coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ad Blekemolen 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is uitnodigend en biedt vergelijkingsmogelijkheden

Service
Zelfs op zondag worden producten afgeleverd.

Assortiment
Breed assortiment waardoor goed vergelijken mogelijk is.

Aanbeveling
Klantgerichtheid is top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dw 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel keus. Website werkt snel.

Service
Snelle levering. Simpel op te halen wanneer en waar je maar wilt.

Extra toelichting
Prima product voor een prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delcour 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wist wat ik zocht, dus vrij handig om je product dan terug te vinden.

Service
Had gevraagd om bij de buren af te leveren. (groot papier op de voordeur) Maar dit is niet gebeurd en hebben het pakje terug mee genomen met als gevolg ik het pakje pas 2 dagen later (02/01) mocht afhalen op het postkantoor. ligt waarschijnlijk aan Bpost en niet aan Cool Blue maar op dat moment kan je er even niet mee lachen.

Assortiment
promo prijs op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Laura V 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon thuis achter de computer producten bestellen is altijd handig. De betaling verliep ook vlot en de volgende dag was mijn bestelling er al.

Service
Niet dat ik echt hulp heb nodig gehad, maar dat is alleen maar een goed teken.

Assortiment
Ik vond met gemak hetgeen ik zocht. Er is een uitgebreid gamma in voorraad. Producten voor mac specifiek, de belangrijke merken,...

Aanbeveling
Gemakkelijke betaling, snelle levering, goede merken. Meer verwacht ik niet.

Extra toelichting
Vooral de snelle levering was heel erg fijn. Ik vond het filmpje over coolblue op de website ook heel fijn en informatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 04-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
De site is duidelijk en overzichtelijk, wat het plaatsen van een bestelling heel makkelijk maakt.

Service
De levertijd werd (zonder melding) absoluut niet nagekomen. Ook de nieuwe gemaakte afspraak werd (wederom zonder melding) niet nagekomen.

Assortiment
Ruime keuze uit verschillende kwaliteitsniveaus.

Aanbeveling
Gemak en assortiment zijn top, maar ook leveringsafspraken zijn belangrijk. Afspraak = afspraak geldt zeker niet voor CoolBlue.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 05-01-2016

Beste Angelique,

Hoewel er goede punten worden aangekaart in uw review, waarvoor dank, begrijpen we ook dat er bepaalde zaken betreft de levering van uw bestelling niet volgens afspraak zijn verlopen. Graag zouden we kijken naar wat er precies gebeurd is. Zou u uw ordernummer aan ons door willen geven?

Vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Decoupeerzaag 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon je zoekterm ingeven en je krijgt een mooi overzicht van de bij Coolblue verkrijgbare producten met kort overzicht (prijs, beschikbaarheid, korte productspecificatie). Bij interesse gewoon doorklikken voor meer info over dat item.

Service
Zoals beloofd, de dag na bestelling geleverd, en dat zelfs in de eindejaarsperiode!

Assortiment
Enorme keuze voor verschillende budgetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathieu van Thoor 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestellen,betalen en laten bezorgen op dag zoals de klant bepaald.

Service
goed.

Assortiment
kon iets uitgebreider,maar ja waar is het einde.

Aanbeveling
nette winkels en personeel,die kennis van hun producten hebben.

Extra toelichting
alweer goed verzorgd en bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Corine verheyden 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is heel handig en ze zijn er snel bij

Service
Super vriendelijk

Assortiment
Ze hebben echt leuke dingen voor een goede prijs

Aanbeveling
Deze 10 is het zeker waard

Extra toelichting
Super site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Opdebeeck 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prachtig uitgebouwde website die snel en makkelijk functioneert.

Service
Je wordt snel geholpen via allerhande communicatie mediums. Daarnaast beschikken ze ook nog over fysieke winkels waar je steeds terecht kan.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid maar het kan altijd nog beter.

Extra toelichting
Ben al jaren klant/fan van Coolblue en het meeste van onze aankopen gebeuren via Coolblue omdat ze een geweldige service hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site met uitgebreid aanbod

Service
Zeer snelle levering: besteld om 14u30, volgende ochtend om 9u15 aangekomen. En dit tijdens de eindejaarsperiode

Assortiment
Uitgebreid aanbod met keuze in verschillende prijsklasses

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pavljas 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestel proces is heel overzichtelijk en gemakkelijk

Service
Heb een keer een product moeten ruilen maar dat ging zonder problemen en gedoe, daarom is ook en reden bij Coolblue

Assortiment
Heb altijd heb product kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Goede service en vriendelijke medewerkers die je tot laat in de avond te woord staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coolblue 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelle levering

Assortiment
helaas niet de gewenste kleur, wel het gewenste artikel

Aanbeveling
snelle levering, betrouwbaar, veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zaaijer 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snelle service. Via track&trace is na te gaan waar je pakket zich bevindt. Halfuur van tevoren krijg je nog een extra berichtje. Oude wasmachine netjes meegenomen en nieuwe keurig aangesloten plus testwasje gedraaid. Super service.

Assortiment
Veel keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Andrea 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede Website, laat bestelt toch volgende dag geleverd

Service
Snelle levering goede track and tracé

Assortiment
Alles wat je zou kunnen willen is er

Aanbeveling
Alles prima van assortiment tot klanten service...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JK 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
helder en overzichtelijk.
Goede vergelijking in de categorieën mogelijk.
perfecte prijs.

Service
Nog geen ervaring mee persoonlijk.
Maar bij kennissen super positief.

Assortiment
goed assortiment. Zeer goede prijzen. (laag)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dhr van Duuren 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Laat in de avond besteld, en de volgende dag om 11.30 was mijn laptop er!

Assortiment
Ruime keuze in van alles!

Aanbeveling
Prima webshop, makkelijke website, snelle levering.
Gewoon prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Doen wat ze beloven!

Assortiment
Een uitgebreid en verschillend assortiment.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne de Groot 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon snel achter de computer bestellen. Eenvoudige werkwijze, overzichtelijk.

Service
Snel en goed

Extra toelichting
Hoewel het mijn principe is niet te vaak online te kopen, wint Coolblue tot nu toe als het om gemak en service gaat. Wij hadden snel een telefoon nodig en dan is het heel fijn om op oudjaarsdag te bestellen en het pakje op de dag na nieuwjaar rond 10.00 uur afgeleverd te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gwendolyn 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Met een paar muisklikken is je bestelling geregeld.

Service
In de middag besteld en de volgende dag al geleverd. En dat in de drukke kersttijd!

Aanbeveling
Duidelijke website, makkelijk bestellen. Je kunt de voortgang van je bestelling volgen. Het product werd zeer snel en netjes afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bevertje 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
met een paar klikken ben je klaar

Service
lekker vlot geregeld

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles goed en duidelijk te vinden

Service
alles snel en goed geregeld

Assortiment
goed uitgebreid assortiment

Aanbeveling
gewoon erg goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hilde 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
zoals beloofd: 's anderendaags al geleverd, zelfs tijdens de drukke eindejaarsperiode

Extra toelichting
stevige en stabiele tafel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reinhilde Coomans 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zoals altijd correcte en vriendelijke levering!

Assortiment
Wat ik zoek kan ik gewoonlijk vinden!

Aanbeveling
Correct, snel en betrouwbaar!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouters rudy 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet meer de deur uit ..

Service
op tijd geleverd en met de glimlach

Assortiment
is reeds 2e keer dat ik via jullie werk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Damarissi 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een zeer overzichtelijke site waarop zoeken heel gemakkelijk is. Ook zeer duidelijke productinfo beschikbaar.

Service
Er wordt onmiddellijk duidelijk vermeld wanneer je aankopen zullen geleverd worden. Dat klopt ook steeds én is supersnel.

Assortiment
Ruime keuze. Op Coolblue vonden we al steeds wat we zochten.

Aanbeveling
Prima service aan scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Sausele 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Er is zoveel keuze zodat je makkelijk vanuit je luie stoel een gewenst artikel kan kopen.

Service
Artikel wordt op de afgesproken dag keurig netjes afgeleverd

Assortiment
Nogmaals er is genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander Soenens 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolbue is bekend voor zijn zeer gemakkelijke werking, dit heb ik ook ondervonden.

Service
Uitstekende service

Assortiment
Keuze genoeg, je zou soms niet weten wat gekozen.

Aanbeveling
Je kan maar zo gemakkelijk zijn: 's avonds bestel je iets, en de dag erna heb je het al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tot laat in de avond bereikbaar

Service
Redelijk laat in de avond besteld en de volgende dag volgens afspraak afgeleverd

Assortiment
Van elektronica tot ski helmen

Aanbeveling
In het verleden een aanschaf gedaan die uiteindelijk niet paste. Zonder problemen retour en het geld snel retour ontvangen. Perfecte service. Je merkt dat ze er alles aan doen om de klant tevreden te stellen.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stork 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
online bestellen kost weinig tijd en is milieuvriendelijk

Service
product was binnen 24 uur in huis

Assortiment
ruime keus uit diverse merken kijkers

Aanbeveling
product goed omschreven en afhandeling uitstekend

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rrvdputten 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle afhandeling. Voor 12 uur s'nachts besteld, de volgende dag binnen. Chapo!

Service
Snelle afhandeling dus snelle levering!

Assortiment
Zeer ruim en goed te vinden.

Aanbeveling
Prima belooft is belooft en dat komen ze na!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website.ook is er op voldoende manieren te betalen.

Service
Na een defect ontvangen artikel, na 1 telefoontje direct opgelost en omgeruild.

Assortiment
Alles is er te krijgen!

Aanbeveling
Hebben er al meerdere malen besteld. Alles altijd op voorraad en snel in huis. Heel soms ietsje duurder dan bij andere winkels, maar ik betaal graag wat meer voor hele goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Moniek 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website, bestellings- en betalingsmodaliteiten.

Service
Uitgebreide berichtgeving in verband met de geplaatste bestelling en stipte levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid productengamma en een ware openbaring om hier precies die gezochte producten te vinden die in andere (web)winkels volledig ontbreken.

Aanbeveling
In aanvulling van vorige antwoorden kan hier nog aan worden toegevoegd dat de medewerkers van Coolblue zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dsbjorn 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kan van thuis uit bestellen. Zonder je te moeten verplaatsen.

Service
Qua service zijn ze correct. De dag ervoor bestellen en de volgende dag in huis. Bestelling annuleren doen ze ook niet moeilijk over en storten binnen enkele dagen het bedrag terug.

Assortiment
Groot aanbod van artikelen.

Aanbeveling
Heb al verschillende keren iets besteld en ben er altijd al tevreden over geweest.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

toon 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer handig, aan huis gebracht

Service
Coolblue houd zich stipt aan de afspraken

Assortiment
Aan keuze geen gebrek

Aanbeveling
Ik ben vaste klant geworden van coolbleu,mij zie je niet meer in een electro winkel altijd die opdringerige verkopers en dikwijls het product niet in stock.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Elke dag een levering, super snel en makkelijk.

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Zeker de beste webwinkel die er is, qua gemak en qua betrouwbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bartms 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
meteen bevestigingsmail en factuur en je kan je pakketje volgen

Assortiment
een ruim aanbod

Aanbeveling
voor mij de nummer 1 webwinkel

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

av Brugge 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel gemakkelijk als je weet wat je nodig hebt. 2

Service
Perfecte levering. Na het openen van het pakje hadden we nog een vraag. We hebben teldefonisch contact opgenomen. We werden onmiddellijk doorgeschakeld en heel vriendelijk geholpen door de person aan de andere kant van de lijn.

Assortiment
Ik vind steeds wat ik zoek.

Aanbeveling
De bestelling, levering en nazorg kon niet beter zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker van thuis uit bestellen!

Service
Super snelle levering, top!

Assortiment
Zeer ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonagodd 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Top! 'S avonds rond 22u besteld en de dag erop onmiddelijk in huis! Zonder enige problemen, prima op de hoogte gehouden, echt een aanrader!

Service
Top service en prima afhandeling!

Assortiment
Veel keuze en groot assortiment, ik check altijd eerst bij coolblue, mag misschien niet de allergoedkoopste zijn, maar voor de zorg die erin gestoken wordt betaal ik met plezier wat meer

Aanbeveling
Fantastische webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Renata 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk alles te vinden

Service
zoals het hoort, wat men belooft krijgt men

Assortiment
zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davy 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke foto's en een zeer duidelijke uitleg. Meer informatie op cool blue over een product zegt veel meer dan een te bezichtigen toestel zonder informatie in een winkel.

Service
Snelle en correcte service.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Duidelijk, betrouwbaar en correcte afhandeling, Een goede bron aan informatie en steeds een correcte prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk overzicht van alle producten. Veel keus.

Service
De bezorging verliep vlekkenloos. Eerst een mail dat ze tussen 8 en 18 uur komen, dan op de dag zelf een mail en smsje dat het tussen 15 en 18 uur is en een half uur voor de bezorger er echt is nog een smsje. Bezorger was er zelfs nog iets eerder dan aangegeven. Heel transparant.

Assortiment
Bijna te veel keus om wijs uit te worden.

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar. Nog geen ervaring gehad met en kapot product, dus daar kan ik niet over oordelen.

Extra toelichting
Fijn besteld en kom zeker terug voor meer bestellingen. Ik blijf het wel vinden om bijvoorbeeld een wasmachine even in het echt te kunnen zien. Dan krijg je toch een beter beeld van wat je echt koopt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je stoel bestellen en betalen.

Service
Als het eens een keer mis gaat wordt er direct op gereageerd.

Assortiment
Heel veel mogelijkheden.

Aanbeveling
Ik ben al enkele jaren klant, en dat bevalt goed.

Extra toelichting
Deze winkel doet wat hij beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieuwe Leeftink 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk op alle fronten

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Levering, duidelijke website kort gezegd uitmuntend

Extra toelichting
Een voorbeeld voor andere webwinkels, ook uitmuntend en duidelijk is hun Youtube kanaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Essing 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling volgens afspraak met goede e-mail begeleiding

Service
Goede website en produkten.

Assortiment
weinig moeite om mijn gewenste produkt te vinden.
Assortiment was ruimschoots voorradig

Aanbeveling
Geen probleem als je wilt ruilen of retouneren

Extra toelichting
Aanbevelingswaardig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

blij met me tablet 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede overzichtelijke site en alle handelingen gaan makkelijk

Service
niks te klagen de site werkt makkelijk en je krijgt netjes een bevestigingsmail van je bestelling en een berichtje hoe laat ze ongeveer je pakje afleveren

Assortiment
genoeg keuze makkelijk te vergelijken

Aanbeveling
makkelijk, snel en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website,gemakkelijk om een bestelling te doen.

Service
Product is perfect op de beloofde dag geleverd.

Aanbeveling
Groot aanbod,leveringstijd 1 dag(wie wacht er tegenwoordig nog graag).Had mijn pakje last minute besteld. de dag nadien s'morgens geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AW52 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website informatief, overzichtelijk en makkelijk leesbaar

Service
Levering product binnen 16 uur! Geinige toevoeging naar de klant: doe de bezorger de groeten van ons. Daarmee betrek je die in het hele proces.

Assortiment
Ik heb gericht gezocht naar mijn gewenste product en heb alleen heel zijdelings daarna even verder gekeken.

Aanbeveling
Product prima, ongelooflijk snelle levering, goede verpakking, garantie op product en levering, website en communicatie naar de klant middels vriendelijk gesteld en goed leesbaar taalgebruik

Extra toelichting
Ga zo door, ik kom zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kaori 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Geen gedoe met bestellen.

Service
Snel en betrouwbaar. Er wordt gezegd dat er de volgende dag wordt geleverd en dat ik ook zo.

Assortiment
Er is niet zo heel erg veel dat is jammer. Andere websites hebben meer in hun assortiment.

Aanbeveling
Het is een heel erg goede winkel. Alleen mag de prijs wel wat omlaag, want sommige producten zag ik ergens anders goedkoper, maar omdat hun service niet zo goed was, koos ik uiteindelijk toch voor coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Kaori 03-01-2016

Qua rugzakken is er niet zo heel erg veel, naar mijn smaak, in het assortiment. Dit verschilt natuurlijk voor iedereen.

Reageer

Coolbleu 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ideale machine, geen poes pas doet wat het moet doen. Onze oude machine begon kuren te vertonen. Ben toen gaan zoeken naar een nieuwe. Er is zoveel aanbod dat je al gauw de bomen door het bos niet meer ziet. Ik ben uitgegaan van een prijs van ongeveer 500€ en deze kwam aardig goed naar boven. Nou uiteindelijk nergens spijt van! Echt een top ding. Goeie handleiding, redelijk makkelijk zelf in te bouwen. En muis stil. Een aanrader.

Service
De service van coolblue zoals gewoonlijk top! Machine werd zelfs boven gebracht door de bezorger.

Assortiment
Te veel keus met te weinig beoordelingen waardoor je al snel gaat twijfelen.

Aanbeveling
Top service, snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews