coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gerard 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
voor het eerst een product online gekocht een wasmachine de webside was heel duidelijk en na heel goed pluizen heb ik een keus gemaakt.het bestelproces ging voor mij prima.

Service
door drukte was het product na het weekend pas bezorgd maar na een belletje was het mooi op tijd bij mij thuis.binnen een kwartiertje was de wasmachine aangesloten en de twee mannen deden hun werk prima.

Assortiment
de wasmachine moet nog uren gaan maken maar daar heb ik wel vertrouwen in. ben tevreden met mijn keus en de prijs. coolbleu wil ik zeker blijven volgen bij het aanschaffen van andere producten in de toekomst de keus is prima op de website.

Aanbeveling
prima website met heel veel keus en zal zeker de mensen om mijn heen hiervan op de hoogte brengen.

Extra toelichting
nee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Bestelling geplaatst en direct mail en telefoon gehad hoe het er voor stond

Assortiment
Zowat alles te verkrijgen

Aanbeveling
Hier mogen al mijn vrienden en kennissen van weten dat er fijne gewinkeld kan worden

Extra toelichting
Bij een volgende aankoop zal ik eerst hier rond kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 24-08-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven

Algemene score

6,0

Gemak
Nummertje trekken om zelfs maar info te krijgen ook als de winkel leeg is is overdreven

Service
Was redelijk tot goed wel verkeerde voorlichting webside gaf verkeerde infodus voor niks naar de winkel gekomen bleek gevalletje jammer joh

Assortiment
Is zeer uitgebreid maar beperkt in de winkel

Aanbeveling
Netjes groot weinig display

Extra toelichting
Webside geeft verkeerde onfo daardoor verkeerd product gekregen. Alternatief is niet geheel volgens wensen maar voldoet. Was wel een kwestie van jammer joh. Korting voor het ongemak was netjes geweest.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Karin 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer gebruiksvriendelijke website, alles makkelijk te vinden.

Service
zeer snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
betrouwbare en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke manier van selecteren. Snel in te vullen zonder allerlei omwegen.

Service
Na het opdragen van de koop wordt er perfect gecommuniceerd. Het geeft direct vertrouwen dat het goed komt!

Assortiment
Wij konden goed vinden wat we nodig hadden. Verschillende opties bekeken die geleid hebben tot een vlotte aankoop.
Al met al zijn we een half uur bezig geweest van kiezen tot en met bestellen!

Aanbeveling
Wat in de reclame wordt gemeld komt gewoon uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnaHelena 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
'S avonds besteld de volgende dag al in huis

Assortiment
Tot nog altijd kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Zo gemakkelijk en zo snel. Assortiment zou op sommige gebieden nog iets uitgebreid kunnen worden.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

dantevg 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles zo gevonden in een van hun zovele websites.

Service
Supersnelle levering. Goede service voor retourneren, snel weer terug.

Assortiment
Ze hebben bijna alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Alles was perfect, procedure en timelines zijn helder en men komt afspraken na. Het enige puntje van kritiek is de verpakking - mijn laptop zat in een doos met aan de bovenkant plastic luchtzakjes maar de onderkant niets aan bescherming, dus hopen op een koerier die netjes omgaat met de dozen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Worrell 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed overzichtelijke site

Service
Ze doen wat ze afspreken.

Assortiment
Ze hebben veel diverse modellen in alle mogelijke apparatuur.

Aanbeveling
Ze doen echt alles met een glimlach en vooral veel liefde!

Extra toelichting
Geroerd door de tekst op de verpakking!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nord Vermeer 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke uitleg en goede manier om te vergelijken.

Service
Zowel persoonlijk/telefonisch als via de mail correct geïnformeerd.

Assortiment
Niet uitputtend, maar ruim voldoende.

Aanbeveling
Zeer goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Extra toelichting
Prima communicatie over de aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden en snel besteld

Service
Snelle levering en gratis bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JanD 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel informatie over de producten en goede vergelijkingsmogelijkheden op de website.

Service
PostNl levert bij mij vrijwel nooit binnen een dag pakket af alleen de pakketten van CoolBlue komen altijd binnen een dag aan ??!!
Met retourzendingen heb ik bij CoolBlue geen ervaring.

Assortiment
Het assortiment is erg ruim en ik kan vrijwel alles vinden wat ik zoek. Soms hebben ze bepaalde types van sommige merken niet maar als je dat verder gaat zoeken blijkt dat type vaak geen goede koop b.v prijs versus kwaliteit.

Aanbeveling
Normaal is de 10 voor de meester maar hier is hij ook wel op zijn plaats.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Buytaert 24-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Je hoeft de deur niet uit

Service
Je wordt verwittigd van inpak en verzending

Assortiment
veel keuze had ik van tandenborstels

Aanbeveling
Ik dacht goedkoop en makkelijk, op 1 dag tijd thuis bezorgt, maar tot ik de dag erna in de Colruyt liep! Daar ligt dezelfde maar stukken goedkoper!!!

Extra toelichting
Ik dacht een koopje gedaan te hebben, maar was héél erg teleurgesteld als ik de dag na levering in de Colruyt liep voor andere boodschappen, ligt de tandenborstel daar aan normaal 26,95€ en nu nog eens 30% vermindering en ik heb potdorie 30€ betaald !!! Ik was er echt niet goed van .Had ik dat geweten had ik nooit online besteld hoor. Heb bijna 2 exemplaren in de Colruyt als 1 bij Coolblue!!!!! Maar dit zal zeker niet gepubliceerd worden hè om de mensen attent te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

geerthendriks 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bestelling snel kunnen plaatsen. Daarna contact moeten opnemen met coolblue omdat ik teveel besteld had. En werd meteen gecorrigeerd. Vrijdagavond besteld en Zaterdag om 8h werd het geleverd. Super winkelen van bestellen, contact, service tot levering. Zie nu geen mogelijke verbeterpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hittepetit 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestelproces is zeer gemakkelijk. De website is duidelijk, logisch opgebouwd. Iedereen kan er zijn weg vinden.

Service
Men helpt je duidelijk voordat je een beslissing omtrent een bepaald product neemt. De klantenservice is op weekdagen tot laat open, een zéér groot voordeel. Ook kan men met zijn vragen omtrent de werking van
Coolblue of rond het product terecht. Groot voordeel snelle levering en 14 d. retourrecht. Ook retouren worden snel afgewerkt.

Assortiment
Het assortiment is ruim, de producten zijn concurrerend. Ik heb al verschillende producten besteld en altijd mijn gading kunnen vinden. Mijn eerste reactie is even bij Coolblue kijken

Aanbeveling
Gezien de bovenstaande opmerkingen.

Extra toelichting
Zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanille 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat goed aangegeven, ik hoef nooit lang te zoeken naar wat ik nodig heb.

Service
Gewoon top! Voor 23:00 besteld morgen in huis, beter kan niet.

Assortiment
De grote rood/witte winkel voor iedereen wel bekend vertelde mij dat er maar 1 maat bestond van de wat kleinere camera hoesjes. Klopt helemaal niet!! Coolblue heeft voldoende keus en alles op voorraad! Voor mij alleen nog maar Coolblue.

Aanbeveling
Deze winkel geeft goede informatie over producten in tegenstelling tot de andere grote winkels.

Extra toelichting
Ga vooral zo door ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwerten 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld op Donderdag , Vrijdag in de vroege ochtend geleverd !

Service
Mijn PayPal kortingsbon werkte niet bij het afrekenen, na een seintje via FB was di binnen het half uur opgelost.

Assortiment
Ruime keuze met de mogelijkheid te vergelijken tussen gelijkaardige procucten.

Aanbeveling
Alles liep beter dan verwacht !

Extra toelichting
Super service, snelle reactie van de helpdesk, stap per stap opvolging van je order per mail/sms. Degelijke verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles stond heel fijn op de website aangegeven.
Hierdoor kon ik snel vinden wat ik zocht. Helemaal super!

Service
Ik heb de cameralens, Tamron 70-300 via jullie besteld, voor 12 uur s'avonds. Maar nadat ziggo een storing kreeg, kon ik de betaling niet meer verrichten die avond. Dus dat heb ik meteen in de ochtend gedaan. Diezelfde middag was mijn betaling binnen, en kreeg ik een e-mail dat mijn pakket al verzonden was. Helemaal top! De volgende dag, kon ik het pakketje netjes bij de buren ophalen. Dit omdat ik helaas niet thuis was op het moment van de bezorging.

Assortiment
Heel ruim! Genoeg keuze en de filmpjes die er bij staan om de reviews te bekijken maken het helemaal fijn. Dit geeft jullie mening ook over een product!

Aanbeveling
Top service, netjes op de hoogte gehouden via E-mail en sms van het bezorgen van mijn pakket!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Weinig over te zeggen, omdat beloftes nagekomen zijn. Mn keuze om direct zelfde dag nog in huis te hebben is top!

Assortiment
Bijna alles in assortiment en prijs is goed.

Aanbeveling
Gewoon prima! Wat ik verwacht is er, betrouwbare levering, ook bij eerdere bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helma 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kon makkelijk alles vinden

Service
Super snel!! met keurige mail van bestelling ontvangen,verpakt,verzonden

Assortiment
prima, voldoende voor wat ik zocht

Aanbeveling
Wij vonden het super!!
Alles keurig, snel geregeld en gratis verzenden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schmidt 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Beloften worden gehouden

Assortiment
kon altijd vinden wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rico 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk te vinden en te vergelijken

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

S van den Muijsenberg 24-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Na wat activeringsproblemen met de Garmin Vivofit 2 een en ander door de
klantenservice keurig opgelost

Service
zie boven

Assortiment
zo uitgebreid, super

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Deckx P 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat heel makkelijk in de webshop.Een klein kind kan de was doen.

Service
Goede service, steeds geleverd op het beloofde moment met ook een perfecte omruilmogelijkheid als iets niet in orde is of beschadigd is.

Assortiment
Erg groot assortiment, als je het bij coolbleu niet vind,vind je het nergens, alsook steeds een grote voorraad.

Aanbeveling
De gemakkelijkste manier om te bestellen op het net, daarom zou ik deze winkel bij iedereen aanbevelen.Steeds correcte afhandeling van de bestelling.

Extra toelichting
Groot assortiment.Snelle levering en geregeld leuke aanbiedingen. Perfecte service. Mooie en makkelijke interface van de webschop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Komen na wat ze beloven. Track & trace is goed. Je wordt goed geinformeerd.

Aanbeveling
Deze staat nu bovenaan in mijn favorieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heer Glas 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Welnu; als je een stofzuiger zoekt en je krijgt de keuze uit een paar honderd, maar je weet niet hoe kwaliteit en prijs zich bij elk item verhouden, of hoe dat is weergegeven.... Bovendien was het de eerste keer dat ik voor zoiets via het internet aan het shoppen was.

Service
niks op aan te merken

Assortiment
geldt natuurlijk voor de stofzuiger-afdeling. Ik heb verder niet gesnuffeld, want op internet shoppen ( zo heb ik me voorgenomen) doe ik alleen als ik weet wat ik nodig heb of zoek.

Extra toelichting
goed te volgen systeem van bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thoby 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Had wat moeite met Ideal betaling.
Verder top.

Service
Goede communicatie over bestelling en status daarvan.

Assortiment
Veel wasmachines waar ik interesse in had, waren tijdelijk uitverkocht

Aanbeveling
Goede service, goede communicatie en goed product geleverd. En ook nog gratis aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick L 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Met een paar klikken kun je het product dezelfde avond in huis hebben.

Service
Zodra je je bestelling hebt geplaats wordt continue op de hoogte gehouden waar je product is en wanneer en hoe laat deze bij je bezorgt wordt.

Assortiment
Alles is mogelijk.

Aanbeveling
Goede dienstverlening dat wil toch iedereen. Bij coolblue is het mogelijk in een paar muisklikken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjeroo 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
na verscheidene winkels te hebben afgelopen vond ik op Coolblue onmiddellijk wat ik zocht..kan toch niet gemakkelijke

Service
ik telefoneerde met de servicedienst en werd zeer vriendelijk ontvangen en correct ingelicht

Assortiment
ja als je vindt wat je zoekt betekent dit, dat zowat alles tevinden is bij coolblue

Aanbeveling
ik heb het nog heden gedaan dus....

Extra toelichting
heb ik reeds hierboven gedaan dacht ik...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coolmanuela 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle verwerking, datum correct,
Betaling zonder problemen, vriendelijke mensenMotiveer je beoordeling

Service
snel beantwoorden van vragen, interpretaties waar en correct, de levering en installatie van de machine meer dan goed

Assortiment
Motiveer je beoordelingSoms ontbreekt op de website verwijzingen naar accessoires

Aanbeveling
bijna snel en correct beschikbaar allesMotiveer je beoordeling

Extra toelichting
Zoals hierboven beschreven,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mirjam 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke duidelijke website. Makkelijk betalen. Snelle bezorging

Service
snelle bezorging

Assortiment
ruime keuze, Ik bestel hier veel, ook in verschillende categorieën voorwerpen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marvin Droogsma 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kiken, mailen,betalen en klaar. Snel en simpel.

Service
Altijd goed bij Coolblue!

Assortiment
Ruimer dan ruim.

Aanbeveling
Ken geen betere. punt.

Extra toelichting
Potverdorie Coolblue, wat een toffe snelle en goede service weer. Vrijdag 17.30 besteld, zaterdagmorgen in huis. Zo hoort het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GertJan 24-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Uitstekend

Service
Uitstekend

Assortiment
Mag iets meer

Aanbeveling
Overduidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

KiwiIM 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website of winkel.Afgeleverd de volgende dag.

Assortiment
Verschillende winkels onder de Coolblue paraplu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima, snelle zoekfunctie. Uitgebreide specificaties per produkt.

Service
Tot nu toe geen contact nodig geweest. Snelle aflevering.

Aanbeveling
Ik heb veel vertrouwen in Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Skydancer 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, geen gedoe met codes die je moet invullen
voordat je verder kunt met bestellen.

Service
Uitstekende service qua beantwoorden van email.

Aanbeveling
Een tien omdat deze mensen achter hun webshop staan. En niet alleen maar aan verkopen, verkopen, verkopen denken. Maar ook aan klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Van der Horst 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product snelt te vinden, brede keus

Service
Supersnel

Assortiment
Ruim, goede vergelijkingsmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

user5409 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijke werkwijze om tot een goed resultaat te komen

Service
dags na bestelling aangekomen

Aanbeveling
heb ik reeds aan verschillende mensen doorgegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnelet 24-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Service
Einde middag besteld, en de volgende ochtend om 8 uur voor je deur met de levering, dat is toch super!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

yosri 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met een paar simpele klikken had ik mijn laptop binnen.

Service
De bezorging was erg snel. Zoals aangegeven was alles netjes op het juiste tijdstip geleverd.

Extra toelichting
Ik ben altijd heel erg sceptisch over online winkelen maar heb op aanraden van een familie lid op deze site gekeken. Na een laptop uitgezocht te hebben stond ik versteld van de levertijd en verwachtte dat ze hier nooit aan zouden kunnen voldoen. Echter, ik zat fout. Ik kreeg om de 2 uur een mailtje met de status van mijn pakketje en hoe laat hij gebracht zou worden. Ik ben een zeer tevreden klant en zou zeker in de toekomst nog meer spullen hier kopen en raad het zeker anderen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder problemen alle informatie die ik zocht, kunnen vinden.

Service
Geleverd volgens afspraak.

Assortiment
Zeer breed assortiment, met alles wat ik zocht, voor de laagste prijzen.

Aanbeveling
Alles prima naar wens!

Extra toelichting
Het product dat ik heb aangeschaft verdiend ook een 10. Ben zeer tevreden met de laserprinter die ik heb gekocht. Een aanrader. De printer geeft betere resultaten dan een laserprinter en is nog goedkoper in gebruik ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loesje 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Elke dag levering mogelijk

Service
Goede filmpjes en reviews

Assortiment
Heel breed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

extweem 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestel formulier ben je zo door en alles is goed uitgelegd

Service
Vrijdag besteld en zaterdag geleverd !!! Top!

Aanbeveling
Veel keus, goede prijs en super service

Extra toelichting
Veel keus, scherpe prijzen en super service. Zelfs op zaterdag wordt er gewoon netjes en gratis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abdelicious 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat even service, ik kon voor even leuke prijsje even refurbished huawei p7 aanschaffen. Gratis verzonden plus 21 maanden fabrieksgarantie ... Toestel is als nieuw inclusief alle accesoires.. scheelde mij zelfs 200Euro. Super blij met mijn toestel. Als ik binnen 14 dagen niet tevreden ben met mijn toestel mag ik het kosteloos terug sturen! Noem een bedrijf met zulke pluspunten... Ik ken ze niet :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bullittt666 24-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Als je overal reclame maakt met je super service dat je zelf op zondag kan leveren dan vraag ik me af wat er verkeerd loopt als ik bestel op vrijdag en mijn pakketje maar op maandag verkrijg, zie ordernummer 13815954, dan kon ik er eigenlijk zelf om zijn gegaan, dus voor mij trekt de service op niets

Aanbeveling
Door in mijn ogen een service aan te bieden die je niet kunt nakomen

Extra toelichting
Zoals ik al 3 keer vermeld heb, ik bestel iets op vrijdag en ontvang het pas op maandag, dus in mijn ogen slechte service als je overal reclame maakt als je voor 23u besteld dat je het de volgende dag in huis hebt.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Robin 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Wanneer je een account hebt is het gemakkelijk bestellen.
Status van de bestelling wordt frequent doorgeven.

Service
Snel geleverd bij de buren, dus de dag na de bestelling in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arthur elias 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
veel producten van verschillende aard

Service
bijzonder snelle levering

Assortiment
zie hetgeen ik onder gemak vermeld heb

Aanbeveling
ruim assortiment en snelle levering van goede producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GielW 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles is overzichtelijk en dat winkelt prettig

Service
veel keuze, snelle levering, keurig in orde

Extra toelichting
Leuke combi-acties en producten tegen eerlijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk. Ik kon snel vinden wat ik zocht.

Service
De informatie op de site is erg verhelderend. Na het plaatsen van de bestelling werd ik direct via de e-mail geïnformeerd over de verzending.

Assortiment
In het segment waar ik uit wilde bestellen waren alle opties aanwezig.

Aanbeveling
Gewoon helder, gemakkelijk, snel en veilig.

Extra toelichting
Super vlugge levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toby 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoon nette moderne webwinkel met genoeg features.

Service
"Voor X besteld, morgen in huis" waargemaakt: Ik had het product de volgende dag in huis. Verder weinig service-ervaring.

Assortiment
Niet uitvoerig bekeken, maar heeft wat ik zocht. Goed genoeg voor mij.

Extra toelichting
De pagina na besteld te hebben is een leuke toevoeging.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews