coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42363 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3288 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jose uit Harderwijk 30-03-2017 Via de website gekocht

Top geregeld weer!! CoolBlue Super!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had de Hetty stofzuiger besteld en ietsje later kwam ik erachter dat ik vergeten was zakken erbij te bestellen. 1 Whatsappje naar CoolBlue en het was in en mum geregeld. Zo klantvriendelijk, zulke aardige luitjes. TOP!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 30-03-2017 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een snelle levering, de volgende dag al in huis. Product zoals verwacht en werkt goed. Goede informatie bij productomschrijving. Prima ervaring dus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda 30-03-2017 Via de website gekocht

Prima levering. Behulpzame jongens.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, makkelijk en erg toegankelijk. Snelle reactie en levering. Goede communicatie middels mail en SMS. Vriendelijke medewerkers bij levering wasmachine. Zijn niet te beroerd om extra service te verlenen en goed advies te geven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne 30-03-2017 Via de website gekocht

Snel, verrassend en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijker kun je geen wasmachine kopen. Goede info in webshop en volgende dag al in huis!! Bij vragen snel telefonisch antwoord. Vriendelijk en professioneel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nioc 30-03-2017 Via de website gekocht

professionele service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn verbaast ! goede service,snel, vriendelijke bezorgers, absoluut geen min punt te ontdekken kunnen velen een voorbeeld aan nemen.
Onze DANK!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 30-03-2017 Via de website gekocht

Top service, fantastische levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies, en ze komen het product persoonlijk afleveren. Vriendelijke en nette bezorgers. Exact op het tijdstip dat toegezegd was. TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jet 30-03-2017 Via de website gekocht

Awesome!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is geweldig. Is je product kapot? Je krijgt zeker een nieuwe. Mijn belkin kabel was kapot gegaan na een maand en kreeg zonder enige moeite meteen de dag erna een nieuwe. Echt lit😎

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter H. 30-03-2017 Via de website gekocht

Tack en trace is perfect, verpakken kan beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop. Vlotte levering. Alleen de verpakking van de bestelde harddisks kan beter. Die lagen te rammelen in de doos door te weing opvul materiaal. Dit is niet bevorderlijk voor harddisks. Gelukkig waren ze niet defect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

willemplop 30-03-2017 Via de website gekocht

top webshop met goede adviezen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede hulp in de winkel en zeer snelle bezorging na de aankoop ook in de winkel geholpen met goed advies ik beveel van harte coolblue aan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remy 30-03-2017 Via de website gekocht

Snel en op zondag geleverd.

Algemene score

10,0
Ik vind het een prima shop om on- line te shoppen en te bestellen.
Het heeft een zeer ruim assortiment aan artikelen.
De kwaliteit van de producten zijn prima.
Het gemak is dat ze ook op een zondagse dag bezorgen. Dit kom je niet snel tegen op andere online web-shops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben de Lange 30-03-2017 Via de website gekocht

wasmachine niet aangesloten wat op de reclame word beloofd.

Algemene score

4,0
Produkt is goed maar service over aansluiten ben ik niet tevreden over .Jullie maken zelf nog over de zelde machien reclame word beloofd op zijn plaats gezet en aangesloten en wij kijken of het produkt goed werlt zo gaat jullie reclame!!!!
Ik had hem ook bij een ander bedrijf kunnen kopen en daar was wel aansluiten bij in begrepen en de zelfde prijs.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 01-04-2017

Beste meneer/mevrouw,

Wat ontzettend jammer dat uw wasmachine niet is aangesloten. Wanneer de wasmachine op een bestaande stopcontact, waterleiding en afvoer. Zodra hij elektrisch moet worden aangesloten, dan komen er extra kosten bij en wordt dit gezien als een extra service. Via de volgende link ziet u alle extra diensten die wij tegen een betaling kunnen leveren: https://www.wasmachinestore.nl/klantenservice/2622/informatie-over/bezorging-witgoed-en-keukenapparatuur.html#extraservices.

Uiteraard willen wij voor u nagaan of de juiste service is aangeboden. Kunt u het ordernummer met een korte omschrijving naar geenglimlacht@coolblue.nl. Dan pakken we het daar verder op.

Groeten,

Coolblue

Reageer

B.M.M. Oosterbaan Martinius 30-03-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Geweldig geholpen met keuze van nieuwe mobiel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen druk om duurste mobiel te kiezen. Alle tijd om goede keuze te maken. En dan ook nog even helpen met overzetten data. Ouderwetse service in een moderne omgeving. Fijn om dat weer mee te mogen maken!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian Schenk 30-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon erg, goed zoals het hoort.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede info, goed assortiment, goede prijs, snelle en volledige bezorging. Goede opvolging tussen bestelling en levering, Kan niet anders zeggen dan dat ik uiterst tevreden ben. Keep up the good work!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klant 30-03-2017 Via de website gekocht

Kan niet beter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een eenvoudige mobiele telefoon en kwam terecht op de Seniorentelefoonstore.nl van Cool Blue. Meteen de nr. 1 van de Top 10 besteld. Ik werd perfect geholpen en had hem de volgende dag in huis zonder verzendkosten. De dag daarop kreeg ik nog een bedankkaartje van Cool Blue. Bij hen is de klant nog Koning(in).

Reageer

Maarten 30-03-2017 Via de website gekocht

Volgennde niet in huis.

Algemene score

6,0
Het cijfer had hoger kunnen zijn. Het product is de volgende dag niet geleverd.
Verder alles prima verlopen en goed afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Gina 30-03-2017 Via de website gekocht

Erg tevreden!!

Algemene score

10,0
Eigenlijk alles is goed...snelle levering...netjes verpakt...goed op de hoogte gehouden van de vordering van de bestelling...top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 30-03-2017 Via de website gekocht

Ik verbaas me steeds weer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
s' avonds om 22.45u een wasdroger besteld, bevestiging en voortgang order perfect, leveringsbericht per mail. Levering de volgende dag boorafgegaan door zowel een bericht per sms als een telefoontje en om 09.00u s' ochtend voor de deur plaatsing uiteraard perfect een dikke 10!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Klems-Polman 30-03-2017 Via de website gekocht

Snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was informatief makkelijk zoeken.
Stofzuiger zuigt als de beste.
Heb 5 Ragdoll"s (katten) dan heb je een goede stofzuiger nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debora 30-03-2017 Via de website gekocht

Top !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals eerder : supersnelle service , helder over verloop levering , het bestelde was er nog bijna eerder dan de bevestigingsmail !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Pols 30-03-2017 Via de website gekocht

geweldig + mail van hoe te installeren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
hele snelle en keurige levering, en vóór levering nog een mail gekregen van hoe te handelen en aan te sluiten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sheila 30-03-2017 Via de website gekocht

Vriendelijke bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne website, super snelle levering en de bezorgers waren erg vriendelijk! ze nemen de oude koelkast en al het verpakkingsmateriaal mee en ze doen ook niet moeilijk om naar een hogere etage te brengen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlot 30-03-2017 Via de website gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Precies gekregen wat in de omschrijving stond. Een telefoonhoesje en screen protector voor een erg goede prijs. M Erg snelle service. En toevallig viel m'n telefoon vandaag vanaf een grote hoogte en niets is kapot, dus bij deze getest!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jantje 30-03-2017 Via de website gekocht

Fantastisch bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig bedrijf, goede service altijd paraat om bij te schieten! Verder zijn de producten ook prima alleen bij het bezorgen gaat het helaas mis, niet de schuld van Cool Blue maar van PostNL. Bittere nasmaak dus, helaas

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter 30-03-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben niet echt een internet shopper maar toen de concurrent niet in staat bleek tijdig te leveren toch maar eens geprobeerd. Had je vroeger Overtoom (titel), nu neemt Cool Blue die plaats over. Supersnelle en kundige levering inclusief inbouw. Kan niet beter eigenlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan T 30-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en snelle service die goed te volgen is doormiddel van de email/sms, zo weet je precies hoe laat ze aankomen. Wat wel jammer is, is dat de wasmachine niet waterpas is gezet bij het installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fred 30-03-2017 Via de website gekocht

Perfect geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue had de gewenste laptop op voorraad. Makkelijk bestellen en de volgende middag al in huis. Perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 30-03-2017 Via de website gekocht

Goede informatie, makkelijk besteld, snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site geeft goede informatie, je kan producten vergelijken en het bestel proces is makkelijk. Als je klant bent zie wat je in de winkel of via de website hebt gekocht. Alles is duidelijk en overzichtelijk. 's Avonds besteld en de volgende dag in huis. Precies zoals ik dat verwacht van een goede online shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwin 30-03-2017 Via de website gekocht

Altijd goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al vanaf het begin van het bestaan van coolblue, bij hun. toen ze nog alleen maar een winkel hadden.
Altijd goeie service, goeie producten, en goeie prijzen .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lagendijk 30-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
'S ochtends ontvang je een sms met het deel van de dag dat je je bestelling kan verwachten....een half uur voor je aan de beurt bent krijg je wederom een sms...bij track en trace kan je zien welk nummer je bent en waar de bezorgers zijn. Erg prettig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Poppe Eveline 30-03-2017 Via de website gekocht

geweldige service :)

Algemene score

9,0
De service ben ik heel tevreden van. Terugzenden was zeer gemakkelijk zonder extra kosten. Er werd beoordeel dat ik een nieuwe waka waka kreeg ipv gewoon hersteld en dit is allemaal heel vlot verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Caine 30-03-2017 Via de website gekocht

CoolBlue, one stop shop voor bijna alles!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue bestaat al even en blijft groeien. Een ontzettend ruim aanbod, groot aantal recensies per product en een geweldige klantenservice bij defecten maken dat ik persoonlijk eerst bij CoolBlue kijk alvorens ik verdere webshops overweeg.
Als CoolBlue het heeft, dan staat het product (soms veel te snel) zo in mijn winkelmandje!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 30-03-2017 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een set van 4 extra telefoons besteld. 2 bleken er niet te werken. Via mail gemeld. Prompt een antwoord met het verzoek de hele set terug te sturen. Zonder problemen binnen 3 dagen gehele nieuwe set ontvangen. Werkt nu goed.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 30-03-2017 Via de website gekocht

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kreeg een mailde en sms toen mijn gewenste product weer op voorraad was en de dag erna had ik het in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 30-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en zeer klantgerichte service bij de aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering wordt volledig waargemaakt. Prima service om het exacte tijdstip van levering te geven door middel van e-mail en SMS

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Edith 30-03-2017 Via de website gekocht

Op zondag bezorgen, perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cadeau idee komt ineens op, leuk dat 't meteen geregeld kan worden door bezorging op zondag. Top! En een blije ontvanger.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alwin 30-03-2017 Via de website gekocht

Super service!!!

Algemene score

10,0
Goede service en een mooie website!! Je kunt alles vinden wat je nodig bent voor een mooie prijs/qualiteits verhouding bij Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MD 30-03-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle nette levering. Betrouwbare leverancier! Producten voldoen aan de verwachting. Deze winkel/ webshop is zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzan Tanorie 30-03-2017 Via de website gekocht

super goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
werd heel.netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen omtrent de vezorging. Bezorgers waten zeer netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 29-03-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd volgende dag in huis, zelfs op zondag! Goede producten en niet goed geld terug binnen3 dagen lekker snel dus! Perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 29-03-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
keurig optijd geleverd, uit de reveu kon ik goed opmaken wat de voordelen en nadelen het product heeft. kortom ben erg tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

miep 29-03-2017 Via de website gekocht

super snel geleverd!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben er op attent gemaakt door een kennis, heb er zelf niet zoveel verstand van..........Overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessel 29-03-2017 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niets dan positieve ervaring met de winkel. Verschillende laptops kunnen vergelijken, na de keuze gemaakt te hebben voor een tweedekans product de laptop de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 29-03-2017 Via de website gekocht

In 1 woord geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig, overzichtelijke site
Makkelijk te bestellen, veel keus
Goede prijs ,goede communicatie als je eenmaal hebt bestelt levering op tijd
Oude machine eruit nieuwe erin
Wat wil je nog meer.....niets anders dan lof....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Timmer 29-03-2017 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering ,zondagavond 22.00 besteld/maandagmorgen 11.00 in huis. En ook nog een mail er achteraan met extra tips over het product. TOP.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 29-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds de universele afstandsbediening voor de televisie besteld en de volgende dag 's middags al bezorgd zonder bezorgkosten! Top geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edouard 29-03-2017 Via de website gekocht

Goede service maar ....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden van de regeling die getroffen werd ivm cadeaubons (omwisselen van cadeaubons van 100 € in cadeaubons van 10 €) MAAR echt niet eerlijk dat een aankoop van 75€ betaald met een cadeaubon van 100 € geeft ... 25€ VERLOREN geld. Dit is onaanvaardbaar en bestaat bij geen enkele winkel / firma die cadeaubons uitgeeft. Indien men 500 € aan cadeaubons betaald aan CoolBlue, dan heeft men recht op producten voor een waarde van 500€ ... en zelfs niet voor 499 €.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter 29-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze en goed advies op de website. Het keuzeadvies heeft mij goed geholpen bij het maken van mijn keuze. Ook de prijs is concurrerend, dus waarom verder zoeken?

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.Kuijs 29-03-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Zo maak je trouwe klanten!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag via internet een nieuwe GSM gereserveerd. Lag meteen klaar dus naar de winkel aan de Aalsterweg in Eindhoven. Geholpen door een vriendelijke jongeman die uiterst kundig advies gaf en zelf aanbood om de oude telefoongegevens 'even' over te zetten zodat ik met een werkende nieuwe telefoon de winkel weer uit kon. Kostte behoorlijk wat tijd, ik voelde me bezwaard maar het was deel van de Coolblue service. Ook maar meteen een nieuwe snelkookpan gekocht, die werd op een door mij gekozen tijdstip netjes geleverd, samen met het telefoonhoesje. Vandaag een leuk kaartje in de bus met een echt persoonlijke groet. We kochten al wel vaker spullen en ook daar waren we tevreden over maar dit keer was echt een sublieme ervaring. Coolblue; daar komen we vast nog vaak op terug.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 29-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijke site met goede uitleg

Algemene score

10,0
We waren eerst in de winkel gaan oriénteren. Wat ons opviel was de behulpzaamheid en deskundigheid van het personeel. We konden op dat moment niet direct een beslissing maken.
Toen onze beslissing vast lag besloten we via de site te bestellen. Deze was zeer duidelijk. Snelle levering, zonder verzendkosten. Ik ben een tevreden klant. Dank je wel Cool Blue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Deglorie 29-03-2017 Via de website gekocht

goedkoop en geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
na verscheidene controle gedaan te hebben van andere shops, is cool blue de goedkoopste en heeft het beste service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews