coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42513 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2709 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gv1948 21-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima site heel overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
prima assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nakupenda 21-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Coolblue is gweoon een briljante winkel die alle doen om hun klanten happy te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egoofers 20-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op zondag van achter de PC besteld,

Service
op maandagmorgen afgeleverd, door een buitengewoon servicegevoelige chauffeur. Complimenten!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Diaantje 66 20-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ik was aangenaam verrast dat mijn product ook werkelijk de volgende dag werd bezorgd, zeker omdat ik op zondagavond de bestelling had geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fam. van Tuyl 20-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Een webwinkel die doet wat er belooft word. Binnen 24 uur thuisbezorgt in een nette verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Aadkleijweg 20-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel geleverd

Service
Uitstekend

Assortiment
Goede

Aanbeveling
Loopt altijd prima dus waarom niet

Extra toelichting
Alles liep prima dus geen verbeter punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DFBende 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goeie site

Service
heldere informatie

Assortiment
keuze uit meerdere merken en types

Aanbeveling
Goede return pollicy

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

karenkraay 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en makkelijk te gebruiken site.

Service
Zeer snelle levering, ruim binnen de 24 uur en op zaterdag

Assortiment
Leuke combi mogelijkheden. In ons geval lens + 2 filters en nog een cadeautje in de vorm van een lensklip erbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheMamaartje 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ik heb op geen enkel moment moeite ondervonden in de bestelprocedure, de betaling of de zoektocht naar het juiste product. Ook was het fijn om niet eerst een account aan te hoeven maken. Ik laat liever niet op iedere website allerlei gegevens achter. Dus top!

Service
Ik heb een Garmin navigatiesysteem aangeschaft bij Coolblue. De levertijd was wat langer dan ik had verwacht. Vandaar een 9 en niet een 10. De verpakking was perfect: shockproof en in goede staat.

Aanbeveling
Top website, top levering en goede service. Alles naar verwachting.
Product zelf vertoont ook geen mankementen en werkt naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.aldenkamp 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Besteld op de webshop en betaald in de winkel van CoolBlue. Dus geen gedoe met ideal inlog/verificatie codes enzo

Service
Fantastisch, product als test om 5 voor 12 's avonds besteld en het was er gewoon de volgende dag. Belofte is hier dus zeker waargemaakt. Verder leuk geholpen in de winkel ook al kwam ik alleen maar wat ophalen.

Aanbeveling
CoolBlue doet het gewoon geweldig. Maar, als prijs gevoelige consument zou ik bij te veel prijsverschil mijn keuze toch daarop baseren. In dit geval was CoolBlue bijna de goedkoopste

Extra toelichting
Alles wat CoolBlue doet zit gewoon stak in elkaar. Nu al 3 producten hier gekocht en de hele klant beleving is gewoon goed doordacht. Als marketeer kan ik hier alleen maar diep respect voor hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jennyvisser 17-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
binnen 24 uur binnen, zoals toegezegd

Assortiment
er \ijn heel veel categorieën

Aanbeveling
gewoon omdat ik positieve ervaringen heb

Extra toelichting
ze houden zich aan hun afspraak m.b.t. snelle levering (was binnen 24 uur), gratis verzending, duidelijk website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud452 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke en uitgebreide uitleg over het product en erg makkelijk te bestellen.

Service
de service is werkelijk verbluffend. erg snel geleverd en keurig ne met zorg verpakt. vooral voor dit product de goedkoopste van Nederland trok me erg aan

Assortiment
gewoon in mijn ogen voldoende

Aanbeveling
zal deze winkel altijd aanbevelen. totaal niets negatiefs te melden

Extra toelichting
Motivatie om deze winkel aan te bevelen is dat het gewoon ene erg goed concept is qua levering/prijs en kwaliteitverhouding. Complimenten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tinyjohanna 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de site prima de artikelen te vinden. Betaling gaat vlot.

Service
Vlotte reactie via de mail. Snelle afhandeling. Ook echt de volgende ochtend, zoals vermeld, aan de deur afgeleverd.

Assortiment
Heel veel keus in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Veel keus in diverse sectoren. Komt betrouwbaar over, ik koop regelmatig bij Coolblue. Ben tot nu toe altijd tevreden.

Extra toelichting
Prima manier van shoppen! Veel keus en goede service. Een aanrader deze webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Collin Bosgraaf 15-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
S'avonds via de Cool Blue website besteld. Heel goed op de hoogte gehouden. Betreft de bezorging. makkelijke overzichtelijke website met duidelijke en goede informatie.

Service
Goede duidelijke informatie als je iets besteld heb goede service wat zei aan bieden betreft reparatie omruiling e.d.
Kunnen veel webshops nog wat van opsteken.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, heb heel makkelijk en snel de juiste autoradio gevonden die ik wilde hebben makkelijk bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertdeman 15-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snelle levering over service en garabtie kan ik nog niets zeggen

Assortiment
bijna alles is te leveren

Aanbeveling
snelle levering en afhandeling

Extra toelichting
snelle levering en afhandeling van het aangekocht product ben een zeer tevreden klant weet alleen niet hoeveel garantie op de aangekocht Tv zit graag hier nog een terugkoppeling over

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet en Baukje 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Prima webwinkel met een uitgebreid assortiment. Qua prijs doen ze goed mee met de andere web shops. Mijn ervaring met retourzending en service is prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Compi52 13-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wat je wilt is gemakkelijk te vinden..

Service
Levertijd is prima...de volgende dag geleverd in prima staat...

Assortiment
Alles wat ik wilde is aanwezig en tegen een scherpe prijs...

Aanbeveling
Als de prijs scherp is..en het product is aanwezig...is het zeker aan te bevelen..

Extra toelichting
Gewoon goed...scherpe prijzen en snel geleverd..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

zendman 12-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk op de site.

Service
Andere dag thuis. Je kunt doorgeven of je het gratis overdag of in de avond bezorgd wilt hebben

Assortiment
Op de site staan genoeg keuze mogelijkheid

Aanbeveling
Bezorging snel. Bezorging gratis. Netjes verpakt. Een van de goedkoopste.

Extra toelichting
Bezorging snel. Bezorging gratis. Netjes verpakt. Een van de goedkoopste. Er waren geen punten wat ik niet goed vond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

malaka2 11-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Zeer eenvoudige bestelwijze en razendsnelle foutloze bezorging. Het enige jammere is dat je dan 3 dagen later in de Praxisfolder exact dezelfde fietsdrager voor maar liefst 30 euro minder ziet staan, au..........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

DFBende 10-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te navigeren website, goede product omschrijving

Service
Communicatie is verzorgt en tijdig

Extra toelichting
Levering was vertraagd, maar nette melding en vervolgens juiste leveringsdatum

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lou Jagt 10-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Prima uitleg over product. Bestellen makkelijk en toezending naar huis snel.

Service
Heb vraag toegestuurd over het niet lukken van het kallibreren van kompas. Tot nu toe daar over niets gehoord.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

ako64 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De communicatie tussen Coolblue, de leverancier, TNTpost en AH stokt ergens; ophalen vanaf 16.00 uur bij AH was het idee. Alleen kwam de levering bij de AH al om 15.00 uur en zat de fietsendrager er nog niet bij die dag. De volgende dag dus pas. Beetje jammer.

Extra toelichting
Veel lof voor Coolblue, prettig winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wimdebakker 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is zeer overzichtelijk

Service
Voor het product dat ik heb gekocht was een videofilm beschikbaar. Dat maakte heel veel duidelijk over de mogelijkheden

Extra toelichting
Vanaf de bestelling tot en met de levering liep alles vlekkeloos. Omdat ik bepaalde wensen had, heb ik ook een e-mail ontvangen met de opmerking dat bepaalde functies in de TomTom aanwezig waren, maar ook op de Garmin. In de mail zaten ook twee links.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald v. S 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, waarbij je tips krijgt over de artikelen die je erbij kunt bestellen, indien gewenst in een "bundel". Ik kon het artikel de volgende dag ophalen en betalen in de winkel.

Service
Ik ontving netjes een bevestigingsmail dat mijn bestelling de volgende dag in de winkel klaar lag. Ik ben daar door een zeer vriendelijke medewerker geholpen en hebben we mijn bestelling gecontroleerd. Mijn factuur heb ik per mail ontvangen.

Assortiment
Voldoende leuze

Aanbeveling
Overzichtelijke website en winkel. Vriendelijke en kundige medewerkers.

Extra toelichting
Goed: Overzichtelijke website en winkel Vriendelijke en kundige medewerker Minder goed: Je dient op een andere manier erachter te komen welk product het beste overeenkomt met de manier waarop je het product gaat gebruiken. Wat tips en algemene uitleg over hoe je een product uit kunt zoeken zou handig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vanLeon 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gebruiks vriendelijke zoek functie zodat je naar voorkeur en prijsklasse je keuze kunt maken

Service
Ik heb nog nooit een artikel retour hoeven sturen. Mijn ervaring met de klantenservice is zeer goed. Zeer behulpzaam en oplossing gericht.

Assortiment
Wat beperkt als het gaat om origineel merk accessoires

Aanbeveling
Snelle levering zowel thuis als op alternatief adres of ophaalpunt.

Extra toelichting
Ben zo tevreden dat ik eigenlijk alles Online bij coolblue bestel, omdat alles altijd snel en zonder enig ongemak wordt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

sjoerd150 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat makkelijk om te bestellen en te betalen!

Service
2 uur levering. Erg fijn dat het er de keuze is voor een afhaal punt van post nl

Aanbeveling
Heb een blender gekocht in de online blenderstore. Als iemand een blender zoekt dan adviseer ik deze webshop.

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen en goedkoop. Thuiswinkelwaarborg is ook een plus. Snelle levering en optie tot verzenden naar ophaalpunt vond ik een plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudi020noord 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is duidelijk en je kan aanhand van de keuze menu's van te voren goed aan geven wat je wilt en zoekt, daar door hoef je niet onnodig veel informatie door te lezen

Service
die is echt top je wordt door sms en mail perfect op de hoogte gehouden, dit is een heel prettig gevoel daardoor weet je precies waar jouw aangekochte artikel zich bevind.dit zouden meer bedrijven zo moeten doen, perfecte service.

Assortiment
erg veelzijdig goede info duidelijk om schrijving

Aanbeveling
ik ga deze winkel echt aan bevelen bij mijn vrienden en kennissen en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elleke53 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat wij al een gsm in gedachten hadden wisten wij waar te zoeken

Service
Worden goed op de hoogte gehouden van tijdstip van inpakken en verzending, dat PostNL er weer een potje van maakt is de shop niet aan te rekenen, daarom vandaag besteld voor ......... morgen bezorgd klopt niet helemaal

Assortiment
Met zoveel subshops kun je altijd vinden wat je zoekt

Aanbeveling
Is niet overal het goedkoopst maar dat is een kwestie van jezelf orienteren, feedback is goed en gestelde vragen worden (in dit geval pdashop) altijd, zij het door drukte, met enige vertraging, keurig beantwoord

Extra toelichting
Prijzen duidelijk, goede informatie betreffende bestelling en feedback in geval van aanvullende vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.draad 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds besteld en de volgende dag netjes op tijd bij Hallo Jumbo afgeleverd. Ideaal als je niet thuis bent!

Service
Prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Ontvangen opdracht, ingepakt, verstuurd, track and trace nummer zodat je ook nog precies weet waar je pakket is.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. In mijn geval nog de goedkoopste van allemaal ook!

Aanbeveling
Veilig en betrouwbaar.

Extra toelichting
Alleen maar hoogste score. Beter kan niet dacht ik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krewrov 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig navigeren, duidelijke informatie

Service
's Avonds laat besteld, volgende dag in huis

Assortiment
Niet een breed assortiment aan Dashcams

Aanbeveling
Uitstekende winkel - duidelijk, eenvoudig, goed, snel

Extra toelichting
Uistekende winkel - duidelijk, eenvoudig, goed, snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mysteriofoe 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker lui van de bank uitvogelen welke specs je wil en bestellen

Service
Bestellen en afgeleverd op tijd wat valt er verder over te zeggen

Assortiment
Meer is beter maar vooralsnog is het aanbod groot zat

Aanbeveling
Aan mensen die uiteraard snel een produkt willen hebben mits in voorraad zal ik coolblue altijd pushen als de beste keuze

Extra toelichting
Alles is goed daar het mijn 2e bestelling betreft anders had ik nooit voor een 2e keer bij jullie iets besteld lijkt me genoeg motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mebaas 06-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anitacoolen 06-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijk

Service
Super snelle levering. In het weekend besteld, maandag al geleverd !

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Met een woord: tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

bucobren 05-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op tijd geleverd

Service
Dat is geweldig.

Assortiment
De prijs is niet echt concurrerend.

Aanbeveling
Een webshop om aan te raden.

Extra toelichting
Een goede winkel alleen de prijzen mogen een beetje meer concurreren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mamaantje71 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, heldere communicatie

Service
Supersnelle levering, goed verpakt.

Assortiment
Alles wat ik nodig had

Aanbeveling
Prima shop

Extra toelichting
Snel, duidelijk, goed verpakt en mooi assortiment. Geen verzendkosten en toch de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DCK1 04-07-2014 In de winkel gekocht
Eindhoven, het product was niet op voorraad maar is helaas na 7 dagen nog niet geleverd.

Algemene score

3,5

Service
Zeer slechte service. Indien product niet wordt geleverd door de bezorgdienst is men niet bereid om dit op te lossen. Wachttijden bij de klantenservice zijn vrij lang, 10 minuten komt regelmatig voor.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel niet aanraden. Ik heb er een product besteld dat is kwijtgeraakt door de bezorgdienst maar helaas is CoolBlue niet bereid dit voor mij op te lossen.

Extra toelichting
Een slechte winkel die geen oog heeft voor de klant indien er iets mis gaat. After sales service is teleurstellend. Men heeft mij voorgesteld om product dat niet is geleverd (bezorgdienst is het kwijtgeraakt) in de winkel gratis om te ruilen voor een ander of om te betalen. Dit laatste ga ik natuurlijk niet doen want ik heb al betaald. kortom wel betaald maar geen product geleverd gekregen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 14-07-2014

Beste DCK1,

We vinden het ontzettend vervelend dat u deze ervaring heeft gehad en willen dit graag voor u oplossen. We hebben hier echter wel een ordernummer- of klantnummer voor nodig zodat we u kunnen contacten. Zou u deze in een reactie op dit bericht kunnen plaatsen? Alvast bedankt voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

fj.weijzen 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Mijn keuze had ik reeds vooraf bepaald en toen bleek dat ik het apparaat zeer voordelig bij CoolBlue kon aanschaffen hen ik deze bestelling online bij hun geplaatst. Het apparaat werd zeer correct en netjes verpakt binnen een dag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

elvirajonker 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk bestellen, ik zou geen verbeterpunten weten

Service
was een probleem met de betaling, ik heb gebeld, hoefde niet in de wacht te hangen zoals vaak het geval is, en werd uitermate vriendelijk, professioneel en goed geholpen. En ik had meteen de volgende dag mijn tv in huis. iets dat een concurrent na 3 weken nog niet voor elkaar had.

Aanbeveling
Prijs is goed en service is fantastisch

Extra toelichting
Ze maken waar wat ze beloven. Goede prijsstelling. Vriendelijke klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaani 30-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Schaaij 30-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Gewoon een no-problem-je-kunt-veilig-aankopen zaak.

Assortiment
alle keus

Aanbeveling
Prettige webwinkel. Inmiddels de nodige aankopen probleemloos gedaan via Cool-blue.

Extra toelichting
Prettige webwinkel. Inmiddels de nodige aankopen probleemloos gedaan via Cool-blue. Bij aankoop van andere producten ook gemerkt dat er een prima telefonische klantenservice is die je serieus neemt en goed helpt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K2berg 30-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Betaalwijzen kiezen kan duidelijker

Extra toelichting
Ze doen wat ze beloven

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

waroeng 30-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed

Service
Zeer snel

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Ben zeer te vreden met alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cintanona 29-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website met nuttige informatie.

Service
Het product beviel me niet helemaal. Dit lag volledig aan het product en niet aan coolblue. Toch gaven ze me de mogelijkheid de mp3-speler terug te sturen om m'n geld terug te krijgen. Dit volledig zonder problemen, top!

Assortiment
Ze hebben producten in hun assortiment die bij andere winkels niet verkrijgbaar zijn, zoals de cowon mp3-spelers.

Extra toelichting
Ik had een mp3-speler besteld en deze een dagje uitgeprobeerd. Deze speler beviel me echter niet. Dit lag aan het gebrek aan gebruiksgemak van de cowon mp3-spelers en niet aan de kwaliteit van het product of aan coolblue. Toen heb ik de klantenservice gebeld en zonder enig probleem kon ik de mp3-speler terugsturen en mijn geld terugkrijgen. Super goede service dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CaFFie 29-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Webshop ziet er goed uit en bestellen gaat makkelijk, daarbij een goede aftersales.

Service
Persoonlijk vind ik de service van Coolblue.nl echt top! Waar andere webshops tekort mee doen is de keuzemogelijkheden voor verzending zeer uitgebreid bij Coolblue, dat noem je nog n's een goede klantvriendelijkheid.

Als je hulp nodig hebt van de klantenservice dan krijg je binnen 4uur antwoord op je vraag, dat is nou top

Aanbeveling
Waanzinnig goede webshop!

Extra toelichting
Hier valt niets te verbeteren, gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

llesmagnacs 29-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede site en alles snel en makkelijk geregeld

Assortiment
Coolblue heeft werkelijk heel veel !!! Goed ondergebracht in diverse webwinkels

Aanbeveling
Niets negatiefs aan de webwinkels van coolblue te melden dus aanbeveling op zijn plaats

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WielinkB 29-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Alles ging tot nu toe uitmuntend.

Extra toelichting
Dit is mijn eerste aankoop bij deze winkel en geen commentaar. Alles verliep uitmuntend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willumpie1950 29-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestelling van het produkt ging erg goed en de site geeft een vertrouwde indruk

Service
Bezorging ging snel en was helemaal toppie

Assortiment
Assortiment is uitgebreid en er staat een goede uitleg bij

Aanbeveling
Heb geen klachten en is betrouwbaar

Extra toelichting
Ik vind het al gauw goed als het betrouwbaar is en de prijs is ook goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jdekr8 29-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk

Service
snelle juiste levering

Assortiment
zeer ruim en anders doorverwijzing

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Prima werk, een 10 krijg je nooit want er zijn altijd verbeterpunten die niet haalbaar zijn. Wel een 10 voor aanbeveling, dat is Cool Blue zeker waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JGJ1964 25-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.gabriel 25-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Savonds besteld, volgende ochtend bezorgd, goed geïnformeerd over aflever procedure, goed assortiment, beste prijsstabiliteit voor dit product! Een TOP zaak, ook al een melding gemaakt op FACEBOOK!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews