coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42298 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van Eyk 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke prijs en voorwaarden, je hoeft niet te zoeken naar de "kleine lettertjes"

Service
bij elke bestelling gedaan, correcte afwikkeling zowel telefonisch als bij aflevering. En afspraken die nagekomen worden, heel belangrijk want volgende keer bestel je hier weer.

Aanbeveling
de comments van kopje gemak/service en assortiment spreken voor zich. Eindconclusie service staat hoog in het vaandel en afspraak is afspraak wat ik erg fijn vind je kan erop vertrouwen dat producten op tijd bezorgd worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flore 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles gaat zeer snel.
Ook de site is overzichtelijk en toch compleet.

Service
De retourservice duurt naar mijn mening wat lang. Vooral omdat de aanvraag moet behandeld worden.
Dit zal zeker en vast z'n redenen hebben, maar voor mij kwam het wachten wat ongelegen.

Assortiment
Het is een zeer ruim aanbod. Er zijn ook veel verschillende merken.

Aanbeveling
Ik koop graag via Coolblue en bij het adviseren vertel ik er telkens bij dat er ook een 'echte' winkel is waar je terecht kunt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webshop is heel overzichtelijk opgebouwd en het koopproces kan haast niet eenvoudiger.

Service
De aankoop werd, volgens afspraak, de volgende dag reeds geleverd.

Assortiment
Het assortiment speelgoed zou uitgebreider kunnen.

Aanbeveling
Perfecte service. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pierre 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed ingerichte website maakt het zoeken en kiezen gemakkelijk

Service
zeldzaam goede klantvriendelijkheid; CoolBlue staat wat dit betreft eenzaam aan de top

Assortiment
Laat weinig te wensen over en prima prijzen

Aanbeveling
ik ken geen webwinkel doe zo goed scoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mella 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is ook handig dat er YouTube filmpjes bij zitten bij het artikel dat je ziet hoe het er uit ziet en hoe groot en dat je artikelen er bij kan toevoegen wat bij het artikel hoort wat je koopt.

Service
Snelle service je blijft goed op de hoogte wanneer je bestelling komt en hoe laat.

Assortiment
Veel keuze

Extra toelichting
Zeer goede camera. Vond het alleen lastig om de Canon riem te bevestigen maar het staat duidelijk in de gebruikzaamwijzing en op YouTube laten ze ook zien hoe ze het doen er zijn wel mensen die het bij sommige filmpjes verkeerd doen dus houdt de gebruikzaamwijzing er bij,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een van de best vormgegeven webshops op elk device. Gemak van het vinden van producten tot de levering is vrijwel foutloos.

Service
Goed bereikbaar via verschillende kanalen (telefoon, mail, social media). Ze doen niet moeilijk over ruilen of terugbrengen. Heel fijn, erg van deze tijd.

Assortiment
Nog nooit in de situatie terecht gekomen dat mijn producten danwel een vergelijkbaar alternatief niet gevonden heb op Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RHO 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke site. Makkelijke bestel procedure.

Service
Ik werd constant via mail op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Assortiment
Voldoende keuze met voor elk wat wils.

Aanbeveling
Zowel in de winkel als online is het prettig zaken doen met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Moeskops 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het bestellen gaat eenvoudig en geraak je er zelf niet uit kan je steeds terugvallen op de hulpkeuze

Service
Service is geweldig vandaag besteld is morgen in huis en omdat het met Bpost is het meestal voormiddags in huis

Assortiment
Alles van games tot huishoudtoestelen

Aanbeveling
Service keuze alles is top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede site, snelle levering

Service
Alles perfect geregeld

Extra toelichting
Aanrader om hier te kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

wim 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
alles verliep vlot en snel

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ta 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Je kunt heel makkelijk je product uitzoeken en bestellen.

Assortiment
Ik miste in de categorie speelgoed toch wel het één en ander. Zo is er maar heel weinig keuze in playmobil bijvoorbeeld.

Aanbeveling
Afgezien van het wat kleine assortiment speelgoed, ben ik erg tevreden over de shop.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de snelle verzending en fijn dat je tot laat 's avonds kan bestellen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

poelmans peter 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer goede overzicht en specificatie mogelijk heden

Service
donderdag rond 16uur besteld en vrijdag om 9u aan de deur ,wat wil een mens nog meer :-) thnks

Assortiment
ik heb dadelijk gevonden wat ik zocht ,en aan de beste prijs ik heb voor ik bestelde eerst heb web afgezocht en vergeleken op prijs , en heb het hier besteld

Aanbeveling
ik heb reeds veel mensen naar cool blue doorverwezen ,ik ken heel veel van computers af en vind hier steeds een heel goed product aan de beste prijs

Extra toelichting
ik heb hier reeds vele IT producten en gsms gekocht of door verwezen naar cool blue ,altijd tevreden geweest ,tot nu toe nog geen enkele klacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William Lambrechts 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel duidelijke web shop, kan natuurlijk altijd nog beter.

Service
Kan niet meer sneller/beter

Assortiment
vrij compleet

Aanbeveling
Ik voel me heel goed bij het geheel, en winkel bijna altijd bij cool blue. Elke keer vergelijk ik eerst met enkele concurrenten.

Extra toelichting
Ik ben nochtans van nature vrij kritisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Catalpa 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en snelle verwijzingen bij zoektocht naar artikels

Service
Supersnelle levering en alle hulp bij het doorvoeren van de transactie

Assortiment
Gevonden wat gezocht werd !

Aanbeveling
Vrolijke moderne winkel

Extra toelichting
Eerder ook reeds een goede ervaring gehad met de fysieke winkel te Antwerpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima producten.

Service
Goede en snelle service.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Echt een winkel van deze tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Snelle reactie op verzonden berichten.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Je kan het zo gek niet bedenken, of Coolblue kan het bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelf 29-11-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede bereikbaarheid en parkeren voor de deur.

Service
Vriendelijk personeel met verstand van zaken en nemen ruim de tijd voor een klant.

Assortiment
Niet alles is direct in de winkel te zien, wel worden de producten eventueel digitaal getoond en uitgelegd.

Aanbeveling
Ik kan niets bedenken waarom het minder als een tien zou mmoeten zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marnix 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een zeer uitgebreid assortiment, aan een sterke prijs. Bij de producten staat ook relevante en gedetailleerde informatie.

Service
Ik had een vraag over een product dat ik wou aanschaffen en ontving binnen de kortste keren een antwoord waarmee ik voldoende wist. Zeer behulpzame medewerkers die een sterke technische kennis hebben. Ook de levering verliep zeer vlot, je wordt hiervan ook goed geïnformeerd.

Assortiment
Zeer uitgebreid, voldoende productinformatie en scherp geprijsd.

Aanbeveling
Warme aanrader. Je hebt de klantvriendelijkheid van een fysieke winkel in combinatie met de scherpe condities van een webshop.

Extra toelichting
Een pluim voor de klantvriendelijkheid!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k nieboer 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super gemakkelijk en super snel thuis

Service
Kan niet beter

Assortiment
Je kunt er bijna alles krijgen

Aanbeveling
Vliegens vlug in huis

Extra toelichting
Gewoon super goed zelf op zondag wordt er bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanlandeghem j 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Superhandig en snel in huis .

Service
Prima service duidelijk info op de site .

Assortiment
Ruim assortiment en de beste prijs voor mijn bestelling

Aanbeveling
prijs kwaliteit beste shop

Extra toelichting
Zeker dat ik jullie site bekijk als ik iets nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frodaatje 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan verschillende mogelijkheden vergelijken

Service
Perfecte levering

Assortiment
Meer dan voldoende voor mij

Aanbeveling
Tot hiertoe perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Bergmans 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles zeer overzichtelijk en met de nodige details

Service
middernacht bestellen, dag erna om 09.45 ontvangen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

robbin 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
genoeg keus. gemakkelijk gevonden wat ik zocht

Service
zeer goede service. vriendelijke behandeld keurige koeriers

Assortiment
ruime keus en aanbod van goedkoop tot duur

Aanbeveling
al eerder producten besteld bij coolblue. zeer tevreden netjes behandeld goede levering volgens afspraak keurige koeriers. je kunt je pakket bijna nauwkeurig volgen je wordt zelfs een half uur van te voren gebeld dat ze langs kwamen. gewoon zoals het hoord bestellen betalen en de volgende dag in huis extra service zonder extra kosten. zonder poespas gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanD 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
DE website is gemakkelijk in gebruik, er is veel keuze en meerdere betaalmogelijkheden.

Service
Op een vraag mijnerzijds werd vlot en correct geantwoord.

Assortiment
Groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit de luie zetel Top-Producten met garantie bestellen: supergemakkelijk

Service
Bestelling niet correct of staat het product je niet aan? Mailtje naar Coolblue en de retourafdeling schiet in gang!

Assortiment
Bijna alles van alle merken te vinden!

Aanbeveling
Mijn favoriete online-winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FamSchorel 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het navigeren en de laadtijden van de website zijn enorm goed te noemen. Alle producten zijn goed onderverdeeld in categorieën. Het vinden van een geschikt sinterklaascadeau voor één van mijn kinderen was overigens wel wat moeilijker, het aanbod is n.l. wel heel erg uitgebreid.

Service
De levering van het product was binnen de genoemde levertijd en dus uitstekend. Aftersales e.a. service gerelateerde zaken zijn niet benodigd geweest.

Assortiment
Ongelofelijk grote assortiment, voor nette prijzen die veelal zelfs lager liggen dan die van diverse andere concurrenten.

Aanbeveling
Op iedere vraag gewoon een dikke tien,
want een nadeel of slecht iets was nergens te vinden of zien.

Daarom raden wij CoolBlue ook iedereen aan,
want zelfs voor een groot assortiment en mooie spullen hoef je zelfs de deur niet meer uit te gaan.

Extra toelichting
Ik hoop dat CoolBlue haar service en kwaliteit vasthoud. Menig (web)winkel wordt op den duur slordig, slechter maar vooral ook duurder. Hou deze kwaliteit en service vast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Mandjes 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Heel duidelijke categorieen

Service
Over alles word je op de hoogte gehouden

Assortiment
Bijna alles verkrijgbaar!

Aanbeveling
Gewoon top

Extra toelichting
Niet noodzakelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jewee 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
praktisch met een druk op de knop

Service
site doet wat hij beloofd

Assortiment
ruim voldoende, heb alleen gekeken naar printers. Keuze genoeg

Aanbeveling
snel, duidelijk.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lambèr Hombergen 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website en bijna alles op voorraad

Service
Nog nooit klachten gehad, maar ik ben er van overtuigd, dat deze snel en tot volle tevredenheid worden afgehandeld

Assortiment
Als ik op zoek ben naar een artikel, kijk ik eerst bij cool blue.99% vind ik op hun website

Aanbeveling
Ik weet geen mijn punten, vandaar mijn beoordeling 10!

Extra toelichting
Het is een shop met artikelen van zeer goede kwaliteit en redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobbyV 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
google + "whatever" kopen + enter
vergelijken + bestellen + dagje later ontvangen
ideaal ;)

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
zie gemak :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansK 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kan vanuit de luie stoel bestellen

Service
Snelle service en de keuze om een dag te kiezen

Assortiment
Genoeg keus, ook uit nieuwste producten

Aanbeveling
Ruime keus en goede service bij eventueel retourneren

Extra toelichting
Prima bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HVDB 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, veel betaalmogelijkheden

Service
Supersnelle levering, perfecte communicatie

Assortiment
Kon iets uitgebreider, maar dat zou waarschijnlijk ten koste zijn van de prijs

Aanbeveling
Zeer overzichtelijke site, goede algemene uitleg over productgroep, duidelijke product uitleg. (Meestal) niet de goedkoopste, maar voor wat hoort wat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kevin D 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niets gemakkelijker dan vanuit de luie zetel dingen te bestellen

Service
Er wordt heel snel geantwoord op eventuele vragen die je hebt

Assortiment
Assortiment kan iets uitgebreider. Niet alle games zijn beschikbaar.

Aanbeveling
Ideale webwinkel voor aankopen vanuit de luie zetel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

gebruiker 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke site

Service
werd de volgende dag al bezorgd

Aanbeveling
snel bestellen, en ook nog zonder verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg fijn winkelen.

Service
Snel en erg duidelijk.

Assortiment
Ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Romani 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk uitkiezen van je product

Service
Ongelooflijk hoe snel t allemaal gaat, gelijk je factuur per email, de verzending via t n post .s,avonds voor 12 besteld ,volgende dag in huis .

Assortiment
Enorme keuze en gelijk zien wat voorradig is.

Aanbeveling
Gewoon heel snel en betrouwbare indruk

Extra toelichting
Ja leuk deze revieuw ,gratis reclame natuurlijk en die kans op 100 euro, maar ik twijfel of die wel eens uitgekeerd wordt. Zou leuk zijn als er een prijswinnaar bekend werd gemaakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen wanneer je wil, waar je wil en hoe vaak je wil :)

Service
Heel snelle levering. (gelukkig) Nog geen gebruik moeten maken van retour of dergelijke maar heb er alle vertrouwen in dat ook daar een super service wordt verleend bij Coolblue

Assortiment
Keuze is er in overvloed

Aanbeveling
Groot assortiment en redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving apparaat. Makkelijk te vergelijken met soortgelijke producten.

Service
Direct na bestelling een bevestigingsmail. Exact te volgen verzending.

Assortiment
Vond veel te vergelijken producten terug. Groot aanbod. Veel in voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natalie 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering en gemak

Service
Goede website en toelichting

Assortiment
Veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webshop. Helder en duidelijk. Gemakkelijk om artikelen te vergelijken en zo tot een goede keuze te komen.

Service
Alles voor een glimlach. Die glimlach is nog niet weg! Van bestelling tot en met de levering super geregeld. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling.

Assortiment
Ruime keuze in alle prijs categorieën. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Een eventuele volgende bestelling doe ik weer bij Coolbleu. 100% tevreden

Extra toelichting
Alleen maar een positieve ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen via internet gaat heel gemakkelijk

Service
Snelle afhandeling, betaling gaat op een veilige manier

Assortiment
Ze hebben heel veel verschillende producten. Veel meer dan verwacht.

Aanbeveling
Groot assortiment, handige website en betrouwbaar kunnen betalen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Els 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hoe gemakkelijk kan het zijn! Je bestelt iets en de volgende dag wordt het gratis thuis bezorgd. Ondertussen kun je precies volgen waar jouw pakketje zich bevindt. Ben je niet thuis, dan kun je aangeven wanneer het dan wel bezorgd kan worden.

Service
Goeie service! Geen lastige vragen bij retourneren. Goeie helpdesk! Er komt altijd een oplossing

Assortiment
De dingen waar ik naar op zoek was, zijn allemaal te vinden en te bestellen

Aanbeveling
Ik kan geen negatieve beoordeling bedenken. Goed werk Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tom 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer handig om te bestellen zelfs als het niet via de normale weg gaat

Service
Ik had nog een shop tegoed over van een andere winkel van cool bleu en dit werd na een mailtje binnen de 2u in orde gebracht

Extra toelichting
super winkel en super service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de kuieraar 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Niet meer autorijden naar een winkel, niet meer zeulen met een groot pakket. Gewoon wat ik wil afgeleverd bij de deur.

Service
alles klopte

Assortiment
Geleverd door mijn zoon :-) de helpdesk

Aanbeveling
de 10 is voor de juffrouw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fritz 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, producten gemakkelijk terug te vinden. Soms extra filters zou het vergelijken van producten gemakkelijker maken.

Service
In het verleden ooit gemist bij het bestellen. Gebeld en alles kwam in orde. Koste wat tijd voordat het toe kwam, maar te begrijpen dat pakjes terug gestuurd en terug verwerkt moeten worden.

Assortiment
Mooi assortiment, maar heb regelmatig de reactie "Jammer dat ze dit niet hebben". Meest recent sport en fitness.

Aanbeveling
Goede winkel, goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

valcke albert 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan niet gemakkelijker, vanuit je luie stoel

Service
zoveel beloofd, om 17u besteld, 's anderdaags al in bezit. En dat zonder extra verzendingskosten, en daardoor het goedkoopste. Als consument aardig meegenomen

Assortiment
mijn kleinzoon wou dit speelgoedje, in geen grote speelgoedketen te vinden in regio met de boodschap dat nijntje niet meer in hun assortiment paste. Maar cool blue had het, ik gelukkig en zeker mijn kleinzoon

Aanbeveling
zie hierboven, wel voor de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Van de Moortel 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellingen plaatsen gaat snel en is zeer eenvoudig.

Service
Snelle en gratis levering is een groot pluspunt en wordt ook steeds opnieuw waargemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mklomp 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk!

Assortiment
Voldoende keus!

Aanbeveling
Gewoon goed!

Extra toelichting
Fijn dat er ook filmpjes zijn waarin men het product laat zien met de bijbehorende ervaringsreis instructies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Om 22u besteld, volgende dag kon ik na het werk bij het postkantoor om de hoek mijn pakketje afhalen.
Ideaal!

Service
Verzending netjes verpakt.
Verdere service nog niet nodig gehad

Assortiment
Zeer grote keuze, en op voorraad

Aanbeveling
Hier kom ik zeker nog eens shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steban 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke site, goede specificaties en handige reviews bij elk product.

Service
had hulp nodig bij gebruik van een kortingscode. Via de WhatsApp-hulplijn kreeg ik binnen enkele minuten de informatie die ik nodig had.

Assortiment
ruime keuze in de producten die ik heb bekeken, variërend in prijs, uiterlijk en kwaliteit. voor ieder wat wils.

Aanbeveling
overall beste Internet-winkel, met het grote voordeel dat ze ook echte winkels hebben waar je met vragen of ophalen/retourneren van producten altijd terecht kan. personeel lijkt ook adequater dan dat ik gewend ben in andere winkels. Misschien betaald coolbue voor goed personeel. If you pay peanuts, you get monkeys.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews