coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roger 24-11-2017 Via de website gekocht

geweldige service, levering zelfs op 11 november

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldige shop, snelle levering , goedkoopste gevonden, vlot op de website, kortom een aanrader voor iedereen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErikB 24-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden voor de snelle levering van de bestelling die ik heb gedaan bij Coolblue! Ook was de website gebruiksvriendelijk en had ik snel gevonden wat ik zocht.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Yvonne 24-11-2017 Via de website gekocht

Wat een topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige winkel met vriendelijk personeel en een hele goede service.
Je word zeer vriendelijk geholpen door de medewerkers van coolblue, gezien ik een artikel kapot had mocht ik deze terug sturen en kreeg de dag erna gelijk bericht dat ik het gehele bedrag in shoptegoed terug kreeg. Dit is natuurlijk top zodat ik gelijk een nieuwe stofzuigerrobot kon aanschaffen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

? 24-11-2017 Via de website gekocht

Snelle goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben de 5 delige pannenset van Herman gekocht. Volgende dag geleverd, netjes ingepakt. En op de hoogte gehoudne per mail over de levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karine 24-11-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden over de snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Rustig thuis kiezen, de volgende morgen de producten reeds in huis. Voldoende keuze. Gemakkelijk betalen. Zeer tevreden over de aangekochte producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 23-11-2017 Via de website gekocht

Top snelheid en goed materiaal.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare shop.
En als je hulp nodig hebt ook een echte medewerker te bereiken.
Ook zijn er gewone winkels waar de medewerkers met een grap en grol de klant verder helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 23-11-2017 Via de website gekocht

Simpelweg fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
iets voor twaalven besteld, volgende dag om 10.00 uur thuis. Netjes geinstalleerd. Fantastische service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remi Korfage 23-11-2017 Via de website gekocht

TOPCLASS!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijna overal kan je wel redelijk tot goed iets bestellen, maar de website van Coolblue en de service die er dus eigenlijk vóór, tijdens én na je bestelling verleent wordt, is bijzonder te noemen!
Wat betreft de titel... Daar kunnen andere ondernemingen nog iets van leren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicole 23-11-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op maandag 20-11 hebben we via de site een tv besteldt.
Deze werd dinsdag middag 21-11 al bezorgd.
Van te voren kreeg ik netjes een mailtje met track en trade code om het pakket te volgen.
Super service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 23-11-2017 Via de website gekocht

Duidelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een NAS. Op de website een goede beschrijving van het gekozen product en dus makkelijk te vergelijken. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ab 23-11-2017 Via de website gekocht

Breed assortiment en goede productinformatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is een webshop met een breed assortiment en goede productinformatie. De levering en de informatie daarover is ook prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 23-11-2017 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima productomschrijvingen waardoor ik de juiste monitor binnen no time gevonden had. Volgens afspraak de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Beeke 23-11-2017 Via de website gekocht

Snel en netjes afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Duidelijke internet shop
Mooi snel geleverd
Op aanraden van kennissen bij Coolblue besteld
Jammer genoeg mis ik een gebruikshandleiding in het Nederlands en zou die nog graag willen ontvangen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Michael 23-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via overzichtelijke website juiste artikel gevonden. Prima afhandeling en snelle levering. Ook via mail overzichtelijke status van voortgang verwerken bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan Bakker 23-11-2017 Via de website gekocht

Ben al lang klant en altijd al tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten en goede service. Reparatie en vervaning werkt ook altijd. De bestelde producten worden ook snel bezorgd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia 23-11-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van de week heb ik een nieuw gasfornuis met oven besteld, echter op moment van levering kon ik helaas niet thuis zijn.

Supergoede klantenservice, vriendelijk/ opgewekt en absoluut meedenkend.

Ik had naar aanleiding van mijn afwezigheid ook doorgegeven wanneer ik wel kon en op deze dag word de gasoven geleverd.
Sowieso goede service qua doorgeven hoe laat de levering plaats vind zodat je niet de hele dag thuis zou hoeven te wachten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos 23-11-2017 Via de website gekocht

Na een moeilijke start toch perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een 2de kansje gekocht en deze bleek geheel defect te zijn hierna heb ik contact opgenomen en wilden ze mij het geld terug storten, ik wou graag een werkende monitor.
Uiteindelijk kreeg ik een spiksplinternieuwe monitor en mocht de adaptor die ik apart gekocht had houden en kreeg hiervan ook het aankoop bedrag terug!! Heel netjes opgelost!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m van amstel 23-11-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
om de snelle levering en een zeer goed overzicht van de product dat je wilt hebben,makkelijk retour zending een zeer fijne webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke 23-11-2017 Via de website gekocht

Fantastische bezorgservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De enige webshop die bij het bestellen van witgoed de volgende dag al (gratis!) levert tot over de drempel. Ze zeulen zelfs tot 3 hoog je witgoed naar boven en dat met een glimlach en vriendelijk praatje! Erg gelachen met de gezellige bezorgers. Wat een fijne sfeer. :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis van Waasdijk 23-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

vriendelijke en deskundige bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
het is natuurlijk altijd druk in de winkels mar dat is juist
goed, teken dat de klanten zeer tevreden zijn

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Fiolet 23-11-2017 Via de website gekocht

Echt snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Koelkast kapot op zondagavond, prachtige 2e kansje gevonden op Coolblue en maandag 13.00 kunnen we alweer koelen.
Super cool !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HMDB 23-11-2017 Via de website gekocht

Dit is mijn favoriete webshop; Echt heel goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is mijn favoriete webshop; het kan niet beter volgens mij. Echt goed! Coolblue maakt het winkelen een leuke ervaring.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 23-11-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een chromecast besteld van Google. Ruim op tijd geleverd, goedkoopste qua prijs en voldoet perfect aan de verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 23-11-2017 Via de website gekocht

Prima online winkel, nog nooit slechte ervaring gehad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn ervaringen zijn zonder uitzondering positief met Coolblue, bewonderenswaardige klantvriendelijkheid, als een product onverhoopt niet helemaal aan de wensen voldoet, wordt gezorgd voor een zo goed mogelijke compensatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 23-11-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima site snelle levering geen afleverings kosten en geen retourkosten kortom zou heb iedereen aanbevelen

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G 23-11-2017 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt mooi op tijd op de hoogte gebracht van het moment van leveren.
Uiteindelijk kwamen ze zelf iets eerder dan gepland. Daardoor moesten de monteurs wachten tot wij bij ons nieuwe huis aankwamen. Dit deden ze dan ook zonder klagen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W. Berggren 23-11-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden

Algemene score

10,0
Alle beloftes en afspraken werden precies nagekomen. De oude wasmachine werd voorzichtig van de zolder gehaald en de nieuwe ook voorzichtig twee trappen op getransporteerd door de vriendelijke en behulpzame transporteurs. Er is niets beschadigd in het nauwe trapgat. De nieuwe wasmachine is door de heren aangesloten en gecontroleerd. Niets dan lof!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 23-11-2017 Via de website gekocht

Bijzonder vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website. Snelle levering. De wasmachine was bij aankomst beschadigd. Werd gelijk onderkend en de volgende dag kwam er een nieuwe.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ben 23-11-2017 Via de website gekocht

Bestelling prima verzorgd ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De geleverde artikelen zijn tegen een zeer scherpe prijs geleverd. Ook de aflevering van de bestelde producten waren prima op tijd. Zoals afgesproken bij de bestelling online.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 23-11-2017 Via de website gekocht

Service met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren klant bij CoolBlue. Een van mijn laatste bestellingen was een Surface Book van Microsoft. Prima ding, maar kreeeg beetje rare smaak toen ik 32 dagen na aankoop zag dat hetzelfde apparaat 450 Euro goedkoper was geworden. Dit omdat er een nieuwe versie aangekondigd is. Natuurlijk heb ik nergens recht op, maar toch maar eens bellen.

Vol begrip besloten ze bij Coolblue het verschil terug te storten, dat is glimlach 1. De omschrijving van de storting 2 dagen later was glimlach 2. En de handgeschreven ansichtkaart van Amber zorgde voor glimlach 3.

Succes met de december drukte.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM 23-11-2017 Via de website gekocht

Great variety of products and service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is a really cool shop with something for everyone and very fast and efficient service. I have offered many vouchers to friends and everyone is happy!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sluys 23-11-2017 Via de website gekocht

goede omschrijving op website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke beschrijving van het product, prijs kwaliteit o.k. en snel geleverd
ook keurig een beschrijving per mail ontvangen over slot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 23-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service van een goede en uitgebreide webshop. De medewerkers staan altijd klaar om passend advies te geven. Per ongeluk het verkeerde artikel besteld en meteen werd alles geregeld om te retourneren en terug te sturen. Het nieuwe artikel binnen een dag in huis! Echt aan te raden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 23-11-2017 Via de website gekocht

Goede voorlichting en beste prijs: superdeal!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een van mijn NAS-schijven ging kapot. Als ik iets online zoek, ga ik eerst meestal eerst even kijken bij Cool Blue vanwege de goede zoekfilters en achtergrondinformatie. Als ik weet wat ik nodig heb, kijk ik natuurlijk ook nog even bij de concurrent. Steeds vaker merk ik dat Cool Blue vrijwel dezelfde lage prijs hanteert en dan kies ik uiteraard voor de beste service; en dat is bij Cool Blue tot nu toe altijd de beste gebleken. De "blue friday" deal maakte dat mijn NAS-schijf deze keer bij CB dik de goedkoopste was. Een super deal!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea 23-11-2017 Via de website gekocht

Beste webwinkel van Nederland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel redenen : mooie positieve website, bezorging waarbij je de hele tijd op de hoogte blijft waar je pakket is. Verpakking is top. Vooral het vergelijken van de producten vind ik fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 23-11-2017 Via de website gekocht

Altijd snel en goed voor elkaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft scherpe prijzen, goede en levert altijd snel! Op zondagavond mijn bestelling gedaan, op maandag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 23-11-2017 Via de website gekocht

Prettige benadering en doet wat het beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geen vraag is te gek.
Als ze het niet direct weten zoeken ze het uit. Hier heb je nooit een miskoop want alles komt goed. Is het niet net het product dan met de financiën.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 23-11-2017 Via de website gekocht

Ruim assortiment, Service fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment met goede beschrijvingen en veel reviews, de service is ongekend, geen discussie, het wordt naar tevredenheid van de klant opgelost. zeer tevreden over dit bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 23-11-2017 Via de website gekocht

A+++

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop al jaren bij deze winkel. zelfs voordat ze bekend werden. Nog nooit spijt gehad!!
Goed assortiment, goed advies, snelle service en levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 22-11-2017 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website. Prima service. Snelle levering. Grappige persoonlijke marketing. Echte aanrader dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Haker 22-11-2017 Via de website gekocht

een klein probleempje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De wasmachine zou op woensdag worden geleverd. Rond 10.30u kregen we een sms bericht dat de levering binnen een half uur zou komen.We hebben gebeld,maar er was een technische storing. sÄvonds heeft onze zoon gebeld,en daarna is het balletje gaan rollen. De dag erna werd er keurig op tijd geleverd. Het was een miscommunicatie en een samenloop van omstandigheden.
Desondanks zijn we toch tevreden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Catharina 22-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, correct verpakt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving van het artikel en genoeg keuze om te vergelijken. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Tot laat bestellen en toch de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 22-11-2017 Via de website gekocht

goed produkt en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
overzichtelijke site, directe bevestiging met factuur, nette en duidelijke levering/bezorging met informatie over datum, tijd en plaats, goed product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Niels 22-11-2017 Via de website gekocht

Topservice!!

Algemene score

9,0
Coolblue vind ik een betrouwbare keuze, vandaar mijn keuze voor hen. Prima service van de bezorgers. Droger netjes aangesloten en door de uitleg blijkt wel dat ze verstand hebben van de apparaten die ze bezorgen. Tot de kleinste details wisten ze het. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 22-11-2017 Via de website gekocht

Fijne online winkel,zeer snelle levering,ik ben erg positief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site in duidelijk, bestellen makkelijk en de levering snel en wordt van tevoren goed aangegeven en op de site worden ook de plus en mijn punten van het product genoemd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jac Boskoop 22-11-2017 Via de website gekocht

Duidelijke omschrijving van produkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door de duidelijke omschrijving kon ik snel beslissen welke printer ik wilde kopen. Vervolgens ook duidelijke keuze wanneer de printer afgeleverd most worden. Alles keurig via afspraak geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hehu 22-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel, goede presentatie.
Duidelijke uitleg. Makkelijke bediening website.
Netjes conform afspraak geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vince te Poele 22-11-2017 Via de website gekocht

goede service,zeer snelle levering

Algemene score

9,0
Een groot assortiment, goede informatie betreffende technische gegevens en mogelijkheden, een scherpe prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 22-11-2017 Via de website gekocht

Prima prijs en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs en snel geleverd! Daarnaast extra voordeel met cashback actie waar deze internetwinkel aan mee doet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dd 22-11-2017 Via de website gekocht

Vragen geld voor ongemaakt artikel

Algemene score

1,0
Altijd tevreden geweest van coolblue. Tot je een probleem hebt..
Scherm van horloge was stuk. Ze kunnen het niet maken en we moeten 40 euro betalen om ze weer terug te krijgen. Of ze gaan ze gratis vernietigen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Toon meer reviews