coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3440 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rudolf Vanderstappen uit Boortmeerbeek 19-03-2018 Via de website gekocht

Afspraak, leverin, plaatsing en uitleg dik in orde !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bezorgers waren zeer vriendelijk en hebben na de plaatsing de nodige uitleg gegeven inzake gebruik en onderhoud wasmachine. Wat de werking wasmachine betreft is wat te vroeg om een mening te geven. Wij hebben dezelfde dag van levering onze achterstallige was (6 x vullen) gedaan en alles was goed gewassen !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

M. Vervat 19-03-2018 Via de website gekocht

Het is echt zo: alles voor een glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, waarop je goed kunt selecteren wat je precies zoekt, en de Coolblue keuzes, veel reviews. Razendsnelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van hoe laat ze komen, en 2 hele vrolijke blije bezorgers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 19-03-2018 Via de website gekocht

Nauwkeurig tijdstip van levering, ze doen wat ze beloven????

Algemene score

10,0
Na een jaar geleden een wasmachine gekocht te hebben via Cool Blue, nu ook droger gekocht.
Levering is top de dag na bestelling.
Tijdstip van levering binnen het uur precies en ze bellen ook kwartier voor levering.
Aardige mannen die alles installeren en oude meenemen.
Ik ben vaste klant👌🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon 19-03-2018 Via de website gekocht

Super snelle en prima levering goede website.

Algemene score

9,0
Goede website waardoor je makkelijk een keuze kan maken en de daarbij behorende info kan vinden. En een hele snelle levering! Super, Coolblue!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wim 19-03-2018 Via de website gekocht

heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heel goede service en kwaliteit , snelle en uitstekende info over de exacte
levering, heel goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia Huisman - den Dunnen 19-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere keren producten via Cool Blue besteld, omdat vaak de producten dezelfde dag nog geleverd kunnen worden, zelfs op zondag! Als je weet wat je wilt hebben is dat perfect, scheelt uren winkelen... Tevens wordt je keurig op de hoogte gehouden van het bestelproces, wanneer een product verzonden is, via Track & Trace kan je precies zien wanneer een bestelling wordt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PINKLADY 19-03-2018 Via de website gekocht

Voor de eerste keer Coolblue en onmiddellijk verkocht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is zeer duidelijk. Direct de gepaste wasmachine gevonden. De levering gebeurde stipt en zeer v!ot. Zeer vriendelijke gasten.
Aangenaam verrast geweest..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Scheltema 19-03-2018 Via de website gekocht

Uitermate tevreden met de service, vlot en klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De formule die deze winkel hanteert is zeer service gericht naar de consument. Die zij dan ook waarmaken
Na een aantal bestellingen is mijn ervaring dan ook top met deze winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf Spoolder 19-03-2018 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In een prijs vergelijk kwam het product als goedkoopste naar voren bij CoolBlue. Om 23.15 besteld en om 10.30 stond de postbode aan de deur met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jill 19-03-2018 Via de website gekocht

Garantie reparatie service teleurstellend slecht

Algemene score

1,0
Bij Coolblue juni 2017 een Iphone SE gekocht. Deze telefoon valt steeds uit in wat langere telefoongesprekken. In oktober gebeld met Coolblue en advies gekregen even terug naar fabrieksinstellingen. Gedaan klacht niet verholpen. Telefoon retour naar Coolblue, krijg 'm weer terug niets kunnen vinden. februari maar weer eens in gebruik genomen blijkt de klacht uit vallen er nog te zijn. Weer retour coolblue. Weer zonder oplossing retour ontvangen. Had zelfs voor retourneren contact gehad met apple en die gaven al aan telefonisch dat er wat mis was met mijn toestel en hadden een nummer aan gemaakt. Na 2e retour bij Coolblue heb ik de telefoon weg gebracht naar een Apple service punt. Binnen een week was de klacht gevonden en kreeg ik een compleet nieuwe Iphone SE. Daarna heb ik Coolblue nog een mail gestuurd m.b.t. deze oplossingen. De reactie die ik kreeg kon ik echt helemaal niets mee. Ze moesten zich aan hun retour beleid houden en waren blij dat apple mij wel heeft kunnen helpen.
Ik ben als vaste klant van Coolblue enorm teleurgesteld.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 19-03-2018

Beste Jill,

Bedankt voor je review. Ontzettend vervelend dat wij het niet voor je konden oplossen vanwege het beleid en afspraken met de fabrikant. Blij te lezen dat het door Apple wel voor je is opgelost. Jouw feedback nemen wij intern mee om bespreekbaar te maken met de fabrikant.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Eefje 19-03-2018 Via de website gekocht

Goede kwaliteit voor minder geld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service. Vriendelijke personeel. Top service en uiteraard een super mooie goedwerkende waschine voor minder geld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lily 19-03-2018 Via de website gekocht

Top service. Zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Koop vaker bij Coolblue. En altijd een goede service. De levering is altijd op tijd. Al met al een winkelketen om aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boos 18-03-2018 Via de website gekocht

Hele slechte oplossing!

Algemene score

1,0
Ik heb een mobiel besteld bij coolblue en die moest gemaakt worden.. kwam goed beschadigd terug. Ze kwamen met een oplossing van €5 korting..

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 20-03-2018

Beste,

Bedankt voor het schrijven van de review. Vervelend om te vernemen dat je je telefoon beschadigd van ons terug hebt gehad. Dit is uiteraard niet te de bedoeling.

Zou je ons jouw ordernummer kunnen e-mailen? Dit mag naar geenglimlach@coolblue.nl. Dan kijk ik graag met je mee naar een gepaste oplossing.

Bedankt
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

An 18-03-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er stond een duidelijke omschrijving op de website van het product. De bestelling ging soepel en de levering ging snel. Ik ben zeer tevreden en zou zo weer bij Cool Blue bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 18-03-2018 In de winkel gekocht
Coolblue Zaventem

Uitstekende service ! Proficiat !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De geduldige uitleg die ik kreeg van de verkoper over mijn nieuwe smartphone is van ontschatbare waarde. Hij nam zelfs de tijd om de data van mijn oude smartphone naar de nieuwe over te zetten en zo mijn toestel gebruiksklaar te maken.
De verkoper probeerde niet het duurste toestel te verkopen maar wel het meest passende voor mij en binnen mijn budget. Bedankt Coolblue.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Piet 18-03-2018 Via de website gekocht

Ben er blij mee.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop hier vaker, altijd goed. Keurig verpakt en tijdige levering. Veel keuze en goede omschrijving van de artikelen, Vergelijking mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper 18-03-2018 Via de website gekocht

De aankoop van een apparaat is nog nooit zo leuk geweest!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine kapot, balen natuurlijk. Direct naar Coolblue want goede (eerdere) ervaring mee. Als je klaar bent bij Coolblue ben je het vervelende gevoel bijna vergeten. Heldere site, simpele algemene voorwaarden, snelle levering, korte tijdsblokken ( dus niet de halve middag wachten op je bestelling) en een topteam van bezorgers met in dit geval ook aandacht voor mijn dochter( meteen ballon en tekening uit de bus halen). Voor de duidelijkheid: ik werk niet voor Coolblue maar dit doet Coolblue met hun klanten. Top bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans de Lange 18-03-2018 Via de website gekocht

Topzaak !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al een aantal bestellingen gedaan bij deze keten en telkens uitstekend verlopen. Goede duidelijje website, simpel bestelproces en snelle levering...
Wat wil je nog meer...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 18-03-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Alles prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt hier prima geholpen en gaat de winkel uit met een goed produkt. Ook is het fijn dat je de aankoop een maand mag proberen, en ben je niet tevreden dan kun je het terugbrengen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 18-03-2018 Via de website gekocht

prettige communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wilde een nieuw koffiezetapparaat en Coolbleu had precies het apparaat dat ik wilde, voor de laagste prijs. De communicatie over de levering was helder en prettig. De mails waren soms grappig zonder kinderlijk over te komen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riaa 18-03-2018 Via de website gekocht

Gewoon weer tevreden

Algemene score

9,0
Ik koop haast alles bij Coolblue. Coolblue is de goedkoopste en geeft goede service. De slanghaspel werd de volgende dag geleverd. Per sms werd ik op de hoogte gehouden hoe laat hij bezorgd werd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

annieuutzeeland 18-03-2018 Via de website gekocht

Uitstekende Webshop .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de beste en snelste webshop ooit , en zo goed geinformeerd met email en sms wanneer je pakket geleverd word.
De Bovenste beste en snelste en vriendelijkste shop op internet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

secondman 18-03-2018 Via de website gekocht

snelle lvering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vandaag defect geraakt, morgen alweer een nieuwe in huis. precies wat de klant wil. bla, bla, bla, bla

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

David 18-03-2018 Via de website gekocht

Leuke sfeer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toen ik een scheerapparaat wilde kopen, ging ik gelijk naar coolblue, omdat ze zulke leuke reclames hebben. En de reclames zijn representatief voor de hele ervaring! Het aanbod is voor zover ik weet breed (qua scheerapparaten in ieder geval keus genoeg), de prijs is goed, in mijn geval gelijk aan bol.com, en de website is fijn in gebruik.
Maar niet alleen de webwinkel heeft een leuke sfeer: het gaat nog door in de paar mailtjes die je krijgt om je van je bestelling op de hoogte te houden, en uiteindelijk tot op het pakket. "Verder is deze doos gewoon gemaakt van doos." Coolblue's motto, "alles voor een glimlach", schijnt ver door! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.D. 18-03-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Volgende dag bezorgd binnen aangegeven tijdslot. Factuur netjes via de mail ontvangen. Super geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisa 18-03-2018 Via de website gekocht

fantastische bezorgers, en supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede service, en iedereen is vriendelijk. Ik bestel als het even kan alles bij Coolblue, ben nog nooit teleurgesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 18-03-2018 Via de website gekocht

Beste webwinkel tot nu toe!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, snelle service maar vooral hele vriendelijke medewerkers. Persoonlijk en aan de telefoon. Nu voor de derde keer een bestelling gedaan bij coolblue. En wederom keurig geholpen. Erg prettig om duidelijk op de hoogte te worden gehouden over de levering van het artikel zodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 17-03-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is zeer duidelijk en de levertijd is gewoon geweldig, je vragen worden altijd beantwoord. Kortom KLASSE.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NiTi 17-03-2018 Via de website gekocht

Wat een top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie duidelijke site, ruime keuze en duidelijke tips en informatie, ik koop regelmatif via coolblue en ben nog nooit terleurgesteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 17-03-2018 Via de website gekocht

Prima product en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima website van Coolblue en een meer dan prima service. Er is een grote productkeuze en helder bestelproces

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauls 17-03-2018 Via de website gekocht

Goede service met de juiste items

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als persoon met kennis van het werking vond ik hier de juiste items. Alle onderdelen voor mijn opslag unit waren hier te vinden met juiste harde schijven van goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert 17-03-2018 Via de website gekocht

cool blue is een top e-commerse winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
betrouwbaar , uitstekende service , vriendelijk en behulpzaam in winkel, goede online webwinkel, kortom een aanrader voor online winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Schapendonk 17-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen naar aanleiding van de reclame op tv. En het is echt waar. Een goed product voor weinig geld en prima service.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

slick1996 17-03-2018 Via de website gekocht

cuisinier minibar / koelkastje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
cuisinier minibar werd keurig afgeleverd, nb op zondag , prima kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riccardo 17-03-2018 Via de website gekocht

hele goede snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke site, scherpe prijzen, goede bezorg service. zowel qua tijdvak bezorgen, sms en telefoontje krijgen als men er bijna is. wasmachine twee trappen op, geïnstalleerd, oude meegenomen, duidelijke uitleg. voorkomende jongens, aardig, steeds vragend of alles duidelijk was. binnen 24 uur, een nieuwe wasmachine draaiend. heel erg goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adv 17-03-2018 Via de website gekocht

Super goede service en snelle levring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk bestellen en snelle gratis levering. Alles helder en duidelijk. Geen ongewenste verrassingen achteraf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doreth Goossens 17-03-2018 Via de website gekocht

Je gaat er echt van glimlachen.

Algemene score

10,0
Het totaal plaatje klopt helemaal!
Vanaf de bestelling tot aan de jongens die komen leveren.
En ook nog een goed droger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serina 17-03-2018 Via de website gekocht

Boven mijn verwachtingen, fantastische, nee BESTE website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb geen andere woorden dan dat jullie gewoon fantastisch zijn. Goede uitstekende klanten service, super snelle bezorging. Jullie zijn grappig, vriendelijk, alles wat men wel zoekt kwa goede bezorgdiensten. Vanaf dat ik bij jullie heb besteld raad ik jullie aan, bij kennissen en famillie en natuurlijk nu aan de hele wereld! Top top top! Geweldig, snel en overzichtelijk te bestellen. En wachten op een pakketje doe ik nu met plezier!💛 Dit is ook niet overdreven geschreven of bedacht maar gewoon het gevoel wat jullie als webshop aan mij hebben gegeven. Dank jullie❤

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda 17-03-2018 Via de website gekocht

ge-wel-di-ge service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
altijd vriendelijk je krijgt zelfs uitleg als je bijv. een wasmachine koopt ook als je een reparatie heb doen ze niet moeilijk en word alles super snel geregeld echt klasse die ouderwetse service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

1Hans 16-03-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na oriëntatie op de Coolblue site toch even naar de winkel om het fysieke product in de hand te kunnen houden. Zeer goed advies bij de aanschaf van de laptop en ook het scherm. Bij defect van het toetsenbord na bijna 2 jaar wordt de zaak zeer professioneel opgepakt en word ik tijdens het reparatieproces via de mail heel goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 16-03-2018 Via de website gekocht

Coolblue doet wat het belooft!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een zeer heldere en overzichtelijke website. Bovendien geeft Coolblue zeer duidelijke plus- en minpunten van een artikel. De bezorging gaat ook precies zoals ze beloven.
Ik vind het ook fijn dat er een echte winkel in de buurt is om eventueel van gedachten te kunnen wisselen over een product. Ook de humor in hun berichten kan ik zeer waarderen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.P. Drijfhout 16-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en een Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving en makkelijk te bestellen en de levering is super snel een aanrader en een top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 16-03-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk, betrouwbaar en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende klantenservice; vriendelijk en tot middernacht bereikbaar! Ze komen hun belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ altijd na, Coolblue heeft een groot assortiment producten en op de website is makkelijk te navigeren.
Ik heb al meerdere bestellingen bij Coolblue gedaan.
Lievelingswebsite!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 16-03-2018 Via de website gekocht

Prima en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de bestelling de volgende dag bezorgt en aangesloten hadden reeds het verpakking materiaal verwijderd toen ze op de lift moesten wachten netjes aangesloten en oude apparaat meegenomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre Nijhof 16-03-2018 Via de website gekocht

Goed advies, geweldige service. Snel geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind Coolblue top. Goede informatie en topservice. Snel geleverd, binnen een dag. Ook zeer handig dat Coolblue alvast de handleiding op de site plaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikki 16-03-2018 Via de website gekocht

Product kwaliteitverhouding zijn top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht zowel een smartphonenkele als een broodmachine en ben er erg tevreden mee. Ik heb Coolblue via via leren kennen en ben die persoon erg dankbaar. Als ik nog nieuwe spullen nodig heb zal ik niet aarzelen om ze terug bij Coolblue te kopen. De levertijd was supersnel! Zelfs op zondagmiddag kwam mijn bestelling aan! 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍❤

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-03-2018 Via de website gekocht

Goede service,snelle levering,klantvriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima snelle levering aardige jongens die de machine kwamen brengen geen rotzooi van verpakkingsmatriaal goede uitleg en oude machine mee terug genomen .
Helemaal top dus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 16-03-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles op tijd .
Prima telefonisch kontakt.
Correcte behandeling.
Denken mee....erg belangrijk!
Garantie is ook goed afgehandeld.
Al met al een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HWK 15-03-2018 Via de website gekocht

erg tevrienden, snelle en goede service!,,,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld. Veel keuze en duidelijke uitleg. Ook de link naar de reviews is goed goed. De meningen van andere klanten zijn voor mij namelijk erg belangrijk!
Van bestelING tot plaatsing en retour oude machine super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 15-03-2018 Via de website gekocht

betrouwbare webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik ben gaan surfen op site van coolblue nav de reclame op tv. Mijn ervaring is dat het een zeer betrouwbare shop is met directe service en levering. Geen moeilijk gedoe....voldoet het product niet...even bellen en een vervanging is onderweg. Ook het volgens van de bezorgingsroute is zuiver en betrouwbaar. Kortom.....een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews