coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42302 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3458 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

diaz77 09-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudige en duidelijke informatievoorziening en gemakkelijk een bestelling plaatsen

Service
pakketje werd vertraagd bezorgd, keurig telefoon gehad over oorzaak en verdere afhandeling

Assortiment
ruime keuze, voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prodigy74 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlexvanOost 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Dummyproof en zo gedaan.

Service
Goede informatievoorziening en levering op tijd.

Assortiment
Goede prijs en ruim keuze.

Aanbeveling
Snel, comfortabel en betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

frapa 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site

Assortiment
Groot assortiment !

Aanbeveling
Zou ik zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guillaume sr 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een kind doet de was, simpeler kan niet.

Service
Men beloofd binnen 24 uur, zelfs op zondag. Nu bestelde ik op 1 Januari 2015 (Donderdag rond 16:00 uur) Kreeg direct bericht dat het was ingepakt!
Enkele uren later kreeg ik een bericht dat het pakket onderweg was met track trace nr)
Vrijdag avond, omstreeks 23:00 uur een bericht dat het morgen (zaterdag 3 Jan.) bezorgd zou worden.
Als ik ga rekenen kom ik ver over de 24 uur heen die ze beloven! Voor het pakket hoeft NIET getekend te worden Erg vreemd.

Aanbeveling
Beslis hier zelf over

Extra toelichting
Zie mijn commentaar bij service

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

mverkoeijen 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemak

Service
vlotte afwerking

Assortiment
voldoende aanbod

Extra toelichting
stevige uitvoering. toont een proffesioneel produkt. wel iets te zwaar, maar werkt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wimmak 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
wordt allemaal goed en snel geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fvdsanden 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker thuis vergelijken en reviews lezen en bestellen

Service
Supergoed je wordt constant op de hoogte gehouden wanneer ze bezorgen en gratis boven geplaatst!

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
De service is steengoed!

Extra toelichting
Nogmaals geweldige service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rpa63 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TRUDY PENNINGS 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het product was zeer snel te vinden.bestellen ging zeer makkelijk.

Service
het product wordt super snel geleverd.
dus in 1 woord supercool.

Assortiment
assortiment is prima. ook prima prijs.

Aanbeveling
ik kan deze winkel bij iedereen aanraden.

Extra toelichting
ik vind coolblue super. "s avonds bestelt en de volgende dag kon ik de waterkoker al gebruiken. sneller kan dus niet. vetcool!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkwiebe 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
makkelik en snelle service

Extra toelichting
tot nu goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

silletje35 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede tekst uitleg foto's

Service
Wordt op de hoogte gehouden via mail

Assortiment
Ruime keuzen en prijzen

Aanbeveling
Goede service
Snelle bezorging

Extra toelichting
Zie boven Snel en goede service Wordt op de hoogte gehouden via mail

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E blomen 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, S'avonds besteld volgende ochtend voor 12 uur in huis Top!!! En het werkt perfect dus ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

poontje 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Concurerend met snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Clear66 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Ons koffiezetapparaat begaf het op 2e kerstdag. 's Avonds een nieuwe besteld, zou de volgende dag (zaterdag) 's middags geleverd worden. Ondanks pak sneeuw, aan het begin van de middag inderdaad al bezorgd, terwijl andere webwinkels op zijn vroegst enkele dagen later (na het weekend) konden leveren, omdat die uitgaan van werkdagen. Super gedaan coolblue! Verder duidelijke en accurate info over bestelling, betaling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

s.honig 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Zeer snel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Theekedorus 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tja, gewoon duidelijk omschreven, veel reviews en via allerlei manieren (mail, telefonisch enz.) te bestellen

Service
Diverse spullen al bij Coolblue gekocht en ook al eens een keer een probleem met een laptop gehad, maar prima service en goed opgelost.Ook in de communicatie en het nakomen van afspraken, Prima.

Assortiment
Tja wat hebben ze niet

Aanbeveling
Heb alleen maar goede ervaringen, dus ja beveel Coolblue wel aan.

Extra toelichting
In feite alles wel goed, alleen is het soms elders wat goedkoper.Is het verschil te groot dan ga ik voor het goedkoopste maar is het gering dan kies ik voor Coolblue ook gezien de ervaring die ik heb en de service die ze geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theekedorus 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tja, gewoon duidelijk omschreven, veel reviews en via allerlei manieren (mail, telefonisch enz.) te bestellen

Service
Diverse spullen al bij Coolblue gekocht en ook al eens een keer een probleem met een laptop gehad, maar prima service en goed opgelost.Ook in de communicatie en het nakomen van afspraken, Prima.

Assortiment
Tja wat hebben ze niet

Aanbeveling
Heb alleen maar goede ervaringen, dus ja beveel Coolblue wel aan.

Extra toelichting
In feite alles wel goed, alleen is het soms elders wat goedkoper.Is het verschil te groot dan ga ik voor het goedkoopste maar is het gering dan kies ik voor Coolblue ook gezien de ervaring die ik heb en de service die ze geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko Houtman 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet nodig, helder en duidelijk

Service
wat beloofd wordt, wordt ook waar gemaakt

Assortiment
ruime assorti

Aanbeveling
gewoonweg uitstekende webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. van Eijk 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zaterdag besteld en er werd op zondaf geleverd, binnen 24 uur zoals op de website stond. Echt super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huubske1983 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Coolblue heeft hele handige websites, super makkelijk zoeken en vinden, alle informatie op een rijtje, lekker overzichtelijk en ook het bestelproces gaat zeer eenvoudig. Inmiddels al meerdere producten hier gekocht (laptops, camera's, harde schijven, USB-sticks).

Service
Snelle levertijden en korte bestelprocedure. Tot middernacht bestellen en de volgende dag geleverd! Zelfs de dag voor kerst!

Assortiment
Vrijwel elk merk en model te krijgen, vaak wel de nieuwste collectie dus net even iets oudere modellen hebben ze niet meer. Zelf al meerdere producten uit verschillende categorieën.

Aanbeveling
Iedereen kan hier echt alles kopen! Vaak ook goedkoper als andere webwarenhuizen (bol.com of wehkamp.nl)

Extra toelichting
Nog geen minpunten tegengekomen. Bijvoorbeeld aftersales kan ik hierdoor niet beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sbass 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goeie site. Duidelijk en heldere taal. Echt geënt op jou als klant.

Service
Liever een mailtje teveel. Elk mailtje weer een stap dichter bij me thuis bezorgd.

Assortiment
Veel gangbaar. Prima voor huishoudelijk.

Aanbeveling
Prima concurrent voor aan de ene kant andere webwinkels (soms zijn die iets goedkoper) en aan de andere kant de ketenreuzen (eigen typenummers waardoor vergelijken moeilijk wordt, maar je eigenlijk ook nog betalen moet voor bezorgen).

Extra toelichting
+ Zeer snel + Zeer vriendelijk. Ook de transporteur - Alleen voor duidelijke consumentenelektronica. + Wat dat betreft de web-Mediamarkt en daarin troeven ze die gasten keihard af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fjmspaan 01-01-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en afhalen is super goed georganiseerd

Service
Keurige communicatie, alles klopt... Altijd!

Assortiment
Enorme keuze, duidelijke zoekfunctie

Aanbeveling
Zie overige vragen

Extra toelichting
Deze keer voor het eerst gekozen voor afhalen, keurig geholpen, vlotte afhandeling. Net en uiterst vriendelijk geholpen, compliment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobertvanArnhem 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Binnen 24 uur geleverd.

Extra toelichting
Zo heurt het: overzichtelijke site, veel keuze, goede prijs. geen verzendkosten, updates over de bestelling en binnen 1 dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivonne73 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website. Bestellen gaat makkelijk en wordt in veel gevallen de volgende dag al geleverd

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van het hele proces. Prima.

Assortiment
Ruime keuze. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Prima webwinkel. Geen minpunten.

Extra toelichting
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fazant50 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Altijd makkelijk om vanuit huis dingen te kunnen bestellen.

Service
Zowel in de winkel als op deze manier wordt de beste service verleend. Dat maakt Coolblue tot een van mijn favoriete winkels en is het prijsverschil in de keuze niet eens doorslaggevend.

Assortiment
Men heeft wat ik zoek.

Aanbeveling
Als je tevreden bent mag je dit delen met anderen.

Extra toelichting
Belangrijk is dat je je thuis voelt in de winkel (en daardoor ook op de website) en dat een klant ook als zodanig wordt behandeld. Men heeft alle tijd voor je.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Huigsmit 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Direct gevonden wat ik zocht

Service
Goede informatie over orderproces. Nauwkeurige afleverinformatie.

Assortiment
Compleet

Aanbeveling
Enthousiasme over mijn beleving

Extra toelichting
Perfecte club

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

knarfje60 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super eenvoudig en betalen met creditkaart is gratis.

Service
ze maken waar wat ze beloven. Levering is goed te volgen en volgens planning

Assortiment
Ruime keus en goede info over de producten

Aanbeveling
zal ook zeker hier gaan kijken bij de volgende aankoop

Extra toelichting
Gemak met creditkaart (gratis, goede info en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

akabar 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede , duidelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
meer dan genoeg keuzes

Aanbeveling
Goed, goedkoop, snelle en goede levering

Extra toelichting
Genoeg keuze, goed, goedkoop, snelle en goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankklein 28-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ongekend snel met bezorgen, fantastische service. Ik had een mobiele telefoonhoesje verkeerd besteld. Het geld werd terug gestoord en het hoesje hoefde ik niet retour te zenden. Echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MDLMA 28-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Via een webshop kopen is per definitie niet makkelijk. Enige dat makkelijk is, is het bestellen maar dan moet je vaak afwachten of er voorraad is, waarna je nog moet wachten op de levering van het product. I.g.v. defecten of garantie afhandeling word je vaak doorverwezen naar importeur of fabrikant, wat in het buitenland (daaronder versta ik ook België) niet altijd succesvol verloopt. Ondanks alle goede bedoelingen van de verkoper!

Service
Bij Coolblue hele prettige ervaringen opgedaan.

Assortiment
Behoorlijk uitgebreid met name qua accessoires.

Aanbeveling
Ik heb met Coolblue altijd prettig zaken gedaan. Enig nadeel is dat wanneer ik een artikel fysiek wil testen, dit niet hier in de omgeving (midden Limburg) mogelijk is.

Extra toelichting
Web shops hebben in het algemeen een aantal nadelen; - contact met verkopers is beperkt. - Fysieke beleving van/ met product is er niet. - Product heb je niet meteen beschikbaar. -Zowel verkoper als klant afhankelijk van transporteur. - Aftersales is wel eens " een van het kastje naar de muur ervaring". Een verkopende partij moet gewoon garantieverantwoordelijkheid nemen en deze niet naar importeur of fabrikant afschuiven. Voordelen: - Gunstige prijs. - Assortiment, kan heel uitgebreid zijn. - Ik heb met Coolblue medewerkers altijd prettige ervaringen gehad. Daar waar mogelijk altijd vriendelijk te woord gestaan en zaken afgehandeld.

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mross 28-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snelle levering.

Extra toelichting
De levering van de Steba Steengrill was een gewoon binnen een dag, ook al was het bijna Kerstmis. Supersnelle levering en betrouwbaar in wat op de site aangegeven wordt. Apparaat was gezien de prijs van andere gourmetstellen/steengrillmodellen fors, maar het is een erg degelijk apparaat en prettig apparaat in gebruik. Keuze tussen een steen, een zware gourmetplaat. Inclusief pannetjes (wel zonder spateltjes) en temperatuur is in te stellen. Tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wiewam 28-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig te bestellen met duidelijk overzicht.

Service
Na bestelling snelle terugkoppeling via e-mail, met de juiste informatie en met de geplande levertijd .

Assortiment
Bijna alles wat je maar zoekt , alleen mis ik de kleine dingen.

Aanbeveling
Door de snelle afhandeling en de informatie daarna , en vooral doen wat ze beloven .

Extra toelichting
De goede informatie na bestelling en de keurige afhandeling en aflevering door post nl. Maar vooral DOEN wat ze beloven!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hansit 28-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudige site met standaard betaal proces

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van het process van je bestelling en er wordt op de afgesproken tijd gelevered

Assortiment
Ruime keuze mogelijkheid en alles op voorraad

Aanbeveling
Goede prijs-prestatie verhouding

Extra toelichting
Een goede prijs voor een prima product waarbij je continue op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van de bestelling en alles op de afgesproken dag geleverd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirandapf 28-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Soepele stappen om je bestelling te voltooien.

Service
Vele mogelijkheden voor verzending. En winkelmogelijkheid bij fysieke winkels.

Assortiment
Vele modellen op voorraad.

Aanbeveling
Alles verliep soepel.

Extra toelichting
Vele gratis verzendmogelijkheden, breed assortiment op voorraad, prijs van producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

liskuip 28-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
niets op aan te merken, maar een '10' zou ze misschien te arrogant maken *vetteknipoog

Service
op zondag bezorgd!

Aanbeveling
ik word blij van de manier van communiceren:
vrolijk!

Extra toelichting
positiviteit straalt er vanaf, niet de kleine letters.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fransverhoeven 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zitten vergelijken en bestellen

Service
snelle levering en goede communicatie over de voortgang van de bestelling

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
goede ervaring

Extra toelichting
zie vorige antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas Terwee 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een winkelmandje over alle webshops heen, ideaal!

Service
Zelfs als Coolblue niet helemaal de goodkoopste is bestel ik toch bij Coolblue vanwege de service. Als er iets is, lossen zij het op!

Assortiment
Tja, een webwinkel voor alles wat je zoekt, dus meer kan een mens zich niet wensen!

Aanbeveling
Ik heb geen slechte ervaringen met Coolblue tot op heden. Er is laatst zelfs een pakje op zondag bezorgd. Ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

philpille 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website en gebruiksvriendelijke online bestelmodule.

Service
Correcte beschrijving van de artikelen, zeer snelle levering, degelijke verpakking. Zeer concurrentiële prijzen.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment wat toelaat artikelen van verschillende merken vlot met elkaar te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jbmeulen 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en snel van bestelling naar betaling.

Assortiment
Alles op elektronica is er.

Extra toelichting
Ik heb hiervoor een ander product gehad waarmee ik de iPad kon bevestigen. Dit was een drama. Moeilijk te bevestigen en schoot soms los. Deze hoes blijft goed zitten en is zo bevestigd. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vester 25-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer snelle levering,alles zeer goed afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariskasleyffers 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
fijn, prettig taalgebruik, duidelijk.

Service
overal is aan gedacht

Assortiment
ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
fijne ervaring

Extra toelichting
werkelijk aan alles is gedacht. Voelt niet opdringerig, erg servicegericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hansmeul 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
werkt heel eenvoudig

Assortiment
op elk gebied ruime sortering

Aanbeveling
doen wat ze beloven en vertrouwd

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

philip0010 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Zeer goede service en aanbod maar duurder

Extra toelichting
zeer goed maar duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gadget1987 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer goede service ik had per ongeluk de verkeerde telefoon houder besteld en deze werd probleemloos omgeruild voor de juiste op het moment dat ze mijn pakketje retour hadden zonden ze meteen de goede naar me toe. Echt een topservice hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen

Aanbeveling
Goede service en vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel92 02-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
Men heeft niet alle schaden in Marktplaatsadvertentie vermeld (men had alleen een klein deukje gemeld) alhoewel er minimaal 18 deuken en krassen erop zaten, het maakt niet uit of het een 2dekans product betreft , klant moet duidelijk en eerlijk geïnformeerd worden.Coolblue geeft nog 20% korting op aanschafprijs ,gezien de schade is het eigenlijk niet genoeg, omdat mijn oude vrieskist het niet meer deed en mijn voedsel niet ergens kon bewaren, was ik genoodzaakt het te behouden ,anders had ik het wel retour gestuurd.

Aanbeveling
omdat coulance regeling niet voldoende was en een product in slechte staat was afgeleverd, zodoende niet zo snel een aanbeveling.

Extra toelichting
Men had voordat het product verstuurd had even de staat van de product kunnen beoordelen, voordat het bij de klant komt. Tevens goede coulance regeling treffen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

bobyoung 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Enkele maanden geleden een compressor gekocht via de website. Werd de volgende dag geleverd. Na 4 maanden compressor defect. Kon de compressor (22kg) gratis opsturen. Echter wel in de of een doos. En de doos had ik inmiddels al weggegooid. Nieuwe verpakking niet te vinden. Kon de compressor ook (zonder verpakking) in de winkel ter reparatie aanbieden. Gebracht naar filiaal Utrecht. Uitstekend geholpen en de compressor aangeboden, waarbij ik een beroep heb gedaan op de garantie (3 jaar). 3 dagen later werd een compleet nieuwe compressor bij mij thuis afgeleverd. Dat is nog eens "after sales". Niets dan lof voor deze onderneming.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I-Know 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt onbezorgd bij Coolblue bestellen tot s' avonds laat.
De volgende dag heb je het dan in huis. Leveren ook op zondag :-)

Service
Feit is, dat deze mensen echt met je meedenken, heb je een probleem dan wordt je netjes telefonisch benaderd en proberen ze het voor je op te lossen op een zo'n efficiënt mogelijke manier!

Assortiment
GROOT ! Ze kunnen alles leveren, en juist ook de bundels die nodig zou kunnen hebben leveren ze met korting erbij.

Aanbeveling
Ik kocht hier ooit jaren geleden mijn eerste mp3 speler (Archos) en sinds dien ben ik stapel verliefd op deze zaak omdat al het personeel met je mee probeert te denken, als het nu gaat om een technisch probleem of een logisch probleem.

Extra toelichting
Ik kom hier al jaren, en heb echt heel veel gekocht. Maar deze zaak steekt met kop en schouders boven elke webshop in de Benelux uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

truckermars 23-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk en veel keus,voordelig en snelle levering zelfs op zondag!
al veel besteld bij deze web winkel!

Service
snelle levering , voor vragen klantenservice ook op zondag bereikbaar

Aanbeveling
betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K en J 19-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Op zaterdag besteld en op zondag werd het bezorgd. Geweldige service om het op zondag te bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews