coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wim 08-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Alles eenvoudig kunnen vinden.

Assortiment
dik tevreden met de mogelijkheden

Aanbeveling
uitermate tevreden. vooral door sponsorkliks

Extra toelichting
geen probleem

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Charles 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hun webshop is heel praktisch en overzichtelijk

Service
Al tientallen keren besteld bij coolbleu en keer op keer kreeg ik de beste service van het net.

Assortiment
Heel groot aanbod en degelijke merken.

Aanbeveling
All in one , gewoon TOP !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanzi 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product overzichtelijk en goed geordend.

Service
Supersnel geleverd, binnen 15 uur ontvangen.

Assortiment
ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Takken 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Coolblue geeft duidelijke uitleg bij haar producten

Service
Ze doen wat ze beloven, goede klantenservice

Assortiment
Ruime keuze in modellen typen en in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Ik vind het een prettige webwinkel juist vanwege de goede uitleg over hun producten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk en goed overzichtelijke winkel

Service
netjes op tijd bezorgd volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pim 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Door de diverse productgroepen onder te verdelen over websites die -min of meer- de naam van de productgroep dragen is elk product gemakkelijk te vinden. De websites zijn duidelijk in gebruik, van het zoeken naar een product tot het bestellen en betalen ervan. Na betaling wordt de klant in duidelijke taal op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Vooral dat laatse is een absoluut pluspunt, u heeft immers betaald en wil maar al te graag weten wanneer de postbode met uw pakketje aan de deur staat.

Service
Snel, sneller, snelst. Op alle fronten. Vraagje over een product? In no time antwoord. Probleempje met een geleverd product? In no time antwoord én opgelost. Levering altijd degelijk (en grappig) verpakt en doorgaans binnen 24 uur, 7 op 7. Kan dat nog beter?

Assortiment
Ma ja, er is genoeg dat Coolblue niet heeft. Ik grijp ook wel eens mis als ik iets zoek, een potje Calvé pindakaas heb ik toch op geen enkele Coolblue website kunnen vinden. Maar ze hebben wél veel, héél veel...

Aanbeveling
Ik kan niet anders dan 100% tevreden zijn over Coolblue. Ze zijn snel, betrouwbaar, hebben enorm veel, hanteren eerlijke prijzen en doen wat er beloofd wordt. Meer moet dat in mijn ogen niet zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten vergelijken was lastig, maar de bestelling / levering was perfect !

Service
Via Google-maps was de koerier te volgen, waardoor je exact kon zien wanneer ze aankwamen. Oude product keurig afgevoerd en nieuwe netjes binnen gezet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J Ruitenbeek 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken op de website

Service
Kan je bestelling prima volgen en volgende dag al in huis.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Als er weer eens iets het begeeft hier, kom ik hier zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten bestellen op Coolblue gaat snel en eenvoudig als je een account hebt.

Service
Zeer goede service na verkoop

Assortiment
De meeste spullen die ik nodig heb vindt ik op Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Myra 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Rustig thuis uitzoeken en vergelijken

Service
Snelle reactie

Aanbeveling
Snelle levering,goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Arjen 08-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site en het bestelproces zijn overzichtelijk, duidelijk en geschikt voor jong en oud!

Service
Top,
Aardig personeel in de winkel.
Aardig personeel bij de klantenservice.
levertijd ongekend snel!

Assortiment
Er is veel, maar niet altijd alles.
Daar bedoel ik mee dat als je bijvoorbeeld een telefoon koopt dat niet altijd alle modellen in het assortiment zitten (vaak de wat populairdere) denk dat dit komt omdat coolblue een winkel is met van alles wat en zich niet richt op 1 product

Aanbeveling
Bij coolblue zit je gegarandeerd goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

niels willems 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een hele simpele en gebruiksvriendelijke website

Service
super snelle levering !!

Assortiment
heel grote uit verschillende producten

Aanbeveling
heb er totaal niks slecht over te zeggen

Extra toelichting
heb geen verdere toelichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke online bestelling en betaling

Service
Vrijdagmiddag besteld zaterdag om 9u30 geleverd

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
product goed verpakt tegen gebeurlijke ongevallen

Extra toelichting
geleverd geplaatst en werkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW Rutger van der Horst 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is zeer gemakkelijk om de kwaliteit van producten te beoordelen en met elkaar te vergelijken door de duidelijke beschrijving en de gegeven plus- en minpunten.

Service
Coolblue maakt waar wat ze zeggen. De levering is zeer snel en het is zelfs mogelijk producten nog op dezelfde dag te laten bezorgen. Ik heb dit gedaan en werd niet teleur gesteld.

Assortiment
Een breed en diep assortiment. Voor iedereen die op zoek is naar een bepaald product is er een ruime keuze in elke prijs- en kwaliteitscategorie.

Aanbeveling
Ik had mijn bestelling dezelfde dag nog binnen en deze voldeed aan al mijn wensen.

Extra toelichting
Voorheen plaatste ik nog bestellingen bij andere web-shops, maar die tijd is nu zeker voorbij dankzij de uitstekende service het ruime assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke informatie

Service
snel

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert van Ree 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Goede produktinformatie en beschikbaarheid, prijs OK en snelle levering zoals beloofd.

Extra toelichting
Een zeer positieve ervaring. Ik ben overigens benieuwd naar de service van het retourproces als ik per ongeluk het verkeerde produkt zou bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin Heining 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alle verschillende webadressen maken het shoppen een klein beetje minder efficient

Service
Fantastisch dat je zelf het levermoment kan opgeven

Assortiment
nvt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

WOSCHO 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
We kwamen snel uit bij het artikel dat we zochten. Het bestellen en betalen is eenvoudig.

Service
De levertijd werd goed nagekomen, verder geen ervaring

Aanbeveling
Ik was rechtstreeks op zoek naar een bepaald artikel. Dat verliep uitstekend. Over het verdere assortiment/keuzemogelijkheden heb ik geen ervaring.

Extra toelichting
Er werd een tweedekansje aangeboden van het artikel dat we zochten. Dat is prima bevallen, het is als nieuw. Meteen na ontvangst was het prima aan te sluiten en in gebruik te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KeesV 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig te vinden

Service
Vlotte levering

Assortiment
Veel keuze met scherpe prijzen

Aanbeveling
Je kunt je bestelling goed volgen en alles volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nicole 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Niet nodig om te gaan zoeken, alles op de webshop

Service
Zoals gezegd, vandaag bestellen morgen bij U thuis

Assortiment
Veel assortiment

Extra toelichting
als ik nog iets nodig heb, ga ik in de webshop kijken. Dit is de eerste keer dat ik het doe en zeer verrast

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisette hallink 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
S'avonds besteld volgende ochtend product al in huis. Product via PostNL gevolgd klopte allemaal precies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De producten worden duidelijk en overzichtelijk weergegeven.

Service
Zeer snelle levering van de bestelling.

Assortiment
Ik was erg positief verbaasd te zien hoeveel artikelen ze hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site.

Service
Vrijdag besteld zaterdag in huis. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je zending status.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sony 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
overzichtelijke webshop

Service
's avonds besteld; de volgende dag al geleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lothar 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het vergelijken met andere producten is super net zoals de mogelijkheid om het product dat je zoekt te kunnen verfijnen naar eigen wensen.

Service
Gemakkelijk en snel

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Savonds besteld, ochtend erop in huis

Assortiment
Super uitgebreid

Aanbeveling
Topshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Graaf 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Zocht een doodnormale afvalbak, kwam snel op de site en binnen
3minuren besteld. Was al zo vaak in de winkel wezen kijken zonder
resultaat. Eindelijk een normale witte afvalemmer.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Levering gratis zelfs zaterdag

Assortiment
uitgebreid en nieuwe types

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CH Mooij 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
product makkelijk te vinden en duidelijk omschreven
snelle bestelprocedure

Service
snelle levering

Assortiment
ruime sorteren, scherpe prijzen

Aanbeveling
duidelijke procedure van bestelling tot levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roeland 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles overzichtelijk

Service
in het verleden al eens een artikel teruggestuurd zonder problemen ervan te maken!

Assortiment
redelijk ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jan del 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel, goed volgens afspraak, juiste informatie, goed opgevolgd.

Service
alles klopt

Assortiment
goede keuze mogelijkheden

Aanbeveling
het werkt en dat kunnen vele winkels niet beweren, daar is altijd wel wat, hier gelukkig niet.

Extra toelichting
eindelijk een bedrijf dat doet wat het zegt en goed op te volgen is, wat ze beloven is wat je krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

george C 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
héél grote keuze aan artikelen

Aanbeveling
altijd vlotte en correcte bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede site

Service
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fabienne 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kan alles goed vinden

Service
Je krijgt het snel

Assortiment
Kan misschien wat meer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tineke 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was heel gemakkelijk het produkt te vinden en te bestellen op de site

Service
Levertijd was uitstekend en eventuele retourzending helder uitgelegd

Assortiment
Uitgebreid assortiment met heel concurrende prijzen

Aanbeveling
Zie resultaten. Prima winkel om zaken mee te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aaron 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel en snel

Service
Veel humor gedurende het proces! Om vrolijk van te worden.

Assortiment
Zeer ruime keuze. Bijna alles is hier verkrijgbaar tegen een redelijke prijs.

Aanbeveling
Topper! Hier gaat mijn voorkeur naar uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gezocht en besteld

Service
goed geïnformeerd na de bestelling

Assortiment
hebben van alles wat je zoekt

Aanbeveling
goed winkel doet wat het belooft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en veelinformatie

Service
Continue updatevan je bestelling en verzending

Assortiment
Genoeg producten om te vergelijken!

Aanbeveling
Betrouwbaar, veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LimesDBA 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijk, grote keuze

Service
Het is zo gek nog niet, of ze hebben er een oplossing voor.

Assortiment
Enorme keuze

Aanbeveling
Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht en zaagblad en vond een zaagblad

Aanbeveling
Product snel gevonden, snel besteld, snel en gratis bezorgd. Wat wil een mens nog meer.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Mathias 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Coolblue heeft het beste en gemakkelijkste bestelproces.

Assortiment
Het assortiment kan iets breder voor bepaalde categorieën. Maar je productaanbod limiteren verlaagt natuurlijk ook wel de overhead

Aanbeveling
Als wij elektronica nodig hebben, dan kijken we eerst op Coolblue. Niet altijd de goedkoopste, maar wel de beste prijs/service verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Flip1902 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed aanbod op overzichtelijke site met eenvoudige vergelijkingsmogelijkheid van de diverse modellen

Service
Snelle mail naar aanleiding van de bestelde tomtom

Assortiment
Grote keuzemogelijkheid

Aanbeveling
Perfecte afhandeling van alles

Extra toelichting
Snelle, duidelijke en correcte reacties op de bestelling cq aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles staat netjes gerangschikt in categorien waardoor je gemakkelijk het juiste product vindt.

Service
Snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jens Goossens 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hebt een groot aanbod gewoon vanuit je zetel.

Service
Je bestelt het de ene dag en de volgende dag heb je het al in huis! Dat is megahandig tegenover andere winkels waar je vaak nog een week moet wachten voor het aankomt.

Assortiment
Het assortiment is enorm breed. Ik heb ook al veel dingen die ik nodig had hier teruggevonden, en vaak ook aan een veel lagere prijs dan de winkel waar ik oorspronkelijk was aan het kijken.

Aanbeveling
Het is makkelijk, snel EN goedkoper! Er zijn geen andere winkels die Cool blue dit nadoen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan DB 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon simpel om wat te bestellen.

Service
Supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

James 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er is een ruim aanbod

Service
Snel alles besteld

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Dikwijls ook nog goedkoper dan elders

Extra toelichting
Wel opletten met de post, maar daar kan men bij coolblue niets aan doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leane 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik zocht.

Service
De bestelling werd op tijd bezorgd en was goed ingepakt.

Assortiment
Er waren voldoende alternatieven om uit te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabrice lans 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
echt goed service, snel, gooie verpakking enz...

Service
ultra snel en , goed genoteert

Assortiment
er is echt een beetje van alles op cool blue ik vinds die winkel echt goed dat is mijn 4 aankoop en ik ben echt content

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vicca 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle, goede en gratis levering. Steeds de dag na de bestelling je pakket thuis hebben.

Service
Indien er problemen zijn met het toestel, kan je het gratis terug sturen. Ook 14 dagen bedenk tijd als je niet tevreden ermee bent.

Assortiment
Ruime keuze van alles wat je zoekt!

Aanbeveling
Zeer goede en snelle service van alle producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maarten 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
erg goed overzicht in de producten en relevante lijstjes met de toppers

Assortiment
Bijna alle consumer-elektronica voorhanden

Aanbeveling
Eerste winkel waar ik kijk voor m'n bestellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews