coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42698 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1788 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ronald999 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website werkt simpel

Service
's middags besteld, de volgende ochtend al in huis. prima verpakt.

Assortiment
geen opmerkingen

Aanbeveling
Ik heb geen klachten

Extra toelichting
Ik heb geen klachten, alles prima verpakt en op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cihlami 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen probleem

Service
Alles werkte snell, vertouwbaar, verzonden in prima verpaking en zonder verzending kosten

Assortiment
Een hele grote assortiment

Aanbeveling
Dit is mijn eerst aankoop maar ik heb allen maar positive ervaringen gehad

Extra toelichting
Ik was helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svbloem 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, gemakkelijk telefonisch te bereiken.

Service
Vriendelijke man om 22.30u s'avonds aan de lijn gehad (Joop) die mij heel goed geholpen heeft ivm mijn dringende noodzaak voor een nieuwe wasmachine. Volgende dag om half 11 in de ochtend had ik de wasmachine al thuis!!!

Assortiment
De wasmachine die ik wilde hadden ze bij bekendere winkels niet meer maar cool blue wel.

Aanbeveling
Goede service, voorraad, goede bereikbaarheid, snelle en gratis levering, gratis meenemen oude wasmachine en gratis installatie!

Extra toelichting
Goede telefonische bereikbaarheid tot laat s'avonds, vriendelijke verkoper met veel tijd en geduld. Mogelijkheid tot laat s'avonds te bestellen om dan vroeg in de ochtend al een levering te krijgen. De service (gratis levering, gratis installatie en gratis meenemen oude machine). Vriendelijke mannen van de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CornelisV 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden. Heel handig is ook de mogelijkheid om producten te vergelijken.

Service
Werkelijk super. Je vraagt advies en binnen een paar uur heb je antwoord. Ook de lever service is subliem. Zaterdagnacht besteld, maandag morgen in huis! Petje af.

Assortiment
Lijkt mij uitstekend.

Aanbeveling
Absoluut. Deze mensen doen wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ankverhoeven 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Op een klachtmail kreeg ik binnen 2 uur antwoord en de meest chique oplossing: een nieuwe snijplank de volgende dag geleverd (hoefde de oude ook niet in te leveren)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valentin.H 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles heel makkelijk te vinden op de website

Service
Prima service s'avonds bestellen en s'anderdaags leveren

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment

Aanbeveling
aan iedereen die ik ken

Extra toelichting
Niks meer aan toe te voegen aales is al gezegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn Mortier 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klikken, betalen en de bestelling is vertrokken...

Service
Zaterdag de bestelling geplaatst om 17 u, zondag om 14 uur levering aan huis. Super!

Assortiment
Ruime keuze, gemakkelijk alles terug te vinden.

Aanbeveling
Is perfect verlopen, dus waarom niet aanbevelen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karim11 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
superrrrrrrrrr...echt super dat meen ik echt......

Aanbeveling
N /100%.....

Extra toelichting
Omdat is gewoon perfect in alle niveauke......10/10 bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appletje4 04-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,8

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
zelfs de leveringsdatum kan je ingeven, fijn!

Assortiment
vele mogelijkheden

Aanbeveling
Een voorstel wat andere ook kochten, veranderd van prijs bij een tweede bezoek op de site.

Extra toelichting
perfecte levering; prijsveranderingen bij een volgend sitebezoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heihuis 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
van uit een luie stoel bestellen

Service
had de bestelling binnen een dag perfect

Assortiment
heb voor de eerste keer bestelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claes.b1967 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede zoekfunctie en overzichtelijk aanbod

Service
zondag om 16:30 besteld, maandagmiddag geleverd.

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit, ruime keuze en snelle levering

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frankswaat 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
site klaar en duidelijk, prijzen duidelijk, specificaties produkt duidelijk. Juist zoals het meot zijn

Service
zondag avond besteld, dinsdag bij mij thuis, wat moet je nog meer hebben. Excellent

Assortiment
Voor wat ik nodig had (cameratas) = OK, voor de andere items meot ik nog kijken naargelang ik behoefte heb aan het een of het ander

Aanbeveling
reeds gebeurd : mijn schoonbroer heeft jullie cataloogje, geleverd bij het pakket reeds in zijn bezit :-) :-)

Extra toelichting
Alles TOP !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

van hoorebeke luc 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijker kan volgens mij niet , je besteld voor 11:59 uur en de dag nadien heb je bestelling in huis topservice bij coolbleu. je moet wel kijken of produkt op voorraad is natuurlijk.

Service
top

Assortiment
ze hebben niet als maar toch veel.

Aanbeveling
omdat ik zelf heel tevreden ben , beveel ik coolbleu ook aan familie en vrienden aan .

Extra toelichting
coolbleu is een betrouwbare webwinkel , met een heel goede communicatie en snelle levering de retourprocedure verloopt heel goed , uiteraard testen ze eerst het produkt of alles in orde is , wat ik normaal vindt dit kan wel een paar dagen duren . qua prijzen zit coolbleu ietsje duurder dan bepaalde andere webshops , mss toch ( ergens goedkoper gezien in de benelux en we passen ons prijs aan ) ? ik denk dat jullie omzet daarmee flink in de hoogte zal stijgen . de winst zal ietsje minder zijn .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Bruycker Ria 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Supereenvoudig om online te winkelen

Service
Beter kan niet. Op zondagavond een bestelling geplaatst en maandagvoormiddag geleverd en helemaal gratis.

Aanbeveling
De beste onlinewinkel waar ik reeds gekocht heb.

Extra toelichting
Heel snelle levering. Groot assortiment en verzending gratis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BaDTouCH 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je bureaustoel bestellen en gegarandeerd de dag erna in huis? Dan zit je bij Coolblue goed. Zelfs leveringen op zondag!

Service
Prachtige service, telkens weer. Al een 15 tal bestellingen gedaan via Coolblue en ik kan ze ten allen tijde aanraden.

Assortiment
Het assortiment lijkt met de dag groter te worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HantjeB 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering bij winkel

Assortiment
voldoende aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pastoor_walter 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
super handig

Service
altijd in orde

Assortiment
soms wat te beperkt tot high end

Aanbeveling
zeker, toffe shop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Arne4708 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goeie website. Meer dan genoeg info op product-niveau, incl. volledige productpresentaties. Erg goed!

Service
Snelle en volledige communicatie. Op zondag-avond besteld - maandag in huis. Er zijn maar weinig webshops die deze service bieden.

Extra toelichting
Zeer uitgebreide product-informatie op de site, inclusief video's met product-presentatie. Petje af! Supersnelle communicatie en levering. Op zondag-avond bestellen en maandag geleverd krijgen is een service die tot nu toe weinigen zullen evenaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

victor 002 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijk te bestellen

Service
de volgende dag geleverd ook op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de_swa 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Perfecte website.

Service
Geleverd op zondag. Gemakkelijk!

Assortiment
Redelijk assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

stefke4you 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel bestellen online

Service
snelle levering zelf op zondag

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Gewoon doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Th van der Loop 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken wat je nodig hebt.
Uitgebreide informatie erbij.
Je kunt het zelf uitsorteren.

Service
goed!

Assortiment
Ruime keuze!.

Aanbeveling
Na eerder genoemde opmerkingen.

Extra toelichting
Praktisch alles te koop met een goede en snelle gratis verzending. En een snelle levering. Valt niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

engelsP 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gewoon online gekocht en met creditkaart betaald, geen problemen

Service
de dag na mijn bestelling had ik deze al in mijn bus.

Assortiment
ik vond dat er dingen ontbraken in het aanbod. zo vermeld ik bvb een goede flipcase voor de nokia lumia 735. er staat er eentje op maar het gat voor de camera is te klein op de foto. ik heb nu wel een hoesje voor de iPhone 4s gekocht en daar was wel voldoende keuze in

Aanbeveling
ben heel tevreden over coolblue, goede service en snel geleverd.

Extra toelichting
ik ben niet 100% tevreden over mijn aankoop. de service, bereikbaarheid en snelle levering zijn uitstekend maar de hoes die ik gekocht heb (otterbox commuter iPhone 4s) klemt aan de aan/uit knop. je moet er met alle kracht op duwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

blauwe hand 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, duidelijke info, ook via het filmpje om het gebruik van het toestel toe te lichten.

Service
het bestelde toestel was daags nadien in huis, met het beloofde instructieboekje en toebehoren.

Assortiment
ruime keuze, met duidelijke info en vergelijkingsmiddelen.

Aanbeveling
wie wil nu niet zo benaderd worden als klant?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spookyghost 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
online

Service
de dag erna geleverd

Assortiment
grote keuze

Extra toelichting
Meestal levering de volgende dag, aan een lage prijs en zonder vervoerskosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.Y 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke keuze te maken. Snel besteld, duidelijke site.

Extra toelichting
Hoewel het apparaat en service zich tot nu toe goed hebben gepresenteerd, kan een echt oordeel pas na langere tijd worden gegeven. Jammer dat bij de bezorging en kleine schade ontstond. Dat is wel keurig opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

aagje 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site met gedegen productinformatie. En in een mum van tijd besteld!

Service
Prima, je bestelling is te volgen zodat je ongeveer weet wanneer het afgeleverd wordt.
En niet goed geld terug.

Assortiment
Van alles wat

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen, qua prijs en service.

Extra toelichting
Duidelijke informatie en de ludieke manier van verpakking is ludiek. Recensies zowel goede als slechte helpen je bij je keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daniel1965 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Snelle en duidelijke service, je wordt goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerardfranck 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via kieskeurig snel naar de juiste site,precies gevonden wat ik zocht

Service
na een vergeten ordernummer, werd snel een correctie uitgevoerd en toch snel afgehandeld

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment , via zoeken snel het juiste gevonden

Aanbeveling
correct advies, mail begeleiding en als het moet telefonisch

Extra toelichting
na uitgebreid onderzoek en afwegen van voors en tegens ben ik blij met mijn tablet . Zeer snel , mooie kleuren, goed hanteerbaar . Nog geen negatieve zaken ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hayenel 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon de aanwijzigen volgen en vragen beantwoorden en klaar is kees

Service
Vooral de duidelijkheid en het gemak van de retourprocedure viel mij op.
Ik heb er overigens geen gebruik van hoeven maken.
De aandacht voor de klant zowel voor als tijdens en na de koop is super.

Assortiment
Zeer groot assortiment. Je vindt altijd wat je zoekt en tegen concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Er is niets te melden dat een aanbeveling in de weg staat

Extra toelichting
Alleen maar positieve meldingen op alle gebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DCW 02-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,5

Gemak
afmelden voor de nieuwsbrief is onmogelijk. na het drukken op de knop, krijg ik een mooi wit scherm met de tekst dat deze pagina niet beschikbaar is.

Service
Na aanmelden van de nieuwsbrief zou ik een kortingsbon krijgen van 5 euro. dit duurde echter bijna 2 weken. waardoor het product wat ik hebben wou uitverkocht raakte.

Assortiment
Het pruduct wat ik hebben wou is uitverkocht en blijft uitverkocht. en nu is mijn kortingsbon verlopen. heb het inmiddels maar ergens anders gehaald.

Aanbeveling
zie boven genoemde punten. ik heb bijna 3 weken geprobeerd dit product te bestellen, zonder succes.

Extra toelichting
Heb bijna 3 weken geprobeerd dit product te bestellen. heb elke dag gekeken of het weer te bestellen was. Het is mij uiteindelijk niet eens gelukt om iets te bestellen. heb het inmiddels ergens anders gehaald.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

dalfie 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Even zoeken online en dan alleen nog maar je keus maken en bestellen.

Service
Wat je bestelt heb je de volgense dag in huis.

Assortiment
Uitgebreide keus.

Extra toelichting
Al diverse keren iets besteld bij Coolblue: iedere keer probleemloze, zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AoifeSeagal 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was heel eenvoudig en duidelijk. Geen problemen ondervonden.

Service
Snelle bevestiging van bestelling, snelle verzending, afgeleverd in perfecte staat. Prima service.

Aanbeveling
Alles prima in orde, supersnelle verzending, goede verpakking, correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noppie2 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
lekker vanuit je luie stoel bestellen

Service
op zaterdag besteld en zondag geleverd TOP!

Aanbeveling
supersnelle levering

Extra toelichting
supersnel geleverd, duidelijke mails wanneer het product aan de deur word afgegeven. een minnetje is, dat de fryer op zondag geleverd werd tussen 12 en 20 uur s,avonds, tijd was niet preciezer aangeven, waardoor je steeds thuis moest blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evelien23 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snel besteld online, zeker als je al eerder hebt besteld en je gegevens al in het systeem staan.

Service
De avond van tevoren laat (21:00) pas besteld, maar toch de volgende ochtend al in huis!

Assortiment
Verschillende opties voor cartridges voor mijn type printer

Aanbeveling
Mijn printercartridges waren hier een heel stuk goedkoper dan bij bol.com waar ik de printer heb aangeschaft. Bij cool clue zijn ze niet het allergoedkoopst, maar heb je wel een super snelle en goeie service. Je weet gewoon dat het goed zit als je bij cool blue bestelt. Ik had het echt binnen 12 uur in huis.

Extra toelichting
Snelle service, goede bezorging, netjes ingepakt. Ik vond alleen de doos erg groot voor wat erin zat. Daar zou nog wat op verpakking (milieu) bespaard kunnen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maurice1940 01-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel te vinden, met ideal snel betalen

Service
binnen een dag bezorgd, retourneren kan zonder probleem, je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang

Assortiment
genoeg aanbod, prijzen vergelijkbaar (niet opzienbarend minder)

Aanbeveling
zeer snelle levering, goed begeleid met de berichtgeving erom heen

Extra toelichting
staat hierboven al aangegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vanbruggen 31-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle levering. Je wordt goed geïnformeerd wanneer je bestelling aankomt. Ze doen wat ze beloven.

Service
Ik had een vraag over het instellen van het beeld en mij werd zeer vriendelijk en deskundig uitgelegd hoe ik mijn probleem kon oplossen. Ondanks dat het niet aan de bestelde monitor lag maar aan de video kaart in mijn PC

Assortiment
Heel veel keus in elke prijsklasse.

Aanbeveling
Vanwege de uitstekende service

Extra toelichting
Alles bij CoolBleu is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chintana 31-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige site waar je gemakkelijk produkten elkaar kunt vergelijken!!

Service
Wij hadden op vrijdag een blender besteld en zaterdagmorgen hadden we hem al in huis. Super snel. Je wordt ook heel goed op de hoogte gehouden over wanneer en hoe laat het produkt bezorgd wordt

Aanbeveling
Absoluut een aanrader. Als ik weer iets nodig heb staat CoolBlue bij mij zeker op nr. 1

Extra toelichting
100% positieve ervaring tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stevenvanw 31-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon vanachter de PC even wat bestellen.

Service
Volgende dag echt in huis. Zaterdag besteld zondag geleverd!

Assortiment
Van alles te koop.

Aanbeveling
Snelle verzending na bestelling is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cas castenmiller 31-01-2015 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gratis bezorging bij je thuis of in een van de cool blue winkels... zeer betrouwbaar

Service
vriendelijk gemotiveerd personeel, dat erg geïnteresseerd is in de klant, en nog een persoonlijk kaartje van je verkoper!

Assortiment
heel veer verschillende soorten en maten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Advers1 31-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
prima service, duidelijke uitleg en volgbaar over de levering. Ondanks dat de bestelauto betrokken was bij een ongeluk werd ik toch netjes gebeld en op de hoogte gehouden over de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cilly Mutter-Hertogs 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Een keer in de winkel geweest, werd keurig behandeld en kreeg advies. Uitstekend!

Extra toelichting
Snelle levering en GEEN verzendkosten, ongeacht prijs van gekocht artikel. Duidelijke site!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfred vd Plas 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Goede site met vele mogelijkheden tegen scherpe prijzen en goede service. Wat wil je nog meer. Afspraak is afspraak. Zondag besteld en maandag ontvangen.

Extra toelichting
Goed: afspraak is afspraak breed assortiment scherpe prijzen Wat kan beter: nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas100000 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk

Service
Niks op aan te meke

Extra toelichting
Snel, duidelijk en netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankjnb 29-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt het niet verkeerd doen

Extra toelichting
Geen verzendkosten en volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl Zloch 29-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,0

Gemak
Ik ga de volgende toch weer naar een winkel met goede service. Uiteindelijk is dat toch gemakkelijker.

Service
De afhandeling van mijn klacht is ver onder de maat. Cool Blue onwaardig! Kost mij ook heel veel tijd. Dat wil ik niet.

Aanbeveling
De koop moet goed geregeld zijn. Ik kreeg de crosstrainer op tijd binnen. Echter, de after sales heb ik bij Cool Blue als slap en niet doortastend ervaren!

Extra toelichting
Ik heb zeer veel moeite met de afhandeling van de klacht. Uiteindelijk moet ik nog nog zelf oplossen. Dit is toch te gek. Gelukkig kan ik in het weekend, als mij klacht nog niet is opgelost, crosstrainer door Cool Bleu laten ophalen. Jammer van al mijn werk, maar als het moet...Het was trouwens een cadeautje!!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 30-01-2015

Beste meneer Zloch,

Bedankt voor uw melding via Kieskeurig.nl
We zien dat u een vraag heeft gesteld betreft de adapter en dat deze nageleverd zou worden vanuit de leverancier. Dit hebben wij toegezegd gekregen van de leverancier, maar helaas is deze afspraak niet nagekomen. Onze welgemeende excuses hiervoor.
We hebben direct contact opgenomen met onze inkoper en zij weer met de leverancier. De adapter wordt nu alsnog voor u ingepakt en naar u verstuurd. U ontvangt vanavond per email de track&trace code vanuit de leverancier, zodat u het pakket kunt volgen. Uw pakket wordt morgen door DPD aan u geleverd.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

killieboy 29-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is overzichtelijk.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Veel verschillende merken verkrijgbaar.

Aanbeveling
Alles te verkrijgen. Scherpe concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Mooie site met breed assortiment. Zeer scherpe concurrerende prijzen. Goede service. Vragen achteraf om de service nog beter te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

uai026 29-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik weet geen webwinkel waarbij het makkelijker bestellen is dan bij Coolblue

Service
WOW factor

Assortiment
Voldoende, maar niet zoveel als sommige andere shops.

Aanbeveling
Coolblue stelt me nooit teleur

Extra toelichting
Bestellen bij Coolblue is anders dan bij andere webwinkels, altijd goed en je wordt positief verrast door de service, zoveel beter als bij andere webshops!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GepensioneerdeRobert 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk besteld en niet overdreven van prijs

Service
Geleverd op afgesproken dag

Assortiment
Verscheiden

Aanbeveling
Keurige afhandeling

Extra toelichting
Heb geen mening, is gekocht als verjaardagsgeschenk voor 1/02/15. Geef het in uw originele plezierige doos af. mvg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjonnies123 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
website is overzichtelijk en makkelijk

Service
had het zaterdag besteld en zondag bezorgt zoals het op de website staat vermeld. prima

Assortiment
is uitgebreid voor ieder wat wils in goedkope en duurdere klasse

Extra toelichting
het is de eerste keer dat ik heb besteld bij Coolblue.nl is prima gegaan in de toekomst zeker weer wat bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews