coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2227 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JMaas 31-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Zou graag nog een budgetversie willen zien voor een hoesje/case. Verder breed assortiment

Extra toelichting
Conform afspraak snelle levering tegen een goedkope prijs. Nu ook zaterdag bestellen en zondag in huis. Dat is Service! Aangezien dit mijn eerste produkt is wat ik hier heb besteld ben ik "terughoudend" geweest met een 9 i.p.v. een 10. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ben_mac 31-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het was voor mij de 1e keer dat ik iets bestelde bij jullie. Het was erg makkelijk om meteen een bestelling te doen.

Service
De bestelling kwam de volgende dag op een normale tijd.

Assortiment
Veel keuze in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Makkelijk, overzichtelijk en 'goedkoop'.

Extra toelichting
Goed vind ik, zie punten boven! Minder goed is dat ik niet wist dat er een winkel staat in mijn woonplaats; dat komt omdat ik nog nooit een foldertje of advertentie in de wekelijkse krant heb gelezen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wilmadenbakker 31-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de ene dag bestelt en vervolgens de volgende dag in huis. Perfecte service!

Service
Ze doen wat ze beloven.

Aanbeveling
gewoon goed, wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer je pakket bezorgd wordt. Krijg zelfs een sms-je als je bijna aan de beurt ben. Echt TOP!

Extra toelichting
Is al de 2e keer dat ik iets bij Coolblue heb gekocht en vind de service perfect. Snelle service en ze doen wat ze beloven. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lamine 31-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
vandaag besteld en morgen in huis

Assortiment
heel variabel aanbod

Aanbeveling
goede ervaring mee.

Extra toelichting
ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

requillio 29-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk bestellen

Service
Volgende dag binnen en ruim de tijd om te bestellen

Assortiment
voldoet aan de verwachting

Aanbeveling
ideaal om te bestellen makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bkb 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henkcamera 27-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 24.00 uur besteld wordt al de volgende dag geleverd. Ook geeft de website goede produktbeoordelingen, inclusief de minpunten.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Voor 24.00 uur besteld wordt al de volgende dag geleverd. Ook geeft de website goede produktbeoordelingen, inclusief de minpunten. Ook heb je de mogelijkheid het gekochte produkt niet thuis, maar op een extern afleverpunt dichtbij je woonhuis te laten afleveren. En er worden geen verzendkosten berekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roosbu 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Zelfs een persoonlijk kaart na aanleiding tel.gesprek

Extra toelichting
Warme douche,beter kan niet Vr. Gr Bruin Veeninga

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brother Wolf 25-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer snelle levering, nette bezorgers, perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BBogaard 24-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige bestel- en betaalprocedure. Niet noodzakelijk om in te loggen. Betalen met PayPal.
Duidelijke beschrijving van het product en veel reviews.

Service
Verschillende emails, sms-en en bezorgbericht. En alleen de doos is al een feest.

Assortiment
Uitgebreid assortiment (NAS servers + HD's).

Aanbeveling
Zie bovenstaand.

Extra toelichting
Hier voel je je als klant gewaardeerd. De uitstraling is een glimlach en wekt een glimlach op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

durville 24-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

skylark 22-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is overzichtelijk en duidelijk.

Service
Op zondag om 23:00 uur artikel besteld en de volgende dag om 10:30 uur afgeleverd! Servicedesk was ook op zondag bereikbaar.

Aanbeveling
Prima service, scherpe prijs en zeer snelle levering.

Extra toelichting
Prima service, scherpe prijs en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Bosel 22-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld,morgen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TinekeM 22-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed leesbare site, grote keuzemogelijkheid en veel informatie. Binnen 24uur gratis in huis. Dat is natuurlijk geweldig.En zelfs de mogelijkheid om het op afspraak te bezorgen.

Service
Fantastische service van begin tot eind. email, sms en bezorgbericht per telefoon. Vriendelijke installateur. Grote complimenten.

Assortiment
Veel keuzemogelijkheden met reviews.Veel merken vertegenwoordigd

Aanbeveling
Ik zou geen reden kunnen bedenken om dat niet te doen.

Extra toelichting
Zeer goed: Keuzemogelijkheid Klantgerichtheid Aankoop en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robiert 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Pas laat in de avond mijn bestelling geplaatst en netjes de volgende dag in huis. Ideaal! Goede, duidelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moederke 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Fijne overzichtelijke website, groot assortiment, meerdere betaalmogelijkheden en een erg snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermanenz 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je vult een zoekterm in en na enkele seconden zijn daar de producten.
Aanklikken en nader bekijken, waarbij het niet kan missen dat het artikel kosteloos bezorgd wordt

Service
Je kunt tegen een geringe vergoeding zelf bepalen wanneer en tussen welke tijdstippen je bestelling bezorgd wordt

Assortiment
Het assortiment kan altijd uitgebreid worden

Aanbeveling
alles zaken die je aangeschaft hebt, worden direct via een mail bevestigd

Extra toelichting
Ik denk dat Coolblue echt "cool" is en veel artikelen tegen scherpe prijzen te koop heeft. Thuis rustig shoppen en weten dat het goed komt, noem ik cool.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomasmiegielsen 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele snelle levering, geen verzendkosten

Service
Samsung deed moeilijk over een cashback actie vanwege een 'verkeerd serienummer': Coolblue heeft de 20 euro betaald en regelt het verder met Samsung. Kortom: service is super goed!

Assortiment
Veel keus in producten, voor meestal hele scherpe prijzen.

Aanbeveling
Het is een webshop met goede prijzen, enorm snelle levering, maar vooral ontzettend veel humor. Coolblue is een voorbeeld voor ieder ander bedrijf.

Extra toelichting
Het bedrijf is snel, goedkoop, heeft goede service, is zeer klantvriendelijk en zit vol humor. Vanaf het bestellen totdat het pakketje bij je thuis ligt kom je leuke dingen tegen, zoals oefeningen voor geduld bij het wachten op je pakketje tot aan het uitpakken en het hergebruiken van de doos. De leukste en vriendelijkste webshop van Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvierland 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De webshop van Coolblue is erg overzichtelijk, biedt een groot assortiment en goede verfijnings mogelijkheden! Duidelijke berichtgeving via sms en email over de status van de bestelling en een erg snelle levering! Bij een andere bestelling een keer telefonisch nodig gehad met de service desk en ben toen vriendelijk, kundig en snel geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaporize13 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle stappen zijn slim en intuïtief doordacht. Bestelproces is met precisie aangescherpt. TIP: Mis alleen nog een wishlist functionaliteit om van alle shops allemaal nog mijn favoriete aankopen toe te voegen en t.z.t. aan te schaffen.

Service
Nu ook was het een fantastische beleving. Had toch nog wat vragen na de online vergelijkingen. Gebeld en kreeg een gemotiveerde adviseur aan de telefoon die gericht advies gaf om tot bepaalde keuzes te kopen. Geen verkoop druk. Dat is de kracht!

Assortiment
In het begin van mijn zoektocht naar Bluetooth Speakers beschikte Coolblue nog niet over het merk Bose in het assortiment. Daar wilde ik graag mee vergelijken, maar met wat geduld is ook Bose toegevoegd aan het assortiment onlangs en heb ik mijn keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Liever hier kopen dan ergens anders, zelfs als het enkele euro's goedkoper is ergens anders. De betrouwbaarheid en advies technisch de beste nu!

Extra toelichting
Heel veel is al goed aan de winkel. Wat mij betreft zie ik nog graag een wishlist functie terug om reeds uitgezochte topproducten toe te voegen (bewaren) voor latere aanschaf. Wellicht is het interessant om klanten/ referenten nog in een filmpje aan het woord te laten om adviezen nog persoonlijker te maken voor eventuele kopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

cjblom 19-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
bestellen lukte gemakkelijk in 1x

Service
Geleverd wat besteld is op de afgesproken tijd. Nog geen ervaring mat evt klachtenafhandeling

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

johnvaneijk 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Site is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

j.leukfeldt 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke website, alles makkelijk te vinden

Service
Perfect, via sms en e-mail goed op de hoogte van de levertijden

Extra toelichting
Via de site hele duidelijke uitleg voor bestelwijze en ook de filmpjes geven een heel duidelijk beeld. Kortom, heel goed geregeld en zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcovanuden 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoekfunctie werkt goed maar je moet wel precies weten wat je wilt. Anders is de keuze té groot.

Service
Op tijd en volgens bestelling geleverd, de volgende dag al. Handig dat dat (gratis) op dinsdag- en donderdagavond kan.

Extra toelichting
Geen schimmige webshop maar een hele grote, ook met "echte" winkels. De prijs is iets hoger dan het allergoedkoopste maar toch veel goedkoper dan in de gemiddelde winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jannekedeboer 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kwavaro 17-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Op zondagavond besteld via een gemakkelijk koopproces en maandag al bezorgd.

Service
Post-NL meldde dat het pakket was af te halen i.p.v. bezorgd zou worden. De klantenservice van Coolblue was snel bereikbaar, gaf de oorzaak aan (computerstoring bij Post-NL) en meldde dat het pakket gewoon zou worden bezorgd. En dat gebeurde ook.

Aanbeveling
Komen afspraken na met een uitstekende informatievoorziening rond de aflevering.

Extra toelichting
Heldere website, snel koopproces, voorraadinformatie klopt, levering conform afspraak, goede informatie over de aflevering (nog voor overdracht aan Post-NL), goed bereikbare klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TazyS 16-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke internet shop met voldoende informatie over het product

Service
Zelfs op zondag is het mogelijk om snel iemand aan de lijn te krijgen om je vragen te duidelijk beantwoorden.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Al diverse malen goedkope maar ook dure artikelen gekocht bij Coolblue en tot op heden hebben ze met nog niet teleurgesteld dus zou ik ze zeker bij mijn vrienden aanbevelen.

Extra toelichting
De door mij gestelde vragen zijn prima en afdoende beantwoord en dat gewoon op zondag.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

GU17902 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Beste prijs met daarbij een snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Superschaap5 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Supergoede service, snel en gemakkelijk, met een aantal leuke grapjes na de bestelling en op de doos. Product was er extreem snel en werkt fantastisch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Zumi 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website gemakkelijjk bestellen.

Service
je kan het hele proces van begin tot eind volgen, je weet precies waar het pakje is en wanneer het bezorgd wordt.

Extra toelichting
Snelle levering, duidelijke website en je kan het hele proces volgen. Het is voor klanten fijn om precies te weten waar je aan toe bent en daarom is het heel prettig om bij Coolblue te bestellen omdat je bij hun kan zien waar je bestelling is en wanneer het komt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gadgetter 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle elementen voor en snelle en duidelijke manier van bestellen zijn aanwezig.

Service
Goede communicatie over het verloop van de bestelling inclusief track&trace gegevens etc.

Assortiment
140 webshops onder een vlag. Je kan het zo gek niet bedenken of Coolblue heeft het

Aanbeveling
Snelle levering, breed assortiment en topservice!

Extra toelichting
Al verschillende malen producten besteld via de webshops van Coolblue. Wasmachine, mobiele telefoon, bluetooth speaker. Ben zelf marketeer en vind dit de beste webshop van Nederland. Die glimlach is er zeker. Let bijvoorbeeld op het filmpje na bestelling en de video voor mensen die niet kunnen wachten. Echt goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d.van.duijn 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Via een duidelijke website een mooie tv gekocht. Alles volgens afspraak afgehandeld. Prima geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wzaal 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk te bestellen.

Service
Goede communicatie via de mail.

Assortiment
Veel keuze en duidelijk overzicht hiervan.

Aanbeveling
Hele goede ervaringen en snelle levering.

Extra toelichting
Geen commentaar, alles naar volle tevredenheid verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koomansf 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Tot 23.59 bestellen, volgende dag in huis, wow!

Service
Zie boven, fantastische levering

Assortiment
Groot assortiment (nog make-up en luiers, dan zelf beter dan bol.com :) ))

Aanbeveling
Nergens sneller geleverd dan hier

Extra toelichting
Heel goed: levertijd, service, assortiment, voorraad Misschien beter: niet de goedkoopste (dan zou er echt geen betere zijn)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ajkrekelaar 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Op de website was alles wat nodig is voor een juiste bestelling prima te vinden.

Service
Mijn bestelling van een espresso-apparaat werd de volgende dag prompt bezorgd. Uitstekend!

Aanbeveling
Goede service en makkelijke betaling

Extra toelichting
Ik heb met deze webwinkel een uitstekende ervaring opgedaan, omdat ik tot nu toe maar weinig via internet gekocht heb. (P.S. Mijn leeftijd is 82 jaar)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basgelderblom 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je luie stoel

Service
Zeer snelle verwerking van je order

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar in dit geval beveel ik Coolblue sterk aan

Extra toelichting
Het verbaast heel erg als je 's avonds online een printer uitzoekt en deze dan de volgende dag wordt bezorgd. Prima Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hstea 12-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Zoals het hoort.

Service
Hebben duidelijke procedures die met name voor hun zelf zijn bestemd, en niet voor de klant. Zeer klantonvriendelijk en verwacht niet dat er word meegedacht.

Assortiment
Ze hebben genoeg.

Aanbeveling
Mocht je problemen krijgen met de aankoop, is dit niet de winkel die je gaat helpen, goede marketing, maar helaas zoals vaak slechte realiteit.

Extra toelichting
Snelle jongens, goede marketing, en supersnel met verkopen en leveren. Maar verwacht geen service als het gaat over defecte producten, of producten die niet voldoen. Dan kom je in de procedures van Coolblue welke met name voor hun gemaakt zijn, en zeer klantonvriendelijk en zeker niet gericht op een oplossing.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Gadgetter 15-08-2014

Wij hebben een wasmischine gokocht via Coolblue die na een paar weken een raar geluid begon te maken. Na contact met Coolblue hebben zij direct gezorgd dat het serviceteam van het betreffende merk het probleem kwam verhelpen. Een heel andere ervaring met de goede service van Coolblue dus. Jammer dat het bij jou niet naar tevredenheid is opgelost.

Reageer

MichielvT123 11-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
's avonds laat besteld, volgende dag in huis

Extra toelichting
Alles super snel en netjes geregeld, goede informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlfredG 11-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is buitengewoon goed opgesteld. Alleen wat verwarrend want er zijn te veel shops.

Service
Beter dan wat je verwacht. Zelfs als je persoonlijk naar de winkel gaat tref je er bereidwillige en vriendelijke adviseurs aan.

Assortiment
zeer uitgebreid en goed gedocumenteerd

Aanbeveling
zeker en vast

Extra toelichting
Deze winkel is een voorbeeld hoe een webwinkel moet zijn. Zeer uitgebreid assortiment. Snelle levering. Beoordelingen op website. Je krijgt onmiddellijk reactie bij vragen. Dienstverlening is top. Prijs is zeer gunstig, misschien vind je elders nog iets lager maar de dienstverlening compenseert dit ruim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daddykoel 11-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website, goede zoekfunctie en uitgebreide produktinformatie

Service
oordopjes van jbl waren niet meegestuurd, binnen een paar uur respons op mijn mail met excuus en de dag erop werden ze zonder kosten alsnog geleverd

Assortiment
zeer ruime keuze, met uitstekende product beschrijving

Extra toelichting
een van de beste webwinkels met een ruim assortiment en die waarmaakt wat ze beloven namelijk snel en zonder problemen leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijnkieskeurig 11-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de beel 11-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik bestel regelmatig wat bij Coolbue. Goeie reviews, duidelijke productomschrijving, goeie communicatie over de levering en als het dan toch niet het product is wat je wil doen ze ook niet moeilijk over een retourzending. Verder is het bedrijf echt goed voor een glimlach, ook als je de diverse filmpjes bekijkt die coolblue voor zijn marketing gebruikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ervanha 10-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot pluspunt aan Coolblue is de hulp bij het kiezen van je product. duidelijke filters, achtergrondinformatie, etc.

Assortiment
Ja, wat heeft Coolblue nog niet?! Coolblue is voor mij de Bol.com voor als ik geen boek zoek.

Aanbeveling
Niet altijd de allerscherpste prijs, maar wel veel hulp bij het kiezen en een goede reputatie wat betreft aftersales.

Extra toelichting
Ik koop zakelijk regelmatig online. Coolblue zit qua prijs vaak hoger dan andere leveranciers waar ik al goede ervaringen mee heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kubista 10-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, zeer gemakkelijk bestellen en betalen.
Keuzehulp en advies was zeer behulpzaam bij het maken van een keuze.

Service
De bestelling werd zoals de website vermelde, de volgende dag afgeleverd bij mij thuis.

Assortiment
Op het moment dat ik bestelde had Cool blue 48 verschillende apparaten. Keuzehulp kwam goed van pas.

Aanbeveling
Ik heb een paar keer iets bij Cool Blue gekocht en tot nu toe ging het perfect.

Extra toelichting
De aankopen die ik tot nu toe heb gedaan bij deze winkel zijn altijd perfect uitgevoerd. Ik heb geen ervaring bij retourneren dus kan ik daar niets over zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel Perry 09-08-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam, op de Zuidas, tramlijn 5 naar de Parnassusweg, dan nog maar 2 minuten lopen en je bent er
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb het artikel, de Magic Bullet, eerst online gereserveerd om later in de Coolblue winkel in Amsterdam af te halen.Trouwens, ze sturen je artikel natuurlijk ook 'gratis'verzonden naar je huisadres. Ik werd via email goed op de hoogte gehouden van 'hoe en wat'.Je kunt trouwens zelf een dag kiezen waarop je wilt dat het daar ligt,én je hoeft ook nog niet vooruit online te betalen en dat vind ik ook wel lekker! Je hebt dus alle vrijheid die je eigenlijk wilt! De winkel in Amsterdam ligt praktisch bij mij om de hoek, nog geen 2 minuten lopen vanaf de tramhalte lijn 5, halte Parnassusweg. Ik wilde het artikel ook eerst nog even bekijken voordat ik het zou kopen, en dat was geen enkel probleem bij Coolblue! Zou het artikel in de winkel niet bevalt hebben, dan zou ik ter plekke van de aankoop kunnen afzien, zonder een cent vooraf betaald te hebben en dat leek me wel fijn! Mooie winkel trouwens!

Service
Ik koop redelijk veel online. Dit was de tweede keer dat ik iets kocht bij Coolblue en tot nu toe ben ik zeer tevreden! De website is overzichtelijk en duidelijk. De telefonische klantenservice is 'gratis' en heel vriendelijk en kundig! Via email word je ook op de hoogte gehouden van je reservering of bestelling! Mijn eerste aankoop(een printer) werd netjes op de aangegeven tijd, ook weer gratis verzonden, thuis afgeleverd!
Ja, ik ben écht onder de indruk van Coolblue en kan het iedereen aanraden!

Assortiment
Bij het online zoeken naar een bepaald artikel kijk ik natuurlijk naar de laagste prijs, maar ook naar een betrouwbare winkel en dan kom ik bij het zoeken stom genoeg vaak uit bij Coolblue.Tja, dan is de keuze snel gemaakt!

Aanbeveling
Ik heb nog maar pas 2 positieve ervaringen bij Coolblue. Is natuurlijk nog niet veel, maar ik kan het toch iedereen aanbevelen om het een keer te proberen.Dan kun je er zelf achter komen dat het gewoon in alle opzichten een TOP winkel is!
Voor alle duidelijkheid, ik werk niet bij Coolblue!!! Ik ben gewoon een tevreden klant en hoop dat je iets aan mijn review hebt?!!

Extra toelichting
Ik ben een sceptische online koper. Gewoon je gezond verstand blijven gebruiken. Ik heb ervaren dat Coolblue gewoon heel erg goed is! Zowel online als in de winkel ben ik op een zeer vriendelijke en kundige manier behandeld. Echt een verademing om te merken dat het zo ook kan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fradet 09-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Online bestellen, gelijk krijg je alle informatie, die moet hebben; is mijn product op voorraad,het vervolgtraject van de bestelling.

Assortiment
Er is voldoende keus in het assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aprilisca 09-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede voorlichting. Passende samenstelling pakket.

Service
Supersnelle levering

Aanbeveling
Ja. Zeker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van der Made 08-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Coolblue is meer dan een on-lineshop. Het geeft de persoonlijke service en aandacht van een ouderwetse winkel maar wel met alle gemakken van de digitale wereld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijs1967 07-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig en snel

Service
'S'avonds besteld en s'morgens om kwart voor tien al binnen.

Assortiment
Overzichtelijk en een diversiteit aan spullen.

Aanbeveling
Prijstechnisch goed en snelle service.

Extra toelichting
Prijstechnisch niet altijd voordelig. Snelle en duidelijke website en service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joan2014 07-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel bestellen en in huis

Service
Geweldig, volgende dag in huis, naar boven gebracht, oude koelkast en verpakkingsmateriaal mee terug genomen. Zonder problemen.

Assortiment
Goede keuze.

Aanbeveling
Snel, netjes en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews