coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42718 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1695 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

WouterS 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzicht en heldere info

Service
top! ook de vele video's zijn erg handig

Assortiment
er is veel te shoppen, natuurlijk zijn er nog meer merken en producten die niet in het assortiment voorkomen, maar de meeste spullen zijn er te vinden

Extra toelichting
bijzonder snelle en correcte afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

diana 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online kunnen bestellen en zo'n assortiment kunnen bekijken zonder je te hoeven verplaatsen is schitterend

Service
vandaag besteld, morgen geleverd : sneller kan niet!

Assortiment
zie 1 : compleet!

Aanbeveling
de beste ervaring met on -line shoppen tot nu toe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liz Kremers 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. dat is prettig en schept vertrouwen

Extra toelichting
Je wordt goed op de hoogte gesteld van je bestelling en deze is ook snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emiel 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Netjes en correct afgeleverd

Service
Levering op zondag is niet toegekomen,wel een dag later...

Assortiment
Prijs-kwalitijd zeer goed

Aanbeveling
Snelle aanvraagbediening

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Casper 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede selectiemogelijkheden. Slechts enkele muisklikken nodig om tot een keuze te komen en af te rekenen.

Service
De volgende dag aan huis. Duidelijk tijdvenster aangegeven.

Assortiment
Meer dan genoeg keus uit veel verschillende merken

Aanbeveling
Makkelijk, overzichtelijk en goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige site om de juiste keuze te kunnen maken

Aanbeveling
Zeer snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieketijn 14-12-2015 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig kiezen

Service
Vlotte afhandeling

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Prijs kwaliteit kan het net iets beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Milo 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super simpel om de gewenste producten te vinden en deze te bestellen.

Service
Nog geen service nodig gehad, hoewel de communicatie rondom bestellingen erg leuk is, helder en accuraat.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb is beschikbaar bij Coolblue.

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanraden om hier te bestellen. De hele aankoop is een leuk proces. Het feit dat het assortiment uitgebreid is kan wat rommelig overkomen. Coolblue is er in geslaagd om dit zeer gestructureerd neer te zetten. Verder staat er een enorme berg informatie over de producten. Ook dit is makkelijk gestructureerd en begrijpbaar voor iedereen. Je wordt goed op de hoogte gehouden na de bestelling met leuke mailtjes en achteraf krijg je nog een mailtje met additionele producten, gegoten in een leuk jasje

Extra toelichting
Zeer goede webshop waar ik in de toekomst mijn producten ga bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Benjamin Moens 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke omschrijvingen en voldoende beoordelingen

Service
volgende dag geleverd. Wauw!

Assortiment
genoeg keuze.

Aanbeveling
snelle leveringen een plezier om bij Cool blue te winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marleen 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online duidelijk product te vinden, zijn ook goed telefonisch bereikbaar. Volgende dag packet bezorgd.

Service
met een vraag telefonisch gelijk een antwoord, personeel weet waar ze over praten

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
ik zou zeker nog een keer hier bestellen!

Extra toelichting
Ik was erg nieuwsgierig of de stoel ook in een coolblue doos zou worden verzonden. Helaas was dit niet het geval. Hierdoor kan ik niet creatief met de doos kans maken op de prijs. Hierover gebeld, en samen gezocht naar oplossing. Volgende keer gewoon kleiner product bestellen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lien 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer makkelijk om door de verschillende categorieën te surfen

Service
Snelle levering en afhandeling, zoals afgesproken dag erna geleverd

Assortiment
Voldoende ruim assortiment, voor elk wat wils

Aanbeveling
Scherpe prijzen, snelle levering, ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DannyD 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De webshop is super makkelijk opgezet.
De classificatie bij het kiezen van producten maakt het overzichtelijk en makkelijk.

Service
Er is een duidelijke communicatie over het verloop van je bestelling.

Assortiment
Eender waar of welke producten je zoekt in 90% van de keuzes komt je uit bij Coolblue.

Aanbeveling
Ik heb al verschillende aankopen gedaan en kreeg steeds een goede en betrouwbare service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk te vinden wat ik zocht

Service
Zaterdag besteld, zondag geleverd

Assortiment
zoveel, keuze in overvloed

Aanbeveling
gemakellijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede zoekfuncties

Service
Snelle seevice

Assortiment
Breed assortiment in diverse prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gino 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is online. Je hebt alle tijd om te bestellen.

Service
Is er een probleem. Daar word je snel geholpen en gehoord. via gsm mail en andere diensten.

Assortiment
Moet maar eens kijken op hun website. Beetje van alles.

Aanbeveling
Goede service voor en na koop.
Levering is ook snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gunther 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk om je zaken te vinden

Service
op 1 dag had ik wat ik besteld had

Assortiment
je vind er bijna alles

Aanbeveling
je vind er bijna alles terug en het grote voordeel is ook dat je het na 1 dag al in huis hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en bijna alles op voorraad
Veel betalingsmogelijkheden

Service
Supersnelle en gratis levering

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de webshop.
Ik heb telkens het gekozen artikel de volgende dag ontvangen zelfs op zaterdag of zondag
Ook terugzenden is geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Renée 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed en overzichtelijk.

Service
Persoonlijk, aandacht en verzorgd.
Vooral de kaart na de volledige afwikkeling was attent.

Assortiment
Genoeg aanbod.

Aanbeveling
Service, gemak, vriendelijke medewerkers.

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ritadeboer 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk zoeken

Service
zaterdagavond bestellen ,zondagmiddag bezorgd, helemaal geweldig

Assortiment
goede sortering

Aanbeveling
gewoon alles goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.L.67 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon kijken, vergelijken en als je je keuze hebt gemaakt.. bestellen. En tot nu toe steeds volgende dag in huis. TOP

Aanbeveling
Gewoon nog nooit iets te klagen gehad. Heb je een vraag/probleem... altijd vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noucha 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snel gevonden wat ik zocht = overzichtelijke website en indeling

Service
Zeer snelle afhandeling van de bestelling alsook de levering.Levering kunnen volgen is positief!

Assortiment
Groot assortiment , met alle bekende en goede merken !

Aanbeveling
De betere webwinkel ! Dit op alle gebied : TOP

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mister Polaroid 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk kiezen en betalen.

Service
Altijd zeer goede service, zoals beloofd.

Assortiment
Je vindt in 9 gevallen van de 10 meteen wat je nodig hebt en het is op voorraad.

Aanbeveling
Gewoon top!

Extra toelichting
Ik ben grote fan van Coolblue en hoop binnenkort een Nexus 6P te kunnen bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website

Service
Correct, ook bij klachten

Aanbeveling
Geen dozenschuiver, maar een complete winkel die voldoet aan de maatstaven van deze tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cool blue 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik vind de snelheid en correcte aflevering zeer goed geregeld

Extra toelichting
Weinig alles was perfect geregeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henrie 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vergelijken met ruime product informatie

Service
Goede en tijdige terugkoppeling m.b.t. de status van de order

Assortiment
Heel ruim en veelzijdig

Aanbeveling
Fijne shop met een uistekende service, goede prijzen en een overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site spreekt voor zich.

Service
Vlotte levering en direct een link om je bestelling vanaf je bestel moment te volgen.

Assortiment
Veel in huis.

Aanbeveling
Ze doen gewoon wat ze zeggen, en ze zijn echt grappig.

Extra toelichting
Niet verder zieken, gewoon bestellen, dan ervaar je het zelf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bömke 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
S'avonds besteld en meteen volgende dag binnen

Service
Bij problemen of klachten super geregeld

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Supersnel vriendelijk
Service geweldig!

Extra toelichting
Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Op zich zeer tevreden. Snelle bezorging. Echter, ondanks dat ik speciaal een briefje op de deur had gehangen met het verzoek aan de bezorger het pakket bij de buren af te leveren bij geen gehoor, heeft deze het toch weer meegenomen, dat is jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Running Blind 13-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Alles overzichtelijk snel opgestuurd ook in deze druke periode

Service
Alles prima

Assortiment
Zeer tevreden

Extra toelichting
Ik zal zeker weer klant zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Woudstra 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke pagina's en eenvoudige stappen om tebestellen en betalen

Service
Geweldig dat je op zondag besteld en maandag is het in huis.

Aanbeveling
Overzichtelijke site, handige revieuws en snelle levering. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk beschreven.alles wijst zich vanzelf.

Service
Ik ga even af op de super snelle levering.s avonds om 22.30 besteld ,de volgende dag om 11.30 in huis

Assortiment
Er is van alles wat...ik heb nog niets gemist..tot nu toe

Aanbeveling
Deze zaak sprak mij gelijk aan..en dat blijkt dan ook wel weer door dat zij ook aan alle akties meedoen...super

Extra toelichting
Mooie site..snelle levering..dus hier ga ik nog meer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blauwvleugel1 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede en ruime sortering.
keus te over

Service
zoals afgesproken op de juiste tijd geleverd

Assortiment
zoals gezegd ,keus te over

Aanbeveling
het is duidelijk zoeken voor wat je wilt kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nino 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk besteld

Service
zo besteld volgende dag in huis

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke catalogus

Service
Snelle respons

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
De verzending en betaling liep zeer vlot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie van Schenkhof 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het gezochte product was niet moeilijk te vinden!

Service
's avonds om 23.20 uur bestelt; nog geen 12 uur later had ik het in mijn bezit!

Assortiment
Heb verder niet gezocht in jullie assortiment: ik vond vrijwel direct hetgeen ik naar opzoek was!

Aanbeveling
Snelle levering, netjes verpakt, compleet: War wil een klant nog meer?

Extra toelichting
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Brié Astrid 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Nooit geweest, maar zal hetzelfde zijn.

Service
Heel tevreden, behulpzaam indien m'n een probleem heeft bij de betaling. Klantvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemie 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie zetel gekozen, vergeleken en besteld. Zelf gekozen voor levering in Lochristi omdat we daar moesten passeren en een woordje uitleg wilden vragen. Volgende dag was bestelling al klaar, hebben we afgehaald en werden we te woord gestaan door een vriendelijke en professionele verkoper.

Service
Perfecte levering, goede service in de winkel, vlotte nalevering per post

Aanbeveling
Voorlopig (eerste ervaring met Cool Blue) kan ik niets opmerken en ben ik een tevreden klant die Cool Blue zeker zou aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fons 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk.

Service
geen problemen gehad.

Assortiment
goede website - gemakkelijk en efficient om producten te vergelijken

Aanbeveling
Schoolvoorbeeld van hoe het moet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk De Backer 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestel vanuit je luie zetel uit de uitgebreide catalogus en....de volgende dag komt de postbode langs met je bestelling! Goed en stevig verpakt, zonder extra leveringskost en evt onder gratis retour!

Assortiment
Mijn bestelling betrof een ssd sata disk, zocht tevergeefs naar een ata/ide schijf (ssd)....

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J M 13-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
goed

Service
goed

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Na aankoop de artikelen ergens anders goedkoper gevonden :-(

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon heel makkelijk vinden wat ik zocht.

Service
Binnen 1 dag geleverd!

Assortiment
Tot nubtoe nog niks niet gevonden.

Aanbeveling
Groot assortiment en bijzonder snelle afwikkeling van de bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mohammed Yacoubi 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk.

Service
Supersnel.

Assortiment
Veel keuzes.

Aanbeveling
Zeer handig.

Extra toelichting
Coolblue is the best 😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timothy 13-12-2015 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ticket en eventjes een koffie...

Service
breidwillig luisteren en handelen...

Assortiment
ruim

Aanbeveling
ruim assortiment, keuze, advies en snelle levering

Extra toelichting
levering: snel, correct zoals beloofd...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
snel besteld, overzichtelijke site

Service
directe levering

Assortiment
ruim voldoende assortiment

Aanbeveling
snelle levering, goede kwaliteit-prijsverhouding

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Cynthia 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke web pagina en telefonisch krijg je super goede adviezen en er word de tijd voor je genomen.

Service
Telefonisch word je prima geadviseerd

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Voor al het bovengenoemde en ze zijn naar mijn mening super klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 13-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Website is overzichtelijk, de mogelijkheid om te filteren is erg goed. Zo kan ik precies vinden wat ik zoek.

Service
Het pakket is netjes de volgende dag geleverd. Ook een zeer groot pluspunt is het bestellen voor 23:59, volgende dag geleverd.

Assortiment
Ik wist precies wat ik zocht en zodoende ben ik bij Coolblue terecht gekomen. De prijs was gelijk aan de prijs van de concurrent (MediaMarkt). Toch heb ik besloten om Coolblue het voordeel van de twijfel te geven.

Aanbeveling
Ondanks dat ik zeer tevreden ben over mijn laatste bestelling, vind ik het nog steeds jammer dat ik bij mijn eerste bestelling een defect product had ontvangen.

Hier kan Coolblue natuurlijk niets aan doen. De oplossing die ik graag had gezien, was dat het alternatief voor de zelfde prijs geleverd kon worden als bij de concurrent. (Coolblue ± €63,- Wehkamp €43,-)

Desondanks zal ik zeker nog een keer bij Coolblue bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rob 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen met diverse bezorg en afhaalmogelijkheden

Service
Had een vraag over de bestelling die binnen enkelel uren werd beantwoord

Assortiment
Kan natuurlijk niet alles overzien, maar ziet er zeer compleet uit.

Aanbeveling
Een zeer prettige ervaring. Hou van de "tone of voice" van Coolblue bij beschrijving van de shop en de voorwaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Schlimbach 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig bestelproces, geen onduidelijkheden

Service
Op donderdagavond is levering op afspraak gratis, netjes op de afgesproken tijd geleverd!

Assortiment
Groot assortiment, ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan vd Boon 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super duidelijke webshop en alles makkelijk te vinden

Service
perfect!

Assortiment
Ruime keuze! Er is voor elk budget iets te vinden

Aanbeveling
Geen problemen gehad! Snelle levering in combi met een duidelijke webshop is voor mij voldoende om deze winkel aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te installeren makkelijk in gebruik,top

Service
Vlotte levering

Aanbeveling
Altijd correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews