coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42591 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Corivee 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Prima leverservice, snel en goed bezorgd.
Veel uitleg op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M M 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
top service! Altijd zeer snel antwoord en altijd op een correcte manie! Bedrijf met beste service!

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod van relevante producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claes 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Coolblue zijn website is heel handig opgebouwd zowel Mobiel als op je Desktop zodat je makkelijk vind wat je zoekt.

Service
Nog nooit last gehad van kwaaltjes waar Coolblue verantwoordelijk voor was. Morgen in huis is ook morgen in huis.

Assortiment
Ze hebben heel veel maar ook weer niet alles wat ook niet mogelijk is. Toch vind ik 9/10 keer wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Beste webshop die je in de BENELUX kan vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Patrik Daelemans 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is overzichtelijk met zoekfunctie die je bij het juiste product brengt. Soms iets meer informative over het product. ( vb afmeting van armloopband voor gsm's )

Service
Zeer vlotte communicatie en levering.

Assortiment
Prijs-kwaliteit is prima.

Aanbeveling
Ik zal iemand aanraden om zeker ook eerst bij CoolBlue te kijken avorens over te gaan tot een aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johno1 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke cataloog

Service
Goede follow up on line en snelle soepele levering

Assortiment
Voldoende voor mij en steeds een wat betere prijs dan elders

Aanbeveling
Perfectie bestaat niet maar het is dicht bij dus 9

Extra toelichting
Gelukkig en gezond weer op in 2016 !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joni Van Roost 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Enorm gebruiksvriendelijke website, veel betaalopties, zeer betrouwbaar.

Service
De service is de reden dat ik deze webwinkel verkies boven alle anderen. Topservice en zeer snelle en vriendelijke support.

Assortiment
Zeer groot assortiment 9/10 gevallen vind ik datgene waar ik naar op zoek ben.

Aanbeveling
Ronduit mijn favoriete webshop, heeft online shoppen (zeker op het gebied van electronica) enorm veel leuker en eenvoudiger gemaakt.

Extra toelichting
Zeer snelle levering, zelfs op zondag. En je kan eventueel ook extra betalen om het dezelfde dag nog in huis te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maickel Phan 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is gedaan als beloofd, dezelfde dag richting PostNL als het voor 23.59 uur. Veel keuzes bij het betalen.

Service
Bij vertraging netjes een mail gestuurd. Bovendien netjes verpakt in kartonnen doos.

Assortiment
Assortiment zit vol met goede en leuke spullen. Helaas ontbreekt er toch hier en daar wat producten.

Aanbeveling
Goede service, proactief contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prijs helaas niet erg scherp, maar verder wel helemaal top.

Service
Zoals beloofd: next day delivery!

Assortiment
Geen al te brede keuze, doch heb hier begrip voor gezien de beloofde levertermijn.

Aanbeveling
Mochten ze nog wat aan hun prijzen doen, werd het allicht een 9 of 10!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ROGER LAMBRECHTS 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan ik nog duidelijker zijn ? perfect

Service
ultrasnelle levering.

Assortiment
heel uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Macquoy 03-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Normale, standaard webshop.

Service
Snelle en correcte levering volgens belofte.

Assortiment
Veel te veel keuze voor sommige artikelen :-) Maakt het kiezen niet altijd makkelijker, dan liever dan er een voorselectie wordt gemaakt op basis van prijs kwaliteit criteria die jullie klanten belangrijk vinden

Aanbeveling
gewoon, steekt niet boven de rest uit qua aantrekkekelijkheid.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Stan 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk uit te zoeken oo vooraad wat ik nodig had

Service
Super snelle levering

Assortiment
Precies wat ik nodig had

Aanbeveling
Makkelijk de producten te zoeken en simpel te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mez 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site, veel betalingsmogelijkheden, nette en informatieve e-mails, makkelijk gebruik van kortingsbonnen, kloppende informatie.

Service
Uitermate snelle verzending. Heb tot nu toe geen klachten gehad die door de klantenservice moesten worden afgehandeld.

Assortiment
Aanbod is ruim genoeg om iets te vinden dat bij behoeften en budget past.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aimy 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website!

Service
Snel geleverd! Volgende dag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Siska szewczykowski 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het word perfect geleverd aan huis en zelfs geinstaleerd (grote stukken als wasmachine), ook als je een product bestelt en je bent niet thuis is het heel handig om via een ophaalpunt te werken zoals jullie al doen.

Service
Altijd vriendelijke mensen en klaar voor een woordje uitleg

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden van jullie winkel(online) ik heb de fysieke winkel nog niet bezocht gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nachtergale Gilbert 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen zonder enig probleem.

Service
Buitengewoon goed.

Assortiment
Reeds zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Grote en uitgebreide keuze.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sansanniepan 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website, je zit zo bij het product dat je zoekt.

Service
Snel bezorgd.

Assortiment
Kan altijd meer :)

Aanbeveling
Dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ann 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel belangrijke merken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wieke 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis.
Ze doen wat ze zeggen,
Uitstekend te volgen

Service
Twee stofzuigers met stukken onmiddellijk omgeruild.
Je wordt uitstekend geholpen in de winkel. Eindhoven, aalsterweg.

Assortiment
Zeer mitigerend en overzichtelik

Aanbeveling
Geen enkele aanmerking op het functioneren van de winkel.
Terzake kundig personeel.
Uitstekende koffie, geen lange wachttijden

Extra toelichting
Uitstekende side

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
onmiddellijk een behoorlijk antwoord op mijn bestelling.

Assortiment
Voor mij prima assortiment

Aanbeveling
Alles klopt wat beloofd wordt.

Extra toelichting
Nog weinig ervaring met uw winkel dit was de eerste keer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MauriceP4L 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De vrijheid om een bezorgmoment te kiezen is heel fijn. Het maken van een account ook. Omdat je adresgegevens al in moet vullen tijdens het bestelproces was er slechts 1 klik nodig om een account te maken. Heel slim

Service
Alles is goed geregeld. De snelle bezorging is voor mij heel veel waard. Daarnaast ook nog goed ingepakt. Ga zo door!

Assortiment
Je kan bijna alles vinden op elektronica gebied. Heel makkelijk prijzen vergelijken zo.

Aanbeveling
Ik doe daar niet zoveel aan. Wel vertel ik graag over snelle levertijden dus dat doe ik graag voor coolblue.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bauwenca 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis bestellen vanuit je luie zetel! Echt gemakkelijk!

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Enorme keuze in elke prijscategorie

Aanbeveling
Gemakkelijk & correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Soms is het moeilijk om te vinden in welk onderdeel van de webshop zich het product bevindt dat je wenst te kopen

Service
Levertijd en communicatie vlot verlopen . Twee aankopen gedaan en telkens volgende dag geleverd.

Assortiment
Hetgeen we wensten hebben we gevonden

Aanbeveling
Met uitzondering van item 1 ' gemak ' is alles prima verlopen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Van af de bank voldoende aanbod en vergelijking mogelijkheden hoe makkelijk wil je het hebben.

Service
Je krijgt wat je besteld keurig verpakt en zoals beloofd de volgende dag.

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Betrouwbaar winkelen met een ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De producten waren snel gevonden

Service
Zeer goed vandaag bestellen morgen thuisgebracht

Assortiment
Een goede prijskwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Van Vossel 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, met duidelijke informatie en reviews, zelfs videoreviews!

Service
Voor 23.59u besteld 's anderendaags geleverd? Effectief!

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen via de site en indien nodig persoonlijke bijstand via de winkels oa in Lochristi..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karwin Li 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
elke keer veras je mij met jullie top service

Service
Hier kan een mens enkel gelukkig van worden

Assortiment
Ik kijk altijd eerst op coolblue zelfs voor pannenkoeken

Aanbeveling
Voor mij zijn jullie meer dan een 10tje waard

Extra toelichting
Hop hop jullie zijn top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

UncleMike 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
De meeste producten die je kan nodig hebben zitten in het assortiment van CoolBlue.

Aanbeveling
Steeds prima ervaringen gehad met CoolBlue.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Roeland 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat duidelijk aangegeven

Service
Zijn goed te bereiken en hebben een snelle bezorging.

Assortiment
Duurt soms lang voordat iets op voorraad is, maar wel snelle levering.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hilde 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Service
Ik was steeds op de hoogte van elk proces

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Perfecte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eleonore 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat zo fijn is bij Cool Blue? je hoeft niet eerst een account aan te maken!

Service
Hoewel ik nog niet echt ervaring heb met de service, beoordeel ik die op het snelle handelen na een bestelling! Nota bene op zondag besteld en op maandag in huis! Pluim! In deze drukke Sinttijd!

Assortiment
Ik zou iedereen die ook mijn keukenmachine of andere artikelen wil kopen, Cool Blue aanraden, Ik kende het bedrijf nog niet, dus ik moet mijzelf ook nog verdiepen in het aanbod!

Aanbeveling
Ik heb nog geen tienen gegeven, omdat ik daarvoor nog te weinig ervaring heb met Cool Blue. Dit was mijn eerste bestelling! Meestal is er altijd wel iets nog voor verbetering vatbaar? Anders is er geen groei mogelijk. Stiekem ga ik vast voor de 10 om jullie te motiveren en te stimuleren om zo goed bezig te blijven!

Extra toelichting
Mijn eerste ervaring is heel positief! Bedankt voor de snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Achterover op t bankje zoeken, vergelijken en de laagste prijs vinden bij Koelblauw

Service
Epic, just epic. Alsof een hogere macht zich ontfermd over het wel en wee van de consument. Waar vind je dat nog? Dat zal ik u vertellen: nergens. Nou ja bij wolfswinkelpuntnl kunnen ze ook een aardig potje service uitdelen maar daar gaat deze review niet over.

Assortiment
Alles binnen de grenzen van onze bekrompen wetgeving is te verkrijgen bij dit etablissement.

Aanbeveling
3 keer 10 is 30, kieskeurig... ik geef een 30.

Extra toelichting
Nein!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is soepel verlopen

Service
De service is goed

Assortiment
Een geweldig assortiment, de keuze is een reuze

Aanbeveling
Zeker weten een 8. Ik zou gewetenswroeging krijgen als ik lager ga zitten

Extra toelichting
Bedankt voor de goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Janetta 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site leest lekker vlot, komt positief, eerlijk en vriendelijk over.

Service
levertijd was exact zoals ze ons doen beloven

Aanbeveling
Vrij vlot nadat je de bestelling hebt gedaan, krijg je een sms je met de tekst; uw bestelling is al ingepakt. Hilarisch! erg prettig...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

henk 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk een keus maken op elk willekeurig moment van de dag en week

Service
werd direct op de hoogte gehouden over mijn bestelling qua inpaktijdstip, verzendingsmoment etc

Assortiment
zeer veel keus

Aanbeveling
alles was positief

Extra toelichting
100% ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aikoo 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goed kiezen ,duidelijke site

Service
Werkelijk de dag na bestelling staat de post aan je deur.

Aanbeveling
Ook de 'echte' winkels hebben een zeer goede service.
Vlugge ,correcte service.Overzichtelijk en duidelijk factuur.

Extra toelichting
Nee voor mij is alles OK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freddy 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk bij Coolblue ook als je vragen hebt via de telefoon

Service
fantastise service

Assortiment
voor mij heel goed

Aanbeveling
alles loopt op wieltjes bij Coolblue, en ik verzeker jullie het zijn geen vierkante wieletjes!!! maar wel ronde wieletjes.....

Extra toelichting
perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website.

Service
Prima service met supersnelle levering! Bestelling geplaatst op zondagnamiddag en ontvangen op maandag nog voor de middag! Ook duidelijke info over status van bestelling via sms en email.

Aanbeveling
Jammer dat voor de betaling niet alle kredietkaarten aanvaard worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom S 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Artikelen makkelijk te vergelijken.

Assortiment
Veel stofzuigers om uit te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Bodewes 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel gemakkelijk

Service
Fantastisch.......

Aanbeveling
Geweldig,zo snel hebben we nog nooit iets thuis gekregen!

Extra toelichting
Zaterdag 18.00 uur besteld en de andere dag(zondag)om 12.00 uur in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Potter 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk

Service
prima volgens afspraak

Assortiment
geen mening over was concreet op zoek naar goedkoopste artikel

Aanbeveling
zeer goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

druide 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijk en makkelijk van uit je luie stoel kiezen en bestellen.

Service
Vandaag besteld en morgen gratis bezorgd alles verliep zeer vlot.

Assortiment
Heel uitgebreide keuze

Aanbeveling
Gewoon de service is voortreffelijk.

Extra toelichting
de producten zijn niets steeds de goedkoopste jammer genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrickg 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
fantastische site

Service
de zondag besteld en de maandagmorgen afgeleverd, super

Aanbeveling
gratis levering is uitstekend

Extra toelichting
alles super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Schurink 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gemakkelijk, snel en goed!

Assortiment
Het is gewoon zou dat ze alles hebben voor een redelijke prijs.

Aanbeveling
Handig winkelen, prima site Tja wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gust 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik koos mijn product uit de vele mogelijkheden die me werden voorgesteld.

Service
Ik deed mijn bestelling op zondagavond. Dinsdag ontving het via de besteldienst van de post.

Assortiment
Bijna teveel keuzemogelijkheden!

Aanbeveling
Een aanrader voor iedereen.

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flowerhead 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke, gemakkelijke en overzichtelijke site van Coolblue. Snel gevonden wat ik zocht, besteld en ook snel geleverd.

Service
Ze komen hun afspraken na, zeker wat betreft leveren.

Assortiment
Ik wist niet dat hun assortiment zo groot was. Ik denk zeker hier terug te komen. Prijzen zijn redelijk laag.

Aanbeveling
Groot assortiment, goede service, niet te duur en snelle levering, wat wil je nog meer!Wil je waar voor je geld, dan wordt het tijd dat je iets bij Coolblue bestelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermans Willy 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Perfect de volgende dag geleverd!

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne en duidelijke website.

Service
We hadden op zondag avond met spoed een vriezer nodig. Savonds besteld en aan het eind van de volgende ochtend was de nieuwe vriezer al weer bedrijfsklaar.

Assortiment
Ruime keus in zowel A als B merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carre W 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product dat ik zocht zeer snel gevonden.
De stappen voor de afhandeling van de bestelling en betaling zijn zo opgebouwd dat er weinig kan verkeerd gaan.

Service
Zondagavond besteld en maandag voormiddag reeds een mail dat aankoop beschikbaar lag op postkantoor.(2 uur vroeger dan vooropgesteld)
Reeds ervaren bij een vorige bestelling dat direct omruilen bij een defect of beschadiging zonder problemen wordt uitgevoerd.

Assortiment
Wat computer onderdelen betreft is veel te verkrijgen, maar niet alles.

Aanbeveling
Veel producten zijn elders wel iets goedkoper te verkrijgen, maar de service en betrouwbaarheid van de leveringen rechtvaardigd dit grotendeels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amber 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super goed geregeld!

Service
Volgende dag in huis, top!

Assortiment
Veel keus en makkelijk besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews