coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 42567 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2495 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

colin 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
veilig online kopen,snel in huis, de goede spullen voor mooie prijs

Service
gewoon snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alleenkwaliteit 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelprocedure is helder, simpel en snel.

Service
Enkel ervaring met bestellen en met de levering. Deze waren zonder enig probleem en zonder enige vertraging. Wat beloofd werd is voor 100% nagekomen.

Assortiment
Er is een ruime sortering binnen de categorieën waarin ik rondgekeken heb.

Aanbeveling
Zoek je iets? Vind het bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yusuf 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je word snel geholpen

Service
Goede advies

Assortiment
Ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 27-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er is altijd iemand, die je bij binnenkomst welkom heet en vraagt of hij/zij je helpen kan. Er wordt goed geluisterd en meegedacht bij een eventueel probleem. Op die manier kom je ook altijd bij de juiste persoon terecht, die je dan verder helpt.

Service
De service vind ik uitstekend. Ik ben op aanraden van vrienden naar Cool Blue gestapt met een laptop, die niet bij hen gekocht was. Desondanks werd er uitgebreid naar mijn problemen geluisterd en kreeg ik goede raad en adviezen.

Assortiment
Hun assortiment is goed.

Aanbeveling
Altijd even vriendelijk en professioneel in hun advies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel snel gevonden en besteld.

Service
Accurate terugkoppeling van het leveringsproces en volgens afspraak de volgende dag geleverd.

Assortiment
Artikel snel kunnen vinden en op voorraad.

Aanbeveling
Al heel wat bestellingen bij Coolblue geplaatst, altijd voor 100% tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Borgman 27-06-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles werkt zo als het genoemd staat op de website. Geen verrassingen en snelle afhandeling en bezorging, ook als je het product ophaalt in de winkel.

Service
Snelle afhandeling in de winkel. De verkoper bracht de koelkast een paar straten verder om hem in mijn auto te zetten. Zonder enige moeite. Top.

Aanbeveling
Geen enkel negatief punt kunnen ontdekken. Ik weet niet hoe de reparatie service werkt want bij mij zijn alle producten nog goed gebleven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy Wouterse 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle en duidelijke website.

Service
Draadloze lader besteld en gekregen op zondag (!) voordat telefoon accu leeg was...

Assortiment
Ha! Soms teveel keuze, maar sorteren is een optie.

Aanbeveling
De service en snelheid is geweldig. Dit zonder hoge prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bmwjohn 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en volgens afspraak

Aanbeveling
Product voldoet aan verwachting; volgens afspraak afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Marloes 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis: ideaal! Je hoeft ook niet de hele dag thuis te wachten: je krijgt een specifiek tijdsvak door (+/- 1 uur).

Service
Vragen/klachten worden snel afgehandeld.

Assortiment
Alle apparaten voor in huis zijn beschikbaar

Aanbeveling
Zeer tevreden over service en assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelissen 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig producten te vinden. Snelle levering

Service
Altijd goede verzending zonder problemen

Assortiment
Nog niets gevonden dat jullie niet hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website waarbij je ook producten kunt aanvinken die je met elkaar wilt vergelijken.

Service
'à Avonds laat pas besteld en de volgende dag om 14:00 uur al in huis.

Assortiment
De keuze is reuze :-)

Aanbeveling
Al regelmatig iets bij Coolblue besteld en steeds dezelfde superservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MFC Warrens 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen 24 uur geleverd .

Service
Goede service , alles op plek geinstaleerd en nagekeken,oude apperaat mee genomen .Helemaal Super

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maya 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een supersnelle levering van een wasmachine in nog geen volle 12 uur, scherpe prijs en prima service.
Dit kan niemand sneller, alle lof voor Coolblue

Service
Prima Service, geen enkel minpunt

Assortiment
bijna alles is te krijgen.

Aanbeveling
Supersnelle levering, scherpe prijs, echt geen enkel minpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CW 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website met heel veel producten en gemakkelijke bestel procedure.

Service
Heb tot nu toe geen ervaring met retour sturen omdat tot op heden alles naar wens is verlopen. Ook prettig is dat van vele producten filmpjes aangeboden worden om vooraf even te bekijken hoe of wat.
Zeer snelle levertijd en je kan in veel gevallen je bestelling volgen om te weten hoe laat precies aflevering is.

Assortiment
In veel gevallen als je naar een product op zoek bent, kom je uit bij Coolblue. Daar altijd een duidelijke omschrijving van het product en concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Prima webshop en goede en snelle levering. Groot assortiment producten. Goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MDuine 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is duidelijk aangegeven, 99% is op voorraad.

Service
In geval van een vraag krijg je snel en duidelijk antwoord.

Aanbeveling
Duidelijk, netto prijzen (geen verrassingen), veel uitzoek en goede service. Plus snelle Levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fuji Instax Mini 8 geel 26-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
Ik ben heel tevreden over de service van coolblue!
Ik heb mijn pakketje besteld op donderdag, maar door de stakingen is dit nog steeds niet aangekomen. Ik wou weten hoe ik er voor stond en heb direct een berichtje gestuurd via facebook. Hier kreeg ik een heel vriendelijk antwoord met de nodige antwoorden op mijn vragen. Heel leuk !
Ook voorafgaand aan mijn aankoop heb ik enkele vragen gesteld aan de medewerkers via facebook. Ook toen moest ik niet lang wachten op antwoord en kreeg ik direct wat ik nodig had!
Ik ben een zeer tevreden klant !

Assortiment
Alles is goed terug te vinden op jullie site!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk op prijs te sorteren, heldere interface, makkelijke betaling

Service
gelijk volgende dag aangekomen, goed verpakt, leuke doos.

Assortiment
veel keus, makkelijk door te zoeken.

Aanbeveling
goed

Extra toelichting
ik wil een 100 euro cadeaubon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees van Cuilenburg 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Artikelen goed te vergelijken. Uitgebreide instructie en toelichting bij het gekozen artikel.

Service
Afspraak goed nagekomen.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Uitgebreide keus in artikelen en erg service gericht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

QuiB 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoeken naar de kleine vriezer ging makkelijk en snel.
Goede prijs.

Service
Snelle en nette levering

Assortiment
Ruime keuze van kleine vriezers met verschillende prijsklasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Correct en duidelijk, vakkundige medewerkers.

Assortiment
Breed assortiment en topmerken

Aanbeveling
Goede prijsvoering, supersnel en doen wat is afgesproken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CM 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product wat ik wilde kon ik gelijk vinden!

Service
belde klantenservice met wat vragen, en kon gelijk bestelling doorgeven!Levertijd(volgende dag) konden ze nakomen!

Assortiment
Heb makkelijk kunnen vinden wat ik zocht, de prijs vind ik goed, alles zit in de prijs inbegrepen!

Aanbeveling
aardige medewerkers klantenservice en nette aardige bezorgers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en heldere website

Service
Snelle en efficiënte afhandeling, levering en plaatsing van wasmachine

Assortiment
Alle modellen van het door mij gekozen merk waren voorradig en meteen beschikbaar

Aanbeveling
Goed aanbod, meer modellen leverbaar dan bij concurrentie. Snelle en efficiënte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sil 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanachter de pc bestellen en de volgende dag in huis

Service
snelle service

Assortiment
ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LDG 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
online

Service
bestelling zondag nog niet ontvangen terwijl donderdag gekocht

Assortiment
hetgeen gewild was beschikbaar

Aanbeveling
gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Dutchwingman 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, goede producten, eerlijke beoordelingen.

Service
Super service. Enthousiaste medewerkers!

Assortiment
Je vind er bijna alles. Ook makkelijk te vergelijken.

Aanbeveling
Ook nog eens een leuk bedrijf!!
Leuke spotjes!

Extra toelichting
Echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bien 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Alles klopt.
Goed. Snel . Kwaliteit .Prima prijs.

Assortiment
Wat je zoekt direct helder overzicht

Aanbeveling
Eigenlijk een 10.
Klantgericht!!!!!!

Extra toelichting
Er moesten meer van zulke bedrijven zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arja 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit de luie stoel even wat bestellen.... Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Service
In ieder geval een zeer snelle service, nooit problemen ondervonden, maar neem aan dat die ook snel opgelost zullen zijn!

Assortiment
Wel groot, maar soms nèt niet toereikend...

Aanbeveling
Goed, snel, gratis verzending en retour.
Ennnnnnn, wat zo leuk is, de grappige teksten die zo her en der te vinden zijn. Die zorgen voor een glimlach en dat is ook belangrijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles werkt zeer goed, snel en duidelijk

Service
geweldig, om 23.00 uur besteld en de volgende dag om 11.00 uur al binnen, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marcel 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshops, per rubriek een eigen shop met allemaal dezelfde indeling.

Service
Omruilgarantie no-matter-what, en niet zoals bij diw rode keten zonder gekken 10% betalen als de verpakking geopend is geweest.

Assortiment
Veel producten

Aanbeveling
Groot assortiment, goede prijzen, snelle levering en omruilgarantie no-matter-what.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niets op aan te merken, ik had zeer snel wat ik zocht.

Service
Ik had zeer snel op de vraag die ik per mail gesteld had. Levering was op tijd. Nog nooit moeten retouren.

Assortiment
Nog niet veel besteld bij Coolblue, maar assortiment ziet er zeer ruim uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk E 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Heel eenvoudig te bestellen voor iets meer bijbetaling zelfde dag in huis Super

Assortiment
er is te kust en te keur

Aanbeveling
Alles goed geregeld en keurig op tijd bij ons thuis bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke website en vlot bestellen

Service
correcte levering en telefonisch hulp bij vragen

Assortiment
groot divers aanbod

Aanbeveling
Onze kinderen zijn ondertussen ook gaan bestellen bij Cool Blue omdat er een groot aanbod is en de prijs/kwaliteit correct is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 25-06-2016 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Met ticket elk op zn beurt !

Service
BESTELLING WERD BELOOFD DAG NADIEN EN DA KLOPTE PERFECT !

Assortiment
groot maar weinig stock binnen wel overzichtelijk

Aanbeveling
Ben tevreden klant !

Extra toelichting
Zeker bezoek waard of eventueel op website bekijken !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josephine Naujoks 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Klant staat centraal, je word positief benaderd ook bij een retour

Assortiment
Bij het zoeken naar een geschikte laptop heb ik alles overzichtelijk kunnen vinden en vergelijken

Aanbeveling
Vrolijk, gemotiveerd, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon lekker simpel zoeken klikken betalen en een dag later ontvangen.

Assortiment
Ik merk dat ik steeds vaker op de site van CB kijk ipv te googlen als ik iets nodig heb of me aan het oriënteren ben.

Aanbeveling
CB is vaak iets duurder dan andere (internet)winkels, maar ze leveren dan wel weer sneller dan andere (internet) winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop van Os 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Direct actie erd voor mij antwoord gegeven op 2vragen

Service
Beter kan het niet

Aanbeveling
Vanwege de heel goede klantvriendelijkheid. En weet je wat: het kan niet beter, Want vandaag bestellen en gisteren leveren is toch niet mogelijk

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Baptiste 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitstekend rap en betrouwbaar.

Service
200% inzet goede advies

Assortiment
Snel up to date

Aanbeveling
Top top un orde, beter dan andere grote spelers op de markt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Jansen 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker thuis blijven

Service
Snelle levering

Assortiment
Goed en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aanklikken en bestellen

Service
Komen afspraken na

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Afspraak is afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thierry 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede producten met de juiste informatie. duidelijke communicatie omtrent verzending. Correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michel 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zo besteld, de dag erna in huis

Service
goede correspondentie

Assortiment
alles

Aanbeveling
heel gemakkelijk en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bisoen 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen poespas
Makkelijk te vinden

Service
22:30 uur besteld
de volgende dag in huis

Assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrienne 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de site is makkelijk in gebruik en overzichtelijk.

Service
het pakketje werd geleverd zoals gepland. De bezorger checkte m'n achternaam of het pakketje echt voor mij was.

Assortiment
veel variatie.

Aanbeveling
klant- en gebruiksvriendelijk, snelle service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijk artikel te vinden vanuit luie stoel

Service
Zeer snelle levering, zoals aangegeven

Assortiment
Zeer ruim assortiment met goede prijzen

Extra toelichting
Ben zeer tevreden m e t bestelde artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique en Emile 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kiezen uit vele merken en soorten

Service
Geweldige service ... niet goed geld terug.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
In de fysieke winkel een keramische kookplaat opgehaald ... ook zo fijne service TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kas 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ongelooflijk snel en kosteloze bezorging. Sinds coolblue transport in eigen beheer heeft zijn zij de snelste en beste!

Service
Zie boven

Assortiment
Ruimste aanbod en vaak ook meest voordeligste keuze.

Aanbeveling
Gemak, breed assortiment en voordeligste. De drie belangrijkste kenmerken voor online shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m l van schijndel 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hebt veel keuze

Service
als je iets niet weet krijg je heel snel uitleg

Assortiment
je hebt heel veel keuze in verschillende merken

Aanbeveling
klantvriendelijk en zeer goede service

Extra toelichting
nee ik vindt het goed zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
typ wat je zoekt en je krijg meteen die hele afdeling in beeld

Service
De service is prima in orde, snelle levering en nog gratis ook, daar mogen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Indien je het wilt kan je tegen een kleine vergoeding het op de dag dat je besteld het ook nog ontvangen en zelf een levering op zondag kan. Top geregeld.

Assortiment
Eigenlijk hebben ze bijna alles wat je zoekt wel in het assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Winkelen terwijl je op de bank zit

Service
Ik heb een keer een probleem gehad met mijn aankoop.
Coolblue heeft echt de tijd genomen om mij te woord te staan en te helpen.
Ik kreeg zelfs een kaartje in de brievenbus waar ze lieten weten hoe vervelend ze dit voor mij vonden en dat ze alles zouden doen om het probleem op te lossen.
En dat is ook gebeurd!

Aanbeveling
Goede service!
Snelle levering zelfs op Zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cirdan Arnold 25-06-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed en gemakkelijk bereikbaar.
Voldoende mogelijkheid tot parkeren.

Service
Als klant direct opgemerkt door personeel.
Gepaste behulpzaamheid aangeboden.
Geduldig en rustig bij het helpen.

Assortiment
Persoonlijk, ruim voldoende.

Aanbeveling
Service, prijs/kwaliteit/snelheid.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews