coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42310 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3417 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koning 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik werd telefonisch uitstekend geholpen, zonder het gevoel te hebben dat mij iets aangesmeerd werd, wat ik niet wilde hebben. Een zeer prettige benadering!

Aanbeveling
Complimenten aan Gaylan van de servicedesk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snel besteld & snel afgehandeld.
Website is ook zeer overzichtelijk.

Service
Nog geen 5 seconden na de aankoop werd ik al op de hoogte gebracht via mail met een aankoopbevestiging en nog geen twee uur later met een verzendbevestiging.
Zaterdag om 22u00 's avonds besteld, de dag erna in huis, op een ZONDAG!
TOP service!

Assortiment
Alles op één plek.
Zeer aantrekkelijke prijs!

Aanbeveling
Zeker een aanrader! Overzichtelijke website, snelle verzending, snelle afhandeling en natuurlijk een aantrekkelijke prijs!
Meer heb je niet nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Van Looy 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Tot op heden vlekkeloos! Terwijl we een bestelling plaatsten op zaterdag waren we aan het bekijken wanneer we deze zouden laten bezorgen tijdens de week. Tot onze verbazing was de levering de volgende dag zondag mogelijk, zonder toeslag! Het probleem met aanwezig zijn om het pakket te ontvangen was onmiddellijk opgelost.

Assortiment
We hebben de shop nog niet dikwijls bezocht maar wel elke keer gevonden wat we op andere niet onmiddellijk terug gevonden hebben. We vermoeden dus dat het assortiment goed zit maar hebben er niet veel ervaring bij.

Aanbeveling
Snelle correcte service alles verliep tot op heden vlekkeloos en bijgevolg hebben dus geen ervaring als het zou fout lopen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alain claeys 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Onmiddelijk het nodige gevonden

Service
Perfect

Assortiment
Zou kunnen een grotere keuze hebben

Aanbeveling
No trubels

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

I. Burlage 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Levering de volgende dag op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Perfect in time delivery!

Extra toelichting
Zelfs op zondag perfecte levering: top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dierckx Guido 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke site

Service
Heb al een bestelling geplaats en alles verliep als gepland. Was hierover zéér tevreden.

Assortiment
Assortiment is zeker uitgebreid genoeg.

Aanbeveling
Ik heb totaal geen klachten over deze webwinkel. In de toekomst ga ik Uw site zeker nog raadplegen.

Extra toelichting
Spijtig dat ik mijn laatste bestelling nog niet heb mogen ontvangen. De fout ligt niet aan Coolblue maar wel aab BPost. Zij zijn al 4 dagen met mijn zending onderweg...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patricia 15-12-2015 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vlotte service

Assortiment
Ruime keuze, alle kleuren in voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Vlotte aankoop via internet, vlotte betaling. En zeer snelle levering, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniëlle 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Product was goed te vinden en met een paar klikken aan te schaffen

Service
Binnen 12 uur in huis en bij de buren afgeleverd dus je hoeft niet thuis te blijven of nog een dag te wachten op je bestelling

Assortiment
Er was ruime keuze in het product dat ik zocht

Aanbeveling
Zoals ik hierboven al aangaf: fijne winkel, duidelijk en snel en netjes afgeleverd.

Extra toelichting
De rugtas is net zo mooi als op internet werd getoond en was snel en netjes geleverd. Ik zal in de toekomst weer gebruik maken van coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je 'juie' stoel een goed en betaalbaar product kunnen aanschaffen

Service
Razendsnelle bezorging en daarna zeer snel contact (daar kunnen veel bedrijven veel van leren) bij vragen en opmerkingen

Assortiment
Nadat het artikel was ontvangen werd pas duidelijk wat er allemaal te koop is. Voor elck wat wils

Aanbeveling
Prima winkel, uitgebreid assortiment en prima service! Wat wil een consument nog meer?

Extra toelichting
Bij de aanschaf van een laptop werd ook Office 365 besteld. Vrij snel bleek dat laatstgenoemd pakket via de werkgever ook kon worden besteld. Probleemloos afgehandeld. Grote klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle en correcte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Verstegen 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit de luie zetel. Zelfs in het weekend al 's anderendaags geleverd.

Service
Zie beoordeling bij gemak.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Zeer gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tania 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel goed

Service
super service!!!!!

Assortiment
alles te vinden

Aanbeveling
heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Debord 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is heel duidelijk en overzichtelijk.

Service
Zoals coolblue beloofd, vandaag besteld morgen in huis. En een zeer goede service na verkoop.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zie alle bovestaande antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F Jungschlager 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super. De bestelling van de WD My Passport externe harde schijf verliep zeer soepel. Bovendien was de gratis bezorging op zondag zeer goed binnen de aangegeven twee uur. De bestelbus van PostNL leek wel een CoolBlue bus met alleen CoolBlue pakketen.

Service
Aangegeven tijd tussen 14:10 en 16:10. Bezorgd om 15:20 op zondag.

Assortiment
Je kunt er bijna alles bestellen tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Veel gespecialiseerde websites.

Extra toelichting
Prettige site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeremy 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle levering, groot aanbod

Assortiment
Groot aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RashiedSOn 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Duidelijke Website. En je kan snel switchen tussen producten om vergelijkingen te maken. En de bestelproces is ook gemakkelijk.

Assortiment
Redelijke assortiment en genoeg producten om een indruk te krijgen wat er op de markt is.

Aanbeveling
Redelijke prijzen en zakelijk interface.

Extra toelichting
Graag meer kortingen en acties aanbieden aanbieden. (of duidelijker)

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Mortier Nadia 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eerste maal in webwinkel gekocht en heel goed meegevallen

Service
Alles is verlopen zoals jullie vermelden

Assortiment
Heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Zeer handig ruime keuze en goed voor onervaren pc shoppers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen lange wachttijden aan de telefoon en meedenkende klantenservice

Service
Zeer snelle levering, zaterdagavond besteld en maandag in huis, terwijl 2 concurrenten dezelfde diepvrieskast pas over enkele weken konden leveren.

Assortiment
Meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Onze eerste bestelling bij Coolbleu en zeker niet de laatste.
Wij waren ook zeer tevreden over het transportbedrijf Dinamiq Logistics, welke de goederen uitlevert. Je wordt de hele dag via sms op de hoogte gehouden van het moment van uitleveren.

Extra toelichting
Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edy 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel overzichtelijk

Service
Super snelle levering zaterdagavond besteld en zondag nog voor de middag in huis ....dat is service in mijn ogen 😊

Assortiment
Heel veel keuze alleen jammer dat jullie ook geen kledij en beautyproducten doen.zou leuk zijn morgen feestje ...niks om aan te doen en nog vlug iets bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gevonden wat ik zocht

Service
Zoals beloofd op zondag geleverd

Assortiment
Ik had keuzes

Aanbeveling
Alles tegen een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Achmed 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was makkelijk te doen koste weinig tijd en geen kleine lettertjes

Service
Perfect keurig afgeleverd en behandeld geen foutjes perfect op datum geen extra kosten

Aanbeveling
Er is altijd ruimte voor verbetering :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cor 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heerlijk overzichtelijk en makkelijk zoeken

Service
geen

Assortiment
ruim aanbod met goeie prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marcello 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk product gevonden met handig keuze menu

Service
zaterdag besteld en zondag in huis!

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
alles klopte, prima service tegen scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlot gevonden wat ik zocht, mogelijkheid tot vergelijken, recensies nuttig.

Service
Bezorgd op afgesproken dag en tijd.

Assortiment
Grote keus in wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tina 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestelling is makkelijk te plaatsen.

Service
Er staat op zondag besteld, maandag bezorgd, maar dat was helaas niet zo.
Zag wel dat Coolblue de order op zondag aan postnl had aangeleverd, dus daar zal de vertraging wel zitten.

Assortiment
Prima keuzes.

Aanbeveling
Via de webshope is alles prima verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bastian 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Aankoop volgende dag in huis zelfs op zondag top!

Service
Als er problemen zijn word je uitstekent geholpen en komen ze met een goeie passelijke oplossing.

Assortiment
Ruime keuze aan producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kiezen met alle internet info in een muisklik, heel wat beter dan in een toonzaal. Nadeel : je kan het object niet zien

Service
geen idee wat beter zou kunnen, dit is overdacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedro 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed overzichtelijk

Assortiment
Goed assortiment met voldoende spullen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dick 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis op je gemak bestellen. De volgende dag al in huis, zelfs op zondag!

Service
De levertijd is goed nagekomen, met de overige service heb ik nog geen ervaring

Aanbeveling
Puur voor de snelle levering, niet moeilijk doen over terug gestuurde artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

youri 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kiezen en bestellen vanuit je luie zetel

Service
wordt zelfs de zondag verstuurd

Assortiment
zeer veel keuze

Aanbeveling
veel keuze, goede prijs, snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SW 15-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Makkelijk en snel

Service
Prima

Assortiment
Naar 1 product gezocht en besteld.

Aanbeveling
Makkelijk en snel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

57Rob 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en overzichtelijk.
Genoemde prijs is incl. alles.

Service
Niet moeilijk over ruilingen en defecten

Assortiment
Ruim assortiment met reviews

Aanbeveling
Volgende dag bezorgd (zelfs op zondag)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de producten zijn eenvoudig te vinden makelijk af te rekenen

Service
snelle leverantie

Assortiment
enorme assortiment

Aanbeveling
voor elk wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koalapandakoala 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen is ontzettend gemakkelijk, geen account nodig.
Zelf betaal ik altijd via iDeal, dus dat is ook geen probleem. Andere betaalmethodes kan ik niet beoordelen.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Ook ontzettend gemakkelijk betreffende last-minute cadeautjes, wat bij mij nogal vaak voorkomt. ;)

Service
Zoals ik hierboven al aangaf, qua levering heerlijk snel en goed.
Mijn laatste product liet wat te wensen over aan kwaliteit, maar dit is de schuld van de fabrikant geweest. Na een mailtje kon ik deze zonder slag of stoot omruilen of, als ik dat liever wilde, mijn geld teruggestort krijgen. Snel en behulpzaam.
Wat betreft prijs-kwaliteitverhouding is Coolblue gemiddeld. Niet schandalig duur, ook niet ongelooflijk goedkoop.

Assortiment
Ten opzichte van de hele bekende groothandels zoals bijvoorbeeld bol is het assortiment iets aan de kleinere kant. Desalniettemin weet ik zeker dat als je naar iets op zoek bent, Coolblue het kan leveren. Bovendien ben ik qua service en toch ook producten tevredener over Coolblue dan bol Massaal is ook niet alles.

Aanbeveling
Geen motivatie nodig lijkt me. Geen twijfel bij mij dat dit de prettigste en ook beste winkel is waar ik tot nu toe langs ben gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yeun Wing 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alles werkt naar behoren geen verplichte login, website goed te navigeren

Assortiment
veel assortiment aanwezig, goede producten met veel beoordelingen van derde partij zoals hardware.info en zelfs gebruikers.

Aanbeveling
Op zich was de service zeer goed. al versta service onder persoonlijk advies en hulp bij een eventueel aankoop. heb geen gebruik gemaakt van telefonisch contact sinds ik wist wat ik wou hebben. Gezien de mogelijkheden van de cool blue website en echte winkels is dit een goed en betrouwbaar winkel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rob van Denzen 15-12-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een prettige ruime winkel, voldoende kundige medewerkers die je een goed advies geven.

Service
Niet goed geld terug garantie wordt altijd door de medewerkers verteld, denken mee over de eventuele aankoop en geven een onderbouwd advies.

Assortiment
Eigenlijk kan je er voor nagenoeg alle elektronica en bijbehorende accessoires terecht

Aanbeveling
Een prettige ruime winkel, nauwelijks wachttijden die extreem zijn, gezellige zitje met koffieautomaat.

Extra toelichting
Check voor al je elektronische aankopen altijd of Coolblue het kan leveren, ook al zijn ze niet altijd de goedkoopste (overigens scheelt het nauwelijks) de prima service wint.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig en duidelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Een referentie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T van Vliet 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zondag bezorgen!

Service
zondag bezorgen!

Assortiment
bijna alles en voor een mooie prijs. ;-)

Aanbeveling
goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André Jacobs 15-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Geen dagen wachten, geleverd binnen de 24 uur, zelfs 's zondags.

Service
Had uitleg gevraagd over Olympus verrekijker via de website maar geen antwoord gekregen.

Assortiment
Artikelen gevonden die ik zocht, geen probleem.

Aanbeveling
Vlotte verhandeling, heb daarna wel een online shop gevonden (Amazone.de) die 20% goedkoper was voor hetzelfde artikel.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Imke 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gelijk afleverdatum/tijd kiezen zou fijner zijn, maar ik begrijp dat dit meer te maken heeft met de postbezorging dan met de winkel zelf

Service
Alles ging netjes in 1x goed, ik werd overal (wat betreft verzending) van op de hoogte gehouden. Dus ik weet niets van de service als iets fout gaat, maar eerlijk.. Het is pas service als je dat stukje service niet hoeft leren kennen.

Assortiment
Ik heb alleen op rugzakken gezocht (daypacks), hierin was de keuze ruim!

Aanbeveling
Goede service, net opgezette webshop, snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thea van den Heuvel 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Super simpel

Service
Zelfs op Zondag geleverd

Aanbeveling
Keus genoeg en fijn al die reviews

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frea 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site
je vindt snel wat je zoekt

Service
super snelle levering
goede communicatie ( via mail ) met de klant over tijdstip van de levering

Assortiment
zeer ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno Joey 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kom heel snel mijn product vinden, in dit geval mijn hoesje voor de Windows Phone Lumia 640. En alles ging vlot en snel. Ik had mijn telefoon binnen 5 minuten besteld en de volgende dag kwam ie al aan. Zelfs op zondag!

Service
Ik heb nog geen klacht gehad over Coolblue maar het leverproces ging supersnel.

Assortiment
Het assortiment is heel erg uitgebreid en zelfs nog voor een geweldige prijs.

Aanbeveling
Een dikke 10. Het is een heel goeie winkel met veel producten voor de juiste prijs. En jullie bezorgen de volgende dag, zelfs op zondag!

Extra toelichting
Ik wil alleen nog zeggen dat de service erg goed is en altijd perfect geleverd word wanneer je maar wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MiloNicolas 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het vinden van een product verloopt vlot dankzij de vele zoektermen en filters die je kan gebruiken.

Service
Zaterdagavond omstreeks 20uur bestelt en zondag om 11 uur was het pakketje al bij mij thuis

Assortiment
De flipcover voor mij huawei G8 werkt prima. Spijtig dat er op de site geen screen protector in glas is voor dit model.

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijk, vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wietse 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen en voldoende duidelijkheid!

Service
Top shop, snelle service en zelfs op zondag bezorgen! Echt een aanrader !

Assortiment
Het assortiment is ongelofelijk groot hierdoor kon werd de keuze toch wel iets moeilijker .

Aanbeveling
Een snelle service en een groot assortiment, ik zou hier snel nog wat kopen!

Extra toelichting
Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjiphuysmans 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestellen op de website verliep zeer vlot. Eéns we in de winkel waren, stond het product al klaar. Zeer gemakkelijk dus!

Service
De winkelbediende was zeer vriendelijk. Ik heb het product 's middags besteld en we konden direct daarna m'n product afhalen.

Assortiment
Ik wou ook graag een hoesje bij mijn iPad bestellen, dit was wel mogelijk, maar er was niet zoveel keuze. Voor andere artikelen vind ik meestal wel iets naar mijn zin.

Aanbeveling
Zeer gemakkelijk, wat mij zeker beviel was de snelle service.

Extra toelichting
Dankjewel op mijn product zo snel te behandelen. Volgende keer bestel ik zeker terug bij jullie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johnny 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk besteld en heel snel geleverd! Super

Service
Perfecte service.. Leveren zelfs op zondag!

Assortiment
Bijna alles te vinden op de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede informatie, duidelijke en snelle website

Service
Onvoorstelbaar snl geleverd

Assortiment
Alle belangrijke merken aanwezig en goede vergelijkingsmogelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews