wensen aan kan vinken en zo makkelijk een keuze kan maken. Overzichtelijk!

Service
kregen eerst een mail met de schatting van levering. De volgende dag al! En later ook nog een belletje dat ze er met 20 minuten waren. De vaatwasser werd keurig op de plek gezet en de oude meegenomen. Snelle en prettige manier van leveren!

Assortiment
volop keuze in merken en soorten vaatwassers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

daphne brynaert 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht van het aanbod. Duidelijke omschrijving van het product en specificaties en meningen van anderen.

Aanbeveling
Heb niets negatiefs te melden dus ik geef een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan altijd makkelijk snel een selectie maken naar de producten waar je naar op zoek bent

Service
snel en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 30-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
De 101 verschillende shops maken het niet echt overzichtelijk. Coolblue heeft al enige naambekendheid, en moest alles onder de naam Coolblue vallen zou het al heel wat verwarring voorkomen.
Verder is alles wel snel te vinden.

Service
Alles kwam de volgende dag toe aan huis, in perfecte staat.

Assortiment
Voor hdmi kabels zijn er geen goedkope merken, enkel duurdere kabels die voor niets nodig zijn.
Het enige dat nodig is voor een hdmi kabel is het 'hdmi high speed' certificaat. Typische audio/hifi afzetterij...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Stefan 30-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Product onmiddellijk gevonden.

Service
's avonds besteld, dag daarna geleverd

Assortiment
had onmiddellijk gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Ik heb wel de indruk dat het product al eens uitgepakt/gebruikt is geweest: de plastiek beschermfolie van de verschillende wifi blokken zat los, de plastiek verpakking van de USB kabel lag los in de doos en de web id beveiligingscodes waren in de gebruikshandleiding ingevuld met zwarte stift.

Extra toelichting
Product werkt naar behoren. Ik heb wel de indruk dat het product al eens uitgepakt/gebruikt is geweest: de plastiek beschermfolie van de verschillende wifi blokken zaten los, plastiek verpakking van de USB kabel lag los in de doos en de web id beveiligingscodes waren in de gebruikshandleiding ingevuld met zwarte stift.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SamuelDeb 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden zonder moeilijke zoekopdrachten.

Service
logische en makkelijke stappen om te volgen + voldoende uitleg

Assortiment
Ieder product opgezocht ondertussen is reeds gevonden op Coolblue

Aanbeveling
Coolblue is makkelijk bereikbaar en heeft een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen P 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles snel terug te vinden door de producten onder te verdelen per Sire.

Service
Snelle afhandeling en goed op te volgen verzending. Levering is super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vankan 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudige en snelle bestelling en levering.

Service
ik wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling en levering.

Aanbeveling
als ik weer iets nodig heb en de prijs/kwaliteit verhouding is prima, zal ik zeker weer bij deze firma bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hendrik hermans 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede service

Service
goede service

Assortiment
alles wat je wil

Aanbeveling
goede webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirt devil 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel is zeer overzichtelijk en gemakkelijk

Service
Alles was tip top in orde!

Assortiment
Zeer grote keuze(in mijn geval stofzuigers)!

Aanbeveling
PERFECTIE bestaat niet....maar jullie komen toch aardig in de buurt. Dikke proficiat!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen is simpel en eenvoudig. Daarnaast worden er automatisch producten aanbevolen bij een aankoop en kan je vaak via een bundel van verschillende items korting krijgen. Top Coolblue!

Service
Pakketje is eenvoudig te volgen en je kan zelfs aangeven in welk tijdvak je het pakketje wilt ontvangen.

Assortiment
Ik heb nog niet alles bekeken vandaar een 9. Ik kocht een digitale camera en daar was zat keuze in.

Aanbeveling
Zoals velen al weten, je kan hier met een gerust hart wat kopen. Betrouwbaar, snel en veilig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Beijnes 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is zeer makkelijk zoeken op de site van Coolblue.

Service
Na de bestelling krijg je gelijk een track en trace mogelijkheid aangeboden. Ook op de dag van levering wordt je op de hoogte gehouden van de levertijd. Men kwam keurig op tijd leveren. Alles was snel aangesloten en het oude artikel werd gelijk meegenomen.

Assortiment
De keuze is reuze!!

Aanbeveling
Kan ook haast niet anders. Tot nu toe nog geen slechte ervaringen met Coolblue gehad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke zoekfuncties met gelijk per item een rating. ideaal! Tevens geeft de site een advies wanneer dit aan de orde is. Bij mij om extra stofzuigerzakken aan te schaffen bij de stofzuiger zelf.

Service
gebeld na plaatsing order om een aanpassing door te voeren. Direct geregeld en snel klaar. Wederom; TOP!

Assortiment
kijk zelf maar wat er allemaal is ... en per groep meerdere opties.

Aanbeveling
kan niet anders als ik al 3x een 9 heb gegeven. Waarom geen 10??? Eigenlijk geen idee maar dat cijfer geef ik niet gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hgh Reiniers 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanachter je computer

Service
Communicatie verloopt via mail erg goed

Extra toelichting
Als er een actie is van een bepaald merk in dit geval Canon dan zou ik dat makkelijker terug willen vinden op jullie website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reindert 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en duidelijke website

Service
Alles klopte van A t/m Z

Assortiment
Gewoon goed !!

Aanbeveling
Gewoon een 9

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri Storm 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, goederen uitstekend te vergelijken en zeer gemakkelijk te bestellen zonder poespas!

Service
Zeer snelle levering, een dag na bestelling. Geen reden gehad om de bestelling te storneren en/of terug te zenden. Omschrijving van het product helemaal overeenkomstig de beschrijving en getoonde foto's.

Assortiment
De prijsstijging is nergens beter! Het aangeboden assortiment is ruim voldoende. Ik heb geen aanvullingen hiervoor.

Aanbeveling
Enorm gebruikers gemak. Vanuit huis kiezen, bestellen en betalen.
Geweldig makkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tspark 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk

Service
Goed contact

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit je luie zetel, duidelijke & stapsgewijze communicatie van selectie tot betaling, levering zonder zorgen

Service
Klantvriendelijk, zowel online als aan de deur (met dank aan Khalid)

Assortiment
Slechts bepaalde categorieën, bijvoorbeeld weinig kinderspeelgoed te vinden. Echter beter sterk in bepaalde productgroepen dan redelijk in alle producten.

Aanbeveling
Som van bovenstaande. Zeer tevreden van mijn eerste aankopen.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan Bert Rijnberk 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestelproces is erg eenduidig en helder. Ik zou geen verbetering weten. Wat handig is, is dat je ook een alternatieve datum kunt kiezen, want niet iedereen wil direct de volgende dag een levering krijgen.

Service
Installatie ging snel en vlekkeloos, waarbij de installateur professioneel overkwam en alle afval netjes afvoerde. Geen omkijken naar!!

Assortiment
De meeste belangrijke modellen in voorraad en direct te leveren.

Aanbeveling
Snel, professioneel, goede prijs. En ook nog een beetje humor. Wat wil je nog meer!?

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RJM de Jonge 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zéér overzichtelijke website, goede telefonische hulp

Service
Goede telefonische vraagbaak

Assortiment
Je kunt letterlijk alles kopen bij Coolblue en de prijs/kwaliteitsverhouding stelt nooit teleur

Aanbeveling
Dat kan niet anders met mijn bovenstaande beoordelingen

Extra toelichting
Ik winkel nu al een paar jaar bij Coolblue en elke keer als ik de website bezoek voelt het als thuiskomen en niet als op visite zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans MH 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede website.

Service
Snel en goed verpakt geleverd.

Assortiment
Ruim voldoende

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews