coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans 10-01-2018 Via de website gekocht

Erg goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke afspraken, betaalbare producten. vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede website met duidelijk overzicht van de beschikbare producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy Derks 10-01-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Erg snelle levering, zelfs binnen 24 uur. Apparatuur wordt geplaatst (wasmachine) en oude wordt meegenomen. Goede uitleg en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Timmermans 10-01-2018 Via de website gekocht

Gewoon geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Zeer vriendelijke medewerkers. Alles loopt perfect. Vanaf de bestelling tot en met de levering en de service daarna,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies 10-01-2018 Via de website gekocht

Topservice,betrouwbaar, vakundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koelkast gekocht, werd op tijd op 2 Hg afgeleverd.
Kleine schade, aanbod 10% korting of alsnog een nieuwe.Prima getegeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vdweiden 10-01-2018 Via de website gekocht

Beloofd meer dan dat ze waar kunnen maken.

Algemene score

2,0
Spijt dat ik hier een bestelling heb geplaatst.
Voor 23.59 uur besteld, volgende dag geleverd ook op zondag.
Helaas, zaterdag voor 23.00 uur bestellen lukt al niet meer.
Zondag alsnog besteld na een twijfel, maandag gebeld waar mijn droger blijft.
Blijkt dat de order bij hun fout is gelopen en ze niet kunnen leveren die dag.
Mail binnen 1 uur beantwoord beloven ze, kunnen ze ook niet waarmaken.
Wederom gebeld en de order laten annuleren, nu nog mijn geld terug zien te krijgen.
Sturen ze een mail dat ze terugbetalen wanneer de droger weer retour is in het magazijn, deze is nooit verzonden???
Wat een rommelige communicatie en structuur dit bedrijf, echt nooit meer.
Ik zou als bedrijf zijnde zeer zeker bij klachten stoppen met het jij en jou en de klant keurig met u aanspreken.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Michel 10-01-2018 Via de website gekocht

Goede en stipte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service is echt fantastisch. Levering op zondag is echt uniek. Je wordt perfect op hoogte gehouden over de tijd van levering en dan staan er ook ineens in juiste tijd zone (na een telefoontje een half uur voor aankomst) 3 heren voor de deur voor een droger.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Lambrechts 10-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle service ook op zondag.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was zeer snel, Zaterdag avond besteld en zondag voormiddag reeds geleverd ! Prijs was goed . Plus punt is een shop waar je ook terecht kan als je zou willen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan 10-01-2018 Via de website gekocht

Weten wat service is. En dat is tegenwoordig zeldzaam!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere info, enthousiast, vriendelijk, geduldig toegangkelijk, snelle levering!
Ik wordt er vrolijk van!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PW 09-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede snelle levering en precies volgens de afgesproken tijd geleverd.
Ook de service en afhandeling van een opmerking heel correct afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kurt 09-01-2018 Via de website gekocht

Top website & dito levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via search engine op coolblue terecht gekomen. Deels uiteraard website geselecteerd op basis van prijs (in vergelijking met de concurrentie). Uiteindelijk is de prijs van het product en de onmiddellijke beschikbaarheid doorslaggevend geweest.
De uiteindelijke afhandeling van de bestelling is niet alleen perfect verlopen (zoals afgesproken via de website) maar ook de levering was kosteloos. TOP! CU CB

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.M. 09-01-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site van Coolblue is zeer overzichtelijk, producten zijn makkelijk te vinden.
De prijzen zijn oké en het bestellen is simpel.
Daarna volgt een supersnelle levering: ik heb mijn artikel om 23.55 uur besteld en had het de volgende dag om 12.00 uur al in huis. En er zat ook nog een leuk cadeautje bij!
Kortom: een prima shop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Diana 09-01-2018 Via de website gekocht

echt geweldige service helemaal top

Algemene score

8,0
je wordt fantastisch geholpen en er wordt mee gedacht en goede info gekregen echt top
alles is netjes uitgezocht en nagekeken voor me...heerlijk gelachen wat een hulp. Zal zeker de volgende keer weer coolblue bellen zeker weten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 09-01-2018 Via de website gekocht

Confetti!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd weer feestelijk winkelen bij Coolblue. Een hartelijke ontvangst, met een vers kopje koffie en een heerlijk koekje. Wat wil je nog meer. Oh, jawel, iets kopen. De keuze is reuze.
Ook bij de aanschaf van een Wegwijzer apparaat zijn we weer fantasties geholpen en is ons de de juiste richting gewezen.
De bezorgen hebben we dan ook met confetti ontvangen. Hulde!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Rick 09-01-2018 Via de website gekocht

Helaas inbouwafspraak gaat niet vanzelf

Algemene score

5,0
Vaatwasser met inbouwservice besteld. Helaas bleef het telefoontje uit van het bedrijf die de afspraak zou plannen. Eerste contact met coolblue leverde nog maar een dag wachten op. Volgende dag maar weer gebeld en toen het rechtstreekse nr gekregen van het inbouwbedrijf. Toen was het snel geregeld. Nu maar afwachten of de afspraak doorgaat

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 10-01-2018

Beste Rick,

Wat zonde om te lezen dat het maken van een afspraak voor het inbouwen niet vanzelf ging. Dat is natuurlijk zeker niet de bedoeling. Is jouw vaatwasser inmiddels naar tevredenheid ingebouwd? Mochten wij nog iets voor jou kunnen betekenen hierin, dan ontvangen wij graag jouw ordernummer en een korte toelichting per e-mail op geenglimlach@coolblue.nl. Alleen zo worden we immers elke dag een beetje beter.

Groet,
Coolblue

Reageer

Carla 09-01-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel (alhoewel niet de volgende dag geleverd zoals de website belooft), in een grappige verpakking. Verpakking onnodig groot.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RNO 09-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke duidelijke website, een eerlijke prijs voor het product en een super snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 09-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had twee artikelen besteld. Helaas 1 artikel niet meer leverbaar. Gebeld heel netjes, snel en correct geholpen. Koos ervoor om het geld terug te laten storten en heb op Zaterdag contact gehad, Dinsdag had ik het geld terug. Op Zondag werd het geleverd netjes zoals afgesproken en op de aangegeven tijd. Al met al heel erg tevreden en zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corien1 09-01-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering! Vriendelijke site/ mails

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie prijs voor het artikel, echt supersnel geleverd! Had pas rond 23:50 besteld, volgende dag rond twee uur was het binnen.
Enige minpuntje is dat de verpakking wel heel erg groot was met betrekking tot het artikel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mir 09-01-2018 Via de website gekocht

Snel, duidelijk, simpel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke (sub)site, makkelijk vergelijken, kiezen, afhandelen en ontvangen. Heldere mails en bevestigingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian de Haan 09-01-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was snel en in orde. De verpakking was stevig en het product is in goede staat ontvangen.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

printer 09-01-2018 Via de website gekocht

slechte service

Algemene score

1,0
de site is in orde, tot 2 x een printer gekregen die niet voldeed, omdat na enkele weken de inkt heel slecht te lezen was, dit dus 2 x gebeurd, na de 2e keer hebben wij de printer teruggestuurd, wel netjes het geld terug gekregen, maar de printer is doorverkocht aan een ander en nu blijkt al onze gegevens nog in de printer te staan en Coolblue verwees die klant naar ons door, het lijkt me dat Coolblue deze gegevens toch hadden moeten resetten.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 10-01-2018

Beste heer/mevrouw,

We schrikken behoorlijk van jouw bericht! Dit zou inderdaad absoluut niet mogen kunnen. We betreuren het dan ook zeer dat de door jou teruggestuurde printer, niet voldoende gecontroleerd is voordat deze als Tweedekans doorging naar een volgende klant. We willen je hier onze oprechte excuses voor aanbieden en we willen natuurlijk heel graag uitzoeken hoe dit kon gebeuren. Zou jij jouw ordernummer en een korte toelichting per e--mail willen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan gaan we het daar verder met jou uitzoeken.

Groet,
Coolblue

Reageer

Scott Schoenmakers 09-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben op een prettige en deskundige wijze telefonisch geadviseerd. Daarna was het proces van bestelling tot bezorging ook helemaal naar wens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 09-01-2018 Via de website gekocht

Supersnelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue bezorgd snel, staat je vriendelijk te woord bij vragen, tot winkel als je snel iets in huis wilt hebben. Zelfs op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trea 09-01-2018 Via de website gekocht

ik ben beter gewend van coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
ik ben toch een beetje teleurgesteld, ze hebben hem inderdaad bij mij in de keuken gezet en de stekker in het stopcontact gedaan maar hebben het handvat niet aan de koelkast gemaakt en mij ook niet verteld dat ik hem het eerste uur volop moest zetten en hem daarna terug moest draaien waardoor alles bevroor.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 10-01-2018

Beste Trea,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven en ons te laten weten dat jij niet tevreden bent met onze dienstverlening. We kunnen ons goed voorstellen dat je niet blij bent met deze situatie. We willen dan ook graag met jou kijken naar een oplossing en hoe we in de toekomst onze dienstverlening kunnen verbeteren. Graag zouden we jouw ordernummer en een korte toelichting ontvangen op geenglimlach@coolblue.nl.

Groet,
Coolblue

Reageer

Jurriaan Den Toonder 09-01-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben altijd zeer teverden over Coolblue.
Naast precies genoeg informatie over hun producten, offert hun website genoeg informatie om een goede keuze te kunnen maken.
Heb je toch een verkeerde keuze gemaakt? Geen probleem, hun klantenservice werkt graag met je mee om het op te lossen.

Ik kan coolblue zonder zorgen een cijfer 10 geven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard T. 09-01-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Zo kan het dus ook!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een koptelefoon gekocht bij Coolblue in Den Haag. Niet via de web-shop omdat ik even wilde passen en het geluid wilde horen. Wel even via het Internet het apparaat gereserveerd dat ik wilde hebben, dan ga je in ieder geval niet voor niets.

Ik werd ontvangen bij de ingang en werd keurig begeleid naar de afdeling waar ik moest zijn. Kreeg een nummertje omdat iedereen bezig was. En koffie tijdens het wachten. Vervolgens perfect en snel geholpen door een Coolblue’er die wist waar hij over sprak. Een en al service en klantvriendelijkheid, wat een verademing!

De winkel zelf ziet er ook nog eens super goed uit.

Als Coolblue dit niveau handhaaft ga ik nergens anders meer naartoe!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erika 09-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en een prima prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs, kon snel geleverd worden. In de avond besteld, volgende dag in huis. Coolblue heeft een overzichtelijke website, bestellen is simpel.
Goed op de hoogte gehouden hoe laat bezorgd​ werd via email en sms. Ook zeer prettig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Goede service 09-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, heldere website, duidelijk en goed beschreven welke stappen er komen. Ook retour is goed beschreven, alles duidelijk dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 09-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen gezeur als het product moet worden teruggestuurd. Duidelijke richtlijnen en snelle afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boldy1972 09-01-2018 Via de website gekocht

Service toppers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al meerdere malen besteld bij Coolbleu, nooit geen spijt van gehad. De service is over de hele lijn top. Medewerkers staan je altijd met respect te woord. Word van elke bestelling perfect op de hoogte gehouden. In 1 woord "tevreden"!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep 09-01-2018 Via de website gekocht

Super service, op zondag bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, goede service,snel geleverd..zelfs op zondag. Zou zo weer gebruik van Coolblue maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P. Biesma 09-01-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling was betaalbaar en vlot bezorgd. Tot nu toe heel tevreden. Toen ik mailde dat er een storing bij mijn bank was, vonden ze dat geen probleem om even te wachten op mijn geld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 09-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede webshop met snelle en product in nette staat geleverd. Ook vind ik het leuk dat tijdens het wachten op je pakket je alvast een email ontvangt als voorproefje wat je van je bestelde product kan verwachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rennie 09-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige marketing, groot assortiment, prima service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heerlijke humoristische marketing, super service, levering op zondag, groot assortiment en goede bereikbaarheid. Veilige, vertrouwde en goede site

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 09-01-2018 Via de website gekocht

Ruime keus, snelle levering, goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue heb je ruime keus en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Levering is snel, zelfs op zondag. Aan te bevelen webshop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jens 09-01-2018 In de winkel gekocht
Lochristi

Zeer competitief en geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue ligt zeer competitief in de markt als je vergelijkt naar andere gelijkaardige websites zoals bol.com en mediamarkt.

Alsook de site is handig en vlot in gebruik en er zijn ook meestal tal van reviews aanwezig wat je bij andere sites niet altijd vindt.

Onlangs heb ik een aankoop gedaan in een fysieke winkel te Lochristi en zo'n welkomstgevoel heb ik nog nooit gekregen. Je wordt begeleid en een gratis koffie aangeboden door een jong en enthousiast team die op de hoogte zijn van de producten. Hierdoor was ik direct gerust mocht er ooit iets mislopen met één van mijn aangeschafte toestellen want dit zag er een heel servicevriendelijke omgeving uit.

Doe zo verder!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Lisette 09-01-2018 Via de website gekocht

Persoonlijke benadering en keurige service

Algemene score

9,0
Kreeg nav een telefoontje met de servicedeskmedewerker een persoonlijk kaartje om me succes te wensen met m’n eigen bedrijf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P. van Hest 09-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue doet wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het aangekochte artikel kreeg van mij een hele negatieve review, en ondanks dat is deze toch geplaatst... nog eerlijk Ook!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma 09-01-2018 Via de website gekocht

helemaal tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer tevreden , besteld , en inderdaad de dag erop netjes binnen , alles prima aangesloten , en zeer vriendelijke chauffeur, en bijrijder , de jongens waren zeer professioneel . en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten van Hemsbergen 09-01-2018 Via de website gekocht

Waardeloze service

Algemene score

1,0
Wasmachine verkocht aan mijn schoonouders. Hij was blijkbaar groter dan de het apparaat dat er eerder stond en dat was vooral hun probleem. Het apparaat werd half aangesloten, scheefstaand achtergelaten en werkte dus niet. Waardeloze club dat Coolblue

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 10-01-2018

Beste Maarten,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons van deze feedback te voorzien. We kunnen ons goed voorstellen dat je hier helemaal niet blij van wordt, dat worden wij ook niet. We willen graag voor jou en jouw schoonouders uitzoeken hoe we dit netjes kunnen oplossen voor ze. Zou jij, of je schoonouders, ons een e-mail willen sturen op geenglimlach@coolblue.nl met het ordernummer en een korte toelichting erbij? Dan gaan wij ons best doen om de glimlach terug te toveren.

Groet,
Coolblue

Reageer

Jos 09-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel, correct en een top artikel. Verschillende websites boden het artikel aan maar Coolblue had de beste deal.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Geert Steenbeek 09-01-2018 Via de website gekocht

Aflevering gekocht artikel top verzorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website , groot assortiment, makkelijk betaal traject en overzicht van bestelde artikelen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

M.R. Hage 09-01-2018 Via de website gekocht

Wederom mooi op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat ik vaak pas laat bestel, toch altijd keurig op tijd geleverd!
Goede kwaliteit producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mohammad 09-01-2018 Via de website gekocht

goed

Algemene score

10,0
heel goed en heel snel bezorgen en goed tijd voor denken en garantie en er zijn veel soorten van producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mikmans 09-01-2018 Via de website gekocht

Zo gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en direct Goed overzicht en veel keuze
Heerlijk shoppen op n ontspannen manier
Makkelijk kiezen en bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rosetteke 09-01-2018 Via de website gekocht

Een voortreffelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel is zeker tenvolle aan te bevelen door de overzichtelijke website, de voordelige prijs, gratis en vlugge levering en die zich aan zijn beloftes houd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CGVeerman 08-01-2018 Via de website gekocht

Helemaal tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpste prijs, bezorgkeuze, extraatje bij het product en snelle levering! Fijn winkelen bij Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 08-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, bijzonder klantvriendelijk, glimlach .

Algemene score

10,0
Ik kom graag bij Coolblue, Goede hulp, altijd vriendelijk en eerlijk. Ik ga altijd met een glimlach weg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Houtum 08-01-2018 Via de website gekocht

we hebben de prima service mogen ervaren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke site met prima product- omschrijving. We hebben een prima koop voor een interessant leuke prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco 08-01-2018 Via de website gekocht

Dat is snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
'S avonds besteld, 's morgens om 10 uur aan huis. Waar maak je dat mee. Keurig verpakt. Top geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews