coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42505 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2756 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan en Diana 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk vinden wat je zoekt.

Service
bestelling de volgende dag in huis

Assortiment
genoeg keuzes

Aanbeveling
overzichtelijke webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en gemakkelijke website

Service
Alles word waar gemaakt zoals omschreven

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Super dat de bestelling voor 23:59 besteld al de volgende dag word geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website werkt gemakkelijk. Heel veel keuze en goede prijzen.

Service
Super dat ze de producten gratis thuis komen brengen en met hetzelfde gemak alle rommel meenemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel on line bestellen, betalen en meestal de volgende dag in huis.

Service
Een apparaat werkte niet goed. Opgestuurd (makkelijk!)en een dag later een nieuw in huis.

Assortiment
Te weinig ervaring. Lijkt groot.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Extra toelichting
Naast on line contact ook heel prettig via de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rens Smit 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Tijdens bestelling chat contact gehad met medewerker van Coolblue. Keurig en service gericht

Assortiment
Zeer breed assortiment

Aanbeveling
Alles klopt

Extra toelichting
Zie hiervoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel bestelproces, geen verborgen kosten, geen verplichting om een account aan te maken.

Service
De bezorging was, zoals beloofd, de volgende dag.
's Avonds een mailtje dat het tussen 8:15 en 9:15 zou worden en om 8:00 nog even een belletje dat ze er over 20-40 minuten zouden zijn. 20 minuten later stond de auto voor de deur.
Leuke en vriendelijke bezorgers, de wasmachine is op zijn plaats gezet, aangesloten en de oude wasmachine meegenomen.
Verder een korte instructie en een kort programma gestart om de machine schoon te spoelen.
Uitstekende service! Precies zoals je het zou wensen.

Aanbeveling
Niets op aan te merken.
Het assortiment kan ik niet beoordelen, omdat ik via Kieskeurig rechtstreeks bij de door mij gezochte wasmachine terechtkwam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny van Hooren 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is prima voor elkaar: geen gezoek, maar duidelijke informatie.

Service
Meer dan prima: je wordt keurig op de hoogte gehouden van het verloop van het proces en zijn er vragen, dan is men makkelijk te bereiken.

Assortiment
Breed assortiment: voor elk wat wils!

Aanbeveling
Alles verloopt heel vlot en soepel. Je krijgt (op tijd!) wat je verwacht. Ik had wellicht een 10 moeten geven, maar er moet altijd een uitdaging blijven om het nóg beter te doen om alsnog die 10 te kunnen halen.

Extra toelichting
Coolblue is goed bezig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Leuke website, goede producten en ben tevreden met mijn nieuwe aankoop!

Assortiment
Ik had nog een micro sd-kaart nodig maar die was niet aanwezig.

Extra toelichting
Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Geerhard 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk kiezen en vergelijken via de website

Service
Bij twijfel kan je altijd bij het Coolblue team terecht met vragen

Assortiment
Een uitgebreid assortiment wat vergelijken en kiezen soms niet gemakkelijk maakt, maar dat is dan weer meer een luxeprobleem

Aanbeveling
Prettige omgeving gemotiveerd team van medewerkers, je kan er zelfs iets drinken en een aantal producten bekijken en in werking zien zoals TV's en tablets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk zoeken op duidelijke website.je vindt gemakkelijk het produkt wat je zoekt.

Service
ze doen wat ze beloven:voor 23.59 besteld,de volgende dag in huis.

Assortiment
ruim assortiment.je vindt wat je zoekt.

Aanbeveling
goede en duidelijke webshop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariska 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fantastisch.''s avonds om 22 uur besteld... volgende dag weer wassen

Service
Directe bevestigingen en statusupdates. Bezorging met volledige installatie. Oude apparatuur wordt meegenomen

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Gemak. Snel. Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rita 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
Inderdaad met de glimlach (bezoek aan de shop bijna bij sluitngstijd en toch nog geholpen)

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Blok 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb even een kabeltje nodig dat ik nergens in de winkels (niet-coolblue winkels) kan vinden en hier kan ik het gewoon dezelfde dag laten leveren

Service
Onwijs snel :D

Assortiment
Zoals eerder genoemd, een kabeltje dat nergens anders voorkomt hier natuurlijk wel

Aanbeveling
Wat is er fout aan coolblue? Eigenlijk helemal niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg 15-07-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere webshop. Levering thuis of bij een pickup point.

Service
Retour zonder reden, Deze mentaliteit geeft enkel tevreden klanten!

Assortiment
Nog nooit iets niet gevonden.

Aanbeveling
Communicatie is helder. Personeel in de winkels echt heel vriendelijk en de benadering met een vleugje humor op banners en deuren is top.

Extra toelichting
Hou dit vast, het is zeldzaam in de sector!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DorSt 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Extreem gemakkelijk, als je thuis bent of je pakje in de bus past

Service
staan altijd paraat om je te helpen en komen hun belofte na.

Assortiment
Praktisch alles is er terug te vinden.
Zeer scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ries 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Prima; ook telefosche beantwoording van vragen

Assortiment
Breed assortiment, ook qua soort

Aanbeveling
Goede ervaring.

Extra toelichting
Negens en tienen geef ik nooit!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Noël 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website. Vooral de productvideos + revieuws zijn vaak een meerwaarde.

Service
Altijd de volgende dag geleverd geweest. Producten zijn goed verpakt. Tot op heden foutloze leveringen.

Assortiment
Goed assortiment. Mag van mij nog uitbreiden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kennetth 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In de middag besteld, volgende ochtend in huis.

Service
Duidelijke emails ter bevestiging van de order en verzenden. Als in de mail van PostNL ook nog zou staan tussen welk tijdstip het pakket bezorgd zou worden, is het helemaal af!

Assortiment
Het specifieke artikel wat ik zocht heb ik gevonden.

Aanbeveling
Al vaker besteld. Elke keer het artikel snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maurice 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie, duidelijke site met (als je het nodig hebt) vriendelijke mensen die je graag helpen.

Service
De 10 zegt al genoeg! :)

Assortiment
Een 9 omdat ik toch soms voor sommige producten bij andere, meer gespecialiseerde winkels moet kijken. (helaas...)

Extra toelichting
Toch wel een 10 voor de algemene "beleving".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alle artikelen gemakkelijk te vinden.
met stap voor stap uitleg over bestelproces

Service
uitleg over gebruik van artikelen via video`s duidelijk aanwezig
correcte levering de volgende dag en aansluiting van de wasmachine

Assortiment
keuze uit verschillende merken en prijzen met vergelijkingssite

Aanbeveling
ruime keuze
snelle levering en goede uitleg

Extra toelichting
voor een volgende aankoop zal ik zeker coolblue.nl raadplegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk online bestelling,overzichtelijk en duidelijke informatie

Service
Perfecte service,wordt geïnstalleerd en nog extra uitleg gegeven.

Assortiment
Enorme keuze

Aanbeveling
Dit is hoe een winkel hoort te zijn

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anonymous 15-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Aanbeveling
Het geleverde fornuis had niet zoals op de website vermeldt een gasaansluiting links en rechts, maar enkel rechts. Hierdoor moest het fornuis weer opgehaald worden en een nieuw besteld worden. Informatie op de website van cool blue was niet correct.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Willeke 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag voor 23 uur bestellen, betekent de volgende dag in huis.

Service
De creditcard betaling werd niet geaccepteerd, na een belletje werd de betaling door een medewerker opnieuw gedaan met een betalingslink. Dit werkte perfect.

Assortiment
Genoeg keuze!

Aanbeveling
Ik ga zeker weer kijken, mocht ik iets (snel) nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Om 9 uur 's avonds een tas besteld en de volgende dag om half 12 's ochtends was hij al bezorgd.

Service
Hele snelle probleemloze levering

Assortiment
Er was genoeg keus voor de soort tas waar ik naar op zoek was en hij was ook nog eens flink afgeprijsd.

Aanbeveling
Als ik nog eens een tas nodig heb neem ik nog een kijkje in jullie webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anita 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Echt top service!

Assortiment
Speelgoed afdeling niet een heel groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

paul verspeelt 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kiezen, bestellen en betalen van thuis uit.

Service
's Avonds besteld, 's anderendaags om 10:30 u. in de bus.

Assortiment
Ruim assortiment aan concurrentiële prijzen.

Aanbeveling
Het vertrouwen dat er ook een fysieke winkel is, waar ik zou terecht kunnen bij eventuele problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudige bestelwijze

Service
Prima op tijd geleverd

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Alles loopt op rolletjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
breed assortiment. gemakkelijk om producten te zoeken met de filters en te vergelijken.

Service
Prima levering en op tijd zoals beloofd. Leveradres vrij te kiezen.
Ik heb nog geen ervaring met defecte toestellen waardoor ik daarover dus niet kan oordelen.

Assortiment
ruime keuze uit een breed assortiment.

Aanbeveling
Ik heb geen slechte ervaring met coolbleu. Ruime keuze, scherpe prijzen en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rotterdam65 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website. Eenvoudige om producten te zoeken, vinden en bestellen.

Service
qua levering duidelijke stappen, wordt goed op de hoogte gehouden van de levering, snelle levering volgens afspraak. vragen / klachten / retourzending geen ervaring mee.

Assortiment
sommige producten veel keus, andere producten minder keus (is ook logisch, want je kan niet elk product en model verkopen). Prijs goed.

Aanbeveling
goed, overzichtelijke website, snelle levering en komt leveringsafspraken na.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Els 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon direct vinden wat ik zocht. De site werkt duidelijk. ER waren voldoende betaalmogelijkheden. Kortom. Misschien wel een tien waard!

Service
De bestelling is correct en snel verzonden.

Assortiment
Cool Blue had exact het artikel dat ik zocht. Daarnaast kon ik het product vergelijken met andere producten van gelijke aard, zodat mijn keuze weloverwogen was.

Aanbeveling
Ik heb geen minpuntjes kunnen ontdekken. Geweldig aanbod, mogelijkheden en een duidelijk site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mireille 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig bestellen, goede sevice en snelle levering

Service
Goede service

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Idem hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer ruim aanbod

Service
Om 22.30 u s'avonds bestelt en s'morgens om +-10.30 u geleverd.Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimberley 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Pakje is een dag later dan belooft toegekomen

Assortiment
Breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Caroline 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel duidelijk

Service
Snelle en goede levering en nog gratis ook

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ik zou dit iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CoolBlue 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goede, overzichtelijke website

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet de Wilde 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt zonder moeite alles vinden wat je nodig hebt.

Service
Als je op de site niet alles kan vinden wat je zoekt gewoon even telefonisch contact en alle vragen worden direct en duidelijk beantwoord.

Extra toelichting
Mijn favoriete winkel. Veel service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Spriet 14-07-2016 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Zeer vriendelijke verkoper en duidelijke uitleg van service en aangekocht product

Assortiment
Kalender indruk tegenover de ruimte van de winkel

Aanbeveling
Goed bereikbaar en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arie 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
de webshop is zeer gebruiksvriendelijk,

Service
alles ging zoals het hoort

Aanbeveling
een prettige webshop, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Husslage 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site met goede info producten

Service
snel en goed ingepakt

Assortiment
meer keuse van een product

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeno Dhaene 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk bestellen, de volgende dag levering... Wat kun je nog meer verwachten?

Service
Zeer vriendelijke klantendienst, uitstekende return service

Assortiment
Als we spreken over elektronica, heeft coolblue bijna van alles wel een paar producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Salter 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ze doen wat ze beloven

Service
Alles keurig op tijd

Assortiment
Veel in huis

Aanbeveling
Als alles klopt, verdienen ze een 10 !!!

Extra toelichting
Ja, vooral zo blijven !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josephine 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit huis producten beoordelen

Service
Bestelling geleverd volgens afspraak

Assortiment
Ruim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het gewenste artikel was snel gevonden

Service
Gebeld met klantenservice over een artikel dat niet meer leverbaar was, ben goed doorverwezen en heb het elders kunnen bestellen

Aanbeveling
Snel en prettig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ludo 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
coolbleu is top

Service
zeer goed

Assortiment
ge vind bij jullie alles

Aanbeveling
alles loopt gesmeerd zoals het moet vanaf bestelling tot ontvangst

Extra toelichting
coolbleu doe zo verder jullie zijn top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel overzichtelijk en een goede zoekfunctie

Service
Netjes geleverd op de vooropgestelde dag

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Degelijke webshop die doet wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arne 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is zeer makkelijk te gebruiken.

Service
Klantenservice is top.

Assortiment
Verkopen bijna alles aan een goede prijs.

Aanbeveling
Groot assortiment aan een goede prijs. Bij misverstanden is er de uitstekende klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Pothoven 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle levering.

Service
Wasmachine licht beschadigd, snel en vlot omgeruild.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Eemeren Anja 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel duidelijk

Service
snelle en goede service

Assortiment
genoeg om te kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super helder

Service
volgende ochtend in huis

Aanbeveling
TOP !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke en duidelijke webwinkel

Service
Snel en mocht er een klacht zijn dan is het snel opgelost

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Beter kan niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews