coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42765 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Melvin 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede service van coolblue
Snel geleverd kan er simpel weg niet over klagen. En ook nog is heel leuk hoe ze de doos hebben ingericht met oefeningen om de doos op te tillen, en als dat te makkelijk is volgende keer een zwaarder pakketje te bestellen;).
Leuk gedaan!

Service
Vandaag bestelt is morgen in huis. Wordt vroeg in de middag geleverd. Zeer goed.

Aanbeveling
Bij je eerstw bestelling een gratis cadeaubon van €5. Als ik de volgende keer een product koop kijk ik als eerste bij coolblue

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Har Roozen 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website!

Service
Snel en vakkundig telefonisch te woord gestaan.

Assortiment
Alle gangbare modellen op voorraad!

Aanbeveling
Geen verrassingen en snelle levering.

Extra toelichting
Absolute zekerheid!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJdeBoer 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Goede informatie

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Gezellige benadering klant

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Makkelijk bereikbaar en zinnige antwoorden

Assortiment
Ze hebben haast alles

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lex 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele goede website, met alle info die je nodig hebt.

Service
1x een probleempje gehad met een defect, werd direct vervangen.

Extra toelichting
Coolblue maakt kieskeurig vrijwel overbodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website ziet er overzichtelijk uit en ik vond snel het product wat ik zocht. Bestelprocedure ook erg gemakkelijk!

Service
Artikel was niet op voorraad, waarna wij vervolgens direct een e-mail kregen met de keuzemogelijkheden (geld terug, wachten op artikel etc.) Hierbij de vraag gesteld wat de levertijd ongeveer was, dag hierna meteen reactie dat zij het niet wisten. Een week erna kreeg ik al een e-mail dat het product op voorraad was en de dag erna had ik het in huis! Top!

Assortiment
Ruim assortiment! Hiervoor was ik alleen bekend met andere websites, want ik had niet verwacht dat ze zoveel producten zouden aanbieden. Ik zal dus zeker vaker deze website gaan bezoeken!

Aanbeveling
Gemakkelijke website met scherpgeprijsde producten!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

peer 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Volgende dag in huis. Je wordt op meerdere momenten op de hoogte gehouden van de status van de levering. Apparaat wordt aangesloten, oude wordt meegenomen. Prijs is goed. Erg duidelijke en grappige algemene voorwaarden.

Service
Zie vorige antwoord.

Assortiment
War wasmachines betreft prima voor wat dr prijsklasse waarin ik zocht.

Aanbeveling
Er is niks mis mee en service is prima. Vooral handig als je snel iets nodig hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eerlijk en betrouwbaar 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was voor mij de eerste keer dat ik op deze website een product bestelde. Met de huidige ontwikkelingen over de fraude die er met de web aankopen zijn was ik toch wat terughoudend. Omdat ik wist welk product ik wilde bestellen vond ik de het gebruik van deze site zeer makkelijk en de afhandeling van betalen was ook een "makkie".

Service
Je besteld en betaald je product en de volgende dag krijg je het product geleverd. Je mag zelfs bepalen waar je het product kan laten afleveren.

Assortiment
Heb niet echt naar andere producten gekeken omdat ik precies wist waar ik naar zocht. Maar mijn vluchtige blik op de site geeft mij een overzichtelijke en duidelijke indruk.

Aanbeveling
Verzendkosten waren niet van toepassing en de leversnelheid heeft mij over de streep getrokken. Hier zal ik zeker mijn volgende inkopen weer doen. Zeer betrouwbaar!!

Extra toelichting
Ga op deze voet verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tine84 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten eenvoudig te bekijken

Service
Snelle,correcte levering

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Woensdagavond besteld, donderdagmiddag in huis.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Goede webshop met goede service. Maar de prijzen zijn iets duurder als gemiddeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertine 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel snel bij de deur bezorgd.

Service
Het werkt makkelijk en snel.

Assortiment
Er is veel te krijgen maar niet alles wat ik zocht, maar verder een prima assortiment!

Aanbeveling
Snelle en goede levering die ook nog helemaal gratis is!!Prima site om nog eens wat te bestellen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marloes 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product was makkelijk te vinden en een duidelijke omschrijving van het product.
Bestellen was duidelijk.i

Service
Service is prima!
Zaterdag besteld en keurig op zondag geleverd. Netjes binnen het aangegeven tijdsbestek.

Assortiment
Prijs lag lager dan meeste winkels. Snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Balegno 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Heel snelle en stipte levering.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Snel, stipt en correct. Wel niet altijd de beste prijs helaas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirando 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niet ingewikkeld heel simpel

Service
Zeer snel !

Assortiment
Diverse keuze , nauwkeurig beschrijving

Aanbeveling
voorbeeldige winkel zo zou er nog moeten zijn

Extra toelichting
Een aan te raden! winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leontine 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles is duidelijk en overzichtlijk

Service
snel en goed

Assortiment
veelal alles op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk

Service
Blijft goed op de hoogte

Assortiment
Heb alleen naar de wasautomaten gekeken en dat was in principe voldoende.

Aanbeveling
Goede website, duidelijke informatie, snelle levering, goede service.

Extra toelichting
Ik had n tip gekregen om eens op Coolblue te kijken omdat er oa snelle levering zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Germy 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
ongelooflijk snelle levering met duidelijke info

Assortiment
Niet zo ver gekeken, had mijn product al snel gevonden

Aanbeveling
Komt zeer betrouwbaar over

Extra toelichting
GEEN GEDOE met COOL BLUE, prima en zo hoort het !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eva Kroon 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website,overzichtelijk

Service
Razendsnel bezorgd .Gratis bezorging en event. Retourneren. Prima verpakt.Prima voorspelling van bezorgmoment.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Minder zou niet eerlijk zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shad0w 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Altijd op tijd en snel.

Assortiment
Breed assortiment voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Het is helaas niet mogelijk na ontvangst van artikelen te betalen, maakt het soms lastig als je niks op je rekening hebt. Voorderest dik tevreden over de service en bezorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis in je zetel bestellen en thuis geleverd.

Assortiment
Veel keuze in electronica

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je luie stoel

Service
Ondanks het feit dat de belofte voor levering op zondag niet kon worden nagekomen, toch correcte benadering

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Geven ook toe als iets niet lukt wat afgesproken is. En met reden

Extra toelichting
Ook niet verkoopbaar advies gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

MDe 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Snel, vriendelijk en gemakkelijk

Assortiment
Uitgebreid en goed

Aanbeveling
Iedereen in onze familie en vriendenkring besteld hier en nog nooit problemen mee gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede overzichtelijke website, en een groot assortiment om uit te kiezen met review

Service
als er iets is word het snel opgelost en goed uitgelegen

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
gewoon een goede overzichtelijke website en de wachtterapie is helemaal geweldig

Extra toelichting
fantastische,super,gewoon geweldig!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Viviane 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Niet te geloven 's avonds een bestelling plaatsen en de volgende morgen aan huis geleverd.

Service
Toppie!!! Goed verpakt en perfect artikel.

Assortiment
Goed dat er alternatieven aangeboden worden vooral de prijs speelt dan een rol.

Aanbeveling
Er is geen betere!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Assortiment
Mis soms nog wel eens producten die ik bij elders wel kan bestellen. geen DVD's en Blu Ray.

Aanbeveling
Zeer goed, zoals het hoort!

Extra toelichting
Als ik kan bestel ik vaker bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

peter 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk en overzichtelijk

Service
alles goed duidelijk,

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
alles goed ingepakt bij levering.levering op afgesproken tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H Lunenborg 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en helder

Service
Levertijd zoals afgesproken.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Komt goed en betrouwbaar over.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas L 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel snel en eenvoudig te bestellen.
Het filmpje heeft mij overtuigd om het product te kopen.

Service
Weten dat ze enkele winkels in België hebben geeft me vertrouwen van de service.

Assortiment
Heel veel keuze. Top !

Aanbeveling
Nog geen klachten gehad. Heel tevreden.

Extra toelichting
Ik koop helemaal niet graag in online shops. Dit omdat ze geen vestigingen hebben in België. Wetende dat ik naar de winkel kan gaan indien er een probleem is geeft me vertrouwen en bevestigd me dat ze lokale mensen inhuren voor de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philips SHB7150 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Met een paar drukken op de knop en ik had mijn bestelling gemaakt en alles was meteen in orde.

Service
Ik had het om kwart voor 12 snachts besteld en de volgende dag was het er om 11 uur 's morgens al bij mijn voordeur. En dit was op een zondag!

Assortiment
Er is redelijk veel keuze en had niet het gevoel dat ik te weinig producten voorgesteld kreeg.

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden met de ongelooflijk snelle service en het gebruiksgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jana 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overal was het item wat ik zocht uitverkocht en jullie boden de service om het de volgende dag zelf nog in huis te hebben.

Service
Zoals beloofd had ik mijn product de volgende dag al in huis.

Assortiment
Ze boden deze niet meer aan bij de concurrentie, het ging zelf niet meer binnen komen bij hen. Ik ben dus heel tevreden om zelf te kunnen kiezen of'k alsnog de oude kocht of wachte op de nieuwe versie.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de service en de manier van aanpak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blondé Roger 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer vlotte uitvoering van de bestellingen.

Service
Onmiddellijke fakturering en kontrole bij levering.

Assortiment
Kwalitatieve goederen in assortiment

Aanbeveling
Totaal niets op aan te merken; alle uitvoeringen gebeuren zoals belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer vlot bestelproces en goed dat je ook zelf je pakje in de buurt kan afhalen wanneer je wil!

Service
Snelle verhandeling waardoor je de volgende dag quasi zeker je pakje hebt of kan afhalen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Heel tevreden, gebruiksvriendelijkheid van de site kan ik zeker een 9,5 geven (niets is eenmaal perfect). Ik heb er zeker nog niet slecht bij gevaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilham 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website is toegankelijk, het is makkelijk zoeken binnen de site.

Service
zeer snelle levering (komen hun belofte na)

Assortiment
Gevonden wat ik zocht, derhalve zeer tevreden.
Prijstechnisch kwam coolblue bovenaan uit, zij boden het door mij gezochte product voor de meest voordelige prijs aan.

Aanbeveling
Zeer tevreden, product is op tijd afgeleverd, het bestellen ging eenvoudig. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hex Daniel 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was gemakkellijk om het product dat ik zocht te vinden

Service
Alles werd duidelijk via mail doorgestuurd

Assortiment
Een ruime keuze

Aanbeveling
Alles werd correct en volgens afspraak afgehandeld

Extra toelichting
Er werd mij iets teveel geleverd. Na melding daarvan werden de ingevulde papieren toegezonden om het terug te zenden plus nog een waardebon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vans Realm Black 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, je wordt op éénvoudige wijze er doorheen geloodst.

Service
Snelle levering!

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schager 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel

Service
zeer snel

Assortiment
geen mening

Aanbeveling
de snelle afhandeling en goede informatie.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ES 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijke website + proces

Service
heel vlot, snelle reacties

Assortiment
ruim

Aanbeveling
Snelle service en reacties
Top levering: ook op zondag

Extra toelichting
Leuk concept & opwekkende website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H van Wees 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super overzichtelijke website en de productinfo erg uitgebreid.

Service
Vandaag besteld echt waar morgen in huis, zelfs op zondag...
En als er een keer iets defect is, geen gedoe ik had de dag erna een nieuwe...

Assortiment
Ruim assortiment, maar alles wat "net" niet in het assortiment is niet te bestellen.

Aanbeveling
Super service...
Snelle levering...
En zeer uitgebreid assortiment... Productinfo dik in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen gemakkelijk te vinden;Duidelijk overzicht;

Service
Klantvriendelijk;Na bestelling,direct bevestigingsmail;vervolgens 2e mail met verzend-informatie en snelle levering;

Aanbeveling
Klantvriendelijk,service en snelle keurige levering,betrouwbaar;

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralf Thissen 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere websites, gemakkelijk bestelproces.

Service
Ongeëvenaarde service door uitgebreide contactmogelijkheden en onderscheidende verzendmogelijkheden.

Assortiment
Goed en breed assortiment.

Aanbeveling
Coolblue onderscheidt zich duidelijk met z'n top-notch dienstverlening. Daar is weinig meer aan te verbeteren. Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar pretendeert dat ook niet. Toch kan het qua prijs vast nog wel wat scherper op sommige gebieden, ondanks de onderscheidende diensten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles gemakkelijk en duidelijk terug te vinden op de website

Service
Snelle service en correct

Assortiment
Voldoende keuze uit meerdere merken

Aanbeveling
Top webwinkel

Extra toelichting
Zal zeker nog aankopen doen bij Coolbleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anne 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
het is heel makkelijk om bij het juiste assortiment te komen en vervolgens een keuze te maken.

Assortiment
het assortiment is voldoende om een keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
het bestellen gaat snel, de afhandeling verloopt zonder problemen en het product is dusdanig verpakt dat het onbeschadigd geleverd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques Crins 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk vermeld ,wat bij de service is inbegrepen.
specificatie en prijsstelling o.k.

Service
Zeer behulpzame chauffeur.servicegericht en hadden duidelijk plezier in hun werk

Assortiment
Redelijk breed en compleet

Aanbeveling
Alles klopte. Servicegerichte uitsraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nick 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig bestelproces!

Service
Levering keurig op tijd de volgende dag.

Assortiment
Goede keuze!

Aanbeveling
Geen problemen bij deze bestelling, levering zoals beloofd.

Extra toelichting
Betrouwbare webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem Schweitzer 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk door het assortiment te scrollen.

Service
Het aangekochte produkt was binnen een dag binnen,super snel!!!!

Assortiment
Alles wat je nodig hebt vind je snel op de site.

Aanbeveling
Zoals hierboven geschreven is,zeer snelle levering en mooie produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Papa Jean 08-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
op zondag geleverd !

Service
Snel !

Assortiment
Teveel om op te noemen !

Extra toelichting
Iets te weinig uitleg van de chromecast .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Picawicca 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede snelle service en duidelijke informatie

Service
Zie hierboven
Snel
Duidelijk
Gemakkelijk

Aanbeveling
Grote keuze, goed gedocumenteerd

Extra toelichting
Tiptop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Rutgers 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wordt gewoon geregeld, ALLES!

Service
Vol gas tot aan de voordeur, het blauwe leger kan 't!

Assortiment
Grootste aanbod van Nederland. Beste aanbod van Nederland. blauwste aanbod van Nederland.

Aanbeveling
Simpelweg niks op aan te merken

Extra toelichting
Als je bij coolblue iets koopt, zit de doos naast het product gewoon tussen luchtzakjes. Niet er naast, eronder of erboven, nee ertussen. Daarom kan er met een pakketje van coolblue niks gebeuren, zelfs niet als ik hem breng!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Hebing 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en snel

Service
Vlotte service en snelle levering

Assortiment
Aardig wat producten zijn er te bestellen

Aanbeveling
Snel, betrouwbaar en vernieuwend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Luc Walgraeve 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De Coolblue webwinkel is DE referentie, een schoolvoorbeeld als het gaat om gemak.

Service
Online service is to the point

Assortiment
Ruim assortiment in alle prijsklasses

Aanbeveling
Gewoonweg de beste webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews