coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42363 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3288 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gedi 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
klantvriendelijke website, duidelijk. Bestelproces verliep probleemloos.

Service
zeer snelle levering, gratis verzenden, prima!

Assortiment
Het gezochte product was snel te vinden tegen een zeer concurrerende prijs.

Aanbeveling
uitstekende service en supersnelle levering.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WH 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk te vinden, bestellen even simpel

Service
Razend snel en betrouwbaar verzenden

Assortiment
Ik vind altijd wat ik nodig heb

Aanbeveling
Snel, duidelijk en de juiste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marianne 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de site is leesbaar voor iedereen je ziet gelijk de voor en nadelen van een product

Service
hoeft niet nader beoordeeld te worden, is nl gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestel gemak helemaal goed

Service
zelf het aflever moment kiezen dat is heel fijn zelfs op zondag

Assortiment
mooi assortiment en ook duidelijk

Aanbeveling
goed en duidelijk site en hele goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Schiller 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
de bestelprocedure was duidelijk

Service
het gekochte product werd op de juiste dag geleverd

Assortiment
vergelijkbaar met andere internet winkels (BCC, Bol.com,etc.)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

CZ 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijke bestelling. Oprijd bezorgd.
Bestelling werkt zoals verwacht

Assortiment
Makkelijke keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

VANSEUNINGEN DIRK 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop / onze bestelling werd vlot teruggevonden

Service
Verbazend snelle levering / rond 22 u besteld en voor 10 u geleverd door de postbode

Assortiment
ik vergelijk altijd diverse webwinkels / assortiment bij COOLBLUE is zeer ruim

Aanbeveling
eerste ervaring is heel goed meegevallen, voor herhaling vatbaar - ook voor anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M J L De Koning 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan makkelijk je wensen invullen en dan het juiste product vinden.

Service
Snelle afhandeling

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Baeten 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is makkelijk te doorzoeken en ook via mijn bestellingen overzicht kan ik nieuwe producten snel opnieuw bestellen.

Service
Voorraad aanduiding op site klopt altijd en de levering is supersnel zoals beloofd.

Assortiment
Heel divers; altijd kunenn slagen

Aanbeveling
Cool Blue mijn winkel voor diverse elektronica en snelle en accurate levering met een hele mooie prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is overzichtelijk ingedeeld

Service
Supersnelle levering, keurig verpakt

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Alles voor een glimlach, is niets te veel gezegd.
Goede service, veel winkelgemak, een winkel zonder poespas en gezeur.

Extra toelichting
Van harte aanbevolen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vanachter de pc

Service
zonder enig probleem mijn product aan huis

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
verdient

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carmen 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Niet zelf hoeven te sjouwen, machine één hoog gebracht en aangesloten, oude machine meegenomen

Service
Binnen 24 uur besteld, geleverd en draaiend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Visser 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg goed en ontzettend snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden

Service
Snel en helder

Assortiment
Echt alles beschikbaar

Aanbeveling
Niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petravhs 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is eenvoudig

Service
Pakje is op afgesproken tijd geleverd. De volgende dag al en dat terwijl het pas om ca 23.45 u besteld was. Netjes verpakt.

Assortiment
Ik had een ruime keuze in de prijsklasse en categorie waar we zochten

Aanbeveling
Betrouwbare, veilige winkel, met ruim assortiment en goede prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma lucassen 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede duidelijke uitleg op de site

Service
telefoon medewerkster alle moeite genomen om voor mij ontbrekende vraag te beantwoorden.

Assortiment
veel keuze uit de artikelen zodoende kon ik een goede keuze maken.

Aanbeveling
goede site
goede telefonische uitleg
beloofde levering van 1 dag

Extra toelichting
goede service ga zo door met U bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds mijn bestelling geplaatst zonder dat ik de deur uit hoefde

Service
mooi op tijd geleverd, in goede veilige verpakking

Assortiment
goede keuze mogelijkheid en duidelijke uitleg over de producten

Aanbeveling
net als eerdere bestelling, helemaal oke

Extra toelichting
raad iedereen aan om aankopen online via coolblue te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cool blue 17-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
alles was perfect had ik niet verwacht
dit was voor mij de eerste keer maar ik denk niet de laatste keer.

Service
oke

Extra toelichting
heb de telefoon via de web winkel gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rien 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Staan klaar voor jou

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Bij coolblue werkt het gewoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en behulpzaam als het moet.

Service
Geef ik een negen want ik heb er nog nooit gebruik van hoeven maken.

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Betrouwbaar en snelle levering

Extra toelichting
Probeer zo te blijven ook als het steeds groter wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peynir 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
De wasmachine naar zolder dragen was geen enkel probleem. Zeer vriendelijke bezorgers

Assortiment
Niet alle modellen zijn beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dobbelaar 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
zeer snelle levering

Assortiment
veel keuze.

Aanbeveling
veel keuze uit diverse artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rita 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede internet site snelle levering

Service
Snel geleverd vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In een paar klikken besteld

Service
De volgende dag al in huis!

Assortiment
Ruim assortiment! De laptop die ik zocht was nergens te koop behalve bij coolblue

Extra toelichting
Snelle service en goede uitgebreide beschrijving bij de producten, zo kan ik met een gerust hart een grote aankoop via internet doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Osseweijer 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke site, met goede product informatie. zeer eenvoudig door de menu's te navigeren en je vind snel wat je zoekt.

Service
vandaag besteld, morgen in huis. geen loze belofte maar gewoon de realiteit. Ook keurig melding van de status van bestelling en bezorging.

Assortiment
Ruime keuze met goede product omschrijving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hubertina 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Niks op aan te merken

Service
Heeft zich aan levertijd gehouden, geen klachten, dus geen ervaring

Aanbeveling
Geen ervaring met klachtafhandeling, voor de rest prima website, bestelprocedure, betaalgemak, levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JKa 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle bestelling en de betaling als gast via Ideal zonder eerst te moeten laten registreren en levering de volgende dag. Via mail kreeg ik link naar Post NL voor afleverstatus en -tijd.

Assortiment
Ruim voldoende keuze in verschillende typen.

Aanbeveling
Snelle en correcte leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHHM 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen op Internet is voor ons mensen op leeftijd heel erg fijn.

Service
Wij bestelden op donderdag en op zaterdag kwamen 2 geweldige en zeer vriendelijke jongens de diepvries brengen.
Vincent en Martijn!
Chapeau voor hun tweetjes hoe zij klanten benaderen.

Assortiment
Genoeg keuze qua diepvrieskisten.

Aanbeveling
Van begin tot einde voelde het goed.
Op zaterdag een half uur voordat ze er waren belde een van de 2 Heren.
Zooooooooooo klantvriendelijk, ongelooflijk.

Extra toelichting
Eigenlijk heb ik alles al gezegd. Met heel vriendelijke groeten, J.H.H.M. Creemers-Schuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede filter- en adviesopties, makkelijk shoppen vanuit verschillende stores

Service
Snelle levering, nononsense instelling

Assortiment
Heel breed assortiment over diverse shops

Aanbeveling
Gewoon goede webshop(s) met een top assortiment, komen beloftes na. Niet altijd de goedkoopste, maar wel een goede, persoonlijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden. er is sprake van voldoende keuze, je kunt de soortgelijke producten eenvoudig met elkaar vergelijken

Service
De bestelling en daarna de aflevering (spoedbezorging) verdient een 10. Na ca 6 dagen was er sprake van een defect aan de gekochte printer. Na telefonisch contact werd zeer correct geacteerd. Gelet op de korte termijn werd aangegeven dat de printer voor een nieuwe kon worden omgeruild. Op zich wederom een 10. Helaas moest ik of de printer zelf naar een Postnl filiaal brengen waarna de nieuwe printer direct geleverd zou worden na ontvangst van de defecte printer of ik kon de printer de volgende dag omruilen bij een Coolblue winkel. Gelet op de spoedbestelling van eerder (we hadden de printer dringend nodig) niet wat wij bedacht zouden hebben. Gekozen voor het ophalen/omruilen van de printer in de Coolblue winkel. Op zich geen probleem, maar als je iets met spoed besteld (waarvoor extra kosten berekend worden) en je daarna 1 dag moet wachten en alsnog zelf naar een winkel moet, dan valt dat tegen. Je besteld niet voor niets via een internetwinkel incl bezorging. In de winkel overigens weer prima geholpen. Wel een reden om qua service van een 10 uiteindelijk een 7 te maken

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
Uitstekende internetwinkel met prettig personeel. Je wordt goed geholpen (ook bij het verlenen van ondersteuning/service)

Extra toelichting
Werken aan het distributieproces bij defecten zoals omschreven bij het onderwerp service. Indien je met spoed iets besteld dan betekent dat kennelijk dat het gekochte dringend nodig is. Het alsnog naar een winkel moeten gaan of ca 2-3 dagen wachten op vervanging is niet wat je als koper wilt. In dat geval was je wel eerder naar een winkel op locatie gegaan

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

NW 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handig om producten te zoeken!

Service
Na 2 dagen reeds gelever, razendsnelle service!

Assortiment
Snelle service en veel producten met goede omschrijving en andere beoordelingen! Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maaike 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel zoeksysteem met handige reviews van echte mensen....je hoeft niet lid tecworden kan gewoon zo....zeer snelle levering

Service
Overal mail van ...wat je kocht...waneer t komt...verwijs links erg fijn

Assortiment
Meest gangbare van kwaliteit aanwezig

Aanbeveling
Heb nu paar maar iets gekocht en nog nooit probleem gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig en gebruiksvriendelijke website

Service
Bestelling kan gewoon worden afgeleverd op een door jou gewenst postkantoor. Je hoeft dus niet thuis te blijven voor de bezorging.

Assortiment
Groot aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johnnyl259 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Besteld en volgende dag in huis

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JIW 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellen en de volgende dag in huis. Ook op zondag.

Service
Levering volgens afspraak, verder nog geen contact gehad. Maar heb er alle vertrouwen in. Coolblue ademt klantgerichtheid. Met een knipoog. Gelukkig.

Aanbeveling
Eerste indruk is het belangrijkst en ik kan me tot nu toe alleen maar aansluiten bij de positieve reviews.

Extra toelichting
Prettige online omgeving, waarbij het PLEZIER van de klant voorop staat. Want het is al erg genoeg dat je printer het begeeft en je op zondag belangrijke stukken moet printen. En dat lossen ze dus wel even voor je op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femke 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon snel besteld morgen in huis.

Assortiment
Laatst bij de mediamarkt met de vraag naar geheugensticks en die hadden ze niet. Verwacht toch wel wat meer van een mega groot elektronica winkel en jullie hebben ze wel!

Aanbeveling
Laat bestellen en de volgende dag gewoon in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hub 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle eenvoudige zoekfunctie . Duidelijke beelden en uitleg.

Service
Ik heb nu meerder ervaringen met Coolblue en ben erg , erg, tevreden . Dit bedrijf is niet alleen vriendelijk als alles goed verloopt ,maar ook als het even mis gaat . De oplossing bij een probleem is snel gemaakt !!

Oh ja , de video bij meerdere producten is zeer handig !!

Assortiment
Veel producten op een rij , meerdere prijsklassen.

Aanbeveling
Gewoon een tevreden klant !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans pijnenburg 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering plus de prijs van de producten

Service
Zeer goed klasse

Assortiment
Erg veel

Aanbeveling
Geweldige service

Extra toelichting
Klasse bedrijf vooral zo door gaan 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ideaal, thuis rustig kijken wat je wilt zonder je verplicht te voelen iets te kopen.

Service
Snelle levering en bezorging door vriendelijke en professionele mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
heel duidelijk en gebruiks vriendelijk

Service
goed

Assortiment
ruim assortiment goede beschrijving van het produkt

Aanbeveling
goede en vlotte afhandeling van de bestelling

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over het product en de snelle en duidelijke afhandeling en bezorging ervan

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Total Home Solutions 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
super makelijk bestellen

Service
afspraken worden nagekomen

Assortiment
je kunt gewoonweg niet alles in het assortiment hebben

Aanbeveling
Gewoonweg topzaak

Extra toelichting
Ga zo door !!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Puck 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed overzich

Service
snel bezorgt

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
goed van prijs en op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snelle levering en komt afspraken na.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ferenc 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kiezen via een vergelijkingssite. Als cool bleu een goede prijs heeft dan bestel ik het bij hen.

Service
Er is bij mij een coolbleu in de buurt. Dus eventueel makkelijk reclameren/retourneren

Assortiment
Ze hebben bijna alles

Aanbeveling
Het is een mooie overzichtelijke winkel. Goed personeel met de juiste kennis. Als er iets niet is dan kan het besteld worden en voor aankoop in de winkel eerst bekeken worden.

Extra toelichting
Top winkel met top personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bruno 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed assortiment, makkelijk zoeken en bestellen

Service
Als er eens iets niet goed is aan een product doet CoolBlue niet moeilijk

Assortiment
Véél spullen

Aanbeveling
Goed assortiment, goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NielsVDD 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site, veel producten, laagste prijs.

Service
Heb Iphone SE besteld, ook al heb ik er heel lang op moeten wachten, bleef Coolblue mij up-to-date houden. Hierdoor werd het wachten dragelijk.

Assortiment
Vrijwel alles in de aanbieding.

Aanbeveling
Goede service, groot assortiment, laagste prijs, vriendelijke klantendienst en zeer snel door het chatten.
Wat wil een mens meer?

Extra toelichting
Bedankt om me up-to-date te houden rond de ontwikkelingen van de Iphone SE. Ik heb dit soort support bij geen enkele andere winkel gevonden.:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mai thi thu nho 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de winkel in beervelde is niet ver van huis

Service
zeer snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem de Jager 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke beschrijving van het product. Snelle levering.

Service
Snelle correcte levering.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eps 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product makkelijk te vinden en te bestellen

Service
snel in huis

Aanbeveling
makkelijk te bestellen. Bericht wanneer je bestelling aanwezig is op ophaalpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DH 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Track and tracé

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Eerlijke prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews