coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vera van der ham 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering en een heel duidelijke website

Assortiment
veel merken en modellen

Extra toelichting
nee, niks aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 29-01-2016 In de winkel gekocht
Oostplein 97 Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel altijd in de buurt. Website helder en informatief

Service
Aandacht, geduld, vriendelijke bediening, correcte verkopers, koffie...!

Assortiment
De winkel heeft minder apparatuur voorhanden dan de website. Oriënteer je daarom eerst op een website.

Aanbeveling
Vanaf binnenkomst voel je oprechte vriendelijkheid. Men neemt de tijd, je wordt niet "weggekeken" of, na een "domme" vraag, zuchtend te woord gestaan...prima|!

Extra toelichting
Ik had een Engelstalige beschrijving nodig van het product. Binnen twee minuten ontving ik deze op mijn email account. Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marloes 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Geen problemen mee gehad! Had het 's avonds besteld en de volgende dag lag het pakketje klaar. Top service!

Assortiment
Zeer veel keuze uit verschillende merken!

Aanbeveling
Top service, top kwaliteit en top prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
producten snel te vinden met prima info, vlotte bestelling, betaling en levering

Service
levering zoals beloofd.

Assortiment
voldoende toelichting bij de artikelen. prijzen lijken correct.

Aanbeveling
alles gaat vlotjes en volgens verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie Mekenkamp 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijk overzichtelijk

Assortiment
meer keuze als op andere sites

Aanbeveling
Hier vond ik het gewenste artikel en supper snelle service. Bovendien geen verzendkosten

Extra toelichting
heerlijk makkelijk. Thuis winkelen, thuis betalen en thuis krijgen op de volgende dag, en geen verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tom Van Minsel 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
had alvorens ik belde 3 uurtjes opzoek werk gedaan of bepaalde dingen in een product passen ondanks het niet op de lijst van hun stond, was hier nog niet zeker van ma dacht de vraag te stellen aan jullie en dat was direct beantwoord. Nu getest en werkt effectief, super gewoon!

Assortiment
Hier en daar wat dingen dat ik niet vind of kleiner aanbod

Aanbeveling
Super winkel, ben zeer te vreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jen defossé 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Paar klikken en zo bestelt, ook altijd handig zijn de bijkomende spullen die hun aanraden bij bepaalde producten.

Service
Hele Goeie Klantenservice

Assortiment
Ongeloofelijk veel keuze aan producten

Aanbeveling
Betere webwinkel bestaat er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack DeSmedt 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles overzichtelijk en heel attent personeel

Service
fantastisch

Assortiment
veel via andere leveranciers

Aanbeveling
makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annie natus 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
na bestelling en betaald te hebben moet je echt niet lang te wachten voor de levering

Service
zie antwoord op de vorige vraag

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
het is zoal het in de reklame zegt vlootte bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lies 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website duidelijk opgebouwd, gemakkelijk in gebruik

Service
rond 21.30 geleverd, volgende dag om 10.30 geleverd. Kan niet beter lijkt me

Assortiment
Veel keuze, met duidelijke beschrijving van producten

Aanbeveling
Ik heb al regelmatig iets besteld via de website.
Telkens een hele snelle levering en alles perfect in orde.
uitgebreid assortiment, goede uitleg over de producten.
Ik ben fan :-)

Extra toelichting
Indien een vraag of probleem, vriendelijke en snelle klantenservice ( wat ook wel fijn is! )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

runner 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij een nieuw product staat ook een link naar een goedkoper 'tweedekansje', als die beschikbaar is.
Ook via marktplaats te vinden.

Service
Snelle levering. 'Tweedekansje' product niet van nieuw te onderscheiden. Alleen de verpakking is opnieuw verzegeld.

Aanbeveling
Lage prijzen, snelle levering, tweedekans voor nog lagere prijzen, fysieke winkels: Niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van den Biggelaar 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
omdat alles zonder problemen verloopt. Ook de tegoed bon wordt netjes in mindering gebracht op het aankoopbedrag

Service
Zelfs bij herhaaldelijk e-mail contact over het aangekochte item bleef men uitermate correct en netjes . Een voorbeeld voor veel andere bedrijven

Assortiment
Heel veel verschillende keuzes mogelijk in het nagenoeg gehele aanbod.

Aanbeveling
Gezien de info direct vanaf de bestelling t/m levering is erg goed .

Extra toelichting
Bij het door mij aangeschafte product de hotspot Huawei E5377Ts-32 zit geen Nederlandse gebruiksaanwijzing hetgeen tot 4 e-mails leidde . Maar dat was geen probleem . Alles voor een glimlach is niet te veel gezegd . Hulde aan zo een klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is overzichtelijk. Je vind snel wat je zoekt.

Service
Volgende dag geleverd en geen verzendkosten. Prima dus.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Fijne webwinkel. Veel keuze. Betaalgemak. geen verzendkosten en de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles makkelijk te vinden, betalen met Paypal, snelle registratie,...

Service
Snelle bestelling, snelle levering!

Assortiment
Veel keuze, goed uitleg.

Aanbeveling
Top ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julien 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet voor 18h00 besteld op 26/1/16 en op 27/1/16 voormiddag al thuis

Service
zeer goed ingepakt alles netjes

Assortiment
zeer veel keus

Aanbeveling
alles vlot verlopen

Extra toelichting
zeer zwaar beugel,goed ingepakt en uitleg voor montage is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joyce 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vandaag besteld en de volgende morgen al bij je thuis !

Service
snel en goed geleverd en je word steeds ruim op tijd verwittigd wanneer ze komen leveren

Assortiment
heel ruime keuze

Aanbeveling
ruim assortiment , goeie service ,supersnel geleverd en bij vragen steeds snel een antwoord , wat wil je nog meer ?

Extra toelichting
misschien 1 minpuntje ( zorgen voor een nederlandstalige handleiding bij een aangekocht product , al was het maar dat je het online terug vond .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helgasnel 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk zoeken, makkelijk bestellen, makkelijk vergelijken

Service
dag na de bestelling bezorgd.

Assortiment
lijkt me voldoende keuze

Aanbeveling
Zelf goede ervaringen en ook van ander nog nooit een negatief bericht over gehoord.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thomas 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is zeer simpel gemaakt en zeer overzichtelijk. Ook een mooie indeling van de site.

Service
Een uitstekende levertijd en een uitstekende verpakkingswijze.

Assortiment
Heel veel keuze. Soms zijn de producten die je echt wil even niet in voorraad en dit wordt snel aangevuld dus is dit meer een luxeprobleem.

Aanbeveling
Goede service, ook een goede klantenservice. Coolblue denkt aan de klant door deze vragenlijsten te laten invullen wat positief is omdat dit bewijst dat jullie zorgen voor een continue verbetering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JRY 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke omschrijving van het product

Service
Ze zijn er steeds van dienst om U telefonisch te helpen bij de keuze

Assortiment
men vindt alles onder een dak

Aanbeveling
Je krijgt er waar voor je geld met daarbij een goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rina 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen. Duidelijke beschrijving van het product.

Service
Super snelle levering.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede nazorg bij eventuele problemen , snelle levering , groot asortiement.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marit 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Savonds besteld volgende middag al in huis ! Helemaal super

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

big button gsm 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijk

Service
zeer snel ontvangen
gratis levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goederen worden aan huis geleverd,gemakkelijker kan niet

Service
Perfecte service snelle en correcte levering

Assortiment
Een grote keuze qua producten die je op een heel simpele manier bij je thuis krijgt

Aanbeveling
Zeer goede ervaring met de aankopen in deze winkel,wat mij betreft een aanrader voor iedereen

Extra toelichting
Aankopen in deze winkel is een aanrader,en je zal zien dat het vatbaar is voor herhaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yo 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via website van Samsung voor aankoop combi magnetron terechtgekomen op website Coolblue omdat het toestel o.a. Daar in voorraad was.
Website Coolblue zeer overzichtelijk, goede produktinformatie.

Service
Opvolging bestelling verliep uiterst vllot. Bellofde Levertijd werd nagekomen.
Nog geen ervaring met dienst na-verkoop en hopelijk niet van toepassing ! :-)

Assortiment
Samsung combi magnetron gekocht bij Coolblue -na vergelijking met andere winkels- tegen de voordeligste prijs.

Aanbeveling
Uiterst tevreden wat bestelling, opvolging en levering betreft.

Extra toelichting
Voor mij is dit een positieve ervaring en ik zal in de toekomst nog aankopen bij Coolblue voor zover het produkt er ich toe leent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WVD 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Commentaar niet nodig!

Service
Commentaar niet nodig!

Assortiment
Natuurlijk niet alles te vinden waarnaar je zoekt

Aanbeveling
Al vaak gekocht en steeds zonder enig probleem!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ludovicus 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ontzettend gemakkelijke en duidelijke site met een zeer breed assortiment

Service
Om 23 uur besteld. De volgende dag om 10 uur beschikbaar.

Assortiment
Het ruimste assortiment in zeer veel verschillende sectoren

Aanbeveling
Helemaal niets aan te merken op deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel groot assortiment

Service
Keurige services/reparatie garanties

Assortiment
Heel veel producten

Extra toelichting
Coolblue snapt de online wereld/consument van 2016

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel leveringsmogelijkheden

Service
Gratis verzenden en retour

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel tevreden

Service
service was uitstekeng

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
alles is volgens wens verlopen

Extra toelichting
heel snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HP 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke website met heldere foto's en een heldere omschrijving. Tevens duidelijke reviews van het product door anderen

Service
Op zaterdag avond 23:49 uur besteld en binnen 15 uur op zondag geleverd tegen 0 Euro bezorgingskosten. Sneller kan bijna niet.

Aanbeveling
Duidelijke communicatie over je bestelling, factuur, levertijd etc.
De gestelde levertijd wordt ook gehaald.
Extra Coolblue doos er om, waardoor het product in top conditie blijft.
Heerlijke winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krijola 28-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Ik vond het jammer dat de levertijd niet écht gerespecteerd werd. Ik was aanwezig op de voorgestelde tijdspanne op het appartement van mijn zoon voor de levering van zijn wasmachine, maar toen heb ik geen koerier gezien noch gehoord. Ik reed dus teleurgesteld naar huis. Net toen ik bijna thuis was, werd ik gecontacteerd door de koerier om mij te laten weten dat ze voor een gesloten deur stonden. Deze ellende had voorkomen kunnen worden als de koerier even had laten weten dat hij waat later zou zijn. Dat vind ik best jammer.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Luc 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel duidelijke en volledige beschrijving van het te kopen voorwerp. Ook de videobeelden maken alles nog meer duidelijk. De aangeboden vergelijking tussen de verschillende voorwerpen maakt een juiste keuze gemakkelijker.

Service
Prima service, geen nadelen ondervonden. Goede website en vlugge levering.

Assortiment
Ruim assortiment voorhanden en leverbaar.

Aanbeveling
Ik geef een 9 om geen 10 te moeten geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan fijn rondkijken.

Service
In de middag besteld, volgende dag al binnen! Zelfs zonder dat er iets miste.

Assortiment
Groot keuze aan spullen, niet al te duur.

Aanbeveling
Ideale winkel met leuke spullen en prijzen.Top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aveys 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken, sorteren en verfijnen van zoekresultaten

Service
Ik zie weinig ruimte voor verbetering: de dag nadien heb je je product, je kiest waar je het laat leveren. Ik koos voor de post. Bij andere online winkels stonden de koeriers altijd aan een gesloten deur, en kon ik het pakje pas een dag later afhalen.

Assortiment
Ik vind altijd mijn gading.

Aanbeveling
Vier bestellingen, nog geen enkele klacht van mijn kant! Meer kan ik niet zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles gemak te vinden

Service
Goede service en snel geleverd

Assortiment
Hebben bijna alles wat je zoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim de Graaf 28-01-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Elke medewerker heeft zijn eigen afdeling. Je wordt er prettig geholpen.

Service
Alles liep op rolletjes. Van de bestelling tot en met de levering.

Assortiment
Het assortiment is goed. Royaal zelfs.

Aanbeveling
Een prima winkel, waar het personeel je je eigen vrijheid gunt om het artikel wat je hebt gereserveerd, eventueel niet af te nemen. En dat komt heel prettig over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozef DD 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk iets te zoeken en uit te kiezen en te vergelijken

Service
geweldige service, meteen worden eventuele accessoires getoond die ineens mee kunnen besteld worden

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
al dit positiefs laat geen andere keuze toe

Extra toelichting
zeer snelle levering: 's avonds vanuit uw luie zetel besteld, 's morgens reeds geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Georges 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitgebreid aanbod online

Service
Geleverd toestel vertoonde een defect.
Binnen de drie dagen vervangen door een nieuw.
Top dienst na verkoop.

Assortiment
Veel keuze, alle prijzen.

Aanbeveling
Werkelijk een groot aanbod aan aanlokkelijke prijzen.
Super naverkoop dienst, niet alleen woorden, maar daden.
Mogelijks één van de betere, nee, eigenlijk een van de beste online winkels in elektronica.

Extra toelichting
Doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vax air silent 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijke koop, alles is duidelijk

Service
Perfecte service, vandaag voor 23.59 h besteld, morgen besteld aan huis door BPost. Dit zonder kosten.

Assortiment
De bestelde stofzuigzer is minder practisch dan gedacht.

Aanbeveling
De winkel is volledig correct. Ik koop er nog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Floris Luiten 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijk zoeken en goede reviews

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Snel, duidelijk, goed product goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat kan er makkelijker zijn, je huis niet uitkomen en binnen 24u je bestelling in huis!

Service
Supervlot en keurig!

Assortiment
We wisten wat we wilden dus moesten niet echt zoeken...

Aanbeveling
Zeker doen! Ni twijfelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marc 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke toegang tot website met of zonder log-in

Service
Prima levertijd - duidelijke leverbon - alles OK geleverd

Aanbeveling
Overzichtelijk aanbod - duidelijke specificaties - alle informatie is makkelijk te vinden - bestel en afleverproces is snel en efficient

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

raymond 28-01-2016 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zowel in de winkel als in de webshop duidelijke beschrijvingen. In de winkel voldoende kennis van de producten

Service
Verademing ten opzichte van een andere grote elektronica zaak! Vriendelijk personeel, zeer vlotte levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brend Stubbe 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het kan niet beter want het wordt al binnen de 24 uur zeker geleverd.

Service
Binnen de 24 uur aangekomen.

Assortiment
Een heel ruim assortiment, met veel verschillende type goederen.

Aanbeveling
De winkel kan niet beter, bij elke zoekterm dat je kan bedenken is er een geschikt product.

Extra toelichting
Ik wil alleen zeggen dat de winkel Cool Blue een super service en een heel ruim assortiment aanbiedt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy De Kimpe 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer snelle levering.

Service
Levering volgens de afspraak.

Assortiment
De keuze was moeilijk omdat de keuze zo uitgebreid was.

Aanbeveling
Zeg nu zelf, vandaag bellen en de voormiddag nadien geleverd en thuis gemonteerd. Prachtig.

Extra toelichting
Zal zeker klant blijven Deze eerste keer vraagt om meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Desco kick vuilbak 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via Ipad bestelt om 21u30 en de volgende morgen om 9u15 geleverd in een hilarische humoristische doos.
Schitterend!!

Service
Supersnel en supercompacte. Topservice

Assortiment
Werkelijk alles hebben ze in stock!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Service
Snelle en goede service

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franky 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
snel en correct

Aanbeveling
zeer duidelijke site, super snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
heel easy, alleen is het verschil .nl, en .be misleidend. Ook de prijzen verschillen.

Service
Zeer vlot

Assortiment
Minder dan bijvoorbeeld Bol.com

Aanbeveling
het makkelijker retourneren en de snelle klantenservice maken dat ik coolblue aanraad bij vrienden en collega's. Hou deze standaard hoog Coolblue!

Extra toelichting
Enige slechte ervaring is toen een printer ineens 200 euro duurder werd van de .nl naar .be shop. Ik heb toen mijn aankoop bij bol.com gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter Bakelaar 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op voorraad? Volgende dag in mijn handen!!!!!
Dat is wat je gemak noemt!!

Service
Natuurlijk!!!! Toppie!!!!

Assortiment
Hééééééél ruim, perfect toch?

Aanbeveling
Altijd hele goeie ervatingen gehad, en ook gehoord van andere mensen!!!!

Extra toelichting
Iets wat goed is, behoeft toch enige aanmoediging!!! Bij deze, wéér gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews