coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42302 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3458 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rini de Jager 11-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 2e maal een artikel wat stuk ging vervangen door een ander artikel. De artikelen gratis kunnen terugzenden en supersnelle vervanging door Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 11-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue prima pakketbezorger matig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het bestellen en afrekenen bij Coolblue verloopt soepel. De mogelijkheid om zonder kosten met MasterCard te betalen geeft in ieder geval 180 dgn. garantie.
In plaats van levering door Coolblue zelf, zoals in de TV reclame, werd mijn TV van € 2000 geleverd door POSTNL Dat ging een beetje lomp. Eerst aanbieden bij de buren, doos uit handen laten vallen, om daarna tot de ontdekking te komen dat het verkeerde adres was.
Gelukkig was en geen schade.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Agnes Stijnen 11-02-2017 Via de website gekocht

kaartje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik maak een fout met bestellen, waardoor ik een bedrag moet terugkrijgen van Coolblue, dat totaal geen probleem blijkt te zijn en zo opgelost is.Krijg ik 3 dagen later een handgeschreven kaartje van Jaap, met een leuke tekst. Dat vind ik echt super tof!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BGAJ Rombouts 11-02-2017 Via de website gekocht

Regels en procedures boven service

Algemene score

1,0
Ik bestelde op 09-02-2017 een Samsung soundbar set met achterspeakers. Deze set bestaat uit een combinatie van 2 andere sets. Set 1 is de soundbar met subwoofer die ook los wordt verkocht. Set 2 bestaat uit de 2 achterspeakers. Beide sets zitten elk in een eigen doos.
Bij aflevering ontving ik alleen set 1. Dus gebeld of men set 2 wilde nazenden.
Na diverse telefoontjes bleef men vasthouden aan hun enige oplossing : ik moest set 1 weer inpakken en bij het postkantoor retour sturen. Dan zou men daarna de complete set aan mij zenden, dus weer een set 1 en de set 2. Hoe ik ook argumenteerde dat ik dus set 1 moest inpakken en terugsturen om hem opnieuw terug te krijgen, was zinloos, want zo moest het volgens hun leverancier.
Ik heb de set geretourneerd en de order geannuleerd. Inmiddels heb ik hem bij Bol.com gekocht, nooit meer bij Coolblue.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 11-02-2017

Geachte heer, mevrouw

Bedankt voor uw feedback. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u slechte ervaringen heeft met ons en dat u een incompleet artikel heeft ontvangen. Wij snappen heel goed dat u teleurgesteld bent, want dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren. Kunt u het ordernummer van de bestelling met de klachtomschrijving doorsturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Alvast bedankt!

Wij hopen zo snel mogelijk van u te horen.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Nienke 11-02-2017 Via de website gekocht

Super klantenservice

Algemene score

10,0
Super garantie en geweldige klantenservice. Mijn hulpvraag was snel en zeer vriendelijk opgelost en ik kreeg zelfs een handgeschreven bedank kaart voor mijn vriendelijke reactie in omgang met Coolblue medewerkers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 11-02-2017 Via de website gekocht

HMDIdiaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnel geleverd en scherp geprijst zijn deze HDMI kabels. Let goed op welke maar je nodig hebt, want 1,5 meter was bij mij met aan genoeg.Cool blue past bij joe!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre 11-02-2017 Via de website gekocht

coolbleu,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super geholpen door de laptop shop. met het maken van mijn keuze
en goede service, en super snelle levering,dank hier voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trees 11-02-2017 Via de website gekocht

Super duidelijk en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat jullie veel assortiment hebben. Snel leveren en de klant goed op de hoogte houden tijdens de verzending. Top winkel en jullie hebben helemaal mijn vertrouwen dat ik rustig bij jullie kan kopen zonder me zorgen te maken of het wel of niet komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 11-02-2017 Via de website gekocht

snelle en goede levering in goede verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
in zeer goede verpakking en snelle levering, bedankt coolblue
er staat goede en volledige informatie op de site wat ook goed te vinden is en er staat ook wat je erbij krijgt of wat een aanrader is om bij de product te kopen.
coolblue site is zeker een bezoek waard

Reageer

Eagle 11-02-2017 Via de website gekocht

Goede betrouwbare webshop(s)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshops van Coolblue plezierig in het gebruik en de info over het algemeen uitgebreid genoeg en correct. De prijzen zijn OK maar vergelijken is altijd aan te raden. De levering is fantastisch, diverse producten aangeschaft en thuis, op werk of op een afhaalpunt af laten leveren en altijd op tijd. Ook het retourbeleid (1x nodig geweest voor een garantie geval) is prettig. Aanrader dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toppie 11-02-2017 Via de website gekocht

super vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hadden een router besteld maar was stuk, super vriendelijk te woord gestaan, op de dag van terug sturen kwamen we er achter dat ie ineens in de aanbieding was, gebeld en weer super vriendelijk te woord gestaan door Ramona, en het verschil teruggestort gekregen. Voor een groot bedrijf al coolbleu vindt ik het enorm knap dat je zulke leuke mensen bij de telefoon heb. kreeg ook nog een kaartje met persoonlijke boodschap geschreven, held van de dag:) en na een week krijg ik de nieuwe router al weer binnen een dikke 10 plus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vivian 11-02-2017 Via de website gekocht

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind coolblue een heel prettige webshop met fijne filtermogelijheden en mogelijkheden om advies / contact te krijgen. Ook is het af en toe mogelijk om een tweedekans-product te kopen voor minder geld, hier staat dan bij wat er mis mee was en of er eventueel iets aan gedaan is. In mijn geval stond er dat het nog als nieuw was, en dat klopte. Ook de ruime keuze in bezorgopties is erg fijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben Kreuze 11-02-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering en beste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super overzichtelijke winkel met goede prijzen en super snelle levering. 22:45 besteld de volgende ochtend in huis.

Het zijn de kleine extra's waar het verschil wordt gemaakt: leuke verzenddoos, mooie filmpjes, gekheid van medewerkers. Daar wil je als klant graag aan meedoen!! Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Elise 11-02-2017 Via de website gekocht

snelle bezorging en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super gave aanbieding voor leuke prijs! Snelle en kosteloze levering en goed geholpen! Echt waar voor je geld! Persoonlijke benadering in de mail dat de hete koffie onderweg is! Leuke workout gedaan met de bezorg doos :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris de block 11-02-2017 In de winkel gekocht

Kris de block

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dichtstbijzijnde voor mij
Ondanks de drukte in de winkel ging het bedienen vrij vlot
Zou het enkel nog duidelijker maken dat de klanten bij het binnenkomen een ticket moeten nemen

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

RG 11-02-2017 Via de website gekocht

Eerste aankoop online.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerste aankoop online en dit via Coolblue.
Ik vondt het best spannend omdat het een serieus bedrag was, maar direct na aankoop kwam de mailing opgang en kon ik vrij snel het pakket volgen via track en trace.
17 uur na aankoop had ik het pakket in bezit en helemaal top :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Wilts 11-02-2017 In de winkel gekocht

tablet

Algemene score

8,0
Deskundige voorlichting door de medewerker van Cool Blue die mij goed geholpen heeft. De wachttijd in de winkel was kort.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Joyce 11-02-2017 Via de website gekocht

Snelle service en reacties

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst de mogelijkheid en welke keus voor mij het beste is via whatsapp opgevraagd met een zeer snelle reactie terug. Daarna in de shop besteld. En de volgende dag goed ingepakt ontvangen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 11-02-2017 Via de website gekocht

Unifi WiFi point

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een tweede kans Unifi WiFi point gekocht. Zeer snelle levering en uitstekend product. Alles netjes en in goede staat.
Volgende keer koop ik zeker weer bij cool blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanine Post 11-02-2017 Via de website gekocht

Supergoede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke, beleefde jongens die ook nog even belden dat ze een paar minuten later kwamen. Snelle en goede levering. Volgende keer weer via Cool blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 11-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Pas 's avonds laat een kado besteld en toch de volgende dag nog op tijd in huis om het te kunnen geven. Goede informatie over het product en erg gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Greet 11-02-2017 Via de website gekocht

retourneren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn headset werkte niet meer naar behoren. Het retourneren ging ongelooflijk makkelijk, maar ik kon mijn zending niet meer online volgen. Na een mailtje bleek ik 2 accounts te hebben, maar dit werd erg snel opgelost te zijn. Intussen heb ik een nieuwe headset terug thuis ontvangen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rik vd Wassenberg 11-02-2017 Via de website gekocht

Heel snel in huis dat is super fijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een action camera bestel bij coolbleu. Ze hebben er alles voor dat is fijn om alles bij de zelfde site te kopen. De service is goed en ze hebben altijd alles op voorraad en is meteen de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 11-02-2017 Via de website gekocht

Ben niet anders gewend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al een aantal keer bij coolblue besteld. Als gewoonlijk waren de prijzen scherp, de levering snel, de producten in goede orde aangekomen en de service (i.v.m. ontbreken handleiding) tip-top. Beste webwinkel wat mij betreft.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nora van Zanten 10-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine gekocht bij Coolblue via de website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen vanwege het gemak. De bezorging was zoals op de website stond, de volgende dag afgeleverd, eerst een mail en een sms en een telefoontje voor de aflevering, en de oude wasmachine weer meegenomen, helemaal top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katharina 10-02-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke eenvoudig te gebruiken webshop. Levering op de gemelde datum. Datum in de toekomst te verplaatsen. Goed verpakt. Kwalitatief hoogwaardig producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanna 10-02-2017 Via de website gekocht

Netjes en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website met goede filterfunctie. Duidelijke informatie over het product. Mijn bestelling was netjes verpakt in een stevige doos. Het allerbeste aan Coolblue.nl is dat ze heel snel kunnen leveren. Mijn bestelling had ik binnen 24u in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Neven. 10-02-2017 Via de website gekocht

Vertrouwen in service.

Algemene score

9,0
Een fijne en correcte levering met goede prijs kwaliteit verhouding.Zeker aan te bevelen voor
mensen die op zoek zijn naar mooie en goede spullen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mol 10-02-2017 Via de website gekocht

Printer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was prima in orde. Product was goed. Waar voor je geld. Goede en snelle levering. Geen klachten. Doet het prima

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Georges 10-02-2017 Via de website gekocht

nog niet zoveel ervaring ...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
nog steeds een beetje terughoudend (om niet te zeggen bang 😏) en onervaren om online te kopen, maar ...
het overzicht, de mogelijkheid om snel te vergelijken, de extra info, het gemak van de winkelkar-pagina maken het wel bijzonder aantrekkelijk ... dus DOEN.
de levering zelf is snel en vlekkeloos en het aangekochte product van onberispelijke kwaliteit.
zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beren 10-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, krijg sms hoe laat er wordt bezorgd plus half uur van tevoren een telefoontje.
Wasmachine wordt keurig aangesloten op 2e etage. Alleen maar lof !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 10-02-2017 Via de website gekocht

supergoede aanbieding Sonicare tandenborstels

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te vinden op de website en een prima prijs voor een mooie aanbieding die de avond ervoor was besteld en keurig de volgende dag bezorgd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gitta de Bruijn 10-02-2017 Via de website gekocht

Fijne service, snelle reactie en levering.

Algemene score

9,0
Waar momenteel overal de ipad air2 uitverkocht is en er een levertijd op zit van diverse weken, kon ik bij jullie deze gewoon bestellen en werd hij de volgende dag al geleverd. 's Avonds bij het bestellen, ging er iets mis met mijn betaling en kon ik nog gewoon de klantenservice bereiken, ondanks dat het al 21;30uur was. Direct werd er door jullie een link gestuurd om alsnog onze bestelling in orde te maken. Dat noem ik nou nog eens service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk H 10-02-2017 Via de website gekocht

Afstandbediening voor Sony Bravia 4k tv

Algemene score

10,0
Op voorraad en inderdaad de volgende ochtend in huis. Ook werkt het zoals in de folder beloofd, wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Nap 10-02-2017 Via de website gekocht

Prima prijs/kwaliteit, supersnelle levering

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijke website. Eenvoudig afrekenen en mogelijkheid tot retourneren.
Dinsdagavond besteld, de volgende dag in de middag in huis, en 's avonds draaide het apparaat. Netjes en verzorgd ingepakt en verstuurd. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 10-02-2017 Via de website gekocht

"Cool" ....... die CoolBlue !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoek je een webwinkel die echt doet wat je van ze verwacht: supersnelle levering en uitstekende service, ook wanneer er iets mis gaat ? Bestel dan bij CoolBlue !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 10-02-2017 Via de website gekocht

Prima online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment, goede service en snelle levering. Ben al geruime tijd, tot volle tevredenheid klant van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

co86 10-02-2017 Via de website gekocht

beter dan andere winkels en webshops. helder en duidelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
voor een 2e keer bij coolblue besteld. wat een overzichtelijk en duidelijke webshop met ruime keuzes en actuele producten (geen over jarige producten) ook geen extra kosten achteraf als verzend of service kosten. je weet meteen waar je aan toe bent. zeer snelle levering en ook in een degelijke verpakking ontvangen. sommige producten kun je goedkopere vinden bij andere web shops, maar ik betaal graag (het gaat vaak maar om een paar procent) wat meer voor deze services.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria van den Heuvel 10-02-2017 Via de website gekocht

prima prijs/kwaliteit en super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is super goed in elkaar gezet. een trefwoord is voldoende om de juiste informatie boven water te krijgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny van Rooijen 10-02-2017 Via de website gekocht

Geweldig, zoals altijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn samsung j5 dual sim besteld via de website. De website waar je prima kan navigeren en selecteren. Dezelfde avond nog geleverd. Echt top, aanrader voor iedereen.
Heel soms kun je ergens anders voor enkele euro's minder verkrijgen, geloof mij de service van Coolblue is veel meer waard dan die enkele euro's.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heylen roger 10-02-2017 Via de website gekocht

TV aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aankoop correct verlopen ! De besrelling was binnen de 12u bij mij thuis zoals beloofd !. Doe zo voort Coolbue !!! 👍👍👍👍👍👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lambert 10-02-2017 Via de website gekocht

Lambert

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling is in een oogwenk bedaan, onze kinderen zijn ook zeer ingenomen met de dienstverlening. Levering is zoals afgesproken en de prijzen redelijk. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicky 10-02-2017 Via de website gekocht

Gewoon Top!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk,beleefd,correct, snel, uitstekende service! Gewoon TOP!
Deze tekst was te kort. Deze moet minimaal uit 100 tekens bestaan, maar was al klaar na 73 tekens. Dus hierbij toch nog een klein minpuntje voor coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor 10-02-2017 Via de website gekocht

Geweldige zaak en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Router besteld, maar bedacht dat ik een andere wilde. Retour zenden en een nieuwe besteld met externe SSD. Wat een verademing in vriendelijkheid, snelheid van afhandelen, communicatie en de prijzen zijn gewoon goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 10-02-2017 Via de website gekocht

Sony Flitser HVL-F45RM

Algemene score

10,0
Prompt en correct, Prijs heel gunstig. Snelle afhandeling en opvolging. Goed verpakt. Nog geen 24u en thuis bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 10-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige wasmachine gekocht bij Coolbleu met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ook de levering was zeer snel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. 10-02-2017 Via de website gekocht

Eerste bestelling met een echte glimlach op ons gezicht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede service, en zelfs met een glimlach van de bezorgers die volgensmij niet eens bij Coolblue werken! Wij werden verrast met het mailtje waar ze de belofte nakwamen om de volgende dag (wat een zondag was) te leveren! Ze zeiden zelfs dat we de bezorgers mochten verrassen, de groetjes doen en confetti gebruiken! Inderdaad, Coolblue - alles voor een glimlach!

Ze verdienen een 10! En ik hoop dat met de komst van meer elektronica en met de komst van maar klanten (100%) vanwege hun service, dat het altijd ook met een glimlach blijft!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Antje 10-02-2017 Via de website gekocht

Nespresso koffiemachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en keurig geleverd, website goed en makkelijk bereikbaar. Overzichtelijk. Duidelijk en eenvoudig te bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Siekman 10-02-2017 Via de website gekocht

Dienstverlening zoals ie overal zou moeten zijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 't eerst iets besteld bij Cool Blue, na eerst de recensies van anderen gelezen te hebben. Je wordt heel goed geïnformeerd tijdens 't hele proces van bestellen tot en met afleveren. De bezorgers zijn super vriendelijk, behulpzaam en aardig. Cool Blue komt zijn afspraken na, ze doen wat ze zeggen. Geen gedoe, dienstverlening zoals 't hoort. Onze koelkast is prefect, helemaal wat we wilden. Kortom; Cool Blue is een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 10-02-2017 Via de website gekocht

Service en bestelling afhandeling plus info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste bestelling
Correcte afhandeling
Goede informatie
Redelijke prijzen
Goed op de hoogte gehouden via mail
Ik zeg perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews