coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42325 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dutchboy_41 19-05-2011

Algemene score

10,0
Case had geen goede sluiting, meteen een nieuwe geleverd, zeer goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose1959 19-05-2011

Algemene score

9,0
De PDAshop bood dit artikel voor de laagste prijs aan. Bestelling en betaling verliep zonder problemen. Snelle levering. Stevig verpakt. Prima dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien R 18-05-2011

Algemene score

10,0
Super webshop!
Meteen na het bestellen wordt de bestelling en verzending bevestigd (e-mal en sms).
Vrijdag 's avonds na 21 uur besteld, en zaterdag ochtend al thuisgebracht. En alles zeer goed verpakt.
Wat mij betreft een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boers049 18-05-2011

Algemene score

7,0
Tot de levering geweldig...produkt niet compleet. Afstandsbediening ontbreekt. Ben nu al 3 dagen bezig om mijn klacht behandeld te krijgen. Wordt niet teruggebeld, geen reactie op mijn mails, ben er helemaal klaar mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Rinze1957 17-05-2011

Algemene score

10,0
Nadat de laptop thuis afgeleverd was, deed deze het niet. Meteen gebeld en perfect geholpen. Men heeft mij uitstekend geholpen met hoe ik de laptop weer kosteloos naar Laptop.nl kon versturen.
Binnen een paar dagen andere laptop in huis, tussentijds op de hoogte gehouden via sms en mail over de status van de order.
Al met al, ze hebben er een klant bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan_84 13-05-2011

Algemene score

5,0
's avonds voor 22u besteld, de volgende dag al geleverd...echter het verkeerde apparaat. Gebeld met de klantenservice, bleek dat het eerder ook al was voorgekomen. Kon het apparaat terugsturen (wel antwoordnummer), maar moest hem wel zelf naar het postkantoor brengen. Er waren problemen met de levering van het apparaat, dus ik moest zelf de website maar in de gaten houden om opnieuw te bestellen. Niet echt klantvriendelijk. Na een week had ik mijn geld eindelijk terug. Heb het apparaat niet opnieuw bij Koffiecenter besteld, maar bij Koffiediscounter.nl, daar is alles wel in een keer goed gegaan! Erg jammer van Coolblue, had veel positieve dingen over hun gehoord, maar voor mij eerst geen Coolblue weer...

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

f2sputnik 13-05-2011

Algemene score

10,0
Alles liep van het begin van de bestelling totaan het afleveren van de bestelling zonder problemen.
De gemaakte afspraken werden keurig nagekomen.
De levering zat keurig verpakt.
Al met al gewoonweg uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rp87 11-05-2011

Algemene score

9,3
Alles prima en op tijd afgeleverd. Goed dat ze je op de hoogte houden van de status van je bestelling. Kortom goede ervaring met consoleshop.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien22 07-05-2011

Algemene score

8,5
De tweede reader van Foxit die ik kocht gaf een flets en vervagend beeld als in het directe zonlicht een pagina werd omgeslagen. eReaderstore zorgde binnen een week voor kosteloze retourzending en vervanging van de eReader. Het exemplaar dat ik nu heb werkt probleemloos. Uitstekende en snelle service; ook after sales.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joske3 07-05-2011

Algemene score

10,0
Zeer tevreden, duidelijke website, snelle levering!!
Na het lezen van alle revieuws een "veilig gevoel" om via internet een laptop te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Luyk 07-05-2011

Algemene score

9,5
Gewoon een uitstekende en snelle service. Ik had niet gedacht dat ik het op vrijdag bestelde item zaterdag al in huis had!! Chapeau!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moosie1964 05-05-2011

Algemene score

9,2
21.15 uur besteld en toch de volgende dag ontvangen,super snelle levering kunnen andere winkels een nog een hoop van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva__ 03-05-2011

Algemene score

9,0
Goede, snelle service. Duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sanduz555 03-05-2011

Algemene score

9,5
Bij de Digicamshop hebben ze veel in voorraad, lage prijzen en de service is werkelijk fantastisch! Iedereen wil meteen een smsje krijgen dat het product is ingepakt en klaar voor verzending. De volgende dag heb je het al in huis, geweldig! Ook de service erna is heel goed. je zou echt nooit meer naar een gewone winkel gaan....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle Hummelman 03-05-2011

Algemene score

9,8
Erg tevreden, goede uitleg over de producten en een supersnelle levering. Rond 21:00u besteld op 29 april, en nog geen half uur later kreeg ik per SMS de melding dat mijn bestelling al verzonden was. Helaas vanwege koninginnedag kreeg ik mijn spullen pas maandag. Maar daar kan Laptopshop.nl natuurlijk niets aan doen.

Zeker een adres om als eerste te checken wanneer je iets nodig hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pkuipers 02-05-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering. En nadat ik 'n klein foutje gemeld had, is deze ook zeer snel en naar behoren afgewikkeld.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J . Steijl 02-05-2011

Algemene score

9,7
Online keuze gemaakt voor samenstellen laptop, besteld en direct orderbevestiging en dag later E-Mail met bevestiging verzending. Op afgesproken dag keurig afgeleverd. Chapeau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Blom 02-05-2011

Algemene score

8,0
via Google was de webside te vinden door goedkope laptop in te typen. De afstand van de winkel is niet vwer van mijn woonplaats verwijderd. Binnen een uur werd de bestelling bevestigd. Kon met pinnen afrekenen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

verwend koffiedrinker 02-05-2011

Algemene score

9,0
Ideaal, gratis bezorgen en mits voor 22.00 besteld, de volgende dag al in huis. Tenminste, als je niet zoals ik niet thuis bent en TNT het pakje de volgende dag komt bezorgen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank1948 02-05-2011

Algemene score

9,5
vlotte levering, makkelijke betaling en geen verzendkosten, dan weet je waar je aan toe bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

takkietakkie 02-05-2011

Algemene score

8,3
Snelle en goede levering.Ik vind het zelf ook belangrijk dat er een goede correspondentie klimaat heerst m.b.t. het(aangekochte) product.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oldenhuis 02-05-2011

Algemene score

8,5
De belangrijkste reden om mijn laptop bij de Laptopshop te bestellen was omdat deze een Thuiswinkelwaarborg heeft en omdat het mijn laptop het voordeligst aanbood. De website is bovendien erg overzichtelijk. De laptopshop.nl/Coolblue houd je bijzonder gedetailleerd op de hoogte van de status van de bestelling, en hoewel ik dat zelf niet nodig achtte beviel deze service wel. De toon waarmee je schriftelijk wordt aangesproken is erg vriendelijk. Mijn bestelling werd al binnen twee dagen geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ElsH 02-05-2011

Algemene score

8,3
vriendelijke bediening, correcte levering. Alles keurig geregeld.
Kwam hier ook al voor ander dingen en ook toen werd alles op zeer plezierige wijze afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tunemeloen 30-04-2011

Algemene score

10,0
zeer snelle, correcte en goed gecommuniceerde afhandeling. bereikbaarheid en after sales niet beoordeeld want niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blodhemn 29-04-2011

Algemene score

10,0
Geweldige webshop.
Perfecte service en garantie.
Levering, Binnen voor dat je het weet.
Klantenservice is zeer goed berijkbaar en snel met antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janus29 28-04-2011

Algemene score

9,5
Snel via internet besteld en de laptop werd keurig op de door mij aangegeven dag bezorgd. Helemaal niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chrizzer 28-04-2011

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een nieuwe tondeuse. Uiteraard kun je via internet de nodige vergelijkingen maken, zowel qua prijs als specificaties.
Na even zoeken kwam ik uit bij tondeusestore.nl.
Zij gaven zeer overzichtelijk en uitgebreid weer wat de specificaties van de verschillende apparaten waren en daarnaast zitten ze erg laag in de prijs (ook geen bezorgkosten!)
Na de bestelling kreeg ik al snel een bevestiging zowel per e-mail als per sms (!) dat mijn bestelling in behandeling was genomen. Daarna werd ik per e-mail goed op de hoogte gehouden wanneer mijn bestelling was ingepakt en verzonden naar de bezorger.
Zoals beloofd, kreeg ik mijn bestelling al de volgende dag geleverd. Uitstekende service dus, ben erg tevreden over deze site.
Verder bestaan er naast tondeusestore.nl nog verschillende andere sites van dezelfde beheerder. Deze zullen bij mij zeer zeker in aanmerking komen bij een eventuele zoektocht naar andere apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Leenders 27-04-2011

Algemene score

10,0
Fijne website: zeer overzichtelijk en hij stelt je in staat om goed te vergelijken. Nuttige selectiecriteria. Goede prijzen en vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loske 27-04-2011

Algemene score

8,7
Bestelling volgende dag keurig verpakt binnen. Website is goed, kan qua overzicht (naar mijn mening) nog wat beter. Website goed te bereiken, telefonisch weet ik niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tonzudde 27-04-2011

Algemene score

10,0
Besteld vrijdagavond 21.30 en de volgende morgen on 10.00 in huis.
netjes verpakt en keurig afgeleverd.
Fantastisch apparaat, heerlijke koffie en snel gezet.
Goede timer en snel in te stellen.
Perfecte prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Vlot 27-04-2011

Algemene score

8,5
onze zoon was super gelukkig dat het spel dat hij graag wilde hebben zo snel geleverd kon worden. 's avonds besteld de volgende dag geleverd. SUPER!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jees87 27-04-2011

Algemene score

9,2
's Avonds om 21.00 uur besteld en zoals op de site beschreven de volgende dag al geleverd. Netjes verpakt en product werkt naar alle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alconsten 27-04-2011

Algemene score

9,3
Online shoppen zoals je wenst dat het gaat. Zeer snelle levering. Op voorraad betekent hier echt dat je de gameconsole de dag erna inderdaad in je bezit hebt. Je kunt een ander aflevermoment kiezen. Afspraken over de levering worden zeer goed gehouden. Bovendien word je op de hoogte gehouden van moment van inpakken en verzenden. De electronica wordt zeer goed verpakt en beveiligd. Je weet precies waar je aan toe bent.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pukmuk21 27-04-2011

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering om 21:30 besteld en de volgende dag om 11:00 afgeleverd. Alleen jammer dat duidelijk was te zien dat iemand het product al een keer in handen heeft gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pimpeloen 27-04-2011

Algemene score

9,0
Inderdaad de volgende geleverd. Tussendoor 3x (!) geinformeerd over de status van de bestelling.
En ook nog de goedkoopste.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Griffioen 27-04-2011

Algemene score

9,5
Zeer tevreden! 's avonds om 21.45 laptop besteld en (werkelijk!!) de volgende dag om 12.00 uur thuis afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MentoR01 27-04-2011

Algemene score

9,3
Snelle service. Vrijdagavond besteld en zaterdagochtend in huis. Ondertussen was via track and trace het bezorgproces goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snellekoper 27-04-2011

Algemene score

9,3
makkelijk te bestellen, duidelijke informatie op website, supersnel geleverd, lage prijs en toch geen verzendkosten, uitstekende telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellen4321 27-04-2011

Algemene score

9,3
Pirma en ook onwijs handig een strijkijzer gaat altijd stuk als je het eigenlijk net niet kunt gebruiken. Bestellen en hup de volgende dag kun je verder met je strijkwerk. Voor mij extra handig, ik woon vrij rustig en de eerst volgende winkel is zo'n 10 km verder op. Dus in de auto springen en dan een strijkijzer kopen kost veel tijd. Dus dit is ideaal plus de snelle levering maakt dit bijna perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie Broers 27-04-2011

Algemene score

9,3
Prima geholpen door een medewerker waar ik naar gemaild had met vragen.
Snel andwoord gekregen en een goed antwoord.
Ben heel tevreden over alles.
Via de TNT kan je je pakketje volgen.
Ook erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MHeuving 27-04-2011

Algemene score

10,0
De levering was supersnel. Tussen het bestellen en ontvangen werd ik keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. In het weekend besteld, op dinsdag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coennl 27-04-2011

Algemene score

9,3
Product op voorraad, lage prijs en snel in huis. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RGM 23-04-2011

Algemene score

10,0
Prima webwinkel, maar ook hun echte vestigingen zijn in orde. Heb er vorig jaar oktober een Navigon 40 Premium Live besteld, werd de volgende dag al geleverd. Ook de Klantenservice is erg goed (snel, vriendelijk en efficiënt); tot nu toe twee kleine probleempjes m.b.t. het apparaat ervaren maar die waren binnen no-time opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton12345678 22-04-2011

Algemene score

9,2
Zeer goede service mijn speler ging de verf af helemaal geen probleem gratis terug gestuurd en per omgaande een nieuwe toegestuurd gekregen en ook nog een telefoontje of het naar tevredenheid opgelost was van mij een dikke 10

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJ1963 22-04-2011

Algemene score

9,0
Inderdaad 's avonds besteld en de volgende dag in huis (op zaterdag!). In de korte tussentijd keurige mailtjes over de status van de bestelling.
Nette prijzen, niet de goedkoopste, maar wel goed icm de snelle en goede levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Michael G. 21-04-2011

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere keren bij Coolblue gekocht en de service is perfect.
Je krijgt meerdere emails m.b.t. het order- en verzendproces.
Ik heb het product op meerdere webwinkels vergeleken en kwam uiteindelijk toch weer uit bij Coolblue, vooral in het geval van combi-aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

15 01 55 20-04-2011

Algemene score

9,7
Goede internet winkel.
Snelle reactie via telefoon en mail.
Snelle levetijd de volgende dag al in huis.
echt tevreden daar kom je makelijk weer terug als je iets nodig hebt.
merk stofzuiger ken ik goed degelijke kwaliteit dus vertrouw op lange levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant11 20-04-2011

Algemene score

8,5
Snelle en correcte dienstverlening, Zondag besteld en dinsdag in huis. Keurige berichtgeving per email

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mega boekenwurm 20-04-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke website, ze doen wat ze beloven. Levering inderdaad de volgende dag en ondertussen kun je volgen wat er met je bestelling gebeurd. (melding bestelling ontvangen, -ingepakt, -aangeboden aan tnt en dan een track and trace code) Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fxm2000 20-04-2011

Algemene score

9,5
's avonds om 9 uur een bestelling geplaatst.
Er stond bij dat bestellingen voor 22:00 nog diezelfde dag worden verzonden, maarja...
Ik wist niet wat ik zag, toen het de volgende ochtend om 11:00 werd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews