coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jesse Rozendal 11-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijzen van Coolblue zijn lager vergeleken met de concurrenten. Verder is de service uitstekend. Om 2200 uur besteld en de volgende dag om 1100 in huis! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MelissaD 11-05-2017 Via de website gekocht

perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer te vreden van coolblue, zowel prive als in mijn job werk ik goed samen met coolblue.
Niet twijfelen, bij coolblue moet je bestellen :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruys patrick 11-05-2017 Via de website gekocht

snelle levering en prima prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue heeft een duidelijke website. De prijzen zijn correct.Na het bestellen van mijn Samsonite koffer kreeg ik ook een duidelijke mail hoe ik het slot moest instellen.Vriendelijke leveranciers en super snelle levering.Ik vind Cool Blue een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twinny 11-05-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven!! perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eenvoudig navigeren naar je artikelen, alles is overzichtelijk ingedeeld met de goede filters. goede prijs/kwaliteitsverhouding!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.E. Spruit 11-05-2017 Via de website gekocht

Mijn keuze voor Coolblue is prima en onveranderd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Natuurlijk heb ik eerst gekeken naar reviews. Deze zijn duidelijk.
Het heeft zeker gewerkt bij mijn motivatie. Uw firma komt bij mij heel goed over en ik bestel graag bij Coolblue voor de snelle levering en de prima staat van uw service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Smits 11-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastische client service! Ga zo door!
Enige puntje voor mij zou zijn, let op je verpakkingsmaterialen. Wij kregen een redelijk klein product in een enorme doos. En dat is zonde voor het milieu.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 11-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

10,0
Coolblue heeft voor mij in het verleden bewezen garantie hoog in het vaandel hebben. Daardoor heb ik nu weer iets besteld. Ook natuurlijk door de lage prijzen en de snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniëlk 11-05-2017 Via de website gekocht

Super TOP bedrijf, super snelle service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een super top bedrijf, hele snelle service voor vragen. Bij WhatsApp antwoorden ze gelijk, snelle levering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 11-05-2017 Via de website gekocht

Goede service en afspraken goed nagekomen. Ben blij met hun.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mij goede producten tegen redelijke en lage prijzen. Levering geheel volgens afspraak, perfect! Info na bestelling ook prima. Zeer tevreden klant.

Reageer

Anita de bruin 11-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik wat moet aanschaffen, is het eerste waar ik kijk, bij Cool blue!.. Ik weet dat ik niet dagen hoef te wachten op de levering, en het zelfs een dag later in de bus of aan de deur krijgt! Als ik iets wil weten, kan ik via de chat, meteen contacten, wat uitstekend werkt! Prima zaak!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Bart 11-05-2017 Via de website gekocht

top service, op zondag besteld, volgende dag in huis!

Algemene score

10,0
Coolblue, een van de beste webshops die er zijn, mede omdat er aangegeven wordt wat de keuze van Coolblue zal zijn. Tevens duidelijke en simpele filters voor elk niveau.

En een leuke bijkomstigheid: de doos past altijf precies! ;)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MdJ 11-05-2017 Via de website gekocht

Slechte service en levering

Algemene score

1,0
Voor 21.00uur bestellen is de volgende dag bezorgen, helaas lukt dat niet,. Na diverse email heen en weer zijn we een paar dagen verder, maar helaas nog steeds geen product ontvangen. . NOOIT WEER COOLBLUE.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 11-05-2017

Beste meneer/mevrouw,

Wat ontzettend jammer dat uw bestelling niet direct de volgende dag is geleverd. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat u meerdere dagen wacht voordat uw de bestelde producten in huis hebt. Graag kijken we met u mee naar de status van de bestelling en de reden van vertraging. U kunt het ordernummer met een korte toelichting in een e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Dan pakken wij het direct op.

Met vriendelijke groet,

Coolblue.

Reageer

JeePee 11-05-2017 Via de website gekocht

prijs en levering tevreden, plaatsing niet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.
Wel jammer dat ze bij het plaatsen af afstellen van de koelkast de contactdoos kapot / los van de wand stootte zonder dit te melden en er snel weer vandoor waren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Jacques Kruidenier 11-05-2017 Via de website gekocht

Geduld en aandacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke behandeling. personeel kan goed luisteren is altijd zeer betrokken. Vakkundig en objectief als het gaat om kwaliteit van produkten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 11-05-2017 Via de website gekocht

Gewelige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maandag laat op de avond een HP PageWide 377dw MFP besteld, kreeg direct een mail dat de bestelling in behandeling was. Dinsdag middag deze ontvangen en meteen uitpakken. Gebeld over cartridges en direct duidelijkheid daarover. De medewerker achter de telefoon deed zijn werk goed. Ik beveel deze winkel aan door zijn betrouwbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vuhuy 11-05-2017 Via de website gekocht

Goede service bij een winkel met karakter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een goeie rugzak kwam ik uit bij Coolblue's Rugzakcenter uit. Coolblue weet als een van de weinige webshops een eigen unieke en goeie online shopervaring te geven (net als Bol). Het is een mooie en gebruiksvriendelijke website. Qua levering heb je ook genoeg opties zodat je het pakketje meestal binnen een dag in huis hebt op het moment dat het jou uitkomt. Het pakketje was ook prima verpakt met bescherming en een leuke doos. Al met al dus een erg leuke en goeie winkel met concurrerende prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Minko 11-05-2017 Via de website gekocht

Prima service snel volgens belofte!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vanwege snelle levering en goede service. En makkelijke bestelling via de website. Daarom deze beoordeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 11-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bosch wasmachine gekocht via Coolblue. Hele snelle levering, zoals beloofd de volgende dag. Ik kreeg op tijd een sms en email om mij te informeren over de levering. 15 minuten voor aankomst netjes nog een belletje. Geweldige service, oude wasmachine naar beneden getild en nieuwe heel snel geïnstalleerd. Ik kreeg nog een heldere korte uitleg en tips over de machine. Echt heel tevreden met coolblue, de service is uitstekend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 11-05-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede shop. Goede service. Altijd zeer snelle levering. Vragen worden direct beantwoord. Duidelijke uitegen bij retourneren. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carole Marie Doucet 11-05-2017 Via de website gekocht

Cooler dan cool

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lekker makkelijk, snel en vooral zeer goede advies van de medewerkers. Maar hier valt het me tegen dat ik minimaal 100 karakters moet gebruiken om mijn beoordeling aan te geven. Kort maar krachtig zou ook mogen toch?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jobmaurits 11-05-2017 Via de website gekocht

Goeie service - levering kan duidelijker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betere indicatie wanneer het pakket komt zou fijn zijn. Ook vooraf bij aankoop duidelijker maken dat nog een afwijkend bezorgadres opgegeven stond was beter geweest. De productinformatie en vergelijkingsmogelijkheden enmet name de service (Whatsapp hulp) waren erg goed van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Iris 11-05-2017 Via de website gekocht

geweldig en zeer alles ging perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
WInkelen gaat bij coolblue perfect online, de vriendelijkheid kan geen enkel andere winkel beter doen. Plus dat als je niet tevreden bent je geen uitleg moet geven en ze daar niet moeilijk over doen. Dat kan je van andere winkels niet zeggen, gekocht is gekocht en daar blijft het bij. Ik hoop nooit meer ergens anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly J 11-05-2017 Via de website gekocht

Doet wat 'ie moet doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In hoeverre kan je een kabel beoordelen..? De originele kabel zou de levensduur van een Apple accu niet mogen verminderen, dus hopelijk gaat mijn toestel nog jaren mee, zonder 2 keer per dag op te laden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolke 11-05-2017 Via de website gekocht

prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijk site, veel keuze en goede prijs. Zeer goede voorwaarden en betalingsmogelijkheden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanette 11-05-2017 Via de website gekocht

Super goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was superblij met mijn nieuwe wasmachine! Ik kon zelf de dag kiezen wanneer het geleverd zou worden, van tevoren kreeg ik een mail met tijdsindicatie en ik werd gebeld dat de bezorgers er bijna waren. Mijn oude wasmachine werd meegenomen en de nieuwe werd op de juiste plek neergezet en aangesloten!! Er werd meteen een schoonmaakprogramma aangezet en uitgelegd hoe het werkt. Ik zou het iedereen aanraden om bij coolblue te bestellen! Product is goed en service ook top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 11-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering, zelfs op een zondag.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig verpakt , het juiste product zoals op de site omschreven en supersnel geleverd. Dat is de kracht van deze webshop. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pedro 10-05-2017 Via de website gekocht

relaxed vriendelijk en superservice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
is gewoon een feesie om daar te zijn ech wel.koffie en al en zeer behulpzaam en de wetenschap dat je zonder gezeik iets kan terugbrengen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 10-05-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog niet eerder iets besteld op de site, afgelopen week voor het eerst.
Wat opvalt is de persoonlijke benadering, via tekst. Komt prettig over.
Ik heb een printer besteld, die kon zelfs op zondag geleverd worden.
Die doet het goed, dus tevreden. Track and Trace ook handig, wat ikzelf
erg grappig vond, was dat erbij stond; "de bezorger komt je pakketje leveren, doe 'm de groeten!"

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

helu 10-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en prima levering. Duidelijke site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk met duidelijke productinformatie. Het pakket is netjes en tijdig afgeleverd, naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duncan 10-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel al jaren alles bij Coolblue. Niet alleen de levering is enorm snel (vaak een product net voor middernacht besteld en een paar uur later voor de lunch al in huis), maar ook bij vragen of defecten binnen een uur reactie. Ook het aanbod is gigantisch. Heb al meerdere mensen weten te overtuigen om hun producten ook bij Coolblue.nl te bestellen en geen van allen hebben daar spijt van.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelina 10-05-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs kwaliteit verhouding is echt goed, de bezorgers zijn super vriendelijk en nemen de tijd voor je om producten te controleren en aan te sluiten, helemaal happy met mijn aankopen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. De J. 10-05-2017 Via de website gekocht

Beste webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop erg graag bij Coolblue vanwege het grote assortiment, de keuzehulp en de uitmuntende (klanten-)service. Dat produkten soms niet meer functioneren, daar kunnen ze niet veel aan doen, maar hoe ze ermee omgaan, daar zijn ze echt zo ontzettend goed in. Duidelijke procedures en altijd uitstekende service. Ik kreeg makkelijk vervanging terwijl ik daar niet op rekende en ook niet om had gevraagd. Erg prettig allemaal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette Schreurs 10-05-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is van alle gemakken voorzien! Uitgebreide reviews, heldere instructievideo's, coolblue's keuze (wat mij aanheeft dat er echt onderzocht is hoe iets functioneerd) en super snel geleverd! Kortom, top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 10-05-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk bedrijf !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De communicatie is vanaf de bestelling tot (na) de levering uitmuntend verlopen.
Daarnaast een dikke + voor de bezorgers, zeer klantvriendelijk !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thierry 10-05-2017 In de winkel gekocht
Antwerpen

pioneer PLX-500

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtig toestel, correct afgeleverd is de store door bekwaam personeel.
mijn aankoop was zoals altijd op de vooropgestelde datum en tijd aanwezig en de door mij gekozen store.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Pickett 10-05-2017 Via de website gekocht

Perfect result

Algemene score

9,0
easy search, a good range of products , we found what we wanted at, a good price and they delivered next day.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frits rubrech 10-05-2017 Via de website gekocht

service vond ik niet volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
de stelling van vandaag besteld morgen in huis gaat niet altijd op tenminste niet bij ons wij hadden zaterdag besteld zou maandag geleverd worden bij ons pas dinsdag verder wasde service van de bezorgers uitstekend en vakkundig

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

HenkT 10-05-2017 Via de website gekocht

Momenteel de beste thuiswinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier is eigenlijk niets te klagen. Mooie website met veel informatie over de producten. Ook de mogelijkheden in verband met retour zenden zijn perfect. De bedenktijd, eigenlijk zou iedereen et zo moeten doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonio 10-05-2017 Via de website gekocht

Great service and fast delivery

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Very easy to find product, good filter settings and advises. Navigation is easy and prices are good.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke 10-05-2017 Via de website gekocht

Razendsnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat we al eerder bij deze shop hadden besteld en we zeer tevreden waren. Vooral de heel snelle levering (zondag besteld en maandag al in gebruik wat bij een wasmachine heel fijn is!) en de zeer klantvriendelijk bezorgers zijn top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eefje Dalebout 10-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, snelle levering, geen klachten over mijn bestelling. Ruim assortiment, voor ieder wat wils.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. van Assendelft 10-05-2017 Via de website gekocht

Verstandigste beslissing die ik afgelopen maand heb gemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In een woord fantastisch. Ik had bijvoorbeeld een verkeerd email adres ingestuurd. Belde naar Coolblue was binnen minuut geregeld - kreeg direct bevestiging. Coolblue houdt zich aan alle afspraken. Ik ben echt 100% tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hopime 10-05-2017 Via de website gekocht

De klant is Koning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder snelle levering, gebruikersvriendelijke site en goede nazorg. Producten uitstekend en zorgvuldig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gerie 10-05-2017 Via de website gekocht

snelle, goede service; leuke tone of voice in communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke site; goed en gemakkelijk in te zoeken; het grote assortiment is bijzonder fijn en je cindt er altijd wel wat je zoekt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 10-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor Coolblue gekozen om mijn wasmachine te kopen, vanwege de prijs en vanwege eerdere goede ervaring bij aanschaf van inbouwkeukenapparatuur. Toen en nu heel tevreden over de levering en het installeren en aansluiten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 10-05-2017 Via de website gekocht

Goede service & snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie duidelijke site met goede omschrijving van het product. Ik kon goed vergelijken & mijn keuze daardoor maken.
Tijdens de bestelling werd mijn betaling niet bevestigd. Contact opgenomen via what's app rond 22.30 & het werd direct geregeld en beantwoord. De volgende dag mijn bestelling in huis & de dag daarna een persoonlijk kaartje omdat ik contact had gehad met de klantenservice over mijn betaling.
Super ik zou zo weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 10-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering was op zondag en dat kwam ons zeer goed uit. Snelle service en een nette factuur in de mail. Enkel de bezorgtijd was vrij ruim. Dit kan iets beter.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ciska Hessing 10-05-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf !!

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke webshop, zeer vriendelijke mensen bij klanten service , supersnelle levering !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima service 10-05-2017 Via de website gekocht

Goede service, kundige en vriendelijke bezoegers, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, makkelijk. Goede prijzen.
Levering mooi van te voren aangekondigd, prima op tijd!
Zeer vriendelijke en deskundig geleverd, bezorgd en aangesloten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Gijse 10-05-2017 Via de website gekocht

ik ben echt super blij met coolbleu snelle levering top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
helemaal top snel vriendelijk en correct het product is prima in orde er word zorgvuldig mee omgegaan ik ben zeker vaste klant

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews