coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 41995 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3696 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martijn 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en soepel bestelproces. Tevreden met de uitgebreide recensies.

Service
Hartjes voor de track & trace..ook als was hij iets later dan aangegeven.

Assortiment
Gewoon goed, voldeed aan de wensen

Aanbeveling
Alles zeer goed, klein beetje aftrek voor de verlate bezorging.

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chantal van Meer 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg duidelijk

Service
Snelle levering, gratis ook

Aanbeveling
Ik heb alleen ervaring met de online shop, maar ben daar heel tevreden over. Snel, makkelijk en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veertje 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles wordt heel uitgebreid en duidelijk omschreven. De reviews van andere klanten zijn ook erg handig.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering en deze is nog eens snel ook!

Assortiment
Kan nog uitgebreider.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kiedriek Mc Candle 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestellen en de volgende dag in huis, perfect!

Assortiment
Hele ruime collectie om een keuze uit te maken. Laatste modellen etc...

Aanbeveling
Ieder zijn eigen winkel maar voor een goede prijs snelle levering en een up to date producten is Coolblue een prima keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

AnoukH 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede, duidelijke website.

Service
Het pakje uitgesteld laten bezorgen, wanneer het jou uitkomt. Perfect!

Assortiment
Prima, ruim assortiment.

Aanbeveling
Wat meer kan je wensen van een webwinkel?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets hoeven te doen alles wordt voor jou gedaab

Service
Snel

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Snel goed gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenyueh 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
You are the only shop that has the item I wanted in stock. Other shops were sold out.

Service
It's great that you deliver on Sunday. Just in time for father's day.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E rumahroeson 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prettig om vanuit je stoel gaan winkelen

Service
een goede omschrijving van het product

Assortiment
genoeg soortgelijke producten van verschillende merken

Aanbeveling
vandaag besteld volgende dag ook binnen en ook op zondag is geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeranty 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is heel duidelijk.

Service
Zeer snel thuisbezorgd!

Assortiment
Veel keus m.b.t. rugzakken waar je je camera veilig in kunt bewaren.

Aanbeveling
Goede service, vriendelijk en met humor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aatje 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker thuis beslissen, goede product omschrijving

Service
dan gaat het alleen om de bezorgservice en die is prima.

Assortiment
had keus genoeg

Aanbeveling
van alle gemakken voorzien en alles wat je hebben wilt.

Extra toelichting
hartelijke bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Neuteleers 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewenste producten snel gevonden op website

Service
Leveringdatum zelf te bepalen : super gemakkelijk

Aanbeveling
Goede prijs voor de producten. Snelle levering, zelf te bepalen wanneer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thermos Pompkan 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Deze zocht ik precies. Binnen een minuut gevonden en de volgende dag in huis. Geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmen 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
spullen snel te vinden met goede omschrijving. Ook duidelijk waar je wel en niet voor betaald.

Service
wasmachine uitgepakt, naar 2e verdieping getild, aangesloten en aangezet daarna oude machine weer meegenomen en alles binnen 15 minuten.

Aanbeveling
Snelle levering. Met één oogopslag de prijs duidelijk, dus niet opeens exta moeten betalen voor bezorgen, naar boven tillen, aansluiten of oude machine meenemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gert 21-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Makkelijk te bestellen en af te rekenen

Service
Dit met name over de bezorgservice van coolblue door POSTNL, ik wist niet dat logistiek zo moeilijk gemaakt kon worden. Op de eerste dag kon POSTNL geen tijdsbestek afgeven voor het bezorgen en gingen ze er vanuit dat ik braaf de hele dag thuis zou wachten en op de 2e dag zou de bezorger tussen 15;00 en 17;00 uur langskomen (mijn vriendin, zo netjes als ze is, keurig 2 uur verlof op genomen), nou het is nu 19;06 uur en hij moet nog komen.

Extra toelichting
Red de klanttevredenheid en neem een andere transporteur aub

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 21-06-2016

Hoi Gert, wat ongelofelijk vervelend dat uw bestelling niet netjes volgens afspraak is geleverd. Dit is absoluut niet de bedoeling. We kijken graag of we dit voor u kunnen oplossen. Zou u ons een bericht kunnen sturen met uw ordernummer? Dan gaan wij meteen aan de slag. Onze welgemeend excuses voor het ongemak.

Reageer

michel 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eerste keer besteld en alles verliep vlot, ben zeer tevreden.

Service
vandaag bestellen, morgen thuis geleverd en ze laten weten wanneer uw bestelling verstuurd word en wanneer het bij u zal aankomen.

Assortiment
een heel groot aanbod aan vanalles.

Aanbeveling
zeer gemakkelijk en vlot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is duidelijk te vinden. Voelt goed aan.

Service
Pakketten worden snel en veilig verpakt bezorgd. Snelle respons. Gewoon top

Assortiment
Veel 'mainstream' producten.

Aanbeveling
Misschien 10 euro duurder dan een obscure online-verkoper, maar dat maakt de service grotendeels goed.

Extra toelichting
wachttherapie - hilarisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LF Petri 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte website

Service
Perfecte service

Aanbeveling
Gewoon geweldige winkel met snelle levering en perfecte service!!!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J P S 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk en veel aanbod.

Service
Snel alles beantwoord

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Overzichtelijk en snelle levering en tenslotte een veilige betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Wolters 21-06-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede keus ,anders bestellen ze het wel zonder verplichtingen

Service
Werd zeer goed geholpen ,goed uit gelegd

Assortiment
keus genoeg anders besteld word niks aan gesmeerd

Aanbeveling
de vriendelijkheid de tijd die ze nemen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke overzichtelijke site

Service
snelle levering, goede retourservice

Assortiment
zeer ruime sortering, en tegen gunstige prijzen

Aanbeveling
al vele malen iets besteld, steeds tot grote tevredenheid over collectie, prijs, en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sparkle 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, uitstekende communicatie, je word elke stap op de hoogte gehouden per mail. Makkelijk betalen, snel en goed verpakt geleverd, gratis verzenden.

Service
Snelle en keurige reactie van de klantenservice, je kunt ze op vele manieren bereiken, lange bereikbaarheidstijden.

Assortiment
Mag uitgebreid worden, sommige artikelen zijn er helaas niet te koop.

Aanbeveling
Prijzen mogen nog scherper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marjan 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijk

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
gewoon goed en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg overzichtelijk en snelle site. Handig met suggesties voor additionele producten.

Service
Zaterdag besteld en zelfs op zondag al geleverd!!

Aanbeveling
Ik zou niks slechts weten..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Breed assortiment

Extra toelichting
Ga hier zeker vaker wat bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoud vanuit je luie stoel

Service
Bestelproces is erg duidelijk en je wordt perfect op de hoogte gehouden

Aanbeveling
Zou geen betere winkel weten op dit moment. Supersnelle levering. Op papier een fantastisch retour proces ( heb hier zelf nog geen gebruik van hoeven te maken omdat ik altijd tevreden ben met de keuze)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Helder bestelproces en genoeg betaalopties.

Service
Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en wanneer het wordt bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
He vindt snel wat je zoekt

Service
Snelle verzending en goed verpakt

Assortiment
Veel keus dusveel te vergelijken

Aanbeveling
Ik ben helemaal tevreden

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rupert 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Grote keus

Aanbeveling
Interresante prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tdl 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle levering, goed status update

Service
Goede en correcte service

Assortiment
Gwnoeg keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website werkt top. Alles is overzichtelijk, makkelijk te bestellen. De levertijd staat erbij. Veel betaalmogelijkheden

Service
Elke dag voor 23.59u besteld = volgende dag gratis in huis, zelfs op zondag. Hoe geweldig is dat! Gratis cadeausje bij de cadeaubon gekregen, wat het geven van de bon een stuk leuker maakt!

Assortiment
Coolblue heeft écht bijna alles

Aanbeveling
De service is echt top. Echt ongelooflijk. Snelle levering. Retourzendingen worden snel, soepel en gratis geregeld. Ontzettend aardig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Boonstra 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
levering op zondag en binnen geinformeerde tijd !

Aanbeveling
Pak persoonlijk liever alles even in de handen voor aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Boontje 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is een heel gemakkelijke site. Je kan alles makkelijk vinden, plus voor elke categorie een aparte sitenaam.

Service
Er wordt altijd snel teruggemaild en gebelt wanneer er vragen zijn.

Assortiment
Soms zijn er toch nog producten die niet te vinden zijn in het assortiment (zoals v-kabels (usb))

Aanbeveling
Er zijn totaal geen verzendkosten (in NL iig), dat maakt het heel aantrekkelijk. Plus je kan altijd je pakketje volgen met Track&Trace

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbie 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg duidelijke site met leuke filmpjes bij sommige producten

Service
niks op aan te merken.

Assortiment
veel keus!

Aanbeveling
Gewoonweg geniaal concept! alles is duidelijk. er wordt humor ingebracht en de prijs verhouding is gewoon super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VinMa 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, veel reviews, veel keus

Service
Inderdaad de volgende dag je product in huis!

Assortiment
veel keus, scherpe prijs

Aanbeveling
De winkel doet wat het belooft: snelle levering van kwalitatief goede spullen, voor een voordelige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lorenz 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zelf bezorgmoment kiezen.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L E TjoeAwie 20-06-2016 In de winkel gekocht
In Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg tevreden over mijn aankoop

Service
De service is heel goed

Assortiment
Het was voor ons de moeite waard om Coolbleu te kiezen

Aanbeveling
Dit is gewoon 9.5

Extra toelichting
Misschien later na de werking van het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roland 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na bestelling de volgende dag al geleverd.

Service
Top service van coolblue, oude wasmachine meegenomen. Nieuwe wasmachine geplaatst, aangesloten en eerste programma aangezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T M 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gaat naar de site, typte in wat je zoekt en hij geeft gelijk een reeks producten aan waar je naar op zoek bent

Service
account aanmaken niet nodig, afrekenen en krijgt snel e-mail en snelle bezorging

Assortiment
momenteel kan ik niet altijd het product vinden wat ik zoek. Mocht het product aanwezig zijn is het niet altijd de goedkoopste

Aanbeveling
Simpel te bestellen, snelle bezorgen gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mario H 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie zetel bestellen, super gemakkelijk

Service
Na 2 dagen al bestelling thuis

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Alles dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Goed advies en goede begeleiding bij vragen na aankoop

Assortiment
Coolblue verkoopt zo'n beetje alles wat je wil

Extra toelichting
Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kreukels 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk

Service
Zeer snelle en kordate levering.
Goed georganiseerde, kostenloze retourzend mogelijkheid

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk maar mis wat productinformatie

Service
Afwachten van informatie

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk te vinden waar je naar op zoek bent

Service
Coolblue doet wat het beloofd, snelle feedback en zeer snelle levering in neutrale verpakking

Assortiment
Breed assortiment en concurrerende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly Verplanke 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was best makkelijk om te vinden wat ik wou.

Service
Jullie service is grappig en klantvriendelijk

Assortiment
Jullie hebben heel veel. Kan bijna niet kiezen

Aanbeveling
Ik raad deze winkel echt aan iedereen aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J K 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
internet aankopen is altijd gemakkelijk

Service
zoals beloofd binnen 24 uur geleverd

Assortiment
goed

Aanbeveling
gemakkelijk, toegankelijk, doen wat ze zeggen en wat ik kocht was op dat moment bij Cool Blue het goedkoopst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MicroSD card 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
filters zijn niet allemaal even duidelijk

Service
goed op de hoogte en fijne manier van communiceren

Assortiment
Helemaal gevonden wat ik moest hebben

Aanbeveling
top!

Extra toelichting
heel laagdrempelig en makkelijk te bestellen. de volgende dag netjes bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ontzettend gebruiksvriendelijke website en bestelproces.

Assortiment
Tot nu toe alles op voorraad wat ik heb besteld.

Aanbeveling
Goede, snelle en klantvriendelijke (web)winkel. Zeker bij iedereen aan te raden.

Extra toelichting
Ga zo door, toppers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijk te bestellen en snel in huis zoals altijd

Assortiment
Uitgebreid alleen voor dit specifieke product en merk (A3 printer van HP) zijn weinig verkrijgbaar. Maar wel het product dat ik wou.

Aanbeveling
Zoals altijd: alles op voorraad, goed prijs en altijd volgens afspraak en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Digiton 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ondanks incorrecte levering door postnatale pakte coolbleu dit meteen op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer snel werkende site, overzichtelijk en netjes.

Service
Top, zowel de afhandeling als de bezorging van het product.

Assortiment
Ruim maar ook weer niet te ruim zodat het onoverzichtelijk word.

Aanbeveling
Wij zijn op alle punten zeer tevreden, prijs/kwaliteit, snelle bezorging inclusief track en trace, gewoon alles.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews