coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

CVDA1987 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
24u/24 u beschikbaar (zo snel geraak ik soms niet tot bij de winkel)

Service
Klantvriendelijk en snel

Assortiment
Er is genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
Ik zie geen reden om het niet te doen.

Extra toelichting
Snel, simpel in verwerking, simpel om te betalen. Voldoende info en reviews van anderen. Gewoonweg super handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ruud uit Almere 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is erg duidelijk en overzichtelijk.

Assortiment
Het aanbod is gewoon erg uitgebreid

Aanbeveling
Bij het bestellen werkt de site alsof er een persoon aan de andere kant zit die meedenkt. Je kunt ook zonder een account aan te maken bestellen. (ik heb een account aangemaakt omdat ik hier veel meer ga bestellen). Ik heb ook een Samsung artikel in een fysieke winkel laten bezorgen en opgehaald omdat ik nog vragen had die perfect werden beantwoord. Door het antwoord moest nog een artikel worden geleverd... dit werd meteen de volgende dag (op Zondag) geleverd.

Extra toelichting
Is erg mooi en werkt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick laforce 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel keuze en veel reviews!!!

Service
fijn op de hoogte te zijn van leveringprocedure

Assortiment
erg veel keuze, en goede info over de goederen

Aanbeveling
enorme snelle levering!! waaw!

Extra toelichting
de snelle levering, de prima informatie over goederen en levering, de max!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Calimero1995 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Veel betaalopties, aan huis geleverd

Service
Was niet zoals gememd volgende dag in huis, dit duurde 2 dagen.

Assortiment
Enkel volledige systemen te koop, geen onderdelen.

Aanbeveling
Meermaals al een aankoop gedaan en nog maar 1 keer te laat geleverd.

Extra toelichting
Nooit echt klachten, altijd snelle reactie bij vragen, ...

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Marc Wuytjens 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles duidelijk terug te vinden op de site

Service
Besteld, en direct de volgende morgen geleverd. Sneller kan niet.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, keuze genoeg, uitstekende service, geen verplaatsing naar winkels.

Extra toelichting
Mijn eerste kennismaking met Coolblue is een voltreffer en zeker voor herhaling vatbaar !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guyencil 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vòòr de computer gaan zitten en klaar is kees

Service
prachtig, want ik had niet eens service nodig.

Assortiment
Voor hetgeen ik nodig had, had ik keuze tussen zowat 50 aanbiedingen.

Aanbeveling
Ik had tegelijkertijd bij een andere firma besteld en ik zal dat pas ontvangen binnen 10 dagen.

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dadema 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat ik ook schijn te zoeken op het gebied van consumenten electronica etc. Ik schijn elke keer toch bij CoolBlue terecht te komen. De website is uitstekend en de after sales service is uitstekend!

Service
Twee maal een probleem gehad met een aankoop. Beide malen, tot in de perfectie afgehandeld door de klantenservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de beoordelaar 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
duidelijke site, makkelijk keuze te maken

Assortiment
ruim assortiment, er valt wat te kiezen

Aanbeveling
prettig on line winkelen

Extra toelichting
duidelijke site, keuze met alternatieve, ook keuze tussen origineel en vervanging, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

StefaanC 06-08-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen Boomsesteenweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eenvoudig bestellen via internet

Assortiment
Ronduit groots

Aanbeveling
Faire prijzen, snelle levering.

Extra toelichting
Vlotte bediening maar houd wel rekening ermee dat je vanaf de winkel zelf niks kan meenemen, het wordt wel de volgende dag geleverd, zelfs op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmy Baert 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Super éénvoudig, én op zondag geleverd! Eerst sceptisch, maar het werkt (kan ook niet anders ;-)). Erg leuk ook de 'ludieke' sidenotes (fitness met de doos, wat te doen als je wacht, ...)! Ik hoop dat die vaak veranderen ;-)...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karder 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk

Service
Zeer klantvriendelijk

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Intussen al veel aangeraden

Extra toelichting
Zeer tevreden over gans de lijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dutch_anykey 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke en duidelijke site. En snelle levertijd.

Service
Een tijdje geleden een hoofdtelefoon gekocht. Deze was na een week defect. Bij coolblue een ticket aangemaakt en retour nummer gekregen. Gratis retourverzending. Netjes afgehandeld, ik heb een niewe gekregen.

Assortiment
ruim genoeg.

Aanbeveling
shop is gewoon goed. Geen enkel risico om hier bestellingen te doen. Alle bestellingen zijn snel geleverd.

Extra toelichting
Super online winkel, gegarandeerd volgende dag in huis. Zelfs als je laat in de avond besteld. En ook nog mogelijkheid om het op dezelfde dag te laten komen als je echt niet kan wachten. Heb dat een eer geprobeerd en inderdaad koerier om 19.00 uur met een pakketje aan de deur :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

davidvangeene 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
coolblue overtreft elke keer mijn verwachting op het gebied van snelheid, klantvriendelijkheid en service voor een goede prijs. Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

efftins 06-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,7

Gemak
Bezorging kan soepeler verlopen. Ik had gekozen voor gratis bezorging op dinsdag na 18:00. Ik was om 18:30 thuis en vond een brieftje van TNT dat ze al geweest waren en de volgende dag tijdens kantooruren terug zouden komen. Nadat ik via de site van TNT had aangegeven dat ze op donderdag na 1800 terug konden komen, bleek dat ze toch gisteren overdag (toen wij aan het werk waren) het pakket tevergeefs opnieuw hadden geprobeerd af te leveren. Nu moet ik het alsnog gaan halen....

Extra toelichting
Het product zelf nog niet kunnen gebruiken, zie opmerking over bezorging. Site, assortiment en prijs/kwaliteit zijn goed

Review criteria:

Onvoldoende
Goed

Reageer

matheukitzen 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk en groot assortiment om te bestellen.

Service
Alles is prima volgens afspraak afgehandeld.

Assortiment
Wat vind je niet bij Coolblue

Aanbeveling
Ik heb nog geen problemen ondervonden bij bestellingen van Coolblue dus, dat blijf ik doen.

Extra toelichting
Mijn bestellingen zijn tot op heden prima afgehandeld, waarom zou ik veranderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanmariebollen 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
is er een mogelijkheid een vorige bestelling te herhalen ? heb ik niet direct gevonden

Service
's avonds besteld, 's morgens geleverd

Assortiment
wat ik nodig heb was er

Aanbeveling
handig, grrot aanbod, ultra-snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FVE01 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
geen gedoe met wachtwoord en login

producten onderling vergelijken

Service
Snelle levering, al was één van de twee producten een dag later geleverd. Opz ich geen probleem, maar niet volgens wat op de website vermeld stond

Assortiment
alle merken, modellen,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H. Bloemberg 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te zoeken wat je wilt bestellen

Service
lekker snel geleverd

Assortiment
ik heb niet alles gezien

Aanbeveling
snelle levering en betaalbaar

Extra toelichting
goed omdat ik op zondag bestelde en op maandagmorgen het al in huis had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jkurt 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles vlot terug te vinden

Service
vlotte levering en afhandeling van de betaling

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
3de maal dat ik er iets besteld en altijd zeer tevreden

Extra toelichting
Prima webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhondt luc 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles vanuit je zetel, en het wordt op je schoot thuis geleverd, voor info wordt je in de winkel perfect verder geholpen indien nodig

Extra toelichting
geen klachten van coolblue, prima service in de winkel, plus gratis thuislevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rat4dead 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is super simpel te bestellen.
Geen zoekwerk, gewoon heel erg klantvriendelijk.

Service
Ik heb tot nu toe na 27 bestellingen 1 keer iets moeten retourneren, dit werd super opgepakt en heel snel kreeg ik het product nieuw terug gestuurd.

Extra toelichting
Ik ben al geruime tijd zeer tevreden over Coolblue, Voorheen was het altijd gebruik maken van de pricewatch van Tweakers, maar nu is het steeds meer het gemak van de Coolblue webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dave luypaert 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds besteld vanop tablet.

Service
's anderendaags in de voormiddag geleverd.

Assortiment
Hele ruime keuze aan producten.

Aanbeveling
Zeker en vast een aanrader.

Extra toelichting
's avonds besteld en 's anderendaag in de voormiddag geleverd.Gekochte product was degelijk verpakt en werkt uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vcfa 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het artikel wat ik zocht had ik in twee muisklikken gevonden.

Service
om 10 uur s avonds besteld, inderdaad de volgende dag binnen

Assortiment
genoeg te kiezen

Extra toelichting
prettige, heldere en moderne vormgeving, snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heineken12 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Is zo gebeurd in enkele minuten

Service
Alles gaat snel en goed

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Gaat gemakkelijk en snel

Extra toelichting
Ik vind het makkelijk ff online bestellen en volgende dag in huis vind ik super zouden meer mensen moeten doen en service is ook goed ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugomiseur 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Om 14 h besteld, 's anderendaags om 9 h geleverd - gratis. Mooi!

Service
Zie hierboven

Aanbeveling
Juiste prijs, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jani1 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot assortiment, overzichtelijke site, snelle levering en goede communicatie.

Service
Belofte van snelle levering nagekomen en goede communicatie.

Assortiment
Breed assortiment en laptop die ik kocht was via Coolblue laptopshop ook het goedkoopst.

Aanbeveling
Groot assortiment, overzichtelijke site, snelle levering en goede communicatie.

Extra toelichting
Groot assortiment, overzichtelijke site, snelle levering en goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HanyM 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede service en helderheid

Service
Idem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MiguelS 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Volledig overzicht van producten en de nodige accessoires zijn voorhanden.

Service
Zeer goed, een bestelling geplaatst en nadien pas gezien dat het foute leveringsadres gekozen was (onze fout). Gebeld naar Coolblue en die hebben het onmiddellijk aan gepast!

Aanbeveling
Ik raad veel mensen aan om te kijken naar Coolblue, omdat deze zo goed als alles hebben en een top-service aanbieden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christie123 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Je word telkens via mail en sms op de hoogte gehouden over je bestelling en bezorging

Assortiment
Van alle merken is er veel aanbod. Dus niet alleen een paar van elke merk

Aanbeveling
gemak en goeie service

Extra toelichting
Heel goed omdat je na bestelling nergens meer aan hoeft te denken. Je word vanzelf op de hoogte gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

selinakyle 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Sneller en gemakkelijker kan niet, nadat je éénmaal bent ingeschreven.

Service
Levering zoals beloofd. Bestellen en de volgende dag aan huis (of op de gewenste leveringsplaats).

Assortiment
Uitgebreid genoeg voor de basics.

Aanbeveling
Als hetgeen je nodig hebt in het assortiment van COOLBLUE zit, kan je nergens beter terecht.

Extra toelichting
What you see is what you get!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

janvlierop 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed te zoeken en te vergelijken.

Service
Niets op aan te merken.

Assortiment
Heel goed assortiment

Aanbeveling
Zal zeker aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Makkelijk een product te vinden en te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VAUPSL 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk website.

Service
Een van mijn bestelde producten was niet op voorraad.

Ik kreeg keurig een mailtje met een melding en de mogelijke opties. Vervolgens heb ik het bijgevoegde nummer gebeld, waar ik gelijk iemand aan de lijn kreeg.

Na het telefoontje kreeg ik onmiddellijk een bevestigingsmail.

Kortom, je wordt fantastisch op de hoogte gehouden van de status van je bestellingen.

Ze zijn misschien niet de allergoedkoopste webshop, maar hun service is mij die paar eurootjes meer dan waard.

Assortiment
Is er iets wat ze niet hebben dan?

Aanbeveling
Betrouwbaar, service-gericht, duidelijk, overzichtelijk... Ik zal geen betere weten.

Extra toelichting
Zeer overzichtelijk website.\ Een van mijn bestelde producten was niet op voorraad. Ik kreeg keurig een mailtje met een melding en de mogelijke opties. Vervolgens heb ik het bijgevoegde nummer gebeld, waar ik gelijk iemand aan de lijn kreeg. Na het telefoontje kreeg ik onmiddellijk een bevestigingsmail. Kortom, je wordt fantastisch op de hoogte gehouden van de status van je bestellingen. Ze zijn misschien niet de allergoedkoopste webshop, maar hun service is mij die paar eurootjes meer dan waard. Betrouwbaar, service-gericht, duidelijk, overzichtelijk... Ik zal geen betere weten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikbentomas 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De bestelling was echt snel gedaan, en dat op m'n telefoon.

Service
Het eerste artikel werkte niet zoals verwacht en kon gratis terug gestuurd worden. Dat was binnen enkele dagen afgehandeld en ik wilde een ander artikel proberen wat één dag later alweer bezorgd werdt. Geen gedoe over retouren en geld terug krijgen.

Assortiment
Ze hebben veel spullen en in elke prijs-range wel wat maar ze blinken niet uit in één specifieke sector.

Aanbeveling
Na meerdere bestellingen en contactmomenten blijkt dit wel de prettigste webwinkel om te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saracham 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles was makkelijk te vinden en het bestellen ging super vlot.

Service
Ik heb geen moeilijkheden ondervonden en werd op de hoogte gehouden.

Extra toelichting
Super makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Progger 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige en overzichtelijke product vergelijking. Goede product specificaties. Goede prijs- en kwaliteitverhouding.

Eenvoudig in bestellen en betalen.
En vooral de keuze om zelf het aflevermoment (te mogen) bepalen. Zelf heb ik gekozen voor een levering op de dinsdagavond (door Post NL) zonder (!) extra kosten.

Service
Alles geheel volgens afspraak.
Nogmaals: de vrije keuze in afleveren.

Assortiment
Niks aan toe te voegen

Aanbeveling
Tja, is extra motivering nog wel nodig?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijnsmitt 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via telefoon zo gevonden, makkelijk betaald via iDeal, van de bankieren app. En het mooiste, het was de volgende dag in de middag al bezorgd (besteld om negen uur).

Service
Service is dus top! ik heb geen klachten dus daar kan ik niet op beoordelen. De bezorgservice was erg snel!

Assortiment
Het assortiment bij Coolblue is erg groot, de verschillende websites scheiden de producten goed van elkaar af en maakt het zoeken naar jou product makkelijk.

Aanbeveling
Omdat ik zelf vaak bij Coolblue koop beveel ik het ook aan bij mijn vrienden. Het gemak en de service staan beide even hoog bij Coolblue.

Extra toelichting
De bezorgtijden zijn echt super, als je iets besteld krijg je het altijd binnen een dag binnen. Je kan dus om 23:58 nog snel iets bestellen en dat word dan binnen een dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leen85 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is eenvoudig om een product te zoeken. Je kan verschillende filters instellen. Ook het bestellen zelf is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Gewoon super hoe vlug iets geleverd is. Zaterdagavond besteld, zondagochtend reeds geleverd.

Assortiment
Veel verschillende producten beschikbaar.

Aanbeveling
Vlotte service, meer hoeft dit niet te zijn.

Extra toelichting
Snelle levering, duidelijke reviews.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zilveriger 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke site,
Bestellen van producten gaat zonder enige moeite,
Uitleg omtrent bestelling levertijden enzovoort goed aangegeven.

Service
Service is zeer goed, ik heb zelf een vraag gesteld omtrent mijn product dat ik besteld had. Via Facebook.
Mijn vraag werd binnen de 20 min beantwoord.
De medewerker heeft alle nodige informatie door gestuurd.
Service kan niet beter.

Assortiment
het assortiment aan producten is ruim.
Alles dat ik nodig had heb ik gevonden op de site.
En dit aan een zeer aantrekkelijk prijs. (de juiste prijzen)

Aanbeveling
Via een webwinkel aankopen is makkelijk, overzichtelijk.
Alle informatie die men nodig heeft staat aangegeven bij de producten.
Geen vragen meer naar verkopers. Gewoon even alles lezen omtrent specificatie van een product.
En je weet veel meer dan dat je naar een winkel zou stappen,
Vandaag besteld morgen in huis.
Je kan zelfs kiezen aan een meerprijs wanneer een product geleverd zou moeten worden.
Zeker een pluspunt voor deze webshop.
Concurrentie heeft deze optie nog niet.

Extra toelichting
Goede service. Snelle levering. Juiste prijzen. Eerlijke verkoop. Ruim aanbod. Overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jcpouw 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hebt bij Coolblue nergens geen omkijken naar, ze houden je van elke stap van de bestelling op de hoogte.
Je hoeft dus nergens naar te informeren.

Service
Service is heel goed, snelle en goede aflevering van je bestelling en is goed verpakt.

Assortiment
Ook heel groot, ik heb er tot nu gevonden wat ik zocht en tegen een goede prijs.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aan mijn vrienden aanbevelen. Omdat ze zich bezig houden met het informeren van de klant nadat de bestelling gedaan is.

Extra toelichting
In zijn geheel gewoon een hele goede service gerichte winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sarabosch 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik heb nog nooit iets terug hoeven sturen of een klacht in hoeven dienen, de service hiervan zou ik dus niets over kunnen zeggen, behalve dat ik denk dat dat ook gewoon goed voor mekaar is.

Assortiment
Ze hebben een uitgebreid assortiment, en de producten worden netjes aangeleverd.

Aanbeveling
Ik heb nu een aantal keer wat besteld bij CoolBlue, ik ben er erg tevreden over. De video's bij de producten vind ik ook heel erg handig!

Extra toelichting
Gespecialiseerd en proffesioneel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dogroen 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site, Makkelijk te bestellen en te betalen.

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden door Coolblue via de mail. Ook de mannen die de wasmachine brachten waren op tijd en erg vriendelijk. Ze hebben de wasmachine naar boven gebracht en geinstaleerd.

Assortiment
Goede producten voor een mooie prijs. Ik kon ze nergens anders zo goedkoop vinden.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel zeker aan!

Extra toelichting
Ik vond de site makkelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn wasmachine gebracht zou worden. De mannen die de wasmachine kwamen brengen waren erg vriendelijk en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RhondaShiba 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Uitstekende en snelle servive; op zondagavond besteld en gewoon de volgende dag al geleverd, super !
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering van je bestelling.

Assortiment
Datgene wat ik zocht, snel gevonden op de site

Aanbeveling
Kan het iedereen aanraden

Extra toelichting
Alleen maar positief over Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

huubrommers 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website

Service
Werd bij ophalen inde winkel goed geholpen

Assortiment
Precies wat ik wilde hebben

Extra toelichting
Precies wat ik wilde hebben, alles op voorraad en in dw winkel af te halen waardoor ik er ook nog even naar kon kijken en de juiste accessoires er bij kon uitzoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudpol 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Ik moest erg lachen om de wacht services. Voor de rest een vlekkeloze bestelprocedure

Assortiment
De GPS-shop had niet alle modellen van Tomtom. Sterker nog: in de winkel in Rotterdam was de Tomtom Go 6000 aanwezig, maar op de website niet meer, dus heb ik uiteindelijk de duurdere 6100 maar gekocht

Extra toelichting
In een fysieke winkel hoor je altijd: "Als het niet in de winkel ligt dan hebben we het niet" Bij Coolblue had ik de omgekeerde ervaring. De door mij gewenste Tomtom Go 6000 was wel in de winkel aanwezig (als demonstratiemodel) maar niet op de website en: "Als het niet op de website staat kunnen we het niet leveren" En dat was jammer, want het enige verschil tussen de 6000 en 6100 is €40,- en wereldkaarten voor de 6100, alleen ga ik de Tomtom nooit buiten Europa gebruiken. Nog een tip: De medewerker in de winkel haalde niet direct de Tomtom 6000 uit de kast. Een volgende klant kan daarmee dezelfde ervaring krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Naadje van de Kous 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanaf de bank bestellen

Service
heel snel en goed

Assortiment
perfect en goed te vinden zoals ikzelf wil

Aanbeveling
jullie maken waar wat jullie zeggen

Extra toelichting
jullie doen wat jullie beloven(en dat heb ik nu 2x ervaren)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kurt Augustyns 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Super snelle levering zelfs op zondag besteld en maandag al geleverd. Super !!

Extra toelichting
Super snelle levering en dit op zondag voormiddag besteld en maandag in huis, geen 24 tussen bestelling in levering. SUPER

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kareltje 24 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk website en als e ts niet altijd bellen

Service
altijd vriendelijk en goede service

Assortiment
groot

Aanbeveling
gewoon goed met een lach

Extra toelichting
het is gewoon goed en vriendelijk met altijd duidelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.M.Gijsbers 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig en snel te regelen

Service
Boven verwachting, keurig op de afgesproken tijd en alles opgeruimd en meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elisabeth van Schie 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik was zeer verrast door de snelheid waarmee ik kon betalen en afhandelen. 's avonds besteld en de volgende dag al aanwezig bij het ophaalpunt. Dat is voor mij belangrijk. Nu hoefde ik mijn buren niet lastig te vallen.

Service
Geweldige service. In een handomdraai alles keurig geregeld. En Coolblue houdt zich aan de afspraak.

Assortiment
Meer dan genoeg stofzuigers in de aanbieding en voor elk
wat wils!

Aanbeveling
Als mijn mening wordt gevraagd zou ik zeker Coolblue.nl aan iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Vooral het gemak. Zie hier boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koen.g 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling plaatsen ging snel en gemakkelijk. Geen problemen ondervonden.

Bestellen tot middernacht en volgende dag in huis is ook erg gemakkelijk.

Service
Eerst getwijfeld over een bezoek aan de winkel. Toen toch eerst contact opgenomen via WhatsApp (erg handig). Medewerker wist mij dermate goed te helpen dat een bezoek aan de winkel niet meer nodig was.

Assortiment
Was op zoek naar een Dell monitor. Deze zijn in vrij weinig winkels te krijgen, en daarom erg tevreden met dat CoolBlue deze wel had.

Aanbeveling
Erg prettige website.
Er wordt dermate veel aandacht aan je pakket besteedt dat het meer een cadeautje wordt.

Extra toelichting
De winkel is erg makkelijk te bereiken (op veel verschillende manieren), en ze weten je altijd weer te verassen met hun overgrote hoeveelheid aan humor.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews