coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42510 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2723 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

djmercator 14-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Snel en eenvoudig te bestellen. Volgens afspraak geleverd (te volgen via track and trace). Een grote plus voor mensen die overdag niet thuis zijn: je kan vooraf al aangeven of je het pakket bij het dichtsbijzijde PostNL kantoor wilt laten bezorgen. (Post NL kantoren in supermarkten tot 21:00 af te halen!).

Extra toelichting
Snel en eenvoudig te bestellen. Volgens afspraak geleverd (te volgen via track and trace). Een grote plus voor mensen die overdag niet thuis zijn: je kan vooraf al aangeven of je het pakket bij het dichtsbijzijde PostNL kantoor wilt laten bezorgen. (Post NL kantoren in supermarkten tot 21:00 af te halen!).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

girlypink 14-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prima prijs, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roelbon 12-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker uit de luie stoel

Service
twee stoere gasten wasmasmachine 2hoogafgeleverd oude weer meegenomen

Assortiment
te groot... het is maar net wat jw zoekt

Aanbeveling
alleen maar positieve ervaring....kan er niks meer van maken

Extra toelichting
gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex121 12-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
makkelijke website en snelle levering plus de laagste prijs voor mijn product.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Guliker 11-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Service
Op 22 augustus de DOD LS430 besteld, snelle levering, maar omdat alle bijbehorende onderdelen ontbraken geretourneerd. Tot op heden te wachten op geld terug. (11-9)

Aanbeveling
Ivm het niet kunnen of willen terugbetalen heb ik ernstige twijfels bij de kwaliteit en liquiditeit van de winkel.

Extra toelichting
Het product is niet compleet geleverd, na telefonisch contact geretourneerd. Dat proces ging prima, maar ik ben nu 3 weken na retournering nog steeds aan het wachten op een refund. Mailtjes naar de website wordt pas na 3 a 4 dagen beantwoord met een niets zeggende reactie.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 12-09-2014

Beste meneer Guliker,

Heel vervelend dat u al zo lang op uw geld aan het wachten bent, dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Op 1 september is het bedrag terug gestort op uw PayPal account. Helaas is er iets mis gegaan. Dit wordt vandaag hersteld en het bedrag kunt u vandaag terug zien op uw PayPal account.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Femmie11 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
snelle levering, keurig verpakt kortom super..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PerryBruins 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed ingerichte website, relevante informatie

Service
Prompte bezorging, voldoende voortgangsinformatie

Assortiment
Alles voorradig

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Van oudsher de beste online electronica winkel. Soms wel wat duurder dan elders maar de service maakt alles goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jat77 08-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handig, verschillende shops onder één vlag!

Service
Snelle levering, duidelijke communicatie.

Assortiment
Super handig, verschillende shops onder één vlag!

Aanbeveling
Ik denk dat ik zelf nooit meer ergens anders bestel, dus zeker een aanrader.

Extra toelichting
Tot nu toe 2 keer besteld, telkens perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olgajacobs 08-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.b.j.coppens 08-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig via internet bestellen en het wordt geleverd

Service
de volgende dag geleverd

Assortiment
prima mogelijk producten te vergelijken

Aanbeveling
goede ervaring

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheoBader 07-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,7

Assortiment
ik kwam er pas thuis achter, dat er nog een ander type dect zou moeten bestaan (wel met antwoord appaaraat) en daar werd ik niet op geattendeerd..dus kleine teleurstelling

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Holger0404 07-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is eenvoudig om de bestelling te plaatsen bij Coolblue. Daarnaast maakt de site het mogelijk om bijbehorende producten (indien nodig) er meteen bij te bestellen

Service
Coolblue belooft voor 23:59 vandaag besteld, morgen in huis en doet dit ook. Het pakket wordt voor je gevolgd en je krijgt meteen follow up op de bestelling

Assortiment
Breed assortiment, maar ik hoefde niet meer te zoeken omdat ik via Kieskeurig al mijn keuze had gemaakt

Aanbeveling
Prototype van goede webwinkel. Assortiment goed, prijs goed, service uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald-1960 07-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle website. je krijgt wat je hebt besteld binnen een werkdag

Service
netjes geleverd. Wasmachine op 2de etage. afval mee teruggenomen. Betreft order op 30-08. Een Samsung WF70F5EBP4W/EN waarop een promotie korting zat. Coolblue wilde als de factuur niet op op 31-08 maar 01-09 stond de promotiekorting zelf geven!

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gevonden en nog eens 30 euro goedkoper dan elders. Terwijl zij pretenderen de goedkoopste te zijn.

Aanbeveling
Tja alles is oké. Leveren super snel!

Extra toelichting
Ze komen afspraken na en zijn € 30 goedkoper dan de "goedkoopste"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulHoogland 06-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige website, makkelijk alles te vinden

Service
Zeer snelle levertijd. Door geestige filmpjes en teksten (zelfs op de doos), vult Coolblue haar motto: "Alles voor een glimlach" in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tester55 05-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestellen en betalen.

Service
21:00u. besteld, 14:00u. bezorgd. Top!

Aanbeveling
Snelle kevering en goede prijs voor het door mij bestelde artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peewee 04-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk, als bekende klant (geregistreerd) is jouw bestelling binnen 5 min. geregeld

Service
tussen bestelling en snelle levering wordt je perfect op de hoogte gehouden over de logistieke weg die wordt bewandeld.

Aanbeveling
duidelijk, accuraat, goede communicatie.
Belofte wordt nagekomen.

Extra toelichting
Ben erg tevreden over de levering, snelheid daarvan, en de beloftes worden nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PauldeVocht 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kan zonder account!

Service
Snelle bezorging. Inderdaad binnen 24 uur.Terwijl ik de Skill geen doorsnee merk vindt.

Assortiment
Brede keuze.

Aanbeveling
Als ze ernaar vragen behoort Coolblue tot de favorieten

Extra toelichting
Zie voorgaand beoordelingen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wim vos 144 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
voor 23 uur besteld de volgende dag geleverd, zeer snel geleverd, ze bellen 1/2 uur van te voren, ze rijden naar binnen en pakken uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter2M 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige en duidelijke site.

Service
Erg snelle bezorging.

Aanbeveling
Van alles op de site en levert snel.

Extra toelichting
-Veel aanbod; -Bestellen ging makkelijk; -Binnen een dag het product ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miss Donutsje 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
is makkelijk te installeren

Service
binnen 24 uur geleverd gelijk!

Assortiment
ontzettend veel keuze

Aanbeveling
ik koop hier graag omdat het snel is en geen verzendkosten.

Extra toelichting
Ik vind het altijd fijn om iets te kopen bij coolblue door de goede en snelle service en gratis bezorging. Daarom zou ik iedereen hun aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anieuw 01-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitstekende zoekfunctie met filter en de bestelling was kinderlijk eenvoudig.

Service
Pakketje kwam keurig verpakt en volgens afspraak de volgende dag.

Assortiment
Ongeveer alles is te vinden.

Aanbeveling
Erg goed!

Extra toelichting
Enig minpuntje zijn de meerdere emails met het verzoek om een review te schrijven. Dat is uit te zetten maar in mijn ogen moet het standaard uitstaan en niet dit gebedel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet60 01-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Super snelle levering. Apparaat in goede staat ontvangen. Het een product zat nog eens verpakt in een aparte doos, zodat aan de buitenkant niet te zien was om welk product het ging. Die doos was trouwens leuk, met bijvoorbeeld de 'blijtelling'. Grappig gevonden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Schoenmakers 01-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Voor mij een zeer gebruikersvriendelijke site waar het zoeken, bestellen en betalen in 1 vloeiende lijn plaatsvindt.

Assortiment
Coolblue is voor mij inmiddels een site geworden waar ik als eerste naar toe ga wanneer ik een bepaald product zoek en het vaak ook vindt.

Aanbeveling
Op basis van mijn eigen ervaringen, waarbij overzichtelijkheid, gebruikersvriendelijkheid, gemak en kwaliteit voorop staan, beveel ik Coolblue zeker aan anderen aanbevelen.

Extra toelichting
Het zoeken, vinden, bestellen, betalen en leveren verloopt in 1 vloeiende lijn. De keren dat ik bij Coolblue iets heb besteld gaf mij steeds het gevoel van een eenvoudige vloeiende lijn zonder haperingen. Hun website is overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment en de bestel- en betalingsprocedure is zeer eenvoudig en is tot nu toe in mijn geval gladjes verlopen. Tot slot is de levering zeer snel. OK, ze hebben niet alles in het assortiment en ze zijn ook niet altijd de goedkoopste. Maar Coolblue is altijd wel de eerste site waar ik kijk als ik op zoek ben naar een bepaald product. Ik ben in ieder geval zeer tevreden en zal zeker bij hen terugkomen. Aanbevolen dus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JMaas 31-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Zou graag nog een budgetversie willen zien voor een hoesje/case. Verder breed assortiment

Extra toelichting
Conform afspraak snelle levering tegen een goedkope prijs. Nu ook zaterdag bestellen en zondag in huis. Dat is Service! Aangezien dit mijn eerste produkt is wat ik hier heb besteld ben ik "terughoudend" geweest met een 9 i.p.v. een 10. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ben_mac 31-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het was voor mij de 1e keer dat ik iets bestelde bij jullie. Het was erg makkelijk om meteen een bestelling te doen.

Service
De bestelling kwam de volgende dag op een normale tijd.

Assortiment
Veel keuze in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Makkelijk, overzichtelijk en 'goedkoop'.

Extra toelichting
Goed vind ik, zie punten boven! Minder goed is dat ik niet wist dat er een winkel staat in mijn woonplaats; dat komt omdat ik nog nooit een foldertje of advertentie in de wekelijkse krant heb gelezen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wilmadenbakker 31-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de ene dag bestelt en vervolgens de volgende dag in huis. Perfecte service!

Service
Ze doen wat ze beloven.

Aanbeveling
gewoon goed, wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer je pakket bezorgd wordt. Krijg zelfs een sms-je als je bijna aan de beurt ben. Echt TOP!

Extra toelichting
Is al de 2e keer dat ik iets bij Coolblue heb gekocht en vind de service perfect. Snelle service en ze doen wat ze beloven. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lamine 31-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
vandaag besteld en morgen in huis

Assortiment
heel variabel aanbod

Aanbeveling
goede ervaring mee.

Extra toelichting
ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

requillio 29-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk bestellen

Service
Volgende dag binnen en ruim de tijd om te bestellen

Assortiment
voldoet aan de verwachting

Aanbeveling
ideaal om te bestellen makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bkb 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henkcamera 27-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 24.00 uur besteld wordt al de volgende dag geleverd. Ook geeft de website goede produktbeoordelingen, inclusief de minpunten.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Voor 24.00 uur besteld wordt al de volgende dag geleverd. Ook geeft de website goede produktbeoordelingen, inclusief de minpunten. Ook heb je de mogelijkheid het gekochte produkt niet thuis, maar op een extern afleverpunt dichtbij je woonhuis te laten afleveren. En er worden geen verzendkosten berekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roosbu 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Zelfs een persoonlijk kaart na aanleiding tel.gesprek

Extra toelichting
Warme douche,beter kan niet Vr. Gr Bruin Veeninga

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brother Wolf 25-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer snelle levering, nette bezorgers, perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BBogaard 24-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige bestel- en betaalprocedure. Niet noodzakelijk om in te loggen. Betalen met PayPal.
Duidelijke beschrijving van het product en veel reviews.

Service
Verschillende emails, sms-en en bezorgbericht. En alleen de doos is al een feest.

Assortiment
Uitgebreid assortiment (NAS servers + HD's).

Aanbeveling
Zie bovenstaand.

Extra toelichting
Hier voel je je als klant gewaardeerd. De uitstraling is een glimlach en wekt een glimlach op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

durville 24-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

skylark 22-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is overzichtelijk en duidelijk.

Service
Op zondag om 23:00 uur artikel besteld en de volgende dag om 10:30 uur afgeleverd! Servicedesk was ook op zondag bereikbaar.

Aanbeveling
Prima service, scherpe prijs en zeer snelle levering.

Extra toelichting
Prima service, scherpe prijs en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Bosel 22-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld,morgen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TinekeM 22-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed leesbare site, grote keuzemogelijkheid en veel informatie. Binnen 24uur gratis in huis. Dat is natuurlijk geweldig.En zelfs de mogelijkheid om het op afspraak te bezorgen.

Service
Fantastische service van begin tot eind. email, sms en bezorgbericht per telefoon. Vriendelijke installateur. Grote complimenten.

Assortiment
Veel keuzemogelijkheden met reviews.Veel merken vertegenwoordigd

Aanbeveling
Ik zou geen reden kunnen bedenken om dat niet te doen.

Extra toelichting
Zeer goed: Keuzemogelijkheid Klantgerichtheid Aankoop en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robiert 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Pas laat in de avond mijn bestelling geplaatst en netjes de volgende dag in huis. Ideaal! Goede, duidelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moederke 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Fijne overzichtelijke website, groot assortiment, meerdere betaalmogelijkheden en een erg snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermanenz 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je vult een zoekterm in en na enkele seconden zijn daar de producten.
Aanklikken en nader bekijken, waarbij het niet kan missen dat het artikel kosteloos bezorgd wordt

Service
Je kunt tegen een geringe vergoeding zelf bepalen wanneer en tussen welke tijdstippen je bestelling bezorgd wordt

Assortiment
Het assortiment kan altijd uitgebreid worden

Aanbeveling
alles zaken die je aangeschaft hebt, worden direct via een mail bevestigd

Extra toelichting
Ik denk dat Coolblue echt "cool" is en veel artikelen tegen scherpe prijzen te koop heeft. Thuis rustig shoppen en weten dat het goed komt, noem ik cool.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomasmiegielsen 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele snelle levering, geen verzendkosten

Service
Samsung deed moeilijk over een cashback actie vanwege een 'verkeerd serienummer': Coolblue heeft de 20 euro betaald en regelt het verder met Samsung. Kortom: service is super goed!

Assortiment
Veel keus in producten, voor meestal hele scherpe prijzen.

Aanbeveling
Het is een webshop met goede prijzen, enorm snelle levering, maar vooral ontzettend veel humor. Coolblue is een voorbeeld voor ieder ander bedrijf.

Extra toelichting
Het bedrijf is snel, goedkoop, heeft goede service, is zeer klantvriendelijk en zit vol humor. Vanaf het bestellen totdat het pakketje bij je thuis ligt kom je leuke dingen tegen, zoals oefeningen voor geduld bij het wachten op je pakketje tot aan het uitpakken en het hergebruiken van de doos. De leukste en vriendelijkste webshop van Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvierland 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De webshop van Coolblue is erg overzichtelijk, biedt een groot assortiment en goede verfijnings mogelijkheden! Duidelijke berichtgeving via sms en email over de status van de bestelling en een erg snelle levering! Bij een andere bestelling een keer telefonisch nodig gehad met de service desk en ben toen vriendelijk, kundig en snel geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaporize13 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle stappen zijn slim en intuïtief doordacht. Bestelproces is met precisie aangescherpt. TIP: Mis alleen nog een wishlist functionaliteit om van alle shops allemaal nog mijn favoriete aankopen toe te voegen en t.z.t. aan te schaffen.

Service
Nu ook was het een fantastische beleving. Had toch nog wat vragen na de online vergelijkingen. Gebeld en kreeg een gemotiveerde adviseur aan de telefoon die gericht advies gaf om tot bepaalde keuzes te kopen. Geen verkoop druk. Dat is de kracht!

Assortiment
In het begin van mijn zoektocht naar Bluetooth Speakers beschikte Coolblue nog niet over het merk Bose in het assortiment. Daar wilde ik graag mee vergelijken, maar met wat geduld is ook Bose toegevoegd aan het assortiment onlangs en heb ik mijn keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Liever hier kopen dan ergens anders, zelfs als het enkele euro's goedkoper is ergens anders. De betrouwbaarheid en advies technisch de beste nu!

Extra toelichting
Heel veel is al goed aan de winkel. Wat mij betreft zie ik nog graag een wishlist functie terug om reeds uitgezochte topproducten toe te voegen (bewaren) voor latere aanschaf. Wellicht is het interessant om klanten/ referenten nog in een filmpje aan het woord te laten om adviezen nog persoonlijker te maken voor eventuele kopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

cjblom 19-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
bestellen lukte gemakkelijk in 1x

Service
Geleverd wat besteld is op de afgesproken tijd. Nog geen ervaring mat evt klachtenafhandeling

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

johnvaneijk 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Site is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

j.leukfeldt 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke website, alles makkelijk te vinden

Service
Perfect, via sms en e-mail goed op de hoogte van de levertijden

Extra toelichting
Via de site hele duidelijke uitleg voor bestelwijze en ook de filmpjes geven een heel duidelijk beeld. Kortom, heel goed geregeld en zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcovanuden 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoekfunctie werkt goed maar je moet wel precies weten wat je wilt. Anders is de keuze té groot.

Service
Op tijd en volgens bestelling geleverd, de volgende dag al. Handig dat dat (gratis) op dinsdag- en donderdagavond kan.

Extra toelichting
Geen schimmige webshop maar een hele grote, ook met "echte" winkels. De prijs is iets hoger dan het allergoedkoopste maar toch veel goedkoper dan in de gemiddelde winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jannekedeboer 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kwavaro 17-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Op zondagavond besteld via een gemakkelijk koopproces en maandag al bezorgd.

Service
Post-NL meldde dat het pakket was af te halen i.p.v. bezorgd zou worden. De klantenservice van Coolblue was snel bereikbaar, gaf de oorzaak aan (computerstoring bij Post-NL) en meldde dat het pakket gewoon zou worden bezorgd. En dat gebeurde ook.

Aanbeveling
Komen afspraken na met een uitstekende informatievoorziening rond de aflevering.

Extra toelichting
Heldere website, snel koopproces, voorraadinformatie klopt, levering conform afspraak, goede informatie over de aflevering (nog voor overdracht aan Post-NL), goed bereikbare klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TazyS 16-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke internet shop met voldoende informatie over het product

Service
Zelfs op zondag is het mogelijk om snel iemand aan de lijn te krijgen om je vragen te duidelijk beantwoorden.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Al diverse malen goedkope maar ook dure artikelen gekocht bij Coolblue en tot op heden hebben ze met nog niet teleurgesteld dus zou ik ze zeker bij mijn vrienden aanbevelen.

Extra toelichting
De door mij gestelde vragen zijn prima en afdoende beantwoord en dat gewoon op zondag.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews