coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daan Suddaby 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heerlijk makkelijk om te navigeren en vergelijken. Top!

Service
Wat je pro-actief wordt aangeboden aan informatie en service is super. Geen direct contact nodig gehad, dus lekkere self-service.

Assortiment
Ik ben geen expert in beamers, maar het assortiment bevatte de beamers waar ik naar zocht en wilde vergelijken. Goed genoeg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

waaromikweer 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was duidelijk omschreven en bestelling ging zeer vlot.Toppie

Service
Nog niet nodig gehad, alles wat ik gekocht heb werkt nog steeds.

Assortiment
Zeer uitgebreidt, ga zo door.

Aanbeveling
Tot op heden is alles wat bestellen aangaat en leveringen op tijd geweest en volgens de voorwaardes gegaan.

Extra toelichting
Geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonie64 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Het is voor mij de 2e maal, goede webside
goede service, en snelle levering.
Mijn complimenten

Extra toelichting
Het enige wat een aanpassing verdient op deze webside is, dat indien de batterijen welke worden aangeboden, ook kloppen, met het apparaat dus aaa batterijen in het toestel, dan ook aaa batterijen aanbieden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tomvanholle 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Coolblue heeft een heel vlotte website waar je snel je producten vindt, mede dankzij de filters en keuzehulp.
Verder ging het afhandelen van de bestelling en betaling zeer vlot.

Service
Onmiddellijk na het bestellen ontvang je een email met daarin een bedanking en uitleg over het verdere verloop. Dit is leuk en duidelijk.
En de beloftes die gemaakt worden waren correct, we hebben besteld om 15u op zondag en op maandag om 12u was onze levering al in huis.

Assortiment
Het assortiment is meer dan voldoende, ze zijn niet altijd de goedkoopste (maar ook niet veel duurder) dan andere webshops, maar je kan er wel 100% in vertrouwen kopen.
Bovendien weet zie je ook duidelijk wat er wel en niet in stock is.

Aanbeveling
Op deze shop kan je vertrouwen. Dat is heel belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bolssens Rony 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
er zijn veel aanbiedingen

Service
vandaag bestelt, andere dag geleverd

Assortiment
niet alles is verkrijgbaar

Aanbeveling
simpel en gemakkelijk

Extra toelichting
het is de eerste maal dat ik besteld heb,, het is mijn eerste ervaring bij coolblue,,daar ben ik alleszins al tevreden over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gertjew 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prima overzicht. vergelijk kan beter. en veel keus

Service
service vooral snel, maar veel meer is er niet wat echt telt. bij problemen misschien maar dat is nu niet van toepassing

Assortiment
bijna alles dus helemaal goed

Aanbeveling
omdat hij onder de betere en goedkopere valt.

Extra toelichting
Zoals hierboven beschreven. Snelle verzending en 1 van de goedkopere dus dat zijn de bepalende zaken. De rest is n.v.t.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Steve1221 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote voorraad, snelle levering.

Service
Goed geïnformeerd over de status van je bestelling.

Assortiment
Ruime keus.

Extra toelichting
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doctorhans 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
besteld vanuit de leunstoel

Service
gwoon zoals het hoort

Aanbeveling
kan geen minpunten noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sdejongh1971 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruim assortiment, goede eenvoudige site

Service
Leveren zelfs op zondag!

Extra toelichting
Eenvoudige, overzichtelijke site met ruim aanbod. Makkelijk betalen en hele snelle levering op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dgstruijk 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet beste aanbieding opgezocht en besteld

Service
Binnen 24 uur en zelfs op zondag bezorgd

Assortiment
Zocht naar specifiek item, maar wel ruime keuze in eventuele assesoires in vorm avan andere kleuren horlogeband

Aanbeveling
Ruime keuze, extreem snelle levering en goede prijs

Extra toelichting
Precies was je van een internetwinkel verwacht. Goede prijs, ruime keus en selectiemogelijkheden en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heuve002 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De enige reden om geen 10 te geven is dat niemand je dan geloofd, anders zou ik dat wel gedaan hebben. Coolblue is mijn winkel. Doen wat ze beloven maar mocht een product niet doen wat je verwacht dan gewoon keihard geld terug zonder vragen. Ook als het om laptops gaat. Maak je nergens anders mee. Bestelde een usb stick op zaterdag, werd geleverd volgens afspraak op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ro77 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel, overzichtelijke site, snelle levering en goede communicatie

Service
na telefonisch contact was helemaal duidelijk dat ik het juiste artikel had geselecteerd en ik werd erg vriendelijk geholpen.

Assortiment
volgens mij goed, ik ben hier nog niet iets tegen gekomen wat niet te bestellen was.

Aanbeveling
al eerder gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LReins 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Super snel geleverd. Super.

Extra toelichting
Echt een super web winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helga1909 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel bestellen

Service
Zaterdags besteld en zondags in huis

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
snelle levering / ook op zondag goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simywillemse 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

susiepollowitz 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ze zijn snel, mooie duidelijk website en een breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal Vermeulen 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via de website te bestellen...alles word duidelijk omschreven en weergegeven

Service
TOP...Zelfs levering op Zondag

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ik zou coolblue zeker aanbevelen....

Extra toelichting
Stad en land afgelopen voor een senioren telefoon voor mijn vader...nergens veel keuze in een toestel met een harde beltoon...grote druktoetsen en makkelijk in het gebruik...dus maar op google gekeken en zo kwamen wij bij coolblue terecht..en daar vonden we meteen een toestel wat we voor onze bejaarde vader zochten...was ook nog op voorraad...Zaterdags besteld en was helemaal verbaasd maar enthousiast toen ik zag dat het op Zondag werd bezorgd! Zonder bijkomende kosten! Echt een top service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WipoCS 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heldere itleg en makkelijk te navigeren website

Service
doen wat je beloofd is hier van toepasssing

Assortiment
keuze genoeg & handige online hulp om keuze te bepalen

Aanbeveling
fijne webwinkel met d eoptie om e.e.a. fusiek te kunnen bekijken

Extra toelichting
Alles transparent afgwikkled: gewoon helemaal goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fitser 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snel, efficiënt, goede keuze. Duidelijke informatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annais 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Supersnel bezorgd volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jennifer Pluym 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super dat er de zondag geleverd wordt

Service
Vlotte en correcte afhandeling

Aanbeveling
Super gemakkelijk, vlot en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joost den Braber 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zaterdag om 9 uur besteld en zondag al gelijk in huis, verder is het een mooi design, werkt snel en heeft een stabiele data overdracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bollmann 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering van het bestelde product.
Uitstekende en snelle reacties op gestelde vragen (uitstekende aftersales).

Assortiment
Prijs van het gekochte artikel komt overeen met de prijs die andere aanbieders rekenen.

Aanbeveling
Snelle levering, prima aftersales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xtine72 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als bejaarde vrouw---heel makkelijk website

Service
was binnen 12 geleverd en op zondag

Assortiment
veel keuzes

Aanbeveling
Een absoluut aanrader!

Extra toelichting
Makkelijk website-veel keus -super snel levering op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

celticspike 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was duidelijk en zonder enig probleem.
Betalen met iDeal is werkelijk zeer gemakkelijk.

Service
Alle geadverteerde producten zijn op voorraad,en de levering is snel.
Het kan zelfs nog op dezelfde dag als u dat wilt.
Nog geen problemen gehad met defecte goederen.

Assortiment
Er zijn wel producten denkbaar die Coolblue niet levert,maar voor de mainstream hebben ze werkelijk alles.

Aanbeveling
Ik heb al diverse producten besteld bij Coolblue.
De levering is gewoon perfect.Of je het nu op zondag,of dezelfde dag van de bestelling of welke dag dan ook,het wordt bezorgd volgens afspraak.Goed verpakt en ik heb nog geen defecten of naleveringen mee gemaakt.

Extra toelichting
Ze zijn NIET de goedkoopste webwinkel. Maar de service die je krijgt is dit wel waard. Tot nu toe nog geen nadelen gevonden,het werkt gewoon geweldig goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

keesbak1 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag besteld volgende dag al in huis

Service
geen gezeur maar doen wat ze zeggen

Assortiment
heb diverse produkten besteld uit assortiment van gerenomeerde merken

Aanbeveling
zie bovenvermelde punten

Extra toelichting
alle produkten werken naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ericv1 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Supersnelle levering en duidelijke productomschrijving.

Service
Mail wordt binnen 4 uur beantwoord. Vragen stellen aan klantenservice en de beantwoording ervan is top !

Assortiment
Goed en breed met goede product info.

Extra toelichting
Klantenservice is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franswaenrosine 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
stellen vanuit je luie zetel

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote keuze met ruim assortiment

Aanbeveling
Faire prijzen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josien.vergroesen 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werd goed van alles op de hoogte gehouden m.b.t. de levering. Super dat ze bij CoolBlue wel de wasmachine naar de derde verdieping tillen!!

Service
Werd van te voren gebeld hoe laat ze zouden komen, daarna nog een keer gebeld een half uur van te voren. Wasmachine stond binnen no-time aangesloten en de mannen waren super vriendelijk.

Extra toelichting
Ruim assortiment, overzichtelijke website, bezorgen op derde verdieping. Ik miste alleen enkele filters op de website die het zoeken makkelijker hadden kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmeinen 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitgebreide beschrijving van het product, in dit geval met video-presentatie. Mogelijke accessoires en uitbreidingen, inclusief package-deals, worden aangegeven in de bestel-afhandeling.

Service
Vragen via mail binnen 4 uren beantwoord, facebook en twitter binnen half uur. Je aankoop wordt zeer snel verstuurd en retourzendingen zijn kosteloos.

Assortiment
Ruim productaanbod met de nieuwste modellen en uitvoeringen.

Aanbeveling
Heerlijke website waar je alleen al voor de informatie of humor gaat shoppen: COOLBLUE is moeilijk te toppen als het gaat om internet-shoppen

Extra toelichting
Door de goede productinformatie, voorwaarden, service en prettige website kom ik hier gegarandeerd terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

demaret 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel producten te bekijken

Service
ruilen gemakkelijk

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
gewoon tevreden

Extra toelichting
alles is goed geregeld, verzending, uitzoeken, retouren, goede antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mardaro53 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg gemakkelijk om via internet te bestellen en als je vragen hebt kun je ook bellen

Service
netjes op tijd zoals beloofd

Assortiment
assortiment is uit gebreid zodat je niet naar een andere website hoeft om te kijken

Aanbeveling
zowel ik als mijn broertje hebben voor het eerst bij u besteld en wij zijn zeer tevreden,wij hebben ook wel anders mee gemaakt vooral zo doorgaan dat geeft vertrouwen in de zaak

Extra toelichting
besteld op vrijdag en op zaterdag binnen,omdat het allemaal nieuw is eerst verdiept hoe het allemaal werkt op zondag de grote en kleine wasjes gedaan ik ben er SUPER blij mee,ook de mensen die het geinstaleerd hebben waren vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koenkefel 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreide keuze, snelle vergelijking, goede prijs

Service
Bestelling snel, telefonisch aangepast

Assortiment
Zeer ruim assortiment, duidelijke vergelijkingen

Extra toelichting
Snelle levering, groot assortiment, goed toegankelijke en snelle telefonische service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ACWatt 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Van achter de computer gewoon even bestellen. Formulier is eenvoudig in te vullen.

Service
Op de beloofde tijd aangekomen met berichtgeving tussen welke tijden er wordt aangeleverd. Dit kan niet beter.

Assortiment
Ik ben nog niet zoveel bezig geweest met het gehele assortiment

Aanbeveling
Gemakkelijk bestellen en afspraken nakomen.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lgslip 27-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
een paar muisklikken verder en je hebt je bestelling.

Service
Hele goede telefonische support. Menige realtime winkel zou wat kunnen leren van de glimlach van Coolblue

Assortiment
Ze hebben wat ik zoek en een goede selcetiecriterium per artikelgroep. Je komt snel op een gewenst product.
Veel webshops maken gebruik van een standaard zoekblad. Coolblue gaat daar verder in.

Extra toelichting
Betrouwbaar en ik weet dat als het niet goed is, ik probleemloos kan retourneren. Veel gewone winkels doen daar moeilijk over. De prijs is uiteraard belangrijk maar als iets bij Coolblue een paar euro duurder is maakt het mij niet uit. Ze hebben mijn vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tarasamsara 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site, je kan er alles gemakkelijk vinden. Ze hebben ook een uitgebreid gamma.

Service
Eenvoudig bestel- en betaalproces, heel snelle levering, ook op zaterdag!

Assortiment
Ik vind er meestal wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Ze hebben een ruim aanbod dat overzichtelijk gepresenteerd is, de prijzen zijn aanvaardbaar en de service is fantastisch.

Extra toelichting
Ik heb al een paar keer accessoires gekocht bij Coolblue en ik ben tot nu toe altijd heel tevreden geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beccamv5 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijke site. Mijn gewenste product zo gevonden

Service
Snelle afhandeling en verzending

Aanbeveling
Zeker. Niets op aan te merken. Helemaal goed.

Extra toelichting
Niets op aan te merken. Helemaal goed. Vrijdag middag besteld. Zaterdag in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolfje84 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website en snelle levering

Service
Super snelle levering, echt goed voor elkaar.

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
zeker een kijkje nemen. Waarschijnlijk bestel je hier dan.

Extra toelichting
Helemaal okay.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paula Sauerbreij 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Geen problemen ondervonden.

Service
Op zondag binnen een half uur antwoord!
Duidelijk antwoord en ook zeer vriendelijk!

Aanbeveling
Leuke website! Goeder service en dienstverlening!

Extra toelichting
Zeer goede dienstverlening, goede service, hele leuke website (vooral de pagina met de wachttherapie is gewoon hilarisch! :D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riccointruder 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen is zeer gemakkelijk en overzichtelijk.

Service
Je wordt over elke update van je bestelling geinformeerd.

Assortiment
Mooie ruime keus

Aanbeveling
Is gewoon goed/

Extra toelichting
De levering is supersnel, s avonds om half 10 besteld en de volgende morgen om 11 uur in huis. Ze komen de belofte dus gewoon na en alles was zeer degelijk verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

resyvanleeuwen 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel vergelijken en bestellen

Service
zeer snelle levering, zelf kiezen afleveradres

Extra toelichting
zeer snelle levering, kwaliteitsproducten, scherpe prijs, ruime keuze winkels als afleveradres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vivianneke 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je typt bij de zoekfunctie in wat je zoekt en krijgt meteen de juiste informatie.

Assortiment
Hetgeen ik nodig had, heb ik meteen gevonden. Maar dit is de eerste keer dat ik het gebruik, dus kan ik nog niet oordelen over het aangeboden assortiment. Maar ik zal het zeker weer gebruiken als ik op zoek ben naar een artikel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Philip Meulebrouck 27-04-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen is super gemakkelijk en de prijs zit ook goed.

Service
Personeel is heel vriendelijk in de winkel zelf. Online vragen worden vlug beantwoord.

Assortiment
Eén grote winkel waar je nagenoeg alles kunt kopen zonder dat je je huis uit moet.

Aanbeveling
...

Extra toelichting
In een tijd waar mensen minder en minder vrije tijd hebben komt een winkel zoals Coolblue echt van pas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jajapie 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk te benaderen, hetzij per mail of telefonisch en alles wordt duidelijk uitgelegd.

Service
Zeer behulpzaam met de dingen die misschien nog niet duidelijk zijn.

Aanbeveling
Het gemak, prijs/kwaliteitsverhouding en snelheid van levering.

Extra toelichting
Alles is even goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ritchie30 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
g je besteld en de volgende dag is geleverd

Service
Service perfect

Assortiment
Veel verschillende producten

Extra toelichting
Is gewoon perfect je kan naar de winkel gaan ze helpen je enorm of je koopt online en de volgende dag thuis , dus beter kan niet he

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jurriespan 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk via internet

Service
Snelheid van leveren perfect

Assortiment
Veel

Aanbeveling
Door het vorenstaande

Extra toelichting
Moet nog even afwachten of het tienen worden. Horloge vertoont kuren dus moet wellicht terug. Afhankelijk hoe de garntie verloopt kunnen het tienen worden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

deMorrighan 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website(s)!

Service
Zoals op de site vermeld staat "voor 23.59 uur besteld, de volgende dag in huis"

Assortiment
Hebben een zeer uitgebreid assortiment en genoeg keuze. De prijzen zitten soms wel net boven de prijzen van andere webshops.

Aanbeveling
Hebben een ruim assortiment en snelle verzending maar als ik even verder kijk kan spullen ook goedkoper vinden. Als ik het nergens goedkoper kan vinden koop ik heel graag bij Coolblue!

Extra toelichting
Hebben een ruim assortiment en snelle verzending maar als ik even verder kijk kan spullen ook goedkoper vinden. Als ik het nergens goedkoper kan vinden koop ik heel graag bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert bollen 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel eenvoudige stappen om je bestelling te plaatsen en af te ronden. Keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden

Service
Supersnelle levering ! Zondagmiddag besteld, maandagmorgen geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geers-geers 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen van af thuis zeer makkelijk

Service
prima

Aanbeveling
makkelijk en betrouwbaar

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rave Maus 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Voor je aankoop staan er massa's productspecialisten klaar die al je vragen beantwoorden.
Mocht er na aankoop toch een probleem/defect zijn, lost men dit bij Coolblue in een mum van tijd op!

Assortiment
Je kan er bijna alles kopen tegenwoordig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews