coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42314 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3410 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stijn Dewilde 24-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Simpel van thuis uit...

Service
Besteld op zaterdagmorgen, met de bedoeling dat ik het pakje op zondag ging krijgen tussen 10u en 18u. Heel de dag thuis gebleven, regelmatig gekeken waar het pakje zich bevond, was steeds onderweg tot rond 16u 30 er plots stond dat ze niet konden leveren... En dat het pas maandag ging zijn. Maandag moest ik werken maar vond het dan savonds toch in de brievenbus. + de site rade me aan om nog iets bij te kopen in optie maar dat mocht ik dan volgens de handleiding niet gebruiken.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Kamiel Vaes 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke productkeuze

Service
al diverse aankopen gedaan en nooit problemen gehad

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
al diverse aankopen gedaan en nooit problemen gehad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Helder, overzichtelijk met goed uitgewerkte zoek functies.

Service
Rap, direct en overzichtelijk.

Assortiment
Coolblue heeft een wijd aanbod aan producten, maar valt soms kort tegen over de gespecialiseerde websites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nvt 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk

Service
zoals belooft ook zo uitgevoerd

Assortiment
bijna alles is te koop

Aanbeveling
top! snel en makkelijk! zelfs op zondag aangeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pinowthebird 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de webshops van Coolblue vind je altijd een duidelijke structuur terug. En herkenbaarheid is een belangrijke factor in gebruiksgemak.

Service
Aangezien ik geen vragen had en ook geen beroep heb moeten doen op hun retourservice, kan ik de service enkel beoordelen op hun levertijd. En de levertijd van Coolblue is nu eenmaal top. 's Avonds besteld, en nog geen 12 uren later kon ik mijn bestelling afhalen bij het dichtsbijzijnde postkantoor. Niks op aan te merken!

Assortiment
Naar mijn mening is de breedte van het assortiment goed, maar ook niet meer dan dat. De keuze is niet bepaald aan de ruime kant. Let wel, ik bekijk hier hun deel webshops afzonderlijk.

Aanbeveling
Ondanks het ontbreken van een bovengemiddeld breed assortiment, kan ik iedereen Coolblue aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Praktijk van der Hoek 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel gevonden, snel bericht, snel geleverd, zelfs op zondag

Service
nog niet nodig buiten de zeer snelle levering

Assortiment
veelzijdig

Aanbeveling
Als hetgeen je zoekt men daar kan leveren, snel bestellen, wordt snel geleverd, en regelmatig bericht over hoe het staat met de levering. Tevens kan je de zending volgen via hun site en wij kozen voor levering door Post.NL

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lin 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Met een eenvoudige zoekopdracht heb je zo gevonden wat je zoekt

Service
Via sms en mail wordt je netjes op de hoogte gehouden waar je pakketje zich bevind

Aanbeveling
Snel geleverd, geen gedoe met bevestigingen, gewoon prima!

Extra toelichting
Ideaal voor mensen die goed overzicht willen hebben waar hun pakketje zich bevind

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snelle navigatie en duidelijk.

Service
Een wasmachine die bij Coolblue al zeer laag geprijsd was, gratis naar de tweede verdieping brengen, aansluiten, verpakking en oude wasmachine mee. Waar vind je dat nog? Bij Coolblue dus...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Geen account gezeur, heerlijk! Alleen die tracking cookies en de 20 afzonderlijke winkels waar je niet onderling in kan zoeken (van de ene "winkel" in de andere. Bij voorbeeld een camera en een barbie, dan moet je naar 2 afzonderlijke sites.) Vond ik minder.

Service
gratis bezorging op zondag

Assortiment
Ze hebben wel echt bijna alles

Aanbeveling
Toffe webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maxinevoet 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het ging makkelijk en duidelijk

Service
Ons product werd zelfs op zondag geleverd!

Aanbeveling
Voor het gemak en de snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

van den borne guy 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets op af te keuren

Service
kan niet beter, prijs misschien?

Assortiment
uitgebreide uitleg over hun producten

Aanbeveling
Je koopt met een gerust hart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits Coenen 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Had op de site zeer snel gevonden wat ik zocht

Service
Snelle bevestiging van besteld artikel en goede communicatie over verzend-proces

Aanbeveling
Goed alternatief voor bol
Prijsstelling is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zondag levering aan huis ideaal e

Service
Was goed ingepakt en beschermt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Agnes 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Opsplitsing webpagina's per item

Service
Snelle levering en opvolging

Assortiment
Uitgebreid assortiment en goede productinformatie

Aanbeveling
Tot op heden geen negatieve ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzy 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de zetel bestellen

Service
Mooi verpakt

Assortiment
Je kan gemakkelijk vergelijken

Aanbeveling
Snelle levering, zelfs op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Informatie goed toegankelijk, snel inzage in het afhandelproces.

Service
Vlotte afhandeling. Gelukkig geen nazorg nodig gehad.

Assortiment
Volgens mij één van de grootste

Aanbeveling
Goede, betrouwbare webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Zilla 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De site is duidelijk.

Service
De levertijd op de site komt overeen met de werkelijke levertijd.

Assortiment
Ze hebben een breed assortiment maar het kan altijd breder.

Aanbeveling
Ik heb meerdere dingen bij Coolblue besteld/gekocht en krijg altijd volt waar ik voor heb betaald.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

PETER 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hoeft geen winkels af te lopen om tot een uiteindelijke keuze te komen.

Service
Vandaag in jouw zetel besteld, morgen al aan de deur. Ook op zaterdag & zondag.

Assortiment
Veel keuze voor een eerlijke prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosalie 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel makkelijk om te bestellen steeds gratis verzending en volgende dag al in huis

Service
Goede dienst na verkoop

Assortiment
Heel veel bij coolblue te vinden

Aanbeveling
Ik raad coolblue aan iedereen ze hebben vaak leuke acties, een verzorgde verzending groot assortiment altijd gratis verzending en goede dienst na verkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Audiostreamers 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ruim aanbod, prijs correct, gemak van betalingsmogelijkheden, en snelle levering.

Service
Reeds vele bestellingen gedaan online, éénmaal een retour gedaan wegens niet compatibel. Deze afhandelprocedure is meer dan correct en was binnen enkele dagen compleet afgehandeld en terugbetaald.

Aanbeveling
Bestel al je leuke hebbedingetjes vanuit je luie zetel, aan de correcte prijs, en met de zekerheid van een degelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P Feenstra 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is meer dan duidelijk!

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Sneller kan het niet! Ook verpakking is zeer goed!

Assortiment
Zeer ruime keuze!

Aanbeveling
Veel beter dan andere concurrerende website's!

Extra toelichting
Ik bestel bijna alles via Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JXX 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijke zoekfunctie.

Service
Op zaterdag besteld en geleverd op zondag, supersnel!

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Prettig winkelen bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisa 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het hele traject van aankoop loopt als een trein. Duidelijk, overzichtelijk en snel.

Service
Op zondag nog telefonisch contact gehad voor een vraagje. Snel en duidelijk geholpen.

Assortiment
Hebben specifiek op een bepaald type gezocht dus over het assortiment geen mening. Prima prijs en incl. plaatsen. (Wasmachine op zolder).

Aanbeveling
Zie bovenstaand, niets op aan te merken.
Overigens bezorgt door een besteldienst met een perfect track-trace systeem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbert 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Altijd goede service, maken de reclame echt waar service met een glimlach

Aanbeveling
Tot nu te altijd gevonden wat ik zocht, dus naar mijn mening ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Merijn 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Webshop is overzichtelijk en betalen gaat gemakkelijk.

Assortiment
Ik heb een telefoon besteld van een nieuw merk, achteraf bleek dat coolblue de enige online verkoper is in NL

Aanbeveling
Geen persoonlijke ervaring met klantenservice, van de webshop zelf volledig tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie zetel

Service
Alles perfect en volgens afgesproken termijn geleverd op zondag. Goed traceerbaar.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze. Zelfs teveel want het was moeilijk kiezen :)

Aanbeveling
Kan toch niet gemakkelijker, beter en sneller meer!
Gratis transport zelfs op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site!

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel categorieën

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karine 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site heel duidelijk

Service
Onmiddellijk antwoord op mijn vragen (binnen de 4 uur zoals aangeduid)
Leveren zelfs op zondag ! Super

Assortiment
Heb nog nooit iets niet gevonden bij Cool blue

Aanbeveling
Geen enkele negatieve ervaring - prijzen concurrentiel - direkt antwoord en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reformat 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig. Bestellen en je product is de vlag dag binnen.

Service
Bestelling en latere status updates zijn goed en vlot gecommuniceerd.

Assortiment
Grote keuze uit binnen dezelfde kategoriën. Je vind't altijd wel dat ene dat je overtuigt.

Aanbeveling
Supervette afhandeling en communicatie. De extreme verpakking zorgt voor een correct werkend product. Prijzen zijn ook super☺

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lon 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede service al direct bij de bestelling qua levering en dergelijke, maar ook via telefoon en snelle reactie via Facebook

Assortiment
Van alle markten thuis

Aanbeveling
Winkel met groot assortiment, goede prijzen en zeer goede service. Ook de coolblue tweedekansjes vind ik een mooi en klantgericht concept.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en goed in gebruik. Handige hulpmiddelen voor het kiezen, zoals videos en overzichten van producten.

Service
Snelle levertijd, goede communicatie.

Assortiment
Coolblue heeft, in mijn ervaring, vrijwel alle gangbare producten tegen een marktconforme prijs.

Aanbeveling
De combinatie van een goede prijs en zeer goede service maken dit een van mijn favoriete webshops.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maurice 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en snel bestelproces

Service
Snelle levering, zelfs op zondag

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Goede, professionele webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heldere instructies

Service
snelle actie

Aanbeveling
doet wat het belooft, en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ghi 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo besteld, zo in huis

Service
super! Heb je vragen dan kun je altijd iemand bereiken

Assortiment
Tot nu toe hebben ze alles waar we naar op zoek waren

Aanbeveling
Ik heb hier al vaker iets gekocht en zal dit zeker blijven doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thiemen de Groot 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
goede service, goede bezorgtijden!

Assortiment
ze hebben veel maar nog niet alles!

Aanbeveling
Goede winkel en onlinestore!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nijbos 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle (zondag!)bezorging

Assortiment
Ze hebben niet alles.

Aanbeveling
Goede webshop. Niks op aan te merken. Misschien een keer het assortiment uitbreiden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ton Pronk 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat ik zocht was voldoende aanwezig.

Service
Prima en duidelijke uitleg over koop en evt. Retourneren.

Assortiment
Prima en voldoende keus en schappelijke prijzen.

Aanbeveling
Alles is gegaan zoals beschreven door Coolblue. Een aanwinst om bij deze webwinkel te shoppen.

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelly 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik koop niet vaak on line, maar alles was vrij eenvoudig te vinden

Service
goede opvolging, ruim op tijd, volgens belofte

Assortiment
veel keuze, uiteraard kan niet alles

Aanbeveling
duidelijk, volgens belofte, goede service en opvolging, goede prijs

Extra toelichting
spijtig dat de filters voor het type Neato dat ik bezit niet meer in het assortiment zit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
I am a repeat costumer with Cool Blue and have always found the experience to be an easy one. Even with my limited Dutch the website it easy to navigate.

Service
Excellent.

Assortiment
Good range of products with competitive prices

Aanbeveling
The webwinkel is easy to use, has helpful descriptions and ratings for the products.

Extra toelichting
The product was ordered just before 15.00 and with the small extra payment for same day delivery the product arrived at our door at 19.00 - excellent service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline Gregoor 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er zijn handige search tools op basis van het product dat je wenst aan te kopen. Je kan onderling makkelijk tussen producten vergelijken. Bestellingen worden snel en duidelijk afgehandeld.

Service
Zelf heb ik nog geen vragen gehad omdat alles duidelijk was. Qua levertijd zijn de afspraken altijd nagekomen. Fijn dat je aangekochte product de dag erop al geleverd wordt, ook al bestel je s avonds laat.

Assortiment
Ik heb nog nooit een product niet teruggevonden dat ik zocht. Het assortiment is dus zeer breed en qua prijs zit dit ook goed, vaak vind je hier het goedkoopste van alle webshops.

Aanbeveling
8 Omdat je je producten vindt, de prijs laag is en omdat het een gemak is om online te kopen met zo;n snelle service en levertermijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LR 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website, eenvoudige en duidelijke vergelijkingsmodule.

Service
Bij problemen wordt steeds snel een oplossing geboden.

Assortiment
Voldoende uitgebreid.

Aanbeveling
Kopen bij Coolblue is zoals online shoppen hoort te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Nelly 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk toegang tot de website en producten

Service
Heel snelle levering

Assortiment
Ik heb alles wat ik nodig heb gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vlotte bestelling

Service
Snelle levering

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
vrijdag besteld, zaterdag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hans 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Superhandig en overzichtelijk

Service
Geen problemen ondervonden

Assortiment
Ruime keus!

Aanbeveling
Klasse!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Niki 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De webshop heeft een super goede service en een goede bereikbaarheid. Wanneer je hulp nodig hebt hoef je niet te wachten tot je die krijgt. Ik persoonlijk vond het ook erg fijn dan mijn pakketje binnen nog minder dan 24 uur bij mij WAS. Erg tevreden!

Service
Erg goed heel behulpzaam. Geen wachtrijen.

Assortiment
Er kan wel wat meet cosmetica in het assortiment. Zoals bol dat ook heeft.

Aanbeveling
Ik vind het een erg fijne en overzichtelijke winkel ze doen wat ze moeten doen en al er een kink in de kabel zit helpen ze je graag het probleem op te lossen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Laurens 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zoek, klik, betaal en de volgende dag in huis. Hoeveel meer gemak wil je hebben?

Assortiment
Meer dan voldoende keuze in elke prijsklasse zonder dat het overweldigend wordt

Aanbeveling
Ik heb een maar paar webwinkels als favoriet en CoolBlue is er daar één van. Waarom? Wanneer alles klopt hoef je niet verder te kijken…

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lagaisse katelijne 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
S avonds besteld s;middags in huis.

Service
Zeer goede service .

Assortiment
Zeer veel keuze meer dan in de winkel.

Extra toelichting
Alles uitstekend verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bivac 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Top

Service
Indien bestelling per telefoon, opletten om het juiste adres te noteren. Als men niet nakijken op de ontvangen mail na de bestelling, kan de zending wel eens nooit aankomen.

Assortiment
Moet niet meer zijn.

Aanbeveling
Top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
dit was mijn eerste bestelling en zal dit zeker vaker gaan doen.
Afspraak is afspraak geweest en daar houd ik van.

Aanbeveling
8 zeer zeker, en wie weet wel hoger in de toekomst.
De site ken ik nog nog niet goed genoeg hier voor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

hr 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
webwinkel is overzichtelijk en alles is gemakkelijk te vinden. eveneens is de keuze hulp zeer handig.

Service
snelle levering

Assortiment
vele soorten en maten. dus ruime keus

Aanbeveling
voor mij een ideale webwinkel. alles is er voor mij te vinden.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews