coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42511 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2723 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

desmecht johan 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles was duidelijk te vinden.

Service
levertijd was perfect.

Assortiment
Voldeed aan mijn verwachtigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cee 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website. Overzichtelijk

Service
Prettig dat het volgende dag al werd bezorgd

Assortiment
Genoeg keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Freddy 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel-goed en makkelijk kiezen

Assortiment
Veel artikelen en steeds voorradig

Aanbeveling
Zeer snel aan huis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had snel gevonden wat ik zocht.

Service
De bestelling werd de dag nadien bij ons thuis geleverd.

Assortiment
Ik had verscheidene opties en koos zelf hoeveel ik ervoor wilde betalen.

Aanbeveling
Snel, makkelijk en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bompa Jan 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had mijn toestel op zaterdag besteld en dit werd zelfs op zondag geleverd. Fantastisch...

Service
Werd zoals beloofd via mail, op zondag geleverd.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment, heb steeds gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Gemakkelijk, stipt en vriendelijk.

Extra toelichting
Doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenniffer 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle service! Zaterdag besteld,zondag geleverd. In de winkel is het duurder, het was een mooie korting van liefs 20euro,altijd mooi meegenomen.

Service
Snel

Assortiment
Veel keuze en mooie kortingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede uitleg van de producten op de site, makkelijk te vergelijken

Service
vlotte afronding van de bestelling, vlugge, goede en correcte levering

Assortiment
Keuze genoeg om te vergelijken

Aanbeveling
Vlugge, correcte verwerking en levering van de bestelling via internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S de Waal 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige filters om tot een makkelijke keuze te komen!

Service
Zoals beloofd dezelfde dag verzonden en de track en trace gekregen. De volgende dag ook nog een mailtje dat de bezorger onderweg was.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima aanbod, genoeg filters om zelf een keuze te maken.

Extra toelichting
nee, ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael De Geest 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel snel besteld en nog sneller geleverd

Service
Had dringend een langere tv stroomkabel nodig en zag op coolblue een staan om 23.00 savonds en de volgende dag om 10.00 smorgens stak hij in de bus

Assortiment
Heel veel verschillende keuzes

Aanbeveling
Nooit slecht geweest met coolblue

Extra toelichting
Alles perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Is super snel en ook op zondag dit is echt handig ivm m'n werk top

Assortiment
Mag van mij nog meer bij komen

Aanbeveling
Een tien voor heel de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 02-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk alles te vergelijken

Service
Niets op aan te merken

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cliënt Lint 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
In nauwelijks enkele minuten is alles elektronisch afgehandeld. Met account inloggen - wat soms omslachtig kan zijn - was zelfs niet nodig.

Service
Vraag gesteld via Twitter, in minder dan een half uur (zoals aangegeven), een vriendelijk antwoord.

Assortiment
Ik had mijn Nespresso-machine graag in een andere kleur dan zwart, maar dat was niet op voorraad. Ik kon niet wachten, want dan kwam mijn koffiekorting in gevaar.

Aanbeveling
Alles vlot verlopen, vriendelijke bediening, ook al verliep alles via 'geschrijf'. Ik ben benieuwd of de nazorg (hopelijk niet direct nodig) ook zo efficiënt is.

Extra toelichting
Heb de fysieke winkel al eens bezocht en kreeg een erg professionele indruk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Denis 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit de luie zetel

Service
Zeer snel

Assortiment
Muziekartikelen ontbreken

Aanbeveling
Perfecte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke info op de site

Service
supersnelle levering, zaterdag besteld, zondag geleverd

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
zeer goede online shopervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verja 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijkheid van de aangeboden produkten

Service
Snel en goed

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Alles is vlot verlopen

Extra toelichting
Het afleveren van de goederen via Bpost kan beter. Ervaring met andere afleveraars is beter, maar ja, Bpost is dan ook een staatsinstelling en daar mag je geen super service van verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I phone 5s 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijke website makkelijk te gebruiken

Service
S avonds besteld s morgens om 9u al in huis!

Assortiment
Heel veel keuze en overzichtelijk

Aanbeveling
Over alles tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spunter 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goed georganiseerd.

Service
Zeer behulpzaam personeel

Assortiment
Ruime keuze van producten, eventueel vervangproduct wordt medegedeeld.

Aanbeveling
Alles klaar en duidelijk weergegeven.

Extra toelichting
Globale werkwijze is echt professioneel . Heb het toestel nog niet geprobeerd , hopelijk kan ik ook voor dit onderdeel een 9 geven...maar denk het wel en laat ons hopen dat de na-service ook een 9 waard is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maes 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen enkel punt gehad waaraan ik twijfelde of dat niet duidelijk was.

Service
De dag na de bestelling al meteen de levering. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door middel van zoek functie product gezocht en direct op de juiste pagina gekomen

Service
Na de bestelling , die eenvoudig middels stappen plan , is te voltooien ontvang je een mail waarin je bestelling wordt bevestigd . Op de dag van bezorging , in mijn geval de volgende dag , ontving ik een sms met de tijdstip waarop het pakketje te verwachten is .
Door de keuze in dag , tijd en locatie is alles naar eigen wens in te vullen voor een prima bezorging

Assortiment
Nu 3 maal iets besteld en altijd was het product in het assortiment

Aanbeveling
Makkelijk , vertrouwd , prima service , ruim assortiment , eenvoudige site ,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 02-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Assortiment
kom snel weer bij coolblue als ik iets nodig heb.

Aanbeveling
Is wel persoonlijk

Review criteria:

Goed

Reageer

Jan accountant 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon even op de website nieuwe lader voor iPhone zoeken en klaar!

Service
Super, &'#39;s avonds om 20u direct bevestigingsmail ontvangen en enkele uren later mail dat het product verzonden is. 's Anderendaags om 10u was de bestelling al geleverd!

Assortiment
Je hebt er gewoonweg alles.

Aanbeveling
De max.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke zoekmachine op de site. Je komt lekker snel bij je product.
Ook het bestellen wijst zich vanzelf.

Service
Je wordt via de mail heel goed op de hoogte gebracht van je bestelling. Ik kreeg zelfs een mailtje dat mijn pakket was overgedragen aan de bezorger (en ik had al een track and trace gehad)

Assortiment
Ik heb heel specifiek gezocht, dus dat weet ik niet heel goed, maar ik heb hier ook al eerder besteld en ze hadden telkens het product dat ik zocht.

Aanbeveling
Prima afhandeling en ontvangen zoals de foto's op het plaatje beloofden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan B 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was snel gevonden

Service
Direct na de bestelling een ontvangst bericht is belangrijk omdat je hebt betaald en je dan zeker weet dat het allemaal is goed gegaan

Assortiment
Nog niet eerder voor niets gezocht

Aanbeveling
Gaat vlekkeloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Willem 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel duidelijk, enkel is het soms verwarrend met de verschillende websites

Service
Top!

Assortiment
Voornamelijk elektronica

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon opzoeken en in de winkelmand smijten, makkelijker kan niet

Service
om 22u besteld, volgende dag (op een zondag!) om 16u pakket ontvangen

Assortiment
heel uitgebreid

Aanbeveling
Ik heb de prijs vergeleken voor het product dat ik wilde en het was echt de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pien 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Snelle en goede levering

Assortiment
Veel keus voor goede prijzen

Aanbeveling
Erg fijne winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koen 02-02-2016 In de winkel gekocht
Gent
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Strakke, gebruiksvriendelijke webshop

Service
In de CoolBlue winkel werden we goed geholpen.

Assortiment
Ruime keuze aan broodtoestellen.

Aanbeveling
Mijn go-to webstore.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
in 123 een item besteld

Service
Na een foutieve bestelling werd ik binnen de 10 min. geholpen

Assortiment
Meestal is alles te vinden, maar heel zelden net niet hetgeen dat ik zoek

Aanbeveling
Een groot assortiment, zeer overzichtelijk bijgehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Coolblue doet wat het belooft

Service
Bestelling de volgende dag ontvangen

Aanbeveling
Nog te weinig ervaring met Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fee77 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijker kan niet.

Service
's Avonds laat besteld, 's ochtends vroeg al geleverd!

Assortiment
Genoeg keuze, soms zelfs teveel...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Best 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is overzichtelijk ingedeeld.

Service
Ik had wat problemen bij mijn eerste bestelling. Tijdens telefonisch contact werd me alle hulp verleend die nodig was. Na ontvangst van mijn bestelling ontving ik een handgeschreven kaartje om te informeren of alles naar wens was verlopen.

Extra toelichting
Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De juiste wasmachine was snel gevonden, eenvoudig te bestellen en binnen 2 dagen bezorgd en aangesloten. Bovendien is de oude meegenomen. Op en top gemak!

Service
Alles verloopt snel en overzichtelijk. Op de dag van bezorging werd ik keurig up to date gehouden mbt de bezorgtijd. Alles werd ook keurig geïnstalleerd.

Assortiment
Volgens mij prima. Ik vond erg snel wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik heb eigenlijk niet of nauwelijks minpunten kunnen ontdekken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip Embrechts 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site, overzichtelijk.
Één enkel minpuntje: we kochten een Side by Side frigo waarbij ook de breedte van groot belang is, het zou wenselijk zijn om ook de breedte te kunnen selecteren bij de zoekopdracht.

Service
Zaterdag bestelling geplaatst en levering al op maandag, correcte tel. hulp, order zeer makkelijk online te volgen

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze, meer dan elders

Aanbeveling
Een 'doorvertellertje'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An Tanghe 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer vlotte online bestelprocedure, flexibel qua betaalmogelijkheden

Service
Vaak 's anderendaags al leverbaar, pakje ten allen tijde traceerbaar

Assortiment
Ruime keuze voor elk van de producten die ik ooit al besteld heb

Aanbeveling
Niets op aan te merken, zelfs de prijzen lijken hoe langer hoe competitiever te worden, wat een tijd geleden nog anders leek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristof 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Winkelen zonder het huis uit te moeten

Service
Correcte levertijd,zelfs op zondag

Assortiment
Hetgene ik nodig had heb ik gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w meijer 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kijken,kopen en volgende dag in huis

Service
Snelle levering en keurig verpakt

Assortiment
Van ieder wat wils

Aanbeveling
Mooi site....goedkoop....snelle service....keurig verzorgt geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
deze manier van winkelen is de top - geen parkeerkost of -stress, geen volk en druk gedoe rondom je - rustig reviews lezen, vergelijken, etc...

Service
alles netjes volgens afspraak en op tijd - zo hoort het ook, zo mag het ook, zo moet het ook. Hiermee kweek je vertrouwen.

Assortiment
ruim en divers aanbod, alles overzichtelijk, wat wil je nog meer?

Aanbeveling
De levering op zondag was de kers op de taart!!

Extra toelichting
wat mij betreft zal ik bijna niet meer anders winkelen - alle comfort en gemak vanachter je eigen pc en het wordt meteen aan je deur afgeleverd voor €0 extra.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emma 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon makkelijk vinden wat ik zocht.

Service
Bestelling was de volgende dag in huis.

Aanbeveling
Niet duur. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Merx 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime keuze

Service
vlotte afhandeling

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
goede ervaringen met dit bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivo 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke stappen binnen het bestel proces. Echter had ik niet door dat mijn betaalmethode automatisch op 'betalen per bankoverschrift' stond waardoor het een aantal dagen duurde voordat ik mijn bestelling had.

Service
prima service, ik ben duidelijk te woord gestaan na het bellen van de helpdesk. Echter kon er op dat moment helaas niets gedaan worden om mijn foutje terug te draaien.

Assortiment
brede keuze binnen verschillende productgroepen

Aanbeveling
goede, snelle en duidelijke service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobG 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vlotte keuze , vlotte en veilige betalingsmogelijkheid , vlotte levering.

Service
Wat de levering betreft : s'anderendaags zoals vermeld op de website.

Assortiment
Groot assortiment. Aangezien ik heel gericht een product zoek , na voorafgaande selectie , is het uitpluizen van het assortiment er niet bij. Wel vind ik praktisch altijd wat ik zoek.

Aanbeveling
Winkelen zonder poespas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ludo vermiert 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles goed te vinden

Service
snel antwoorden

Assortiment
kunt niet alles hebben

Aanbeveling
Alles verloopt zonder problemen A+++

Extra toelichting
Houden zo...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Merel 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vond het erg fijn dat ik toen ik mijn laptop bestelde hem meteen de volgende dag op een zondag binnen kreeg

Service
Pakketje was netjes op tijd afgeleverd thuis

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Omdat het een erg duidelijke & handige website is & een van de weinige die ook op zondag thuis bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Agnes Postema 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles overzichtelijk.

Service
Echt de volgende dag in huis, je bestelling te volgen via email.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Snel, betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

maartje30 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
Om 23.40 een wasmachine besteld de volgende dag om 11 uur draaide ik mijn eerste was!

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lost Vining 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker gemakkelijk vanuit je zetel v

Service
Heel vlotte afhandeling t/m de aflevering.

Assortiment
Je kan (bijna) alles vinden op de site.

Aanbeveling
Gewoon super gemakkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nell 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
om 17.45 uur een wasmachine besteld en volgende dag geleverd en niet verplicht een account aan te maken

Service
keurig geleverd, op tijd, netjes van te voren gebeld. Het apparaat naar de kelder gedragen en aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Willy 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop.

Service
Op Coolblue zelf is niets aan te merken, meestal wel op de service van Bpost (reeds 2 maal een bestelling te laat geleverd)

Assortiment
Je vind er bijna alles aan zeer goedkope prijzen.

Aanbeveling
Met de laatste bestelling heeft Bpost pakket 2 dagen later geleverd (maar dat is niet de fout van Coolblue) Anders hadden ze van mij een 10 gekregen.

Extra toelichting
Aan Coolblue : Gebruik een andere bezoergingdienst dan Bpost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CVH 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig om te bestellen, aanbod duidelijk en overzichtelijk.

Service
Prima opvolging, duidlijke e-mail betreffende verzending van pakket.
Snelle en efficiënte levering.

Assortiment
Volledig en overzichtelijk

Extra toelichting
Top winkelervaring, doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NLeenaert 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijk, mooi aanbod en duidelijk

Service
Belofte dat het pakje de dag nadien geleverd zou worden werd nagekomen!

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Betrouwbaar online winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews