coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42711 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1732 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karel 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke bestelprocedure en geen addertjes onder het gras

Service
Snelle reacties en oplossingsgericht

Assortiment
alle producten in ruime mate aanwezig

Aanbeveling
Al een aantal keren een aanbieding telefoon met abo besteld de afgelopen jaren en tot nu toe 1 keer een probleempje gehad met de provider maar werd door Coolblue naar tevredenheid opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floortje 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke website en snelle levering.

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Betrouwbaar en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Smork 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website, vooral de uitgebreide lijst reviews gaf vooraf een duidelijk beeld van het apparaat

Service
Geleverd zoals beloofd, netjes geinstalleerd en oude machine keurig meegenomen. Keurig op de hoogte gehouden van het bezorgproces en wanneer ik de machine precies kon verwachten.

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen!

Aanbeveling
Prima winkel, eerste keer dat ik witgoed via internet bestelde maar het is prima bevallen. Leuke stijl van communicatie ook, heb erg gelachen over de uitpak-videos en de 'waiting' playlist op youtube.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrancisM 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is een makkelijke en overzichtelijke site. Je kunt er je voorkeuren op aanvinken en zo kom je uit op het product dat het best bij je past.

Service
Zeer goede en snelle service en vragen en/of problemen worden zeer snel beantwoord/verholpen.

Assortiment
Ze hebben een groot en uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Super service, groot assortiment, prijs qualiteit verhouding is goed.

Extra toelichting
Ik zal zeker nog vaker voor Coolblue kiezen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Geen verzendkosten, snelle levering

Aanbeveling
1e kennismaking verliep uitstekend! Geen minpunt kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathias 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is overzichtelijk en je vindt snel de beste en juiste producten, ook door bijvoorbeeld Coolblue's keuze.

Service
Een pakje kwam eens een dag te laat maar ik werd snel geholpen via Twitter.

Assortiment
Genoeg keuze en juiste prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yentl Vekeman 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Super, snelle service

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Super, snelle service maar sommige producten vrij duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique de Geus 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne site waar je producten kan vergelijken.

Service
Wat een klantvriendelijkheid...TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thirddan 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn eenvoudig te vinden

Service
Product was dik binnen gestelde tijd in huis

Assortiment
Voldoende artikelen om te shoppen

Aanbeveling
Lees bovenstaande toevoegingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boonstra 20-07-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Het personeel in de winkel van locatie Groningen zijn zeer klantvriendelijk en correct. Indien omruiling wegens defect noodzakelijk is, is dit geen probleem. Het aangeboden kopje koffie en de aandacht voor de klant onderscheiden u al positief van uw concurentie. Zeer snelle reactie via de whatsapp.

Assortiment
Voldoende om te kiezen, goede/uitstekende voorlichting in de winkel

Aanbeveling
Toppie in behandeling en klantvriendelijkheid.
Waar wordt er nu nog gevraagd of je tijdens het wachten en kopje koffie wilt hebben ? ....... inderdaad, bijna nergens. Gewoon geweldig !

Extra toelichting
Zo doorgaan en blijf de kwaliteit en aftersales scherp in de gaten houden. Geen aandacht laten verslapen. Comminucatie lijnen in het bedrijf kort houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volgende dag al in huis

Assortiment
Net wat ik moest hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Willis 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Website is easy to search and navigate

Service
Laptop was delivered earlier than the original estimate

Assortiment
Didn't have the model I originally wanted in stock

Aanbeveling
Trustworthy

Extra toelichting
No

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Boy 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijker dan die van de mediamarkt.

Assortiment
Net zo'n breed assortiment als mediamarkt, breder dan BCC of Expert. Prijzen zijn up-to-date.

Aanbeveling
Sterke concurrentie die zich waarmaakt, net als Bol.com

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kariem 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site is makkelijk in gebruik

Service
Goed en snel geleverd. En bieden een goede garantie

Assortiment
bijna alles is er

Aanbeveling
Fijne winkel met goede prijs /kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arno 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima overzichtelijke webshop

Service
Met recht met een glimlach! Op de plek waar het apparaat moet komen en meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bill van de Gevel 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat je zoekt heb je zo gevonden. De rubrieken zijn goed geordend, de reviews zijn zeer bruikbaar en ik heb vertrouwen in het oordeel van Coolblue

Service
Als je iets gekocht hebt is er geen enkele onduidelijkheid over de betaling en levering. De service stopt ook niet bij aflevering.

Assortiment
Wat je zoekt is er ook en er is een zeer ruime keuze. Bijna jammer dat Coolblue niet nog meer andersoortige producten levert

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden met alles wat ik tot nu toe bij Coolblue gekocht heb. Kwaliteitsproducten en een zeer redelijke prijs.

Extra toelichting
Het meest verrassend vond ik dat de producten die op zaterdag gekocht waren naar keuze ook op zondag afgehaald/GRATIS thuisbezorgd werden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elisabeth de vries 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima, geregeld en gemakkelijk alles te vinden

Service
Service is goed besteld en volgende dag thuis op zondag!

Assortiment
groot

Aanbeveling
gewoon makkelijk en goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joeri pattyn 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer vlotte en eenvoudige interface.

Service
overdag besteld. meteen bevestigings mail dag er na (9u) ontvangen

Assortiment
kan soms wat ruimer

Aanbeveling
2 punten verloren omdat cool blue soms wat duur is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keurig aangekondigd wanneer geleverd (op het uur nauwkeurig) en ook het bestelproces liep goed en efficiënt.

Service
Goede uitleg bij aflevering. Van te voren werd nog even gebeld dat ze onderweg waren.

Aanbeveling
Heel klantgericht, dat zie je en dat voel je.

Extra toelichting
Fijn dat er ook nog bedrijven zijn die met de klant meedenken in plaats van zich alleen maar te beroepen op allerlei procedures en regeltjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel gemakelijk en snel gevonden wat ik nodig had

Service
inderdaad heel snel geleverd was daar super blij over

Assortiment
hier vind je normaal toch wat je zoekt

Aanbeveling
op een ander vond ik het niet goedkoper en daar was de levering dan niet zo snel

Extra toelichting
ik ben gewoon super tevreden bij mijn eerste aankoop en zal zeker nog bestelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Levering kon avonds zonder bijbetaling, op deze manier kon ik bestellen zonder de buren lastig te vallen.

Service
Levering ging goed, verdere service nog niet nodig gehad, wat op zich al een heel goed teken is.

Assortiment
Breed, maar ook diep genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DZ 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestellen, keus uit betalingen

Service
Snelle bevestiging en goede communicatie over levering

Assortiment
Alles wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
De combinatie van factoren is voor mij een 10 waard. Misschien niet de allergoedkoopste, maar de service en kwaliteit zijn top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zill 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Al de artikelen zijn per soort opgedeeld, en het is zeer gemakkelijk om te zoeken naar voorwerpen met vooropgestelde criteria.

Service
Bezorging op zondag, nog geen 24 uur na bestelling? Als dat geen 10/10 waard is, weet ik het niet meer.

Assortiment
Telkens ik multimedia wenste te kopen, was het aanwezig in de winkel van coolblue.

Aanbeveling
Coolblue heeft een zeer uitgebreid assortiment en een prima service. De korting op het accessoire bij de smartphone is ook zeker een plus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Betrouwbare shop met supersnelle levering!

Service
Duidelijke informatie tijdens het bestelproces. Verder nog geen aansprak op service hoeven te maken, alles is perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 19-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Service
Had een Sonos play1+muurbeugel besteld. Beloofd was dat het product de volgende avond zou worden bezorgd. Pakketje echter niet bezorgd. Ingepland op de volgende avond. Helpdeskmedewerkster zou dit proberen te herstellen. Niets van dat. Zelf gebeld met postnl. Niet te herstellen. Kortom, de toezegging van snelle bezorging komt Coolblue niet na.

Aanbeveling
Assortiment is prima. Echter het vertrouwen in snelle levering is geschonden. De helpdesk is wel aardig maar komt niet met echte oplossingen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 19-07-2016

Beste heer Roossien,

Hartelijk dank voor uw bericht maar dat is zeker niet de bedoeling. Allereerst onze oprechte excuses voor deze levering, op dit moment zijn we voor u bezig om dit zo snel mogelijk recht te zetten. Uiteraard houden we u op de hoogte. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

audrey 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
wordt zelfs geleverd in weekend

Service
snel en makkelijk

Assortiment
weet ik eigenlijk niet

Aanbeveling
makkelijk te bereiken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

René 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is erg makkelijk in gebruik

Assortiment
Ik miste een paar accu's die bij mijn camera hoorden maar verder erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mona 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag bestellen, morgen aan huis !

Service
je kan een ander adres opgeven indien je niet thuis bent !

Assortiment
zeer ruim assortiment, je vind er bijna alles !

Aanbeveling
alles is duidelijk uitgelegd, je kan geen fouten maken !

Extra toelichting
ik raad iedereen aan om bij coolblue online te kopen ! zeer eenvoudig en gemakkelijk, je bent zeker van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sollie 18-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Haha, verplicht? Emailadres is niet telefonisch te wijzigen; mijn telefoonnummer - waarmee ik telkens bel - is verkeerd opgeslagen (laatste getal verkeerd); de oplossing voor een probleem met mijn laptop laat meer dan een week op zich wachten, om vervolgens zonder overleg een oplossing opgestuurd te krijgen naar een verouderd adres; de oplossing werd op zo'n manier gebracht dat ik blij mocht zijn dat ik deze kreeg, terwijl dit Coolblue's probleem was en niet het mijne.

Service
Medewerkers aan de telefoon zijn over het algemeen vriendelijk en af en toe zelfs grappig. Alles voor een glimlach natuurlijk.

Assortiment
Afgezien van een Logitech trackpad niets op aan te merken.

Aanbeveling
Zelf niet hele fijne ervaring met laatste aankoop, maar daarvoor altijd prima. Ik moet weer overtuigd worden van de voordelen van Coolblue boven kleinere leveranciers.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tessa 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Prima website met serieus goede informatie over de producten. Niet alleen maar de standaard producttekst.

Service
Ik had het verkeerde product thuisbezorgd gekregen (een 2,4 liter slowcooker ipv de bestelde 4,7 liter). Via de chat gemeld, prima geholpen, en de volgende dag kon ik het in de winkel omruilen. Allemaal snel, vriendelijk en heel prettig.

Assortiment
Breed assortiment, goede informatie, goede prijs. Leuke oplossingen zoals "tweedekansproduct"; voor een omruil-item.

Aanbeveling
Prettig personeel, prettige omgangsvormen. Ook goede website en goede producten, maar die zijn er wel meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

didier schoors 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
produkten zeer makkelijk te vinden

Service
voor 23u59 besteld en volgende morgen al om voor 9u geleverd fantastisch

Assortiment
top

Aanbeveling
top

Extra toelichting
top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulien 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon simpel bestellen, volgende dag geleverd

Assortiment
Ruim assortiment. Niet de goedkoopste op alles maar wel op veel. Daarnaast ruime voorraad en geen gezeur dat iets toch niet op voorraad wsd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Annette 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Álles naar wens. Snelle levering.

Service
Op de site en in de mails werd ik op een vlotte manier aangesproken. En er werd een leuk idee aangedragen om met de doos te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken en zelfs tot middernacht tijd om te bestellen.

Service
Klantenservice telefonisch tot laat in de avond bereikbaar voor info. Top

Assortiment
Alles goed vindbaar en voldoende aanbod om goed producten te kunnen vergelijken.

Aanbeveling
Super service en bestelgemak met zeer snelle levertijden. Enige voorwaarden is wel dat je direkt ook je digitale factuur betaald dat was wat onduidelijk daar er bij de mail met factuur staat dat factuur 5 dgn geldig is. Dit was verwarrend omschreven waardoor ik onnodig een vakantiedag heb opgenomen en ik de volgende dag zat te wachten op iets wat niet verwerkt was omdat men op mijn betaling wachte. Op zich begrijpelijk maar die bestelling bevestiging mail mag zeker beter omschreven worden.

Extra toelichting
Zeer tevreden en goede service. Factuur mail na bestelling tekstueel verbeteren. ... nergens staat dat de bestelling verwerkt wordt als de betaling binnen is. De tekst 5 dagen geldig lijkt op factuur betalen binnen 5 dagen dat is dus niet zo als je de volgende dag je bestelling binnen wil hebben omdat er haast mee is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartha Maasland 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles duidelijk te vinden

Service
ben zeer tevreden

Assortiment
heel ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keus snel uitzoeken en besteld

Service
Snel afgeleverd alles goed geregeld

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Alles goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke goede pagina

Service
snel

Assortiment
genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima interface en eenduidige manier van bestellen

Service
Ik hoop goed. Ik heb een klacht over het artikel en hoop dat het goed wordt opgelost

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Heel tevreden

Extra toelichting
Met service nog te weinig ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

paulzand 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk kiezen en snel besteld

Service
Heldere info, prima en op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via het zoekvenster snel een hoesje gevonden voor mijn nieuwe GSM Huawei P9 lite.

Service
Erg goed, wat een snelle levering! Coolblue bood trouwens ook de beste prijs voor dit artikel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Goutziers 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen, duidelijke informatie

Service
Snelle leverservice en bij vragen snel antwoord via mail.

Assortiment
Veel artikelen te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer handige site. Mogelijkheid om toestellen te vergelijken. Extra info via filmpjes

Service
supersnelle levering

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Lenaerts 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Inloggen duurt 3 minuten, geen absurd paswoord, alles gemakkelijk te vinden, goeie filters, gemakkelijke betaling. Eigenlijk zoals ik het verwacht.

Service
Ik had om 0u30 besteld, 's morgens om 10u reeds geleverd. Absurd...

Leverdatum was wel verkeerd in de bevestigingsmail, maar dat was een vermoedelijke leverdatum. Blij dat ik thuis was!

Top!

Assortiment
Ik had op voorhand wat reviews gelezen en vond mijn top 3 niet in het assortiment, maar wel soortgelijke producten met dezelfde specificaties. Ik ben dan afgegaan op de reviews op CoolBlue zelf en ben niet teleurgesteld.

Dus al bij al zeer tevreden.

Aanbeveling
Vlug, vlot en bangelijk snel. Prijzen lijken zeer scherp. Beetje (klein beetje) onder de indruk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas Brongers 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website met uitleg

Service
Super snel geleverd

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Goede service met duidelijke beschrijving

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemieke 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In enkele seconden vond ik het product dat ik dringend nodig had.

Service
In amper 15u had ik mijn product thuis geleverd. Gratis!

Assortiment
Voor mij voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry 18-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles eenvoudig via de website te zoeken en in de winkel ophalen of eerst gewoon bekijken of het aan je verwachting voldoet.

Service
Altijd vriendelijk en kundig personeel.

Assortiment
Groot assortiment, bijna altijd te vinden wat je zoekt.

Aanbeveling
Er wordt naar je geluisterd en advies gegeven en je gaat tevreden weg.

Extra toelichting
Prijs verschil voor sommige artikelen te groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van op je luie stoel je product kiezen, Hoe kan het nog makkelijker.

Service
Altijd heel vriendelijk,zelfs op facebook binnen de kortste tijd geholpen.

Assortiment
Het aanbod is enorm,en altijd voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
Ik geef dit met een gerust hart een 10. Ik weet dat als ik kwaliteit wil en snel geholpen wil zijn,ik bij coolblue moet wezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruudje 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De wasmachine werd prima afgeleverd. Kon gelijk mijn wasje draaien!

Assortiment
Prima machine!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Toegankelijk

Service
Prima via internet

Assortiment
Wat ik zocht vond ik. Misschien een andere keer niet (;p)

Aanbeveling
Ervaringen totnutoe 100 % goed

Extra toelichting
Leuk toegankelijk taalgebruik op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flierman 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
veel keus snel geleverd goede prijs

Assortiment
Veel meer keus dan b.v. Mediamarkt

Aanbeveling
Klant vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews