coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koos 25-01-2018 Via de website gekocht

Een perfect bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie website en uitstekende service vanaf de bestelling tot en met de snelle levering; een aanrader dus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 25-01-2018 Via de website gekocht

Lekker oude wetse service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op Vrijdag na 1800 uur besteld en toch op Zaterdag in huis door post nl dus ik zou Coolblue zeker aanbevelen en ik ga bij mijn volgende aankoop zeker op zoek in de web winkel van Coolblue

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timvdlinden 25-01-2018 Via de website gekocht

Hele goede service! Klantenservice on point.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een paar bluetooth oordopjes besteld, welke na 1,5 jaar helaas kapot gingen. Opgestuurd, en zonder gedoe had ik een week later alweer nieuwe in de brievenbus!
Ook deze oordopjes hadden problemen, en ik kon ze weer zonder gedoe opsturen.
Omdat het waarschijnlijk aan het product lag kreeg ik deze oordopjes gewoon vergoed als shoptegoed, en mocht ik een nieuw paar uitzoeken.
Een klantenservice om U tegen te zeggen, en waar vele andere winkels een voorbeeld aan mogen nemen!

Ga zo door! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 25-01-2018 Via de website gekocht

Snelle zondagse levering was top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze wasmachine ging stuk, eerder ooit via wehkamp wasmachine gekocht, daar was deze uitverkocht en belandde ik bij cool blue. Snelle vriendelijke levering, zelfs op zondag, heel fijn!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. 25-01-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd duidelijk uitleg en omschrijving van product. Site is overzichtelijk, ook al je contact wil met de winkel. Bezorging is ook top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 25-01-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende service en vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop heeft een ruime keuze, bestellen van producten gaat eenvoudig zo ook het afleveren van producten. Duidelijke omschrijving van producten en door ' Cool blue, beste keuze' wordt het kiezen van iets vereenvoudigd. Klantvriendelijk.
Levering van producten gaat op een zeer vriendelijk en correcte manier. Een genot om iets bij Cool blue te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 25-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekker snel bezorgen, bellen van te voren, nemen oude apparaat mee, vriendelijke jongens, installeren netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peggy V 24-01-2018 Via de website gekocht

Bestelgemak en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf de bestelling tot en met de installatie van mijn wasmachine, werd ik erg goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en tips voor het gebruik hiervan. Snelle levering (in 1 dag) en prima installatie (op zolder) en service door vriendelijke Cool Blue medewerkers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert v wagensveld 24-01-2018 Via de website gekocht

Totaal geen afspraken na komen

Algemene score

3,0
Op zondag avond hebben we een tv besteld,zou maandag avond worden geleverd maar helaas niemand kwam er ,gebeld werden. keurig geholpen dinsdag avond zouden ze komen maar kregen mail dat we niet thuis waren, weer gebeld weer keurig geholpen krijgen een voucher als service, woensdag morgen zouden.ze komen, weer niet, weer gebeld nou kwamen ze s'avonds weer thuis zitten wachten, maar weer niets heb toen de order geannuleerd was prima maakt hen niets uit moet wel 3 dagen wachten op je geld, nou ik ben benieuwd want tot nu toe komen ze niets na haal die reclame maar van de tv ,iedere bezorging is een feestje, SORRY MAAR NIET BIJ ONS NOOIT WEER.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 30-01-2018

Beste meneer van Wagensveld,

Wat verschrikkelijk om te vernemen dat jij jouw bestelling nooit in ontvangst heb mogen nemen. Dit is absoluut niet de service die je van ons mag verwachten! Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, mag je de volgende dag al de bezorgers voor de deur verwachten. Helaas is dit in jouw geval niet gebeurd en daar balen wij enorm van.

Uiteraard zullen wij hiervan een melding maken ter verbetering van onze service. Dit neemt niet weg dat wij een nare ervaring bij jou hebben achtergelaten. Natuurlijk is het jou volledige recht of jij in de toekomst weer een bestelling bij ons wilt plaatsen. Wij hopen dat de levering van alle toekomstige bestellingen wel naar verwachting worden geleverd.

Mocht je nog andere vragen hebben, schroom niet om weer contact met ons op te nemen. Wij hopen jou hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Familie v B 24-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke site, product voldoet aan eisen. Levering prima, helaas is het niet gelukt met installeren. Na telefonisch contact goede en snelle afhandeling mbt retour kosten .

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bert 24-01-2018 Via de website gekocht

Goedkope prijzen en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De meeste artikelen zijn te bestellen tegen een scherpe prijs, de betaling gaat eenvoudig en de bestelling is snel in huis.
Je kunt zelf een afhaalpunt bepalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan masolijn 24-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en ook nog eens een goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te vinden in zoekprogramma’s
En snelle levering
Goede prijs
Mooi op tijd geleverd volgens de afspraak
En netjes ingepakt zodat er niets kon gebeuren tijdens de verzending

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 24-01-2018 Via de website gekocht

Alles tot in de puntjes geregeld en volgens afspraak !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue is een top bedrijf, waar je alles keurig netjes, en volgens afspraak thuis bezorgd krijgt, en de levering is écht met een glimlach!!! Waar anderen van alles beloven, komt Cool Blue alle beloftes na !!
Niets dan lof... ga zo door !! Superrr

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Megazzouz 24-01-2018 Via de website gekocht

J’adore!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Le service client via téléphone est extraordinaire, trop sympa! La livraison n'est pas toujours correcte, mais cela est plus due aux sociétés externes.Mais Coolblue fait tout pour toujours trouver une solution adéquate. Le servie en magasin est excellent, on t’accueille avec une petite tasse de café et l'on se sent vraiment roi. Cela me fais très plaisir!
Au magasin aussi très agréable!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.L.Schreuders 24-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed assortiment met goede merken. Gemakkelijk en accuraat. Dat zijn dingen die ik erg belangrijk vind

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 24-01-2018 Via de website gekocht

Een goede service en een hele snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs en snelle levering gaf de doorslag. Het retourneren liep gesmeerd en zonder moeilijkheden. Ook de tweede levering was weer verrassend snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.v.Vuuren 24-01-2018 Via de website gekocht

Waardeloos

Algemene score

1,0
artikel niet geleverd , moet zelf aangifte gaan doen van diefstal bij de politie, anders kan de klacht niet afgehandeld worden, heb nergens voor getekend en krijg geld niet terug

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 30-01-2018

Beste meneer/mevrouw v. Vuuren,

Wat onwijs jammer om te vernemen dat de bestelde producten niet zijn geleverd. Zodra een aankoop is gedaan en het pakket aan de koerier is overhandigd, zijn wij afhankelijk van de informatie dat via de Track & Trace code vanuit de koerier wordt doorgegeven.

In het geval van producten met een hoge verkoopwaarde, dien je inderdaad aangifte te doen bij de politie of een ander vorm van bewijs dat er contact is gelegd met de politie voor een aangifte. Dan kunnen wij het pakketonderzoek voortzetten en jou eventueel voorzien van een nieuw exemplaar of het aankoopbedrag.

Graag zien wij alsnog een reactie tegemoet per e-mail met het bewijs. Wij hopen jou hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Kim 24-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige mannen, snel gewerkt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben meer dan tevreden. Zeer verrast dat de aankoop van een wasmachine zo snel is gepiept. Overtreft al mijn verwachtingen. De jongens waren erg aardig en servicegericht. Mijn dag kon niet meer stuk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inez.bartels 24-01-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen en betalen is gemakkelijk en gaat heel soepel. Vanaf het moment dat je de bestelling hebt gedaan wordt je steeds goed op de hoogte gehouden hoe het staat met je bestelling en waar die is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clarys jean - luc 24-01-2018 Via de website gekocht

uitstekende leveringstermijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de levering was in orde en op tijd en deze was ook nog in de prijs inbegrepen wat je niet veel vind op andere online shops + de uitleg over wat juist word aangekocht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ernst 24-01-2018 Via de website gekocht

snelle service

Algemene score

9,0
genoeg productinformatie, duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk besteld, zeer vlot en goed geleverd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Denise 24-01-2018 Via de website gekocht

Prima service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, zeer snelle en nette levering, correcte en vlotte communicatie via email met de medewerkers van Coolblue zelf. Dankjewel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F&J 24-01-2018 Via de website gekocht

Geen bezorging, maar beleving!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super leuke ervaring gehad met coolblue. Al vaker van ze gehoord dus toen er een nieuwe wasmachine en droger moest komen dacht ik waarom ook niet laten we coolblue proberen. De bezorgers hadden er een waar feestje van gemaakt. Het was een verrassing voor mijn vriendin en ze hebben hier leuk in meegedacht! Wasmachine en droger hadden ze voor de deur gezet aangebeld en zijn om het hoekje gaan staan. Ook installatie en uitleg waren super. Bij ons heeft coolblue 100 punten gescoord. Beveel het iedereen aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 24-01-2018 Via de website gekocht

super makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Simpel alles te vinden en te bestellen, goeie prijzen, service en de snelle levering is ook een pluspunt.
Ook de aandacht tijdens en na de levering is leuk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Dienaar 24-01-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke site. Goede produkten met mogelijkheid tot vergelijken en een zeer vlotte levering. Duidelijke communicatie tussen Cool Blue en klant. Netjes op tijd geleverd volgens afspraak en apparatuur prima aangesloten. Oudere apparaten worden zonder problemen en zonder extra kosten meegenomen. Vriendelijke bezorgers die netjes en zorgvuldig hun werk doen. Complimenten !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe Decruynaere 24-01-2018 Via de website gekocht

Uiterst snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel ruim aanbod en uiterst correcte en snelle levering (zelfs bij een bestelling op zondag...). Betaling verloopt probleemloos.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peer P. Tiberias 24-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende retourservice & communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Thuis je product zorgvuldig uitpakken, en op je gemak testen. Als het onverhoopt toch niet is wat je wil, kun je het gemakkelijk in de netjes geopende originele verpakking retour zenden. Krijgt 't gewoon een 2e kans.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eline 24-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service en duidelijke informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met behulp van de informatie op de site kon ik makkelijk het juiste product kiezen. Het werd ook nog netjes precies zo snel bezorgd als ze hadden beloofd - en ik kreeg een mail met handige extra informatie. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

van der Vlist 24-01-2018 Via de website gekocht

Kwaliteit en snelheid

Algemene score

9,0
Een bijzonder duidelijke website. Prettig is ook, dat met 1 handeling inzage is te verkrijgen van recente aankopen. Afhandeling binnen 1 werkdag. Er wordt duidelijk gekozen voor kwaliteitsartikelen. En er wordt niet moeilijk gedaan over eventuele retouren. Zonder meer aan te bevelen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D 24-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site was erg gebruiksvriendelijk en zag er aantrekkelijk uit. Na de bestelling te hebben gedaan werd je goed op de hoogte gehouden van de status en je kreeg zelfs leuke wachttherapie :)
Ik ben erg tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 24-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende levering: snel, degelijk, goede service,...
Een zeer tevreden klant die er graag dingen besteld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Versteegt 24-01-2018 Via de website gekocht

Schoolvoorbeeld van een goede webwinkel, en meer dan dat.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja, Coolblue durf ik wel een 10 te geven. En dat doe ik niet heel snel. Ik bestel aardig wat online en bij grotere, kleinere, bekendere en minder bekende webwinkels. In mijn ervaring scoort het gros van de webwinkels tegenwoordig een 7 of een 8 (voor een 8 moet de webwinkel bij mij accurate voorraadindicatie hebben, levertijd nakomen, goede betaal- en verzendopties hebben en het product ook in een verzenddoos verpakken, dus niet verzendlabel op de productverpakking en 'over de schutting gooien' zoals sommige webshops ook nog steeds doen).

Ik bestel al sinds 2010 bij Coolblue en wat mij betreft doet Coolblue het nog veel beter dan een 8! Ik heb ook wel eens een aankoop gedaan waar ik later spijt van had of waar ik een beroep moest doen op garantie. En ook in die gevallen helpt Coolblue snel, adequaat en zonder gezeur. In 1 geval waren ze zelfs coulanter dan waar ik strict volgens het consumentenrecht recht op had.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nina 24-01-2018 Via de website gekocht

Fantastisch !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd de dag nadien geleverd ! Goede producten, goede prijs ! Super ! Het is ook super handig dat je online kan bestellen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 24-01-2018 Via de website gekocht

Prima klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had problemen met een NAS (QNAP) en heb deze uiteindelijk opgestuurd voor reparatie. Omdat deze niet meer gerepareerd werd heb ik een aantal maal telefonisch contact gehad met klantenservice. Die zijn gaan echt op zoek zijn naar een oplossing en hebben goed niveau van kennis. Draagt bij aan een gevoel van veilig shoppen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 24-01-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop met snelle levering. Ook in de avond! Netjes verpakt! Ook de overzichtelijkheid van de website is goed en ziet er prima uit!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Godzilla 23-01-2018 Via de website gekocht

De bezorger lacht altijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten zijn prima, de service is snel en betrouwbaar. De bezorger is er altijd op de afgesproken tijd, vriendelijk en met een glimlach. Ik word er altijd blij van als Coolblue iets bezorgt. Nooit problemen gehad. De ene keer dat een product een technische fout had, werd het direct en zonder gedoe verruild voor een nieuwe, werkende. Goed bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Wevers 23-01-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke site. Snelle reactie op een vraag. Snelle afhandeling van bestelling. Gewoon GOED

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eddo 23-01-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare internet winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In het verleden heb ik vaker bij coolblue besteld en ook dat was mooi volgens afspraak en super snel afgeleverd. Voor mij een prettig en betrouwbaar bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karine 23-01-2018 Via de website gekocht

Alles met de glimlach.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De duidelijkheid op de webshop en de keuze mogelijkheden zijn toppie. Ik koos voor een tweedekeus toestel met een schrammetje, ook dit wordt geleverd met de glimlach. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 23-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige Retour!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een Apple Watch gekocht ik vond dit niks maar had hem wel open gemaakt dakzij het geweldige systeem van cool blue kon ik hem gewoon in de doos doen en sturen! complimenten voor de site!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemien 23-01-2018 Via de website gekocht

Die glimlach krijg je echt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
tegenwoordig kijk ik altijd EERST bij Coolblue of zij wat ik zoek in het assortiment hebben. Want zaken met hen doen is werkelijk altijd een feestje. Die glimlach die ze beloven, die krijg je echt. Zo fijn! Zelfs een reparatie handelen ze zo af dat je er blij van wordt. En: met standaard 2 jaar garantie dus nooit gezeur.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel sommers 23-01-2018 Via de website gekocht

snelle bezorging ook op zondag

Algemene score

9,0
zaterdagavond laat besteld en zondag middag was het product al bezorgd, snelle zending dus, snel uitpakken en laptop was is orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 23-01-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, klantvriendelijk, snelle levering (zelfs op zondag), duidelijk/overzichtelijk en gebruiksvriendelijke website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femke 23-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Droger stuk op zaterdag en zondag stond de nieuwe klaar om te draaien. Snelle en goede levering. Werd gelijk geïnstalleerd door de bezorgers, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 23-01-2018 Via de website gekocht

lekker vlot... zoals altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ruime keus, veel advies en reviews, snelle levering, zekerheid van makkelijke retourmogelijkheid, duidelijke communicatie, beetje vrolijkheid rond het pakketje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 23-01-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nog geen 2 weken geleden heb ik mijn eerste spiegelreflex camera besteld bij Coolblue. Nadat ik volgens gebruiksaanwijzing de sd-kaart en de accu in de camera had gestopt, en de camera aandeed, kwam er rook uit de camera bij de plaats van de accu. De klantenservice van Coolblue had ik binnen een minuut al aan de lijn, en ze zouden direct een nieuwe camera voor mij regelen.
Voor het ongemak kreeg ik een Coolblue-waardebon van 7,50 aangeboden!
Canon had een cashback actie gaande waar ik nog net gebruikvan kon maken met de eerst bestelde camera, maar aangezien de camera omgeruild moest worden kon ik hier geen gebruik meer van maken. De medewerkers van Coolblue hebben mij toen nog een keer een waardebon van dit maal 25 euro aangeboden! Vandaag kreeg ik ook nog eens een handgeschreven kaartje namens Coolblue in de brievenbus, om mij veel plezier met de camera te wensen!
Ik heb nog nooit zo'n goede service meegemaakt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 23-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige serves ,snelle levering,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Complete website ,goede informatie ,en advies
snelle levering,en niet goed geld binnen 3 dagen terug
telefonische advies en een goede klanten serves
ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha 23-01-2018 Via de website gekocht

Super service tot aan de keuken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie kwaliteit.
En optijd geleverd. Service tot over de drempel.
Klant vriendelijk.

Bestellen was gemakelijk en snel.
In 1 woord super.

Beter dan de whekamp

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pom 23-01-2018 Via de website gekocht

Hele goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is is een hele fijne winkel, je krijgt je producten heel snel binnen voor een goede prijs. Het is ook een hele fijn website, mooi verzorgd. De betaling ging snel, je kan goed dingen vinden, niks om over te klagen dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fons Laan 23-01-2018 Via de website gekocht

melige grappen maar ze laten je in de kou staan.

Algemene score

1,0
Diverse zaken besteld inclusief installatie. Datum afgesproken. En dan komt er een bericht dat er iets fout is gegaan. Wat er fout is gegaan wordt niet duidelijk. Wanneer er dan geleverd wordt ook niet. Er wordt niet alleen geen duidelijkheid gegeven, maar ook geen oplossing. Dat leverde bij ons flink wat problemen op. Dus moesten we helaas afbestellen. Krijg je een waardebon van € 10,00. Dat wilden we juist niet, we wilden een oplossing. En dan krijg je de onthutsende reactie: omdat jullie afbesteld hebben kunnen we niets meer doen. Dus je kon er wel iets aan doen? Wat een flauwe manier om klanten in de kou te zetten.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 23-01-2018

Beste Fons,

Bedankt voor uw review. Het klopt inderdaad dat de mogelijkheden tot een compensatie wat kleiner worden, wanneer een order wordt geannuleerd. Wij kunnen dan namelijk niet meer op de order compenseren want die is er dan niet meer.

Wij kunnen wel kijken naar een grotere voucher. Zou u ons het uitgebreidere verhaal plus ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl kunnen versturen? Dan kijken wij graag met u mee. Excuses voor al het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Toon meer reviews