coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,0 Lees 42814 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1094 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen 26-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima bestel, nee reserveer proces in ons geval, want we wilden product fysiek in winkel afhalen omdat we dan het nog even met andere toestellen konden vergelijken.

Service
Kregen koffie bij binnenkomst, netjes te woord gestaan.

Assortiment
Dit product wel maar ervaring uit verleden over de breedte van assortiment iets minder.

Aanbeveling
Niet altijd de goedkoopste, of meest brede assortiment, maar door de toevoeging van fysieke winkels met service (koffie ed.) toch bovengemiddeld positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Grace 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg veel info bij het zoeken. Had graag sneller overzicht gehad in relevante techn. info per apparaat

Service
Heel persoonlijk, en snel.

Assortiment
Er is overvloed aan soorten.

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Wessel 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website, goede ondersteuning d.m.v een chat klantenservice die echt wat voor je kunnen betekenen.

Service
Ik heb hiervoor een sport tas besteld alleen zat er tijdens de levering geen bon in de doos.
dit omdat de tas levenslange garantie had heb ik contact op genomen met de klanten service d.m.v de chat functie op de website en kreeg binnen 5 minuten de aankoop bon via mijn mail toe gestuurd.

Assortiment
prima assortiment wel met sommige dingen wat dun gezaaid voornamelijk in de zakmessen sector

Aanbeveling
ik heb al heel wat spullen besteld via deze website,
meestal de goedkoopste en vaak heeft coolblue aanbiedingen op kwalitatieve spullen
al mocht je niet tevreden zijn met het product helpt de klantenservice je hoe je het product terug stuurt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul T 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
De aangeboden producten zijn steeds duidelijk en correct omschreven

Assortiment
De aangeboden producten zijn steeds op to date. zelfs de meest recente IT producten zijn op de site aangeboden.

Aanbeveling
De aanbeveling verdient eigenlijk een 10. Je kan als winkel niet alles in huis hebben. Niettegenstaande dit zijn in de aangeboden producten de keuzes meer dan voldoende.

Extra toelichting
Bij het zoeken naar producten ga ik steeds de shop van Coolblue raadplegen voor een aankoop doe. Dit omdat de keuze van de aangeboden producten goed zit en er een heel snelle (en niet te vergeten gratis) levering is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoouwen Henk 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vlot keuze gevonden op website

Service
vlugger kan niet !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert Goes 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website

Service
Ze leveren en snel ook nog en ze houden je goed op de hoogte

Assortiment
Ze hadden het product dat ik zocht

Aanbeveling
Ik heb hier vaker besteld en het voelt goed om hier te winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alie 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijk.

Service
Vlotte levering.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Een betrouwbare Site waar wij altijd als eerste op kijken en niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siep de meer 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk met informatie en snel met de afwerking.

Service
Er wordt gedaan wat wordt beloofd.

Assortiment
Prijs kwaliteit is duidelijk en de voorraad ruim.

Aanbeveling
Om alle voorgaande redenen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brent 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de zoekfunctie en uitgebreide categorielijst vind je alles steeds snel terug.

Service
Je wordt op de hoogte gehouden via mail. Je kan je bestelling altijd opvolgen. De klantendienst is goed bereikbaar via tal van verschillende media.

Assortiment
Tot nu toe heb ik hier alles gevonden wat ik zocht. Veel keus in verschillende producten is zeker een pluspunt.

Aanbeveling
Alles verloopt correct en zoals beloofd. Breed assortiment en snel leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steven 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Kortom perfect, geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GP 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk vinden wat je zoekt en ook nog meerdere artikelen kunnen vergelijken maakt kiezen wel lekker eenvoudig.

Service
Bestellen tot net voor middernacht en toch je bestelling de volgende dag al in huis.

Assortiment
Heb natuurlijk niet alles bekeken maar wat ik zocht hebben ze.

Aanbeveling
Ja dat is niet moeilijk.
Gewoon goed en daarmee kan ik deze winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den nest 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zaterdag besteld, zondag in huis zonder meerkost.
veel uitleg op de site

Service
alles geleverd zoals op de site stond, mooi op tijd. Goed verpakt.

Assortiment
mag nog iets uitgebreider. De tablet die ik eigenlijk voor ogen had hadden jullie niet.

Aanbeveling
correcte service
uitgebreide site

kan nog iets meer informatie gegeven worden over de producten. Op de tablet die ik kocht kan je bv geen 2 gebruikers zetten terwijl dit wel android 5.1 is en dit zou moeten kunnen. Dit had ik graag op voorhand geweten, dan was mijn keuze anders geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

flabecca 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een mooi overzichtelijke website en de keuze is zo gemaakt

Service
Prima service je wordt van het hele bestelproces keurig op de hoogte gehouden

Assortiment
Ruime keuze op de website met goede informatie

Aanbeveling
Een prima webwinkel ik kan er geen tweede zo noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar klikken besteld

Assortiment
UItgebreid assortiment

Aanbeveling
Op vrijdagavond besteld, op zaterdag in huis. Keurig naar boven gebracht en aangesloten, oude machine afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taalies 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk zoeken

Service
Snelle reactie op vragen

Assortiment
Veel keuze binnen een artikelgroep en makkelijk artikelen met elkaar te vergelijken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website

Service
Ik kocht enige tijd geleden bandjes voor mijn fitbit flex via Coolblue. Na een paar dagen waren 2 van de 3 bandjes defect. Toen ik belde met deze klacht naar Coolblue kreeg ik nieuwe toegestuurd en hoefde de defecte set niet terug te sturen. Topservice dus.

Assortiment
gewoon bijna alles

Aanbeveling
Gewoon hier kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en prettige website.

Service
Zeer tevreden over de snelle en goede service van Coolblue en vooral diep onder de indruk van de geweldige service van de mannen van Dynalogic, de bezorgdienst van Coolblue!

Assortiment
veel keuze

Extra toelichting
De bezorging was geweldig. Ik woon op drie hoog in het centrum van Amsterdam, dat levert altijd problemen met bezorgen. Nu niet. Zonder mopperen naar boeven gebracht, aangesloten en oude wasmachine mee genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beatrice Pauwels 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk

Service
niks op de service aan te merken

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
snel, gemakkelijk en rap geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SvenVanHerck 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online shoppen via Coolblue is altijd een aangename ervaring.

Service
Voor vragen kan ik bij hen altijd terecht via sociale media en krijg dan snel een antwoord.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Soms mis ik wel het traditionele aanbod van games, dvd's, boeken,..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen.

Service
Snelle en vriendelijke levering en plaatsing.

Assortiment
Alles gevonden waarin ik geïnteresseerd ben

Aanbeveling
Gemakkelijk.
Snel.
Vriendelijk.

Extra toelichting
Alles Super verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JRvS 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel, duidelijk en simplel

Service
na bestelling via mobiel kunnen chatten

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
doen!

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Smeltpunt 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen vanuit je luie zetel, geen verplaatsing, geen file, geen parkeerprobleem, geen risico voor ongevallen, geen tijdverlies, geen overdreven snelheid.
Moet ik nog doorgaan?

Service
Besteld vóòr 23.59 u, 's anderdaags geleverd, geen loze belofte maar pure realiteit, en gratis geleverd. Moet ik nog doorgaan?

Assortiment
Ga maar eens kijken ergens elders. Of zij hebben het niet, Of ze hebben niet meer, Of ze hebben nog niet, Of, moet ik nog doorgaan? Wanneer ze het niet hebben weet je het meteen en kun je ondertussen toch bestellen, dan word je op de hoogte gebracht wanneer het product in voorraad is.

Aanbeveling
Een 10, omdat ik geen 11 kan geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Op voorhand heb ik coolblue gemaild om me te helpen bij mijn keuze van computerscherm. Hun advies heeft me geleid tot het juiste scherm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alice 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heel makkelijk alles te vinden wat je zoekt en makkelijk te bestellen.

Service
geen problemen gehad

Assortiment
bijna alles te vinden wat je zoekt

Aanbeveling
heel gemakkelijk, snel en goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel de Greef 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering en service

Service
Wordt nooit moeilijk gedaan over aangekochte artikelen die terug moeten of niet bevallen, en reparaties worden correct uitgevoerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart E 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webshop

Service
Uitstekende opvolging met mail berichtgeving.
Vrijdag avond laat besteld, zaterdagmorgen vroeg geleverd !

Assortiment
Voldoende groot aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Dorp 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede uitstraling

Service
Wordt gelijk gereageerd

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Visser 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is snel te vinden. uitgebreide product informatie

Service
Binnen no time staat Post.nl met het pakket voor de deur :-)

Assortiment
Cool blue heeft gewoon een groot aanbod

Aanbeveling
Ik kan geen verbeter punten bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan mertens 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je eigen huis bestellen.

Service
Veel te snel.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
Voor mij hoeven mensen 's nachts niet te werken. Ook niet in het weekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie Mulder 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het was heel makkelijk om bij coolblue te bestellen ook zonder een account aan te maken.

Service
de volgende werkdag je pakketje binnen is ideaal ook als je hem snel nodig hebt, je kan zelfs kiezen voor een dezelfde dag verzending.

Assortiment
voor zover ik hem nodig had, was het assortiment super ze hadden precies hetgeen wat ik zocht!

Aanbeveling
super service ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner De Wit 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vooral de keuzehulp is een topper

Service
makkelijk bereikbaar en snel een antwoord

Assortiment
dikwijls, maar een beperkt aantal merken.

Aanbeveling
makkelijk en snel

Extra toelichting
makkelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ilse 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer gemakkelijke en overzichtelijke website

Service
snelle en correcte afhandeling alsook levering van de artikelen

Assortiment
veel keuze aan betaalbare prijzen

Aanbeveling
zalig om on line te shoppen en zeer makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richie 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en gemakkelijk met verzenden. Ideaal dat ik mijn product bij de Albert Heijn kan ophalen!

Service
Snel en gemakkelijke verzending

Extra toelichting
Verzenden is top! Super snel en ideaal dat het opgehaald kan worden bij de Albert Heijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nvt 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering

Service
snelle levering

Aanbeveling
1x besteld. Gelijk verkocht/

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snuitje 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk , duidelijk en goede foto presentatie plus technische uitleg.

Service
snel , gemakkelijk

Assortiment
meerdere merken

Aanbeveling
betrouwbaar

Extra toelichting
duidelijk in de stappen die coolblue maakt via e-mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel duidelijke site met mooi overzicht en uitleg over de producten.

Service
Fijne feedback op reviews en snelle service met klantendienst.

Assortiment
Ik vind er alles! :-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ouder iemand 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Als het niet goed is, zonder iets te betalen terug sturen en zonder iets bij te betalen en ander product in huis krijgen.

Aanbeveling
Het personeel stond aan de telefoon zeer netjes te woord en gaf heel beleefd de juiste en correcte antwoorden. Had ook kennis van zake toen ik iets vroeg.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Van Asch 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Motiveer je beoordeling

Service
Ongelooflijk,'s zaterdags na 23u00 besteld, 's zondags om 13u00 geleverd! Bedankt, Coolblue

Aanbeveling
Motiveer je beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig producten vergelijken en
Eenvoudig bestellen
Snelle levering

Service
Snelle levering en Prettige keuze mogelijkheden voor de levering

Assortiment
Voldoende keuze in mijn segment

Aanbeveling
Gemakkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jennes carina 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke informatie

Service
Supersnel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TDesigner 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klein probleem bij betaling. Na contact op te nemen met de helpdesk zeer correct verholpen geweest.

Service
Klein probleem bij betaling. Na contact op te nemen met de helpdesk zeer correct verholpen geweest.

Assortiment
Extra accessoires waren ook vlot aanwezig. Er werd vermeld welke nodig waren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a de lange 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles staat ruim in beeld gebracht.

Service
ik heb binnen 24 uur van bestelling tot de drempel binnen.

Assortiment
veel keuzes mogelijk.

Aanbeveling
perfect en alles overzichtelijk en ook de reviews kun je lezen.

Extra toelichting
Ga zo door en vooral de kosteloze verzending en retour is doorslaggevend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen gaat makkelijk

Service
Zeer snel geleverd

Assortiment
meerdere vergelijkingsmogelijkheden

Aanbeveling
snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tomas 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk besteld op overzichtelijke website, super snel geleverd

Assortiment
Speakers > vrij beperkt in keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bruno 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
nog geen enkele negatieve ervaring opgelopen

Aanbeveling
alles is voor verbetering vatbaar maar ben wel dik tevreden tot nog toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kenneth De Vos 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site openen, keuzehulp gebruiken, product selecteren, betalen en de volgende dag heb je het in huis. Makkelijker kan niet denk ik dan :-) Vooral de keuzehulp is héél makkelijk om het juiste product voor jezelf te vinden.

Service
Service is top. Op voorhand vragen stellen kan via FB, mail en telefoon. Je krijgt ook steeds snel antwoord van Coolblue op je vragen. Duidelijke informatie ook nadat je de bestelling geplaatst hebt. En gebeurt het al eens dat het pakket de dag erna niet kan geleverd wordt, dan wordt je hier keurig van op de hoogte gebracht (mar het gebeurt zelden dat een pakketje niet kan geleverd worden).

Assortiment
Ruime keuze, veel merken, ... het lijkt mij raar dat je hier niet het product zou vinden die je nodig hebt.

Aanbeveling
Dit is steeds de eerste site die ik raadpleeg als ik iets wil aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Waterkoker 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, goed toegankelijk en duidelijk

Service
Zeer zeer vlot en vlug geleverd en afgehandeld

Aanbeveling
Kan niets negatief zeggen alleen zeer positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominiek 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk te gebruiken en overzichtelijke site

Service
Had problemen om de polar h7 aan mijn iphone5 te koppelen met polar beat. Via mail raad gevraagd aan coolbleu. Zeer snel antwoord en een oplossing voor mijn probleem

Aanbeveling
De ideale webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb direct gevonden wat ik zocht

Service
Was geleverd binnen 24u

Assortiment
Keuze genoeg voor ieders beurs

Aanbeveling
Gewoon zoals het moet zijn

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke indeling en gemakkelijke bediening

Service
vlotte levering, goed verpakt.

Assortiment
uitgebreid en gevarieerd assortiment. de bekende merken zijn vertegenwoordigd.

Aanbeveling
betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews