coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42296 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DennisKok 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Prettig om te kunnen bestellen tot 23.59 evenals de klantenservice die tot deze tijd bereikbaar is.

Assortiment
Ruim assortiment, prima geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle de Hart 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op zondag voor 12 uur besteld zelfs op maandag is huis, geweldig. klantenservice via watsapp en facebook

Service
geweldige klantenservice na een vraag via watsapp snelle reactie

Assortiment
alles wat ik nodig had hebben ze

Aanbeveling
geweldige service en artikelen, ideale verzending kiezen thuis of bij postkantoor.

Extra toelichting
Eerste bestelling bij coolblue een zeer tevreden klant snel geholpen en snel verzonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sitesoft 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website overzichtelijk

Service
Snel geleverd

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
1) Prijs / Kwaleit
2) CoolBlue is te vinden via i-butler. Handige prijsvergelijker en je bent verzekerd dat je bij de juiste shop koopt. Download de i-butler op http://www.i-butler-nederland.nl

Extra toelichting
Voor mij is belangrijk dat CoolBlue via prijsvergelijker i-butler te vinden is. Webwinkels die net echt lijken, compleet met keurmerk, banknummer en iDeal, schieten als paddenstoelen uit de grond. Door de i-butler te gebruiken weet ik zeker dat ik bij de juiste shop koop en voor de meest voordelige prijs! De i-butler is te downloaden op http://www.i-butler-nederland.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendydenanny 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, die goed werkt. Én de artikelen Echt binnen 24 uur in huis.

Service
Goed én snel. Via mail én een sms weet je precies wat je pakketje is.

Assortiment
Ze hebben zo goed als alles

Aanbeveling
Ik raad het iedereen aan, mijn hele familie besteld daar.

Extra toelichting
Overzichtelijk, snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea1234 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Duidelijke informatie, duidelijke website. Zaterdag besteld, zondag al in huis terwijl ik daar niet eens perse behoefte aan had. Kosteloos! Ze laten je glimlachen d.m.v. hun communicatie. 'Maak het wachten aangenaam' en de doos waarin ze de producten verpakken is erg leuk. Met een kaartje dat je bij de buren in de bus kunt doen om ze te bedanken voor het aannemen voor het kaartje. Zelfs als ze voor iets misschien wel een tientje duurder zijn kies ik voor CoolBlue want ik. Weet dat het dan goed komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Silkels 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Enige minpunt was afhandeling door post nl waardoor ik zelf spullen moest afhalen, zie hieronder.

Service
Post NL heeft zich helaas niet aan de leveringsvoorwaarden gehouden (na 1x aanbieden al naar afhaalpunt gestuurd en op het niet-thuisbericht was de locatie van afhaalpunt onleesbaar) De klantenservice van Cool blue was zeer behulpzaam en heeft mijn klacht serieus genomen, dat was fijn omdat Post NL zelf een vreselijke klantenservice heeft. Cool blue heeft voor mij achterhaald waar het PostNL afhaalpunt was.

Aanbeveling
Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Viola Buijck 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke website.

Service
Ik kreeg zelfs een sms'je om mij ervan op de hoogte te stellen dat mijn pakket onderweg was, superservice!

Aanbeveling
Supersnelle levering, zelfs op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bianca777 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudige overzichtelijke site, snel bezorgd (volgende dag)

Aanbeveling
zeker aan te bevelen

Extra toelichting
overzichtelijke site, goede prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

dennismaka 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Laatst een tondeuse besteld. Hier ontbrak echter een schaar. Na contact gehad binnen 2 dagen een vervangende schaar opgestuurd gekregen. TOP service!

Aanbeveling
Gemakkelijke site, goed bereikbare klantenservice (zelfs per whatsapp) en niet te vergeten leuke verpakkingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tresebees 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een luxe om vanuit je zetel de gewenste bestelling te plaatsen.

Service
Alle service is terug te vinden op de site.

Assortiment
Een zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Wij raden het zeker en vast aan aan derden.

Extra toelichting
Wij kunnen geen enkele opmerking maken. Alles is zeer positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaazzz 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig bestellen

Service
Parate kennis in fysieke winkels.

Assortiment
Ik kom vaak bij Coolblue uit door breed assortiment.

Aanbeveling
Aan te bevelen door combi fysiek en online.

Extra toelichting
Er is geen andere Nederlandae fysieke shop met zo'n gestroomlijnde webshop en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elinev26 29-07-2015 In de winkel gekocht
Europaplein Utrecht verkoper Sjoerd
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gezellige winkel, goed geregeld met nummersysteem

Service
Sjoerd is de beste verkoper die je je kan wensen. Vol rust begrip ervaring en gemeend advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MichaelV 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is top! Het is duidelijk en gemakkelijk. Duidelijk goed over usability nagedacht.

Service
De bezorgsnelheid was top! Er werd gezegd dat het de volgende dag binnen zou zijn en dat was het ook.

Assortiment
Assortiment is goed. De juiste merken en alleen kwalitatieve producten worden gebruikt.

Aanbeveling
Ik beveel het al een flinke tijd aan aan alle mensen die ik ken.

Extra toelichting
Ik vind het een geweldige winkel. Alles is duidelijk, gemakkelijk en fijn in gebruik. De producten zijn kwalitatief hoogstaand en goed gekozen. Een betere winkel heb ik niet kunnen vinden en zal waarschijnlijk niet snel langskomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margaret56 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik bestel alles banuit mijn luie zetel

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Ik vind alles heel goed doordacht en zou niets veranderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hont1952 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig mijn printercartridges gezocht en besteld.

Service
's-avonds besteld, volgende dag in huis.

Assortiment
enorm wat je daar allemaal kunt bestellen.

Aanbeveling
Ik zal deze winkel zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Ik vind het heel goed dat ik op vrijdagavond kan bestellen en het dan ook inderdaad op zaterdag al in huis is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pascal dhelft 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hoef niet buiten te gaan zeer beknopte uitleg bij de artikelen

Service
goede service snelle levering mooi en goed verpakt

Assortiment
ruime keuze voor mij persoonlijk in de pc afdeling

Aanbeveling
kan rustig de producten bekijken en vergelijken zonder een opdringerige verkoper die achter je staat uitleg is ruim voldoende word snel geleverd en verpakking is prima zal er zeker nog bestellen

Extra toelichting
+ punten zeer makkelijk overzicht alles netjes en overzichtelijk geen minpunt gezien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sh237747 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kon snel vinden wat ik zocht. Werd makkelijk naar betalen geleid. Betalen lukte ook heel snel. Helaas na het betalen kreeg ik een foutmelding, waardoor ik nogmaals betaalde. Bleek helaas niet nodig te zijn, dus dubbel betaald.

Service
Wat een geolied bedrijf. Alles is zeer geprofessionaliseerd. Zou niet weten waar het beter kan. Zelfs als een vraag niet binnen 4 uur beantwoord kan worden, wordt daar verontschuldiging voor aangeboden.

Assortiment
Ik zocht specifiek naar een rood koffiezetapparaat. Dat vond ik onmiddellijk en de prijs was ook aantrekkelijk.

Aanbeveling
Vanwege mijn vertrouwenwekkende ervaring zou ik dit bedrijf zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Zeer snelle levering met daarbij een uitstekende communicatie. Wist op 2 uur nauwkeurig wanneer het apparaat geleverd zou worden. Ik ben er van overtuigd, dat ook mijn dubbele betaling snel teruggeboekt word.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulmajoor 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Bestelproces verloopt gewoon goed

Aanbeveling
Ik bestel er regelmatig, allerlei uiteenlopende producten en dat verloopt altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree N v B 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk on line bestellen voor 23.59. Volgende dag on bezit.

Service
Ook makkelijk dat het op het vakantieadres bezorgd wordt.

Assortiment
Ruim maat mag nog ruimer :-)

Aanbeveling
Geweldige service. Vanaf mijn vakantieadres kon ik een nieuwe mobiel bestellen en de volgende morgen als op een postagentschap in de buurt ophalen. Zo was ik snel weer bereikbaar! Sneller kan niet!

Extra toelichting
Goed dat ze doen wat ze beloven. Voor 23.59 uur besteld is dus echt de volgende morgen op het postkantoor ophalen! (Of gewoon thuis bezorgd krijgen natuurlijk)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkRoerdinkholder 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super handig meerdere apparaten vergelijken en een prima prijs.

Service
snelle levering!

Assortiment
Kon alles vinden.

Aanbeveling
Geen problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Kerskes 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker thuis achter de computer te bestellen.

Service
netjes aan kunnen geven wanneer ik thuis ben.

Assortiment
genoeg assortiment en geen imitatie rommel.

Aanbeveling
Ik bestel regelmatig bij Coolblue shop en zijn altijd de afspraken nagekomen.

Extra toelichting
zowel de winkel van Coolblue als de website is een ruim assortiment en je wordt er goed geholpen. Ik heb in de jaren nog geen negatieve ervaring gekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michielspatrick3939 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
super gemakkelijk

Service
top doe alles wat het beloof

Assortiment
al veel maar er kan nog altijd wat bij

Aanbeveling
heb ik al gedaan

Extra toelichting
alles was top bestellen goedkoper dan bv mediamarket en snelle levering.top top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jameha 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld is morgen in huis tenzij anders aangegeven staat.

Service
Hadden een klein probleempje wat achteraf mijn fout was, maar werd keurig en vriendelijk opgelost.

Assortiment
Genoeg aanbod.

Aanbeveling
Goed vriendelijk snel en continu op de hoogte gehouden van de verzending

Extra toelichting
Was onze tweede bestelling bij Coolblue. Perfecte afhandeling en de beloofde glimlach komt al bij bevestiging van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LnGs 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en eenvoudig

Service
Helemaal zoals ik gehoopt had, de service was grondig en bijzonder snel!

Extra toelichting
Ik heb reeds 3 artikelen bij Coolblue besteld en ben telkens zeer tevreden van de service. Ik ontving de producten erg snel en zonder enig probleem. Ik ben ook steeds tevreden van de kwaliteit van de producten. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nautje 28-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Product goed te vinden.

Service
Gebaseerd op late info over aflevermoment. Zondagmiddag besteld, om woensdag geleverd te krijgen. Pas di avond info over aflevermoment. Vreemd i.c.m. reclame over aflevergemak.

Assortiment
Gewoon goed.

Extra toelichting
Goed: de hele snelle en duidelijke antwoorden via Messenger op vragen. Assistentie bij haperende electronische betaling prima! Aflevering op 1e verdieping incl. aansluiten, zonder extra kosten. Niet goed: nogmaals de late en onduidelijke info over levermoment. Dat was uiteindelijk prima, maar had bij een moeilijker werkgever waarschijnlijk onnodig een vrije dag gekost. Bizar!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

m v leersum 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk en makkelijk met het bestellen

Service
erg goed is wat fout gegaan met bestellen dit werd direct opgelost.

Aanbeveling
bij coolbleu.nl hebben ze alles onder controle!

Extra toelichting
alle lof!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VVerbeiren 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel snelle levering, gemakkelijke bestelling

Service
supersnelle levering. Had mijn item iets voor mindernacht besteld en kreeg mijn bestelling nog voor de middag geleverd

Assortiment
Groot assortiment van producten en reviews

Extra toelichting
Alles is perfect en snel verlopen en alles was erg duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lavatera 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website, alles is vlot te vinden.

Service
Zelfs op zondag wordt de bestelling thuis bezorgd! En dat binnen de 24 uur. Ook uitgebreide informatie over eventuele retourzending.

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment. Veel reviews, zodat je je op voorhand goed kunt informeren. Geen verzendkosten, snelle levering en uitgebreide instructies voor als het product toch niet zou bevallen en je het retour wilt sturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jensdeman 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles snel geregeld en duidelijk

Service
de telefoon was nadat ik hem had besteld ineens 20 euro goedkoper, dat geld heb ik gewoon terug gekregen.

Assortiment
alles wat ik wilde was op voorraad.

Aanbeveling
gewoon een goede site. snelle levering zelfs op zondag.

Extra toelichting
-snelle levering -ook op zondag -snelle reactie op de klantenservice -geen problemen met het terugstorten van geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yolleke 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snel

Service
Super

Assortiment
Breed

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
levering dag na bestelling. Koelkast werd direct uitgepakt en op plaats gezet door chauffeurs en namen het karton afval en oude frigo weer mee. Echt super mooie koelkast en werkt perfect. In een gewone electro zaak moest ik min twee weken wachten tot levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansweidner 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles staat goed aangegeven van bestelling betalen tot levering is heel duidelijk

Service
zaterdag om 18 uur besteld zondag 13 uur geleverd. zoals beloofd.

Assortiment
heb alles goed gevonden wat ik nodig had goede prijs qwalietijd verhouding .

Aanbeveling
zeker aan bevelen aan vrienden en familie wegens snelle levering.

Extra toelichting
prima zo doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucienne47 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
was binnen no time besteld

Service
op zondag bezorgd zodat het meekon op vakantie!

Assortiment
genoeg keuze, maar ik wist dat ik deze wilde hebben

Aanbeveling
aan iedereen die een fototoestel nodig heeft

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rojoshabin 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en makkelijk te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
heb kunnen vinden in de winkel waar ik naar zocht

Aanbeveling
betrouwbaar

Extra toelichting
IK vind de snelle levering heel plezierig en had zaterdagavond half 12 pas besteld en toch had ik zondagmiddag zoals beloofd mijn mobiel al in huis. Dus een hele betrouwbare webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ampeeters 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen, snelle levering en goede service

Service
Uitstekende service, goede informatie

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Snelle vriendelijke levering en uitstekende service

Extra toelichting
Uitstekende service, uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcella bardyn 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kei tof om van uit je luie zetel een keuze te maken en te en de dag nadien er al van kunnen genieten 👍

Service
Gewoon niets op aan te merken.alles verloopt heel vlot.👍

Assortiment
Wie hier zijn keuze niet kan vinden , is in mijn ogen een persoon die met zichzelf in een zware knoop zit!!!'

Aanbeveling
Aan iedereen , heb het ook van iemand door gekregen verleden week vrijdag , heb vandaag men derde bestelling geplaatst !!!

Extra toelichting
Alles pico bello in orde en heel correct . Aan de telefoon ook vriendelijk en behulpzaam , zal zeker men laatste aankoop niet zijn 😛

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcfrederickx 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het is mijn eerste aankoop via internet en ik was verstomd van het gemak hoe eenvoudig dit allemaal gaat.

Service
evenals mijn bestelling vond ik het fantastisch dat ik binnen de 24u over mijn bestelling kon beschikken en netjes afgeleverd.

Assortiment
ik vond direct wat ik nodig had met de juiste uitleg.

Aanbeveling
het is makkelijker thuis achter uw scherm te bestellen dat u zich naar een druk winkel centrum moet begeven waar je ook meestal een lange wachttijd hebt.

Extra toelichting
zoals je hier boven leest, en een tevreden klant keert steeds terug. Mvg, Marc Frederickx

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hubrecht Johan 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zomaar een seintje via de PC, en het is 'geklikt'.

Service
Nooit gedacht dat een bestelling van zaterdagnamiddag zou aan huis geleverd worden op zondagmiddag!
Proficiat voor die enige service.

Assortiment
Geen gebrek aan keuze. Vergeleken met andere sites en winkels. Zonder meer prima.

Aanbeveling
Alhoewel het de eerste keer is dat ik hier een bestelling plaatste, vermoed ik uit die ene ervaring dat het wellicht geen uitzondering op de algemene regel kan zijn. Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Het kan inderdaad niet gemakkelijker. Thuis bestellen, en de volgende dag volgt de levering. Prijs is zeker niet in vergelijking met andere winkels. Ik had het mij niet zo eenvoudig en efficiënt voorgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ardene 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Me gegevens werden direct door t systeem gepakt

Assortiment
K had een ruime keuze uit koptelefoons

Aanbeveling
Snelle leveringen, Personeel die goed adviseert

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KimVanheer 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksvriendelijk: filter de zoekfuncties.

Service
Er wordt zelfs op zondag geleverd!

Assortiment
breed assortiment, maar er mochten meer mp3-spelers zijn met toetsen i.p.v. touchscreen. En de prijs van mp3-spelers mocht ook iets lager zijn, de prijs voor een deftige mp3 is te vergelijken met een middelmaat smartphone.

Extra toelichting
zie beoordelingen van de vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eva_Liekens 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website

Service
Snelle service en zeer vriendelijke Facebook reactie na het stellen van een vraag

Assortiment
Uitgebreid assortiment met aanbieding van extra accessoires

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Makkelijk, snel en betrouwbaar

Extra toelichting
Algemeen een aangename eerste aankoop bij Coolblue

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lagemierde23 28-07-2015 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestel wat je wilt hebben en zelfs op zondag geleverd

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
makkelijk winkelen, wel goed lezen wat de specificaties zijn en de revieuws zijn zodat je geen kat in de zak koopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sarage 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan heel snel online bestellen en je hoeft niet buiten te gaan om je aankoop te ontvangen.

Service
Er werd gedaan wat er beloofd werd.

Assortiment
Keuze genoeg!

Aanbeveling
Alles is perfect verlopen!

Extra toelichting
Alles verliep zoals gepland, bestelling, betaling en levering. Zelfs op zondag geleverd! Ook fijn om te weten dat er een fysieke winkel is, voor het geval de communicatie online mis zou lopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vloob01 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kijk. Bestellen op zaterdag. Ontvangen op zondag. Dat is gemak zoals gemak bedoeld is. Zoals gemak is bedacht toen iemand dacht ... "wat is gemak eigenlijk?".

Service
Ik heb niks met de mensen van Coolblue te maken gehad tijdens mijn orientatie en aanschaffase. Geen service is soms de beste service...

Aanbeveling
Zelfs aan mijn ouders. En dat zegt heel wat.

Extra toelichting
Op zondag leveren. Dat is voor mij doorslaggevend. Op zondag een pakketbezorger voelt als een kadootje van eigen deeg. Of zo. Je wordt er in ieder geval blij van. En je hoeft niet naar een koopgoot of winkelplein met mensen die toch niet gek zijn. Dat scheelt ook een hoop. Daar heb ik zelfs wel geld voor over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eddy x 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig te vinden wat je nodig hebt

Service
Zeer vlugge levering zonder extra kosten zelfs op zondag

Assortiment
Zeer veel te vinden in de webshop misschien assortiment
van zelfde productgroepen uitbreiden

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Extra toelichting
Alles zoals gewenst gebeurt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fred3756 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving van het product, snel gevonden op de site. Simpel aanklikken en bestellen en via ideaal betalen, kan het nog makkelijker.

Service
Bevalt het product niet kan je hem zo omruilen of je geld terug. Voor 24 uur besteld echt de volgende dag in huis, ze doen echt wat ze zeggen.

Assortiment
Zeer uitgebreid, ben heel blij met de beschrijvingen van de producten, kon hierdoor een goede keuze maken.

Aanbeveling
Zeker weten, mooie website, spullen op voorraad en super snelle bezorging!

Extra toelichting
Coolblue is een zeer betrouwbare webwinkel, je hebt de garantie wat ze zeggen ook echt doen. Uitleg is zeer fijn, vaak met filmpje erbij, duidelijke omschrijving en volop keuze en grote voorraad. En vooral van belang super snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.kox 28-07-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Netjes bezorgd op zondag nog wel

Aanbeveling
Vriendelijk geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

leieweg 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk en geen problemen.

Service
Ik had een fout leveradres ingevoerd. Onmiddellijke hulp en zo opgelost.

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Ik doe dit als tevreden klant.

Extra toelichting
Gewoon uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ansepans67 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site waaruit ik makkelijk de producten kon kiezen.

Service
Ik had 10 minuten van elkaar op vrijdag vlak voor 18.00 zowel een koelkast als een wasmachine gekocht. Fantastisch dat beide producten zaterdag (ja, met die enorme storm) werden geleverd. Vroeg me alleen af waarom door twee verschillende bezorgdiensten laten leveren? LIjkt me wel zonde van de extra kosten maar dat ligt misschien aan de voorraad? Je bent er wel een dagje zoet mee...Levering van wasmachine was overigens top! De jongens waren keurig en hadden het nieuwe apparaat netjes gemonteerd, aangesloten en het oude apparaat meegenomen, waarvoor dank!

Assortiment
Keuze te over! dan helpen recensies enorm in het maken van een juiste beslissing

Aanbeveling
Ik heb vaker bij coolblue besteld en het is nooit tegengevallen. Geen fratsen, je weet wat je koopt voor nette prijzen. Geen bezorgkosten te zien krijgen bij de afrekening is ook erg fijn.

Extra toelichting
Lees het onderstaande, dat lijkt me genoeg reclame voor Coolblue :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stijnverplancke 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Filter, Kies, Betaal en leg opgewonden het oor tegen de vloer om de postbode alreeds te horen naderen!

Service
Snel besteld, snel van antwoord gediend bij vragen én snel recht gezet als er iets niet aan de verwachtingen beantwoordt. Wat moet dat meer zijn?

Assortiment
Hebben ze 't niet bij Coolblue? Dan zal er wel een goede reden voor zijn :-)

Aanbeveling
Ik zou Coolblue aan iedereen aanbevelen, en misschien nog vooral aan zij die online winkelen maar niets vinden. Want die zijn zó bekeerd.

Extra toelichting
Ik kan geen minpunten bedenken, tenzij die bon van €100 natuurlijk niét in mijn brievenbus valt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josselin 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De volgende dag al binnen, dus niet hoeven wachten.

Service
Geen gezeik

Extra toelichting
Snelle levering, duidelijke formulering en goede informatie op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews