coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2227 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JelmerH 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg goede site, super duidelijk. Staat duidelijk bij wat eventuele plus en minpunten zijn.

Service
Erg goede ervaringen mee. Heb mijn laptop opgestuurd omdat er enkele dingen stuk waren. Hoewel de fabrikant het niet onder garantie vond vallen en mij honderd euro wilde laten betalen, heeft CoolBlue het voor mij betaald omdat zij niet vonden dat het mijn schuld was. Super goed geregeld!!

Assortiment
Spreekt voor zich. Enorm veel aanbod!

Aanbeveling
Is gewoon ontzettend goed. Ze zijn soms wat duurder dan de concurrentie maar dat maakt hun service meestal meer dan goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marvoort 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk via de site zoeken wat je wenst!

Service
Heel snel geleverd!

Assortiment
Ik ben nog gen artikel tegen gekomen wat voor mij interessant was en dat ze niet in in hun assortiment hadden.

Aanbeveling
Ook door de persoonlijke noot! Bijva op Blue Monday een kaartje met een positieve mededeling! Met de naam van de verkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Levering wasmachine binnen 24 uur. Top.
Track en trace systeem super. Je kan precies zien waar de bezorgers zijn en hoeveel klanten ze nog voor je moeten doen. Tijden worden er ook steeds bij gezet. Super duidelijk en niet meer uren wachten.

Service
Bezorgers hebben de wasmachine keurig op z'n plaats gebracht en oude machine en verpakkingsmateriaal van nieuwe machine mee genomen.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Dit was onze 1ste bestelling maar zeker niet de laatste. Wat ze beloven doen ze en dat is super snel en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wordt thuis bezorgd. Je hoeft niet op de loop.

Service
Vlotte levering, juiste toestellen

Assortiment
Er niet iets we ze niet hebben.

Aanbeveling
Altijd al vlotte en accurate levering van hetgeen ik bestelde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
staat duidelijk en overzichtelijk

Service
Het is snel geleverd was net op tijd uit mijn bed toen de postbode arriveerde !

Assortiment
je vind uiteindelijk wat je nodig hebt

Aanbeveling
alles verloopt zo als gepland

Extra toelichting
doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Smit 20-01-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam

Algemene score

3,0

Service
Ik kocht samen met mijn vrouw 2 Samsungs s6 edge. Ik wilde ook nog een smartwatch kopen. Bij de telefoon werd er "gratis" een batterypack aangeboden. Hier moest je naar de andere kant van van de stad. Verder viel er niet te onderhandelen over een kwantumkorting. De smartwatch dan maar niet gekocht. Nu 2 weken verder blijkt dat de telefoons ruim 20 euro per stuk goedkoper zijn bij dezelfde aanbieder.

Aanbeveling
Als je een lagere prijs elders ziet voor hetzelfde product (en die kans is groot), koop het dan daar en niet bij Coolblue. Qua service is er geen verschil.
Onderhandelen over een redelijke prijs is zinloos. Deze winkel beveel ik niet meer aan.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 21-01-2016

Hallo meneer Smit. Dankuwel voor uw feedback en bericht. Het klopt dat wij niet onderhandelen over prijzen. We zijn geen prijsvechter maar zetten in op de beste service en nazorg. Door onze communicatiekanalen en snelle leveringen is dit voor ons niet haalbaar.

Als voor u de scherpste prijs een betere service is dan zijn andere partijen wellicht inderdaad interessanter. Prijzen schommelen continu daar ze ook bij de leverancier een andere prijs voor ons hebben. We vinden het jammer dat u ons niet aan wilt bevelen maar wensen u wel heel veel plezier van uw nieuwe toestel.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Denise 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn goed te filteren, hebben vaak veel reviews en een fijn + - systeem waarin Coolblue zelf al aangeeft wat de voor- en nadelen zijn van een product

Service
Door de drukte niet binnen 4 uur een reactie op mijn vraag gekregen, duurde uiteindelijk 24 uur. Vind ik echter nog steeds erg vlot.

Assortiment
Meeste veel voorkomende/populaire producten zijn aanwezig. Wat minder mainstream dingen nog niet echt naar mijn gevoel.

Aanbeveling
Een pakketje krijgen van Coolblue is altijd leuk, klantenservice denkt goed mee en het is fijn om producten te vinden op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Doortje 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kan onder het genot van een bakje koffie heerlijk winkelen

Service
Supersnelle levering, wat er wordt belooft daar houd u zich aan

Assortiment
Kan heerlijk snuffelen,er is voor ieder iets in het assortiment en voor een redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen ging zeer makkelijk, en de stappen tot de betaling zijn erg eenvoudig te doorlopen.

Service
Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van de status van de besteling en de levering ging exact zoals afgesproken! super!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
10, niet alleen doen ze gewoon wat ze beloven, ze doen het ook nog eens op zo'n manier dat je wel moet glimlachen.

Extra toelichting
Ik heb veel ervaring opgedaan met aankopen bij andere webshops, maar Coolblue is de eerste die het heel simpel maakte, het ondanks bestellen op een absrud tijdstip ook gewoon voor elkaar krijgt de volgende dag precies op tijd te leveren en je in de tussentijd nog op de hoogte houdt ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de luie stoel en zonder gedoe, uitgebreide betaal mogelijkheden en steeds een update van de voortgang per mail, super!

Service
Perfect, onlangs een defecte DJ-tafel van mijn zoon kosteloos vervangen, deze was een jaar oud en Coolblue kwam na een diagnose snel met een bevredigend antwoord. Daarnaast hele positieve ervaringen met de helpdesk. Vakkundig personeel die bereid is om voor "the extra mile" te gaan

Assortiment
Voldoende ruim en concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Meerdere keren electronica besteld, nooit geen gedoe, altijd op tijd en geen gezeur. Ze maken waar wat ze beloven en indien de helpdesk nodig is, schuwen ze ook niet om je goed en vakkundig te helpen. Die zien mij zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Kruize 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijke toegang en mogelijkheden om een product op te zoeken...

Service
PERFECT!!! Besteld en de volgende dag geleverd! TOP!!!

Assortiment
Geweldige uitgebreid assortiment!!! En waar nodig ook alternatieven! SUPER!!!

Aanbeveling
Een genot om in te winkelen! Direct en gemakkelijk!

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb, ga ik eerst op de site van Cool Blue kijken... Ga zo door!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
super makkelijk te bestellen

Service
snelle levering, met gratis retourservice

Aanbeveling
Prima service, snelle levering en duidelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MJ 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, productbeschrijvingen, reviews, betaling en snel in huis.

Service
Snelle en goede levering

Assortiment
Goed assortiment,goede producten. Je betaalt net iets meer maar hebt t dan ook snel in huis en met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nandra 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke product informatie

Service
Snelle levering en duidelijke retourprocedure

Assortiment
Zeer breed aanbod

Aanbeveling
Alle vragen die je over een product hebt worden beantwoord

Extra toelichting
Ben zeer tevreden, zowel over het aanbod als over de prijzen. Bij nieuwe aankoop kom ik zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Looke 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld en laagste prijs!

Service
Vlotte levering!

Assortiment
Zeer uitgebreid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pc benodigheden 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel handig je moet je niet meer verplaatsen wat soms heel handig kan zijn.

Service
binnen de aangeduide tijd terplaatse

Assortiment
prima helemaal naar behoefte

Aanbeveling
heel overzichtelijk

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudy 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
echt gemakkelijk!!

Service
top!!

Assortiment
heel breed

Extra toelichting
service en levering zoals gezegd super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis van Dijk 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon een top site!
Doen wat ze beloven.

Service
Nog geen ervaring met klanten service en degelijke, maar als dat gelijk is als het aanbod en levertijd, dan kan dit alleen naar goed zijn.

Assortiment
Nog niks gevonden wat ze niet konden leveren.

Aanbeveling
Ik zou niet snel naar een andere webshop gaan.

Extra toelichting
Gewoon een goede, eerlijke en duidelijke webshop, misschien niet altijd de goedkoopste, maar deze paar euro verschil is het dubbel en dwars waard als het op assortiment en levertijd aankomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede zoek functie

Service
Levering binnen 24 uur, zelfs op zondag. Nu is dat natuurlijk niet echt nodig, maar wel leuk.

Assortiment
Steeds uitgebreider, mooi!

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Ouwersloot 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site duidelijk info

Service
op zondag bezorgd en zonder bezorg kosten

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
ik ben enthousiast over Cool blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koksal 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bestelling word direct afgewerkt

Assortiment
Ik heb mijn bestelling zondag ontvangen, twee dagen nadat ik het besteld had. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

PWijnen 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel goed

Service
Heel corect

Assortiment
Heel veel aanbod

Aanbeveling
Koop bij dit bedrijf

en je zorgen zijn van je Lijf

Extra toelichting
Nee zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Toegankelijk en heldere informatie.

Service
Snelle actie vriendelijke en servicegerichte bezorgers.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Gewoon goed met een ster.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan L. 19-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Service
Voor de derde keer op rij niet geleverd volgens de afgesproken datum en bij levering order weer niet compleet.

- op 14-01 order geplaatst en bevestigd, bezorging op 15-01 tussen 17:00 en 21:00
- op 15-01 0m 14:30 gebeld, aangezien ik door eerdere ervaringen de order status niet vertrouwde, medewerker van de helpdesk verzekerd mij dat de order ”zo dadelijk” in de vrachtwagen gaat, maar dat hij het in de gaten houdt of er verstuurd gaat worden, expliciet gevraagd om te bellen als er toch iets mis is, zodat ik anders naar de winkel kan gaan om ze daar te halen.
- op 15-01 om 20:45 gebeld of het wel goed gaat, krijg ik te horen dat er niet verstuurd is, omdat ik niet betaald zou hebben, na wat verder onderzoek krijg ik te horen dat betalen met paypal vertraging op levert, maar hier staat niets over op de website en bovendien moet je dan niet aanbieden dat ik voor 10 euro het bestelmoment kan kiezen op een datum die blijkbaar niet kan.
- te laat geleverd op 16-01 en order niet compleet
- op 19-01 order compleet geleverd.

Aanbeveling
Service was altijd heel goed, maar de laatste drie orders gingen mis en de helpdesk zet je met de rug tegen de muur: "we kunnen u helaas niet verder helpen, de backoffice neemt contact met u op"

Extra toelichting
Hoge cijfer van coolblue drijft naar mijn mening vooral op ervaringen uit het verleden, mijn verwachting is dat als het zo door gaat dit cijfer snel zal dalen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 20-01-2016

Hoi Johan,

Dat klinkt allemaal niet zo best. Het is uiteindelijk op 19-01 helemaal compleet geleverd? Heeft u een ordernummer voor ons? Dan kunnen wij met u meekijken.
Excuses voor al het ongemak.

Reageer

Rob 19-01-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk je product bestellen

Service
Klantenservice staat altijd voor je klaar op de meest mogelijke manieren.

Assortiment
Veel en ook op voorraad.

Aanbeveling
Nagenoeg elk product wel te bestellen en nagenoeg altijd op voorraad en de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander van thuyne 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de site is super duidelijk voor mij!

Service
de service is super en snel alleen emails kunne soms lang duren

Assortiment
jullie hebben bijna alles wat ik me kan inbeelden!

Aanbeveling
alles is gewoon super hier
en dat is niet op te slijmen ofzo ik meen dit

Extra toelichting
niet egt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc henderix 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijker kan niet

Service
snelle levering

Assortiment
groot assortiment - grote keuze

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liza 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
meer als tevreden van coolblue! goede, snelle levering & eerlijke prijzen voor de producten. ook leuk is dat er meestal een video bij is. als ik iets wil kopen check ik eerst als het beschikbaar is op coolblue of niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luc 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke website.

verschillende producten om te vergelijken.

simpel om te bestellen en te betalen+correcte aflevering.

Service
perfecte service.

Assortiment
Voldoende keuze in assortiment.
Prijs kwaliteit dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vermeire Raphael 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer eenvoudig om online te bestellen

Service
Zeer snelle en correcte levering

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brouwer 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een hele goede cervice
beter als bij BCC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny Corthouts 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik vond ogenblikkelijk wat ik nodig had.

Service
De levering was super snel. Het toestel werd voor hetzelfde geld geleverd, geplaatst en aangesloten.

Assortiment
Wat er niet is wordt gemeld. Al het andere is leverbaar.

Aanbeveling
Ik kocht via de website maar ga ervan uit dat er tussen de winkel en de webwinkel geen grote verschillen bestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Coolblue winkelen is heel vanzelfsprekend en gemakkelijk

Service
Pakketjes komen snel aan, en de hulpdienst werkt goed(dat laatste van horen spreken niet vanuit zelfkennis)

Assortiment
Ik zou graag nog iets meer artiekelen in de photography afdeling zien maar wel al een zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zo aanbevelen.

Extra toelichting
/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

coolblue 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer goed

Service
zeer tevreden

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
je kunt er voor alles terecht

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden voor de bezorging op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edo 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Artikel was snel te vinden, bestelproces verliep soepel

Service
Levertijd is keurig zoals overeengekomen, ook tijdens het bezorgen werden we ontzettend netjes op de hoogte gehouden. Retourproces weet ik niet, hoop ik ook niet nodig te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kirsten 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden op de website, zijn voorzien van vele reviews, specificaties etc.
Bestellen ging ook zeer gemakkelijk: in winkelmandje plaatsen, gegevens invullen, betalen en klaar.

Service
Zondagavond besteld, kreeg daarna direct een email met de mededeling dat het product maandag tussen 13:00 en 15:00 bezorgd zou worden. In de doos zat een kaartje met "Blue Monday, kusje erop" en een leuke persoonlijke boodschap op de achterkant. Top service!

Assortiment
Erg veel producten voor scherpe prijzen

Aanbeveling
Super service, persoonlijke berichten, creatieve verpakking, leuke kleine grapjes zoals de folder waar op staat "Leesvoer. niet opeten". Of de filmpjes waar bij wordt vermeld dat de man met de baard al bezet is. Erg professioneel, maar toch persoonlijk. Top!

Extra toelichting
Topwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dario vaona 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen

Service
Zeer snelle responss

Assortiment
Je vindt er bijna alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TD 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen is zeer eenvoudig

Service
snelle afhandeling goede service na verkoop

Assortiment
ze hebben voldoende

Aanbeveling
de prijs kan soms iets scherper

Extra toelichting
betrouwbare webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marc 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
gewenste product snel gevonden

Assortiment
ruim assortiment, goede prijs/kwaliteit in vergelijking met andere webwinkels

Aanbeveling
zie hoger
ga zeker nog bestellingen doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Helena de Jong 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel aanbod qua verscheidenheid aan artikelen.

Service
De service is heel duidelijk en uitgebreid. Zelfs op zondag wordt nu geleverd, daar was ik heel blij mee. Je krijgt mails waarin precies wordt aangegeven hoe het met je pakket gaat en je kunt je pakket volgen. Alles in duidelijke taal en video.

Assortiment
Groot assortiment, ik kan vinden wat ik zoek en voor de juiste prijs in vergelijking met andere aanbieders.

Aanbeveling
Goede klantenservice, duidelijk en divers aanbod en je wordt door mail op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilse 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is erg overzichtelijk: ik vond gelijk het product dat ik nodig had. De levering was ook super. Ik had mijn product zaterdag besteld en zondag was het product is huis.

Service
Ik had zaterdag iets besteld en het was zondag gelijk in huis. Binnen de aangegeven levertijden. Prima voor elkaar dus.

Assortiment
Ik heb gelijk het product gevonden dat ik nodig had en de winkel heeft een ruim assortiment. Ook hebben de producten een mooie eerlijke prijs.

Aanbeveling
Goede en betrouwbare winkel! Ik zou hier zeker nog iets bestellen en raad deze winkel aan iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vandt 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima, toch zou het handig zijn om te kunnen aanvinken dat soortgelijke producten ook weergegeven worden. Misschien dat er goedkopere alternatieven beschikbaar zijn.

Service
Aan huis geleverd op zondag, wat wil een mens nog meer?!

Assortiment
Alles ter beschikking. Ik heb uiteraard ook bij andere maatschappijen gekeken. Jullie hebben meer ter beschikking dan de meeste andere online-diensten.

Aanbeveling
Ik vind het wel storend dat ik op allerhande sites nu reclame tegenkom over de zaken die ik heb opgezocht. Indien ik ze aangekocht heb, wil ik niet meer geconfronteerd worden met dergelijke reclame.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jensthijs 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zit comfortabel

Service
Super snel geleverd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zeer goede winkel, alles te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Sneller en makkelijker kan het niet, zelfs op zondag wordt er geleverd

Service
Idem

Assortiment
Niks op aan te merken

Aanbeveling
Simply the best!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ineke hoving 19-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft de deur niet uit

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je vindt alles wat je zoekt heel gemakkelijk terug

Service
We hebben op zaterdagavond besteld en het op zondag ontvangen in de vroege namiddag.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid. Tot nu toe heb ik alles gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MB 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ongelooflijk,wat een keuze vanuit je luie zetel!!

Service
supersnelle afhandeling

Assortiment
Kan misschien nog iets uitgebreider

Aanbeveling
De moeite waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jobr 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima website

Service
uitstekende service

Extra toelichting
bezorging op tijd oude apparaat meegenomen installatie prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

walter 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit de luie zetel bestellen

Service
ok

Assortiment
mooi aanbod

Aanbeveling
10

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maxi 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Makkelijke site en heel snelle levering. Mijn bestelling is zeer vlot verlopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews