coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42325 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rinus 28-08-2017 Via de website gekocht

Prima service, zoals gewoonlijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel artikelen in de aanbieding en op voorraad. Eenvoudige selectie/zoek methode. Gemakkelijk bestelprocedure. Snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 28-08-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Totaal geen verstand van TV's dus heb mij laten informeren in de winkel van Amsterdam. Hartelijk verwelkomd en goed advies gekregen wat bij onze wensen paste! daarna toch nog een vraagje, dus via whatsapp met coolbue gesproken en kreeg binnen het half uur een uitgebreide reactie met links naar de juist producten. Daarna besteld en op de afgesrpoken dag netjes thuisbezorgd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H de Ridder 28-08-2017 Via de website gekocht

uitstekende bezorging van Ali en Faroek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima alles geregeld via de Pc.......kon alles goed volgen hoe en wanneer de machine kwam......leuke bezorgers en alles op tijd ....geen aan merkingen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 28-08-2017 Via de website gekocht

Zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst telefonisch contact gehad want ik moest 4 Dect handsets hebben maar op de website werden er maar 3 aangeboden. Snel iemand aan de telefoon en die wist ook nog eens goed te adviseren. Daarna bestelling via de website geplaatst en deze werd de volgende dag thuis afgeleverd. Zoals het hoort eigenlijk dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy 28-08-2017 In de winkel gekocht
Coolblue Lochristi

Coolblue, de plaats voor je aankopen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super vriendelijke, kennis volle medewerkers. Men neemt de tijd voor je, bij een kopje koffie. Ook na je aankoop blijf je welkom voor bijstand.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 28-08-2017 Via de website gekocht

Top service !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super website, gemakkelijk en overzichtelijk. Super service vanaf bestellen tot asn installatie, mail en sms en een telefoontje om je op de hoogte houden wanneer ze er ongeveer zijn. Aardige, nette bezorgers die goede informatie en inlichtingen geven omtrent het artikel. In mijn geval wasmachine-installatie op 2e verdieping en ben dan ook super tevreden over de afhandeling. Aansluiten, waterpas zetten en wasprogramma laten draaien voor 1e gebruik. Goede uitleg en prima service!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 28-08-2017 Via de website gekocht

Jammer

Algemene score

3,0
Verzending was prima. Helaas erg jammer dat mijn oude tv niet mee retour kon.
Had dit wel verwacht na alle reclame spotjes op tv.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 28-08-2017

Hey Pascal,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons van feedback te voorzien. Wat vervelend dat jouw oude TV niet mee retour is genomen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Uiteraard kijken we graag met je mee wat we voor je kunnen doen.

Wil je ons een mailtje sturen met jouw ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan gaan we gelijk voor je aan de slag.

Reageer

Jan Reichardt 28-08-2017 Via de website gekocht

Hij doet het niet

Algemene score

1,0
Ik heb de printer al drie of meer keer opnieuw geïnstalleerd maar hij doet het niet. Ik krijg de foutmelding "printer is offline". Voor morgen heb ik een monteur besteld.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 28-08-2017

Hey Jan,

Bedankt dat je de de tijd neemt om een review over ons te plaatsen. Dat waarderen we natuurlijk zeer. Wat balen dat jouw printer niet werkt zoals zou moeten.

Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? We zijn elke dag tot 12 uur 's nachts bereikbaar. Hoe je dit precies doet kan je hier vinden: https://www.coolblue.nl/klantenservice/1401/informatie-over/contact.html. Natuurlijk mag je ons ook een mailtje sturen met jouw ordernummer op: geenglimlach@coolblue.nl. Dan kijken we gelijk met je mee hoe we jouw printer weer aan de praat kunnen krijgen.
We horen het graag van je.

Reageer

Tom 28-08-2017 In de winkel gekocht
Lochristi

TOP zoals altijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod, sterke prijzen, héél snelle levering, uitstekende service aan de telefoon. Zou geen beter webshop kunnen bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rosita 28-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij coolblue is altijd alles op voorraad en wordt het direct geleverd. Elke stap wordt via mail gemeld, zelfs het moment dat het een minuut geleden afgeleverd is. Producten correct en netjes bij aflevering. Het enige kleine nadeel op dit moment is dat de site erg traag is maar i ga ervanuit dat daar al aan gewerkt wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra 28-08-2017 Via de website gekocht

Jammere levering

Algemene score

1,0
Ik kies ervooor om bij coolblue te bestellen vanwege de snelle beloofde levering.dit is echter niet het geval. Levering na 3 dagen ipv 1 dag.na contact met klantenservice geven ze ook geen oplossing of alternatief.tenzij dubbel bestellen en eerste bestelling annuleren.dit wil houdt dat ik dan ook 2x €619 moet overschrijven.mijn eerste betaling kan ik pas binnen een week teruggestort krijgen dit is dus geen oplossing.had dus net zo goed bij bol.com kunnen bestellen.deze hadden mischien wel binnen 1 dag geleverd zelfs

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Rene29 28-08-2017 Via de website gekocht

Compleet goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is compleet goed! Van advies via de klantenservice tot aan het bestellen via de website. Veel kennis aanwezig bij de medewerkers. Zeer prettige afhandeling van bezorging aan huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AE 28-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een duidelijke website, met goede informatie. Via email word je op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Mijn bestelling is prima afgehandeld en op tijd bezorgd. Zoals het hoort!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frits 27-08-2017 Via de website gekocht

Goede service, prijs en kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede omschrijving produkt, snelle levering, zelfs op zondag. Tijdens levertijd alvast mail met gebruiksaanwijzing. Kortom super geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 27-08-2017 Via de website gekocht

Met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een wasmachine en droger gekocht.

Goede tips en adviezen op de site over welke verschillende soorten machines er zijn.

De service is geweldig! Ik had per ongeluk het verkeerde afleveradres ingevuld. Met een belletje was het in 5 minuten geregeld. Volgende dag bestelling in huis, een sms rond een half uur voor levering en ik werd een kwartier van te voren ook nog gebeld. De twee bezorgers hadden binnen een half uur alles werkend.

Enige puntje voor verbetering is de aanbeveling die gedaan wordt wanneer je een wasmachine selecteert. Er werd bij mij steeds een droger aanbevolen welke in een veel duurdere prijsklasse zat. Maar deze aanbeveling kun je ook weer wisselen.

Wel jammer dat ik geen koffie aan ze kwijt kon...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 27-08-2017 Via de website gekocht

Complimenten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop, ze doen precies wat ze beloven, keer op keer.
'n Wasmachine wordt keurig op zijn plek gezet, het kapotte exemplaar gaat probleemloos retour.
Ook aan de "kleinere" aankopen (zoald de laatste keer) wordt veel aandacht besteed.
De "track&trace" routine is ideaal.
Ik blijf klant...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 27-08-2017 Via de website gekocht

Online winkelen met een fantastische service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestek heel veel online en veel webshops zijn goed maar ik vind Coolblue toch wel een schoolvoorbeeld van ultiem online shop genot. Heldere website met veel nuttige informatie en voor en nadelen overzicht van de producten. Daarnaast is de klantenservice altijd goed bereikbaar en de medewerkers zijn vakkundig en professioneel. En de 24/7 bestelling met de volgende dag levering ( zelfs op zondag) is echt top. Als je klant bent bij Coolblue herkent de klantenservice je via je telefoonnummer en weet dus direct om welke klant en eventuele bestelling het gaat. Dit is wat mij betreft hoe online shoppen moet zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Kuik 27-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima online te bestellen, prima controle bestelling tot levertijd te volgen en bestelling vriendelijk ontvangen en prima geplaatst (bij ons een wasmachine) aangesloten en oude wasmachine retour genomen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 27-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue maakt belofte het waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb een fototoestel besteld op zaterdag en, onverwacht, zondag al keurig in huis!
Daarnaast prima namailing voor gerelateerde artikelen. Makkelijk te bestellen en wederom perfect geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

K. Priem 27-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, super service!!

Algemene score

10,0
Coolblue had de beste prijs, overzichtelijke website en snelle levering!
Product stond uitgebreid beschreven en dit gaf duidelijk de voor- en nadelen weer!
Kortom: geweldig en dikke 10 waard!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 27-08-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
TV van €699 5 weken geleden gekocht via Coolblue verliest constant zijn zenders, vrouw van 74 jaar tv is haar dagelijks vermaak, nu 10 dagen over de retourtermijn enige wat ze zeggen kan voor reparatie geen vervangend toestel geen nieuw toestel...je mag zelf wel contact met LG opnemen ... Bizar! Ben heel boos..😡

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 28-08-2017

Hey Mariska,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons van feedback te voorzien. Wat balen dat jouw TV niet werkt zoals zou moeten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We begrijpen goed dat de desbetreffende dame van 74 jaar hier van baalt.

We kijken graag met je mee hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen. Wil je ons jouw ordernummer sturen op: geenglimlach@coolblue.nl? Dan gaan we gelijk voor je aan de slag om een goede oplossing te zoeken.

Reageer

Bahar Ekici 27-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via Coolblue.nl een nieuwe wasmaschiene besteld. Alles is makkelijk geregeld via de website. Na de betaling regelen ze alles keurig voor u. Tot vierde verdieping (zonder lift) nemen ze de wasmaschiene mee. Oude apparaat nemen ze ook mee. En deze service is helemaal gratis. Ze hebben zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Kortom top bedrijf en top team. Zeer tevreden ermee!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dini 27-08-2017 Via de website gekocht

Wassen en drogen helemaal perfect !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site prima, medewerkster aan telefoon voor informatie vooraf heel vriendelijk, snelle levering en goede bezorgdienst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betty Visser 27-08-2017 Via de website gekocht

kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
natuurlijk ga je voor kwaliteit van het product. Met de aankoop van de Zanussi
ZWF9147NW is dat best in orde. De consumentenbond vindt deze machine de beste koop. Wat zeker zo belangrijk is de service van de zaak waar je de aankoop doet, en dan komt Coolblue volop in beeld. de machine wordt door 2 heel aardige jongens op zijn plaats gezet en aangesloten. En met een brede lach, beter kan niet. Ik heb al vele malen iets gekocht bij Coolblue en zal dat in de toekomst blijven doe..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 27-08-2017 Via de website gekocht

prima en snelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer goede en gebruiksvriendelijke website met veel informatie over het product dat men aankoopt. geen gezeur als men iets wil veranderen. contact bij na-service is ook zeer goed en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos, Antwerpen 27-08-2017 Via de website gekocht

COOLBLUE : Huis van vertrouwen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site krijgt men een duidelijke omschrijving van de artikelen, specificaties, downloads, mogelijkheid tot vergelijking van enkele selecties.
De keuze is uitgebreid, de prijzen doorgaans correct.
De levering en nazorg is perfect !
Globaal zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roely 27-08-2017 Via de website gekocht

Levering LED TV

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie compacte TV met ophangbeugel inclusief alle benodigde bevestigingsmiddelen. Installeren aan de wand en klaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Watjekouw 27-08-2017 Via de website gekocht

Net zo goed en snel als beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen en betalen was makkelijk, de bevestiging per e-mail netjes, de levering kwam netjes binnen en net zo (super)snel binnen als beloofd. Dat is bij te veel andere webshops nog heel anders. In geval van Coolblue: fantastisch!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John 27-08-2017 Via de website gekocht

Even gebeld voor een vraag en direct goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Het was de eerste keer dat ik via internet een aankoop deze bij Cool blue.
Ik had even geen zin om Rotterdam in te rijden.
Jammer dat er geen winkel Zeeland of Brabant is Waar je makkelijk naar toe kan en parkeren.
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en de service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

SuperIT 27-08-2017 Via de website gekocht

Cool Blue : zeer goede & betrouwbare e-commerce site !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede & snelle service.

Misschien enkel , indien het zou kunnen , een range van vermoedelijke leveringsuren.
Ongeveer - Voormiddag-Namiddag-Late namiddag-...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 27-08-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare en snelle leverancier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is wat mij betreft hèt voorbeeld voor veel webwinkels. Naast een groot assortiment en een diversiteit aan winkels, staat service hoog in t vaandel. Prijsstelling en productinformatie zijn altijd duidelijk. De vele positieve recensies voor coolbleu spreken wat dat aangaat voor zich. Ook de fysieke winkel (Rotterdam in mijn geval) straalt dezelfde kwaliteit uit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Lamers 27-08-2017 Via de website gekocht

'n aanrader. Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De wasmachine werd naar boven gebracht en aangesloten voor de prijs op de site. Het afleveringsschema via e-mail is perfect, je hoeft niet de hele dag thuis te blijven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andre 27-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na 2 weken was mijn Sonicare defect, opgestuurd voor reparatie, na 2 weken werd een gloednieuw apparaat toegezonden. Geen vragen, geen discussie, geen verzendkosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 27-08-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al vaker besteld bij Coolblue. Prima informatie op de site en keurig volgens afspraak geleverd. Laatst een product terug gestuurd omdat het mij niet beviel. Geen enkel probleem. Keurig te volgen waar het product is in de zending, hoe het werd beoordeeld door Coolblue en hoe ik mijn geld terug kreeg, op creditcard.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tatjana 27-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te zoeken, veel keuze, makkelijk te bestellen, goedkoper dan op de eastpaksite, en snelle levering...

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alwin 27-08-2017 Via de website gekocht

Al jaren zeer tevreden over Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over Coolblue, altijd al geweest.
Heb er al een hoop besteld over de jaren heen.
Gebruiksvriendelijke site, overzichtelijk en voorzien van de nodige en juiste informatie omtrent het gekozen product. Levering is altijd snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzan 27-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een goede shop. Hele snelle en nette service. Laten netjes weten hoelaat ze er zijn. Nette hulp bij aansluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 27-08-2017 Via de website gekocht

Voor mij al jaren top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al jaren bijna alles bij Coolblue. Waarom? Omdat dit bedrijf altijd waar maakt wat ze beloven. Dan doel ik op snelheid, service, aftersales, goede website. Ook de uitlegfilmpjes die soms beschikbaar zijn vind ik fijn, hoewel die wel wat meer relevante inhoud mogen hebben.
De inkopers van Coolblue kijken nauwkeurig wat er in het assortiment komt. Daardoor koopt de klant van Coolblue geen rommel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke Klaver 27-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fantastich bedrijf die zijn klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Witgoed wordt tot 4 hoog getild en tot in bedrijfstelling aangesloten.
Coolbleu weet wat klanten nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 27-08-2017 Via de website gekocht

Supee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prettige en leuke website. Zeer snelle levering, gemakkelijk en klantvriendelijk. Ook het pakket was gemakkelijk te volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paultaxus 27-08-2017 Via de website gekocht

Fantastisch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn werk had ik per direct een nieuwe computer nodig. Ik vond degene die ik nodig had bij de tweedekansproducten. Dus met een flinke korting. Even gebeld of ik 'm dezelfde dag nog in huis kon hebben. Kost een tientje. Vervolgens wordt je netjes op de hoogte gehouden hoe laat ze komen en precies zo laat zijn ze er ook. Wat een fijne service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaMaDoLu 27-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue, zonder meer een van de beste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een webshop die zich bij meerdere contacten (bestelling, informatieve vraag, produkt informatie, aanbod etc. ) heeft bewezen. Punctueel in de dingen die zij zeggen te doen. Betrouwbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo-Anne 27-08-2017 Via de website gekocht

Goede service & fijne machine!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een goede service waarbij de wasmachine snel naar zolder was getild, werden er wat controlevragen gesteld, en een test aangezet. Deze verliep prima. Ook verdere wassen worden fijn gedraaid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 27-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop zeer gebruiksvriendelijk, bestellen is eenvoudig en overzichtelijk. Ook eventueel retourneren gaat zonder problemen en alles verloopt zeer vlot.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roeland 27-08-2017 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben blij met de supersnelle levering van onze wasmachine. Uiterst vriendelijke en behulpzame mensen bij aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ashley van Demen 27-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijs kwallieteit verhouding.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne website en erg overzichtelijk. Ik hoop als ik iets van problemen met mijn product heb in de toekomst ze ook zo snel zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred Barzilay 27-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue maakt het weer helemaal waar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al heel vaak artikelen besteld bij Coolblue c.s. en er is nog nooit iets fout gegaan. De bestellingen worden altijd prompt en perfect afgewikkeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathias 27-08-2017 Via de website gekocht

Snelle vlotte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel gevonden waar dat ik naar op zoek was en aan een defitge prijs. Kwaliteit gegarandeerd!
Volgende dag reeds in huis klaar om in gebruik te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nikkivogelaar 27-08-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne service. Vriendelijke jongens tilden bij levering de wasmachine naar boven, pakten deze uit en namen het afval weer mee. Verder komt coolblue er goed en goedkoper uit dan andere. Bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 27-08-2017 Via de website gekocht

Toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze was Gemakkelijk, heel duidelijk. Ruime keuze. Kwam vertrouwd over. Op advies van een collega. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews