coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42299 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3466 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vaste klant 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kiezen uit je luie stoel

Service
's avonds besteld de volgende middag thuis

Assortiment
Vrij uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Heb dit jaar al 4 maal wat besteld en alles zoals afgesproken en op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vermeiren Carolien 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle service, om 23 uur besteld, om 10 uur in huis!

Service
Perfect

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ik kan iedereen coolblue aanraden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurent 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snel gevonden wat ik zocht

Service
Perfect, levering zoals afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

erik 30-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,3

Gemak
Het gemak van online bestellen is goed te doen bij coolblue, de website is geordend & makkelijk te navigeren.

Service
Bij Coolblue een wasmachine besteld, deze zou de volgende dag in huis zijn, zo gezegd zo gedaan. Echter wijst de ervaring uit dat dit in de praktijk helaas niet zo werkt. De wasmachine is niet geleverd & de klantenservice van Coolblue geeft helaas niet thuis.

Assortiment
Geen opmerkingen.

Aanbeveling
Coolblue is een prima webshop en ervaar het online winkelen makkelijk. Helaas kan coolbue aan service nog een heel deel verbeteren. Misschien een voorbeeld nemen aan de 'grote jongens' zoals Wehkamp & bol.com

Extra toelichting
Fijne webshop met dramatische service. Aangezien ik zonder wasmachine zit, dan maar digitaal de was buiten hangen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 31-12-2015

Beste Erik,

Spijtig om te horen dat de levering en opvolgende service niet naar wens is geweest. Kun je ons via de social media kanalen (Facebook, Twitter, Whatsapp, etc.) kunnen benaderen? Dan kijken we graag wat hier misgaat/misging. Het verzoek hierin naar je review te refereren.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Einhell bladblazer 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk, duidelijke site en vooral een snelle levering.

Service
Levering netjes op tijd.

Aanbeveling
Prijzen zijn scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ted 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
als je weet wat je nodig heb is er niet makkelijker dan via de computer te bestellen

Service
Via chat krijg je snel direct antwoord

Assortiment
in de winkel was geen voorraad, ze wilde het reserveren en de volgende dag was het er

Aanbeveling
ze wilde het in de winkel afgeven, maar ik heb het online toch besteld en de volgende dag 10.30 kwamen ze het al brengen, super.

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellen en de volgende dag in huis!

Service
Binnen 1 dag antwoord op mijn vraag.

Assortiment
Redelijke keuze.

Aanbeveling
Snel en netjes ingepakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mattie 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Het assortiment is ruim en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvG 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is overzichtelijk weergegeven en stap voor stap maak je je bestelling compleet.

Service
De communicatie over je aankoop is geweldig. Je bent steeds op de hoogte van waar je bestelling is.

Assortiment
Zeer, zeer ruime keuze van goederen. Heel veel artikelen met veel reviews.

Aanbeveling
Coolblue heeft alles wat de klant van tegenwoordig vraagt. Goede prijs/kwaliteit verhouding en een buitengewoon goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inez 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering, prima website

Service
goede, snelle communicatie, snelle terugbetaling na miskoop. snelle levering

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam Brink 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site waar je je wensen aan kan vinken en zo makkelijk een keuze kan maken. Overzichtelijk!

Service
kregen eerst een mail met de schatting van levering. De volgende dag al! En later ook nog een belletje dat ze er met 20 minuten waren. De vaatwasser werd keurig op de plek gezet en de oude meegenomen. Snelle en prettige manier van leveren!

Assortiment
volop keuze in merken en soorten vaatwassers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

daphne brynaert 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht van het aanbod. Duidelijke omschrijving van het product en specificaties en meningen van anderen.

Aanbeveling
Heb niets negatiefs te melden dus ik geef een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan altijd makkelijk snel een selectie maken naar de producten waar je naar op zoek bent

Service
snel en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 30-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
De 101 verschillende shops maken het niet echt overzichtelijk. Coolblue heeft al enige naambekendheid, en moest alles onder de naam Coolblue vallen zou het al heel wat verwarring voorkomen.
Verder is alles wel snel te vinden.

Service
Alles kwam de volgende dag toe aan huis, in perfecte staat.

Assortiment
Voor hdmi kabels zijn er geen goedkope merken, enkel duurdere kabels die voor niets nodig zijn.
Het enige dat nodig is voor een hdmi kabel is het 'hdmi high speed' certificaat. Typische audio/hifi afzetterij...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Stefan 30-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Product onmiddellijk gevonden.

Service
's avonds besteld, dag daarna geleverd

Assortiment
had onmiddellijk gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Ik heb wel de indruk dat het product al eens uitgepakt/gebruikt is geweest: de plastiek beschermfolie van de verschillende wifi blokken zat los, de plastiek verpakking van de USB kabel lag los in de doos en de web id beveiligingscodes waren in de gebruikshandleiding ingevuld met zwarte stift.

Extra toelichting
Product werkt naar behoren. Ik heb wel de indruk dat het product al eens uitgepakt/gebruikt is geweest: de plastiek beschermfolie van de verschillende wifi blokken zaten los, plastiek verpakking van de USB kabel lag los in de doos en de web id beveiligingscodes waren in de gebruikshandleiding ingevuld met zwarte stift.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SamuelDeb 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden zonder moeilijke zoekopdrachten.

Service
logische en makkelijke stappen om te volgen + voldoende uitleg

Assortiment
Ieder product opgezocht ondertussen is reeds gevonden op Coolblue

Aanbeveling
Coolblue is makkelijk bereikbaar en heeft een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen P 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles snel terug te vinden door de producten onder te verdelen per Sire.

Service
Snelle afhandeling en goed op te volgen verzending. Levering is super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vankan 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudige en snelle bestelling en levering.

Service
ik wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling en levering.

Aanbeveling
als ik weer iets nodig heb en de prijs/kwaliteit verhouding is prima, zal ik zeker weer bij deze firma bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hendrik hermans 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede service

Service
goede service

Assortiment
alles wat je wil

Aanbeveling
goede webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirt devil 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel is zeer overzichtelijk en gemakkelijk

Service
Alles was tip top in orde!

Assortiment
Zeer grote keuze(in mijn geval stofzuigers)!

Aanbeveling
PERFECTIE bestaat niet....maar jullie komen toch aardig in de buurt. Dikke proficiat!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen is simpel en eenvoudig. Daarnaast worden er automatisch producten aanbevolen bij een aankoop en kan je vaak via een bundel van verschillende items korting krijgen. Top Coolblue!

Service
Pakketje is eenvoudig te volgen en je kan zelfs aangeven in welk tijdvak je het pakketje wilt ontvangen.

Assortiment
Ik heb nog niet alles bekeken vandaar een 9. Ik kocht een digitale camera en daar was zat keuze in.

Aanbeveling
Zoals velen al weten, je kan hier met een gerust hart wat kopen. Betrouwbaar, snel en veilig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Beijnes 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is zeer makkelijk zoeken op de site van Coolblue.

Service
Na de bestelling krijg je gelijk een track en trace mogelijkheid aangeboden. Ook op de dag van levering wordt je op de hoogte gehouden van de levertijd. Men kwam keurig op tijd leveren. Alles was snel aangesloten en het oude artikel werd gelijk meegenomen.

Assortiment
De keuze is reuze!!

Aanbeveling
Kan ook haast niet anders. Tot nu toe nog geen slechte ervaringen met Coolblue gehad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke zoekfuncties met gelijk per item een rating. ideaal! Tevens geeft de site een advies wanneer dit aan de orde is. Bij mij om extra stofzuigerzakken aan te schaffen bij de stofzuiger zelf.

Service
gebeld na plaatsing order om een aanpassing door te voeren. Direct geregeld en snel klaar. Wederom; TOP!

Assortiment
kijk zelf maar wat er allemaal is ... en per groep meerdere opties.

Aanbeveling
kan niet anders als ik al 3x een 9 heb gegeven. Waarom geen 10??? Eigenlijk geen idee maar dat cijfer geef ik niet gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hgh Reiniers 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanachter je computer

Service
Communicatie verloopt via mail erg goed

Extra toelichting
Als er een actie is van een bepaald merk in dit geval Canon dan zou ik dat makkelijker terug willen vinden op jullie website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reindert 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en duidelijke website

Service
Alles klopte van A t/m Z

Assortiment
Gewoon goed !!

Aanbeveling
Gewoon een 9

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri Storm 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, goederen uitstekend te vergelijken en zeer gemakkelijk te bestellen zonder poespas!

Service
Zeer snelle levering, een dag na bestelling. Geen reden gehad om de bestelling te storneren en/of terug te zenden. Omschrijving van het product helemaal overeenkomstig de beschrijving en getoonde foto's.

Assortiment
De prijsstijging is nergens beter! Het aangeboden assortiment is ruim voldoende. Ik heb geen aanvullingen hiervoor.

Aanbeveling
Enorm gebruikers gemak. Vanuit huis kiezen, bestellen en betalen.
Geweldig makkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tspark 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk

Service
Goed contact

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit je luie zetel, duidelijke & stapsgewijze communicatie van selectie tot betaling, levering zonder zorgen

Service
Klantvriendelijk, zowel online als aan de deur (met dank aan Khalid)

Assortiment
Slechts bepaalde categorieën, bijvoorbeeld weinig kinderspeelgoed te vinden. Echter beter sterk in bepaalde productgroepen dan redelijk in alle producten.

Aanbeveling
Som van bovenstaande. Zeer tevreden van mijn eerste aankopen.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan Bert Rijnberk 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestelproces is erg eenduidig en helder. Ik zou geen verbetering weten. Wat handig is, is dat je ook een alternatieve datum kunt kiezen, want niet iedereen wil direct de volgende dag een levering krijgen.

Service
Installatie ging snel en vlekkeloos, waarbij de installateur professioneel overkwam en alle afval netjes afvoerde. Geen omkijken naar!!

Assortiment
De meeste belangrijke modellen in voorraad en direct te leveren.

Aanbeveling
Snel, professioneel, goede prijs. En ook nog een beetje humor. Wat wil je nog meer!?

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RJM de Jonge 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zéér overzichtelijke website, goede telefonische hulp

Service
Goede telefonische vraagbaak

Assortiment
Je kunt letterlijk alles kopen bij Coolblue en de prijs/kwaliteitsverhouding stelt nooit teleur

Aanbeveling
Dat kan niet anders met mijn bovenstaande beoordelingen

Extra toelichting
Ik winkel nu al een paar jaar bij Coolblue en elke keer als ik de website bezoek voelt het als thuiskomen en niet als op visite zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans MH 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede website.

Service
Snel en goed verpakt geleverd.

Assortiment
Ruim voldoende

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Stef 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vlotte betaling mogelijk en snelle levering 's anderendaags)

Assortiment
Uit de ruime keuze heb ik perfect gevonden wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Vandeput 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Wij waren slechts 1 maal in de winkel en sindsdien blijven we in contact via Internet.

Service
Stipte leveringen

Assortiment
Wat we zochten, hebben we gevonden

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Frans 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik vind het makkelijk om online te bestellen, de procedure bij coolblue is heel eenvoudig

Service
De klantendienst helpt je goed bij de bestelling door

Assortiment
Ondanks het uitgebreide assortiment mag er toch nog iets meer zijn

Aanbeveling
Een leuke online shop met een correcte service en een leuke klantendienst de procedure om iets te bestellen is heel makkelijk en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jack 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke en duidelijke webshop

Service
supersnelle levering en vriendelijke en snelle helpdesk

Assortiment
behoorlijk compleet

Aanbeveling
prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fschurer 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke webshop, via Google kom je vaak snel in de juiste categorie zodat je vrij snel producten kunt vergelijken.

Service
Voor wat betreft service is de informatievoorziening over betaling, verzending en levertijd helemaal prima.

Assortiment
Natuurlijk zitten er wel eens geen producten tussen die je zoekt maar over het algemeen is het aanbod prima.

Aanbeveling
Gewoon prima winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

vermeulen jan 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
als je aan het afrekenen bent moet het gemakkelijker zijn om nog van betaalmethode te wijzigen of de winkelkar aan te passen

Assortiment
genoeg merken en types, goeie vergelijkingsmogelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudi 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je moet je huis niet uit om te winkelen

Service
zeer goede service altijd mijn bestelling op tijd geleverd

Assortiment
is goed maar mis soms bepaalde merken

Aanbeveling
heb deze winkel een paar jaar geleden leren kennen en moet zegen heeft mij nog nooit teleur gesteld

Extra toelichting
vind het wel jammer dat er niet meer winkels zijn ben invalide en het zou leuk zijn dat er in mijn beurt een winkel zou zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edju 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen. Met een paar muisklikken alle gewenste producten op rij ter vergelijking.

Service
Op 2e kerstdag om een uur of vier besteld en zondag rond vijf uur in huis!!!

Assortiment
Heel groot assortiment...

Aanbeveling
Omdat het toch altijd al beter kan...zeggen ze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FOlker 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zelfs op zondag na kerst bezorgd

Service
Monteurs kwamen op tijd, waren vriendelijk en hadden de klus snel geklaard. Al het verpakkingsmateriaal namen ze mee terug.

Aanbeveling
Lekker makkelijk, prima prijs, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gunther 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles gemakkelijk terug te vinden

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
niet alles wat ik zocht was in voorraad

Aanbeveling
sommige zaken waren duurder dan in andere winkels, wel goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Er is veel tijd en energie gestoken in het filter van de website waardoor je snel vind wat je wilt hebben. Hierdoor krijg je snel keuzes die goed toegespitst zijn op specifieke wensen.

Assortiment
Ruim assortiment met genoeg keuzes binnen de producten die ik zoek.

Aanbeveling
Snelle levering en duidelijk voortgang communicatie. Service heb ik niet kunnen beoordelen gezien ik deze nog niet nodig heb gehad. Wel veel goede verhalen over gelezen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Christiaens 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk eenvoudig

Service
Goede back-up voor het verloop van de bestelling

Assortiment
Vrij uitgebreid

Aanbeveling
Ernstig en nauwkeurig

Extra toelichting
Levering op een zondag zonder meer kost en zeer beleefde en vriendelijke bezorger een topper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Glenn De Clippel 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eens je gegevens ingevuld gaan de volgende aankopen dupe vlot.

Service
Handig overzicht in categorieën en subcategorieën.

Aanbeveling
Goede webshop maar tegenwoordig veel concurrentie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hugo 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering

Service
Besteld op zaterdag en zondag geleverd

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk bestelproces.

Service
Keurige en snelle levering. Netjes op de hoogte gehouden van de levering.

Assortiment
Ik had graag gelijk de bijbehorende frietsnijder bij mijn foodprocessor gekocht maar die was niet leverbaar.

Aanbeveling
Helemaal prima om hier je aankoop te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thea 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke site

Service
Volgende dag in huis zelfs op zondag

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Heb er al verschillende spullen gekocht, weet niet hoe de klantenservice is, daar heb ik nog geen gebruik van hoeven maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J O 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen problemen

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze,uitgebreide informatie over de producten

Aanbeveling
Ik ben een tevreden klant

Extra toelichting
Tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xénia Sokoloff 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik moet niet naar de stad of uitpluizen welke winkel
datgene zou hebben wat ik juist zocht.

Service
Heel snel.

Assortiment
Ruime keuze en heel gedetalieerd.

Aanbeveling
Wel ik ben content.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkjan 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is gemakkelijk in gebruik

Service
Snelle levering en het is duidelijk wanneer de bestelling wordt afgeleverd.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Al met al een gebruiksvriendelijke goede webwinkel

Extra toelichting
Een ideale webwinkel voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews