coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 46470 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 4136 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bennie 28-10-2020

Algemene score

10,0
Coolblue is voor mij de meest correcte webshop, je kan altijd direct zien of het voorradig is, voor je besteld, de levering is heel snel en bij vragen of problemen heb je ook heel snel antwoord. Ik kijk altijd eerst bij Coolblue

Reageer

een ontevreden klant 28-10-2020

Algemene score

1,0
Langs deze weg wil ik mijn ongenoegen uiten over de naservice en dienstverlening van coolblue!Bij het terugsturen in een garantie periode van een artikel, de uitleg bekomen dat het allemaal de fout van de klant. Beter nog, klanten laten betalen voor onherstelde zaken terug te krijgen! Ongelooflijk. Zeg het voort, koop nooit meer bij coolblue! Bol.com en andere sites lkeveren ps naservice. Hun slogan "alles voor een glimlach" is ver te zoeken bij klanten!

Reageer

Roel 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Over het algemeen heeft Coolblue kwalitatief goede producten in assortiment ipv zoveel mogelijk producten, maar nog wel voldoende keuze. Tevens prettig navigeren door assortiment met uitgebreid aantal filters. En altijd uitgebreide productinformatie er bij inclusief handleiding.
Bijna overbodig om te vermelden, zoals bekend snelle levering.

Reageer

Jeroen 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heldere site, zeer snelle levering en als het moet goed contact en zonder zeuren terug. Service dus!

Reageer

Mario 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime overzichtelijke keuze op de website, vandaag bestellen en morgen in huis.

Reageer

Vincent 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een goede website met product informatie en reviews. Goede service en afspraken komen ze na.

Reageer

Richard 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik meerdere producten bij Coolblue gekocht in de afgelopen jaren. Deze zijn altijd scherp geprijst en op tijd bezorgd. De website is overzichtelijk en van goede (en actuele) informatie voorzien. Top!

Reageer

Danny 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enige winkel online waarvan ik wéét dat ik ervan op aan kan als het gaat om nakomen van de op website gedane beloften.
Groot, zo niet enorm, assortiment. Goede, eerlijke prijzen. Veel gebruikerservaringen terug te lezen, alsmede reviews van hun eigen personeel en een schat aan gegevens met betrekking tot productspecificaties.
Snelle levering, fysieke winkels. Zelfs de dozen waarin je verzending verstuurd word zijn een waar feestje om te ontvangen en uit te pakken. Goede aftersales, al heb ik die niet heel vaak nodig gehad.

Alles voor een glimlach zeggen ze. Als iedere webshop de helft doet van wat CoolBlue doet, zou een glimlach op mijn gezicht brengen. CoolBlue is wat betreft de overtreffende trap van een glimlach... Je weet wel, de kramp in je bakkes van het glimlachen wanneer je verliefd bent.

Reageer

Martine 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de site heel overzichtelijk. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Leveringstijd wordt correct nageleefd. Coolblue is een echte aanrader

Reageer

Annick 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte levering binnen de 24 uur. Gebruiksvriendelijke website met veel recensies.

Reageer

Christel H 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving van producten. Veel keuze en fijn dat je het kan vergelijken. Op zaterdag besteld en op zondag! Gratis! In huis. Heel fijn!

Reageer

Helen 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijke zaak.. op zaterdag houd je droger ermee op en zondag draait de nieuwe weer..veel keuze en fijn vergelijken

Reageer

Erik 27-10-2020

Algemene score

10,0
Dit is ee nonline shop die aan al mijn wensen voldoet, goede en adequate service en daarnaast ook nog eens snelle levering. ''Alles voor een glimlach' maken ze zeker waar. Ik ben en blijf een klant ook al zijn ze niet altijd de goedkoopste!

Reageer

Onno 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel snel bezorgt (volgende dag zoals beloofd) & goede communicatie over het moment van bezorgen.
Goed dat het bezorgd wordt op de bakfiets (klein pakket) mbt milieu & vriendelijke bezorger.

Reageer

Nathalie 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online de bestelling geplaatst en opgehaald in de winkel in Gent.
met alle corona maatregelen en ondanks de wachtrij buiten, netjes en heel snel geholpen.
Was ook alleen maar ophalen maar dat is helemaal vlot verlopen, een aanrader

Reageer

Vero 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte en correcte levering, met via mail aantal tips over je aangekochte goederen.

Reageer

Richard 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, zelfs op zondag! Gebracht met de fiets, dus Coolblue is ook Cool’green’ 😊

Reageer

Christophe 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Heb bij jullie een 2de kans machine van Bosch gekocht maar er zat geen originele handleiding in de doos.
Toestel op zich ok, vandaag getest en werkt goed.

Reageer

Erik V 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben blij met de geleverde service: scherpe prijzen, snelle levering & goede opvolging als er iets misloopt.

Reageer

meyntjens 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm snelle levering van mijn Apple Magic Toetsenbord en Apple Magic Trackpad, superblij met mijn pakketje! Ik betaalde bij Coolblue zelfs minder voor mijn producten dan op vergelijkbare webshops! HAPPY CUSTOMER 👍🏼

Reageer

Giancarlo 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Summier: Fijn, snel en klantvriendelijk.

Coolblue is een fantastische winkel. Ze leveren altijd de producten snel en heel bij je aan de deur. Ook is de klantenservice heel snel en helpt je goed. Ook als ik vragen heb buiten hun producten of garantie helpen ze goed.

Coolblue is niet altijd de goedkoopste maar qua service is het wel de beste.

Reageer

H. van der Lugt 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webshop. Duidelijke en prettige website. Goede klantenservice (hoewel het al even geleden is dat ik deze nodig had). Snelle bevestiging van aankoop. Snelle levering. Gekochte artikelen goed verpakt.

Reageer

CF 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving van artikelen. Na plaatsen van bestelling en gewenste dag van levering word je goed geïnformeerd over geschat tijdstip van bezorgen. Op dag van bezorging krijg je tijdig bericht over bezorgtijdstip. Product wordt netjes uitgepakt en afgeleverd. TOP!

Reageer

Danny Moens 27-10-2020

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, logische stappen voor bestelling en betaling, dat gaat zeer vlot.

Reageer

Mireille Rutten 27-10-2020

Algemene score

3,0
Slechte service (bezorgers wilden de machine niet in de kelder plaatsen en ik had wel 20 euro betaald voor plaatsing) en het duurt heel lang voor je je geld terugkrijgt. En dan heb ik het over een wasmachine en geen stijltang hè.

Reageer

Velde 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service en voorspelbaar qua bezorgtijd! Ideaal voor online shopping.

Reageer

am.vin 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke shop, goede bezorging, goede service. Al met al een top bedrijf.

Reageer

H 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede bezorging door vriendelijke mensen die de koelkast netjes op de plek zetten. Koelkast was een tweede kansje en zag er goed uit voor een leuk bedrag. Hij was alleen niet schoon gemaakt van binnen.

Reageer

Rhodé 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Coolblue gekozen omdat het een mooie prijs was voor het product en omdat het de volgende dag in huis was.

Reageer

Bouke 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is fijne webwinkel waar ik eenvoudig en snel kan bestellen.
Bezorging is snel, maar afhankelijk van PostNL. De bezorging kan soms een dag langer duren verwacht.
Coolblue klantenservice is zeer goed, een betrouwbare webwinkel waar je zonder zorgen kan bestellen.

Reageer

ingrid 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en goede levering van de bestelde stofzuiger, binnen 24 uur, zoals vermeld op de website!
Communicatie is uitstekend, door duidelijke informatie gedurende het proces van oriëntatie, bestellen tot leveren van een product.
Op basis van de goede prijs/kwaliteit verhouding heb ik al eerder, naar grote tevredenheid, diverse apparaten gekocht bij dit bedrijf. Coolblue doet wat hij zegt en heeft daarom aan mij een trouwe klant.

Reageer

Nick Dessauvages 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super top bedrijf die je klanten reis compleet maakt. Vandaag bestelt en morgen in huis, eenmaal in de winkel wordt je enthousiast onthaald en doorverwezen naar een verkoper die je met een glimlach helpt. Top! Top en nogmaals top

Reageer

Joop 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit. Duidelijke website. En mooi dat je een mail krijgt met leuke tips hoe de airfryer te gebruiken. Kortom, wij zijn enorm tevreden!

Reageer

Hans Buitendijk 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles weer in orde. Nette behandeling. Vrolijke bezorger (het was dan ook mooi fietsweer). Leuk filmpje m.b.t. het gekochte product.

Nog geen service nodig gehad, maar die is altijd top bij Coolbleu. Feitelijk de reden dat ik daar koop.

Reageer

Remco 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om 9 uur in de avond een bestelling gedaan en de volgende dag om 11:30 was het al binnen!
Zeer goede updates over de status van de bestelling

Reageer

tony 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
kwalitatieve pruducten voor een prijstechnische goede prijs, omringt door een goede service en snelle levering. kortom ..levering zoals het hoort !

Reageer

Lucas 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toffe winkel en behulpzaam personeel. Moeiteloos laveren door de website en bij alle items voldoende uitleg, kortom fantastische ervaring om te winkelen vanuit je zetel en om in je “kot” te blijven. Heel toffe levering altijd op tijd en super vriendelijk personeel!!!!! Zeer zorgvuldige informatie over de op handen zijnde levertijd bijna tot op de minuut.
Kortom twijfel niet het de Max.

Reageer

Voet Carine 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hetgeen ik wou bestellen was bij jullie het goedkoopst.
Zeer goede uitleg op de site.
Zeer vlotte service, besteld in de namiddag en 's anderendaags geleverd
Top

Reageer

AMC 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor een meer of mindere leek makkelijk zelfs om een laptop te kiezen. Menu laat zien, met goede makkelijke uitleg, alle keuzemomenten zien. Aan eind paar laptops over waar de keuze uit kan worden gemaakt. Leert er iets van zelfs. gekozen product goed, bezorging ook.

Reageer

Colbers 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk, kwaliteit, snel, bij kostbare producten supergoed verpakt. En zorgvuldig bezorgd.

Reageer

Filip 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop met handige filters en nuttige tips. Erg snelle levering, vandaag bestellen is morgen geleverd! Ook een zeer uitgebreid aanbod van merken.

Reageer

Jan 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
altijd leuk om iets via Coolblue te bestellen, altijd correct, en altijd met een glimlach. en dat hebben we allemaal nodig in deze bijzondere tijd.

Reageer

eddy 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel producten. bezorgen op een bakfiets😀...super. denken aan de uitstoot co2. informatie over de bestelde product is goed. ga zo door ook in 2021

Reageer

Thibault 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijke uitleg in de winkel. Zeer goede service en kwaliteit! Raad deze winkel zeker aan!

Reageer

Marlies 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft oog voor de klant, levert razend snel en is betrouwbaar (Komt hun afspraken na). Hun producten worden helder weergegeven, goed keuze menu waardoor ik snel vindt waar ik naar opzoek ben.

Reageer

Richard 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

3,0
Normaal ben ik zeer te spreken over Coolblue, maar de manier waarop de laatste levering is gegaan slaat kant nog wal.
Afgelopen vrijdag zouden onze nieuwe wasmachine en droger geleverd worden. Ik heb hiervoor speciaal een vrije dag gepland, voor mij als zelfstandige is dat geen goedkoop iets.
Na meerdere keren contact te hebben gehad met Coolblue, we hadden namelijk wel een dag maar geen tijdzone doorgedreven voor de levering, en meerdere keren bevestiging te hebben gehad dat de levering deze vrijdag komt, kregen we iets na 17:00 de mededeling dat de zending niet geleverd werd die dag.
De hele dag dus voor niets vrij genomen en thuis gebleven.
De volgende dag is alles overigens netjes afgeleverd.

Reageer

Jan-Paul 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue laat absoluut een lach op je gezicht achter. Ook als je eventueel niets koopt doordat je altijd uiterst vriendelijk, integer en goed geholpen wordt. De kans op een goede aankoop waar je ook achteraf nog blij mee bent is hier maximaal, en zo niet is er nog geen man over boord. Producten worden netjes en vriendelijk binnen daarvoor staande tijd teruggenomen.

Reageer

RJ 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig browsen door de opties op de site met de mening van Coolblue erbij, snel in huis en gedetailleerd informatie wanneer ze voor je deur staan, inclusief een belletje vooraf. Helemaal goed!

Reageer

Bert 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet de goedkoopste, maar wel een goede prijs, correcte website, snelle levering en vriendelijk personeel ook als je als koper iets fout hebt gedaan.

Reageer

crul 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk produktomschrijving en makkelijk om te bestellen, super vriendelijke medewerkers die mee denken om een probleem op te lossen.

Reageer

Toon meer reviews