coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joppe de peuter 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij coolblue ben je zeker dat alles dat je koopt het geld waart is

Service
Echt een fantastische service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc verstrepen 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede service anticipatie

Service
ganse service proces gedekt

Assortiment
uitbreiding mogelijk

Aanbeveling
goede online ervaring

Extra toelichting
levering binnen een bepaald tijdsframe (bv ts 14 - 17 u) , wat 9,95 € kost, lukte niet (er werd te vroeg afgeleverd)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

max 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon Vanuit je zetel besteld.

Service
Dag na bestelling geleverd

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Goede service.snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan81 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Betrouwbaar, snel, attent, niet de goedkoopste, wel goede service. Alle communicatie straalt uit dat je als klant belangrijk bent en dat ze willen dat je tevreden bent, dat is prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steven 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Deze eerste bestelling ging zeer vlot en hoop in de toekomst nog te bestellen

Service
Zeer vlot zonder meer

Assortiment
Meest voor de hand liggende produkten

Aanbeveling
Niemand is perfect maar leunt er tegen

Extra toelichting
Aan te raden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mpview 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en korte navigatie waardoor je al zeer gauw vind wat je zoekt.

Service
Heb alleen maar een positief gevoel bij de keren dat hulp nodig had. Zo kreeg ik uitgebreide hulp bij het zoeken naar de juiste telefoonhouder.

Assortiment
Het lijkt erop dat ze alles hebben wat ik zoek. Heb steeds zeer snel mijn product kunnen vinden en ook voor de juiste prijs.

Aanbeveling
Hoef cool blue al lang niet meer aan te prijzen. Zoeken hoeft niet meer. Mijn vrienden kennissenkring weten dat ik zeer tevreden ben en tot nu toe altijd geslaagd bij cool blue.

Extra toelichting
Hoop dat het zo blijft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinus 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Toegankelijk en duidelijk.

Service
Duidelijke berichtgeving, bestelling binnen een dag bezorgd.

Assortiment
Voor zover van toepassing, want ik zocht snel een hardloophorloge en had geen tijd om verder te kijken. Daarom was de toegankelijkheid van de site ook erg welkom.

Aanbeveling
Driemaal een 9, maar hier is het totaal meer dan de som der delen, dus een tien

Extra toelichting
Nog niet, mogelijk in de toekomst na verder contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juwelies 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk. Bestellen en dag erna aan de deur met mijn pakje. En ik heb al geen geduld maar 1 dag wil ik zeker wel wachten.

Service
Alles perfect in orde. Je weet telkens hoever men staat met uw bestelling

Assortiment
Heel ruim assortiment en steeds mee met de nieuwe snufjes

Aanbeveling
Zal er zeker nog bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top service 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Niet alles is even goedkoop maar service is top

Assortiment
Meeste artikelen zij wel te vinden maar niet alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arthur 12-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht

Algemene score

6,3

Gemak
inzichtelijk ingericht enne koffie !!!

Service
Ben in de winkel goed geholpen, maar ben achteraf niet helemaal tevreden met mijn aanschaf ...

Assortiment
Echt zeer weinig keuze in de winkel zelf. Ik ging voor een laptop, en vond het model in de winkel perfect.
Helaas bleek de allerlaatste te zijn en die mocht niet worden meegegeven.
Blijkt vervolgens dat dit model ook niet meer via de website verkrijgbaar is (en nog steeds mocht het winkel model niet worden meegegeven).
Heb een andere laptop via de website uitgekozen, maar na gebruik van een week ben ik slechts gedeeltelijk tevreden met mijn aankoop. Had ik dit model in de winkel gzien dan had ik deze waarschijnlijk nooit aangeschaft.
Jammer dat het model dat ik wel wilde hebben, niet mocht worden meegegeven.
Ik zit nu wel 4 jaar vast aan een laptop die ik eigenlijk niet wilde hebben.

Aanbeveling
Zie mijn motivatie bij assortiment. Allemaal ik de winkel op zich plezierig vond, ben ik uiteindelijk geëindigd met een aankoop waar ik niet helemaal mee tevreden ben.

Extra toelichting
Product "gekocht" in de winkel via het plaatsen van een bestelling op de website

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer

Bernard 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
beter en sneller dan deze bestelling kan niet, vandaar een 10

Service
alles was goed en klopte precies met hoe het mij op de site en in de mail was beschreven.

Assortiment
voor mij genoeg, verder nog geen ervaring ermee

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marjolein 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is makkelijk te gebruiken. Ik kan ook iemand daar en die helpt mij ook altijd :)

Service
Doordat ik er iemand ken besteld die altijd de dingen voor mij zodat het altijd goed gaat.

Assortiment
Je hebt er veel. Heb wel al eens iets niet gevonden. Maar voor de rest vind ik er alles dat ik nodig had.

Aanbeveling
Het is snel, makkelijk en je kan altijd terecht voor vragen en bemerkingen. Ze helpen je ook heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laurens 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Suoer snel en easy

Service
Snel een antwoord op een vraag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website,
via de zoekfunctie snel product gevonden

Service
Heel goede service.
Bij vragen snel antwoord van de klantendienst

Assortiment
Veel keuze in producten.
Prijs is iets minder dan in de gewone winkels

Aanbeveling
1ste bestelling gedaan en is tot hiertoe tip top in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorn van Manen 12-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Net zo goed als bij andere webwinkels.

Service
Relatief veel problemen gehad met de leveringstijd en kapotte producten.

Assortiment
Lijkt me vrij volledig.

Aanbeveling
Zie service.

Extra toelichting
Ik heb met het bestellen van technologie vaak mijn twijfels hoe er met de pakketjes wordt omgegaan. Met een paar van mijn bestellingen werd vrij gevoelige apparatuur namelijk vrij hardhandig op de grond gezet.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ries 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en snel

Service
Absoluut een 10. Na een bestelling geplaatst te hebben op zaterdag kreeg ik mijn pakket op zondag reeds aangeboden. Helaas maakte POST.NL er een bende van. Coolblue heeft er alles aan gedaan om zo snel mogelijk de problemen op te lossen en hebben mij ook nog een kortingsbon gegeven voor een fout die niet bij Coolblue lag. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel mijn zoekopdracht gevonden

Service
Gratis verzending, ruime keuze aan ophaalpunten of toch laten bezorgen. De volgende dag al in huis.

Assortiment
perfect aanbod, niet te keus, niet te weinig. Im verschillende prijsklasse. Vaak ook nog eens het goedkoopste aanbod

Aanbeveling
Nog nooit zo fijn online geshopt. Verassende en pakkende tekst waardoor je je persoonlijk voelt aangesproken. Alsof ze je compleet begrijpen wat je nu precies wilt.

Extra toelichting
Perfecte manier van online shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivan 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
indien een webshop te moeilijk is, verlaat ik een site. hier zeker niet van toepassing

Service
product was uitverkocht. ik kreeg sms en mail wanneer die beschikbaar was. dag nadien in mijn bus :-)

Assortiment
indien een meerdere versies te koop zijn, had ik dit graag geweten. coolblue overtreft dit

Aanbeveling
simpel, gemakkelijk en super service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SJ 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke info, gebruiksvriendelijke website

Service
Snel geleverd, zoals beloofd. Goede feedback via mail.

Assortiment
Goede prijs voor gekochte product (game).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anthony 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk dat je aangekochte spullen thuis geleverd worden.

Service
Goede service, heb geen klachten.

Assortiment
Goed assortiment, jullie hebben bijna alles.

Aanbeveling
Goede spullen, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rita 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
's avonds besteld, dag erna al geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijke site, snel overzoicht

Service
altijd snelle reactie bij vragen

Assortiment
ik vind altijd wat ik zoek

Aanbeveling
Omdat de prijs soms wat hoger ligt dan elders, een 8 ipv een 9, maar ik kies toch liever voor coolblue vanwege aanbod en service en super snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lucca H 12-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
De site is makkelijk en overzichtelijk zelfs op smartphones

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

carine De Rouck 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
informatie omtrent levering prima,goed opgevolgd afhaalpunt bij postpunt makkelijk

Assortiment
prijs ok

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laure beernaert 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk te bestellen. Mooi overzichtelijk.

Service
Volgende dag had ik het product al

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Zeercontent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, jullie doen wat jullie mailen en de bezorgers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Service
Zie boven!

Assortiment
Jullie hebben wat ik zoek. Ik weet voor welke spullen ik bij Coolblue moet zijn.

Aanbeveling
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Oosterhof 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het valt op dat, ongeacht binnen welke tak van Coolblue je zoekt, je al snel vindt wat je zoekt. De website is erg overzichtelijk, de bestelprocedure is klip en klaar en ook de afwikkeling van de bestelling loopt gesmeerd.

Service
De service is uitstekend. De beloftes die op de website worden gedaan, worden ook werkelijk nagekomen. De levering van de bestelde producten is erg vlot.

Assortiment
Een ruim assortiment. Voor een ieder het juiste artikel te vinden, in de gewenste kwaliteit, tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Er is wat mij betreft geen reden te bedenken, waarom je niet je bestellingen bij Coolblue zou plaatsen.

Extra toelichting
Ik heb al diverse bestellingen gedaan bij Coolblue. Zowel privé als voor mijn werk. Dat is steeds uitstekend, vlot en soepel verlopen. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De prima website(s) en navigatie en de zeer snelle levering, daar kunnen weinig andere webshops aan tippen. Ook zeer gedienstig winkelpersoneel. De leuke entertainment links na je bestelling, nooit eerder gezien... Kortom TOP!

Service
Winkel goed georganiseerd, makkelijk bereikbaar, niet eens zo ver af. In één woord, fantastisch.
Wel jammer dat er geen laagste prijsgarantie is.

Assortiment
Geen laagste prijsgarantie zoals bij meerdere andere zaken. Ik koop regelmatig maar al meermaals tegengekomen dat mijn gewenste product niet meer leverbaar of in afwachting van levering was.

Aanbeveling
Een 9, ik geef nooit 10, anders is er geen ruimte meer voor verbetering ;-)

Extra toelichting
Net weer een heel mooie bestelling geplaatst. Sonos Play-bar en Sub.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Philippe 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle overzichtelijke website. Korte logische stappen tot bestellen.

Service
ultra snelle bevestiging en levering, zelfs de zondag !!!!

Assortiment
iets meer technische uitleg en afbeeldingen, anders zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kg 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Volgende dag geleverd op de 3de etage en de oude wasmachine werd meegenomen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede service en levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lammens Dirk 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had de zaterdagavond besteld en de zondag om 14u werd het geleverd.!

Service
Super goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Niel 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer eenvoudig bestellen

Service
Zondagavond besteld en Maandag om 10.45 bezorgd aan huis
Supersnel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fré 12-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, duidelijke info. Bestellen gaat even makkelijk.

Service
Snelheid levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
De dag na de bestelling geleverd

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Bijna alles oke, maar sommige essentiële artikelen niet beschikbaar (ik bedoel inkt ... hier niet van toepassing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag bestellen, morgen in huis

Service
Geen problemen met levering en betaling

Assortiment
Enorm veel keuze en goedkoper dan in de winkel

Aanbeveling
Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michelds 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Grote keuze en veel informatie.

Service
Snelheid levering, ook op zaterdag.

Assortiment
Perfect

Aanbeveling
Vooral het koopgemak, samen met de mogelijkheid om te betalen via Paypal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilda Huizinga 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
S'avonds besteld,s'morgens al in huis!!

Assortiment
Veel keuze uit verschillende merken!

Aanbeveling
Gewoon een super winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het Accespoint dat ik wilde hebben was makkelijk te vinden en snel besteld

Service
Prettig dat ik zelf het moment van afleveren kan beinvloeden

Assortiment
Voor ieder product zijn ruim voldoende alternatieven beschikbaar

Aanbeveling
Kortom ik shop graag bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Excellent reviews that help you make a choise

Service
Super fast and very helpful people

Assortiment
They have all the good stuff

Aanbeveling
The package was next day at my door in the morning as promised.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke Dieben 12-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Tot nu toe prima service, ook al bij eerdere aankopen. Snel,fijn goede informatie. Gaa zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden op de site en het bestellingsproces verloopt vlot.

Assortiment
Ruim assortiment met de laatste nieuwe producten zoals de Motorola die ik heb aangeschaft. Ook goed dat er producten gereserveerd kunnen worden.

Aanbeveling
Overall erg goed, alhoewel ik over de service (nog) niet kan meepraten

Extra toelichting
Snelle en coorecte aflevering: Coolblue doet wat anderen beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kreutzer 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je hoeft niet van huis voor een bestelling

Service
snelle en accurate bezorging

Assortiment
wat ik nodig heb, is beschikbaar

Aanbeveling
vlot en zonder poespas een bestelling gedaan en afgewerkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ingrid neefs 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
simpel om te bestellen.

Service
was er op de afgesproken dag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer goede service !

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
ik raad het aan iedereen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peggy 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Zeer correcte en snelle levering. Produkt nog niet gebruikt, dus even afwachten hiervoor.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gerrit 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet duur

Service
Top voor mekaar

Assortiment
Ruim aanbod dus keus genoeg

Aanbeveling
Ik kan het iedereen aanbevelen , je vind hier wat je nodig bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
opzoeken artikels gaat zeer vlot

Service
Levering en informatie was perfect. Levertermijn correct

Assortiment
Er is ruime keuze, maar er is niet alles!

Aanbeveling
Kan stilaan met buitenlandse concurrenten wedijveren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jo 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel overzichtelijke website met duidelijke productinfo en details.

Service
Levering verliep zoals voorzien.

Assortiment
Uitgebreid aanbod aan Nespresso machines aan scherpe prijzen.

Aanbeveling
Coolblue is een webwinkel die doet wat moet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E. de M. 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon vanuit je stoel bestellen via een duidelijke website.

Service
Handige e-mailservice wanneer iets is uitverkocht, wanneer product weer leverbaar is, direct een e-mail. Handig!

Assortiment
Kan er tot nu toe alles vinden...

Aanbeveling
Er is altijd wel iets wat nog voor verbetering in aanmerking komt.

Extra toelichting
Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijn om vanuit je stoel te kunnen kopen bij een firma die je kunt vertrouwen

Service
Wat beloofd is, wordt ook nagekomen

Assortiment
Er is zoveel dat het moeite kost om een keus te maken

Aanbeveling
Snel, accuraat en betrouwbaar

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews