coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 49708 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 7204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Margreet 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle service levering van mijn Polarhorloge tegen een hele scherpe prijs!

Reageer

Yarno 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer handige site waar je zeer veel op terug vindt!
Ook de levering van de producten is ontzettend snel!

Reageer

Gerrit 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen, omdat ze een geweldige service hebben. Ooit een produkt gekocht, waar twee jaar garantie op zat. Net 1 maand voor het verstrijken van de garantieperiode ging het stuk. En we kregen alsnog weer NIEUW. Niets laten opsturen of maken. Gewoon bam: een nieuwe.
Verder altijd snel antwoord op mijn vragen via facebook of mail.
En ja, een glimlach op mijn gezicht, hoe komische dingen ze soms sturen, als je op een pakket wacht: "Doe de pakketbezorger de groeten."
En dan ook nog die leuke verpakking.

Ja, 1 en al lof voor Coolblue en zijn medewerk(st)ers.

Reageer

m. de waard 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
supersnel kunnen laten leveren tegen kleine meerprijs. Ook ander artikel keurig op tijd geleverd.

Reageer

arnofbth 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en betrouwbaar. De prijs-produktverhouding is goed. De suggesties die je na de verkoop per email krijgt zijn zeer zinvol.

Reageer

Gerard B 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Om advies gevraagd bij klantenservice en advies, na bekijken reviews, opgevolgd.
's Avonds besteld, volgende dag in huis.

Reageer

Brem 30-07-2019

Algemene score

8,0
Snelle levering en de bladblazer functioneert verder prima.Is niet superlicht.

Reageer

Babette Soffer 30-07-2019

Algemene score

5,0
Ter info bericht aan Coolblue.

Service van Servilux zelf is fantastisch!!!!

Wat een tegenvaller/slechte klantenservice.

Februari 2018 heb ik via jullie een wasdroogcombinatie van Samsung Nederland gekocht. Zoals altijd snelle levering en goede service. So far, so good.

Mei dit jaar begonnen al de eerste gebreken op te treden. Via de website heb ik hier melding van gemaakt. Gewoon volgens de procedure.

Ik werd vervolgens verzocht om hierover contact op te nemen met Samsung Nederland zelf. Die hebben hiervoor weer een extern bedrijf Servilux. Afspraak met hen gemaakt en monteur gekomen.

De monteur heeft zo ongeveer het hele apparaat uit elkaar gehaald en zei het gefixed te hebben.

Vlak daarbij begon het volgende gebrek. Meteen weer gebeld. Ik moest het even aankijken. Gedaan. Gebrek werd erger dus toch weer een afspraak gemaakt. Monteur gekomen. Heeft ook naar een en ander gekeken en ongeveer een halve nieuwe wasmachine besteld. Ik moest dan de week erna weer een nieuwe afspraak maken om deze nieuwe onderdelen te laten plaatsen.

De monteur was nog niet weg of het volgende gebrek diende zich aan. Natuurlijk meteen weer contact opgenomen met Servilux. Echter deze keer meldde ik dat ik geen genoegen meer neem met herstel. Ik vind dat een nieuwe machine op zijn plaats is. Zoveel gebreken in zo een korte tijd. Voor zo een duur en relatief nieuw product.

Servilux verwees mij terug naar jullie, coolblue. Ik heb bij jullie het product gekocht dus voor een nieuwe machine moet ik bij jullie zijn.

Meteen naar jullie klantenservice gebeld. Na 20 minuten in de wacht kreeg ik een medewerker aan de telefoon. Aan deze persoon heb ik ongeveer 5 x het hele verhaal moeten melden voordat hij het überhaupt begreep. Toen wist hij mij te vertellen dat hij mij niet kon helpen aan een nieuwe machine omdat de reparaties niet via hen, maar via Servilux zijn gegaan. Normaal gesproken zou je een nieuwe machine krijgen als hij zo vaak defect is in korte tijd. Maar in dit geval kon hij mij niet helpen.

Dit is toch niet te geloven. Over van het kastje naar de muur gesproken. Service noemen ze dat.

Hoe je het verhaal ook went of keert, de machine is bij jullie gekocht. En heeft binnen de 2 jaar (net een jaar) diverse problemen. Ik zou toch verwachten dat ik daarom zonder probleem een nieuwe machine zou krijgen.

Het zou verder aan jullie moeten zijn om contact op te nemen met Samsung en Servilux om kort te sluiten wat voor reparaties hebben plaatsgevonden etc.

Ik neem echt geen genoegen met weer een reparatie. Ik hoop daarom dat jullie zelf met een oplossing komen voor een nieuwe machine. En of dit nou via Samsung, Servilux of coolblue zelf geregeld wordt zou niet mijn probleem moeten zijn. Is al erg genoeg dat ik hier zoveel tijd in moet steken en steeds zonder wasmachine zit.

Ik ben in verwachting en hoop toch echt dat de oplossing snel komt zodat ik op een normale manier kan wassen en voorbereiden tot de komst van mijn baby. Nu maakt de machine zoveel lawaai dat ik met een baby niet eens kan wassen.
Officiele reactie van Coolblue 31-07-2019

Beste Babette,

Dank je wel voor je review en fijn dat je ons meeneemt in het conflict met de reparateur. Wij zijn benieuwd of je ondertussen ook een officiële klacht bij Coolblue hebt ingediend.

Helaas verteld jouw review geen contact gegevens om het meteen op te pakken.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Babett 31-07-2019

Beste Coolblue

Ik heb met niemand een conflict en zeker niet met de reperateur.
Ik ben ontevreden over jullie service.
Ik verwacht van jullie een nieuwe machine. Ik heb deze bij jullie gekocht.
U kunt contact opnemen met mij : 0640691069

Reageer

Toon 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed compleet productaanbod, goede, duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering Goede, correcte informatie over het bestel- en leverproces.

Reageer

Sylvia Hollanders 29-07-2019

Algemene score

10,0
De proffesioneler kennis . De directe vragen die bij ons past . Persoonlijke benadering : alle tijd voor ons : geen verkopers praatjes . Supertevreden over deze medewerkster !

Reageer

Petra 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is duidelijk. De service is uitstekend. Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe laat de monteurs er zijn. Al het verpakkingsmateriaal nemen ze mee. De montage gebeurt snel en deskundig. Ook krijg je goede uitleg en nemen ze de tijd voor je vragen.

Reageer

Ronald Mijnhart 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, en leuke filmpjes met goede uitleg.
Trouwens goed strijkijzer.

Reageer

Gino 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij mijn vorige aankopen en nu ook weer vriendelijk ontvangen, wachttijden zijn wat mij betreft ok!
De service, kennis van producten, en uitleg over product is prima! En wat ik belangrijk vind is dat je niet gepusht wordt om een product aan te kopen

Reageer

raymond eyckmans 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zaterdaglevering bij bestelling de dag ervoor
desnachts krijgt men email de tijdspan binen welk uur er zal geleverd worden
mits bijbetaling kan tijdspan aanvragen
best te vermelde on top van de website
geleverd binnen gemailde tijdspan ,zeer vriendelijke,dienstvaardig personeel

Reageer

Kathy 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, goede prijs/kwaliteit en zeer snelle levering, hebben vaatwas naar het 2de verdiep gebracht en het oude meegenomen, nieuwe aangesloten. Verwittigen ook via sms en telefoon wanneer ze exact komen.

Reageer

C. Mulder 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij raden Coolblue van harte aan en zijn onder de indruk van de snelle levering waarbij
het hele proces van bestellen en de bezorging door xxx en xxx en het afstellen op
ons een geweldig positieve indruk hebben achtergelaten.

Reageer

Thea 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel tevredem over het aanbod, service en levering.
Om heel eerlijk te zijn eerst bij een grote keten besteld ( daar had ik een kadokaart voor), beloofde de volgende dag te leveren maar na 4 dagen nog niets.
Dus heel blij met coolblue

Reageer

Greetje 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er wordt altijd geleverd zoals afgesproken en in de winkel in Groningen werken mensen die duidelijk plezier hebben in hun werk en die weten waar ze over praten en anders een collega er bij halen, je de voor en nadelen van verschillende types vertellen zodat je met een goed gevoel de juiste keuze maakt.

Reageer

Ria Pors 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor ik overging tot t kopen van een airfreyer heb ik heel veel aanbieders bekeken en vergeleken met Coolblue.nl
Ik heb daarna voor Coolblue gekozen omdat de informatie over de gewenste airfreyer t beste was bij Coolblue. En ook wel een fijn iets.....hij was bij Coolblue het voordeligst.

Reageer

Rita 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijs-kwaliteit TOP, een heel goede aankoop, (prima artikelen), heel vriendelijk personeel, ze kennen zeker hun job, een goede service, heel blij met de producten die ik tot nu toe gekocht heb, raad Coolblue zeker aan,

Reageer

Marieke 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Snelle levering. Uitstekende prijs. Onthouden dus voor een volgende keer!

Reageer

Eric 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon top, goeie prijzen goeie uitleg en snel en leuke pakketjes !!
Net dat beetje extra je krijgt waardering voor je aankoop ! Ga zo door toppers echt Cool(blue)!!!!

Reageer

Erik 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor Coolblue omdat ze beter gespecialiseerd zijn in elektronica dan ander websites. De productomschrijving was zeer gedetailleerd, een nette prijs/kwaliteitverhouding, ik werd per telefoon uitstekend op de hoogte gehouden van de details van de bestelling en de levering zelf was uitstekend verpakt en werd keurig op tijd bezorgd. Zeer tevreden!

Reageer

Jankees 28-07-2019

Algemene score

3,0
Hoezo voor zondag 23.59 uur besteld, maandag gratis bezorgd. Eerst mogelijke bezorgmoment is niet maandag maar woensdag. Mooie lege huls
Officiele reactie van Coolblue 31-07-2019

Beste Jankees,

Bedankt voor het schrijven van jouw review op kieskeurig.nl. Het spijt ons dat wij niet eerder op jouw review hebben gereageerd. Wij doen ons best om te reageren op alle geplaatste reviews op verschillende reviewwebsites. Gelukkig is jouw bericht nu aan de beurt!

Wat ontzettend vervelend dat jouw bestelling vertraging heeft opgelopen. Dit is niet wat je van Coolblue mag verwachten en dat spijt ons. Het is drukker dan verwacht.

Wij wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Jan 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toegankelijke website met optimale productinformatie en gebruikersrecensies. Transparante procedure bij betaling en aflevering. Superieure klantenservice.

Reageer

doris88 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De stofzuiger die ik wilde hebben was alleen bij Coolblue te verkrijgen.
De levering was snel, dat had niet gehoeven. Ik heb geen mogelijkheid gezien om dat aan te geven.
De aflevertijd werd niet gehaald door de bezorgdienst, maar dat was niet erg in dit geval.

Reageer

Nino 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede eerlijke betrouwbare informatie over de product en de bijbehorende reviews die de doorslag kunnen geven en het retour beleid maakt de keuze makkelijker en durf je sneller het risico te nemen zonder dat je het product fysiek hebt gezien en getest....zo krijg je de kans om het product uit te proberen....fijne en veilige gedachte en beleid ...
keep up the good Work.

Reageer

Gabriël Van Soest 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben reeds klant bij Coolblue en telkens valt me op dat wanneer ik een bestelling plaats die er is voor ik met mijn ogen kan knipperen! Goeie service. Heb nog nooit producten moeten terug sturen.

Reageer

C.v.K 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diverse malen iets besteld en altijd gekregen zoals zij vertellen op de site. Keurig op tijd. Wanneer niet iets goed even tel. bellen en alles wordt keurig geregeld.

Reageer

Mia 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit was mijn eerste kennismaking met Coolblue. De winkel werd me aangeraden door een vriendin die het had over de goede service, de goede prijs/kwaliteitverhouding, de garantie... Ik geef haar over heel de lijn gelijk. Ik ben enthousiast en beveel op mijn beurt jullie shop graag aan anderen aan.

Reageer

Marion 28-07-2019

Algemene score

9,0
Ik geef maar het cijfer 9, hoewel ik niet weet wat er nog extra zou kunnen voor een 10. De site is gebruikersvriendelijk en duidelijk, vragen zijn snel beantwoord. De levering is vlot en duidelijk aangekondigd (2-uur periode en dan 15 minuten voor aanvang nog een telefoontje). Bezorging, vriendelijk, snel en probleemloos. Voor wasmachine en aansluiten waren ze slechts 5 minuten bezig. En de oude zonder problemen mee teruggenomen. Ook inpakmateriaal is meegenomen.
Kortom, ik koop in ieder geval een volgende keer weer bij CoolBlue. Ik kan het van harte aanbevelen.

Reageer

Ron 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aankopen zoals op websites beloofd, telefonisch ook goed geholpen met aankopen, goede service, bezorgen op tijd ook de keuze op adres of afhaalpunt. Zeer tevreden klant. Echt een aanrader.

Reageer

Beher 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, nadat ik een verkeerde keuze had gemaakt geen probleem met terug zending. Prima informatie over retour en snel geld terug. Andere artikel werd de volgende dag geleverd.

Reageer

Suzanne 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruikersvriendelijke site. Prima informatie over de artikelen maar ook over de levering. Heel vlotte orderverwerking. Ik geef eigenlijk nooit een tien maar Coolblue krijgt er eentje 👍

Reageer

Hugho 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim van tevoren geinformeerd wanneer de 'CoolBlue bezorgers ' waren te verwachten(mail). De dag zelf nog een sms en een half uur van tevoren een telefoontje. Vriendelijke gasten, pakket netjes afgeleverd, verpakkingen meegenomen en, ook erg fijn, het oude apparaat meegenomen. Top. Bedankt

Reageer

Gerard 28-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geregeld. Ook het retour sturen van een vorige aankoop ging zonder problemen. Geld zeer snel teruggekregen. Daardoor ook deze aankoop gedaan. Aflevering was prima. Netjes aangesloten en vriendelijke bezorgers.

Reageer

Peter 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles klopt zoals gewoonlijk. En natuurlijk de snelle levering en het uitgebreide aanbod

Reageer

Dylan de Jong 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een ge-wel-dig bedrijf! Echt waar, alles tot in de puntjes perfect. Het aanbod van de producten is ten eerste al groot, bij Coolblue zelf dacht ik aan alleen een elektronica winkel toen ik er de eerste keer over hoorde, maar zelfs de perfecte hoesjes voor mijn iPad hebben ze! Ik heb die nu al een tijdje en hij is nog steeds helemaal top, en dat voor 27 euro! Als je eenmaal je product hebt uitgekozen en klaar bent om te betalen, begeleiden ze je heel makkelijk door het betaalproces. Nadat je hebt betaald word je ook nog eens doorgestuurd naar een hele grappige en misschien ook wel hulpvolle pagina met tips hoe je enthousiasme voor je pakketje in lijn kan houden, wat eigenlijk niet eens nodig is, want je pakketje ligt de volgende dag al meteen in huis! Hoe mooi is dat?? Ik kan niks slechts bedenken over Coolblue en ik denk dat niet veel bedrijven aan deze dienstverlening kunnen tippen.

Reageer

Sandra Letschert-Van den Bosch 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke productomschrijving, goede service, goed product en keurig op tijd geleverd.

Reageer

Ria 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de shop gekozen omdat ze ook 7 winkels hebben (altijd handig als er iets niet in orde is of retour moet). Ze vragen géén verzendkosten. De prijs is goed . Producten zijn goed . Super snelle levering .

Reageer

Wim Karssemeijer 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
directe terugkoppeling inz.bestelling en correcte afwikkeling. Al drie zaken bij Coolblue tot tevredenheid gekocht. Bestaat er een membership bij Coolblue.
ik beschouw Coolblue als een triple A Bedrijf inz. website,bestelling etc.
M.vr.GR.W.Karssemeijer RMT.

Reageer

Michel 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cool bleu heeft een ruim aanbod aan producten.
Levering is erg snel. Heb om 23.30 besteld en werd de volgende dag netjes geleverd.
Zal er zeker nog wel eens bestellen.

Reageer

Patrick 27-07-2019

Algemene score

2,0
Donderdag 25/07/19 wasmachine besteld bij Coolblue en levering gevraagd op vrijdag 26/07, maar helaas kon de machine pas geleverd worden op zaterdag 27/07. Orderbevestiging ontvangen dat deze zou geleverd worden tussen 9u30 en 10u30. Om 9u30 alvast kijkje genomen buiten en brievenbus leeg gemaakt. Toen merkte ik op dat er een kaartje van Coolblue tussen zat waarop te lezen staat dat ik niet thuis was, maar niemand heeft op de deur geklopt. Direct gebeld naar Coolblue ( 40min wachten tot ik iemand kon spreken) en deze mevrouw vertelde mij doodleuk in triestig nederlands dat de machine maandag zal geleverd worden in de loop van de dag. Wanneer, kon ze me niet vertellen, er was ook geen mogelijkheid om iets af te spreken. Toen ik de orderbevestiging per e-mail bekeek stelde ik vast dat er een oud telefoonnummer op vermeld stond. (Deze vaste telefoonlijn was al 5 jaar afgesloten en vervangen door een GSM nummer). De mevrouw vertelde mij doodleuk dat telkens ik de Coolblue website bezoek, gezocht wordt naar een e-mail adres en er een nieuwe account aangemaakt wordt, blijkbaar had ik al verschillende accounts waar ik niets van wist.
Niet tevreden van de behandeling en opvolging, Zal bij mijn toekomstige aankopen toch eens rondkijken naar iets anders.

Reageer

Wim 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
groot sortiment en snelle levering, duidelijke informatie over het te bestellen artikel.

Reageer

Gerty 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website en snelle en correcte levering! De hometrainer voldoet aan de verwachting.

Reageer

Jos 26-07-2019

Algemene score

3,0
Koeien met gouden horens beloven ze. Voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis. Echt niet! Via track en tracé lees je dat de bestelling tussen 09.00 en 11.30 de volgende dag wordt afgeleverd. Je stelt je daarop in en leest de volgende dag dat het een dag later wordt.
Je hebt afspraken etc afgezegd en rekent erop dat je bestelling in ontvangst kan nemen. Geen bericht van coolblue en postnl. Klantenservice van Coolblue reageer dat ze het erg druk hebben en reageren niet. Dat kan stukken beter. Belofte maakt schuld.
Officiele reactie van Coolblue 31-07-2019

Beste Jos,

Bedankt voor het schrijven van jouw review op kieskeurig.nl. Het spijt ons dat wij niet eerder op jouw review hebben gereageerd. Wij doen ons best om te reageren op alle geplaatste reviews op verschillende reviewwebsites. Gelukkig is jouw bericht nu aan de beurt!

Natuurlijk ontzettend vervelend als uitgerekend jouw bestelling vertraging oploopt. Dit hoort absoluut niet, helaas gebeurt het wel.

Het spijt ons dat jij daar de dupe van bent geworden.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Til van der Werff-Tijm 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het klopt met wat men zegt: Veel keus, snelle service en zeer gemotiveerde monteurs, die duidelijk plezier in hun werk hebben [ondanks de hitte!], alles keurig aansluiten,uitleg geven, de machine proefdraaien en je oude toestel mee terug nemen. Top!

Reageer

Bibi 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service en snelle levering. Ik bestelde een elektrische tandenborstel, volgende dag al in huis. Super.

Reageer

Fatiha 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goede communicatie. Vriendelijke medewerkers. De chauffeur belde een uur voor de levering netjes op om door te geven hoe laat ze hier zouden zijn. Koelkast werd keurig op de plaats neergezet en we kregen instructies hoe lang bijv aanzetten.

Reageer

Chris 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In mijn mening de beste en vriendelijkste service van alle webshops.
Bij eventuele defecte producten (kan altijd) altijd super goed bijgestaan en nooit betalen voor verzending.

Mijn webshop bij uitstek.

10/10

Reageer

Toon meer reviews