coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42510 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2723 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

brommershopke 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zoekwoord intikken en je krijgt direkt het juiste resultaat en je kan de produkten onderling vergelijken en de commentaren van klanten lezen

Service
volgende dag levering zonder extra te betalen !

Assortiment
uitgebreide keuze in alle prijsklassen, zowel voor kenners als voor leken

Aanbeveling
geen klachten dus reklame maken voor jullie is de boodschap

Extra toelichting
handige site, artikels voor ieder budget en zowel voor de "gewone" mens als de kenner, snelle levering, produktvergelijking mogelijk, commentaar en ervaring van andere klanten kan je raadplegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vloedstroom 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De snelle levering Geen bezorgkosten, dat is een groot pluspunt! Goed op te hoogte gehouden worden vd levering van pakket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Vlaming 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site. Uitgebreid assortiment en uitgebreide zoekfilters. Makkelijk bestellen en super snel in huis.

Service
Dik in orde, ook wel eens een product gehad dat niet voldeed aan de verwachtingen. Geen probleem bij Coolblue, gewoon omruilen of geld terug. Bezorgd binnen no time en altijd zorgvuldig ingepakt.

Assortiment
Ik kom steeds vaker uit op coolblue als compleet assortiment en scherpe prijs.

Aanbeveling
Altijd goed om ook ergens anders te kijken, maar coolblue moet je zeker niet links laten liggen.

Extra toelichting
Duidelijke website, groot assortiment, prima klantenservice, snelle levering en altijd zorgvuldig ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc044000 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan vlot online winkelen en indien je wenst kan je toch naar een winkelpunt gaan.

Service
Zeer snelle levering mits een kleine bijdrage zelfs dezelfde dag

Assortiment
Ruim aanbod met een gedetailleerde beschrijving van de producten

Aanbeveling
Ben op en top tevreden

Extra toelichting
Overzichtelijke site, je hoeft niet lang te zoeken naar het gewenst product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom De Ketelaere 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk geboekt, heen en weer gebladerd en vergeleken met een makkelijk te veranderen winkelkar.

Service
Snel antwoord op vragen via email. Helaas nog geen oplossing gevonden. De kaart voor de extra garantie zat niet bij het produkt maar het zou aan de verdeler liggen ipv de bestelsite.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bouwe1955 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Goede uitleg.

Service
Prima en duidelijke verwerking van bestelling. Helemaal te volgen.

Assortiment
Volop keuze.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment en uitstekende verzorging en afwerking bestelling.

Extra toelichting
Geen opmerkingen. Volgende keer weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tiestieraf 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudig te bestellen aan voordelige prijzen

Service
vlugge levering

Assortiment
heb nog niet naar alles gekeken

Aanbeveling
ik was super tevreden zodus mag dat gezegd en doorverteld worden

Extra toelichting
Ik niets negatief zeggen omdat het mijn eerste bestelling was en ik tevreden ben over leveringsduur en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h hessels 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
fijn scheer apparaat handig
snel en bijna geruisloos

Service
snelle levering

Aanbeveling
betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus1956 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlot en gemakkelijk

Service
Snelle bediening

Assortiment
Genoeg keuze

Extra toelichting
Zeer tevreden over Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees888 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke webshop met betaalgemak, oa. iDeal en PayPal.

Service
Ongelofelijk hoe snel Coolbleu levert. 's Avonds laat besteld en de volgende morgen afgeleverd door post.nl.

Assortiment
Voldoende assortiment. Helaas was de 'beste koop' uitverkocht, maar een vergelijkbaar product werd met korting aangeboden. Netjes.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, een goed assortiment en een ongelofelijk snelle levering.

Extra toelichting
- snelheid levering - assortiment - gratis verzending en retourneren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ceesvdt 14-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Service
Heb eigenlijk nooit van Service gebruik hoeven te maken. Impliceert dat alles prima functionneert.

Assortiment
Ruim, met veel keuze.

Aanbeveling
Omdat niet alle webshops betrouwbaar zijn in levertijden Slecht rembourseren indien nodig. Geen van deze "mankementen" tot nu toe bij Coolblue opgemerkt.

Extra toelichting
Coolblue - zoals de meeste andere webshops - vragen vooruitbetaling. De klant koopt op een plaatje. De realiteit blikt vaak echter anders. Derhalve COD met weigeringsmogelijkheid zou een optie moeten zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

evank 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
snelle service

Extra toelichting
Goed aanbod. snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

els reynaert 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen voor 23u59 volgende dag thuis super.
En thuis gebracht kan niet makkelijker.

Service
Super

Assortiment
Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Zou het iedreen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kkettenis 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website, duidelijk en volledig

Service
Ondanks fouten in gedeelte product (in dit geval servies) alles prima en vooral snel opgelost!

Assortiment
Wat kun je er niet kopen?

Aanbeveling
Misschien niet altijd de goedkoopste, wel de beste!

Extra toelichting
Gewoon erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik rosseel 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
moet niet het huis uit
veel keuze mogelijkheden

Service
alles op tijd ontvangen zoals aangegeven

Assortiment
alles was goed ingepakt en kompleet

Aanbeveling
voor de eerste keer iets bestelt en geen enkel probleem ondervonden

Extra toelichting
alles is verlopen zoals geplant vooraf kan ook je produkt opvolgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoMa112233 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Vorige keer hebben ze uitstekende service verleend toen we t nodig hadden. Snel antwoord via mail, goede oplossing aangedragen en zorg gedragen voor de uitvoering daarvan. Top!

Extra toelichting
Heb hier binnen paar maanden een tweede gsm gekocht, nu voor mijn man. Goede aanbiedingen, snelle levering, alles in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre20042005 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijke site en leuke site

Assortiment
Ik heb niet alles kunnen vinden van Lego Star Wars.

Aanbeveling
Snelle, correcte levering zelfs op zondag en de goedkoopste prijs zonder kosten voor levering

Extra toelichting
Duidelijke leuke site, zeer snelle levering, goedkope prijzen, misschien iets uitgebreider assortiment. Er is nog niets fout gegaan dus ik heb geen ervaring met deze service van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jan v egmond 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede Website met goede instructie en duidelijke levertijd

Service
Pakket wordt precies volgens verwachting geleverd

Assortiment
Voor mij hadden ze het juiste assortiment. Alles was duidelijk vermeld

Extra toelichting
Samenvattend is cool blue een prima Website die duidelijk is. Ze waren niet de goedkoopste maar wel het snelst in het leveren. Prima afhandeling van de order welke op zondag is besteld en maandag binnen was.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ken Cauchie 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
*Overzichtelijke procedures
*Uitgebreide productfilters voor het vereenvoudigen van de ruime selectie

Service
*Vlotte service
*Transparant opvolgingsbeleid bestelde producten
*Nog geen beroep moeten doen op de klachten- en/of retourprocedure; vandaar geen perfecte score op dit aspect

Assortiment
*Ruim assortiment aan producten voor zeer diverse toepassingen
*Producten van bekende en minder bekende fabrikanten

Aanbeveling
*Gebruiksvriendelijk
*Informatief
*Klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zwaluw2 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op zondag middag de bestelling geplaatst vanuit de luie stoel dat is toch gemak.

Service
SMS ontvangen. De bestelling is binnen en wordt verwrkt + een traceer mogelijkheid.

Assortiment
Enorme keuze uit diverse artikelen te kust en te keur.

Aanbeveling
Zo makkelijk Zo snel en Zo keurig verzorgd en verpakt dat is boven verwachting.

Extra toelichting
Het gemakkelijke en correcte afhandelen van de bestelling is bewonderingswaardig. De snelheid waarmee de bestelling is bezorgd is ongelooflijk. Daarom ben ik zeer tevreden en kan Coolblue iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van Doremalen 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel, duidelijk tegen goede prijzen. Geen extra kosten voor bezorging of retour nemen van oude apparatuur

Service
vriendelijke mensen die leveren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shopper456 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Rustig vanachter je toetsenbord. Wat kan er beter zijn

Service
Heb er al een paar keer mee te maken gekregen en het is een zalige service

Assortiment
Tja het akn altijd nog meer he. ;-)

Aanbeveling
Ik raad hem aan iedereen aan

Extra toelichting
Heel goede website. Zeer makkelijk bestellen. Ongelofelijk snel in huis. (meestal de volgende dag) geweldige service. ik heb geen ander winkel meer nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

e.glas 13-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Service
geweldig wat een service.sávonds besteld, volgende middag al in huis.één minpuntje: Het werd bij de buren voor de deur gelegd terwijl ik thuis was. De bezorging niet zo goed.

Extra toelichting
De bezorging was slordig. Het pakketje werd bij de buren voor de deur gelegd terwijl ik thuis was de hele middag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

TARA2013 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig om bestelling te plaatsen en de betaling af te handelen.

Service
Snelle levering en gemakkelijk op te volgen.

Aanbeveling
Vlotte manier om je product te bestellen en geleverd te krijgen.

Extra toelichting
Positief: gemakkelijke bestelmethode snelle levering producten worden degelijk verpakt Negatief: Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carina 63 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
de dag erna gratis afgeleverd

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
zou ik zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ttimmer 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goed: snelle levering, ruim aanbod, goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Forrestspeed 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke shop, alles makkelijk te vinden

Service
nooit gedacht dat je op zaterdag kunt bestellen en op zondag ding dong de postbode....... zelfs op moederdag ik stond versteld, had verwacht nou dat wordt maandag maar nee hoor. zoals eerder gezegd de postbode stond aan de deur een dag later.

Aanbeveling
goede shop, goede en snelle levering. Op zeker beveel ik de winkel aan

Extra toelichting
volgens mij spreken de eerdere motiveringen voor zichzelf

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

randy1357 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer tevreden over de levering van het product, zelfs op zondag! Ik raad deze winkel zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marty01 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
3 klikken zijn genoeg om je bestelling af te ronden.

Service
Het product werd op de afgesproken datum netjes geleverd door PostNL.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Door de goede service en snelle levering raad ik Coolblue bij iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gksax 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prima bereikbaar en groot assortiment. Bij verzending werd aangegeven in welke periode zou worden geleverd: Helaas was dit aanmerkelijk later, maar hier kan Coolblue niets aan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mamboe29 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg prettig om productvergelijkingen te kunnen maken die niet wegvallen als je van scherm verandert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeromekoster 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
even een mail sturen en klaar is Kees

Service
Binnen 2 dagen in huis

Aanbeveling
nvt

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martens1959 12-05-2015 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Staan je met raad en daad bij om je vragen te beantwoorden, en het product te demonstreren.

Assortiment
Een zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Men neemt alle tijd om je goed te informeren.

Extra toelichting
De behulpzaamheid heeft mijn verwachting overtroffen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Robert Rans 12-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
de bestelling gaat zeer vlot

Service
perfect

Extra toelichting
het bestellen en opvolgen van uw bestelling gaat zeer vlot alles wordt op de door coolblue gestelde datum vlot geleverd. tot op heden geen negatieve ervaring met het bestellen bij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FeyenoordAV 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk producten te vergelijken.

Service
Zelfs op zondag bezorgen!

Assortiment
Was weer het goedkoopste

Aanbeveling
Als het nergens goedkoper is kies ik weer Coolblue.

Extra toelichting
Nog nooit problemen gehad bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

romaindeglas 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zaterdag besteld, zondag geleverd rond 11H.

Assortiment
Ruime keuze aan merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane Mertens 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keuze maken is eenvoudig door de vergelijkingsmogelijkheid.
Je hoeft helemaal niet buiten huis gaan om iets aan te schaffen.

Service
Uw bestelling wordt de volgende dag reeds geleverd of je kan kiezen voor afhaling in de winkel.
Personeel is steeds vriendelijk en geeft u de nodige uitleg indien je dit wenst.

Assortiment
Er is veel keuze aan producten en dan nog eens per product heb nog verschillende merken en types.

Aanbeveling
Daar de prijzen niet hoger liggen dan in gelijkaardige winkels is het zeker een aanrader om het product te bestellen bij cool blue. De tijd dat je uitspaart om te shoppen kan je nu aan iets anders spenderen.

Extra toelichting
Het online bestellen is voor mij handig daar ik niet zo mobiel ben. De website is zeer handig in gebruik. Ik heb met de levering nog geen enkel probleem gehad. Alles werd steeds op het afgesproken tijdstip geleverd. Je krijgt steeds een mail met de bevestiging van uw bestelling en daarna (bij zelf afhalen van product)een mailtje wanneer het product in de winkel klaarligt. Communicatie is duidelijk en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ndam10 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
iets duurder maar service/levering zijn top. Dit bedrijf maakt met recht waar voor 23.00 besteld volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janfoblets 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
voldoende uitleg om snel een keuze te kunnen maken uit de 10-tallen mogelijkheden

Service
betaling via PayPall mogelijk

Assortiment
allernieuwste modellen zitten in het assortiment

Extra toelichting
bestelling op zaterdagavond, levering op zondag op de middag!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BOKINA 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles vanuit mijn zetel bestellen !!

Service
De zaterdag bestellen en dat word dan op ZONDAG geleverd !!

Assortiment
Voor alles keuze genoeg !!

Aanbeveling
Ik wil het iedereen aanbevelen om te kopen bij Coolblue !!

Extra toelichting
Voor mij is er niks wat niet goed is !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjcgerritse 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Genoeg keus, duidelijke site.

Service
Snelle levering. Contactservice.

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Prima als je van online winkelen houdt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco-G 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, goed overzicht van de aanwezige artikelen en de voorraad.

Service
de beloofde levering de andere dag indien voor 15.00 besteld word ook nagekomen.

Assortiment
Wat je zoekt hebben ze ook ( voor mij althans ).

Aanbeveling
Scherp geprijsd.
Snelle levering.
Goede kwaliteit van de verpakking tijdens het transport.

Extra toelichting
Ik heb meerdere aankopen gedaan bij Coolblue en alles is in perfecte staat en zeer snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.klinkert 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Je hoeft de deur niet uit, zo snel ging de levering, en op de aangegeven tijds tip.

Assortiment
Ruime keus , duidelijk omschrijving.

Extra toelichting
Snelle levering, product prima ,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Bollen 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website. Onmiddellijk gevonden wat ik zocht.

Service
Besteld 22u.30. Geleverd om 10 uur volgende dag.

Assortiment
Stock van alle verschillende modellen.

Aanbeveling
Goed en duidelijk overzicht. Perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fools27 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke site, vlotte bestel en betaalprocedure

Service
al vaak besteld, toch eenmaal een defect artikel ontvangen, was na contact klantendienst na 1 dag opgelost en fijn geregeld

Aanbeveling
goeie service, groot assortiment maar soms wat duurder dan andere webshops, zeer snelle levering

Extra toelichting
bestelling verloopt vlot, goeie tracking, correcte producten en sercice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MerCy- 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super snelle service, ook nog eens in een leuke vouw doos waar de kleine mee kan spelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ghislaine janssen 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je hebt een zeer overzichtelijke site om wat te zoeken

Service
zeer snel geleverd en netjes verpakt

Assortiment
ik mis soms een beetje uitleg bij de producten vaneen specifiek merk

Aanbeveling
zeer zeker ,ik heb zelf 2 dagen na mekaar een bestelling geplaatst en 2 maal is er efficient en netjes geleverd

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden, ik zal nu wachten om te zien hoe het terugsturen van de covers om ze te ruilen naar een groter formaat ,zal verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Csfolmer 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en snel

Service
Nooit geen problemen.
En reageren snel als je vragen heb

Assortiment
Als ik iets wil hebben dan hebben ze het

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Makkelijk zoeken op de website. Snelle levering. Goed support

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GihDehAwn 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk webshop met goede zoek- en filtermogelijkheden

Service
Goede ondersteuning, zowel offline als online

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment verdeeld in overzichtelijke shops

Aanbeveling
Ik kijk zelf altijd eerst bij Coolblue :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jcls 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je zetel thuis veilig en gerust een bestilling kunnen plaatsen

Service
Heel perfect, versta je iets niet, even Coolblue bellen en samen met een vriendelijke medewerker snel alles uitgelegd krijgen

Assortiment
Bijna alles te verkrijgen

Aanbeveling
Zeer zeker en wetende dat ik achteraf geen rode kaken moet krijgen

Extra toelichting
Steeds tevreden geweest en dit reeds vele jaren, ja zelfs toe Coolblue nog enkel in Nederland bestond Negatief; moet nog de eerste slechte ervaring tegenkomen en denk dat dat niet snel zal gebeuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews