coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42296 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerben 09-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue stelt nooit teleur!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue, wat een service! Een winkel naar mijn hart! Meermaals bij Coolblue gekocht en altijd super service. Paar dagen geleden een nieuwe smartphone gekocht, maar tijdens het bezorgingsproces is er een fout opgetreden waardoor het pakje niet de dag erna bezorgd kon worden. Natuurlijk helemaal niet hun fout, aangezien het een fout van de bezorgdiensten was, maar heel professioneel opgelost door Cooblue! Meteen een onderzoek gestart en mij een cadeaubon t.w.v. €10 geschonken zonder dat ik er naar had gevraagd. In één woord: Top!

Zeer trouwe klant, en bij elk probleem altijd super snel en concreet aangepakt. Bij elke aankoop kijk ik of Coolblue het in huis heeft én dat is meestal ook zo.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 09-03-2017 Via de website gekocht

Service= top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is top. Goede prijs, perfecte service! Je weet precies wanneer het komt en retouren etc is geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikarusk 09-03-2017 Via de website gekocht

Een betere service kan je echt niet krijgen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Probleem met levering pakket waar Coolblue niet aan kon doen, werd gewoon direct verholpen door alsnog het item opnieuw te verzenden met Cooblue VandaagNog zodat ik het item toch op tijd kon ontvangen. Medewerker was zeer vriendelijk en alles verliep super vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krek Wak Wou 09-03-2017 Via de website gekocht

Helemaal happy!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super overzichtelijke site, mocht je later nog vragen hebben of je bent iets vergeten te bestellen wordt je door de klantenservice top geholpen! En gegarandeerd de volgende ochtend geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

els 09-03-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen, netjes behandeld. Snelle service en duidelijke gebruiksaanwijzing.
Ook controle achteraf netjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Verhoeven 09-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doen simpel wat ze beloven: snelle levering zodat ik mijn probleem snel kon worden opgelost.
Het geheugen van mijn tablet was bijna vol, nu kan ik weer vooruit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theuns Rene 09-03-2017 Via de website gekocht

Snelle secvice

Algemene score

10,0
Na een half uurtje zoeken op het internet.Besteld op een vrijdag avond en geleverd op een zaterdag morgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stella 09-03-2017 Via de website gekocht

klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik oriënteer mij in winkels en online en als het betreffende product er is koop ik dat vervolgens bij Coolblue, want jullie zijn erg klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra V 09-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Algemene score

9,0
Makkelijk te gebruiken website, alles is duidelijk en de zoekfunctie werkt prima. Aantrekkelijke prijzen en er waren geen verzendkosten. 's Avonds besteld en de volgende ochtend had ik alles al binnen. Ik zeg: TOP!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JanG 09-03-2017 Via de website gekocht

Tijdige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke bestellen en betalen.
Aflevering zoals aangegeven
Prima service. Zo nodig bestel ik direct weer via jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jung ok 09-03-2017 Via de website gekocht

Echt geweldig... zaterdag besteld en ZONDAG bezorgd ook.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gratis bezorging en dat op zondag. Hele goede service en goede kwaliteit. Zou het iedereen aanraden!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 09-03-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten waarin ik geïnteresseerd ben waren competitief geprijsd.
Goede afleveringsmogelijkheden ook op zondag
Snelle service
Goede tracking

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef Richaerts 09-03-2017 Via de website gekocht

fijne service, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
scherpste prijs, snelle levering en je kan het laten bezorgen bij een ophaalpunt bij je in de buurt. Super handig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Een bedrijf uit de Kempen 09-03-2017 Via de website gekocht

Super tevreden !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hadden voor onze werknemers dringend een nieuw gsm toestel nodig. 's avonds besteld en de volgende dag lag het al bij ons op kantoor. Echt makkelijk !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Christina 09-03-2017 Via de website gekocht

Supersnel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om 11 uur s' avonds een wasmachine besteld, en hij werd de volgende ochtend al geïnstalleerd, precies volgens de planning die ik via de sms kreeg.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke 09-03-2017 Via de website gekocht

Goede, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb m'n laptop bij Coolblue besteld omdat ik een goede service wil hebben. Alle keren dat ik iets bij coolblue bestelde, werd mijn bestelling goed en snel behandeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raimond 09-03-2017 Via de website gekocht

perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een scherpe prijs, een overzichtelijke shop en snelle levering. Ideaal als je snel een nieuwe telefoon nodig hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 09-03-2017 Via de website gekocht

Snel Duidelijk en Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar nieuwe wasmachine. Op de site duidelijk kunnen aangeven wat we zochten. Voldoende filters zodat we een duidelijke keuze konden maken..en gedaan. Netjes mail over bezorging en tijd. Inderdaad volgende dag geleverd en aangesloten. Oude machine mee genomen. 2 vriendelijke bezorgers welke de machine masr zolder hebben gebracht en aangesloten. Super service! 100% aan te raden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 09-03-2017 Via de website gekocht

Leuke teksten. Daar wordt je blij van

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb ooit 3 bestellingen gedaan op 1 dag met 3 verschillende diensten. Coolblue was verreweg de beste. Snel, goedkoop, goed verpakt en waarmaken wat je belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 09-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service en goede geinformeerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk en goede filteropties over technische details. Ladingstijd mag wat sneller. Verder correcte levering met meerdere exactere tijdsindicaties wanneer de bezorger komt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geerd 09-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben nog steeds zeer tevreden over de leveringen van CoolBlue. Snelle levering, goeie service..goed product

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walraad Guichelaar 09-03-2017 Via de website gekocht

zeer snelle en correcte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpste prijs in de vergelijking en de volgende dag geleverd! Ook de duidelijke website en de vergelijkingsmogelijkheid online kan ik iedereen aanbevelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Vanslambrouck 09-03-2017 Via de website gekocht

uitgebreide keuze en goede beschrijving van de mogelijkheden

Algemene score

9,0
Ik heb door de uitgebreide keuze en de goede beschrijving van de verschillende mogelijkheden snel een juiste keuze kunnen maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 08-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de website een HP laptop gekocht. Na het installeren kon ik helaas niet inloggen. De rede was dat mijn wachtwoord niet werkte. Per e-mail contact gezocht en met de juiste info ben ik met aankoop naar Coolblue Utrecht gegaan en heb een nieuwe laptop gekregen. Prima service en fijn dat t op deze manier opgelost is. Dank je wel en de laptop werkt prima.
Yvonne

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie van Hattem 08-03-2017 Via de website gekocht

Service is TOP !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer snelle levering. 's Avonds om 22.30 uur bestelt en de volgende middag al geleverd. Echt TOP !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tapie 08-03-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd en goede service. Geweldige bezorgers die niet te beroerd waren om de droger weer op de wasmachine te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 08-03-2017 Via de website gekocht

makkelijk hoor bestellen en cfm afspr geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
makkelijke site en bijna van uur tot uur op de hoogte van de levering en dat ook nog zoals aangegeven, prima gasten die de machine hebben geplaatst

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 08-03-2017 Via de website gekocht

Ongelofelijk snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondagmiddag de bestelling gedaan en maandagochtend al in huis. Ongelofelijk eigenlijk. Verder een prima website en een correcte correspondentie.

Coolblue, chapeau, chapeau.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Heemskerk 08-03-2017 Via de website gekocht

Makkelijk besteld, snel geleverd :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Precies waar je op hoopt bij een online bestelling: een overzichtelijke website, eenvoudige bestelprocedure en product snel in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PatrickR 08-03-2017 Via de website gekocht

Wat een top service en super snelle levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het kiezen van een wasmachine via de shop was erg eenvoudig en ik kon goed selecteren op de voor ons belangrijke zaken. We hadden de bestelling op zondagavond om 20.00 u gedaan en op maandagochtend om 09.00 u werd deze al geleverd, super snel dus!! De bezorgers hadden binnen het kwartier de oude wasmachine vanaf de zolder afgevoerd en de nieuwe aangesloten.

Wij zijn erg tevreden!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 08-03-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag besteld maandag geleverd
Netjes verpakt
Bij eerdere aankoop (Fitbit ) deze was binnen half jaar kapot dit is toen keurig in een dag opgelost naar volle tevredenheid en daarom weer voor Coolblue gekozen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Coenradie 08-03-2017 Via de website gekocht

Nakomen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke site. Veel artikelen met zeer duidelijk demo filmpje. Scherpe prijzen. Zeer correcte berichtgeving en waarmaken wat ze beloven zoals werkelijk de volgende dag afleveren en je daar perfect van op de hoogte stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ADL 08-03-2017 Via de website gekocht

Niets mis met COOLBLUE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is een snelle bezorging, een goede verpakking, de prijs is goed en de site gemakkelijk.
Het aflever-moment wordt goed duidelijk gemaakt in berichten die je via de mail krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet 08-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heb ik gekozen om de duidelijke website met een grote keuze aan artikelen met ruime informatie over de artikelen. Hier heb je tenminste iets aan.
En de levering is supersnel, het is helemaal waar wat zij zeggen, voor 23.59 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd. En dit klopt gewoon. Ben er helemaal blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieske 08-03-2017 Via de website gekocht

Fijn: bezorgd op zondag.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gratis bezorging op zondag, zeer vriendelijke bezorger en een prima product! Ook de informatie op de site was duidelijk en handig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 08-03-2017 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het juiste product, snel te bestellen en ook nog aan kunnen geven wanneer het bezorgt moet worden. Vervolgens op de juiste dag het product in huis hebben. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 08-03-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering, goede communicatie, duidelijke website.
Handige tips en het verpakkingsmateriaal tovert een lach op je gezicht!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Blankenstein 08-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al veel bestellingen geplaatst van wasmachine tot zaagmachine en melkopschuimer en altijd snelle levering én een duidelijke opgaven van de bezorgtijd. Als er een keer iets niet duidelijk is, kun je altijd bellen en je wordt dan snel, vriendelijk en goed geholpen. Laatst was de melkopschuimer defect: teruggestuurd, door de postbezorger in ontvangst genomen, maar daarna nooit bij Coolblue bezorgt. Na doorgeven van het track-en-trace nummer aan Coolblue had ik de volgende dag al een nieuwe in huis, dus nog voor het onderzoek naar het verloren pakket afgerond kon zijn. Onlangs een Devolo powerline adapter gekocht: nog voor ik hem in huis had, kreeg ik als een mail van Coolblue met installatie advies. Top geregeld! Ook vind ik dat ik nooit teveel betaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 08-03-2017 Via de website gekocht

Uiteindelijk kwam ook nu weer de glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na eerdere goede ervaring met Coolblue zondagavond vanaf mijn bank een bestelling voor een TV geplaatst die ik de volgende dag graag wilde ontvangen. Bestelling liep goed, ik werd netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Later die avond kreeg ik een verzendbevestiging die ik de volgende dag kon volgen. Omdat ik de bestelde TV graag snel wilde hebben volgde ik de bestelling nauwgezet. De bestelling zou voor 15.30 uur worden bezorgd door PostNL.
Maar... ondanks dat Coolblue alles doet voor een glimlach was het lachen bij mij vergaan toen ik een melding van PostNL ontving dat mijn pakketje was bezorgd, terwijl ik de postbode niet had gezien. Geen TV te zien.
Vervolgens gebeld met Coolblue - vriendelijk te woord gestaan - die er bij mij op terug zouden komen. Uiteindelijk bleek het pakketje enkele huisnummers verderop te zijn bezorgd, de bezorger had het waarschijnlijk niet goed gelezen. Kan gebeuren en uiteindelijk was de glimlach er niet minder om.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Daan 08-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kon het "tweede kans" product krijgen; een teruggestuurd product in perfecte staat met een leuke korting. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Autcentrum Flevoland 08-03-2017 Via de website gekocht

fijne winkel goeie prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
top winkel vandaag bestellen is morgen in huis en keurig verpakt
goede foto's met uitgebreide omschrijving ga zo door !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francine 08-03-2017 Via de website gekocht

Snel en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdagavond een tv besteld, zaterdag voor 10u geleverd. Sneller kan bijna niet.
Enkele dagen later was er een prijsdaling op dezelfde tv. Een simpel mailtje naar Coolblue en 2 dagen later was het verschil reeds terug gestort op mijn rekening. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 08-03-2017 Via de website gekocht

Precies wat wordt beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een gemakkelijke webshop..duidelijk en eerlijk. Goede prijzen in vergelijking met anderen. E het is echt...voor 23.59 uur besteld, de andere dag in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toos 08-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte levering, super bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat wij met 2 vrouwen in huis wonen, en onze wasmachine op zolder staat zocht ik een bedrijf wat de wasmachine naar boven zolder tilt en die oude weer mee kon nemen... En dan ook nog eens vandaag besteld, morgen in huis! Niemand kan een dag zonder een wasmachine toch? Helemaal niet met 2 kinderen!

De meeste bedrijven doen bezorgen wel op zolder, maar tegen betaling, net als het meenemen van het oude apparaat. Uiteraard zoekt iedereen eerst de "bekende" websites af. Toen kwam ik bij Coolblue, en die rekende helemaal geen extra geld, dit was gewoon "part of the deal!!" Hoe geweldig is dat!

Via leuke mails werd ik keurig op de hoogte gehouden, en inderdaad, zondagmiddag 17 uur besteld, maandag 09.30 uur stond mijn wasmachine te draaien! 2 sterke jongens hebben de oude machine weer mee genomen, en ik heb er geen werk aan gehad!

Dit is nog eens service, en dit is nog eens klantvriendelijk! Ik bestel voortaan alles bij Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Kok 08-03-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden over Cool Blue.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een redelijke ruime keuze op de webshop.
Goede betalings mogelijkheden, maar wel altijd vooraf betalen.
Levering geschiede vlot met hele aardige coole gasten die zeer behulpzaam waren.
Zou Cool Blue ten zeerste aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 08-03-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, goede prijs/kwaliteitverhouding en supersnelle levering. Echt een aanrader op alle fronten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 08-03-2017 Via de website gekocht

Fijne webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue had een onwijs snelle levering. De producten waren efficiënt ingepakt waardoor je minder verpakkingsmateriaal overhoud.
Ruime keuze in het assortiment. Met overzichtelijke specificaties en reviews.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Freco 52 08-03-2017 Via de website gekocht

Top Service Bij Coolblue,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue,
Inmiddels 2 keer product besteld
Tweede keer product helaas retour moeten sturen.
maar de afhandeling liep naar tevredenheid.
Coolblue zeer betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Craig 08-03-2017 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aardig aanbod en snel geleverd. Niet alles is het gunstigste geprijsd maar ze leveren wel betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mario 08-03-2017 Via de website gekocht

Top geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue geeft net dat beetje extra aandacht aan klantgerichtheid waarmee ze zich voor mij onderscheiden van overige webshops waar ik in het verleden een bestelling heb geplaatst. Gewoon een prima service, netjes op tijd en klantgerichte houding van de bezorgers. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews