coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42310 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3417 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dave 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk om keuzes te maken adhv features die je al dan niet wenst / Gemakkelijk om verschillende opties te vergelijken

Service
Next-day-delivery / support in shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jef 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
altijd bereikbaarbaar

Assortiment
geen

Aanbeveling
goed en vooral snel

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Karen 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Heel erg snel en correct geleverd!

Assortiment
Beste prijs-kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

niels van berkel 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen en volgende dag in huis makkelijker kan niet

Service
Prima service doordat je op de hoogte word gehouden via email

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Absoluut geen spijt van

Extra toelichting
Al met al heel erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Binnendijk 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Info via PB facebook, gezocht product alleen daar dichtbij gevonden (anders in UK)en toen ik koos voor afhalen stond werd er gelijk aangeboden om ook bij afhalen te betalen. Niets vooraf. Leuk toch!

Assortiment
Tot nu toe 2 x exoten (nergens anders te vinden) gekocht en bevoorrecht door een afhaalwinkel in mijn buurt.

Aanbeveling
Geen enkele rinmpel in contact, noch product. Daarom niets in de weg om voluit aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pda shop cool blue 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super relax ! Cooooool

Service
Zo keurig en snel

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Kan niet beter

Extra toelichting
Netjes snel serieus relax cool!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ria groenendijk 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles is makkelijk te vinden en door te klikken

Service
maken waar wat ze zeggen snelle bezorging

Assortiment
kan alles vinden wat ik nodig heb of wil bekijken

Aanbeveling
jullie zijn iets duurder maar in de aanbieding gaat het kopen goed ook geen verzendkosten is prettig en jullie zijn gewoon prettig om te bestellen ook als er iets niet goed is.

Extra toelichting
ga vooral zo door in jullie klantvriendelijkheid dat is prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nele 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Handig alle details van het artikel na te zien. Je kan ook makkelijk vergelijken, sorteren.

Service
Beoordeling enkel op levering, aangezien ik verder nog geen service vereist heb. De levering was heel snel, volgende dag al, zoals vermeld.

Assortiment
Ik heb enkel laptops bekeken, misschien wat meer keuze in merken? Er was nogal veel Acer te zien...

Aanbeveling
Zie vorige commentaren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

harold 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk te bestellen

Service
goede service via telefoon en in de winkels

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
groot assortiment, goed service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GM Reclame Bv 09-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Duidelijke web-shop

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Snel, helder en concurerend

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Hugo 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke webshop

Assortiment
enorme keuze, en allemaal direct beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en snel

Service
Superservice, koelkast gekocht en deze was niet in orde. Echter super opgelost door Coolblue

Assortiment
alles wat je wil

Aanbeveling
Zeer prettige winkel, koop hier zeker weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gertjan 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heldere website, gemakkelijk in het zoeken en bestellen

Service
stipte aflevering, duidelijke factuur

Assortiment
uitgebreid assortiment, alles is aanwezig

Aanbeveling
een dikke 8, goede service, ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

André 09-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
alleen nederlandstalige website en ik ben franstalig...

Service
zeer snelle verzending

Assortiment
geen andrere winkel in Belgie had de baterijen dat ik was nodig

Extra toelichting
assortiment très complet, très bonne communication même pour les commandes par internet et envoi super rapide

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip H 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel eenvoudig.

Service
Perfect geleverd de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anouk Reus 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen gaat erg makkelijk

Service
konden snel met feedback komen over de levering

Assortiment
alles wat ik nodig had was er

Aanbeveling
niets te klagen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mdt 09-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
ondanks de belofte om daags na bestelling te leveren, gebeurde dit niet. Ook de tweede beloofde leveringsdag werd niet gehaald. Mijn pakket is nog steeds niet geleverd en toch krijg ik een mail om een beoordeling te schrijven. Niet echt klantvriendelijk.

Aanbeveling
de dienst na verkoop is volledig ondermaats. Je krijgt wel snel reactie via social media wanneer je meldt dat het pakket nog niet geleverd is maar de loze beloftes lossen het probleem niet op en bieden evenmin een aanvaardbaar alternatief

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Huijbers 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en makkelijk het beste telecom abbonnement uitzoeken

Service
je wordt op de hoogte gehouden over je besteling en levertijd

Assortiment
een ruime keuze voor ieder budget

Aanbeveling
snelle en zorgvuldige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BV 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zoekfunctie werkt perfect en zeer snel.

Service
Levertijd vond ik supersnel. Zeer aangenaam verrast.

Assortiment
Kan altijd uitgebreider, maar ik begrijp wel dat er een selectie moet gemaakt worden op basis van populaire modellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anthony 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en makkelijk producten terug te vinden

Service
Na 4dagen of twee werkdagen is mijn pakket nog steeds niet toegekomen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ann 08-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Betalen via bankcontact lukte niet(3x geprobeerd) daarna werd mijn bestelling verwijdert.Nieuwe bestelling gedaan betaald met overschrijving zelfde dag.Weer bestelling verwijdert omdat betaling zogezegd te laat binnen was. Daardoor meer dan een week moeten wachten op bestelling!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Naomi 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is overzichtelijk en een uitgebreid assortiment.

Service
Ik had mijn pakker om 6 uur besteld en de volgende dag was het om 12 uur binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lootens 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen super gemakkelijk, zoeken naar wat je wil en geen gezeur van een verkoper die dan toch iets anders zou aanbieden

Service
snelle levering...

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
gemakkelijk en super snel

Extra toelichting
gemakkelijk toestel, heel handig en filmt super goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WWb 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de site in gemakkelijk in gebruik

Service
zeer snelle levering

Assortiment
ruime keuze aan producten

Aanbeveling
alles top verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Nooit eerder zo een goede service gehad. Op zaterdagavond besteld en de volgende dag....zondagmiddag de magnetron in huis. Zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aaike 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de bestelling verliep zeer vlot en was makkelijk en overzichtelijk

Service
Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden ivm status van je bestelling dit is wel erg handig

Assortiment
Vond nergens nog een hoesje voor mijn nieuwe smartphone enkel hier dus top

Aanbeveling
Overzichtelijke site , correcte afhandeling
ben heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moernaut S 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is eenvoudig

Service
Super qua levertijd! om 22u besteld, om 9u de dag erna geleverd!

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Ik vond het zeer geruststellend om te lezen dat ze bij retourneren niet moeilijk doen over de reden. Zelf ben ik tevreden van mijn aankoop, maar ik moet het product nog uittesten dus ik heb er vertrouwen in moest er iets niet goed werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HEREMANS MARTINA 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer goed

Service
vriendelijk

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
een dikke 10 op 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
super handige website en erg vlotte afhandeling

Service
Stipt op tijd geleverd, alles netjes en stevig verpakt.

Assortiment
Alles gevonden wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Tik iets in de zoekbalk en als ze het hebben zie je het direct.

Service
Als er iets niet in orde is word het direct opgelost.

Assortiment
Je vind er zowat alles en aan redelijk goede prijzen.

Aanbeveling
Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaston 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website? ... zeer overzichtelijk en duidelijk
Heb snel beamer gevonden t.b.v. clubpresentaties.
Was op zoek naar "best buy" tussen 500 à 600 euro.
Bestelproces was duidelijk.

Service
Levertijd ?... zoals het in 't boekje staat !
Retourprocedure ?... tot op heden niet noodzakelijk geweest.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht.
Prijs ? één winkel was beterkoop, (599 euro ipv 629) maar die moest dan wel afgehaald worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke informatie, zowel voor- als nadelen worden weergegeven.

Service
Snelle levering, eenvoudig en vlot betaalsysteem.

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Ik kan niet anders dan een 10 geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angelique 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonde. overzichtelijke site

Service
zeer snell elevering, goede email service met informatie over bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website en goed om de reviews te lezen over de producten. Helaas was betalen wel een probleem. Paypal en mijn creditcard werden allebei geweigerd (na betaling) dus moest ik het geld overmaken en dat duurde dus 3 dagen langer. Heel erg zonde en ik wilde eigenlijk ergens anders gaan bestellen maar de klantservice was gewoon netjes en snel (via facebook) vandaar toch voor cool blue gegaan.

Service
Vragen en de klacht over het bestellen allebei netjes opgepakt en binnen no time een antwoord. Dit haalde mij over om toch nog iets te bestellen.

Assortiment
Alles gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Volgende bestelling zal ook zeker van jullie komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Winkelen vanuit je luije zetel. Komaan kan het beter...

Service
Kiezen,...betalen... ( thuis he ) en thuis geleverd worden binnen de afgesproken tijd zeg nu zelf. Dan nog, indien het artikel niet voldoet aan je verwachtingen stuurt je het gewoon terug. Probeer dit maar eens in een gewone winkel.

Assortiment
ok, je kan niet alles aanbieden in een winkel maar indien je hier je " goesting " niet kan vinden waar dan wel. Sorry voor de 9 maar niet alles kan perfect zijn...

Aanbeveling
Tja een 10, wat kan je daar meer over vertellen.

Extra toelichting
Eigenlijk weinig op in te brengen. Facturatie, levering, afhandeling. Vertellen jullie mij wie doet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
zeer snelle levering, en je wordt goed op de hoogte gehouden waar jou bestelling zich op dat moment bevind.

Aanbeveling
het was mijn eerste aankoop bij coolbleu en ik vond het perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mvl 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
duidelijk overzicht

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Makkelijker kan het haast niet

Extra toelichting
Tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

François 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb helemaal geen probleem gehad met het opzoeken en bestellen van mijn bloeddrukmeter.

Service
Levertijd zeer snel, postbode heeft het pakket, dag na bestelling,nog voor 9 uur geleverd.
Moet voor mij zo vlug niet.

Assortiment
Prijs van mijn bestelling, bloeddrukmeter(Omron), was bij CB 3 euro meer dan bij Meetfit,maar door de 5 euro kortingsbon was CB de goedkoopste.

Aanbeveling
Soms liggen de prijzen bij CB iets hoger, maar door het niet aanrekenen van de verzendingskosten zijn de prijzen vergelijkbaar met andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke web-site

Service
Keuze tussen bezorgen of vroeg afhalen bij Post.NL

Assortiment
Veel keus en goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Veel keus.

Extra toelichting
Minpunt: Belachelijk grote verpakking in verhouding tot het gekochte apparaat. Is niet echt handig als je het product wilt afhalen bij PostNL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Renerd 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurig volgens afspraak geleverd dus ja wat wil je nog meer!

Service
Leuk dat the unpacking experience al begint met de doos van coolblue, keurig verpakt en het voelt ook echt als een feestje. Die glimlach had ik al meteen te pakken.

Assortiment
Zoveel keus en ook goede prijzen !

Aanbeveling
Gewoon doen, niet twijfelen, goedkoop dus goede koop!

Extra toelichting
Feestje om te bestellen en uit te pakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

specht 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website goede raadgevingen en aanbevelingen als je nog twijfelt tussen enkele producten.

Service
Snelle levering en dat ook nog gratis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco K 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te zoeken naar de spullen die je nodig hebt.

Service
Prima service als het aankomt op bestellen en retourneren, maar mis bij afrekenen afterpay.

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

BMW 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ook nog laat in de avond bereikbaar.

Service
Snelle reactie op E-mail

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Geweldige winkel om snel iets te bestellen en de volgende dag zonder verzendkosten in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere en overzichtelijke website. Alles snel te vinden, onder meer via de zoekbox.
Goede betalingsmogelijkheden (onder meer creditcard).

Service
"Geen gezeur"-service.
Heldere en duidelijke, meedenkende klantenservice.

Assortiment
Ik heb tot nu altijd kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Tot op heden alleen maar goede ervaringen met al mijn bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant die iets heeft gekocht 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het was erg gemakkelijk, maar niet iets bijzonders.

Service
Ik had een probleem en ik werd geholpen.

Assortiment
Er is veel maar lang niet alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

De Taeye André 08-11-2015 In de winkel gekocht
Lochristi Denen 165
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel vriendelijk en vlugge bediening

Service
Zoals afgesproken is het product op tijd geleverd

Assortiment
Vele Keuze en goede informatie

Aanbeveling
Goede ligging en parking

Extra toelichting
Het was de eerste maal dat ik Ik bij cool blue heb besteld ben zeer tevreden en tot de volgende maal !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happy 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is goed beschreven, de bestelling is makkelijk te plaatsen

Service
Het is idd zoals beloofd, vandaag bestellen morgen geleverd :-)

Aanbeveling
Alles is ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Staf 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel alles te vinden,gemakkelijk te bestellen.

Service
Was dubbel betaald,gebeld met medewerker.
Snelle reactie gekregen,denk wel dat het probleem zal opgelost zijn.

Assortiment
Voldoet aan de verwachtingen.

Aanbeveling
Alles prima verlopen,zeer snelle levering.

Extra toelichting
Hopelijk komt mijn dubbele betaling in orde dan is alles super verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkuz 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige website met duidelijke keuzemogelijkheid en alternatieven.

Service
Snelle informatie over zending, accuraat en goed te volgen door track and trace van postnl

Assortiment
Alle merken van de artikelen van wat ik heb gekocht zijn aanwezig in de webwinkel, dus vergelijk is makkelijk en een alternatief is net zo goed te bestellen.

Extra toelichting
Zelfs de verpakking is leuk, steeds een andere tekst op de dozen aangetroffen, je bent nieuwsgierig wat er de volgende keer op de doos zal staan, leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isaac 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
handig, simple en overzichtelijk!

Aanbeveling
binnen de 12 u correct geleverd, deze website is gewoon supper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews