coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42591 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Irene 01-03-2018 Via de website gekocht

Goede en leuke communicatie.

Algemene score

10,0
Alles lekker duidelijk, goede communicatie omtrent levertijden. Alles op tijd en snel geleverd. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter V 01-03-2018 Via de website gekocht

Erg goede ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De gebruiksvriendelijke website, snelle response, kwaliteits-prijsverhouding maken het wel erg leuk om bij CoolBlue te bestellen. Dan bij aflevering nog eens de prettige ervaring om een half uurtje vooraf een berichtje te krijgen dat het product bijna bij je thuis is. En zoals in de reclame, Twee sterke, vrolijke jongens zetten het product binnen en nemen zonder morren het oude mee terug. Ik houd er een erg goed gevoel aan over. :

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Riebroek 01-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige en snelle service, ook bij het retour nemen van producten. Binnen 3 dagen netjes mijn geld terug. Ook de telefonische ondersteuning was verbazingwekkend goed en correct. Dat tref je niet snel meer aan in dit digitale tijdperk! Meer dan tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. uit Oisterwijk 01-03-2018 Via de website gekocht

Mijn 2e Tefal Airfryer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies voor Coolblue omdat wat ik bestel de volgende dag al in huis is. vaak nog tegen de goedkoopste prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordi 01-03-2018 Via de website gekocht

Goede service, geen poespas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals titel. Daarnaast de verzekering dat ik niet bij een malafide webwinkel bestel. (Minimaal 100 karakters? Nu wel!)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Luc van Vessem 01-03-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende service en klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De omschrijving van mijn tevredenheid is niet eenvoudig onder woorden te brengen, het is een kompleet plaatje waar je in te recht komt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Luc van Vessem 01-03-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende service en klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De omschrijving van mijn tevredenheid is niet eenvoudig onder woorden te brengen, het is een kompleet plaatje waar je in te recht komt.

Reageer

Tevreden klant 01-03-2018 Via de website gekocht

Coolblue is de beste

Algemene score

10,0
Coolblue heeft de beste klantenservice van de wereld!
Je hoeft bij hun nooit bang te zijn dat je een kat in de zak koopt.
Ze helpen je als mens en niet als klant.
Ze doen meer dan ze verplicht zijn.

Echt gewoon geweldig.....!!!! Ga zo door!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke Post 01-03-2018 Via de website gekocht

Van website tot en met levering geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is zeer gebruikersvriendelijk en informatief. Het leveringsproces is zeer klantvriendelijk en duidelijk. De twee jongens die de wasmachine leverden waren zeer beleefd, vriendelijk, handig en behulpzaam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 01-03-2018 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn aankoop werd snel geleverd en werkt naar alle verwachtingen. De informatie op de website is ook uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 01-03-2018 Via de website gekocht

Goed gedaan Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze maken het waar: alles voor een glimlach. Adequate bezorging, goede informatie. Binnen een dag geleverd en geplaatst. Drie trappen op met een wasdroger. Prima zo

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bloem 01-03-2018 Via de website gekocht

Klantgericht en snel.

Algemene score

10,0
24 uurs service, behorend bij de eisen van deze tijd. De communicatie heb ik als klantgericht en professioneel ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 01-03-2018 Via de website gekocht

Dag te laat zonder melding

Algemene score

5,0
Bestelde een tv op maandag. Zou dus dinsdag geleverd worden. Bleef ervoor thuis, maar geen bezorging. Op de site van Post NL stond dinsdag 27-2 leveren, maar de tijdlijn gaf aan dat er geen pakket gesorteerd was en dus niet onderweg. Te laat bij Post NL denk ik. Op woensdag staat er dat er op 28-2 geleverd wordt en dat het pakket onderweg is. Klopt, want stond voor de deur. Kennelijk zelf de bel niet gehoord. Het is dat de voordeur een ruit heeft, anders had ik het blauwe pakket beslist toen niet gezien. Overigens in het algemeen geen slechte ervaring met Post NL. Rare ervaring.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 06-03-2018

Beste Steven,

Bedankt voor je review. Ontzettend vervelend om te lezen dat de levering niet geheel naar wens is verlopen. Dit is niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden. Natuurlijk maken wij dit incident intern bespreekbaar om herhaling te voorkomen. Veel kijk plezier.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Peter 01-03-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekocht product bleek kapot en niet te repareren. Zonder problemen geld teruggekregen en nieuw exemplaar aangeschaft.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norbert 01-03-2018 Via de website gekocht

Tovert daadwerkelijk een lach op je gezicht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue mag dan ietwat prijziger zijn dan sommige concurrenten, bij Coolblue heb je het er graag voor over. Van de extreem vriendelijke en persoonlijke klantenservice tot de heldere reviews van zowel gebruikers als werknemers bij de producten tot de snelle bezorging en leuke leuzen op verpakking en site, alles van Coolblue is erop gericht om de ervaring voor de afnemer zo aangenaam mogelijk te maken. Wat mij betreft koop ik voortaan bijna al mijn elektronica hier.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miekevanb 01-03-2018 Via de website gekocht

Prima !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling en bezorging voortreffelijk, snel en adequaat. Deze keer via post.nl. Ging zonder enig probleem.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokke Antonides 01-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs vind ik te standaard, er wordt teveel naar de concurrentie gekeken. maar desalniettemin, de service is geweldig. Je wordt goed, supergoed geholpen.
De klant is "Koning".. tenminste, zo voelt dat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BJ Stulp 01-03-2018 Via de website gekocht

Veel keuze, snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inmiddels al veel artikelen bij coolblue gekocht, en altijd snel geleverd.
Nu ook heel gemakkelijk via de coolblue app winkelen !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tombb 28-02-2018 Via de website gekocht

Goede service, slechte bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Product werd in eerste instantie niet bezorgd terwijl het adres onveranderd was gebleven na de vorige bestelling (adres klopte dus), maar product werd niet bezorgd. Reden: foutief adres. Contact opgenomen (op zondag) met coolblue. Zelfde avond antwoord en volgende dag product alsnog gekregen.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Fredduif 28-02-2018 Via de website gekocht

Topservice met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim voordat onze wasdroger geleverd werd, zijn we via de e-mail dagelijks een update van de leveringsstatus. Wij waren op een leuke manier “gedwongen” om thuis te zijn. Er was geen ontkomen aan. Vlak voor de bezorging een telefoontje. Twee vrolijke en vooral hulpvaardige kerels hebben de klus geweldig geklaard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tieske 28-02-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed, maar dan ook nog heel leuk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles wat je van een webshop mag verwachten. Goede service, prijs, levering etc. Maar dan ook nog eens heel erg leuke communicatie. Ik hou er van!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.K. 28-02-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer prettige ervaring mee, snelle servixe en zeer vriendelijke chaufeurs. Erg fijn dat er veel communicatie is met betrekking tot de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor van Gulik 28-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website met montagevideo Fietsendrager en supersnelle levering.
Zaterdagavond besteld en zondagmiddag afgeleverd. Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jendo 28-02-2018 Via de website gekocht

Super service! Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen! Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede betrouwbare winkel! Uitstekende communicatie! Alles klopt! Komen hier graag terug! Product is netjes en snel geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 28-02-2018 Via de website gekocht

goed assortiment met uitstekende toelichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus met goede uitleg van plus en min punten, goede alternatieven en aanvullingen / suggesties op gekozen producten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marc 28-02-2018 Via de website gekocht

vertrouwen in coolblue.

Algemene score

9,0
altijd vertrouwen in goede afhandelingen. service met contact is zeer goed ook de levering is goed !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruby 28-02-2018 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 aparter stellingen gedaan om 20:00 en 23:00 en fijn samen bezorgt op afgesproken tijd. Normaal altijd een beetje huiverig voor de tijden maar alles klopte en de producten waren netjes ingepakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 28-02-2018 Via de website gekocht

Levert volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al meerdere malen producten bij coolblue besteld. Altijd wordt alles keurig volgens afspraak geleverd

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 28-02-2018 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel makkelijk en duidelijk om wat te bestellen. Coolblue is toch een site waar ik blijf terug komen mocht ik wat nodig hebben aan electronica.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 28-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot aanbod, snelle levering, leuke pakketen, had een paketje besteld op vrijdag en kwam zaterdag binnen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 28-02-2018 Via de website gekocht

Gewoon top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede, duidelijke site. Veel aanbod en snelle correcte levering. De producten welke dan ook zijn telkens goed en stevig verpakt! Coolblue is een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ck 28-02-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel, goede producten, goede prijs en als er iets is, nooit gemaar of waarom?
Geweldig!
Avondbezorging. Wie is er tegenwoordig nog thuis overdag?
Zouden veel webwinkels een voorbeeld aan moeten nemen!
En nooit het probleem dat de DHL of DPD het pakketje toch maar even gemakshalve dropt bij een pick-up point die nooit buiten werktijden op is....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denny Baan 28-02-2018 Via de website gekocht

Super cool service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lekker snel geleverd en goede after sales ,netjes een factuur ontvangen en prima op tijd geleverd !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 28-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cool blue staat bekend om zijn snelle levering dus daarom gekozen en het grote assortiment, gebruiksvriendelijke website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 28-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Snel, volledig, accuraat
De website is eenvoudig te benaderen. Betaling geschied via iDEAL . Volgende keer weer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janet 28-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel besteld en supersnel geleverd. Goede vergelijkingsmogelijkheden. Erg tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 28-02-2018 Via de website gekocht

onnavolgbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelfs na het plaatsen van mijn bestelling op zaterdagavond rond 21.00 uur, ligt de volgende ochtend, zondag 11.00 uur, de bestelling netjes klaar. Na ontvangst en tijdens de, overigens zeer korte, wachttijd met een kopje koffie , kregen wij onze bestelling en de medewerker zette hem zelfs in de auto voor ons. Klasse, veel bedrijven kunnen van deze service nog wat opsteken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mohnish 28-02-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor coolblue omdat de site zeer gebruikvriendelijk is. Ook heb ik vaker bij coolblue producten besteld waarbij de levering en het product zelf top in orde zijn. In vergelijking met andere sites is coolblue ook in de meeste gevallen een stuk goedkoper.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Thomassen 28-02-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide site, zeer ruim aanbod met goede info erbij. Snel besteld en zeer snel geleverd. Coolblue heeft prima webshop!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carolien 28-02-2018 Via de website gekocht

Super service, van begin tot eind!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf het moment van bestellen, het leveren ( 2 trappen op, instaleren, tips en uitleg) , niets was te gek!!!
Later heb ik nog telefonisch contact gezocht met de klantenservice, om het eea over een actie te weten te komen.
Daar kunnen ze bij Samsung nog een hoop van leren!!!!
Uiterst vriendelijk te woord gestaan, meegekeken, op weg geholpen en extra informatie met 'n link gemaild gekregen.
Ik heb niets anders dan lof over Coolblue, een dikke 10, jullie maken alles waar wat er in de reclame te zien is en gezegd wordt!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 28-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is heel gebruiksvriendelijk en duidelijk. Op zondagavond iets besteld en de volgende middag al in huis. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 28-02-2018 Via de website gekocht

Goede service, snel geleverd.

Algemene score

8,0
Snelle levering en alle afspraken nagekomen. Met Coolblue is het makkelijk werken en scrollen je weet precies waar je aan toe bent.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roderik 28-02-2018 Via de website gekocht

Weer een perfecte ervaring met Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is bijzonder gebruiksvriendelijk, produkten worden zeer snel en Keurig verpakt geleverd. Dit keer ook de helpdesk gebeld. Goed dat je niet tijden lang in een telefonisch menu terecht komt. Ik werd uitstekend geholpen door zeer vriendelijke medewerker die adequaat advise gaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maddy 28-02-2018 Via de website gekocht

snelle en goede service. niets aan toe te voegen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
waarom deze winkel? dit was me al aanbevolen door anderen oa vanwege de goede service en het gemak. Ik was op zoek naar een spiegelreflexcamera. Via internet kwam ik bij Coolblue terecht. Uitstekende foto's van het artikel, duidelijke uitleg en een klantvriendelijk filmpje deden me doen besluiten om bij Coolblue de camera te kopen. En de volgende dag kon ik al beginnen met fotograferen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 28-02-2018 Via de website gekocht

Snel, efficient en plezierig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Kieskeurig bij CoolBlue uitgekomen. Prima website. Binnen 24 uur stond de bestelde wasmachine bij ons te draaien. Aflevering , plaatsen en meenemen oud apparaat ging snel en goed. Deze aflevering/bezorging is een reklame voor CoolBlue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaspar 28-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en gemeende klantvriendelijkheid!

Algemene score

10,0
Een geweldige webshop. Ik sta iedere keer weer versteld van de gebruiksgemak van de site, de prijs/kwaliteit-verhouding, de zorgvuldige bezorging, de klantgerichtheid en kundigheid van het personeel. Ik blijf van hen kopen en raad het iedereen ook aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.ME 28-02-2018 Via de website gekocht

Adviseren verkeerde dingen, lossen niets op, fouten herhalen

Algemene score

1,0
Op 24 november een printer bij Coolblue aangeschaft. Ook huismerk cartridges erbij aangeschaft, zoals door Coolblue zelf geadviseerd bij dit product (zelfs nu nog adviseren ze het). Zowel bij de printer staat deze inkt aanbevolen, als bij de cartridges zelf staat dat deze compatibel zijn met de printer.
De bijgeleverde originele cartridges zijn niet volledig gevuld. Op 28 februari moesten wij de zwarte vervangen (dus 3 maanden en 4 dagen na aankoop). Maar toen bleek de nieuwe huismerk cartridges geblokkeerd te zijn!
Inmiddels (vanaf december) zijn er bij het huismerk cartridges ook reviews te lezen dat deze niet werken in de printer, maar desondanks adviseert Coolblue ze nog steeds. Coolblue gebeld ze lossen het niet op. Het product is ouder dan 3 maanden (ja, precies 4 dagen welgeteld), dan hadden we de inkt maar eerder moeten vervangen dan waren we er eerder achter gekomen (waarom zou ik inkt vervangen terwijl deze nog niet op is). En waarom moeten we er zelf achter komen, terwijl Coolblue het nog steeds op hun site adviseert. Sterker nog, ze adviseren zelfs om eerst de meegeleverde halfvolle originele te gebruiken, en vervolgens pas de huismerk cartridges te instaleren.
Hun oplossing; we konden de cartridges terug sturen, als die retour ontvangen waren dan wordt het geld terug gestort en dan tegen bijbetaling konden we de originele cartridges krijgen (dan zijn we 62 euro duurder uit!), dat zou ongeveer een week duren.
Wanneer je vraagt om een leidinggevende te spreken, kan dat ook niet. Deze oplossing slaat echt nergens op. Of je maar even flink wilt bijbetalen, wij hebben deze printer gekozen oa vanwege de kosten door huismerk cartridges. Zij adviseren verkeerde producten, en dan zeggen dat ja sorry maar de 3 maanden zijn voorbij nu kunnen we niks meer voor u doen (welgeteld 4 dagen over de termijn). Door de schuld van Coolblue zitten wij dus met een printer en cartridges waar we niks mee kunnen! En die fout maken ze tot op de dag van vandaag nog steeds, want ze adviseren het nog steeds!
Je kunt niet vertrouwen op het advies van Coolblue en al zeker niet op hun service als je ze op hun fout aanspreekt!  Ze blijven gewoon dezelfde fout maken, want ze adviseren het nog steeds, ondanks alle reviews die inmiddels aangeven dat het niet kan. Ze denken niet oplossingsgericht, je wordt gewoon met een formeel praatje afgescheept.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Coolblue 01-03-2018

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat enorm naar om te lezen dat de destijds aangeschafte cartridges niet goed werken. Wij kunnen goed gebruiken dat je hier flink van baalt en willen jou onze excuses aanbieden voor het ongemak. Graag willen wij nog eens met jou kijken naar deze situatie om na te gaan wat wij voor jou kunnen betekenen. Zou je ons hiervoor een e-mail willen sturen met het ordernummer van de bestelling op geenglimlach@coolblue.nl? We zien je bericht graag tegemoet.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Emil 28-02-2018 Via de website gekocht

Altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd betrouwbaar. Nette, snelle service. Vooruitlopend op het gebied van levering. Bijvoorbeeld bezorging op zondag en dergelijke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 28-02-2018 Via de website gekocht

Goed artikel en heel snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De informatie op de website klopt. De levering was heel snel, volgende dag al. Goed verpakt.
Ze hebben mooie aanbiedingen, zeker vergeleken met andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 28-02-2018 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De apparatuur die ik had besteld werd de volgende morgen afgeleverd door twee enthousiaste medewerkers van Coolblue. Deze gaven mij ook nog goede tips over gebruik en onderhoud. TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews