coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,0 Lees 42809 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1120 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sami Durmus 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vond direct wat ik zocht volgens mijn criteria

Service
De volgende das was het direct geleverd

Assortiment
Veel verschillende keuzes van verschillende merken

Aanbeveling
Het is heel gemakkelijk en je kunt er bijna alles vinden dat je zoekt. De volgende morgen is het al geleverd met verschillende betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alan 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede zoekfuncties en duidelijke beschrijvingen. Makkelijk bestelproces

Service
snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kirsten 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Voor 23u59 besteld is idd de volgende dag geleverd ! Super service !

Assortiment
Enorm veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Kan het nog sneller? s'avonds om 22u30 besteld en de volgende ochtend om 10u32 was mijn bestelling geleverd in een postkantoor. Perfect gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MichelWG 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
assistentie helpdesk was voorbeeldig

Aanbeveling
Retourprocedure was prima, snel en "no questions asked".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Vandaag besteld vandaag in huis is zeker een goede service!

Aanbeveling
Gewoon een goede webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nicolas 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede zoekfunctie, eenvoudig vergelijken,

Service
vlotte levering, duidelijke uitleg producten, + en - punten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Geert 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website en voldoende informatie.

Service
Klantenservice zeer goed te bereiken en helpen ÉCHT!!

Assortiment
Meest gangbare producten zijn te verkrijgen.

Aanbeveling
Top levering! In de meeste gevallen 'gewoon' de volgende dag. Qua prijs niet altijd de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmy 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel gemakkelijk. Alles makkelijk te vinden en goed te vergelijken met gelijkaardige produkten.

Service
Heel goede service. Zondagnamiddag besteld en maandagmiddag al geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bie Vermeiren en Thomas De Coninck 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, vlotte en veilige bestelling en betaling

Service
Orima service en communicatie.
Jammer dat de leveringsfirma niet (meer) helpt om het product op zijn juiste plaats te dragen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert Froom 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Snel en heel duidelijke site

Assortiment
Makkelijk zoeken en heel veel keus

Aanbeveling
Snelle levering zonder verdere verplichtingen.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko Visser 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle levering.

Aanbeveling
Vlotte levering en goede, lage prijs.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Fabrice 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles voorhanden, alles netjes uitgelegd en in "no time" doe je een aankoop zonder enige moeite...

Service
Alles is op te volgen van begin van de aankoop tot de levering...

Assortiment
Alles kan altijd beter maar tot nog toe is het assortiment meer dan goed...

Aanbeveling
Eenvoudig, snel en correct van bij het begin van de aankoop tem de levering...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peetm 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een wimkel zijn tijd ver vooruit

Service
perfecte deal

Assortiment
te veel vor mijn portemee

Extra toelichting
s avonds bestellem nog geen 14 uur later was mijn vrouwtje aan het koken in haar nieuwe oventje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed, snel en duidelijk

Aanbeveling
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
achter je pc uitzoeken en bestellen

Service
vragen over de telefoon helder en duidelijk uitgelegd

Assortiment
wat ik zocht was veel keus met aantrekkelijke prijs

Aanbeveling
bij de winkel(Rotterdam) afgehaald, daar vriendelijk personeel, je bent nog een klant en geen nummer

Extra toelichting
dit is winkelen 2016 voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gewoon makkelijk

Service
Supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miguel Vanden Broucke 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor 24u besteld, wordt de volgende dag al gratis aan huis geleverd.

Service
Gratis en snelle levering ongeacht de prijs van het product.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelyne Steenberghe 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik wilde een computer kopen en op deze site werden alle specificaties zeer goed weergegeven, top!

Service
Niks op aan te merken, besteld en een dag later in huis!

Aanbeveling
Gewoon prima!

Extra toelichting
Mijn computer werd in een hele grote doos verzonden, met heel veel bubbelplastic, dus heel veilig, blij mee!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Lizy 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website met gemakkelijke vergelijksmogelijkheden en bruikbare beoordelingen van andere klanten

Service
Zaterdag besteld en zondag al geleverd

Assortiment
Zeer ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Super snelle levering zelfs op zondag

Assortiment
Groot assortiment gewoon prefect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mogelijk om producten te zoeken met filters om het beste product te vinden met de eigenschappen die je wilt dat het product moet hebben

Service
Altijd snel geholpen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Leveringen altijd op tijd, uitstekende kwaliteit van de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden en te bestellen.

Assortiment
Coolblue heeft een ruim assortiment met vaak de laagste prijs.

Extra toelichting
Voor zekerheid en service is coolblue een ideale winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel, netjes

Service
Alles conform afspraak

Aanbeveling
Zelfs bezorging op zondag! Zeer klantgericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site en een mooi prijs

Service
Komt zeer goed afspraken na en nette service

Assortiment
Voor ieder wat wils ga gerust even zoeken en je zult het vinden

Aanbeveling
Je kan er heerlijk op chippen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hulsman 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk aankopen van thuis uit, géén files, niet aanschuiven aan de kassa, keuze uit een heel ruim assortiment van artikels

Service
Super snelle levering

Assortiment
Ruim en goed omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijn dat er zowel een webwinkel als een echte winkel is.

Service
Goede service. Klantenservice heel goed bereikbaar op verschillende manieren zelfs op zondag. Zeer snel antwoord op vragen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Gratis verzenden en gratis retourneren. Snel je geld terug bij een retour. Je wordt goed op de hoogte gehouden na de bestelling.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Hele goede (web)winkel met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfred 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige service en goede website .

Service
Altijd bereikbaar en behulpzaam .

Aanbeveling
Klantgericht bezig en goede bereikbare service .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Meppelink 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed te vinden wat je zoekt.

Service
Mijn HP Chromebook raakte na 1.5 jaar defect. HP kon/wenste niets te doen. CB heeft keurig de reparatie geregeld en kosteloos uitgevoerd, inl. verzending.

Assortiment
royaal

Aanbeveling
Niet nodig

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rossi333 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Soms te uitgebreid, te veel winkels

Service
Altij dat wat er staat en in genoemde tijd!

Assortiment
Niet altijd alles wat je zoekt en soms niet op voorraad

Aanbeveling
Prijs /kwaliteit verhouding is perfect

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joris 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel gemakkelijk bestelproces, eenvoudig te vinden en uit te voeren.

Service
Geweldige betrouwbaarheid van het bestelproces!

Assortiment
Prima uitgebreid assortiment. Nog niet meegemaakt dat ik iets miste.

Aanbeveling
Prima, zeer geweldige betrouwbare zaak. Niet de goedkoopste, maar wel zeer betrouwbare levering van kwaliteitsproducten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staar 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik je keus, is gekoppeld aan iDEAL. Werkt perfect!

Service
Om 23.30 uur besteld en de volgende dag thuis afgeleverd.

Assortiment
Ruime keuse!

Aanbeveling
Gemak, sevice en geld terug als het niet bevalt.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de chat functie is super handig.
maar er mag nog wel en selsctie er bij van wat voor koptelefoon wilt zoals seround set of met extra bas of dat soort dingen

Service
de service is perfect vooral die chat functie

Assortiment
alles waar ik geïnteresseerd was was op vooraad

Aanbeveling
omdat het een super handige site is

Extra toelichting
chat is super fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zito 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk en snel.

Service
De chat functie heb ik een keer gebruikt, was heel handig en servicegericht.

Assortiment
Assortiment is prima, de prijs ook. Hierdoor bestel je snel weer opnieuw.

Aanbeveling
Alle punten zoals, prijs/assortiment, service en gemak maakt dat je snel weer voor coolblue kiest. Dat was mijn motivatie in ieder geval.

Extra toelichting
Prima webwinkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koen W 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer praktische website

Service
prima service. on time levering.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
excellente webshop + service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DIck Kloosterboer 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
coolblue heeft bijna alles, en voordelig vaak goedkoper dan andere website, en zeer betrouwbaar, wij hebben met onze aankoop bewust gekozen voor coolblue

Assortiment
ze hebben gewoon ontzettend veel

Aanbeveling
ik beveel jullie bij mijn vrienden aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles 05-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam- Oostplein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreide artikel informatie, schriftelijk niet qua tekst, dan kijk je toch even een video presentatie.

Service
Tot nu toe altijd alles nagekomen.

Assortiment
Uitgebreid

Extra toelichting
Score zegt toch genoeg !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel veel produkten

Service
Netjes en op tijd afgeleverd

Assortiment
Goede verzameling van produkten

Aanbeveling
Prima en fijne winkel

Extra toelichting
Het verdiend verder geen commentaar gewoon SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zo makkelijk te bestellen

Service
Prima service

Aanbeveling
Alles verloopt prima, efficient en vlekkeloos: vanaf de bestelling online tot de fysieke aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WJ de Graaf 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke website

Service
zeer snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
omdat coolblue dit verdient

Extra toelichting
zou niet zo gauw weten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cousaert Tom 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed.

Service
Vlug geleverd.

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen.

Aanbeveling
Goed Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kan bijna niet eenvoudiger. Betalen met iDEAL en de volgende dag in huis, of in dit geval verstuurd naar een afhaalpunt. Ideaal, want dan hoef je ook niet thuis te zijn.

Service
Levering volgens afspraak iN er niet meer van maken.

Assortiment
Van het artikel dat ik zocht waren er meerdere varianten op voorraad, ook nog keuze mogelijkheid dus.

Aanbeveling
Goed vormgegeven, duidelijk en doen wat ze zeggen.

Extra toelichting
Vond de reclame met Sinterklaas briljant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicky 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
simpel hé een klik vanuit mijn luie zetel

Service
vooraleer ge goed wakker zijt is de juiste bestelling netjes afgeleverd

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
heel tevreden van alle tot nu toe afgeleverde aangekochte goederen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin van Dijke 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is heel overzichtelijk...daardoor zo gevonden wat ik zocht en het bestelproces liep heel soepel.

Service
Correcte supersnelle levertijd...retourservice is wat mij betreft nog niet van toepassing geweest

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment en heel aantrekkelijk geprijsd...divers, daarom ben ik voor alles bij hun geslaagd!

Aanbeveling
Coolblue kan ik van harte aanbevelen!!

Extra toelichting
Geen verdere toelichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingev 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlotte online bestelservice

Service
snelle levering, gemakkelijk om tussen producten te kiezen aan de hand van de plus- en minpunten,e.d.

Assortiment
o.a. Uitgebreid aanbod aan smartphones.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathilde 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een paar minuten voor 23.00 uur besteld, de volgende dag even voor 13.00 uur in huis. En dat, terwijl wij op een eiland wonen.

Service
Camera liep steeds vast en na een chat besloten om de camera om te ruilen. Was geen probleem en zeer snel een andere in huis.

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Er is genoeg keuze, snelle levering, aardige mensen en goede service! En goede uitleg via filmpjes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hidde koeslag 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het was makkelijk te bestellen, had snel wat ik wilde en had geen extra vragen betreft de bestelling

Service
pakket laat op de avond besteld, alsnog de volgende dag netjes in huis

Assortiment
ik geef het een 7, heb nog nooit gehad dat het uitverkocht was of iets dergelijks.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

René 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is erg overzichtelijk en biedt goede productinformatie en beoordelingen. Dit vergemakkelijkt de keuze ten zeerste!

Service
Bij omruil van artikelen is nooit een probleem geweest. De terugzending wordt vergemakkelijkt door een etiket dat via de mail komt en kan worden uitgeprint, met antwoordnummer. (Gratis retourzending) Dat wij om 22:45 uur nog telefonisch contact konden hebben met de klantenservice geeft een goed gevoel ... van service!

Assortiment
Er is een ruime keuze, met goede productinformatie, waarbij zowel plus-als minpunten van de artikelen worden genoemd.

Aanbeveling
Assortiment, levering en eventuele nazorg zijn prima geregeld. En de ene dag besteld, is de andere dag inderdaad bezorgd. Coolblue heeft waargemaakt wat het beloofd heeft!

Extra toelichting
Nee, ik denk dat ik alles wel gezegd heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gallet Damien 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Boutique zeer compleet en zeer grote selectie van kwaliteit te produceren en het merk opnieuw roem.
Echt heel tevreden met de dienstverlening van CoolBlue .

Service
Zeer goede service in het algemeen . Echter , persoonlijke mening, coach mist een commercieel aspect .
Promotie verlopen vanaf één dag ( zie Vivofit Garmin ) en eventuele andere commerciële gebaar . Overweegt de aankoop van een 599 € prijs, zou ik hebben gewaardeerd.
Maar heel goed in het algemeen .

Assortiment
Perfect!

Aanbeveling
Zoals gezegd , zandsteen tevreden tenzij de commerciële kant iets slechter .
Naar aanleiding van een promotie net afgelopen , en een aantal e-mails gestuurd naar aanleiding van de aankoop van een 599 € Neato , ik zou geapprecieerd hebben een klein gebaar ...

Extra toelichting
Nee, alles is gezegd . Heel erg goed in het algemeen behalve misschien een commerciële kant een beetje laag ...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ianus Keller 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site, maar het zoeken werkt niet altijd goed.

Service
Zo ongelofelijk makkelijk en fijn dat er een pakketje door de brievenbus kan en dat jullie dat dan ook aangeven van te voren.

Assortiment
Heel veel, maar niet altijd helder naast elkaar, dus zie ik wel eens dingen over het hoofd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews