coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2218 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S. de Laat 12-04-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, makkelijk bestellen, goede produktomschrijving en leveringsmogelijkheden zijn super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LILIANE DANIELS 11-04-2018 Via de website gekocht

GEWELDIGE SERVICE !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel veel keuze , snelle service , prijs - kwaliteit is super . Ik zal heel zeker ander mensen aansporen om hun aankopen te doen bij cool blue. Men zet het op de plaats waar het moet staan . Betere service heb ik nooit gehad. TOP.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 11-04-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk aangegeven waarop gezocht en gesorteerd kan worden. Leverings- en betalingsvoorwaarden zijn helder en de levering zelf is megasnel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jan 11-04-2018 Via de website gekocht

bijna alles op voorraad, zeeeeer goed service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allerlei artikelen besteld bij Coolblue, nooit problemen met leveringen. Mocht het product niet naar wens zijn dan is service zo belangrijk!,
voor Coolblue geen probleem!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 11-04-2018 Via de website gekocht

Super goede bezorgregeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik bestelde op zaterdag een wasdroger bij Coolblue en kreeg deze zelfs gratis op zondag geleverd. een half uur voor de bezorging kreeg ik een berichtje en een kwartier voor levering en telefoontje dat zij er over een kwartier zouden zijn. Alles is keurig aangesloten en ik kon de droger direct gebruiken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jimmy 11-04-2018 Via de website gekocht

Erg klantvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue houdt zich aan de afspraken en is erg klantvriendelijk. Coolblue verkoopt heel veel producten en ze hebben overal verstand van, dus ook voor informatie en advies ben je bij Coolblue aan het juiste adres!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brink 11-04-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering en prijstechnisch fantastisch.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te vinden via internet, goede reclame op tv dat is net zo goed in werkelijkheid. Geen woord van gelogen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christophe 11-04-2018 Via de website gekocht

website kijken, kopen, afhalen, genieten, top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
website kijken, kopen, afhalen, genieten, top
vriendelijke attente winkelmedewerkers, up to date, die weten waarover zij praten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 11-04-2018 Via de website gekocht

Zeer vriendelijke klantenservice en super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Over het algemeen duidelijke productomschrijving, goede prijs en snelle levering.
Bij deze bestelling heb ik op zondag contact gehad met de klantenservice, omdat iets mij niet duidelijk was. Een zeer vriendelijke dame stond mij te woord en heeft uiteindelijk de order telefonisch in orde gemaakt. Na betaling zijn de producten de volgende dag afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 11-04-2018 Via de website gekocht

Top Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemak en overzichtelijk. Op zaterdag om 23.20uur bestelt, op zondag om 12.40uur geleverd. Helemaal geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mabori 11-04-2018 Via de website gekocht

service net als in de reclame

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere bestellingen, altijd snel geleverd. Gratis retourzenden (nooit gedaan) geeft veilig gevoel. De bezorgers van Coolblue zijn echt net zo vriendelijk als in de reclame. Duidelijke bezorgtijd. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine 11-04-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service. Komen hun afspraken. Snelle levering.
Maandagavond de bestelling geplaatst, Dinsdagmiddag al geleverd en keurig op de hoogte gehouden over de bezorgtijd.
Uitermate vriendelijke bezorgers.
Het was voor de eerste keer dat ik iets bij Coolbleu heb gekocht en het blijft zeker niet bij deze eerste keer.
Wasmachine werd keurig op zolder geplaatst en aangesloten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 11-04-2018 Via de website gekocht

Goede website en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website helpt goed bij het uitzoeken van een product. Ik was op zoek naar koptelefoon voorr het hardlopen. De productinformatie en vooral ook de reviews van gebruikers hebben me goed geholpen om tot een keuze te komen. Het bestelproces is eenvoudig door te lopen. De koptelefoon is keurig verpakt en op tijd afgeleverd. Prima service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C. Schutte 10-04-2018 Via de website gekocht

magnetron zaterdagmiddag besteld, zondagmiddag al binnen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De laagste prijs van de magnetron was bij vijf bedrijven hetzelfde. Alleen bij Cool Blue werd binnen een dag ook op zondag bezorgd. Ik kreeg een mail hoe laat ongeveer werd bezorgd. Het was prima op tijd. Zelfs de bezorger is blij met de bezorgservice op zondag, want hij ervaart dat iedereen dan ook echt thuis is. Dat bespaart hem veel tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lejo 10-04-2018 Via de website gekocht

In een woord Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op alle fronten uitstekend: gemak en klantvriendelijkheid van de website, de uitstekende klantvriendelijke klantenservice en de vakkundige, correcte en zeer klantvriendelijke bezorgers van Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Hilberdink 10-04-2018 Via de website gekocht

Goeie service, snelle levering en hele aardige jongens. TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, snelle levering, vreselijk aardig personeel! Echt een feest als zij langs komen!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina 10-04-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en keurig op de hoogte gehouden hoe laat ze er zijn. En koelkast werd keurig op zijn plek gezet. Dus geen service tot op de drempel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel hager 10-04-2018 Via de website gekocht

Wat een geweldig bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service , het is onze 6 de grote aankoop en we zijn zeer tevreden .
Nooit meer ergens anders want ook probleempjes worden adekwaat en snel afgehandeld.
Zeer kundig personeel en bezorgers.
En zeer vriendelijk TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mc van erp 10-04-2018 Via de website gekocht

'Geweldige bezorging en vriendelijke bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is de eerste keer dat ik bij Coolblue wat besteld heb . De website is overzichtelijk , goede productie informatie en was klantvriendelijk om iets te bestellen . Je wordt bij Coolblue goed op de hoogte gehouden van je bestelling door mail, sms, de bezorgers bellen dat ze eraan komen en idd zoals in de reclame alles met een glimlach . Ik vind het een top bedrijf waar andere bedrijven nog van kunnen leren en zal er weer gaan bestellen zodra nodig .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I Helsdingen. 10-04-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit prijs verhouding. Bestelling op tijd geleverd. Vriendelijke chauffeur, juiste verpakking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Schijvenaars 10-04-2018 Via de website gekocht

Correct !

Algemene score

9,0
Product volgens afspraak keurig op de afgesproken tijd ontvangen. Zal volgende keer zeker eerst bij Coolblue kijken als ik iets via internet wil bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Kapitein 10-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue ben ik al meerdere keren geconfronteerd met een werkelijk uitstekende service!

Mijn advies aan iedereen is dan ook echt en oprecht: moet je iets duurzaams en duurders kopen, een product waarbij je dus graag wilt kunnen rekenen op goede service als dingen misgaan, dan beveel ik Coolblue aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie Moonen 10-04-2018 Via de website gekocht

service zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijk en goed beschreven van de artikelen, ook de bezorging was prima.
zoals beloofd de volgende dag bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane 10-04-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag avond begaf mijn droger het, en met 4 jonge kinderen in huis is een droger onmisbaar!
Dankzij Coolblue stond de nieuwe droger zondag alweer te draaien, echt super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexandra 10-04-2018 Via de website gekocht

Makkelijk besteld en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op Coolblue werd het product het goedkoopste aangeboden. Na bestelling had ik het de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 10-04-2018 Via de website gekocht

Snel, goede service, goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site, duidelijke uitleg over alle categorieën van producten met mogelijkheden en prijsklasses, goede bruikbare en praktische reviews.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deborah 10-04-2018 Via de website gekocht

Zeer slechte inbouwservice

Algemene score

3,0
Mijn vaatwasser zou ingebouwd worden voor € 80 (niet bepaald een koopje) maar dan kan pas na 15.00 - wij werken namelijk ook. Dat kon niet volgens de planner want - en ik citeer - "De monteurs willen ook voor de file naar huis". Als ik het goed begrijp wordt mijn agenda beheerd door een monteur die op tijd thuis wil zijn voor zijn avondeten. Hele slechte service voor een bedrijf dat zo veel reclame maakt met "we gaan pas weg als het apparaat werkt". Ja, voor € 80 en voor de files!!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 10-04-2018

Beste Deborah,

Goed dat je ons van feedback voorziet. Wat vervelend dat jouw vaatwasser niet geleverd is op het moment waarop je had verwacht. Er kan geen tijdvak worden gekozen voor de bezorging van witgoedapparaten. Dit komt omdat we tot 23.59 uur wachten tot alle bestellingen binnen zijn. Als alle bestellingen binnen zijn kunnen we de route zo inplannen dat de afstand tussen de aflever adressen zo kort mogelijk is. Wel zo milieuvriendelijk. Onze excuses voor het ongemak, dit is inderdaad zeker niet wat je van ons mag verwachten en we nemen jouw feedback zeker mee.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Jan 10-04-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik iets wil aanschaffen en ze hebben het product bij Cool blue zoek ik niet verder omdat ik uit ervaring kan zeggen het kan niet beter. Het bestellen, betalen, leveren en als iets niet goed is retour zenden gaat heel goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip Van Berendoncks 10-04-2018 Via de website gekocht

zoals in de reclame

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren nogal sceptisch over de vriendelijkheid en enthousiasme van de leveranciers in de cool blue reclamespots op tv. Ik kan natuurlijk alleen voor mezelf spreken maar bij hun aankomst was ik bijzonder aangenaam verrast.. Eerlijkheid gebied me te zeggen dat de dienst "oude machine meenemen alsook de verpakking van het nieuwe me ook "makkelijk en mooi meegenomen was".
In ons geval betrof het een wasmachine en was snel een nieuwe hebben van essentieel belang. We hebben dond avond op de website onze keuze gemaakt en rond 23u was de aankoop en betaling in kannen en kruiken. En zoals beloofd op hun site stond de nieuwe machine vrijdagvoormiddag, maw daags nadien, al te draaien. Ik heb in alle geval niet mijn laatste toestel gekocht bij cool blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 09-04-2018 Via de website gekocht

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de webshop besteld. In de winkel in Eindhoven opgehaald. Kopje koffie en nog een advies gekregen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 09-04-2018 Via de website gekocht

Zeer klantgericht en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel bedrijven kunnen een voorbeeld aan Coolblue nemen wat klantgerichtheid en klantvriendelijkheid betreft.
s' Avonds besteld de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef 09-04-2018 Via de website gekocht

Voorbeeldige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Volop keuze in de webshop, goede suggesties voor aanvullingen op de bestelling, heldere leveringsvoorwaarden. Gewoon een goed voorbeeld voor alle aanbieders.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leslie 09-04-2018 Via de website gekocht

Superservice!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bedrijf is bereid ver te gaan met service verlenen!
Zelfs op zondag en via WhatsApp te bereiken. Ik kreeg zelfs nog een kaartje thuisgestuurd van De Coolste!!! omdat ik ze bedankt had. Haahaaa een bedankje voor een bedankje. ToF!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 09-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot aanbod van alles en nog wat. Meeste altijd op voorraad en volgende dag al in huis. Na de bestelling ook nog de nodige info over het produkt. Prima

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van Hoof 09-04-2018 Via de website gekocht

Erg tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn erg tevreden van nieuwe wasmachine. De bezorgder neemt oude wasmachine mee. Levering is ook sneller en mooie tijd via sms ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 09-04-2018 Via de website gekocht

Snelle betrouwbare levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar, snelle levering, goede communicatie met de klant, vriendelijke bezorgers, goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZP 09-04-2018 Via de website gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering door vriendelijke bezorgers die het apparaat meteen ook aansluiten op locatie, aan zetten en verdere instructies geven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 09-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanuit de site een goede keuze kunnen maken en daarna direct besteld.
Prima bestelservice met vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Angelique 09-04-2018 Via de website gekocht

goede service snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
leuke site met goede produkten en bestellen is de volgende dag geleverd. Ik heb vaker dingen besteld op deze site en zal dat vast vaker doen als ik weer iets nodig heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo 09-04-2018 Via de website gekocht

Deskundige hulp bij een `mac kwestie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was even lastig om een oud thunderbolt scherm aan de nieuwste manbok te krijgen. De dealer zelf kwam er niet uit - wat eigenlijk wel een beetje lelijk is - maar via deze helpdesk meteen twee oplossingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther Oldenkamp 09-04-2018 Via de website gekocht

stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en een snelle aflevering van een goede stofzuiger! Zuigt echt superkrachtig en met de verschillende zuigmonden geschikt voor elke vloersoort.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marian 08-04-2018 Via de website gekocht

Veel keus en volgende dag in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel iets uitkiezen en volgende dag al in huis, geweldig!! Lekker thuis op de bank bestellen, gemakkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad boogers 08-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
IK heb zeer goede ervaringen opgedaan met de service en de producten van Cool Blue. Het is voor mij de winkel waar ik eerst kijk voor ik elders mijn licht opsteek.
Voor mij heeft Cool Blue altijd de voorkeur, tenzij de prijs elders veel lager is, iets wat ik nog niet heb meegemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karim 08-04-2018 Via de website gekocht

Geweldig goede kwaliteit en goeedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment heb een s7 edge vrij oud al maar gewoon nog accesoires te vinden perfect gewoon goede kwaliteit en goedkoop ben er blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jh 08-04-2018 Via de website gekocht

Komt toezeggingen niet na

Algemene score

3,0
Helaas doen ze in hun e-mails toezeggingen waar ze later op terugkomen onder het mom van een "foutje". Wees dan een man, erken je fout en los het op. Alles voor een glimlach, maar alleen als het ze uitkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 09-04-2018

Beste JH,

Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat er fouten gemaakt zijn en deze niet erkend worden. Dit is niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden. Intern maken wij jouw situatie bespreekbaar om herhaling te voorkomen.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Greetje Kamminga 08-04-2018 Via de website gekocht

Net zo goed als andere online bedrijven maar veel leuker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten en prijzen zijn tegenwoordig makkelijk online te vergelijken. En Cool Blue komt uit zulke vergelijkingen goed uit de bus. Alleen, als je bij hen besteld, krijg je ook een glimlach op je gezicht. Of als je hun videos bekijkt, kun je lachen.
Een hele andere aanpak. Erg lekker.
En de service? Top. Als ik als klant maar tevreden ben.
Heb net een snoerloze Dyson stofzuiger gekocht (pfff effies een aanschaf hoor) en die kwam keurig de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannelize 08-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige koopervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen bij Coolblue had ik nog maar 1 keer gedaan. De tweede keer was echt een succeservaring. Ik kon gemakkelijk mijn producten vergelijken. Daarnaast is de service echt top!! ik bestelde op zaterdag, en het werd de volgende dag geleverd. Ook dacht ik dat mijn product kapot was. Toen ik daarvoor contact opnam met de klantenservice, werd ik meteen super geholpen. Echt heel fijn!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 08-04-2018 Via de website gekocht

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon een dikke 10. Je wordt netjes te woord gestaan en helpen je graag mee om het beste product uit te kiezen. 👍👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Storm 08-04-2018 Via de website gekocht

Super service na een jaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had in-ear headphones besteld, en na een jaar begaf één van de twee oortjes het. Toen dit niet binnen twee weken te repareren bleek, mocht ik voor het hele aankoopbedrag nieuwe producten uitzoeken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 08-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op 1ste Paasdagen een wasmachine besteld. Op 2de Paasdagen al geleverd. Ze installeren de machine en nemen de oude mee en ook de verpakking! Ze geven goede informatie over de machine. Ze bellen een kwartier voordat ze bij je zijn. SUPER!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews