coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marie 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Snel besteld, alles werd gecommuniceerd, goeie bezorservice!!

Aanbeveling
Ik kocht een crockpot, weet dus niet veel van de andere artikelen, naar dit is totaal soepel verlopen. Van de mobiel - naar de voordeur, binnen 24 uur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TW 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk zoeken en vergelijken, ruime keuze vergelijkbare producten

Service
Bezorging en informatie ruim voldoende

Assortiment
Ok voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mesmits48 03-11-2015 In de winkel gekocht
rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vanachter je computer eerst op je gemak een keuze maken. Daarna eventueel in de winkel verdere uitleg of advies vragen.

Service
We hadden besloten een twee in een computer/ipad te kopen maar deze bleek achteraf toch niet helemaal fijn te werken. We kregen een tweede type mee maar mijn dochter had achteraf toch liever twee losse aparaten. Geedn probleem bij coolblue geld terug en eerst alleen een ipad aangeschaft en we kunnen nu nog even kijken welke PC we gaan nemen.

Assortiment
Zou zelf op de site een kijkje nemen

Aanbeveling
Personeel is altijd vriendelijk maken tijd voorje en geven eerlijk advies over de producten ook als ze op zaterdag het heel druk hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nancy 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon kei makkelijk

Service
Niks op aan te merken, zeer snel, goede info over levering

Assortiment
Nog niet zoveel ervari g mee maar wat ik zocht snel gevonden

Aanbeveling
Snel....snel...snel....prijs ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
's avonds besteld en de dag erna (zondags !) rond 09:30 uur geleverd, precies zoals afgesproken. Top.

Assortiment
Gevonden wat we zochten, maar te weinig ervaring om een mening te geven over het hele assortiment.

Aanbeveling
Eerste keer iets besteld, maar tot zover 100% tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lou van den Dool 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle service, binnen 24 uur geleverd en kosteloos bezorgd. De producten zijn gemakkelijk en vlot te bestellen.

Service
Zeer snelle afwikkeling van de bestelling en zeer goede begeleiding en kennisgeving naar de klant, na een bestelling.

Assortiment
Ruim voldoende keuze in het assortiment met het aanbod van verschillende prijs niveaus.

Aanbeveling
een heel goede en duidelijke service en afhandeling, beveel de winkel zeker aan bij bv bekenden.

Extra toelichting
een heel goede en duidelijke service en afhandeling, beveel de winkel zeker aan bij bv bekenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fice 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Snelle levering zoals men belooft. Je wordt ook voortdurend op de hoogte gehouden via mail.

Aanbeveling
Snelle en correcte behandeling en levering van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel Develter 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk en gemakkelijk op te zoeken

Service
Zaterdag was mijn HDD stuk en zondag reeds geleverd.

Assortiment
Overvloedig

Aanbeveling
Geen loze beloftes over de service en " levering op zondag "

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martens 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
slechts enkele muisklikken en order is geplaatst

Service
om 23.53 besteld en de volgende dag binnen het aangegeven tijdvenster netjes afgeleverd

Assortiment
assortiment ruim voldoende en bovenal snel leverbaar

Aanbeveling
snelle levering, niet de scherpste prijs maar ach, service kost ook wat.

Extra toelichting
alweer een dikke pluim voor de service en snelheid van coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pas 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Doelgericht zoeken met gemak

Service
Vokgende ochtend binnen

Assortiment
Wist wat ik zocht

Aanbeveling
Prina!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoef mij niet te verplaatsen, geen file, geen betaalparking, geen gezeul met pakjes van de winkel naar de wagen,.....

Assortiment
Zeer ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
even gebeld ivm onduidelijkheid waar kortingbon wordt verrekend, dit mag wat mij betrefd eerder aangegeven worden. Overigens werd het telefonisch vlot en zeer vriendelijk opgepakt....

Service
Tja wat wil ik nog zeggen, gewoon snel en prettig geregeld en gemakkelijk op te halen bij AH

Assortiment
Prijs week in mijn geval normaal niet af van andere aanbieders maar door de kortingbon kwam ik toch voordeliger uit.

Aanbeveling
Prijsstelling zou iets scherper mogen maar verder is het zeer prettig kopen bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Malek stanny 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Super snelle levering

Assortiment
Vanalles wat

Aanbeveling
Doe zo voort

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jasper 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
Laptop stond op bijna geen site, hier wel

Aanbeveling
O.a. door de verpakkingsdoos!! Haha
Snel voorraad aangevuld, goede producten etc

Extra toelichting
De dozen zijn echt tof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 03-11-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel overzichtelijk.
Ook de kaartjes die je kunt trekken voor de juist
afdeling.

Service
Duidelijke uitleg over de apparaten.
Voor en tegens vermeld.
De vragen die we hadden netjes uitgelegd.
Geen duurdere apparaten aanpraten.
Precies het apparaat uitzoeken dat voor ons goed is

Assortiment
goed

Aanbeveling
Klant vriendelijk.
Nemen de tijd voor uitleg en vragen die je hebt.

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan met persoonlijke aandacht voor de klanten. Niet op een side of doos kijken en dan antwoord geven. Dat kunnen de klanten ook zelf vinden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A van de Merwe 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De Cool Bleu website ervaar ik als makkelijk,professioneel,duidelijk,vriendelijk en uitnodigend.
Het bestel proces heb ik als zeer leuk ervaren,heb daar een zeer goed gevoel aan over gehouden.
Ook de volgmails en de info met betrekking op de aankoop zijn zeer prettig.

Service
Heb de winkel telefonisch niet nodig gehad.
De levertijd was echt goed,zo hoort het,mijn complimenten.
De retour procedure is zeer correct.

Assortiment
Ja een 8 kan ook een 9 zijn maar ja.

Aanbeveling
Lees bovenstaande maar eens terug.

Extra toelichting
De enorme doos en plastic vul materiaal,wat een verspilling,het is 2015!!! Dat kan in dit geval echt wel anders hoor. De doos waar de aankoop in zit was van super kwaliteit een stukje blauw Cool Bleu papier eromheen was zeker genoeg geweest. Maak daar nou eens huiswerk van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rika 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Men doet wat wordt beloofd . Voor 24 uur besteld volgende dag in huis . En nog mooier ruime keuze in bezorgmogelijkheden. Chapeau!!!

Assortiment
Goed te vinden wat ik zoek . Ruime keuze met beoordelingen van klanten .

Aanbeveling
Prettige site en verder zie bovenstaande motiveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Grote keuze, en gemakkelijk om artikelen te vergelijken

Service
Toen ik een probleem had met de externe bezorger hebben ze mij goed te woord gestaan

Assortiment
Het grote nadeel is dat mijn geldbeugel te klein is voor alle producten die zij op de site hebben staan die ik graag wil ;-)

Aanbeveling
De beste internet winkel in de buurt

Extra toelichting
blijf zo verder doen, zeer professioneel, goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 03-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
De website van Coolblue is zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Ik had het kookboek van Donna Hay besteld en dat was bij levering licht beschadigd (had een deuk). Dit is wel zeer jammer.

Assortiment
Coolblue heeft een zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijk, goede prijs en snelle levering. Er mag wel wat meer zorg worden besteed bij de verzending van de producten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Eric 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke website en je word direct doorgestuurd naar de juiste pagina

Service
Ongekend snelle service, voor middernacht besteld morgen in huis echt ongelooflijk

Assortiment
Ik heb de indruk dat er steeds meer speciale sites bijkomen.

Aanbeveling
Altijd de gemaakte afspraken nagekomen dus geen loze beloftes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk online te bestellen alles is duidelijk ingedeeld per categorie en de met de zoekfunctie kan je ook alles meteen terug vinden.

Service
Heel vriendelijke klantendienst en staan je professioneel te woord bij al je vragen. Heel snel mail met track en trace code zodat je meteen je pakje kan volgen.

Extra toelichting
's avonds besteld en de dag nadien (zaterdag om 9 uur) stond Bpost al met pakje aan de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DB 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen rompslomp, alles mooi georganiseerd volgens categorie

Service
gedaan wat beloofd werd.

Assortiment
Ongelooflijk veel keuze.

Aanbeveling
Nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn Cappaert 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niet om jullie honing om de mond te smeren, maar menig webwinkels kunnen wat van jullie leren. Producten zijn eenvoudig vindbaar, de categorieën zijn duidelijk, het filteren bij de productsoort pagina is superhandig en staat je toe eenvoudig te vergelijken (en mocht je dan toch nog een stap verder willen gaan, dan kan je altijd de hulp inschakelen van de vergelijkfunctie - waar ik meermaals handig gebruik van heb gemaakt), duidelijke productspecificaties en een ruim aanbod reviews, een bestelproces waar ik stiekem ook wel een beetje jaloers op ben, eenvoudig te betalen (en uitgebreide betaalmogelijkheden) ... Kortom, top!

Service
Ik heb momenteel nog niet gebruik hoeven maken van de retourprocedure, of de dienst na verkoop, maar wat de levertijd betreft - superb! Zaterdagavond 'on a whim' de beslissing gemaakt en zondagmiddag om 13.00 u. thuis geleverd. Opnieuw, knap staaltje Customer Experience!

Assortiment
Hoewel je een uitgebreid assortiment aanbiedt, mis ik toch één en ander bij de productcategorie die mij het meeste aanbelangt: Foto & Video. Meer bepaald, het aanbod DSLR's en lenzen, flash- belichtings- en studiometeriaal. Maar goed, jullie zijn natuurlijk geen speciaalzaak.

Aanbeveling
Deze zondag m'n bestelling ontvangen, intussen dinsdag en al meerdere collega's aangesproken over de uitmuntende dienstverlening. Aan mij heb je een klant gewonnen!

Extra toelichting
Ik ben fan van jullie verpakking, mensen aanzetten tot sporten - ridderlijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T E Vreden 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk

Service
Het pakketje kwam wegens drukte bij de bezorger een dag later. Wij kregen een mailtje met excuses en een cadeaubon van €5.-

Assortiment
het ruim voldoende

Aanbeveling
Er is niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Wilms 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vergeijking van producten is gemakkelijk te maken in een rustige omgeving, wanneer je wil en hoelang je wil vergelijken bepaal jij

Service
Gratis je pakketje retour sturen.
60 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product.
Minimaal 2 jaar garantie op al onze producten.
Besluiten we je product om te ruilen? Dan heb je vaak de volgende dag al een nieuwe in huis.
Krijg je je geld terug? Dan storten we dit binnen 3 werkdagen op je rekening.
Bij defect: in 90% van de gevallen heb je binnen 14 dagen

Assortiment
verschillende merken in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Voldoet aan onze behoeftes

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Werner 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handige site

Service
Via sms en mail wordt je op de hoogte gehouden van bezorging

Assortiment
Alles is er te koop

Aanbeveling
Mooie site en winkel ook open en bezorgd op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Weidema 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles te vinden. Snel en makkelijk

Service
Defecte telefoon was niet meer te repareren en niet meer nieuw leverbaar.
Kreeg mijn geld terug in de vorm van shoptegoed.
was ik niet tevreden mee want werd gedwongen duurdere telefoon te kopen bij hun terwijl mijn oude elders nog wel nieuw te koop is.
Contact opgenomen maar viel niet over te praten.

Assortiment
Alles te koop

Aanbeveling
Ondanks probleem met telefoon geweldig bedrijf.
Al meer dingen gekocht zoals printer en wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

mr Jo 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een zeer goede website-onderverdeling, waardoor het zoeken van bepaalde producten zeer snel gaat!

Service
Ik had per ongeluk een product tweemaal besteld op zaterdagavond (rond 22u). Toen ik het merkte de telefoon gepakt, en gebeld naar hun klantendienst (die nog open was). Zonder problemen geannuleerd en mijn geld teruggekregen.

Volgende dag (een zondag!) was mijn pakje er al.
Topwinkel!

Assortiment
Ondanks het ruime aanbod van coolblue, zijn er toch nog punten waar er verbetering mogelijk is. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan meer keuze qua casefans voor een pc, of bv. meer keuze qua sport-materiaal.

Aanbeveling
Een snelle levering, goede aftersales-service, behulpzame klantendienst, ...
Kortom: een topwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Faatje 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijkheid snel bezorging.

Service
Perfect

Assortiment
Hele fijn en vooral uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elly 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie zetel bestellen wat je nodig hebt

Service
Heb reeds meerdere keren een bestelling gedaan en altijd op tijd geleverd.

Assortiment
Bijna alles te verkrijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super gemakelijke website produkt en beschrijving direct gevonden

Service
Super snel . Direct na bestelling een mail + iets daarna een sms dat de bestelling klaar is en verstuurd word

Assortiment
Als je hiet hier niet vindt vindt je het nergen denk ik dan

Aanbeveling
Als je hiet hier niet vindt vindt je het nergen denk ik dan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen via de webwinkel is eenvoudig en snel.

Service
Ik had een bestelling gedaan op een zaterdag avond, met gevraagde levering zondag. Je wordt continu geïnformeerd over de status vd zending via E-mail en sms. Uiteindelijk werd er een geschatte bezorgtijd doorgegeven. De bezorging werd keurig binnen de aangegeven tijden gedaan op de volgende zondag.

Assortiment
Mbt telefonie is het assortment redelijk uitgebreid en de populaire merken en uitvoeringen zijn aanwezig. Voor merken als Windows phone en blackberry miste ik wel de flagship type telefoons

Aanbeveling
Leverbetrouwbaarheid vind ik het belangrijkst en daarvoor is coolblue met flag en wimpel (wederom) voor geslaagd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Are 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim assortiment en makkelijk zoeken

Service
Keurig op tijd en volgens afspraak geleverd

Assortiment
Ruime keuze en breed assortiment

Aanbeveling
Gemakkelijk achter je computer shoppen en perfecte service, ook bij retourneren. Allemaal volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joëlle 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kan alles goed vinden

Service
Snelle reactie, aardige mensen.

Assortiment
Coolblue heeft bijna alles!

Aanbeveling
Omdat het veel heeft en goede service en snelle levering heeft beveel ik coolblue zeker aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van den Anker 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles overzichtelijk op één pagina gevonden met alle eisen die ik stelde aan het artikel

Service
zijn alle afspraken 100 procent na gekomen.

Assortiment
wat niet te koop is, is niet de moeite waard.

Aanbeveling
alles is vlekkeloos gegaan

Extra toelichting
als op bij het artikel ook staat wat de inktpatronen eventueel kosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mats Moelants 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De online store zit zeer simpel in elkaar dus is zeker en vast gebruiksvriendelijk. Iedereen kan deze zonder problemen gebruiken.

Service
Bestelling is er binnen de 24u wat zeker al 8 punten waard is. Hun klanten service is ook pico bello in orde! Retourneren, vragen,... Alles wat je je maar kan inbeelden, ze hebben het.

Assortiment
Ze hebben vrijwel alles waar je maar kan opkomen
Van rugzakken tot keukengerief noem maar op ze hebben het zelfs de kleuren kan je kiezen. Super!

Aanbeveling
Deze site heeft alles wat je nodig heeft op vlak van service, assortiment en gebruiksvriendelijkheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alle belangrijke criteria zijn te consulteren via de site, afhandeling van bestelling verloopt vlot

Service
quasi perfect. Als is als zelfstandige bestel, moet ik wel altijd mn profielgegevens aanpassen. Het zou handig zijn, indien ik in één account kon switchen van particlier naar firma, of omgekeerd, zonder altijd die data te verliezen

Assortiment
zeer volledig

Aanbeveling
bij de beste in zijn soort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hilde 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de zoek optie vind je alles in een wip !

Service
de video filmpjes zijn leerrijk en een belletje en je wordt vakkundig geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liza 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime keuze, makkelijk bestelproces.

Service
Als een produkt het af laat weten zijn ze er echt voor je en denken en helpen mee aan een goede en snelle oplossing.

Assortiment
Mag op sommige vlakken iets meer zijn, maar dat is natuurlijk ook afhankelijk van wat je zoekt.

Aanbeveling
Al met al vele malen onze 'go to' winkel geweest en zal het ook nog veel worden. Zeker met de zondags bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

boeli 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
vandaag besteld, morgen geleverd

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
je kunt ruustig rondkijken en vragen stellen, heel vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugh 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website, goeie informatie en adviezen

Service
Prima. Bij niet functionerend apparaat volgt onmiddellijke omwisseling.

Assortiment
Wat wij zoeken hebben ze. Soms wijken we uit naar andere winkel ivm prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles wat je nodig hebt is gemakkelijk te vinden

Service
ze doen wat ze beloven en dat is veel waard

Assortiment
ze hebben veel ,maar alles hebben kan natuurlijk niet

Aanbeveling
altijd al snel geleverd nergens problemen mee gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gilles 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je moet geen verplaatsing naar de winkel doen en je kan vergelijken met tientallen andere modellen naargelang je prijskeuze. Handig zijn ook de reviews waarmee je kunt inlichten.

Service
geen klachten en ik verwacht ook geen ingeval van defecten en retour.

Assortiment
Niet alle merken aanwezig, maar wel de voornaamste, grotere merken.

Aanbeveling
Is gewoon perfect voor mij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Snel en uitgebreid. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Aanbeveling
Coolblue is er goed in online bestellen leuker te maken. Knap!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Fons Kremer 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk toegankelijk

Service
Prima service. Ook de bezorgers zijn top.

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Heb er prima ervaring mee.

Extra toelichting
Nee goed is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zoals gewoonlijk een goed en duidelijk overzicht, zeker als je al weet wat je vergelijkingscriteria zijn.

Service
Ik heb geen noodzaak gehad aan contact, maar je wordt wel goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Assortiment
Grote keuze, voor een redelijke scherpe prijs. Niet de goedkoopste, maar je krijgt er wel service voor terug.

Aanbeveling
Grote voorraad, snelle levering, veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Els 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super zoekfunctie!

Service
Steeds levering volgens afspraak.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik reeds gevonden.

Aanbeveling
Iedereen moet het proberen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Baan 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima webwinkel, je vindt er alles wat je nodig hebt.

Service
Snelle levering en steeds berichtjes dat je betaling is ontvangen en het bestelde artikel is ingepakt enz.

Assortiment
Enorm assortiment voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen en betalen

Service
snelle levering

Assortiment
volop keuze

Aanbeveling
Prijs kwaliteit goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shirley van Helvoirt 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site werkt gemakkelijk en duidelijk, soms een beetje verwarrend omdat je door verwezen wordt naar een andere site met een andere naam. Verder werd alles heel erg simpel aangeven en bestelling ging ook heel er snel en makkelijk.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Krijgt precies een mailtje of je aankoop is aangekomen en wanneer de bestelling is verstuurd etc. Heel erg fijn en handig

Assortiment
coolblue heeft een goed uitgebreid assortiment. Ze hebben echt van alles wat met electronica te maken heeft. Ook als je iets nodig hebt op beauty gebied. Zoals krultangen en epilators.

Aanbeveling
Het is simpel weg een topsite! Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. De site komt z'n afspraken na, voor 23:59 besteld volgende dag in huis! Ben erg blij dat ik voor deze site heb gekozen met het bestellen mijn bestelling was goed verpakt. Het gratis verzenden is ook echt een toppunt!

Extra toelichting
Ik weet zeker dat als ik nog iets van electronica ga kopen online, ik het zeker bij coolblue ga doen. De snelle levering en gratis verzending is top en ook de site ziet er duidelijk uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews