coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gardien 23-05-2018 Via de website gekocht

Kan niet beter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is duidelijk. Goede omschrijving van de artikelen. Duidelijk hoe je moet bestellen. Prima informatie aangaande verzending en (zeer vlotte) levering. Goede prijs! En ………………… geweldig vriendelijk, attent en bekwaam personeel bij de aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 23-05-2018 Via de website gekocht

Up to date!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en je wordt goed up to date gehouden van de verzending! Prijzen zijn makkelijk te vergelijken en ik vermoed dat ze kijken naar prijzen bij de concurrent zodat ze daarbij aansluiten of onder zitten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jawa 23-05-2018 Via de website gekocht

snelle levering en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
product besteld volgende dag al in huis, je zal er maar om verlegen zitten, je hoeft niet naar een winkel scheelt een hoop tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Ceelen 23-05-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was als een van de weinigen hier nog te bestellen (nieuwer model veel meer leverbaar) en bij Coolblue in een aanbieding voor een zeer schappelijke prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

K. de Mos 23-05-2018 Via de website gekocht

Service in Den Haag kan beter, neem voorbeeld aan Rotterdam.

Algemene score

5,0
Woon op fietsafstand vd winkel. Stalling vd fiets is rampzalig bij CS, maar daar kan CB weinig aan doen. Een minpunt is ook dat de winkel pas binnnen het gebouw zichtbaar wordt. Geen of te weinig reclame aan de buitenkant. Je moet weten dat daar een CB winkel is ! Verder werd ik bij binnenkomst niet benaderd door een medewerker. Wist niet direkt waar ik naar toe moest. Ik had online een bestelling gedaan en moest slechts alleen het pakketje afhalen. De ene medewerker bij het ophaalbalie had het veel te druk, vergeleken met zijn collega's die elkaar onderling veel te vertellen hadden, maar niet bijsprongen. Op één collega na, die de situatie wel goed inschatte en mij vroeg of hij mij helpen kon. Hij was een voorbeeld voor zijn andere collega's. Door hem werd ik keurig en correct geholpen. Ik zou wel eens willen meemaken hoe het er aan toe gaat als het b.v. op een zaterdag wel druk zou zijn.
Wel jammer, want mijn ervaringen in Rotterdam waren tot op heden uitstekend.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

H.P.J. van den Ende - Koekoek 23-05-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben online een papierversnipperaar gezocht en gevonden. Volgende dag was hij in huis, heel fijn. Samen met ook nog een € 5,00 kortingsbon voor de volgende bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jhr.J. de Lange 23-05-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
heeft een goede naam, hoewel niet altijd het goedkoopste. Maar de levering is snel en dat is een groot voordeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HansG 23-05-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Wat ze zeggen doen ze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop of online, een perfecte advisering op de klantwens gericht. Goede klant- en servicegerichte medewerkers.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

j.j. 23-05-2018 Via de website gekocht

duidelijke omschrijving product-snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke omschrijving product-snelle verzending,degelijk verpakt,goede info inzake verzending,top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 23-05-2018 Via de website gekocht

Goede speaker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs-kwaliteit verhouding van deze speaker is prima. Ik gebruik hem zelf in onze keuken. Zit er zelfs sterk aan te denken om er nog een aan te schaffen voor in de woonkamer.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dries 23-05-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare webwinkel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruim aanbod ,correcte prijzen en snelle levering 7/7 .bij eventuele problemen heel goed bereikbare en super klantvriendelijke dienst na verkoop .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 22-05-2018 Via de website gekocht

Een groot(s) bedrijf met aandacht voor de consument.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende site waarop het makkelijk zoekt. Een site met volop keus tegen zeer concurrerende prijs. Een bezorging die niets te wensen overlaat met uitstekende planning en communicatie.
Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margaretha Verkouter 22-05-2018 Via de website gekocht

Professionele, klantvriendelijke organisatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke webshop, goede en vriendelijke klantenservice en vriendelijke, behulpzame bezorgers (heb de indruk dat ze begrijpen dat het de klant is die hun salaris betaald).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate 22-05-2018 Via de website gekocht

prima service!!!

Algemene score

10,0
eigenlijk op goed geluk gekozen voor deze shop/ eerste aankoop maar zeker niet de laatste!
Mijn man die nogal argwanend is tov online bestellen en leveren was zeer tevreden over de vriendelijkheid/beleefdheid en bekwaamheid van de chauffeurs! dikke pluim voor deze mensen.
En natuurlijk zijn we tevreden over het geleverde product!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 22-05-2018 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue staat garant voor goede service en snelle levering en is daarom mijn favoriete webwinkel.
Ze zijn helder, betrouwbaar en goed bereikbaar. Vragen worden altijd adequaat en snel behandeld en beantwoord. Ik heb nog nooit een teleurstelling gehad bij Coolblue. Topservice!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 22-05-2018 Via de website gekocht

TOP Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige week woensdag een robotstofzuiger besteld om op te halen in de winkel in Groningen.
Zou vrijdag om 09:30 in de winkel aanwezig zijn. rond 08:00 kreeg ik een SMS dat het niet gelukt was om hem die dag af te halen. Een half uur later werd ik ook nog gebeld met dezelfde boodschap. Ze kwamen gelijk met een aantal oplossingen. Uiteindelijk er voor gekozen om de volgende dag in de winkel te hebben liggen. Probleem dus vakkundig en snel opgelost. Verder geen problemen ondervonden. Bij aankomst in de winkel had ik binnen 10 minuten mijn stofzuiger. Ze hebben hem ook nog ingepakt voor mij.
EN ook nog een bak lekkere chocomelk gekregen. TOP Service!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 22-05-2018 Via de website gekocht

Ze maken online shoppen fantastisch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service en humor. Alles is duidelijk en overzichtelijk als je aan het zoeken bent. Na de bestelling wordt er duidelijk en goed gecommuniceerd, dus je weet precies wat je te wachten staat. Ben altijd dik tevreden geweest zowel met coolblue als de producten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

munir 22-05-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

HP notebook adapter (defect)

Algemene score

1,0
Op 9 maart heb ik de defect adapter van de notebook HP Stream 11-y011nd gebracht naar de winkel. Deze was getest en geconstateerd dat hij inderdaad defect is. Is opgestuurd naar de fabrikant en tot vandaag toe, 22 mei, nog niks gehoord.... Zo moeilijk is het niet! Repareren of vervangen. Bijna 3 maanden!!!!
De garantie van de notebook is nog niet verlopen....
En als ik kijk in mijn account bij coolblue zie ik dat "mijn retouren" afgehandeld is!
Coolblue doet zijn werk, de fabrikant contacteren, niet goed. Voor de rest moet ik eerlijk zijn zijn ze heel goed.
Ik moest een reserve universele adapter kopen bij coolblue tot dat mijn echte adapter gerepareerd is. Universele adapter is groeter en zwaarder natuurlijk. Dus 3 maanden met deze adapter mee lopen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 22-05-2018

Beste,
Bedankt voor je review. Wij schrikken hiervan omdat de afspraak is dat wij binnen 21 dagen een oplossing voor je moeten hebben. Wij zijn dan ook reuze benieuwd waarom dit zo verloopt. Stuur je ons jouw order nummer + korte uitleg naar geenglimlach@coolblue.nl Dan gaan we er direct mee aan de slag.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Munir 25-05-2018

Op dezelfde dag na het versturen van de email was ik telefonisch benaderd en 2 oplossingen aangeboden. Een gekozen en vandaag uitgevoerd. Ik ben erg tevreden met deze snelle en vlotte actie. Bedankt voor degene die me geholpen hebben via telefoon, email en in de winkel.

Reageer

Danni 22-05-2018 Via de website gekocht

Service en klantgericht zoals het hoort te zijn !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb je een retour of een herstelling van een product , geen probleem voor Coolblue ! Zij denken in de eerste plaats aan de klant , niet aan de fabrikant . De klant moet met een tevreden gevoel buiten stappen en niet het idee hebben dat hij erin geluisd is door mooie commerciële praatjes .
Niet naar wens is geld terug of meezoeken naar een oplossing. Service zoals ik het graag heb !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 22-05-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig besteld, snel geleverd, super service. En kwaliteitsmateriaal. Ik zou zeker opnieuw bestellen bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 22-05-2018 Via de website gekocht

Een perfecte levering aan huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen enkele opmerking.Alles verliep prima.s’avonds bestelt,s’morgens gebracht en klaar was kees.Op alle vlakken zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 21-05-2018 Via de website gekocht

Beste webwinkel waar ik aankopen gedaan heb

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bekende naam dus betrouwbaar .
Toen ik na wikken en wegen de juiste verfspuit gevonden had , moest ik deze nog vinden aan de beste prijs .
Deze vond ik bij coolblue , de verfspuit was 66 euro goedkoper dan de goedkoopste die ik gevonden had .
Direct aangekocht om 14u30 en de dag erna om 7u55 stond deze al aan mijn deur .
Nog nooit meegemaakt maar wel al veel beloofd geweest .
Bij volgende aankoop plannen zal ik toch eerst op coolblue kijken .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Jansen 21-05-2018 Via de website gekocht

Helemaal tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cool blue beloofde in een klein tijdluikje van 1 uur te komen en hield zich daar aan.
De bezorgers droegen de ijskast blijmoedig de drie trappen op

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Veldkamp 21-05-2018 In de winkel gekocht
Nvt

Vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte levering en een schappelijke prijs. Zeer goede kwaliteit. Alleen een veel te grote verpakking om de originele verpakking.

Reageer

Robbert 21-05-2018 Via de website gekocht

Goed en eenvoudig geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie over het product, makkelijk te bestellen en je wordt goed op de hoogte gehouden en daarbij is de prijs ook nog eens scherp.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred Wehmann 21-05-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Snel klaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop. Gekozen om mijn laptop op te halen bij filiaal Utrecht. Online de reservering ingevuld en naar Utrecht gereden. Genoeg parkeerruimte voorhanden! Mooie winkel met lekkere koffie (ook belangrijk, haha). Door de "nummertjesautomaat" snel aan de beurt. Lieve medewerkster. Was snel klaar. Jammer dat ik moest afrekenen! Maar de laptop is het beslist waard!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jeannemieke 21-05-2018 Via de website gekocht

Correcte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk, behulpzaam contactpersoon. Onmiddelijke reactie en rechtzetting voor ontbrekend
toebehoren. Snelle en correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 21-05-2018 Via de website gekocht

Fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt tot in de puntjes op de hoogte gehouden van de bestelstatus.
In mijn geval kreeg ik op voorhand ook nog een email om me alvast te oriënteren op het door mij aangeschafte product (een tablet).
In het verleden ook eens een aankoop gedaan bij Coolblue. Vanwege goede service weer voor deze webwinkel gekozen.
Absolute aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rademakers 21-05-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Algemene score

9,0
Fijne webwinkel. Wasmachine besteld. Volgende dag geleverd. Vriendelijk personeel en niet zelf hoeven sjouwen. Je krijgt half uur voor levering een bericht en dan bellen ze nog kort van tevoren. Alles netjes op tijd. Super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 21-05-2018 Via de website gekocht

Prina service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze op de website. Snelle service. Behulpzame en aardige bezorgers. Gelijk oude wasdroger mee teruggenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corryanne 21-05-2018 Via de website gekocht

Extreem goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De schop is TOp en de verzendservice in 1 woord geweldig! Tevens super hoe je op de hoogte gehouden wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Meuter 21-05-2018 Via de website gekocht

super service met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website zeer duidelijk.
Bestellen is vrij gemakkelijk.
Snelle levering en
Uitstekende service.
Produkten worden netjes geplaatst en aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoine 21-05-2018 Via de website gekocht

snelle kostenloze levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede kwaliteit, scherpe prijs, en geen bijkomende bezorgkosten, zeer snelle levering ,heel overzichtelijke website, en juiste product informatie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 21-05-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden! Dit wordt "mijn" vaste shop-adres????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf vanaf de
bestelling van mijn product tot aan de levering / bezorging en (daar er met mijn oude wasmachine wat calamiteiten waren) de klantenservice toe! Hier kunnen veel dergelijke bedrijven nog wat van opsteken👍🏼 Coolblue is voortaan "mijn" vaste winkel voor dergelijke benodigdheden ( én toekomst 😉)

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre Marien 21-05-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb deze shop toevallig ontdekt bij het zoeken van mijn product op website. Heb daarin gevonden wat ik zocht, de bestelling gedaan en alles liep vlot.
Ben zeer tevreden met de grasmaaier die ik de dag erna ontvangen heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Dijkstra 21-05-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima bezorgplanning, nergens problemen mee: plaatsing, retour oud apparaat, verpakkingen e.d.
personeel: geen enkele kritische opmerking , prima !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

erna 21-05-2018 Via de website gekocht

Cool Blue is top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website geeft veel informatie, de extra video's van CoolBlue bij producten vind ik echt top! Eerlijke reviews. Kosteloze bezorging op een postNL punt naar keuze. Product niet in orde of niet wat je er van verwacht kun je het retourneren en kun je kiezen voor alternatief product of je geld terug. Ik heb een keer een magnetron gekocht die niet okay was, geen probleem, ik had zo - op eigen verzoek - een nieuw exemplaar. Nu net een ventilator aangeschaft eerst een Dyson maar prijs/kwaliteit viel tegen omgeruild voor een goedkopere Solis. Kreeg netjes een bericht om mijn IBAN door te geven voor het terugstorten van restant en binnen 3 dagen stond het netjes op mijn rekening. Zelfs in mails is de klantvriendelijkheid top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 21-05-2018 In de winkel gekocht
Babylon, Den Haag

Eastpak Tranverz S, stijlvol op vakantie

Algemene score

9,0
Zelfs de geweldige bezorgservice van Coolblue kan eens niet goed uitkomen, bijvoorbeeld als je aan het werk bent. Geeft niet, gewoon overleg via telefoon en het filiaal in Babylon gekozen.
Wow! wat een prachtige uitstraling, de kleuren, de ambiance. Alles professioneel uitgestald en een vriendelijke en gastvrije benadering. Ga ik vaker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 20-05-2018 Via de website gekocht

Prima service en prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, snelle levering en goed prijs-kwaliteit verhouding. Ik had de bestelling uitgesteld en het pakketje kwam precies op die dag binnen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walnoot 20-05-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service ! leveren zelfs op zondag exact op tijd zoals aangegeven !
Zou iedereen aanraden om bij Coolblue zijn goederen te kopen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 20-05-2018 Via de website gekocht

Mooie winkel,vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst bij coolblue besteld op internet,en opgehaald in de coolblue winkel te Eindhoven.

Het bestellen ging super handig en er werd meteen een mailtje naar mijn gestuurd van mijn bestelling.

Kon mijn telefoon de volgende dag al ophalen.

Bij binnenkomst,stonden er 2 vriendelijke dames bij de deur die mijn te woord stonden.
Ik kon meteen door, samen met de vriendelijke dame naar een balie,en ik kreeg er een kopje koffie bij.(goed bakkie koffie trouwens).
Na mijn het een en ander vriendelijk te hebben uitgelegd over de telefoon,en garantie kon ik na 10 min weer naar huis.
,met mijn bestelde telefoon natuurlijk.

Ik ben van plan om hier meer te bestellen als ik een of ander apparaat wil gaan aanschaffen.

Top winkel

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Christel 20-05-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig shoppen bij Coolblue. De eerste keer dat ik bij hen iets besteld heb. Is zeker en vast een aanrader. Vlotte bestelling en bediening is niet gelogen hun logo vandaag besteld morgen geleverd. En heel vriendelijke leveranciers ze namen zonder problemen het oude machine mee geïnstalleerd zonder problemen en hun karton ook terug mee. Echt toppie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 20-05-2018 Via de website gekocht

klasse

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vlotte en prima aflevering
Conform de gegevens op de site worden de gestelde beloftes volledig nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E. Hoekstra 20-05-2018 Via de website gekocht

super goede regeling bezorging en top bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk te bestellen en goed geregeld! Je wordt goed op de hoogte gehouden over het tijdstip waarop bezorgd wordt, ook bij vertraging. bezorgers: super vriendelijk, netjes en ook gezellig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 20-05-2018 Via de website gekocht

Zeer snel verzonden en met mooie 2e kans korting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende en goed werkende site, met veel onpartijdige uitleg en goed aanbod. Uitstekend verpakt en zeer snel verzonden. Bij aankoop van een '2e kans' product wordt duidelijk uitleg gegeven over de staat van het produkt, inclusief duidelijke foto's van evt beschadigingen, produkt was uiteindelijk mooier dan dat ik had verwacht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 20-05-2018 Via de website gekocht

Echt super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk en simpel. Snelle levering. Alles super eigenlijk. Ik werd er in ieder geval vrolijk vam

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giuliano Dalpra' 20-05-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke beschrijving producten. Aantrekkelijke prijzen. Ik had vaak jullie reclame op de televisie. Ik was benieuwd of het alles wat verteld werd een beetje klopte en mijn 3eerste ervaring is positief geweest

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik Valen 20-05-2018 Via de website gekocht

zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een AEG wasmachine L8FE96ES via de website besteld omdat onze oude AEG na 12 jaar de geest gaf. Coolblue heeft een gebruiksvriendelijke website. De service bij aflevering was geweldig. Je wordt via sms op de hoogte gebracht van de leveringstijd en daarna wordt er een kwartier van tevoren nog gebeld. Wasmachine wordt aangesloten en binnen een kwartier staat hij proL8FE96ESef te draaien. Fantastische service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 20-05-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar bedrijf wat her al jaren prima doet in de markt. Niet altijd de goedkoopste maar daarom wel een prima klantenservice. Communicatie verloopt ook heel goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 20-05-2018 Via de website gekocht

Aanrader !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keuze is enorm. Bestel- en betaalproces super makkelijk. Heel veel afleverdata mogelijk.
Aflevermoment op de afleverdag is voortdurend zichtbaar via track&trace systeem. Heel vriendelijke en kundige mensen bij aflevering. Mijn bestelling kon niet beter zijn uitgevoerd. Een aanrader, CoolBlue !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews