coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42505 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2756 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Claudia 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudige site etc.

Service
Snelle levering. Bij vragen even een appje sturen en binnen 30 min het antwoord. Ideaal!

Assortiment
Ruim assortiment in elke prijsklasse

Aanbeveling
Voor ieder wat wils, geen poespas, snelle service en levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peeters Maria 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
van uit je luie stoel winkelen

Service
direct en vlotte bediening

Assortiment
bijna alles te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathieu 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel gebruiksvriendelijk, alles is mooi per categorie

Service
Heel snel, en probleemloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cool blue 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer tevreden

Service
het werd geleverd zoals gezegd, proficiat

Assortiment
het kan niet beter

Aanbeveling
uiterst tevreden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tam 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering. Zelfs zo vlak voor de feestdagen, top!
Ook de bezorgtijden worden fijn aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elvira 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan tot midden nacht bestellen, en het is echt de volgende dag al in huis.

Assortiment
ik zocht een product via een zoek venster, en het bleek bij Coolblue nog goedkoper te zijn dan bij andere web winkels.

Aanbeveling
Ik heb nu 2x hier besteld, en het is zo goed bevallen, dat ik hier zeker vaker ga bestellen.

Extra toelichting
Waar vind je een web winkel, waar je tot 24.00 uur kan bestellen, en al gelijk de volgende dag het bestelde product in huis te hebben. En dan ook nog een GEEN verzend kosten. Ik weet zeker, dat je dit nergens kan vinden, alleen bij COOLBLUE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coekaerts florent 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snelle en betrauwbare service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer duidelijke website gemakkelijke bestelling

Service
zeer correct en vlug geleverd

Assortiment
alles te vinden op de website

Aanbeveling
zou deze winkel iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Rustig online bestellen en aan huis gebracht (wanneer je wil)

Service
Tijdige levering, een bericht hoe laat ze gaan komen, top!

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Alles online, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William Verhegge 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Handig om van thuis uit te kiezen.

Service
Ook de helpdesk is zeer hulpvaardig.

Assortiment
Gamma kan zeker uitgebreid worden (bvb hifi speakers en kabels/accessoires).

Aanbeveling
Is reeds zeer goed, maar kan nog beter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ine 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en makkelijk

Service
Bij problemen wordt er naar een passende oplossing gezocht

Assortiment
Ruime keuze in een groot assortiment

Aanbeveling
Compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yash 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer goed gevormde site, duidelijke info, makkelijk bestellen

Service
Klantenservice makkelijk te bereiken, retour sturen is mogelijk en gratis; een goede klantenservice

Assortiment
Enorm assortiment met zeer veel producten

Aanbeveling
De klantenservice is geweldig, en bij deze winkel kan je er zeker van zijn dat je je product op tijd ontvangt. Let wel op de prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goris Sonja 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Snelle service, vriendelijke antwoorden en goede inlichtingen betreffende de bestelling, je levering is goed te volgen!

Assortiment
Zeer grote keuze in alle afdelingen!

Aanbeveling
Alles tip top in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbe 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zeer snelle levering,dit is dik in orde.

Assortiment
Een groot assortiment waaryit je kunt kiezen,je vindt direct wat je zoekt.

Extra toelichting
Het is een groot voordeel dat je kunt vestellen tot 24u. In tegenstelling tot andere sites waarbij de bestellingen vroeger moeten gebeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert van Bentem 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
grote keuze en snelle bezorging

Service
terugzenden zonder reden wanneer het product niet helemaal is wat je er van verwachtte en goede garantieafhandeling

Assortiment
veel merken in alle prijklassen zijn op voorraad tegen concurrerende prijzen

Aanbeveling
uitstekende website , bezorging en service

Extra toelichting
vooral zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis winkelen , makkelijke en duidelijke website .

Service
Snelle levering van je gekochte product

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Makkelijk snel en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacqueline 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle service je besteld volgende dag in huis ze brengen netjes boven sluiten alles aan

Assortiment
Erg tevreden

Aanbeveling
Snelle service en vriendelijke personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website met goede zoekfunctie

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Prima keus

Aanbeveling
Makkelijke website en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hvdb 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is gemakkelijk terug te vinden

Service
Snelle service. De zondag besteld en de maandagmorgen al geleverd.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Supersnelle levering, gemakkelijk om te betalen en veilig. Een aanrader.

Extra toelichting
Een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannes Strobbe 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Peggy 26-12-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De verkopers nemen echt de tijd voor je

Service
Ik werd heel vriendelijk onthaald in de winkel te Wilrijk!!
Tijdens het wachten kreeg ik een drankje aangeboden.

Aanbeveling
Ik kan hier absoluut geen negatieve punten aan toevoegen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine Cornelis 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelling geplaatst om 23u op 23/12, volgende ochtend geleverd om 12u. Waow, geen stress in drukke winkels en onderweg

Service
Snel en vertrouwbaar

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ik beveel het zeker aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijke zoekfunctie, uitgebreide zoekresultaten en productinfo.

Service
Bevestigings-e-mails direct verstuurd en razendsnelle levering, plus bestellen tot 23:59

Assortiment
Alles wat je zoekt te vinden

Aanbeveling
Gemak, groot aanbod, overzichtelijke site, snelle levering, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Ambroos 26-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Het was makelijk en overzichtelijk om iets te kiezen en te bestellen.

Service
Als men zegt dat voor 9,95€ de zelfde dag geleverd kan worden en het lukt niet. Laat de klant dan dit tijdig weten. Klanten moeten ook thuis blijven wachten. En anders moet deze diens afgezet worden.

Assortiment
Zeer tevreden , veel in aanbod.

Aanbeveling
Eigenlijk nog af te wachten , heb mijn bestelling na 4 dagen nog niet gehad.

Extra toelichting
Gewoon wat ik heb door gegeven over snelle service , als het niet op tijd of helemaal niet geleverd kan worden dit tijdig aan de klant laten weten.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Bobby 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website

Service
Klantenservice is zeer goed toegankelijk via diverse kanalen.

Assortiment
Bijzonder groot assortiment

Aanbeveling
Perfecte winkel met groot assortiment, heldere uitleg over producten, snelle levering en goede en persoonlijke klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veke 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan snel een product naar jou keuze opzoeken. Deze ook heel makkelijk bestellen en ook zien of dit product voorradig was. Eens je een bestelling geplaatst hebt krijg je snel daarop een mail met bevestiging van deze bestelling en hoe je verder de bestelling kan opvolgen.

Service
Zeer snel geleverd! Inderdaad de dag voordien bestelling geplaatst en de volgende morgen was mijn bestelling al geleverd.

Assortiment
Zeer ruim aanbod van verschillende producten. Zeker gunstige prijs als je kijkt dat de levering in de prijs is inbegrepen.

Aanbeveling
Gewoon fijn als je snel je producten kan vinden en ze dan ook zo snel thuis geleverd krijgt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonio 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is prima te vinden met duidelijke omschrijvingen :)

Service
Voor de deur geparkeerd cash betaald en weer weg super snel :P

Assortiment
Het assortiment is super ze hebben echt bijna alles :P

Aanbeveling
Heb al meerdere producten bij hun gekocht lekker scherp geprijst en een super service TOP ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle service, via Chat is het gemakkelijk om een medewerker te pakken te krijgen, via e-mail heb je binnen 'n paar uur wantwoord en aan de telefoon krijg je ook een vriendelijke medewerker, is mijn ervaring!

Indien je iets retour wilt sturen omdat het product bijvoorbeeld toch tegenvalt, dan verloopt dat proces ook soepel en heb je de keuze of je geld retour of een andere product.

Aanbeveling
Diverse malen al bij CoolBlue tot zeer grote tevredenheid iets gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Corrie 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles staat overzichtelijk op de site en je kunt eenvoudig vergelijken

Service
De bestelling werd keurig de volgende dag bezorgd. De bestelling was via internet te volgen

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, door de overzichtelijk site is het eenvoudig om je keus te bepalen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kristof 26-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen / duidelijke site en instructies / ruime keuze

Service
Snelle levering / juist product / goede verpakking

Assortiment
Voldoende keuze / verschillende assortimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk DM 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het aanbod dekt meestal wel de markt.

Service
Keurige bestel- en leverproces en in de enkele gevallen dat ik nadien mijn product toch nog wilde veranderen, heeft Coolblue mijn vraag zeer positief behandeld waarbij de aanwezigheid van echte winkels voor omruiling een groot tijdsbesparend voordeel bleek.

Aanbeveling
Heb reeds verschillende malen met collega's jullie totaalpakket (product, service en bestel- leverproces) besproken en heb tot hiertoe nog niemand ontmoet die jullie moest leren kennen, steeds kenden ze jullie al en waren ze al enthousiast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Keus in overvloed met heldere specificaties.

Service
Mijn tv ging zaterdag kapot en zondag had ik een nieuwe dankzij Cookblue. En dat ondanks de kerstdrukte. Super!!

Extra toelichting
Cookblue maakt waar wat het belooft. Van produkt tot bezorging. Cookblue dank je wel daarvoor 😀.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede productinformatie. Helder, duidelijk!

Service
Hele proces van bestelling, betaling tot levering en aftersale probleemloos!

Assortiment
Ruim assortiment met (ruim) voldoende keuzes. Informatie helder, vergelijkingsmogelijkheden goed.

Aanbeveling
Al vele jaren trouwe maar ook kritische klant! Nooit teleurgesteld. No nonsenszaak. Ze doen wat ze beloven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Babyliss haarstijl tang 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruikersvriendelijke webwinkel

Service
s'morgens besteld, volgende dag voor 12.00 uur ontvangen!

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
ga er volgende keer weer bestellen

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke eenvoudige site. Zo hoort het

Service
snelle en correcte service

Assortiment
voor elk wat wils en correcte prijzen

Aanbeveling
steeds correcte service. Snel en eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Proetsel 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld en betaald, zonder moeilijkheden.

Service
Onwaarschijnlijk goede service: op zaterdagmiddag besteld, op zondag(!) gratis aan huis bezorgd. Coolblue is bijna sneller dan naar de winkel gaan!

Assortiment
Als ik elektronica nodig heb, kom ik bijna altijd bij Coolblue uit. Ze hebben bijna alles op voorraad, en ook nog altijd een goede prijs.

Aanbeveling
Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik had een dag later de foodprocessor al in huis. Super!

Assortiment
Een mooie prijs voor deze fijne foodprocessor

Extra toelichting
Handig om te weten: Voor de cashback-actie heb je de streepjescode van de doos nodig en het aankoopbewijs. Ik had helaas de doos al weggegooid ;-(

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
uiterst gebruiksvriendelijke website

Service
om 21u30 iets bestellen om 's anderdaags de goederen om 11u30 geleverd te krijgen, dat is pas service!!

Assortiment
grote keuze

Extra toelichting
t

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
website : overzichtelijke indeling van de aanwezige producten - zeer compatibele prijzen

Service
zeer snelle levering in een nabij gelegen postpunt
efficiënte en vriendelijke levering in winkel

Assortiment
Grote diversiteit

Aanbeveling
Overzichtelijke en efficiënte website. Snelle levering. Ook bij een vorig product afgehaald in de winkel te Wilrijk vriendelijke en prettige afwerking ,
Men werkt met inkomende nrs en tijdens wachten koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik heb al een paar keer besteld via deze site en altijd al heel tevreden van geweest. Snelle service. Heel betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlijn C 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website

Service
Snel bezorgd

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

david 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je loopt binnen, zelves bij een drukke periode krijg je het gevoel dat je bent gezien door de personeel

Service
bij retour geen gezeur

Assortiment
meeste producten zijn te vinden bij cool blue

Aanbeveling
snel
persoonlijk
klant gericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wil Krijnen 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je vind je product snel en zonder moeite

Service
het product wat je besteld word snel verzonden

Assortiment
een heel groot Assortiment. zij hebben er alles

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan vrienden familie en iedereen die ik ken.

Extra toelichting
Het is waar wat zei zeggen vandaag besteld voor 23:59 uur . En morgen thuisbezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronique De Lie 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel gemakkelijk! besteld op avond en s ochtends aan de deur. Vlugger kan niet!!!

Service
Heel vriendelijke service! !!
Heel snelle levering, degelijke verpakking !

Assortiment
Gevonden wat ik zocht!

Aanbeveling
Een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonia 26-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
enkel online gebruikt

Service
Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin s 26-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Gemak
zeer gemakkelijk toegankelijk

Service
Pakket is nog niet geleverd. Het is blijkbaar verloren gegaan bij transporteur Dynalogic. Het ging om een levering die op afspraak geleverd zou worden 24/12 tussen 9u en 11u {10 euro). Kerstcadeaus. Zeer ontgoocheld!!!!

Assortiment
ok

Aanbeveling
Ik heb altijd veel vertrouwen gehad in jullie. Men belooft vandaag besteld, morgen onder de kerstboom. Niet dus, terwijl de bestelling reeds gebeurde op 19/12! Zeer ontevreden!

Extra toelichting
Waar blijft mijn pakket!!!! Dynalogic zou contact opnemen voor een nieuwe leveringsafspraak? Niet dus. Bij Post.Nl nooit een probleem geweest! Mijn kerstmis is naar de vaantjes. En de enige compensatie die men belooft, is terugbetaling van transportkost.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Enisa 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De beste en de snelst levering vandaag besteld morgen al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal D 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is heel eenvoudig om iets te bestellen

Service
vandaag besteld, morgen geleverd: super !

Assortiment
telkens zeer veel keuze in hetgeen je zoekt

Aanbeveling
vanuit je zetel kan je alles opzoeken, bestellen wetende dat dit correct gebeurt. Wij hebben cool blue al veel gebruikt en zijn telkens zeer tevreden !

Extra toelichting
niet speciaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HoPa 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keuze, vlot geleverd.
Besteld en betaald vanuit mijn zetel.

Service
De factuur verscheen enkele minuten na de bestelling via internet. Prima verpakking.

Assortiment
Prijsvergelijking is mogelijk. Er is veel keuze

Aanbeveling
Om 17 uur besteld. De volgende dag gratis met de glimlach geleverd door onze vriendelijke postbode. Dat is service !!!

Extra toelichting
Veel keuze, en prijsvriendelijk:zelfs goedkoper dan de Philips shop. 100 % tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews