coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42760 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1450 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anita 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, snel verzonden en handige youtube filmpjes.

Assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

cool blue 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk weergegeven op de site

Service
snelle levering

Aanbeveling
laat zien wat ie heeft en wat ie heeft levert ie snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle afhandeling. Makkelijk bestellen en klantvriendelijk bij vragen.

Service
Snelle service bij vragen.

Assortiment
Hele uitgebreid in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Goede webshop! Fijne afhandeling en erg klantvriendelijk.

Extra toelichting
Een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fee 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles is overzichtelijk en duidelijk

Service
Wasmachine en droger besteld, service, aanbod en levering was super!

Assortiment
gevonden wat ik zocht dus dat is goed he?

Extra toelichting
Als je twijfelt of je bij coolblue moet bestellen neem ik je bij deze de twijfel weg. ik zal voortaan vaker bij CoolBlue bestellen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alida 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Gratis verzending. Via mail wordt je op de hoogte gehouden van je bestelling/levering.

Assortiment
Voldoende keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 02-05-2016 In de winkel gekocht
Aalsterweg Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
moderne,duidelijke website
perfect bestelproces

Service
heel goede en vriendelijke service

Assortiment
voldoende assortiment en goede kwaliteit/prijs verhouding.
Persoonlijk zou ik het wel prettig vinden,als het bouwjaar van het apparaat vermeld zou worden.

Aanbeveling
alles klopte !

Extra toelichting
ook in de fysieke winkel in Eindhoven ben ik geweldig geholpen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitgebreide productspecificaties, plus- en minpunten en vergelijkingen met andere producten.

Service
Als er iets niet klopt wordt het snel en goed opgelost. Bij vragen krijg je snel antwoord. Uitgebreide verzendmogelijkheden voor weekend- en avondlevering: ideaal voor iemand die fulltime werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Galaxie 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Vriendelijke telefoonmedewerkers en goed bereikbaar. Wasmachine werd tot twee keer toe beschadigd geleverd door Dynalogic. Coolblue heeft dan wel een 10% coulance korting maar daar heb je niks aan als het product door de beschadiging niet werkt. Wel goed dat retourzending steeds gratis is. Helaas lastig om een toezegging te krijgen dat de derde keer wel foutloos gaat dus wellicht ga ik toch naar een andere winkel. Ik vraag me af of Coolblue wel kwaliteitscontroles doet met hun bezorgdiensten.

Aanbeveling
Dynalogic sucks! Tot twee keer toe een beschadigde wasmachine geleverd gekregen, de tweede nog erger dan de eerste. De deuken aan de achterkant waren niet enkel optisch maar hadden effect op het centrifugeren omdat de trommel tegen de deuk aankwam en een hels kabaal maakte. Ook beschadigden de bezorgers de cv ketel naast de wasmachineaansluiting met hun gereedschap en duwden bijna een kast om. Wm ook heel slordig bevestigd; slang niet netjes weggewerkt achter machine maar stak in alle richtingen uit. De bezorgers wisten zelfs niet wat waterpas was toen ik vroeg of ze de wm waterpas wilden plaatsen. Durf bijna geen nieuwe wm meer te bestellen bij Coolblue - ondanks goeie retour en bestelservice- uit vrees voor weer een logistiek drama van Dynalogic.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Coolblue 03-05-2016

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor deze terugkoppeling maar wat ontzettend vervelend dat tot twee keer toe de bezorging op deze manier verlopen is. We kunnen ons zeker voorstellen dat u hier zich niet prettig bij voelt en we kijken graag met u mee.

Het is niet de bedoeling dat u een defect apparaat binnen heeft. Draait de machine wel naar behoren? Onze oprechte excuses voor dit voorval. Stuur ons gerust het ordernummer door, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Martijn 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk bestellen.

Service
Coolblue komt de beloftes na. Zonder gedoe.

Assortiment
Op gebied van elektronica.

Aanbeveling
Geweldige ervaringen met dit bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 02-05-2016 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
al jaren tevreden en nog geen enkele negatieve ervaring gehad.

Assortiment
De enige opmerking die ik tot nu toe kan geven heeft betrekking op 1 artikel, een accesoire voor mijn Delonghi koffiemachine.
De ontkalker kost bij jullie 15 euro terwijl hij op alle andere plaatsen 10 euro kost.
Heb dit altijd vreemd gevonden zeker gezien jullie andere prijzen die steeds heel goed zijn.
Dus deze ga ik dan ook ergens anders halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 02-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Levering op zondag is een flop. We bestellen bewust bij coolblue (die gemiddeld toch duurder is) om op zondag nog het pakje te ontvangen. Zowel coolblue als bpost gaven aan te leveren tussen 10 en 18u, niemand gezien. Pakje zal dus op maandag toekomen terwijl we niet aanwezig zijn.

Service
Levering op zondag is een flop. We bestellen bewust bij coolblue om op zondag nog het pakje te ontvangen. Zowel coolblue als bpost gaven aan te leveren tussen 10 en 18u, niemand gezien. Track & trace gaf ook steeds foutieve informatie.

Assortiment
Ruim assortiment.

Extra toelichting
Ze maken reclame met leveringen op zondag, dit zou een extra "service" zijn. Deze service zit verwerkt in de prijs waardoor coolblue vaak duurder is. De service werkt dus nog niet zoals het hoort.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Theo 01-05-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website om je te orienteren; uiteindelijk bij een fysieke winkel het product bekeken en aangeschaft

Service
vriendelijk en geduldig geholpen in de winkel

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede (eerste) ervaring met Cool blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard de Vos 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke web shop

Service
Snelle correcte levering deskundig personeel

Assortiment
Ruim assortment veel artikelen voorradig

Aanbeveling
goed en vakkundig personeel we ten waar zip over praten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Janssen 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel te doen

Service
Verschillende manieren van betalen

Assortiment
Goed gesorteerd

Aanbeveling
Goede winkel, makkelijk en snelle levering.Lenovo Tab 2 A10-30 16 GB Blauw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Pauwels 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan zo op hun site zien en zoeken wat je nodig hebt.

Service
Ze hebben een hele goede service, dat staat bij Coolblue hoog in het vaandel.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, je vindt altijd wel iets wat je hebben wilt.

Aanbeveling
Het is gewoon een top winkel, je kan ook zelfs naar een van hun winkels om het zonder internet te bekijken.

Extra toelichting
Heeft eigenlijk geen toelichting nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanneke 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is logisch ingericht, dus je vindt alles makkelijk

Service
goede informatie en snelle bezorging

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
ga ik de volgende keer weer heen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk!

Service
Altijd bereikbaar en wordt goed geholpen bij problemen.

Aanbeveling
Alles te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sabine 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen vanuit je zetel thuis, duidelijk uiteenzetting van produkten en vergelijken van prijs/kwaliteit!

Service
Snel besteld ,betaald en geleverd!

Assortiment
Veel keuze in diverse prijsklasse,duidelijk uitgelegd.

Aanbeveling
snel , praktisch en betaalbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Janssen 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, overzichtelijk en betrouwbaar.

Service
Netjes verpakt, track and tracing.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Alles is goed afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alida O 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hey bestellen great altijd erg eenvoudig. De product informatie Is erg volledig, zodat ik ook weet dat ik het juiste artikel bestel.

Service
Het artikel dat ik bestelde, was nodig voor vakantie (plotseling). En omdat Coolblue ook levert op zondag, was het artikel op tijd geleverd!!

Assortiment
Veel keus, in veel productgroepen.

Aanbeveling
Ik shop hier graag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coolbleu rotterdam 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dit is geweldig wat een service

Service
service is 100%

Assortiment
top

Aanbeveling
ik geef deze winkel een vette tien

Extra toelichting
ga zo door beter kan het niet is nu al top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel overzichtelijk

Service
Goede informatievoorziening bij producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harald 01-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Website was overzichtelijk en eenvoudig. Prima communicatie over de bestelling en nadat de bestelling geleverd was.

Service
PostNL kwam bezorgafspraak niet na (ze stuurde die dag een sms dat ze na 16:30 zouden komen, dus wij hebben gezorgd dat er iemand thuis kwam want we wilde het product die dag hebben, maar PostNl kwam om 14u al langs en meldde dat er niemand thuis was en ze de volgende dag weer zouden langskomen) en Coolblue verexcuseerde zich maar kon daar niks aan doen terwijl ik vind dat zij wel verantwoordelijk zijn voor hele proces.

Aanbeveling
Tot aan de sales alles prima maar dan wordt de verwantwoordelijkheid van de aflevering afgeschoven naar bezorgdienst

Extra toelichting
Als een klant iets koopt waarbij jullie pretenderen dat het de volgende werkdag geleverd wordt als het voor een bepaalde tijd geleverd wordt, schuif dan niet de verantwoordelijkheid af naar de bezorgdienst als deze de afspraken niet nakomt of reageer anders naar je klant als dit het geval is en schuif die verantwoordelijkheid niet af.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 01-05-2016

Hoi Harald, bedankt voor uw bestelling! Wél vervelend om te lezen dat wij de verantwoordelijkheid afschoven op PostNL. Dit is niet hoe het normaal gesproken gaat. We zijn het zeker met u eens dat de verantwoordelijkheid bij ons ligt. We nemen dit mee en zorgen dat dit intern besproken wordt. Bedankt voor uw review en nog een fijne avond.

Reageer

Jerry 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden, makkelijk betalen en super snelle levering!

Service
Duidelijke informatie over bestelling en levering.

Assortiment
Werkelijk alles is er te vinden!

Aanbeveling
Gewoon een goede duidelijke winkel waar van alles te koop is voor een goede prijs en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Mudde 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Assortiment is op de website overzichtelijk en levering is erg snel.

Service
Met een eerdere aankoop waren problemen en ik kreeg een nieuw apparaat.

Assortiment
je kunt het eigenlijk niet bedenken of ze kunnen het leveren

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden met coolblue en kijk dan bij een aanschaf ook eerst bij hen.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk het product te vinden, duidelijke uitleg en overzichtelijke website

Service
Super snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jenny hoogland 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag besteld morgen in huis
fantaschtis

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ernesto 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super

Service
Onlangs een hoesje gekocht voor mijn i-phone 6s, deze zou waterdicht moeten zijn maar helaas brak een pennetjes af. Binnen twee dagen had ik een nieuw product op de mat.
Het is niet de 1e keer dat Coolblue zo mijn problemen oplost. Ik koop regelmatig (zeg maar bijna alles) bij Coolblue en elke keer overnieuwd zijn ze de beste in service. Ze maken nooit een probleem achteraf.
Het is nu wel het moment om ze een grote
compliment te geven.
Super en bedankt
P
Gr . Ernesto Garay

Assortiment
Het assortiment kan iets beter

Aanbeveling
Super service. Vooral als het niet goed gaat

Extra toelichting
Super winkel en ze komen altijd hun woord na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Langelaar 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne overzichtelijke site

Service
Goede retourmogelijkheden. Zeer vlotte reactie

Assortiment
Heb tot nu toe altijd gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Fijne webwinkel. Zeer klantvriendelijk.

Extra toelichting
Fijne overzichtelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen, account aanmaken, betaling en bezorging liep allemaal erg soepel. Alles zit logisch in elkaar en is makkelijk te vinden op de website.

Service
bestelling netjes en snel afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk

Service
Goede service

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Duidelijke overzicht

Extra toelichting
Goede webshop en duidelijke overzicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

adrie 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk en een goed overzicht

Service
zeer correct met goede na info

Assortiment
Wat ik zocht vond ik bij coolblue mijn gekocht product voldoet aan alle eisen.

Aanbeveling
Is in alle opzichten een winkel met betrouwbaarheid.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden met zoals aankoop als afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de site van Kieskeurig kwam ik na de selectie van het koffie-apparaat op basis van kostwn- en service-afweging op de site van coolblue. Het kostte slechts een paar stappen om het juiste apparaat in de juiste kleurstelling te selecteren. Simpel en effectief!

Service
Na het invullen van mijn bestelling op zaterdagmiddag (na mislukte bezoeken bij Media Markt en BCC, met weinig servicegerichte ondersteuning) kwam in beeld, dat de bestelling op zondag zou worden bezorgd. Ik vermoedde, dat dat een vergissing was en de bestelling maandag bezorgd zou worden. Nee dus, bezorgen echt op zondag. Was het eerst nog een tijdvak tussen 12.00 en 18.00 uur, later werd dat bijgesteld naar het tijdvak 14.00 - 16.00 uur. En inderdaad, bezorging van het Nespresso-apparaat om 14.30 uur. Prima en toch ook onverwachte (aangename) service!

Assortiment
Daar waar ik het Nesoresso-apparaat in de kleur Sky Blue wilde hebben was dat op dat moment niet mogelijk bij de Media Markt en ook niet bij BCC. Ook geen verdere poging mij te helpen. Niet op voorraad in de winkel? Jammer dan, wij kunnen u niet helpen. Bij coolblue kon ik direct via de site elke gewenste kleur kiezen! Zo moet het! Ook de aandacht na de aankoop is mij opgevallen!

Aanbeveling
De webwinkel is erg overzichtelijk en het wordt heel snel duidelijk hoe een en ander functioneert.

Extra toelichting
De duidelijkheid van de site, het uitgebreide assortiment op meerdere gebieden, het gemak van het bestellen, de servicegerichtheid van het bedrijf tijdens de koop van het product en de aandacht voor de klant ook na de aankoop van het product hebben mij aangenaam verrast. Het staat voor mij vast, dat ik bij een eerstvolgende aankoop automatisch aan coolblue zal denken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website, producten zijn makkelijk te vinden.

Service
AL mijn bestellingen worden op tijd geleverd. Retour sturen is ook nooit een probleem.

Assortiment
Ruime assortiment voor elk budget.

Aanbeveling
Als webwinkel vind ik coolblue de beste van Nederland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle en duidelijk informatie op de site. Ook retouren is zeer gemakkelijk

Service
Hier heb ik nog geen gebruik van gemaakt maar de hulp in de winkel bij aankoop was al ok. Dus veronderstel de service ook

Assortiment
Soms ontbreken er toch interessante accessoires

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen gezien het grote gemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Julia Koppejan 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Fijne website!

Service
Niet normaal zo goed als de service is. In ons geval geweldige opvolging van ouderenmobiel die na een maand kapot was door val van oude vader samen met zijn mobiel en binnen 3 dagen een nieuw exemplaar in huis. Fantastisch!

Aanbeveling
Door onze ervaring met hun geweldige klantenservice. Hier is de klant nog koning en ga je voortaan met al dit soort behoeften eerst naar Cool blue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doubleyou 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer eenvoudig en duidelijke omschrijving voor een besgtelling te plaatsen

Service
technisch goed onderlegd en respekteren van vooropgestelde leveringstermijn

Assortiment
keuze tussen verschillende toestellen met motivatie van hun technische mogelijkheden...;

Aanbeveling
Geen noemenswaardige opmerking. Een betrouwvolle en klantvriendelijke leverancier van diverse produkten met een duidelijke omschrijving van de mogelijkheden van het product.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer gemakkelijk te gebruiken.

Service
De router werd snel en zonder problemen geleverd.

Assortiment
Je hebt de keuze uit voldoende verschillende apparaten en het is gemakkelijk te sorteren op prijs of best verkocht etc.

Aanbeveling
Ik ken geen betere webshop in NL.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton O 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede en snelle bediening.

Service
Uitstekende coulance: omruil van defecte camera werd nog dezelfde dag geregeld.

Assortiment
Identieke camera was niet onmiddellijk leverbaar; een vergelijkbare camera van een ander merk was twee dagen later geleverd en het prijsverschil teruggestort.

Aanbeveling
Duidelijke omschrijvingen van producten, prima prijs-kwaliteit verhouding, bijzonder coulante behandeling en zeer vriendelijke telefonische service.

Extra toelichting
Gewoon héél goed. Ik kom terug!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefaan 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk het beste product te vinden

Service
Product niet ok is gratis terugsturen en 2 dagen later staat er een ander nieuw product aan de deur

Assortiment
Groot en gemakkelijk te vergelijken

Aanbeveling
Zeer overzichtelijke site waar je snel en makkelijk het beste product kan kiezen. Gedaan met tientallen sites te doorzoeken om het beste product te vinden. Zeer bereikbaar om vragen te stellen en hun service is top.
Een product voldeed niet aan ons wensen deze terug gestuurd dit zonder allerlei moeilijke vragen te hoeven beantwoorden en na 2 dagen hadden we een ander nieuw product in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochen 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
afbeeldingen van diverse radio's is welkom voor de juiste keuze

Service
niet de juiste kan je m kosteloos terug sturen, en de volgende proberen indien nodig.

Assortiment
keuze in verschillende series radio's van dezelfde type auto.

Aanbeveling
vriendelijkheid, juiste raad (geen 'geld verdien instelling') menselijke adviezen etc.

Extra toelichting
wat betreft de iso stekker voor de auto's, radio typeaanduiding zou de aankoop vereenvoudigen.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eef blommers 29-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
bestellen gaat makkelijk

Service
als je pakket niet wordt afgeleverd, dan begint het drama bij Coolblue

Aanbeveling
als blijk dat Post NL het pakje niet heeft afgeleverd, zie dan maar je spullen te krijgen

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend
Jochen82 29-04-2016

dit is een bekend verhaal!
maar dit is niet alleen bij Coolblue.nl

dit probleem is ook bij Mediamarkt.nl Bol.com en nog andere webshops zelf bij Marktplaats.

zelf ook aan de hand gehad en dit is een probleem van postnl erg hinderlijk.
en als oplossing geeft postnl slechts 1 oplossing:

je mag 1 maal op hun kosten nog een soortgelijke zending doen (wel binnen 3 maanden).

Officiele reactie van Coolblue 03-05-2016

Beste heer/mevrouw Blommers,

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling maar wat ontzettend vervelend om te zien dat u zo lang heeft moeten wachten. Onze oprechte excuses voor dit ongemak, dit is zeker een vervelende situatie geweest. We zien dat u intussen alles in ontvangst heeft kunnen nemen. Is de inhoud verder helemaal naar wens? We horen het graag als we eventueel nog iets voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Vos 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Leuke site, gemakkelijk bestelling te plaatsen

Service
Geen minpunten

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Kan geen minpuntje bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elly 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
GEmakkelijke en snelle website

Service
Volgende dag al geleverd, ondanks bestelling op zondag

Assortiment
Genoeg keus uit uitgebreid aanbod

Aanbeveling
Geen minpunten. Gekochte artikelen voldeden aan de verwachting

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bekend bij Kieskeurig.nl 29-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Alles keurig tot dat er wat met het product aan de hand is, dan wordt het cijfer 8 van gemak een 8 van ergernis.
Jammer deze optie niet inde review zit. ;)

Service
Alles prima geregeld tot er wat fout gaat. Dan zijn ze niet thuis.

Aanbeveling
Bij problemen krijg je geen of slecht reactie en ze komen niet met oplossingen. Alleen met niet na gekomen beloftes.

Extra toelichting
Ik heb een Asus i3 Laptop gekocht bij de laptopshop. Deze laptop was de keuze van Coolblue. Ze hadden een mooie aanbieding. Deze aanbiedings laptop was helemaal nagekeken en echt helemaal nieuw, alleen maar uit de verpakking geweest. Gewoon met de volledige twee jaar garantie. Bij aankomst bleek de laptop ventilator een te luid lawaai te maken, een heel erg doordringend geluid. Vervolgens de laptop terug gestuurd onder garantie. Na ontvangst bij Coolblue een standaard mail ontvangen dat ze de oplossing hadden en ik mijn geld terug zou krijgen.... Gelijk gebeld met ze, belofte dat ik die dag terug gebeld zou worden. NIET gebeurt. Weer zelf gebeld, weer de belofte dat ze de volgende dag zeker terug zouden bellen, weer NIET gebeurt. Weer zelf gebeld, er zou toch zeker aan het einde terug gebeld worden. Weer NIET gebeurt. Weer zelf gebeld, oplossing aangebracht ik kon anders wel de zelfde laptop weer bij ze kon bestellen, Ik moet dan wel MEER geld betalen voor precies dezelfde laptop. Oh ja, voor deze bestelling ook dezelfde laptop besteld. Deze werd na een uur geannuleerd. Zou automatisch direct of anders met 2 a 3 dagen mijn geld terug krijgen. Hier ook twee keer achter aan moeten bellen. Bij elk gesprek kreeg ik te horen: sorry meneer op een of andere manier is de terug betaling niet goed verwerkt, het zou nu in orde moeten komen. Dus uiteindelijk een week moeten wachten voor ik mijn geld terug had.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 29-04-2016

Beste,

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling maar wat ontzettend vervelend om te moeten vernemen dat het zo mis is gelopen. Onze oprechte excuses hier voor, dat is zeker niet onze bedoeling geweest.

Graag kijken we dan ook met u mee. Kunt u eventueel het ordernummer van deze bestelling aan ons doorgeven? Hopelijk kunnen we snel tot een oplossing komen. We horen graag van u.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Bekend bij Kieskeurig.nl 29-04-2016

Beste Coolblue,

Het gaat om order 16604507 c.q. retour 1344701.
Tevens zou ik nog steeds worden terug gebeld, over uitleg van de gang van zaken, hoe het zit met mijn 2 jaar garantie.
Dit is UITERAARD nog steeds NIET gebeurt. Dus gelukkig zijn jullie wel consequent. ;)

M.v.g.

Bekend bij Kieskeurig.nl 05-05-2016

Mijn bevinding is dat, ook na bovenstaande mooie reactie van Coolbue er geen contact wordt opgenomen.
Mijn conclusie: Dus veel mooie praatjes maar als het er op aankomt zijn ze niet thuis. Mijn bevindingen zijn: Coolbue geeft alleen maar valse beloftes.

Reageer

Tko 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als je de winkel binnenkomt, word er gelijk vriendelijk gevraagd of ze mogen helpen

Service
Duidelijk voor de klant en vriendelijk

Assortiment
Heel uitgebreid en overzichtelijk

Aanbeveling
Vriendelijk en uitnodigende winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniela 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De producten zijn goed te vinden, groot assortiment. Alleen de omschrijving van telefoonabonnementen is soms onduidelijk. Aanbiedingen zie je niet terug in je bestelling maar krijg je uiteindelijk wel.

Service
Ik werd zowel via de chat als per email snel en netjes geholpen.

Aanbeveling
Gewoon fijne winkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

HS 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handig, vanuit de keukentafel bestellen. Weten dat via kieskeurig.nl je altijd de juiste keuze maakt.

Service
Geweldig, om 18.00 uur besteld en de volgende morgen om 10.30 uur gaat de bel. Pakketje is geleverd! Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestellen volgende dag in huis

Service
snel

Assortiment
voldoende keuze

Extra toelichting
Mooi telefoonhoesje, was goedkoopste via google.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site overzichtelijk en filters om alles wat je niet nodig hebt te laten verdwijnen

Service
Maakt waar wat het belooft

Assortiment
Heeeeeeeel veel spullen van alles wel iets. Je kan nooit alles hebben

Aanbeveling
Heerlijk om hier rond te struinen

Extra toelichting
De " Een tweede kansje" was een lot uit de loterij. Gewoon prima alleen de verpakking was wat mis mee. Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews