coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42363 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3288 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Barnie 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Produkten makkelijk te vinden met goede omschrijving. Kassa gaat eenvoudig.

Service
Track en Trace. Verzamel en verzendmail voor de koper. Netjes

Assortiment
Ruim voorhanden, voldoende keus.

Aanbeveling
Het maakt online shoppen makkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kranendonk 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer snelle levertijd

Service
keurig personeel en geweldige plaatsing !

Aanbeveling
simpel om te bestellen !! ik ben 70 jaar maar had m,n kinderen niet nodig !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
thuis bestellen, daags nadien geleverd.

Assortiment
alternatieve merken mogen ook aangeboden worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

john 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker op je gemak kunnen vergelijken van producten

Service
sávonds bestelt en kon zelf aangeven wanneer ik het geleverd wilde hebben ook na 18.00 uur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A Kinket 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten zijn snel op de website te vinden, makkelijk en correct bestelproces

Service
Flink wat bestellingen over een aantal jaren en levertijd is tot nu toe altijd conform weergave op de website, keurige/goede afwikkeling van een retourproduct (direct geld terug)

Assortiment
Assortiment is prima/uitgebreid, prijs is aan de hoge kant maar waarschijnlijk gevolg van die uitstekende service

Aanbeveling
Overall een dikke 8; eigenlijk op alle punten een 9 maar door de hogere prijs dan een dikke 8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Messelis Mario 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerste kennismaking is heel positief

Service
Nog geen ervaring maar hoor van Cool Blue klanten een perfekte service na verkoop

Assortiment
Gewoon alles te vinden in het assortiment echt onuitputtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

DEBLAERE MICHIEL 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk voor ons

Service
Als je nergens vindt vindt je het bij CoolBlue

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede bestelling en goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerritK 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ideale website, goed vergelijken.

Service
Tijdens telefoongesprek tips en hints gekregen.

Assortiment
Tot nu toe één product niet gevonden.

Aanbeveling
Top winkel

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rnm 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site met echte reviews

Service
Snelle levering, je wordt zelfs gebeld wanneer ze er aan komen

Assortiment
Goed aanbod en de laagste prijs

Aanbeveling
Goede service, aanbod en snelle levering

Extra toelichting
Wasmachine zaterdag besteld, maandag om 10:00 gratis geleverd en gemonteerd! Door de ervaren medewerkers was binnen 5 minuten de wasmachine op de tweede verdieping gebracht gemonteerd en gebruiksklaar gemaakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik vond snel wat ik nodig had door het handige zoekscherm op de site!

Service
Ik had een foutje gemaakt met het adres, het duurde via de mail wat lang voor ik reactie kreeg, maar met de chat ging het heel snel.

Assortiment
Ik kon het product wat ik zocht alleen bij Coolblue vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
persoonlijk vind ik de site erg duidelijk

Aanbeveling
veelal voordeliger, geen verzendkosten, snelle levering zelfs op zondag als je dat wilt

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Elzerman 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Nooit gedoe. Men is snel en duidelijk.

Service
Binnen 12 uur het product in huis, erg snel.

Assortiment
Altijd wel een keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Wat mij betreft de nummer 1 webwinkel. Wel wat aan de duurdere kant, maar daar krijgt men wel goede service voor terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco_vdB 06-07-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam

Algemene score

2,0

Gemak
Zeer veel ongemak als je een klacht hebt. Alleen geschikt als dozenschuiver. Ga als het even kan naar een bedrijf met kennis van zaken over het product wat je wil aanschaffen. Scheelt een hoop ergernis!

Service
Een product leveren gaat goed maar als je service verlangd gaat dat heel wat moeilijker. Ik heb een product retour gestuurd wat volgens postnl is aangekomen alleen zoek bij Coolblue. Omdat er bij dit pakket ook een telefoonabonnement zat met simkaart is het belangrijk dat bij een vermissing de kaart natuurlijk wordt geblokkeerd. Als je contact opneemt met de retourenafdeling is het niet mogelijk om een verantwoordelijke persoon aan de lijn te krijgen. Kortom degene die de telefoon aanneemt kan niets voor je betekenen en heeft als taak jouw aan het lijntje te houden. Teruggebeld worden kun je echt vergeten, ik heb nl. deze week en vorige week al zes keer gebeld. Prima dozenschuiver maar niet meer dan dat. Voelen zich totaal niet verantwoordelijk.

Assortiment
Het assortiment is redelijk uitgebreid alleen vraag ik me af wat het nut is als je geen personeel hebt met verstand van zaken. Als je geen service vereist kun je beter bij de goedkoopste winkel bestellen. Hoef je hier zeker niet te zijn.

Aanbeveling
Zeer slechte klantenservice. Alleen geschikt als dozenschuiver. Ik kan deze winkel niet aanbevelen ook al lijkt het bestelproces gemakkelijk. Dat is ook het enige makkelijke bij deze winkel.

Extra toelichting
Klantenservice dient sterk te worden verbeterd. Nu kun je niet fatsoenlijk geholpen worden of doorverbonden worden naar de juiste persoon. Afspraken worden niet nagekomen. Continue een ander aan de lijn en niet iemand die jouw klacht van a tot z afhandelt.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 06-07-2016

Beste Marco,

Heel erg vervelend om te horen dat u een slechte ervaring met Coolblue heeft. We doen hard ons best om de klantenservice zo goed mogelijk te maken en dan is het zeker niet fijn om dit soort berichten terug te lezen. Doordat we zo'n ruim productassortiment hebben, weet niet elke medewerker alle productinformatie uit zijn hoofd. Hiervoor hebben we ook nog een team van productspecialisten die de ingewikkelde zaken oppakken. Indien u nog wilt dat wij meekijken naar uw retournering, ontvangen we hier natuurlijk graag nog een bericht over. Dan kijken we gelijk met u mee naar een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Marco_vdB 06-07-2016

Nog maar een keer:
Op 14-06-2016 heb ik in de winkel van Coolblue Amsterdam een mobiel abonnement afgesloten met een toestel. Omdat ik achteraf spijt kreeg van de abonnementsvorm, de data vond ik eigenlijk te weinig heb ik besloten om dit abonnement te annuleren. Dit heb ik gedaan via de website op 27 juni. Op 28 juni is het toestel retour gestuurd naar Coolblue via een retourformulier. Dit pakket is volgens postnl aangekomen bij Coolblue op woensdag 29 juni. Nu is bij Coolblue het pakket kwijt. Dit pakket omvat echter 2 toestellen en een Telfort simkaart en contractbescheiden. Coolblue zegt nu het abonnement niet te kunnen annuleren omdat het toestel niet binnen is. Ook heb ik gevraagd de simkaart te laten blokkeren omdat bij eventuele diefstal bij cooblue de simkaart misbruikt kan worden. Er volgen dan tientallen telefoontjes van mijn kant maar geen enkele reactie terug van Coolblue. Het is namelijk niet mogelijk om rechtstreeks contact te hebben met de abonnementenafdeling.

Gegevens:
Contract 310160614098471497 / Tracking code: 3SLFVZ028532275. imei:354261072668437 en imei:354261072756653, Telfort simkaart

Officiele reactie van Coolblue 06-07-2016

Bedankt voor uw reactie. Helaas hebben we niet de mogelijkheid om op basis van die gegevens de order te bekijken. Graag ontvangen we het order of retournummer. We zoeken het graag voor u uit.

Reageer

Eric 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vanuit huis

Service
Op zondag avond besteld en toch maandag in huis helemaal top!

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
Alles was in orde en het was ruim op tijd binnen, ik ben helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeggie 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Duidelijke site, makkelijke filters en vlugge levering, bijna binnen 12 uur!

Assortiment
Ruim voldoende keuze uit diverse merken en typen van wat je zoekt (in mijn geval koffers)

Aanbeveling
Duidelijk site, ruime keuze en vliegensvlugge levering!

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je krijgt een groot aanbod op hun website. Bij veel producten stellen ze een alternatief voor of een bundelpakket.

Service
Altijd snelle levering. Makkelijk om contact op te nemen. Alsook fysieke winkels.

Assortiment
Je word gewoon overladen door de hoeveelheid van producten. Daarom is er op de website een handige tool om te helpen kiezen welk product best bij je past.

Aanbeveling
Het kan natuurlijk altijd beter. Maar veel scheelt het niet. Ik heb ondertussen al verschillende producten gekocht en nog nooit geen problemen gehad. Dus zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mecht 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is erg overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Service
Als je eenmaal besteld hebt krijg je een track en tracé en is je pakket er gegarandeerd de volgende dag. Zelfs op zondag

Assortiment
Ze hebben een behoorlijk goed assortiment, veel keuze

Aanbeveling
Was de webshop. Beoordeling zie hierboven

Extra toelichting
Fijne webshop om te shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is redelijk makkelijk te vinden.

Assortiment
Redelijk breed assortiment

Aanbeveling
Snel, maar niet altijd de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dick Goedhart 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het hele proces van kiezen, beslissen, bestellen en betalen wordt op een klantvriendelijke manier ondersteund. Ook de feedback met informatie over het afhandelen en versturen van de bestelling is tot in de puntjes verzorgd.

Assortiment
Ik heb tot nu toe altijd alles kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Diverse producten gekocht, levering steeds soepel verlopen, groot vertrouwen in toekomstige leveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathieu Tacken 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig overzichtelijk duidelijk

Service
Betrouwbaar, Goed eerlijk en service met hoofdletters

Assortiment
Kwaliteits producten met een ruim en compleet assortiment

Aanbeveling
Kwaliteit goeie producten goeie prijs en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zaterdagavond besteld, zondagmorgen 10u geleverd, beste levertijd ever :-)

Service
Zaterdagavond besteld, zondagmorgen 10u geleverd, beste levertijd ever :-)

Assortiment
Smarphone Sony xperia M5 niet beschikbaar in België, wel bij coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke zoekfunctie met goed overzicht van gezochte producten

Service
Prima service. Bestelling op zaterdag en op zondag aan huis geleverd in België.
Je krijgt een mail met bevestiging van je aankoop en overzicht van levering.
Heel fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hel erg overzichtelijk en duidelijke productomschrijving.

Service
Dit heb ik nog nooit meegemaakt, levering niet alleen binnen 24 uur maar ook nog eens op zondag!

Assortiment
Ruim aanbod om de voor mij relevante keus te kunnen maken en ook nog eens voor een scherpere prijs dan de concurrentie.

Aanbeveling
Superservice, ruime keus.

Extra toelichting
Top! Volgende keer: Gewoon weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LK 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
voor ieder product een uitgebreid keuzemenu en goed vergelijkingen te maken

Service
tijdens het bestellen nog contact gehad met de klantenservice om 22:15 uur, vriendelijke jongeman aan de lijn met een een duidelijk antwoord. De producten werden zoals beloofd afgeleverd op 9 hoog!

Assortiment
ruime keuze in producten tegen een goeie prijs

Aanbeveling
goede service, ruime keuze en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennartw 05-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
De oplaadkabel van mijn iPhone ging kapot afgelopen zaterdag, snel een nieuwe in huis halen dus. Na bestelling op zaterdagavond, zou de kabel afgelopen zondag tussen 12:55 en 14:55 bezorgd worden. Gedurende dit tijdsbestek gewacht op de bezorging. Rond 15:30 toch maar de hond uit gaan laten, die erg nodig uit moest. Om 15:40 stond echter de bezorger voor een dichte deur en werd de kabel weer meegenomen. Enfin, kan gebeuren; maandag weer een kans. Via PostNL kan een bezorgmoment voor de volgende dag gekozen worden, gezien een etentje buiten de deur om 20:00 uur kwam het tijdsbestek tussen 17:30 en 19:30 perfect uit. Helaas om 19:45 nog geen pakket, dan toch al enigszins teleurgesteld. Bij thuiskomst een briefje van de bezorger, volgende dag (dinsdag) kan je het pakket ophalen bij een PostNL-Punt vanaf 15:00. Om 16:30 sta ik bij het PostNL-Punt voor het pakket, je raad het al, geen pakket. Via track & trace het pakket opgezocht en wat blijkt; pakket is weer terug in het sorteercentrum van PostNL en wacht op sorteren! Het verwachte bezorgmoment, niet op mijn huisadres maar op het PostNL-Punt, is onbekend. Met dit verhaal de klantenservice van coolblue gebeld. Nu was mijn verwachting dat coolblue, dat pretendeerd zeer klantvriendelijk te zijn, dit goed zou oppakken en een passende oplossing zou bieden. Het eerste contact was aangenaam, er werd aangegeven door de klantenservice dat er meteen een onderzoek ingesteld zou worden. Ik zou even in de wacht gezet worden om tot een passende oplossing te komen. Na enkele momenten weer contact met de klantenservice medewerker. De uitkomst van het onderzoek moet afgewacht worden. Ze wisten niet bij coolblue wat er met het pakketje zou gebeuren; blijft het liggen op het sorteercentrum, wordt het terug gestuurd naar coolblue of wordt het overgebracht naar het PostNL-Punt. In het geval dat het terug gestuurd wordt naar coolblue zou de bestelling dan pas geannuleerd worden en een nieuwe bestelling geplaatst worden. Dit zou betekenen dat de kabel donderdag (!) bezorgd zou worden, mits er niks fout gaat natuurlijk. Het pakketje kan ook terug gestuurd worden naar het PostNL-Punt, waar ik dan op woensdag, binnen de openingstijden, wederom naartoe moet om het pakketje op te halen. Hierop was mijn suggestie; stuur een nieuwe kabel op, en kijk vervolgens wat er met het initiële pakket aan de hand is en wat daarmee gaat gebeuren. Dan heb ik in ieder geval op woensdag (!) de op zaterdag bestelde kabel, ben ik nog enigszins een tevreden klant door de adequate opvolging van de klacht.
Dit was echter niet mogelijk, ik moest het onderzoek maar afwachten en verder konden ze mij niet verder helpen.
Coolblue, jullie zijn hierbij een klant verloren en ik zal jullie absoluut niet meer aanbevelen.
Ik heb nog nooit zo'n slechte klantervaring gehad met zo weinig probleemoplossend vermogen van een dergelijk grote organisatie.
Groet,

Aanbeveling
Coolblue, jullie zijn hierbij een klant verloren en ik zal jullie absoluut niet meer aanbevelen.
Ik heb nog nooit zo'n slechte klantervaring gehad met zo weinig probleemoplossend vermogen van een dergelijk grote organisatie.
GroeT

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Coolblue 06-07-2016

Beste Lennart,

Heel erg vervelend dat uw bestelling bij Coolblue zo moeizaam verloopt. Het is jammer dat het elke keer bij de bezorging mis is gegaan. Het is ook zeker niet onze bedoeling geweest dat u hier zo lang op moet wachten. Dit is simpelweg niet de service die u van ons kunt verwachten. We kijken graag met u mee naar een snelle oplossing. Kunt u het ordernummer middels een privé bericht op Facebook doorsturen? Dan gaan we hiermee gelijk aan de slag. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Bob 10-07-2016

opgelost ?? waarschijnlijk nooit meer iets van gehoord...

Reageer

Marcella 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk overzicht

Service
Geen persoonlijke service nodig gehad omdat alles super goed geregeld was en dat noem ik ook service

Assortiment
Voldoet ruim aan mijn wensen

Aanbeveling
Snel, goede producten, komen de afspraken na.

Extra toelichting
Een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Adriana 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Ik heb al een paar keer gebeld met de vraag om mij te helpen met mijn keuze
De hulp die ik kreeg was super!

Assortiment
Zeer uitgebreid !

Aanbeveling
De service , snelle levering
En het persoonlijke contact om de juiste keuze te maken
welke iPad voor mij het meest geschikt was

Extra toelichting
Wij zijn blij met cool blue.. En komen zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lieven de sutter 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk zoeken naar produkten

Service
zaterdagavond rond 21 uur besteld online en zondag 13 uur geleverd thuis top

Extra toelichting
geen klachten levertijd heel goed uitgevoerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marina 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Betaling lukte niet via de App.

Service
Zelfs levering op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke Holleman 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere site met overzichtelijke en gedetailleerde productinformatie.

Service
Prima op de hoogte gehouden met smsjes wbt bezorging etc.

Assortiment
Groot assortiment tegen vaak de scherpste prijs volgens Vergelijk.nl of Beslist.nl

Aanbeveling
Gewoon alles klopt..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles keurig te vinden.

Assortiment
keuze genoeg. Ik ben zelfs gezwicht voor een duurdere camera.

Aanbeveling
de bestelling werd 's-avonds geplaatst. Meerdere bedrijven geven dan aan dat het de volgende dag geleverd wordt. Niet dus. Bij Cool Blue was dat wel het geval. De dag erna werd het pakketje netjes afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Verhage 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles goed gesorteerd, website werkt goed, duidelijk hoe je kunt bestellen.

Service
zelfs levering op zondag! Ook duidelijk of iets op voorraad is, en wanneer het gekozen product geleverd wordt.

Assortiment
Voldoende ruime keus.

Aanbeveling
combinatie van bovenstaande.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Super dat de oude koelkast direct werd teruggenomen( hier werd zelfs om gevraagd )en de nieuwe keurig op zijn plaats gezet en afgesteld Top !!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IvS 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruime tijd waarop ze bereikbaar zijn en tot laat in de avond bestelling plaatsen met een levering op de volgende dag.

Service
Snel geholpen en goed advies gekregen

Assortiment
Volop keuze in artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nelleke 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke website. Product makkelijk te vinden en simpel en duidelijk bestelproces.

Service
Bestelling was, zoals beloofd, de volgende dag in huis, dit was een zondag!
Goed verpakt, zodat niets beschadigd kon raken.

Aanbeveling
Niets op aan te merken. Kan eigenlijk niet beter, zou dus ook een 10 kunnen geven. Geef een 9, omdat men bij een 10 misschien denkt dat dit geen objectieve beoordeling is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan van Ommeren 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Handig kunnen zien wanneer het pakketje geleverd werd

Service
Goed optijd bezorgt en niet helemaal op het laatste wannneer hij aangaf dat hij kon komen, ook een aardige bezorger

Assortiment
Ik heb een Huawei P9 lite gehaalt met een mooi handig hoesje, dat vind je niet overal!

Aanbeveling
Goeie snelle levertijd en gelukkig ook op zaterdag bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TndrBob 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Bezorging op zondag is echt geweldig.

Assortiment
Zeer groot assortiment en vele opties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden klant 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Na defect apparaat prima communicatie en shoptegoed gekregen

Assortiment
Veel keuze mogelijkheden in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Goede service. Prima communicatie, zeer snel antwoord. Bij retour geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emiel 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
super gemakkelijk thuis ff wat zoeken, duidelijke specs. mooie + en -

Service
Snelle levering is zo fijn. alleen de filter resultaten zouden uitgebreider mogen zijn. deze worden wel weer gegeven in de vergelijking. dus ik verwacht dat dat maar een kleine aanpassing is.
nadeel was dat ik bij 3 verschillende muizen dezelfde + en minnen kreeg. dus daar schiet je niet veel mee op om 1 te kiezen, maar je weet wel zeker wat je ongeveer wil.

Assortiment
kan altijd meer, maar de basis+++ is aanwezig.

Aanbeveling
het is niet de eerste keer dat ik hier bestel. duidelijk overzicht of iets op vooraad is. en morgen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marlon Koehorst 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
lekker snel

Assortiment
er zijn genoeg artikelen

Aanbeveling
lekker handig

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mari van der Sangen 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
s'avonds besteld, s'morgens in huis

Aanbeveling
makkelijk, goedkoop, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martinos 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website

Service
snelle levering en op zondag leveren

Assortiment
uitgebreid en goedkoop

Aanbeveling
Goedkoop, snelle levering en laagste prijs!

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super overzichtelijk

Service
Jullie houden super de afspraak. . Voor 23.59 besteld dan snel leveren

Aanbeveling
Gewoon goed .... waarvoor ik keek heb ik gevonden
Zelfs nog andere artikelen gezien die ik binnenkort denk te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AB 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kado voor mijn schoonzoon gekocht en bij hem thuis aflaten leveren

Service
idem

Assortiment
keuze was groot genoeg

Aanbeveling
Altijd gaat het goed en snel. Perfecte winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VdB 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis op je gemakje achter de pc,geen drukte,geen parkeergelden of boete...geen fille aan de kassa!

Service
de dag na je bestelling thuis geleverd door super vriendelijke mensen!

Assortiment
Men vindt er werkelijk alles

Aanbeveling
Geen minpuntje te bespeuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benedicte borgonie 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel goed

Service
vriendelijke courier netje afgeleverd

Assortiment
heel uitgebreid assortiment

Aanbeveling
heel aangenaam om te winkelen

Extra toelichting
alleen positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Niets te klagen

Service
Nooit moeilijk met garantie en altijd vriendelijk en goed persoonlijk contact als je dat wilt.

Assortiment
Gewoon alles wat je nodig hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en overzichtig

Service
Komen afgesproken datum en tijd na!

Assortiment
Groot genoeg

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Product gemakkelijk te vinden. Duidelijke uitleg

Aanbeveling
Goede prijs (althans voor mijn product). Snelle levering. Waarschijnlijk wel een product bestemd voor de Franse markt want enkel (Quick) handleiding in het Frans en smartphone stond standaard ook in het Frans.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pauline 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en mocht je vragen hebben heb je snel en antwoord via Twitter. Ze bezorgen zelfs op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews