coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42512 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2720 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bosch 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele duidelijke website, waar je makkelijk je product vind en alle informatie over het product staat vermeld.

Service
Heb nu twee keer iets besteld bij Coolblue en beide keren zijn ze keurig hun afspraken nagekomen.

Assortiment
Voor zover ik dit kan beoordelen is het assortiment helemaal top. Er worden echt veel artikelen van een product aangeboden. De prijs is ok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Ravenbode 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Verschillende onderdelen goed te vinden. Goed filter onderdeel zodat je precies kan uitzoeken welk artikel je wil aanschaffen. Daardoor geen overbodige ballast.
Combinatie deals ook handig.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Voor hetgeen nodig was nog niet de "neus gestoten".

Aanbeveling
Duidelijke site, goed gebouwd, geen filtersysteem, levertijd conform aangegeven. Goede terugkoppelmails.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

SUPERJ 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Enkele filters aanklikken, keuze maken en stappenplan volgen. Klaar

Aanbeveling
De beste maar niet de goedkoopste

Extra toelichting
zie aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DHR Struik 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het aanmaken van een acount is niet verplicht. Het vergelijken van producten wordt goed ondersteund.

Service
Vandaag besteld morgen in huis. Het afhalen bij een winkel in de buurt is zeer handig. Pakket ophalen waarneer het mij uitkomt.

Assortiment
voldoende keuze. Producten zijn niet altijd van de laagste prijs.

Aanbeveling
Het bestellen van mijn product ging zoals je mag verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snelle levering en een goed overzichtelijke site.

Assortiment
Ik gebruik coolblue voornamelijk voor foto & video gerelateerde producten. Ik vind altijd wat ik zoek en de prijs is niet hoger dan bij andere aanbieders.

Aanbeveling
Goed assortiment en erg fijne en snelle levering.

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

IDeC 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel besteld

Service
snel geleverd

Assortiment
kwaliteitsvolle keuze

Aanbeveling
altijd in orde!

Extra toelichting
nog extra leuk: korting van 5 euro die ik ontving dank zij de beste webwinkel van België

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Proot 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website , met duidelijke betalingsfaciliteiten

Service
de snelheid en accuraatheid is fenomenaal

Assortiment
de eerste bestelling was net wat ik zocht

Aanbeveling
Ik ondervond een firma die het fantastisch doet.

Extra toelichting
was on line, en de website gidst U perfect door het aangename doolhof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Hoogendoorn 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Bezorging is vertraagd, kan gebeuren, alleen hier niet van op de hoogte gesteld. In eerste instantie levering tussen 8.00 en 18.00u, dus voor niets thuis gezeten. Met berichtgeving van vertraging had dit geen enkel probleem geweest

Aanbeveling
Snelheid van bestellen en assortiment zeer prima. Jammer van het achterwege blijven van een contactmoment over de vertraagde levering.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Piet Nagtzaam 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder enige moeite gevonden wat ik zocht. Een perfecte website.

Service
Direct een orderbevestiging, cadeaubon, inpakbevestiging en verzendbevestiging. Bezorging de volgende dag, zoals beloofd.

Assortiment
Als je bij Coolblue niet kunt vinden wat je zoekt, dan is het er gewoon niet.

Aanbeveling
Een 10 betekent voor 100% tevreden.

Extra toelichting
Voor mij het adres zodra ik weer iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi Van Dorsselaere 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Is makkelijk te bestellen via website

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Timo Slijkerman 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Supersnel en veel opties.

Service
Prima, pakketje was op tijd.

Assortiment
Groot, maar wel duur.

Aanbeveling
prima verder.

Extra toelichting
Prima winkel, alleen een beetje duur in sommige producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Minnie66 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site
Ik wist welk typenummer ik wilde bestellen, dus was binnen een paar minuten geregeld

Service
Goede service geen onduidelijke extra kosten

Aanbeveling
Super snelle levering op de dag van bezorging hoefde ik maar een uurtje thuis te zijn en een kwartiertje voor bezorging belde ze netjes op dat ze eraan kwamen

Extra toelichting
Duidelijke site goede en vooral snelle service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicolasuzy 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker gezellig van thuis uit besteld.

Service
Goede afspraken nagekomen.

Assortiment
Zéér zuime keuze.

Aanbeveling
Voor de goede service en de betere prijs.

Extra toelichting
Cool blue levert op de afgesproken termijn en plaats, dus vrij snel, heb prijs gegoogeld en is bij Cool Blue het goedkoopst. Tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rodebmw 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snel gebeurd

Service
Wanneer er problemen zijn word dit snel opgelost .
Snel opgestuurd dus das lekker snel

Assortiment
Voor ieders wat wils infeite

Extra toelichting
Snelle levering en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel gebeurd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariet 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site. Gemakkelijk om productgroepen te kiezen en producten te vergelijken.

Service
Prima, snelle levering.

Assortiment
Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Ook deze keer weer alles naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en eenvoudig bestellen

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Betrouwbaar qua levering en facturering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Niels Duiker 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
'S avonds laat besteld, had een vraag aan ze, meteen een antwoord waar ik ook nog wat aan heb. Eerste bestelling bij Coolblue, echt top!

Assortiment
Elke ssd waar ik in geinteresseerd was, stond erop!

Aanbeveling
Goede service, duidelijke en originele site, snelle levering. Helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lenn3k 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Bestelling was gemakkelijk, levering was wel 2 dagen ipv de geadverteerde 1 dag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arjan 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik kan me niet indenken dat er een betere / simpelere methode van bestellen is.

Service
Vragen worden zeer snel beantwoordt. Het is bijna jammer dat de inpakafdeling nog sneller is, waardoor de bestelling niet meer aan te passen was.

Aanbeveling
Heerlijke winkel. Als ik een vergelijkbare prijs vind bij een ander, bestel ik toch hier.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

JMvdb030458 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen geloop naar winkel en gesleur in koffer auto met pakken

Service
Beleeft en op afgesproken dag

Assortiment
Zeer gevarieerde keuze

Aanbeveling
Zeker voor iedereen een aanrader

Extra toelichting
Geen slechte punten, doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renetje 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles goed en duidelijk te vinden.

Assortiment
Veel op voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kevin 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Coolblue heeft een Goede duidelijke website.

Service
Super service, goede en snelle levering.

Assortiment
Coolblue heeft een Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Snelle en goede levering, scherpe prijzen, weinig gedoe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge1904 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je zetel kiezen, inloggen en meteen alle gegevens al ingevuld,...

Extra toelichting
gemakkelijk goede communicatie naar klant toe (status bestelling) snelle en gratis levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marie bosch 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
supergemakkelijk

Service
zeer goed

Assortiment
enorm

Aanbeveling
vandaag bestellen morgen leveren

Extra toelichting
ik vind het superhandig. Je duidt aan wat je nodig hebt; je betaalt en s'anderendaags heb je het ! Zonder je te verplaatsen ! Handig !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabus81 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel duidelijk en optimaal resultaat in je bestelling

Service
Sneller dan snel

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Alles wat cool blue doet veroorzaakt een lach op je gezicht!

Extra toelichting
Snelle service uitgebreid assortiment snelle levering top zaak!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boefjez 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
service is super, netjes op tijd geleverd en als er al eens iets niet goed is dan wordt dat snel en super opgelost ook als je zelf een fout gemaakt hebt

Extra toelichting
snelle levering, duidenlijke website, veel mogelijkheden voor betaling en super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nordin 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle producten in de Coolblue shops zijn makkelijk te vinden. Erg overzichtelijk en bestellen gaat heel vlot.

Service
Ik moest een keer bellen over een bestelling en de medewerker wist zonder bestel of referentienummer waar het om ging. Binnen een paar minuten opgelost. Dat noem ik nog eens service.

Assortiment
Groot assortiment en altijd een ruime voorraad.

Aanbeveling
Gewoon een geweldige no nonsense winkel die ook nog eens op zondag bezorgd. Bij Coolblue snappen ze dat de klant koning is!

Extra toelichting
Hopelijk gaan ze nog lang zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijs1967 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig bestellen en volgende dag in huis.

Service
Perfect. Makkelijk contact met klantenservice d.m.v. Twitter, Facebook etc. Reageren supersnel.

Assortiment
Overzichtelijk en makkelijk te filteren.

Aanbeveling
Super makkelijk bestellen. Snel en betrouwbaar. Goede service.

Extra toelichting
Als je iets online besteld wil,je het toch zo snel mogelijk hebben? Als je bij Coolblue het besteld heb je het de volgende dag in huis. Je wordt constant op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Zodra ingepakt een sms en daarna per mail. Heb je onverhoopt iets verkeerd besteld? Retourneren is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefaanwilms 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles ging vlot

Service
de gekozen datum en levertijd werd zonder problemen opgevolgd.

Assortiment
voor de gsm maag de keuze groter worden

Aanbeveling
alles ging zonder problemen en volgens de afspraak

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede site

Service
Altijd voor je klaar staan of zitten

Assortiment
Meer dan genoeg keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

henk 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
klikken, betalen en ontvangen binnen 24 uur , top

Service
snel contact met servicedesk. vriendelijk personeel

Assortiment
keus te keur, zoek en je zal het vinden

Extra toelichting
gewoon snel verzonden en ontvangen. 24 uurs levering is ook 24 uurs levering !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk overzicht.

Service
Super hoe je wordt geinformeert over de verzending.

Assortiment
Heel breed assortiment met veel reviews.

Aanbeveling
Zeer correcte verzending en informatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede, overzichtelijke website. Performance is ook goed en navigatie zit logisch in elkaar.

Service
Leverbeloftes worden gehouden en als er iets mis gaat neemt Coolblue zelf actie om zich te verontschuldigen

Assortiment
Meestal voldoende maar toch mist er nog wel eens een product of specifiek type. Misschien een idee om de wat minder courante types aan te bieden met langere levertijd?

Aanbeveling
Uitstekende service, goede site en betrouwbaar.
Niet altijd de goedkoopste maar meerijs waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Stefanie Bras Ferreira 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het product was snel gevonden en werd ook op een vlotte manier afgehandeld.

Service
Levertijd is dik in orde. Super snelle service.

Assortiment
Voldoende assortiment waaruit er gekozen kan worden.

Aanbeveling
Handige website om op te winkelen. Product wordt ook snel geleverd na aankoop.

Extra toelichting
Goede service, snelle levering, voldoende aanbod.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

David 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk en bestellen gaat heel vlot

Service
De laptop die ik wilde was nergens te verkrijgen, bij cool blue kreeg ik direct een mailtje wanneer de laptop beschikbaar was zodat ik hem direct kon bestellen.

Assortiment
Als een van de de weinige en eerste had cool blue de laptop.

Aanbeveling
Ik zie geen noodzaak tot verbeteringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angocaris 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is heel overzichtelijk en als je daar niet uitkomt en je neemt telefonisch contact met hun op dan krijg je een vriendelijke medewerker aan de lijn die je goed helpt.
Plus de snelheid vandaag bestellen is morgen leveren zelfs op zondag. En je wordt continue op de hoogte gehouden van je pakket.

Service
De service is SUPER TOP. En niet alleen als je koopt maar juist als er problemen zijn. Dat wordt op een top manier opgelost en ik spreek uit ervaring. Zelfs na een half jaar na aankoop.
Ook dat je een product binnen twee weken kunt omruilen is super.
Aan Coolblue kunnen veel bedrijven een voorbeeld van nemen.

Assortiment
Ze hebben een heel ruim assortiment

Aanbeveling
Vanaf het eerste product wat ik aan heb geschaft heb ik coolblue al aangeraden bij familie en vrienden. En ook hun zijn er super tevreden over.
Als ik iets nodig heb zal ik ook altijd eerst kijken of coolblue het heeft. En als ik het daar vindt kijk ik ook niet verder. Super service, vriendelijke medewerkers en ook nog eens qua prijs

Extra toelichting
Nou een voorbeeld half jaar geleden soupmaker gekocht telefonisch contact met hun gehad. Ik moest de soupmaker opsturen (kosteloos ) de dag erop kreeg ik een mail dat ze de soupmaker hadden ontvangen. Paar uurtjes daarna kreeg ik een mail dat ze een nieuwe soupmaker naar me hadden opgestuurd. Toen ik daarna met hun belde dat ik eigenlijk geen vertrouwen meer had in dat merk omdat die klachten vaker had gezien bij fb kon ik deze weer omruilen voor een soupmaker van een ander merk. Ook ooit problemen gehad met de printer en ook dat werd heel goed opgelost. Voor mij is COOLBLUE GEWOON EEN TOP BEDRIJF

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ceec 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en eenvoudig bestelproces. Ook vergelijken op de website vind ik prettig, en het werkt heel goed.

Service
Zeer snelle levering. Goede info na het bestelproces.
Goede info op de dag van de levering, je kan de bestelling van uur tot uur goed volgen. En levering precies op tijd. Ook prettig dat de chauffeur een half uurtje van tevoren belt dat hij eraan komt.

Assortiment
Een groot assortiment, er is zowat van alles te vinden tegen concurerende prijzen.

Extra toelichting
Groot product aanbod. Snelle levering. Goede informatie na het bestellen. Concurerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Schuur 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met goede structuur

Service
Snelle levering en komen beloften na

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Groot assortiment, komen beloftes na en goede prijs / kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Heijt 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Groot assortiment, desondanks is het gewenst product snel en gemakkelijk te vinden. Ook de gebruikersreviews zijn een absolute pré.

Service
CoolBlue weet zijn levertijd altijd na te komen, voor 23:00uur besteld is de volgende (werk)dag in huis. Daarnaast doet CoolBlue niet moeilijk over retourneren (zonder opgaaf van reden) binnen de 14 dagen herroepingsrecht.

Assortiment
Assortiment van baardtrimmers is redelijk qua aantal merken, maar de keuze in het aantal beschikbare types per merk is niet zeer groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tplesk 07-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,2

Gemak
I've had to place my order twice, both times with negative result - with two absolutely valid credit cards which are working perfectly well.
Complete disappointment.

Service
Client service could be reached easily, they are friendly, however no use at all. They couldn't tell what the problem was with payment and just suggested to try other options. Sorry, I've tried with two different credit cards already, not going to do this anymore.

Assortiment
Assortment is ok, only problem is that for some unknown and mysterious reason I cannot place my order.

Aanbeveling
Totally not recommended! How can I recommend a shop that cannot even accept the order?

Extra toelichting
Impossible to place the order. Two perfectly fine and valid credit cards rejected without explanation. I've had to place my order twice, both times with negative result - with two absolutely valid credit cards which are working perfectly well (expiration date in a couple of years, enough balance, issued in NL, overall working with everyone except Coolblue!). Two cards, same result - payment rejected, though both cards are perfectly fine. Klantenservice could not even explain the reason of rejection, just "it should be valid". Yeah, right. If you need to do verification why you don't ask for a password like the other shops? Would make everyone's life easier. Or don't put the info that you are accepting credit cards. Completely dissatisfied, not going to order there again, would save my nerves.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Mike07101976 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijk/overzichtelijk etc.

Service
echt snel geleverd!

Assortiment
Blij met product

Aanbeveling
het meest voordeligste van de sites die ik bekeken heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moetdit 07-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
Mijn product was na heel korte tijd al kapot. Ik was niet tevreden over hoe het werd afgehandeld. Er wordt eerst wel gereageerd alsof ze je gaan helpen. Maar uiteindelijk kwam het er op neer dat ik een groot risico zou lopen om zelf voor hoge kosten op te draaien terwijl het een veel voorkomend defect is. Ik vind dat als je overal roept zo'n goede service te verlenen dat je mensen dan ook niet hoge kosten moet laten betalen om een product na te laten kijken. Daarnaast werd dit er niet standaard bij vermeld. Ik moest er zelf expliciet naar vragen om erachter te komen dat dat de werkwijze is. Dat vind ik niet zo netjes.

Aanbeveling
zie service..........................................

Extra toelichting
Ik was tot nu toe een erg tevreden klant. Ik heb er al behoorlijk wat geld uit gegeven en was tot nu toe zo tevreden dat ik ook van plan was dat te blijven doen voor toekomstige aankopen. Maar ik ben nu toch wel teleurgesteld in de service. De reden dat ik deze review hier plaats is omdat mijn kritische reactie niet op de website van coolblue is geplaatst. Bij mijn review op de website wordt wel een zogenaamd heel behulpzaam bericht geplaatst met we zullen je zo snel mogelijk helpen blabla. Maar als ik dan zeg dat ik niet tevreden ben over de geboden hulp omdat dat geen acceptabele oplossing is voor het probleem wordt dat bericht niet op de website geplaatst en hoor ik ook niks meer. Dus vandaar hier deze review zodat mensen weten dat ze vooral moeten hopen dat ze een goed product krijgen omdat ze anders zomaar voor hoge kosten zouden kunnen komen te staan. (wat bij mij nu niet gebeurt is, maar ook alleen maar omdat ik van tevoren de juiste vragen heb gesteld)

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

samsung eco bubbel 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk

Service
heel snel

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
goed

Extra toelichting
hele snelle levering van de wasmachine en aardige jongens die de oude wasmachine weer meenamen en de nieuwe aansloten op zolder. Route was te volgen en de geschatte tijd van levering heel prettig. Zondagmiddag gekocht en maandagochtend geleverd! Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

netse 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijke zoekopdrachetn

Service
Zeer snelle en correcte levering

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
aan al mijn kennissen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhso 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke site,alles goed te vinden.

Service
Kan niet iets bedenken wat niet goed was.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
zeer snelle levering

Extra toelichting
zelfs op zondag kan geleverd worden,alhoewel dat voor mij niet hoeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

darkproton 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
super snelle levering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
als je besteld heb je rap in huis

Extra toelichting
Product was rap geleverd , en werkt uitstekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 07-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is prima te vinden. De site is wel een beetje vol gegooid. Je ziet aan beide kanten een sidebar en dat kan als druk worden ervaren.

Assortiment
Coolblue heeft een breed assortiment, de producten zijn echter vaak goedkoper te vinden bij andere webshops.

Extra toelichting
Tip: Het is raar dat een mobielnummer verplicht is bij het invullen van de gegevens. Ze sturen namelijk een sms waarin staat dat je per mail op de hoogte wordt gehouden. Dit kan ook volledig per mail!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maurice Leenen 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke website, en héél snel geleverd.

Service
Heb vaker bij Coolblue gekocht en de service is een dikke 10 waard, altijd snel geholpen, of het nou Facebook of telefonisch is.

Assortiment
Meestal de goedkoopste winkel, en heel soms een specifiek product niet, maar dat is altijd wel weer snel op voorraad.

Aanbeveling
Goede prijzen en acties, en de snelste levering van NL.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

riny 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website

Service
duidelijk

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
gewoon zo als het moet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews