coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

René 27-09-2017 Via de website gekocht

Tevreden, bestelling en snel geleverd voor een goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geselecteerd op prijs en levertijd. Kwam via zoekfunctie bij Coolblue terecht en vond daar precies het artikel waar ik naar op zoek was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

John 27-09-2017 Via de website gekocht

super goede website en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is veel keuze, een snelle levering en een goede communicatie.
Ben heel blij met mijn spullen ga hier meer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben fietser 27-09-2017 Via de website gekocht

Klantgerichte service!!

Algemene score

9,0
Een duidelijke website, goede communicatie en een snelle levering. Kortom: Alles wat je van een webwinkel wenst als klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oenema 27-09-2017 Via de website gekocht

Topshow!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk een order te plaatsen en te kiezen uit legio mogelijkheden voor bezorging.
Vervolgens bezorgd naar keuze.
Helemaal top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.D. 27-09-2017 Via de website gekocht

schitterende eerste ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
shop: overzichtelijk en goed
vriendelijkheid aan telefoon en email: super!
algemeen, prachtige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar! beter dan andere onlineshops!
super snelle service, deze beveel ik zeker aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter lelie 27-09-2017 Via de website gekocht

super apparaat doet zijn werk prima (shakes smoothies )

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijk en goed beschreven op hun site, snelle levering, en perfect aangegeven wanneer pakketje thuis afgeleverd wordt, super klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 27-09-2017 Via de website gekocht

prima service,goeie vergelijking en super snelle afwikkeling

Algemene score

10,0
Website snel en duidelijk , super betrouwbaar, duidelijke vergelijking en snelle afwikkeling.
echt een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Scheenaard 27-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige klantgerichte tevredenheid service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen onnodige wachttijden, gewoon op het uur noukeurig aangeven zolaat zijn we er, onderweg nog een belletje van zolaat zijn staan we voor de deur👍Bij naar boven dragen uiterst voorzichtig. Plaatsen, aansluiten en afstellen met een precisie zoals je graag ziet. Kortom; ik ben weer blij om voor Coolblue gekozen te hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 27-09-2017 Via de website gekocht

Zeer snel en vriendelijke mensen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Woensdag avond laat nog een wasmachine besteld voor de eerste keer bij dit bedrijf.
Op donderdag ochtend om 8.30 uur kon ik al wassen met mijn nieuwe machine.
De medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam en ook hun uitleg was top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carlijn 27-09-2017 Via de website gekocht

Super snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service van Coolblue. Ik had mijn bestelling geplaatst en na mijn bestelling kreeg ik de wachtservice van coolblue waar ik er om kon lachen! Daarnaast levert Coolblue ook snel zoals ze beloven! Ook op de zak waarin geleverd werd kon ik weer lachen want daar kon je uiteindelijk ook weer andere dingen mee! Bedankt Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 27-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering engoede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks een website, een persoonlijke benadering.
Voordat de hardware is geleverd, al een instructie ontvangen hoe de apparatuur gebruikt kan worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.d Broek 27-09-2017 Via de website gekocht

Goed geholpen door klantenservice daarna online besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving mooie en herkenbare webshop.
Geweldige spullen mogelijkheid tot afleveren bij een winkel in de buurt en zeker last but not least een scherpe prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milan 27-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aantrekkelijke website en goed en snelle service. Ondanks dat er bij de betaling iets mis leek te gaan is het snel en naar tevredenheid opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike van Harskamp 27-09-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Galaxy S7 besteld en de volgende dag al in huis! Er zou bij mijn S7 een hoesje maar die kreeg ik bij debestelling niet mee geleverd. Zonder moeite kreeg ik deze alsnog gewoon thuis gestuurd! Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rondalia 27-09-2017 Via de website gekocht

Alles klopt bij CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het assortiment is groot, voor elk budget is er een keus. Goede en heldere uitleg op de website. De video's bij een aantal producten zijn erg verhelderend. Je weet precies wat je in huis gaat krijgen.
De bezorging gaat altijd goed. Netjes verpakt in grappige dozen.
De bezorgers van CoolBlue (die je grote spullen brengen) zijn vriendelijk, beleefd en klantgericht.
Kortom: je krijgt echt een glimlach op je gezicht van CoolBlue ;-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 27-09-2017 Via de website gekocht

Woord bij daad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig bestellen , overzichtelijke webshop , geen loze beloftes , doen wat er gezegd word vanaf aankoop tot bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aa 27-09-2017 Via de website gekocht

Geweldig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met mijn Philips huistelefoon en snellere service.We hadden op zondag besteld en maandag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MD 27-09-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Rugzak vertoonde kapotte naden na 3 maal gebruiken. Klachten doorgegeven via website en direkt een nieuwe ontvangen. Kapotte rugzak hoefde niet eens retour!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 27-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en deafspraak nakomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een mail naar Coolblue goed advies gekregen en dit heeft de doorslag gegeven.
Ook al was het product 6 euro duurder dan bij de concurent

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ido va Blijdesteijn 27-09-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cool Blue had voor mij een unique product - een DECT telefoon met 6 toestellen. Dat ben ik nergens anders tegengekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bedir 27-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service! Afspraken worden nagekomen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten zijn eenvoudig te vergelijken. De service is top en zonder moeite de bestelling kunnen afronden. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bosscher 27-09-2017 Via de website gekocht

pijnloos en netjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
simpel,simpel,simpel,simpel,simpel,simpel,simpel,simpel,simpel,simpel,simpel,simpel.simpel,simpel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ria 27-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee dagen voor vakantie ging mijn oude machine stuk. Gelijk nieuwe besteld. Volgende dag is de nieuwe wasmachine al geleverd .Goede , snelle service . Duidelijke uitleg over het apparaat. Zeer vriendelijke bezorgers

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron Heukensfeld 27-09-2017 Via de website gekocht

Service is geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week Samsung tv besteld. Zou de volgende dag afgeleverd worden. Dat gebeurde echter niet door probleem (?) bij de vaste vervoerder. Coolblue gebeld en de tv werd alsnog diezelfde dag door een andere vervoerder afgeleverd zonder extra kosten!
Dat noem ik service...maar eerlijk gezegd ben ik van Coolblue niet anders gewend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cb 27-09-2017 Via de website gekocht

Zeer betrouwbare site!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levertijd klopt en je wordt ook nog netjes opgebeld van te voren. Dit is zeker een groot pluspunt. Ook over de artikelen goede betrouwbare informatie die klopt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 27-09-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Zoals gewoonLijk weer perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Naar de CB winkel in Utrecht geweest voor wat info over een toetsenbord, al snel kwamen we tot een voor mij geschikt toetsenbord, direct besteld aan de balie volgende dag in huis. Hoewel dit natuurlijk geweldig is vond ik het iets minder dat de website een winkelvoorraad aangaf maar deze niet op voorraad was. De meneer aan de balie was kundig maar kon mij helaas niet vertellen of de verlichting na het afsluiten van de pc ook zou uitgaan.

Snelle levering, doos een beetje erg groot en weinig verpakking materiaal, het toetsenbord lag er los in van links naar rechts te schuiven, een kleinere doos waar hij stevig in zit zou beter zijn geweest, des ondanks toch zonder schade aangekomen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Robbert 27-09-2017 Via de website gekocht

Goed op de hoogte gehouden van levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede, uitgebreide informatie over het product. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering en de medewerkers zijn uitermate vriendelijk bij aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc s 27-09-2017 Via de website gekocht

Een standaard voor alle webshops

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Google ben ik al jaren klant. Het eerste wat je opvalt is de duidelijke website. Ze zijn wat gegroeid sinds mijn eerste aankoop meer dan 5j geleden. Je kan altijd de meest recente toestellen terug vinden. De reden dat ik trouw blijf is vooral de klantenservice. Ik ben nooit bang bij problemen, zeer snelle en correcte afhandeling. Een paar keer een probleem gehad (als je veel koopt, kan dat al eens gebeuren) maar nooit mij verlaten en machteloos gevoeld.

Een echte referentie voor online winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tes 27-09-2017 Via de website gekocht

Snel en foutloos!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig te vergelijken producten, heldere uitleg over de service en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Nu mijn product uitproberen de komende dagen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 27-09-2017 Via de website gekocht

Tuut Tuut, dat is snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Coolblue iets kopen kan ik iedereen aanbevelen.
De artikelen zijn van goede kwaliteit en de prijs is ook concurerend.
Supersnel en goed verpakt geleverd.
Ook het winkelen via de webshop is overzichtelijk en eenvoudig. TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E van Bemmelen 26-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk een printer besteld rond 21:00 uur. Betalen en volgende dag geleverd!
Prima service! Uitgebreid assortiment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes van der Vaart 26-09-2017 Via de website gekocht

Fijne webshop,geweldige service en hilarische wachtservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had halsoverkop een nieuwe vriezer nodig. CoolBlue kon hem gelijk leveren, plaatsen en de oude meenemen. Helaas kon de nieuwe door de betere isolatie ( en dus grotere afmetingen) niet meer op dezelfde plek als de oude ( in de kelder) en dat gingen ze ook niet eens proberen eren ivm mogelijke schade. Hij mocht mee terug, maar is uiteindelijk in de garage geplaatst,zonder problemen. Heb zelfs nog 30 dagen retourservice....
Telefonisch ook geweldig geholpen toen ik wilde weten hoelang hij moest staan voor hij aan mocht.
En alleen het bandje wat je hoort als je in de wacht staat is al de moeite waard om te bellen😂😂😂😂 Ik heb werkelijk nog nooit zo gelachen terwijl ik in de wacht stond!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nolleke 26-09-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd: snel en accuraat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keuze is ruim, de toelichting geeft veel info en dan krijg je de artikelen ook nog per omgaande toegestuurd! Dat is nu webshoppen ten top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Helma 26-09-2017 Via de website gekocht

Uitermate tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de avond de wasautomaat besteld en de andere dag al in huis. Goede informatie via de mail zowel voor de bezorging alsook erna. Vriendelijke en behulpzame bezorgers. Heel correct en met kennis van zaken. Niets was hen teveel. Hoe de wasautomaat bevalt moet ik nog ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 26-09-2017 Via de website gekocht

Op zondag bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdagavond knoop doorgehakt en de Philips smart tv 32PFS6402 besteld. Tot mijn grote verbazing zag ik dat deze op de volgende dag, de zondag dus, al bezorgd zou worden. Keurig netjes over iedere stap op de hoogte gehouden en s'avonds laat, wist ik al wanneer ik de bezorger kon verwachten. Alles is keurig bezorgd en zeer stevig verpakt. Heel klein minpuntje was dat er geen batterijen bij de afstandsbediening waren geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amy 26-09-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had 2 pakketjes besteld. De bezorger gaf er een af. Gelijk coolblue gebeld. Ik ben super vriendelijk ter woord gestaan en er werd gekeken naar een oplossing. Dit allemaal zonder elke moeite. De oplossing was snel gevonden. Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

g a prins 26-09-2017 In de winkel gekocht
rotterdam goudsesingel

vriendelijk personeel en duidelijke uitleg komen weer terug.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldige winkel geen tierenlantijnen maar recht toe de point.op zaterdag tv gekocht en zondag s om 2uur afgeleverd en om 3 uur stond hij te .spelen.hoe snel wil je het hebben plus 30 dgn bedenk tijd waar vindt je zoiets,dat vind ik wel erg cool blue,voor iedereen een aanrader.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rodney 26-09-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Beats pro

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een echte goede services, je wordt gelijk geholpen en verwezen naar de juiste plaats. En mocht het nou niet in hun winkel liggen kijken ze gelijk op hun pc of ze het kunnen bestellen en hoe jij hem wilt ontvangen thuis, winkel enz.. kortom een prettig zaak waar je snel weer terug wilt komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vissers 26-09-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wilde snel en makkelijk een tv bestellen. En dat is gelukt !! Voor een mooie prijs!! En een snelle service !!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thijsvu 26-09-2017 Via de website gekocht

Super store

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijzen, 2e kans is een super concept, snelle bezorging en een geweldig assortiment.
Daarnaast kun jr via social media even snel je vraag ovet een product stellen en heb je voor het eind van de dag al je bestelling gemaakt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 26-09-2017 Via de website gekocht

Uitestekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue biedt een groot assortiment aan verschillende artikelen, en daarbinnen een ruime keuze. Artikelen worden meer dan goed omschreven, Coolblue biedt ook verschillende tools om de keuze nader te bepalen.

De service is als vanouds perfect, bested is ook echt de volgende dag in huis, zelfs op zondag. En het gelverde was uiteraard precies zoals verwacht!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 26-09-2017 Via de website gekocht

Oude TV wordt niet meegenomen

Algemene score

4,0
Ik had bijna een grote TV gekocht bij Coolblue maar kwam er op het laatste moment achter dat ze oude TV's niet meenemen. Uiteindelijk de zelfde TV tegen precies dezelfde prijs bij bol.com gekocht omdat die de oude wel meenamen.

Verder heb ik overigens wel goede ervaringen met Coolblue.

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Officiele reactie van Coolblue 26-09-2017

Hoi Ruud,

Bedankt voor je bericht. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten en zijn blij dat je goede ervaringen met ons hebt. Het klopt inderdaad dat wij je oude televisie niet meenemen wanneer het nieuwe exemplaar bij jou wordt afgeleverd. Dit is geen service die wij aanbieden. Wellicht is dit iets wat wij in de toekomst wel kunnen gaan aanbieden. Wanneer wij een oud product mee terugnemen bij de levering van je nieuwe bestelling, zorgen wij ervoor dat dit op onze website staat aangegeven. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om je bericht achter te laten en wensen je onwijs veel plezier met je nieuwe televisie. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, weet je waar je ons kunt vinden.

Groeten,
Coolblue

Reageer

marjolein 26-09-2017 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ideaal dat bezorgers je 15 min voor aankomst bellen zodat je even een boodschap kan halen. Tijdsindicatie van bezorging op gekozen dag ook al prima.
Oude apparaat mee retour genomen, nieuwe keurig aangesloten incl uitleg.
Verpakkingsmateriaal wordt ook mee retour genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot Hofwegen 26-09-2017 Via de website gekocht

Aardig en deskundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inbouwkoelkast gekocht en laten plaatsen. Geweldige service en erg aardige en deskundige meneer die hem kwam plaatsen. Goede track & trace en je kan precies volgen wanneer hij geleverd wordt . De service gaat zelfs zover dat je ca. 30 minuten van te voren gebeld wordt om te zeggen dat hij er aan komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 26-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelgemak en betrouwbare levering als voorheen en verwacht je ook als terugkerende klant. Echter niet de beste prijsaanbieder en dat is jammer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sophie 26-09-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging en top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne webwinkel om elektronica te bestellen en service is top! Bij mijn bestelling was er iets misgegaan met de betaling. Gelukkig had kreeg ik snel contact met een medewerker via WhatsApp, die het probleem snel kon oplossen waardoor ik mijn bestelling alsnog de volgende dag in huis had! Product verder prima, ik ga zeker vaker bestellen bij Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 26-09-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam Buitenveldert

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals men als klant in de winkel in Amsterdam ontvangen word en vervolgens wordt geholpen kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen, echt super klantvriendelijk. Dit is voor het eerst in een winkel in Nederland waar wij dit hebben mogen ervaren dat men weet hoe men met klanten om moet gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeev 26-09-2017 Via de website gekocht

Goede snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De wasmachine werd in de aangegeven tijd bezorgd door 2 toffe jongens en was in een mum van tijd aangesloten, waterpas gezet even uitgelegd hoe die werkt en vervolgens hebben ze de oude netjes meegenomen

Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie 26-09-2017 Via de website gekocht

Precies op tijd, snel en vlot.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed zoek programma, nette product omschrijvingen en eenmaal besteld goeie communicatie over het leermoment en exact op tijd volgens email, sms en telefoon (misschien is het aantal meldingen hierover wel beetje overdreven).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cees 26-09-2017 Via de website gekocht

Prima, snelle levering en duidelijke informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goed en een goede prijs. Duidelijke uitleg over het product op de website. Concurrerende prijs in vergelijking met anderen en een Sneek bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews