coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42296 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcella 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is heel duidelijk en gemakkelijk te gebruike

Service
Snelle service,en goed verpakt product

Assortiment
Heel uitgebreid assortimment

Extra toelichting
Bij bepaalde producten is er een video met uitleg hoe met deze producten werk en dat vind ik super

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
euh.. hoeveel makkelijker wil je het hebben? Product duidelijk te vinden, te vergelijken en te bestellen..!

Service
levertijd conform afspraak, zelfs iets eerder. prima dus.

Assortiment
ik zocht een android tablet (Samsung) en de keuze was iets kleiner dan voor Apple, maar ik heb een keuze kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Pieter 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen, betalen en de volgende dag ontvangen.

Service
niet goed = geld terug.

Assortiment
heb alles wat ik nodig had in de winkel kunnen vinden. goede prijs, maar niet de goedkoopste.

Aanbeveling
het is nagenoeg perfect.

Extra toelichting
Prima webwinkel waar ik met alle vertrouwen al enige jaren de nodige spullen koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Bijl 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk overzicht van produkten en stappenplan om te bestellen

Service
Komen na wat ze beloven.Op goede vrijdag voor 22 uur besteld,zaterdagochtend om 11 uur in huis!Ondanks het paasweekend,superrr.

Aanbeveling
Boven alle verwachting.Goede service,vriendelijke mensen.
Nemen zelfs het oude apparaat mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede website en uitstekende technische beschrijvingen. Zowel positieve als negatieve opmerkingen worden geplaatst

Service
Ik had een vaatwasser besteld en de volgende dag werd deze inderdaad afgeleverd en geïnstalleerd. Buitengewone service noem ik dat.

Assortiment
(bijna)alles wat je zoekt vind je op de website in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Goede wijn behoefd geen krans.

Extra toelichting
Ga vooral zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke rangschikking aanbod

Service
zeer correct !

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
nog nooit problemen gehad, top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fernand Goriens 05-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
Levering is beloofd op 3/04, vandaag 5/04 nog niets ontvangen. Pakje is reeds 2 dagen op de inpakdienst van Cool blue. Dit is toch geen service ?

Aanbeveling
Zie opmerking bij service. En nog steeds geen antwoord.En blijkbaar wordt ik niet geloofd en is er een officiële verklaring nodig, terwijl op de traking website nog steeds vermeld staat dat het pakket bij Cool Blue is. Dit wordt zeker onze laatste aankoop.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Eduard 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vergelijkbaar met andere webwinkels. In winkelmandje plaatsen, afrekenen en klaar is Kees

Service
De bestelling was op de dag van levering op de minuut te volgen zodat je exact wist wanneer hij geleverd werd. Bovendien kreek ik tijdig een smsje en plaatsen de chauffeurs de droger gelijk op de plaats in huis. Helemaal top!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R Gonnissen 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles OK

Service
Alles OK

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Alles OK en gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Willem 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelling verliep gemakkelijk en overzichtelijk

Service
optie voor afleveren zelfde dag werd ondersteund met voldoende nauwgezette berichten

Assortiment
alles wat ik zocht was beschikbaar

Aanbeveling
Prima shop met prima service en komt afspraken na.

Extra toelichting
Ook het afhalen in de winkel is prettig en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ella 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een hele fijne winkel zowel webshop met snelle levering ze zijn op vele manieren te berijken als je eventuele vragen hebt al met al een hele fijne winkel met goede prijsverhoudingen

Aanbeveling
Ik heb zowel in de winkel als in de webshop aankopen gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathias Therstappen 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer goede en gestructureerde website. Je kan alles snel vinden.

Service
Levertijd wordt met hoog belang gerespecteerd. nog nooit een klacht gehad

Assortiment
de prijzen zijn vergelijkbaar met andere winkels enkel krijgt u hier gratis verzending dus is het in feite goedkoper dan een normale winkel. wordt veel tijd besteed aan de grotere merken van bepaalde producten. het assortiment van de onbekendere merken kan wel iets beter. maar in het geheel een zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Heb nu al 3 keer iets bij coolblue besteld en nog nooit een klacht gehad. Enorm goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharina 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op mijn mobiel snel keuze gemaakt

Service
Top

Assortiment
Veel merken sorten

Aanbeveling
Snel gericht via sms en email genoeg info van bestelling !! Prima service

Extra toelichting
Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lorenz Wittenberg 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website supergemakkelijk (ook mobiel) in tegenstelling tot deze website

Service
Supersnelle levering voor een normale prijs.

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vientjes 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De zoekfunctie werkt erg goed, dus ik had mijn product zo gevonden.

Service
zoals het hoort!

Assortiment
Blij dat ik zo snel na de lancering van de s7 edge bij de pdashop de accesoire kon vinden.

Aanbeveling
Prettig en snel winkelen

Extra toelichting
Nee niet echt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cool bleu 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk site

Service
ook in het verleden netjes te woord gestaan

Assortiment
wat ik nodig heb kan ik bij jullie vinden

Aanbeveling
voldoet aan mij wensen en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel duidelijk. Uitgebreide produkt informatie

Service
Heel groot. Kregen een levertijd van 8.00 uur tot 0.00 uur. Belde netjes of we al thuis waren.

Assortiment
Hele ruime keus. En dit model was tussen de 200 en 400 euro goedkoper dan andere sites

Aanbeveling
Bestelde tweede paasdag 's middags en volgende dag vroeg in huis.

Extra toelichting
Nee gewoon zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlos 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle service aflevering

Service
Top notch

Assortiment
Goeie service ik had nooit gedacht dat jullie zo stipt waren met leveringen , was optijd en paste precies binnen mijn schema

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marc bonten 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk bestellen en de juiste info beschikbaar

Service
snel geleverd

Assortiment
duidelijk assortiment en juiste filters kunnen maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke Q 04-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Ik heb op 30 april een wasmachine via de website van Coolblue besteld, deze zou op 2 april tussen 08:00 en 18:00 worden afgeleverd, hij is nooit afgeleverd...
Op 2 april krijg ik om 9:00 een bericht dat de machine tussen 13:15 en 16:15 wordt afgeleverd. Om 10:00 krijg ik vervolgens een bericht dat de levering geannuleerd is, zonder enige uitleg. Ik bel met de klantenservice die mij vertelt dat de machine met de verkeerde vrachtwagen is meegegaan?! Ik zou binnen 24 uur worden teruggebeld met een passende oplossing. Ik word niet teruggebeld en bel vervolgens weer zelf, niemand kan mij vertellen hoe of wat. Als ik vervolgens op de website kijk, zie ik dat het product niet meer leverbaar is. Ik krijg verder geen uitleg en persoonlijk denk ik dat ze het produkt gewoon niet hadden! Uiteindelijk heb ik na 2 dagen zelf de bestelling geannuleerd en bij Mediamarkt een andere wasmachine gekocht. Wat een ontzettend slechte service, geen gemak en ZEKER geen 'voor 23:59 besteld, morgen in huis'!

Assortiment
Wel wat er op de website staat, maar in de realiteit dus niet

Aanbeveling
Zeer ontevreden met coolblue, het is 1 ding dat er iets fout gaat, maar hoe ze er vervolgens mee omgaan is onacceptabel

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 05-04-2016

Beste Anneke,

Wat een vervelend verhaal om te lezen. Absoluut niet de service die wij aan onze klanten beloven. We zouden graag nog licht willen werpen op deze situatie. Zou u ons wellicht kunnen voorzien van een ordernummer? We vinden de situatie erg rot en vinden dat we je wat uitleg verontschuldigd zijn. Wellicht kunnen we nog iets voor je betekenen om de nare na smaak bij je weg te halen.

Reageer

Poel 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en goed overzicht van bestelling

Service
snelle levertijd

Assortiment
keuze genoeg

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjanJ 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site, veel aanbod, duidelijke info over producten.

Service
supersnel geleverd, goed verpakt, grote dingen worden geplaatst door personeel.

Assortiment
veel aanbod

Aanbeveling
eerste indruk was al goed en na de eerste bestelling en levering ben ik zo goed als vaste klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo van Veen 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, gewoon fijn thuis!

Service
Snel binnen, goede klantenservice.

Assortiment
Top, goede hoeveelheid goede producten!

Aanbeveling
Helemaal top! Heb ooit wel eens contact gezocht ivm een laptop, prima service dus! Snelle levering, goede producten. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 04-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,7

Gemak
Ik heb tot twee keer toe een laptop die niet volgens verwachting werkt

Service
De eerste keer mocht ik ruilen, de tweede keer kreeg ik een link van hp om drivers zelf te installeren terwijl ik al had aangegeven geen verstand te hebben van dat soort dingen

Aanbeveling
Ik ben echt niet blij, ik ben al 4 weken bezig een laptop met dvdspeler en brander van 17 inch met hdmi te bemachtigen. Hoe moeilijk kan het zijn? Ik vraag toch geen gouden bergen?

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 04-04-2016

Beste Cindy,

We vinden het zeer vervelend om te lezen dat u problemen ervaart met uw computer. We willen dit graag zo goed mogelijk oplossen. Kunt u het ordernummer doorgeven? Dan kijken gelijk wat we voor u kunnen betekenen. Alvast bedankt.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Cool bleu 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke site keuze opties mbt verzenden (oa thuis of ophalen)

Service
prima

Assortiment
kan altijd nog meer diversiteit in aanbrengen

Aanbeveling
prima site

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Doen wat er gezegd wordt in alle opzichten! Zeer netjes.

Service
Had een hoes besteld, de hoes die ik binnen kreeg was niet het zelfde die ik besteld had. Hierover gemaild en binnen een uur had ik reactie (op de site staat dat er binnen 4 uur reactie komt!!) in de reactie stond dat ze het gingen uitzoeken. Dit was op een zaterdag, op de maandag had ik het antwoord al in de mailbox staan.

Assortiment
Genoeg keuze, kan altijd meer en beter 😃

Aanbeveling
Geef nooit een 10 in het algemeen, maar je kunt hier met een gerust hart je spulletjes kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W Huigen 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
Veel keus, en makkelijk te sorteren.

Aanbeveling
Snel te leveren, goed vergelijk met andere producten, eenvoudig betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald de Weert 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er word je duidelijk aangegeven waar je op de website zit en in welk onderdeel van het aankoopproces. Duidelijk en overzichtelijk.

Service
De vele manieren van mogelijk contact (Facebook, twitter, etc. en inmiddels zelfs Whatsapp). Mooi makkelijk en kort schakelen.

Assortiment
Door de verschillende producten aan te houden op een aparte site is het wel overzichtelijk wat je waar moet zoeken.

Aanbeveling
Een webwinkel van alle gemakken voorzien!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Darek 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon makkelijk vinden wat ik wilde.

Service
Diensten worden goed uitgevoerd. Vriendelijke en behulpzame bezorgers.

Assortiment
Een ruime keuze.

Aanbeveling
In vergelijking met andere winkels is Cool Blue veel professioneler.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marteijn 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site, bestelproces geen enkel probleem

Service
Bijzonder vlotte levertijd

Assortiment
Veel keuze in zelfde product

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit is goed. Veel keuze in zelfde product. Bijzonder korte tijd tussen plaatsing van bestelling en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Volgende dag binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Accepteert geen credit card 04-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Nadat we betaalden met creditcard, accepteerde jullie dit niet.
Bank gebeld, die stuurde validatie code voor jullie toe, niet alsnog geaccepteerd .

Service
Daarna geprobeerd met andere creditcard: weer niet geaccepteerd.

Als jullie geen betaling met creditcard willen: zet die dan niet bij de opties.

Aanbeveling
Irritant om opnieuw alles te moeten invullen bij opnieuw niet geaccepteerde creditcard betaling, volgende keer liever andere webwinkel.....

Extra toelichting
Een aankoop met credit card, geeft ons een verzekering van een half jaar, dus zeker interessant.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 04-04-2016

Beste,

We vinden het zeer vervelend om te lezen dat uw creditkaart betaling niet is goedgekeurd. Het klopt dat wij nogal streng zijn. Dit komt om de veiligheid van ons en onze klanten te kunnen garanderen. Onze excuses voor het ongemak.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Pooky 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles is vrij duidelijk en makkelijk te overzien

Service
bestelling werd de volgende dag keurig aan de deur geleverd

Assortiment
Soms toch nét niet wat je zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
een makkelijke site waar je makkelijk kunt vinden waar je naar op zoek bent

Service
super snelle levering van bestelling ..echt super !

Assortiment
er is genoeg keuze in iedere prijsklasse

Aanbeveling
dit was de 1-ste keer dat ik bij coolblue iets heb besteld en ben heel erg tevreden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je iets nodig hebt, Coolblue heeft het.
Handige filters op de site om je Keuze te maken.
Goede plus en min punten over het product en reviews van andere gebruikers.

Service
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

Assortiment
Ze hebben bijna alles

Aanbeveling
Ik vind het een goede, betrouwbare winkel. Ik vind de site enorm handig om het juiste artikel te kiezen en de plus en min punten over een artikel te lezen.
Ik zou bijna een 10 geven maar het kan altijd beter, dus vandaar een 9.

Extra toelichting
Coolblue heeft ook een filter genaamd Coolblue keuze, ik heb gezocht zonder deze filter maar ben uiteindelijk tot dezelfde keuze gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MG 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
duidelijke website

Assortiment
zeer breed aanbod op voorraad

Aanbeveling
gewoon goed
zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manfred 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, snelle levering

Assortiment
vrijwel alles op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
's Avonds gemakkelijk gevonden wat ik zocht en meteen besteld. De volgende dag al in huis. Top!

Service
Super snel

Assortiment
Ik vond meteen wat ik zocht voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

chocoladedroom 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
van achter je computer zoeken , vergelijken ... hoe simpel wil je het hebben .
en aangezien wij een eigen bedrijf hebben en dus beperkt "vrije"tijd om te zoeken is dit gewoon DE uitkomst

Service
gewoon super service , vrijdag besteld en zaterdag had ik al de nieuwe wasmachine , met gratis stofzuiger

Aanbeveling
de super snelle levering , en je kunt via track en trace gewoon zien waar de bestelling is via een land kaart hoe cool( bleu) is dat ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine Oostens 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
intijpen, zoeken, bestellen
Zo eenvoudig

Service
zaterdag besteld, zondag geleverd

Assortiment
vindt wat ik nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden op de website!

Service
De volgende dag al in huis. Netjes verpakt.

Assortiment
Veel producten! Mis alleen beetje de Apple watch producten.

Aanbeveling
Fijne (online) winkel waar ik vaker bestel!

Extra toelichting
Apple watch producten in de webshop! Die van Apple zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pontier 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een goede makkelijke website!

Service
Alles perfect verpakt, de volgende dag in huis!

Assortiment
Voor de tweede keer hier iets besteld, dus nog weinig ervaring met andere artikelen.

Aanbeveling
Hele goede service!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelke 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke webshop.

Service
erg snelle levering

Assortiment
ik kan alleen neutraal antwoorden omdat ik het assortiment niet goed ken.

Aanbeveling
Zo ver ik begrepen heb, is coolblue goed voor haar personeel. Dat is belangrijk voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frank 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurig te vinden wat ik zocht

Service
Netjes geleverd

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
S avonds om 21.00 uur besteld,de volgende dag om 10 uur. Geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francisca 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke,overzichtelijk website met uitleg en een klantenservice tot heel laat bereikbaar.

Service
Medewerker klantenservice zeer vriendelijk,meedenkend en geduldig. Medewerkers bezorgservice ook erg vriendelijk.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Een aanrader! Bijna tot middennacht je bestelling plaatsen en de volgende ochtend al in huis hebben. Zeer goed geprijsd met vele extra's aan service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne Hartman 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer groot assotiment.Prima website.

Service
Ook indien je iets wilt terugzenden, staan ze klaar met advies en hulp.

Assortiment
Wat vind je er nu niet??

Aanbeveling
Een 10 geef ik niet zomaar weg, maar zij zijn er dichtbij.

Extra toelichting
Ga zo door. Laat de aandacht niet verslappen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 03-04-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Personeel is weet allemaal erg veel van de producten en kunnen alle mogelijke vragen beantwoorden.

Service
als je de winkel binnenkomt krijg je gelijk een kopje thee of koffie aangeboden en wordt je zodra je aan de beurt bent naar de werknemer gewezen die je gaat helpen.

Assortiment
Ze hebben alles, van stofzuigers tot telefoons.

Aanbeveling
Gewoon super service en een super bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat overzichtelijk bij elkaar. Je kan daarna zelf een selectie maken wat voor jou belangrijk is.

Service
Coolblue had jaren geleden service al hoog in het vaandel. En dat geldt nu nog steeds. Als je bij Coolblue iets koopt, dan je er van op aan, dat als er problemen zijn, je goed wordt geholpen.

Assortiment
Tja, wat hebben ze niet? Er is keuze genoeg.

Aanbeveling
Mijn persoonlijke aanbeveling is een 10. Websites zijn goed op orde en overzichtelijk. De service is dit in orde. Dit is de winkel en website waar men nog echt de slogan kent: De klant is koning.

Extra toelichting
Ik geef 4 keer een 10, ik zou echt niet weten wat Coolblue nog kan verbeteren. Ik heb er in ieder geval goede ervaringen mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lian 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke website. Bestellen is eenvoudig

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Snelle levering, ontspanningsoefeningen om het wachten minder stressvol te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
producten zijn makkelijk te vinden en er is een keuzehulp. je kunt filters instellen om je keuze te vereenvoudigen.

Service
bijzonder goed, 's avonds laat besteld en de volgende dag gratis geleverd is top!

Assortiment
Natuurlijk heeft coolblue niet alles maar wel een ruime keuze.

Aanbeveling
goed assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering zijn pluspunten.

Extra toelichting
doos werd in nog grotere doos geleverd, helaas was de verpakking van de cartridges wel geplet door de doos van de printer. cartridges zelf waren niet beschadigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews