coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42505 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2756 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Glenn 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is steeds overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Bij vragen of problemen kan je steeds rekenen op een snelle en vlotte service van de klantendienst.

Assortiment
Steeds mooi en voldoende aanbod van producten die ik zoek.

Aanbeveling
Deze winkel heeft alles mee om op en top te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shana 16-11-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk of iets aanwezig is of niet. De datum van levering is altijd correct

Assortiment
Niet altijd beschikbaar wat aangeboden wordt.

Extra toelichting
Prijzen zijn vaak nogal hoog ten opzichte van andere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ingrid vanraes 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ni meer naar winkel

Service
vlug geleverd

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
prijs is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt bijna alles vinden en het wordt de volgende dag geleverd (op werk of thuis).

Service
Indien niet goed geen probleem om in te ruilen (per post of even langsgaan.

Assortiment
Bijna alles wat ik moet hebben is er te vinden.

Aanbeveling
Heb reeds deze winkel aan anderen aanbevolen wegens koopgemak en betrouwbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel handig om te kiezen, vergelijken, echte reviews te lezen,...

Service
Vriendelijk aan telefoon (was probleempje met btw-nummer)
Zo snel geleverd!

Assortiment
Ongelooflijk hoeveel verschillende merken & modellen. Vele zaken elders niet gevonden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pirlewie 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede duidelijke website, met veel relevante informatie over de aangeboden artikelen

Service
Erg goed, ik had na problemen met een aankoop een aangename en vruchtbare correspondentie daarover

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In je eigen tijd rustig zoeken naar een geschikt artikel.

Service
Ze beloven een snelle levering. En dat komen ze zonder problemen na.

Assortiment
van alle markten thuis, super!!

Aanbeveling
Was altijd heel voorzichtig met webwinkels. Maar Coolblue doet wat het beloofd!! Levering al de volgende dag!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AA uit Amsterdam 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vind het super dat je vanuit de mobiele website direct naar je bankieren app wordt doorgeschakeld en dan direct kan betalen.

Service
Info en retourregeling heel goed.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Vind Cool Blue gewoon helemaal super!

Extra toelichting
Was elke online winkel maar zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Galina 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was a bit difficult to find a product I wanted

Service
Was pleasantly surprised by a speed of my order delivery - the very next day!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

COOLBLUE IN DE WEBSHOP 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
er valt niks te motiveren het is gewoon zo

Service
er valt niks te motiveren het is gewoon zo

Assortiment
er valt niks te motiveren het is gewoon zo

Aanbeveling
er valt niks te motiveren het is gewoon zo

Extra toelichting
niks aan te merken, deze coolblue is gewoon zeer zeer zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snel

Service
behulpzaam

Aanbeveling
lekker makkelijk

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit de zetel je aankopen bekijken en plaatsen . Vlotte website .

Service
De volgende dag op perfecte wijze toegezonden ..

Assortiment
Zeer ruim aanbod dat je op eenvoudige wijze kan vergelijken

Aanbeveling
Ik kom zeker terug ! Blij dat ik deze website leerde kennen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John V 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
na bestelling word je op de hoogte gehouden via e-mail waar je pakje zich bevind en wanneer het af te halen is

Aanbeveling
snelle en vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel op voorraad en genoeg verzendmogelijkheden

Service
Snel en correct antwoord op mails met vragen

Assortiment
De enige in Nederland met de Wileyfox Swift

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo den Otter 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Breed assortiment met heldere beschrijvingen.

Service
Doe al sinds de eerste mp3 - spelers zaken met Coolblue en de service is altijd 'zoals het hoort' geweest.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Betrouwbaar en al jaren doen ze wat ze beloven!

Extra toelichting
Afhandeling aan de deur mag ietsje beter. Misschien was het nog net iets te vroeg in de ochtend!☺

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

holtappels 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet naar de winkel te moeten gaan.

Service
Direct besteld en correct geleverd de dag nadien

Assortiment
Veel om op te noemen

Aanbeveling
Zeer duidelijke uitleg en correcte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Indesit 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gemak en betrouwbaarheid en tot nu toe nog geen problemen ervaren

Service
Goed gehumeurde mannen die snel en vakkundig de wasmachine afleverden en installeerden.

Aanbeveling
Redelijk duidelijke en gebruiksvriendelijke website, goede aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Judy Lundy 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk

Service
Geen aanvulling

Assortiment
Geen aanvulling

Extra toelichting
Snelle en perfecte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Songvoice7g 15-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
De site is makkelijk te bezoeken en intuïtief te volgen.

Service
Bij problemen kan je altijd bij Coolblue terrecht. Ze helpen je graag verder.

Assortiment
Coolblue heeft een uitgebreid assortiment. Vaak zelfs voordeliger als bij de concurrentie.

Aanbeveling
Ik geef een zeven, voor de transparantie, paraatheid en overzichtelijkeheid.

Extra toelichting
Het is een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

ken meire 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles gemakkelijk te vinden

Service
toch niet steeds de dag erna dat de levering plaatsvindt

Assortiment
super aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kris 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Supersnel.

Assortiment
Hebben niet alles maar wel heel veel.

Aanbeveling
Supersnel en groot aanbod.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilco Heijster 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via Internet besteld voor 0.00 uur, de dag erop het produkt in huis! Levering is online te volgen zodat je nog even snel van huis kan

Service
Nieuwe wasmachine naar 2e verdieping gebracht, geïnstalleerd en de oude wasmachine meegenomen, handig!

Assortiment
Ruim assortiment en je kan gelijk goede vergelijkingen te maken....

Aanbeveling
Gelet op gemak, service, snelheid en assortiment een dikke 10. Ik kan Coolblue bij iedereen aanbevelen...

Extra toelichting
Ga vooral zo door Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcello 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit klant gedacht en niet vanuit eigen bedrijfsproces.

Assortiment
Voorkeur was aanwezig.

Aanbeveling
Gemak tegen een nette prijs

Extra toelichting
Vasthouden. Prijs-prestatie en transparantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed gemaakte en geactualiseerde website, met voldoende productbeschrijving en vergelijkingsmogelijkheden

Service
Als je twijfels hebt kun je met een coolblue.medewerker bellen of chatten. Zelf vind ik het supergemakkelijk dat alle gegevens bewaard worden in je account, zodat je de bestelling/betaling binnen seconden kunt afronden

Assortiment
Als ik iets nodig heb ivm fotografie , of werkmateriaal of huishoudtoestel kijk ik altijd eerst bij de shops van coolblue, om er vaak ook de meest interessante prijs te vinden, vooral als je de gratis levering meetelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieter 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijke store en makkelijk in gebruik.

Service
Niet te klagen over de service. Steeds binnen de 24u geleverd na bestelling.

Assortiment
Ruime keuze in de verschillende Coolblue stores. Er is eveneens een degelijke en volledige produktbeschrijving beschikbaar voor de verschillende artikels. Je weet wat je koopt...

Aanbeveling
Gezien de prijs/kwaliteits-verhouding is Coolblue zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mag meer detail uitleg over het product.

Service
Snel en positief

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maderi 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Soms,Is de webwinkel wel traag, de wachttijden tussen verschillende schermen kan soms lang zijn. Vandaar maar een negen

Service
Hier zondermeer een dikke tien. Altijd al vlot en vakkundig geholpen,

Assortiment
Waar vindt je nog een ruimer aanbod met zulke scherpe prijzen?

Aanbeveling
Zonder meer top, ik kan iedereen die ik ken deze webwinkel aanbevelen. Nog geen enkele negatieve ervaring met gehad. En ik ben al verscheidene jaren klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ltvo 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site met een duidelijk bestelproces.

Service
Pakket was de volgende dag thuis. Fijne snelle verzending van coolblue

Assortiment
Veel producten zijn te vinden op coolblue echter zijn sommige producten goedkoper te vinden bij andere aanbieders.

Aanbeveling
Fijne winkel, goede prijzen en snelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De producten worden automatisch gerangschikt naar behoefte, en op een erg duidelijke en overzichtelijke manier.

Service
's Avonds besteld, de volgende ochtend reeds geleverd!
Ondertussen werden we goed op de hoogte gehouden over de verzending en het tijdstip van levering. Alles verliep correct en perfect zoals vooropgesteld.

Assortiment
Keuze zat op de website, en met voldoende uitleg bij de producten.

Aanbeveling
De volgende keer dat ik iets nodig heb dat te vinden is in het assortiment van cool blue, zal ik niet aarzelen weer van hun diensten gebruik te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk, geen overbodige invulvelden

Service
PayPal gratis

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht, verder heb ik niet gekeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Glenn 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je zetel bestellen :)

Service
Pakje werd mooi op tijd geleverd

Assortiment
Kan soms iets beter (bvb voor hardware voor pc's), maar het is een heel uitgebreide winkel, dus zeker niet te klagen.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden van coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke site, zeer informatief met groot betalingsgemak!

Service
Zeer duidelijk en ondubbelzinnig tracing en trackingsysteem!
Leveringstijd zoals opgegeven (zelfs naar "de Ardennen"

Assortiment
Ruime keuze, prima gedocumenteerd

Aanbeveling
cfr vorige items

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bee 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website waarin je op een eenvoudige en snelle wijze de weg kunt vinden. Geen moeilijk gescrol, gewoon duidelijk.

Service
Twee vragen over een camera gesteld die snel beantwoord worden. Niet snel genoeg naar het idee van team Coolblue want na 4 uur kwam er al een excuus mailtje dat het nog niet beantwoord was. De beantwoording was helder en werden meer oplossingen aangedragen dan voor de beantwoording van de vraag nodig was. Helder en duidelijke taal.
Pakjes duidelijk te traceren via track en trace.

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Keurig en snel. Echt een aanbeveling.

Extra toelichting
Service is een essentieel iets voor het 'op afstand kopen'.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joske62 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering

Service
Perfecte naverkoop dienst

Assortiment
Echt alles te vinden

Aanbeveling
Perfecte levering en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site met een ruim aanbod

Service
Al meerdere keren bestellingen geplaatst en steeds een perfecte afhandeling.

Assortiment
mooi en ruim aanbod

Aanbeveling
Ruim aanbod met een snelle levering, ook in weekends

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website met duidelijke informatie over het artikel wat ik wilde kopen.

Service
Werd fantastisch op de hoogte gehouden over het bestel proces

Assortiment
Ik wilde een handbagage koffer en kon aanklikken wat ik allemaal belangrijk vond zodat ik niet het hele assortiment hoefde te doorlopen maar er een schifting werd gemaakt

Aanbeveling
Kwam heel betouwbaar over met leuke video van de medewerkers; Was wel grappig.

Extra toelichting
Ik kocht altijd bij Bol maar nu ik deze winkel heb ontdekt is het ook een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Huylebroeck 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product heel snel gevonden. Misschien iet meer informatie standaard verbergen om het overzicht te behouden en de site niet te druk te maken.

Service
Perfect geleverd zoals voorzien.

Assortiment
Meteen gevonden wat ik moest hebben.

Aanbeveling
Prijs kan nog iets zakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Asperen 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mijn keuze om bij Coolblue een aankoop te gaan doen is dankzij zoveel reviews van de positieve reacties over coolblue

Service
De service omtrent aankoop tot en met aflevering is werkelijk uitmuntend en vooral waargemaakt in hun precieze info.
Klein verbeterpunt is hooguit een snellere berichtgeving over exacte tijd van levering om daar persoonlijk wat meer inschatting/controle over te creëeren

Assortiment
Op zoek naar iets specifieks en vond een redelijk keuze aanbod

Aanbeveling
Gewoon perfect van aankoop tot bezorging, coolblue kwam alle "afspraken" na en deze service spreekt mij erg aan vwb meerdere toekomstige aankopen

Extra toelichting
Geen, blijf jullie condities nastreven en waarmaken want daar groeien jullie zeker door. Thanks van een tevreden klant 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy Van den Branden 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van achter je bureau bestellen is top

Service
Geen problemen gehad. Nihil.

Assortiment
Enorme keuze

Aanbeveling
Alles klopte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijke website, handig te registreren

Service
Je weet perfect wanneer je pakje toekomt bij uw gekozen postpunt.

Assortiment
Ik heb zeker gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Geen enkel negatief punt temelden

Extra toelichting
Doe gewoon zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zalig die directe leveringen steeds

Service
geen klagen, prima

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
tiptop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wieteke 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke webshop en je wordt veelvuldig geïnformeerd over de vervolgstappen en status van je bestelling.

Service
Een halve dag na bestelling is de prijs van het product verlaagd. Coolblue deed helemaal niet moeilijk toen we dat aangaven en heeft de prijs van onze bestelling ook aangepast.

Aanbeveling
Je kunt er bij coolblue vanuit gaan dat alles goed geregeld is! Klantvriendelijkheid hebben ze echt hoog in het vaandel staan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RVR 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijk. uitgebreide info. gemak van bestellen. snelle levering.

Service
zeer snel bediening en levering.

Assortiment
je vind er zo goed als alles.

Aanbeveling
verdere motivatie is hier niet nodig. Toch ?

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rein 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wij zochten een telefoon die konden we goed vinden.

Service
s'middags besteld de volgende middag geleverd.

Assortiment
De prijs is uitstekend. de laagste prijs voor dit artikel.

Aanbeveling
de bestelling werd kosteloos bezorgd op de beloofde tijd,dus super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij Coolblue weten ze als de beste wat klantvriendelijkheid en snelheid van levering is,proficiat!

Service
Heel snelle levering,dit apprecieren we!

Assortiment
Mag nog een groter aanbod worden.

Aanbeveling
Zeer snelle leveringen,heel leuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig en overzichtelijk bestellen

Service
snelle levering. 's avonds besteld, volgende dag binnen

Assortiment
voldoende keus en goed te sorteren

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vervoort Anita 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Niet zoals op afbeelding staat

Service
Redelijk tevreden

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

F 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is perfect duidelijk op de website. De instructies zijn gemakkelijk te volgen. Ook het vinden van de producten die ik wou kopen was snel en efficiënt.

Service
Mijn aankoop is aangekomen op het moment dat werd vermeld bij het bestellen.

Assortiment
Al hetgeen dat ik in gedachten had als opties om te kopen waren aanwezig

Aanbeveling
Het gebruiksgemak, de informatie, de lay-out, de snelle service, ... het zijn allemaal elementen die er voor zorgen dat ik in het vervolg Coolblue zeker ga gebruiken voor nieuwe aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis r 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke shop, groot aanbod , makkelijk besteld

Service
Keurig op de hoogte gehouden van de bestelling en de status van de levering.

Assortiment
Mega aanbod

Aanbeveling
Cijfer zegt genoeg 😎

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis van Aarle 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed overzichtelijk en gemakkelijk te bereiken

Service
Duidelijk, structureel en overzichtelijk

Assortiment
Veel te bieden en de site laat ook weten wat er allemaal te kopen is.

Aanbeveling
Zeer tevreden, erg professioneel en goed afgerond.

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews