coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42595 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2169 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

elisabeth de vries 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima, geregeld en gemakkelijk alles te vinden

Service
Service is goed besteld en volgende dag thuis op zondag!

Assortiment
groot

Aanbeveling
gewoon makkelijk en goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joeri pattyn 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer vlotte en eenvoudige interface.

Service
overdag besteld. meteen bevestigings mail dag er na (9u) ontvangen

Assortiment
kan soms wat ruimer

Aanbeveling
2 punten verloren omdat cool blue soms wat duur is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keurig aangekondigd wanneer geleverd (op het uur nauwkeurig) en ook het bestelproces liep goed en efficiënt.

Service
Goede uitleg bij aflevering. Van te voren werd nog even gebeld dat ze onderweg waren.

Aanbeveling
Heel klantgericht, dat zie je en dat voel je.

Extra toelichting
Fijn dat er ook nog bedrijven zijn die met de klant meedenken in plaats van zich alleen maar te beroepen op allerlei procedures en regeltjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel gemakelijk en snel gevonden wat ik nodig had

Service
inderdaad heel snel geleverd was daar super blij over

Assortiment
hier vind je normaal toch wat je zoekt

Aanbeveling
op een ander vond ik het niet goedkoper en daar was de levering dan niet zo snel

Extra toelichting
ik ben gewoon super tevreden bij mijn eerste aankoop en zal zeker nog bestelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Levering kon avonds zonder bijbetaling, op deze manier kon ik bestellen zonder de buren lastig te vallen.

Service
Levering ging goed, verdere service nog niet nodig gehad, wat op zich al een heel goed teken is.

Assortiment
Breed, maar ook diep genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DZ 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestellen, keus uit betalingen

Service
Snelle bevestiging en goede communicatie over levering

Assortiment
Alles wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
De combinatie van factoren is voor mij een 10 waard. Misschien niet de allergoedkoopste, maar de service en kwaliteit zijn top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zill 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Al de artikelen zijn per soort opgedeeld, en het is zeer gemakkelijk om te zoeken naar voorwerpen met vooropgestelde criteria.

Service
Bezorging op zondag, nog geen 24 uur na bestelling? Als dat geen 10/10 waard is, weet ik het niet meer.

Assortiment
Telkens ik multimedia wenste te kopen, was het aanwezig in de winkel van coolblue.

Aanbeveling
Coolblue heeft een zeer uitgebreid assortiment en een prima service. De korting op het accessoire bij de smartphone is ook zeker een plus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Betrouwbare shop met supersnelle levering!

Service
Duidelijke informatie tijdens het bestelproces. Verder nog geen aansprak op service hoeven te maken, alles is perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 19-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Service
Had een Sonos play1+muurbeugel besteld. Beloofd was dat het product de volgende avond zou worden bezorgd. Pakketje echter niet bezorgd. Ingepland op de volgende avond. Helpdeskmedewerkster zou dit proberen te herstellen. Niets van dat. Zelf gebeld met postnl. Niet te herstellen. Kortom, de toezegging van snelle bezorging komt Coolblue niet na.

Aanbeveling
Assortiment is prima. Echter het vertrouwen in snelle levering is geschonden. De helpdesk is wel aardig maar komt niet met echte oplossingen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 19-07-2016

Beste heer Roossien,

Hartelijk dank voor uw bericht maar dat is zeker niet de bedoeling. Allereerst onze oprechte excuses voor deze levering, op dit moment zijn we voor u bezig om dit zo snel mogelijk recht te zetten. Uiteraard houden we u op de hoogte. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

audrey 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
wordt zelfs geleverd in weekend

Service
snel en makkelijk

Assortiment
weet ik eigenlijk niet

Aanbeveling
makkelijk te bereiken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

René 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is erg makkelijk in gebruik

Assortiment
Ik miste een paar accu's die bij mijn camera hoorden maar verder erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mona 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag bestellen, morgen aan huis !

Service
je kan een ander adres opgeven indien je niet thuis bent !

Assortiment
zeer ruim assortiment, je vind er bijna alles !

Aanbeveling
alles is duidelijk uitgelegd, je kan geen fouten maken !

Extra toelichting
ik raad iedereen aan om bij coolblue online te kopen ! zeer eenvoudig en gemakkelijk, je bent zeker van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sollie 18-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Haha, verplicht? Emailadres is niet telefonisch te wijzigen; mijn telefoonnummer - waarmee ik telkens bel - is verkeerd opgeslagen (laatste getal verkeerd); de oplossing voor een probleem met mijn laptop laat meer dan een week op zich wachten, om vervolgens zonder overleg een oplossing opgestuurd te krijgen naar een verouderd adres; de oplossing werd op zo'n manier gebracht dat ik blij mocht zijn dat ik deze kreeg, terwijl dit Coolblue's probleem was en niet het mijne.

Service
Medewerkers aan de telefoon zijn over het algemeen vriendelijk en af en toe zelfs grappig. Alles voor een glimlach natuurlijk.

Assortiment
Afgezien van een Logitech trackpad niets op aan te merken.

Aanbeveling
Zelf niet hele fijne ervaring met laatste aankoop, maar daarvoor altijd prima. Ik moet weer overtuigd worden van de voordelen van Coolblue boven kleinere leveranciers.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tessa 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Prima website met serieus goede informatie over de producten. Niet alleen maar de standaard producttekst.

Service
Ik had het verkeerde product thuisbezorgd gekregen (een 2,4 liter slowcooker ipv de bestelde 4,7 liter). Via de chat gemeld, prima geholpen, en de volgende dag kon ik het in de winkel omruilen. Allemaal snel, vriendelijk en heel prettig.

Assortiment
Breed assortiment, goede informatie, goede prijs. Leuke oplossingen zoals "tweedekansproduct"; voor een omruil-item.

Aanbeveling
Prettig personeel, prettige omgangsvormen. Ook goede website en goede producten, maar die zijn er wel meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

didier schoors 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
produkten zeer makkelijk te vinden

Service
voor 23u59 besteld en volgende morgen al om voor 9u geleverd fantastisch

Assortiment
top

Aanbeveling
top

Extra toelichting
top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulien 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon simpel bestellen, volgende dag geleverd

Assortiment
Ruim assortiment. Niet de goedkoopste op alles maar wel op veel. Daarnaast ruime voorraad en geen gezeur dat iets toch niet op voorraad wsd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Annette 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Álles naar wens. Snelle levering.

Service
Op de site en in de mails werd ik op een vlotte manier aangesproken. En er werd een leuk idee aangedragen om met de doos te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken en zelfs tot middernacht tijd om te bestellen.

Service
Klantenservice telefonisch tot laat in de avond bereikbaar voor info. Top

Assortiment
Alles goed vindbaar en voldoende aanbod om goed producten te kunnen vergelijken.

Aanbeveling
Super service en bestelgemak met zeer snelle levertijden. Enige voorwaarden is wel dat je direkt ook je digitale factuur betaald dat was wat onduidelijk daar er bij de mail met factuur staat dat factuur 5 dgn geldig is. Dit was verwarrend omschreven waardoor ik onnodig een vakantiedag heb opgenomen en ik de volgende dag zat te wachten op iets wat niet verwerkt was omdat men op mijn betaling wachte. Op zich begrijpelijk maar die bestelling bevestiging mail mag zeker beter omschreven worden.

Extra toelichting
Zeer tevreden en goede service. Factuur mail na bestelling tekstueel verbeteren. ... nergens staat dat de bestelling verwerkt wordt als de betaling binnen is. De tekst 5 dagen geldig lijkt op factuur betalen binnen 5 dagen dat is dus niet zo als je de volgende dag je bestelling binnen wil hebben omdat er haast mee is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartha Maasland 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles duidelijk te vinden

Service
ben zeer tevreden

Assortiment
heel ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keus snel uitzoeken en besteld

Service
Snel afgeleverd alles goed geregeld

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Alles goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke goede pagina

Service
snel

Assortiment
genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima interface en eenduidige manier van bestellen

Service
Ik hoop goed. Ik heb een klacht over het artikel en hoop dat het goed wordt opgelost

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Heel tevreden

Extra toelichting
Met service nog te weinig ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

paulzand 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk kiezen en snel besteld

Service
Heldere info, prima en op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via het zoekvenster snel een hoesje gevonden voor mijn nieuwe GSM Huawei P9 lite.

Service
Erg goed, wat een snelle levering! Coolblue bood trouwens ook de beste prijs voor dit artikel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Goutziers 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen, duidelijke informatie

Service
Snelle leverservice en bij vragen snel antwoord via mail.

Assortiment
Veel artikelen te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer handige site. Mogelijkheid om toestellen te vergelijken. Extra info via filmpjes

Service
supersnelle levering

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Lenaerts 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Inloggen duurt 3 minuten, geen absurd paswoord, alles gemakkelijk te vinden, goeie filters, gemakkelijke betaling. Eigenlijk zoals ik het verwacht.

Service
Ik had om 0u30 besteld, 's morgens om 10u reeds geleverd. Absurd...

Leverdatum was wel verkeerd in de bevestigingsmail, maar dat was een vermoedelijke leverdatum. Blij dat ik thuis was!

Top!

Assortiment
Ik had op voorhand wat reviews gelezen en vond mijn top 3 niet in het assortiment, maar wel soortgelijke producten met dezelfde specificaties. Ik ben dan afgegaan op de reviews op CoolBlue zelf en ben niet teleurgesteld.

Dus al bij al zeer tevreden.

Aanbeveling
Vlug, vlot en bangelijk snel. Prijzen lijken zeer scherp. Beetje (klein beetje) onder de indruk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas Brongers 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website met uitleg

Service
Super snel geleverd

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Goede service met duidelijke beschrijving

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemieke 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In enkele seconden vond ik het product dat ik dringend nodig had.

Service
In amper 15u had ik mijn product thuis geleverd. Gratis!

Assortiment
Voor mij voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry 18-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles eenvoudig via de website te zoeken en in de winkel ophalen of eerst gewoon bekijken of het aan je verwachting voldoet.

Service
Altijd vriendelijk en kundig personeel.

Assortiment
Groot assortiment, bijna altijd te vinden wat je zoekt.

Aanbeveling
Er wordt naar je geluisterd en advies gegeven en je gaat tevreden weg.

Extra toelichting
Prijs verschil voor sommige artikelen te groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van op je luie stoel je product kiezen, Hoe kan het nog makkelijker.

Service
Altijd heel vriendelijk,zelfs op facebook binnen de kortste tijd geholpen.

Assortiment
Het aanbod is enorm,en altijd voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
Ik geef dit met een gerust hart een 10. Ik weet dat als ik kwaliteit wil en snel geholpen wil zijn,ik bij coolblue moet wezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruudje 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De wasmachine werd prima afgeleverd. Kon gelijk mijn wasje draaien!

Assortiment
Prima machine!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Toegankelijk

Service
Prima via internet

Assortiment
Wat ik zocht vond ik. Misschien een andere keer niet (;p)

Aanbeveling
Ervaringen totnutoe 100 % goed

Extra toelichting
Leuk toegankelijk taalgebruik op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flierman 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
veel keus snel geleverd goede prijs

Assortiment
Veel meer keus dan b.v. Mediamarkt

Aanbeveling
Klant vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman van den Berge 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer duidelijk en wijst zichzelf.

Service
Super klantenservice. Heb ik zelf nog niet nodig gehad maar weet dat van een aantal andere mensen die hier een product hebben aangeschaft.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik ken geen minpunten voor deze winkel verzinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Eland 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
na online contact dat vlot en drempelloos verloopt een vlotte bezorging

Service
betaling gaat vlot, factuur correct verzonden, melding over verloop van de bestelling allemaal prima

Assortiment
de keuze is vrij ruim en de producten worden goed beschreven.

Aanbeveling
gezien de klantvriendelijke benadering en de vlotte service, het assortiment ook.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoekt makkelijk ensnrl

Service
Keurige snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle levering met de lage prijs maar goede kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henri 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon heel eenvoudig vinden wat ik zocht

Assortiment
Er was een ruime keuze, had bijna moeite om te beslissen

Aanbeveling
Prima winkel, lage prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RVE 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, handige zoekfunctie

Service
's avonds laat besteld, 's morgends vroeg geleverd. Zonder problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Schepers 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk website, concurrerende prijzen, goede voorraad, snel en makkelijk bestelproces en goede afleveropties

Service
Een probleem met je bestelling wordt goed opgelost. Antwoorden snel en correct op e-mail en terugstuur- / vervangprocedure is efficiënt ingericht

Assortiment
Ruim assortiment artikelen in honderden categorieën + meestal concurrerend geprijsd

Aanbeveling
Verscheidene keren bestellingen geplaatst en slechts 1 keer een probleem gehad, welke snel en uitermate correct werd opgelost

Extra toelichting
Aanbieden van achteraf betaling zou de dienstverlening van Coolblue helemaal compleet maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Rietveld 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is helder en duidelijk en geeft veel productinformatie. Vaak net even iets meer dan de concurrenten tonen.

Service
De medewerkers zijn vriendelijk en hebben een open en geïnteresseerde benadering.

Assortiment
Het assortiment is prima maar niet oneindig. Soms verkopen ze iets niet wat anderen wel verkopen. De meest doorgaande producten hebben ze echter wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ingrid 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke zoekmenu's, alles is heel makkelijk vindbaar. Aanbevelingen zijn ook fijn als je een product bekijkt (normaal gesproken vind ik die irritant, maar dit keer wel handig eigenlijk)

Service
Super leuk hoe je bestelling bevestigd wordt inclusief filpmje. Tevens filmpje ontvangen met instructies over hoe te gebruiken, top!

Assortiment
Ik heb niets gemist, waar ik naar op zoek was kon ik vinden, plus nog veel meer... Ik heb uiteindelijk meer besteld dan ik in eerste instantie van plan was...

Aanbeveling
Super, precies zoals ik ook zelf ben, gewoon, spontaan en enthousiast. Bij dit bedrijf zou ik eigenlijk moeten werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth S 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De website werkt heel gemakkelijk. Is erg overzichtelijk. Ook de vergelijk tool gebruik ik steeds en stelt niet teleur!

Service
Altijd perfect op tijd geleverd. Na twijfelen toch besloten om mijn pakje terug te sturen, dus ben in afwachting van een positief antwoord. Mijn vriend heeft wel al eens iets teruggestuurd en dit ging zonder probleem! Zeer efficiënt!

Assortiment
Niet voor alle smartphones verschillende hoesjes beschikbaar. Maar verder zeer uitgebreid aanbod, en zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Als iemand mij vraagt welke webshop ik het liefst gebruik, of het meest gebruik, staat coolblue met stip op één. Ik heb jullie net nog aangeraden bij een collega die een nieuwe smartphone zoekt voor zijn zoon. Jullie komen voor mij altijd als de beste prijs/kwaliteit/service naar voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website met heldere keuzemogelijkheden, snel overzicht te creëren van de verschillende producten waardoor een keuze snel is gemaakt.

Service
Wij wilden ons product dezelfde dag ontvangen, dit is keurig nagekomen en we zijn regelmatig op de hoogte gehouden van de status en laatste verwachting van de levertijd.

Assortiment
Alle producten die we in andere wegshops hadden gevonden waren bij Coolblue ook te vinden.

Aanbeveling
Alle afspraken zijn keurig nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het product was eenvoudig en snel te vinden.

Service
Niemand gesproken maar de retourregeling lijkt mij goed te werken.

Assortiment
Had vooraf al mijn keuze bepaald dus hoefde niet door het hele assortiment heen. De prijs is niet de laagste maar kopen bij Coolblue is voor mij vertrouwd.

Aanbeveling
De service is snel, correct en er wordt geleverd wat besteld is.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RBlom 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, bestelgemak

Service
Prima service

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prima service, bestelling op tijd en super vriendelijke bezorgers. Apparaat op de 2e etage geplaatst en aangesloten.

Extra toelichting
Een kwartier van tevoren wordt je gebeld met de bezorgtijd, dat is erg prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles snel vindbaar, uitleg over producten uitmuntend beschreven. Productreviews (video) zijn heel handig. Bestelproces snel door gebruik van gegevens uit account.

Service
De keren dat ik contact heb gehad met Coolblue ben ik heel goed geholpen. De medewerkers laten duidelijk merken dat klanttevredenheid op nummer een staat.

Assortiment
Jullie hebben net zoals Boels bijna alles! :-)

Aanbeveling
De (bijna) perfecte webshop. Hier en daar wat kleine verbeterpunten, soms missen er producten in jullie assortiment of ligt de prijs net iets hoger dan bij de concurent (op zich ook geen probleem, men betaald voor de service).

Extra toelichting
Ik koop nu al geruime tijd bij jullie en zal dit ook zeker blijven doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJvG 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site!

Service
De wasmachine werd gebracht, aangesloten en de oude werd meegenomen. Dit in minder dan 15 minuten tijd. Top!

Assortiment
Een goed assortiment. Niet alle types zijn leverbaar maar al met al een prima keuze mogelijkheid.

Aanbeveling
Zeer gemakkelijk winkelen aan de hand van de product omschrijving. De wasdroger wordt de volgende dag al gebracht, aangesloten en het oude apparaat werd direct meegenomen. Geen omkijken naar. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Burgstede 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Zeer snelle en correcte levering

Assortiment
Volgens mij hebben jullie alles

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zoals belooft

Service
Volgens afspraak

Assortiment
Wat je ook nodig hebt

Extra toelichting
Prettig winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews