coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monsieur Le Blanc 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Tot 11 uur bestellen. Om 22:45 besteld en volgende dag om 8:45 binnen. Dat is nog eens snel.

Aanbeveling
Het was in andere webshops goedkoper, maar met sinterklaas in het vooruitzicht heb ik voor snelle levertijd gekozen. Daar heb ik waarschijnlijk dan ook betaald.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Pweggie 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk,duidelijk,nauwkeurig

Service
's Avonds besteld de volgende morgen in huis.bestelling goed te volgen

Assortiment
Keuze te over

Aanbeveling
Prettig,vakbekwaam, geen gedoe,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb zeer vlot mijn keuze kunnen vinden en bestellen

Service
Ben aangenaam verrast over de afhandeling die in het weekend plaats vond.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Van keuze maken tot levering incl. Tot in de puntjes netjes afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DevadderD 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lay-out van de site is zeer duidelijk en de site zelf werkt vlot. Dit geldt eveneens voor de betaling.

Service
Vrij laat op de avond besteld en zoals op de site weergegeven nog de volgende dag aan huis geleverd. Zonder schade aan het product.

Assortiment
Ruim aanbod, altijd goed weergegeven over welk product het gaat in de afbeeldingen.

Aanbeveling
Ik raad deze winkel vooral aan voor de exceptioneel snelle levering. Ook het assortiment is aantrekkelijk.

Extra toelichting
Nieuwe nummer 1 webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mirjam 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk en werkt prettig. Ik bestelde iets op zaterdag en kreeg het zelfs op zondag geleverd. Helemaal top.

Service
Gewoon top!

Assortiment
Uitgebreid, verschillende prijsklasse en merken.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snelle levering, klantgericht/klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dae 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De catagorieen zijn fijn verdeeld en de zoekmachine werkt prima

Service
Eerder wel eens een defecte hoofd telefoon gehad, en binnen no time vervangen met een nieuwe.

Assortiment
Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar.

Aanbeveling
Nooit problem gehad, alles staat netjes weer gegeven. En vandaag besteld is ook écht morgen in huis!

Extra toelichting
Bol.com en dixons eat your heart out

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tervreden klant 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Geen zever, zeker van een goede service

Service
Zelfs op zondag!! Ookal is het wat absurd zeker een zaligeservice.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jorvve 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kon het bij de Albert Heijn laten bezorgen, wat voor mij perfect uit kwam omdat ik dan niet zelf met het pakket hoefde te zeulen.

Service
Het voorgaande was gratis!

Assortiment
ze hebben veel, maar ook veel niet in het assortiment.

Aanbeveling
goede makkelijke service, je wordt op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Assortiment kan meer uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Belastingcontroleur 08-12-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed gelegen, ruime openingsuren, behulpzaam personeel

Service
behulpzaam personeel

Assortiment
Toch vrij ruim assortiment, maar geen enkele winkel heeft echt alles in het assortiment. Ik ben al heel blij als ze hebben wat ik zoek.

Aanbeveling
Zeer nette winkel, behulpzaam personeel, ruime openingsuren, goed gelegen, parking voor de deur, gewoon heel handig en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maaike 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk en de bezorging snel.

Service
Je wordt per sms op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
Ik was op zoek naar een in-ear hoofdtelefoon. Ik vond veel verschillende opties en kon gemakkelijk kiezen door de helder informatie.

Aanbeveling
Ik vind dat Coolblue een goed assortiment heeft een een geweldige service! De prijs is ook goed. En de winkel heeft gratis verzenden en retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoals altijd: vlotte website met goede opvolging

Service
Voor mij toch een van de beste online webshops

Assortiment
soms iets beperkt aanbod, maar meestal vind ik wat ik zoek

Aanbeveling
Ik geef niet vaak een 10, maar bij coolblue kan ik niet anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter H 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Als je een vraag over een produkt hebt krijg je een normaal persoonlijk antwoord, niet zo'n stukje uit een gebruiksaanwijzing geknipt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swen 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
alles top.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Onbekend 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Wat een feestje om hier te winkelen, overzichtelijk, en goed georganiseerd

Assortiment
Mijn eerste ervaring met collaboreren maar zeker niet mijn laatste

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Ik heb echt een top klantbeleving gekregen en deze met een smile ontvangen. Mijn complimenten jullie verdienen echt een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmée 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Coolblue wat doe je nu

Service
bezorgen op zondag dat is super dude!

Assortiment
zoveel coole spullen je weet niet waar je kijken moet

Aanbeveling
dat is pas cool bij coolbue

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan en blijf vernieuwend en fris!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer goede zoekfunctie, mogelijkheid tot bestellen zonder account, combinatiepakketten

Service
Levering op zondag, uitgebreide productomschrijvingen

Assortiment
Er zijn weinig webwinkels met een aanbod zo groot als dat van Cooblue

Aanbeveling
Heel eenvoudige bestelprocedure, veilig, snel…

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Correcte levering op zondag!

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed en makkekijk zoeken

Service
Geen verzendkosten

Assortiment
Veel keuze...

Aanbeveling
Zondag levering de volgende dag al...

Extra toelichting
Timing levering was wat ruim tussen 12 en 20...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Keijsers 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk in te navigeren.

Service
Snelle levering en goed traceerbaar. Levering was op zondag, perfect!

Assortiment
Ongekend veel keuze op gebied van alle producten.

Aanbeveling
Goedkoop, gratis verzendkosten, supersnelle levering.

Extra toelichting
Bij deze winkel al verscheidene artikelen gekocht, altijd goede levering en goede service gehad en natuurlijk een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede website

Service
zelfs op zondag bezorgen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ppo 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
klik en het is besteld. de producten komen in een zeer groot aanbod zo dat je genoeg keuze hebt

Service
op zondag geleverd zonder extra kost!!

Assortiment
zeer ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ppo 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
klik en het is besteld. de producten komen in een zeer groot aanbod zo dat je genoeg keuze hebt

Service
op zondag geleverd zonder extra kost!!

Assortiment
zeer ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten makkelijk terug te vinden op de website

Service
Goed contact gehouden over de status van de reparatie

Assortiment
Alles leverbaar

Aanbeveling
Per telefoon en email zeer vriendelijk en behulpzaam.

Extra toelichting
Geweldig houden zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoekopdracht in google en Coolblue popt meteen op. Klik en bestel. Een kind doet de was!

Service
Dat is 'm dus. Op zondag laten bezorgen. En die bezorgers van PostNL. Toppers zijn het!!

Assortiment
Ik kan niet verzinnen wat ze niet verkopen daar bij Coolblue. Oh ja toch. Die Citroën Cactus waarin ik rij die is nog niet bij Coolblue te koop. Maar wie weet in de toekomst!

Aanbeveling
Na zo'n beoordeling / review kan het niet anders. Een dikke 10

Extra toelichting
Ik zou niet weten wat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jürgen 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website.
De reviews geven u een concreet beeld van wat u van het product mag verwachten.

Service
Levering zoals vooropgesteld (op zondag). TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles zeer snel terug te vinden

Service
Perfect.
Op facebook mijn vraag gesteld en na 20 minuten een antwoord!!!

Extra toelichting
Neen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mir 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen ging soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang na het bestellen. Pakje was in orde & netjes op tijd. Vermakelijke onzin als 'we helpen je de wachttijd doorkomen' kon me ook wel bekoren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Temel 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Ik zelf heb nooit zo iets gezien echt leuk dat je je bestelling kunt volgen alle stappen kunt zien wat het onderziet.

Assortiment
Veel keuzes !

Aanbeveling
Snelle bezorging , goekoop , makkelijk ,...

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over deze webstore!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed te vinden wat ik nodig had.

Service
op zondag bezorg en mooi op tijd ,was erg verrast daar over.

Assortiment
ja kon het goed vinden.

Aanbeveling
snelle servies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alci 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles wijst voor zich.

Service
Voor middernacht besteld volgende dag in huis... top service erg fijn.

Assortiment
Veel keus... voor ieder wat wils

Aanbeveling
Dikke 8 verdient beste prijs fijne kortingen goede en snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rene 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 08-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,7

Service
Koerier te laat en vervolgens niet bereid oude koelkast mee te nemen hoewel dat was afgesproken.

Extra toelichting
Service etcetera prima maar koerier aan wie is uitbesteed niet.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 08-12-2015

Hey Marc, erg vervelend om te lezen dat de levering niet is gelopen zoals je van ons mag verwachten. We kijken graag even met je mee, heb je een ordernummer voor ons?

Reageer

roy 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bestellen via de internet site.
makkelijk te bereiken via mail,telefoon,Facebook

Service
Helaas was mijn bestelling vertraagt, door een Cyberaanval bij de vervoerder. Cool blue deed er alles aan om het pakketje zo snel mogelijk te bezorgen.Ik heb netjes de 10,- euro weer terug gekregen wat ik daar voor extra had betaald om het pakketje de zelfde dag nog binnen zou hebben

Assortiment
Veel artikelen op voorraad.

Aanbeveling
Fantastische winkel echt een aanrader!!!

Extra toelichting
Bedankt Cool blue voor de service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Klein 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op Coolblue kan je heel makkelijk vinden waar je naar op zoek bent, alles wijst zichzelf. Vaak hebben ze ook nog de voordeligste deal.

Service
Met name het contact over de bestelling, de levering en de aanlevering van het produkt mag zeer goed worden genoemd, de koeriersdienst die Coolblue gebruikt is in mijn ogen de beste die je kan hebben, niks is teveel, hulp bij het uitladen en uitpakken, verpakking kon meteen mee, ideaal en zeer vriendelijk.

Assortiment
Wat je ook zoekt, Coolblue heeft het vast wel.

Aanbeveling
Een hele prettige winkel om te shoppen, meestal de voordeligste, maar zeker degene met de beste service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
als je bij het vakje zoeken ingeeft wat je hebben wil, kom je zonder problemen daar waar je wezen moet.

Service
keer telefoon hoes gehad die na drie dagen al barsten vertoonde, had coolblue nog aan de lijn toen kreeg ik al een mail dat de nieuwe gratis onderweg was.kan het nog beter ? denk het niet.

Assortiment
keuze is heel divers dus van sommige producten kan je wel eens iets niet hebben

Aanbeveling
ze doen wat er belooft word,en service is ongekend. een dikke aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Teuntje 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's avonds besteld en toch nog op tijd een kadootje voor de Sint op zondag.
Super makkelijk.

Assortiment
heel veel keus en met een scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique Geybels 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten op een overzichtelijke manier aangeboden. De bestel-site werkt uitstekend dus in een wip heb je doorgegeven wat je nodig hebt.

Service
Zaterdag besteld, zondag geleverd. Als dat geen goeie service is dan weet ik het ook niet ! Bravo !

Assortiment
Heb nog niet echt alles bekeken maar in het gamma dat mij interesseerde was er een ruim aanbod.

Aanbeveling
Alles zo vlekkeloos verlopen dat ik de volgende keer niet zal aarzelen de online shop opnieuw te bezoeken.

Extra toelichting
Mijn bestelling is een cadeau, dus het moet nog in de smaak van de ontvanger vallen natuurlijk. Indien dat niet zo is, wil ik deze set inruilen voor een gelijkaardig product, maar in een licht verschillende uitvoering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mari 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen gaat zonder poespas.

Service
Levering verloopt super vlot en snel.

Assortiment
Er is veel (maar niet alles natuurlijk...)

Aanbeveling
Ik zou hier nog wel een keertje kopen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CB 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel vinden waar ik naar op zoek was

Service
Levertijd werd voor 100% nagekomen.

Assortiment
Prijs was gunstiger dan bij anderen

Aanbeveling
Zeer goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lizzy 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Superhandig website met veel keuze en veel informatie, bestellen is zo gedaan (ook gevaarlijk ;-)

Service
Zeer klantvriendelijk en klanttevredenheid staat hoog

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Ik ben voornemens om alleen nog maar hier te kopen. Producten zijn niet duurder dan elders en er wordt snel geleverd en als er wat is wordt het altijd netjes en snel opgelost

Extra toelichting
Blij dat ik ze (eindelijk) ontdekt heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cuyx peter 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie zetel een perfect overzicht

Service
Alles naar wens verlopen, correcte levering enz.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bultinck Patricia 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft niet buiten te gaan,en heb toch de nodige info

Service
Gisteren besteld, morgen geleverd.

Assortiment
Voldoende artikelen, en ruim gamma.

Aanbeveling
Gewoon super handig

Extra toelichting
Ik koop enkel via de web scop,en die voldoet ruim aan mijn eisen,en ik ben wel een moeilijk persoontje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MD 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website. makkelijk te bestellen

Service
zaterdag besteld, zondag in huis!!

Assortiment
Had de beste prijs in vergelijking met andere winkels

Aanbeveling
super makkelijk, super snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jenneken van amersvoort 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is gemakkelijk en niet te ingewikkeld

Service
Prima service

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Prima om te winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 08-12-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Een nummertje nemen en snel bediend worden,wat moet een mens meer hebben.

Service
vriendelijke ,behulpzame verkoper!

Aanbeveling
Via de site kun je alles gemakkelijk opzoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de Vries Pijlman 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk te vinden

Service
Het kan niet beter, voorraad, bestellen, email ontvangen met bestelling en trackingcode. Volgende dag in huis, kortom alles wat is beloofd gebeurd ook.

Assortiment
duidelijkheid

Aanbeveling
Prima zaak, goede prijs.

Extra toelichting
Dit blijft zeker mijn winkel voor volgende bestellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tania 08-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
product werd erg snel geleverd

Service
idem. Ook goede en duidelijke omschrijving van het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gunther 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk en snel bestellen

Service
had verkeerde gegevens ingegeven en via de telefoon is dit onmiddellijk in orde gebracht

Assortiment
niet te evenaren

Aanbeveling
ik kan her geen enkele negative beoordeling geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews