coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42589 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2192 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alexander 16-03-2017 Via de website gekocht

Voldoet aan verwachtingen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Compleet pakket audio en video besteld, ik ben goed geïnformeerd over levertijden en kwaliteit (recensies). Woensdag besteld en donderdag in huis zoals beloofd en ook nog gratis verzonden. Producten voldoen naar verwachting, ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kikkert 16-03-2017 Via de website gekocht

Snelle Levering en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er was een foutje met bestelling waardoor ik niet kon betalen. Direct contact opgenomen met de klantenservice en binnen 3 minuten was het probleem opgelost. De volgende ochtend het product al in huis...

Top service en snelle levertijd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilarius 16-03-2017 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De manier van klantvriendelijk benaderen door Cool Blue onderscheid zich duidelijk van andere webshops. Ook het betalingsproces is top....Achteraf word je nogmaals benaderd. Echt een top webshop waar klantvriendelijkheid en daarnaast concurrerende prijzen mij persoonlijk een zeer goed gevoel gaven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denny 16-03-2017 Via de website gekocht

Vlotte en nette service

Algemene score

10,0
Correcte levering en goed bestelproces. Stofzuiger besteld en kreeg het de avond erna stipt optijd binnen.

Reageer

Jos V 16-03-2017 Via de website gekocht

goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij deze shop is zelf een service , dat je op zaterdagavond besteld en er zondags geleverd wordt .
Top hoor !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Niels 16-03-2017 Via de website gekocht

Super snel in alles

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue is super snel in alles. Kon in 3 minuten een hdmi kabel bestellen,die ik de volgende dag (op zondag!) al binnen kreeg.

Betere service kan ik me niet indenken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie. J.buter 16-03-2017 Via de website gekocht

Super , geweldige online site

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede service, overzichtelijke online store. Veilig betalen. Behalve stofzuigers zijn ze van alle produkten en merken thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.P.J. Staats-Luites 15-03-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Geweldig goede uitleg en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden in de winkel, bijzonder vriendelijk en met kennis van de producten te woord gestaan. Niet alleen voor wat betreft de televisie, maar ook voor mobiele telefoon, wasmachine, wasdroger en vaatwasmachine. Ook de bestelling via de website was zeer snel in huis.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ardick 15-03-2017 Via de website gekocht

razend snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
razend snel /prijs -kwaliteit /goede bezorging en vriendelijk personeel /snelle levering /prima verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Flora 15-03-2017 Via de website gekocht

Helemaal goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen was eenvoudig. Prima verpakt en ik kreeg via de mail hulp om de laptop in gebruik te stellen maar dat had ik niet nodig want dat ging gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Zijl 15-03-2017 Via de website gekocht

vlotte afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via wat zoeken via google uiteindelijk op coolblue geland. Ik had wat specifieke wensen betreft mijn nieuwe laptop en kon deze via de filters op de site uiteindelijk vinden.
bestellen was simpel, gewoon zoals het altijd zou moeten en de bestelling geplaatst.
Als ik een minpunt moet aanwijzen was het de track en trace want die bleef staan op
levering tussen 08:30 en 21:30 uur ook nadat om ongeveer 14:00 uur het pakketje door mijn vrouw was aangenomen.
En wat ik jammer vind dat ik 50 eurotjes moet uitgeven om mijn cadeaubon van 5 euro te kunnen verzilveren.
Voor de rest prima jongens, de glimlach is er nog steeds.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 15-03-2017 Via de website gekocht

Snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als een van de weinige dit product op voorraad tegen de beste prijs.
En alsof het heel gewoon is snel, netjes thuis gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Brantjes 15-03-2017 Via de website gekocht

Maximaal 60 karakters? Waar moet ik beginnen? Ik kan zoveel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een screenprotector voor mijn iphone 7 plus, want ik ben nogal een stuntel met dat ding, dus hup het internet op. Maar waar begin je met zoeken? Ik begon bij coolblue en aangezien ik nogal lui ben bleef ik daar ook. Perfecte service want deze oen was vergeten om het bezorg aan te passen naar mijn huidige adres (stond nog op het oude adres van mijn bedrijf in Amsterdam maar dat is een heel ander lang en vooral saai verhaal) dus ik appen naar coolblue (super handig maar wel super voorzichtig want ja ik had nog geen screenprotector) kreeg ik een apje terug dat ze het voor mij hadden gefixt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EP Kwakkel 15-03-2017 Via de website gekocht

Fantastische service van Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, ondertussen ook een duidelijke instructie hoe tv aam te sluiten. Tevens is op site al duidelijk aangegeven of hij op voorraad is. Ga zo door...:-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 15-03-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, geen verzendkosten, en zelfs leveren op zondag. Wat wil een mens nog meer.
Verpakking was wel erg groot (doos), mijn artikel had in principe door de brievenbus gekund maar Coolblue kiest voor een degelijke doos gevuld met luchtgevulde zakjes. M.a.w.product loopt beslist geen beschadiging op.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Saskiavsk 15-03-2017 Via de website gekocht

Prima service met een grote glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via verschillende (schijnbaar neutrale) links kwam ik steeds opnieuw bij Coolblue uit. Dat vond ik, laat ik het netjes uitdrukken, apart. Maar waar is waar, Coolblue heeft een uitgebreid aanbod en veel zinvolle informatie over de producten. Eenmaal besteld, was het product snel in huis. Met als extra verrassing: een doos vol humor :-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paola 15-03-2017 Via de website gekocht

Top shop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen bij Coolblue is altijd leuk en veilig. De bestelling plaatsen gaat super makkelijk en je wordt meteen daarna goed op de hoogte gehouden. De humor die erbij wordt gebruik is gewoon altijd grappig vind ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 15-03-2017 Via de website gekocht

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is gebruiksvriendelijk; informatie klopt geheel met werkelijkheid, vriendelijke en behulpzame bezorgers, redelijke prijs. Ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G de Jonge 15-03-2017 Via de website gekocht

Wasmachine snelle levering volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
s avonds besteld en de volgende ochtend om 10.30 uur thuis. oude wasmachine retour en nieuwe 3 etages hoog geplaatst. wij zijn zeer tevreden, ook omdat je op de hoogte wordt gehouden over tijdstip levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeRoo 15-03-2017 Via de website gekocht

Super shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik, overzichtelijk ,perfecte levering en levertijd , gratis bezorging en retour. Kortom een shop die doet wat het beloofd!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 15-03-2017 Via de website gekocht

Ruim aanbod, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aantal keren via de site elektronica besteld. In iedere categorie heeft Coolblue een ruim aanbod, met een brede prijsrange. Ook hebben alle producten een uitgebreide beschrijving en specificaties, voor de klanten die meer willen weten en eventueel verschillende producten willen vergelijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duidelijk en zeer gebruiksvriendelijke website 15-03-2017 Via de website gekocht

snel en accuraat

Algemene score

9,0
de hele bestel- en leverings-procedure verloopt perfect: je wordt zxeer gedetailleerd opp de hoogte gehouden, kortom een bedrijf dat z'n (administratieve) organisatie perfect op orde heeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aniro 15-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering daar waar en wanneer jij het wilt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel levering en duidelijke extra zorg buiten de fabrikant om. Een winkel om bij terug te komen en dat klopt ook want had al eerder wat gekocht bij Coolblue.

Reageer

Alex.Meijer 15-03-2017 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vandaag bestelt morgen in huis
Goedkoop en goede service
keuze ophalen en thuis laten brengen of een postadres of eventueel op een andere dag
laten bezorgen
heel tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies 15-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service van bestellen t/m levering en nazorg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle nodige informatie om de juiste keuze te maken, prettige persoonlijke bejegening, zelfs snelle nazorg bij technische vragen na de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ATS All Tape Supplies 15-03-2017 Via de website gekocht

Super Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk vindbaar, grote keuze en super snelle levering!
Het is zeker een aanrader om via Coolblue je producten aan te schaffen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Driekie47 15-03-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij werden zeer vriendelijk ontvangen in de winkel met een kopje thee en werden vrij snel geholpen. De medewerkster was zeer deskundig en heeft ons prima geholpen met het uitzoeken van een camera en een kopieerapparaat van Canon.
Wij komen zeker terug!!!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rianne 15-03-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Algemene score

9,0
Snelle service, duidelijke communicatie over de levering. Ruime uitleg op de website. Handig filmpje ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

john 15-03-2017 Via de website gekocht

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zegge

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op marktplaats doorgegeven wat ik wilde hebben (zondag avond 21.00 uur)
Gebeld en direct iemand aan de lijn! Die had mijn bestelling zo gevonden. Tijdens tel gesprek link ontvangen voor betaling. 5 minuten later betaald en bevestiging dat verstuurd zou worden.
Volgende in huis. Uur later heb ik afleveradres nog aangepast. Zou volgende dag uiterlijk 15.00 afgeleverd worden. Was 13.40 uur binnen! Toppie
De bestelde laptop had super prijs. En nu 30 dagen de tijd om te bedenken of ik er blij mee ben en anders gratis retour! Dat kan toch bijna nergens ? Top bedrijf:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan ravenstijn 15-03-2017 Via de website gekocht

Hr. Jan Ravenstijn

Algemene score

9,0
duidelijke website met veel keus en prima gerangschikt.
Afleveren ging op de afgesproken dag en plaats

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 15-03-2017 Via de website gekocht

Tevreden met CoolBlue, niet zo tevreden met PostNL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Gelukkig hadden jullie mijn stofzuiger op voorraad en kon deze de volgende dag bezorgd worden.
Helaas was de bezorger van PostNL helemaal niet op de hoogte van de oud voor nieuw regeling en weigerde hij dan ook mijn oude stofzuiger mee te nemen. Ik kreeg het advies van hem om "m maar op Marktplaats te zetten". Niet zo netjes als je bedenkt dat de klantenservice de dag ervoor nog aan had gegeven dat ik het oude apparaat gewoon mee kon geven. O, en als jullie je afvragen hoe de pakjes zo gedeukt aankomen: meneer stond te smijten met de pakjes die nog in de auto lagen omdat hij mijn pakket zo snel niet kon vinden......

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

cees 15-03-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden over

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na reeds verschillende producten te hebben afgenomen zeer verrukt over de snelle levering.
service buitengewoon goed in geval van mankement had nieuwe kettingzaag binnen 1 week thuis nadat de eerstbestelde niet in orde bleek

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucy 15-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond het doodeng, mijn eerste grote aankoop via internet. Je hoort wel wat, maar weet nooit of het echt betrouwbaar is... Nou het is mij 100% meegevallen! Ik werd via de telefonische klantenservice al erg duidelijk en vriendelijk geholpen en dan het daadwerkelijke bestellen en afrekenen, gaven ook geen problemen. De mailtjes waarin je op de hoogte wordt gehouden over de aflevering is keurig en punctueel. Twee super vriendelijke jongens die de wasmachine kwamen leveren en installeren, ik vond het een openbaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krijnen 15-03-2017 Via de website gekocht

snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prachtige website.
Goed overzicht van aangeboden artikelen.
Duidelijke uitleg over wat je van het product kunt verwachten.
Goede garantie regeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 15-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden over coolblue. Paar maal hier gekocht en tot nog toe niet teleurgesteld.

Ik heb een Zanussi wasmachine gekocht omdat mijn vorige Zanussi na 17 jaar trouwe dienst het heeft opgegeven.

De levering was heel goed en hij werd geplaatst en aangesloten zonder extra kosten. Zondagochtend besteld en maandag ochtend stond hij er.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 15-03-2017 Via de website gekocht

Netjes, snel, schoon en op tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting, snelle levering, nemen oude machine mee. voldoende aankondiging van het tijdstip van levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Meppelink 15-03-2017 Via de website gekocht

Keurig geregeld!

Algemene score

9,0
Keurig geregeld, goed product, nette afhandeling.
Heb al diverse spullen bij CoolBlue aangeschaft, steeds tot tevredenheid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jildau 15-03-2017 Via de website gekocht

leuke webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik vind coolblue super,duidelijke site,snelle service en als iets niet goed is word er gelijk een andere oplossing gezocht zelfs als het bij een andere winkel is. ontzettend leuke wachttherapie ook ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolina 15-03-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, vriendelijk, behulpzaam personeel in Amsterdam. Laatst een robot stofzuiger gekocht. Na twee maanden had deze water opgezogen.... mee terug gegaan naar de winkel en kreeg na twee dagen keurig het aankoopbedrag terug gestort op mijn rekening. Natuurlijk bij Coolbleu een nieuwe gekocht!! Deze keer ook weer keurig thuis bezorgd, en op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J.T.Garretsen 15-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijke informatie.Snelle service. volgbare aflevering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijkheid bij aankoop. Daarna uitstekende informatie via e-mail. Direct bericht van verzending.
Datum van levering kun je zelf bepalen. Na verzending bericht ontvanen van de afleveringstijd.
Een prima gang van zaken!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniela 15-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service. Als er iets mis is word jet gelijk opgelost. En de mensen aan de telefoon zijn heel aardig en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel 15-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zondagavond product besteld voor een Goede prijs. Al op maandag bestelling ontvangen. Snelle service dus. Product prima verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GNel 15-03-2017 Via de website gekocht

Aanschaf Spigen hoesje Samsung S7 Edge

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service. Op zaterdag besteld en zoals beloofd op zondag ook geleverd. Goede prijskwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LvdM 15-03-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goeie betrouwbare service, hele snelle levering!! Als binnen 1 dag onze nieuwe laptop binnen! Helemaal blij!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daniël 15-03-2017 Via de website gekocht

Leuk concept maar ik ga terug naar de concurent

Algemene score

2,0
Ik quote: "wij zo nu en dan wat minder kwalitatieve production verkopen." Dit klopt helemaal want ik heb 2 BT speakers besteld en ze doen het beide niet naar behoren. Zwaar teleur gesteld dat alle handelingem vanuit de klant moeten komen. Ik wil hier nooit meer iets kopen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 15-03-2017

Beste Daniël,

Bedankt voor je review. Enorm balen om te lezen dat je zo ontevreden bent met onze dienstverlening. Wij staan je graag te woord of helpen je graag met het instellen van je aanschaf, maar dat bleek helaas niet het geval te zijn bij jou. Onze excuses hiervoor, dat is niet de bedoeling. Zou je hiervoor je ordernummer en verhaal kunnen mailen naar geenglimlach@coolblue.nl? We helpen je graag verder,

Groeten,
Coolblue

Reageer

Alex 15-03-2017 Via de website gekocht

Prima service en product werkt naar tevredenheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en product werkt naar tevredenheid. Het gemak van het bestellen tot aan de levering op het gewenste tijdstip, was goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan-Willem 15-03-2017 Via de website gekocht

Als altijd helemaal super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus en duidelijke uitleg maken het kiezen van het juiste product simpel. En daarnaast natuurlijk makkelijk dat je het de volgende dag in huis hebt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DDD 15-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering! Zondag avoond besteld, maandag in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, snelle levering. Zondag avond besteld, maandag in huis.
Goede keuze aan producten. Goede merken in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philtin 15-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Algemene score

10,0
Goede service / Snelle afhandeling van het order en super handige website. Filters helpen je bij het snel terugvinden van de juiste informatie en het juiste product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 14-03-2017 Via de website gekocht

Leuke en klantgerichte winkel, met veel humor.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind Coolblue een zeer prettige winkel, vooral voor het bestellen van bijvoorbeeld elektronica of witgoed. Ze zijn erg klantgericht en gaan met veel humor met lastige situaties om. Dat kan ik erg waarderen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews