coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42592 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2182 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

brilletje 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijke en overzichtelijke website

Service
even moeten bellen over mijn aankoop kon onderdeel niet vinden en dit was in 5 minuten opgelost

Assortiment
een mooi en groot assortiment waar ik graag doe snuffelen

Aanbeveling
al enkele malen iets gekocht en de garantie en service is uitstekend van deze winkel heb ik inmiddels wel gemerkt

Extra toelichting
zoals ik al formuleerde heeft deze winkel voor mij een zeer goede service en garantie daarom koop ik hier graag. altijd vriendelijke mensen aan de telefoon als je iemand om raad moet vragen. En niet te vergeten er word ook 7 dagen per week bezorgd en altijdGratis verzending en Gratis retourneren. Vind zulke winkels nog maar eens?.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mikeglb 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zeer snelle levering
Retourprocedure vlot (bij defecte boormachine)

Assortiment
In het algemeen scherpe prijzen, soms ver boven anderen. De moeite om te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

resc 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Met veel gemak is er te bestellen. Met of zonder keuze hulp.

Service
Vond de gratis mogelijkheid voor bezorgafspraak top.

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Ben enthousiast over de shop. Gegarandeerde snelle levering.
Misschien niet de aller goedkoopste maar gemak en service is ook fijn.

Extra toelichting
Top: bestelgemak en assortiment Tip: maak van coolblue hét merk ipv al die verschillende hostnamen die doorklinken naar deel van de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brendakurvink 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je huis alles makkelijk geregeld

Service
Zelfs een supersnelle service met dezelfde dag geleverd

Assortiment
Als je wat nodig hebt hebben ze het

Aanbeveling
Echt een top zaak. Zowel via het internet als persoonlijk af te halen in de winkel. Geen verzendkosten en zeer snelle levering

Extra toelichting
Zoals ik al schreef. Zowel online als in de winkel te kopen. Zeer snelle levering, indien nodig nog dezelfde dag tegen een redelijke meerprijs. Anders de volgende dag geleverd zonder verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.vdtol 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele prettige website

Assortiment
Bij Cool Blue vind je alle soorten elektronica

Extra toelichting
Wat ik erg prettig vind, is dat de verpakking van CoolBlue en de communicatie naar de klant erg leuk is. Je krijgt echt een cadeautje van jezelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ward onkelinx 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Coolbleu heeft zoals vermeld de zending optijd verzonden. maar Bpost heeft mijn paket telaat afgeleverd.
Coolblue heeft steeds gereageerd op mijn mails met vragen waarom de verzending telaat was

Aanbeveling
Zeer goede service in verkoop snelle levering en naverkoop

Extra toelichting
Zeer tevreden oven mijn aankoop 1 min puntje is Bpost.

Review criteria:

Goed

Reageer

m.j van vuuren 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De aankoop was makkelijk gedaan en ik heb niet al teveel gegevens in hoeven te vullen, en de betaling ging ook heel makkelijk.

Service
Service was prima, ik had mijn zaterdag bestelt en ik had het een zondag al in huis. Echt top.

Assortiment
Het assortiment van het product dat ik gekocht had was prima, je had genoeg keus om uit te kiezen.

Aanbeveling
Ik zou jullie website zeker aan bevelen bij mijn vrienden want ik ben zelf zeer tevreden.

Extra toelichting
Ik vind deze manier van winkelen bij jullie uitstekend, de service is prima wat jullie beloven komen jullie ook waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis1304 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke webshop, simpele bestelprocedure

Service
Prima ondersteuning, goede communicatie

Assortiment
Alles wat ik wil kopen is bij cool blue verkrijgbaar

Aanbeveling
Zeer zeker, vanwege bovenstaande punten

Extra toelichting
Zeer goede ondersteuning, zeer snelle levering, prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim095 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zaterdagnamiddag breuk met oude toestel. Zondag nieuw in huis.

Extra toelichting
Zaterdagnamiddag breuk met oude toestel. Zondag nieuw in huis, zonder veel tijd te hoeven verliezen door naar de winkel een nieuw apparaat te gaan kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Twan Broeren 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles verliep duidelijk en soepel,dus
wat wil je nog meer.

Service
Snelle en duidelijk afhandeling van bestelling.
Levering was netjes op tijd.

Aanbeveling
Gewoon allemaal duidelijk en betrouwbaar en daar houden we van.

Extra toelichting
Alles in dik orde.Niks op aan te merken verders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pattech 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website en praktische website

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid productaanbod

Extra toelichting
Correcte, scherpe prijs. Snelle behandeling en duidelijke communicatie (email) over de genomen stappen om het product te bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J-P D S 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Cool Blue is altijd correct

Extra toelichting
Ruim assortiment, betrouwbaar, goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.dejong89 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis kan je rustig orienteren ipv een hijgende verkoper in je nek

Service
Bij vragen altijd bereikbaar

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Het gemak, snelheid van levering en de prijs is super

Extra toelichting
Gemak dient de mens. Wat is er beter als thuis orienteren en uiteindelijk aanschaffen. Volgende dag in huis, zelfs op zondag. Daar kunnen een hoop webshops een voorbeeld aan nemen.. ga zo door CoolBlue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

securicor1 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed

Service
goed

Assortiment
veel

Aanbeveling
mooie producten

Extra toelichting
goede service al meerder producten gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sigma77 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ophaling via B-Post afhaalpunten = geweldig, want werkuren maken een thuislevering vaak onnodig moeilijk.

Service
Snel en efficiënt. Online betaling via Maestro is ook zelden mogelijk, maar ging hier perfect!

Assortiment
De laagste prijs van heel Europa vond ik hier voor dit artikel. En dan nog in België ook, fantastisch!

Aanbeveling
Een uitstekende ervaring. 100%

Extra toelichting
Een heel fijne en ontspannen aanpak, met kleine "nice to haves" die de ervaring sterk verbeteren (bijv.: de "wachttherapie", of de "workout" tekeningen op de doos zelf). Een heel klantgerichte mentaliteit die echt een hapje frisse lucht is op het immens grote en koude internet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George Andries 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gemakkelijk om online te bestellen

Service
Uitstekende en duidelijke uitleg indien je vragen hebt

Assortiment
Zeer ruime keuze in diverse producten

Aanbeveling
Zeer handig, volgende dag reeds geleverd, ruime keuze, ook handig om producyen met elkaar te vergelijken vooraleer je iets aankoopt

Extra toelichting
Handige website, zeer duidelijk, je weet onmiddellijk of een product in voorraad is, snelle levering. gemakkelijke betalingsvoorwaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toondonne 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik vond meteen wat ik zocht. Ik twijfelde even, stuurde een bericht naar de helpdesk en er kwam een zeer bevredigend antwoord.

Service
Perfecte afhandeling van hetgeen gevraagd werd. Om 22.30 besteld en de volgende dag stond de pakjesdienst aan de deur. Wij waren helaas niet thuis, er zat een briefje in de brievenbus en de volgende dag stonden ze er weer.

Assortiment
Hetgeen ik zocht was in meerdere modellen beschikbaar. Ik spreek me niet uit over andere artikelen.

Aanbeveling
Ik was super tevreden over de geleverde info en de perfecte afhandeling.

Extra toelichting
Zoals ik reeds meldde: de antwoorden op gestelde vragen werden correct beantwoord, de snelheid van de levering was voortreffelijk... kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klemmen 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer eenvoudig een produkt op te zoeken.

Service
Snelle en vakkundige levering en plaatsing met vooraf een opgegeven tijdsspanne waarbinnen het produkt werd geleverd, zodat je niet de hele dag aan huis vast zit.

Aanbeveling
Gebruiksgemak en service rond levering en plaatsing apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loekatmie 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vergelijken op de site

Service
Top! steeds zeer snelle levering!

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Al lang tevreden klant en vertel dit dan ook graag verder!

Extra toelichting
Alles goed zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pienemien 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te vinden. Mooie overzichtelijke site

Service
Snelle, nette levering

Assortiment
Kan ik niet goed beoordelen want ik heb nog niet verder gezocht

Aanbeveling
Ik vond wat ik zocht erg snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dap2202 18-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Prima site en bestelproces

Service
Snel en betrouwbaar

Extra toelichting
Zoals gewend van Coolblue een snelle en betrouwbare levering van een gegarandeerd nieuw product. Klasse!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

stefcost 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk van thuis uit bestellen en de betaling was juist, vlug en correct verlopen.Betrouwbaar dus!

Service
De levering was correct en op de afgesproken dag; Geen problemen met het aangekochte produkt, goede staat toegekomen en werkte zoals verwacht. Goed dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

friezin1957 18-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Lekker thuis de mening over het produkt lezen.

Service
Tot nu toe goed, weet nog niet of dat ook zo is bij een eventuele klacht over de printer

Assortiment
Voor mij voldoende

Aanbeveling
Heb niet eerder bij een online bedrijf op dit gebied besteld

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Fabienne van Looy 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk, vanuit je zetel kan je uit een groot aanbod van produkten kiezen met de nodige informatie en beoordelingen van andere klanten

Service
Altijd correct! Super snelle levering zoals beloofd. vóór 23u59 besteld de volgende dag geleverd! Zelfs op zaterdag en zondag!

Assortiment
Als je het hier nog niet tussen vind! :-)

Aanbeveling
Altijd correcte service!

Extra toelichting
Ben grote fan van Coolblue, het is zelfs zo dat ik niet meer naar een electrowinkel ga, dit is veel gemakkelijker! Hoef er de deur niet voor uit, een groot assortiment, een goede produktinformatie en dan nog de beoordelingen van klanten waar ik ook veel belang aan hecht. En ook een super snelle correcte levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j-callandt 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Altijd op tijd en gratis geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

owkajo 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Webside duidelijk,makkelijke betalingen
wienig gegevens romslomp, bestellen is
eenvoudig en alles was en is zeer duidelijk.

Service
Alles komt overeen met wat men aangeeft.

Aanbeveling
Ik vind dat ik gekregen heb wat ik verwachte en de service is werkelijk goed.

Extra toelichting
Nog al duidelijk zou ik zeggen, zie bovenstaande !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergeijkj 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Zelfs mij lukte het om dit apparaat binnen 2 minuten te koppelen met de router. Mijn Hue-bridge zat net iets te ver voor de buitenlampen. Met deze versterker, waaraan ik de bridge met kabel heb verbonden, werkt het super! Vrijdag besteld en zaterdag geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fifiets 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik ben fan van coolblue. 's avonds begeeft de koffiezetter het en de volgende dag heb je de nieuwe binnen. Niet alleen foto's maar ook een video review van heel veel artikelen op de site, hierdoor heb je een veel beter beeld van wat je koopt en de spullen zijn ook nog eens degelijk verpakt. Helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jegebe 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Makkelijk bestellen en betalen en de volgende dag keurig verpakt in huis. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petertoerist 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering

Service
vriendelijke klantendienst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yulan.wong 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van alle producten die Coolblue aanbiedt, bestaat er een top-10, dit maakt het kiezen van een product voor mij makkelijker. Zo heb ik mijn singer naaimachine uitgekozen en ben er nog steeds erg blij mee. Hun website is verder erg overzichtelijk en ze bieden veel betaalopties aan.

Service
Coolblue houdt je goed op de hoogte wat er met je bestelling gebeurd, van het inpakken, tot het verzenden en van postnl krijg je altijd bericht wanneer het bezorgd wordt. Al mijn bestellingen zijn altijd binnen 24 uur bezorgd bij mij.

Assortiment
Wat betreft de naaimachines en de robotstofzuigers hebben ze een breed assortiment.

Aanbeveling
Ik raad deze winkel zeker aan, ze staan bekend om hun goede service en aan hun filmpjes en doosverpakkingen te zien proberen ze hun werk niet alleen voor de klanten maar ook voor zichzelf leuker te maken.

Extra toelichting
Coolblue is een hele fijne webshop om van te bestellen, ze hebben een breed assortiment, duidelijke website. Hun top-10 of top-20 lijst vind ik erg handig bij het maken van mijn keuze en de reviews die de klanten achterlaten helpen ook heel erg. Bovendien zijn hun producten vaak afgeprijsd en net iets goedkoper dan andere websites en een snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pevanhees 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel bestelproces

Service
prima verzendproces (wordt keurig op de hoogte gehouden)

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit verhouding
prima website
goede after sales

Extra toelichting
mooi overzicht op website, makkelijke zoekfunctie, goede produktbeschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dannau marianne 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
cool

Service
heel cool

Assortiment
goed

Aanbeveling
heb ik al gedaan

Extra toelichting
Ben blij met de service dank u

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonard patrick 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
coolblue is top deze 10 sterren zijn zekker niets overdreven mogen er zelfs 20 zijn

Aanbeveling
is en blijft gemakkelijk ik zau aan iedereen deze aanraden deze service bij coolblue is top

Extra toelichting
COOLBLUE is top vandaag bestellen voor 23h53 en morgen bij u in huis zelfs zaterdags verdiend 10 sterren en ik blijf bij deze bestellen beter ????? ja waardan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjkoele 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie presentatie van productvergelijkingen. Relevante reviews.

Service
Maakt waar wat het belooft: om 22:39 bested, volgende dag om 15:30 bezorgd. Prima!

Extra toelichting
Prettige site, lage prijzen, nog geen problemen gehad met bezorging (9 bestellingen in 2 jaar).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Diane78 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en goed telefonisch contact.

Service
Ze komen beloften naar. Voor 23:59 besteld, volgende dag in huis

Assortiment
Alles waar iemands hart warm van wordt

Aanbeveling
Zeker top service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erwinvdb 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer ruim assortiment, gebruiksvriendelijke en duideijke website, voldoende productdetails, gemakkelijke betaling (zelfs PayPal).

Service
Enorm snelle levering, op dezelfde dag (mits kleine bijbetaling), zelfs exact op het per SMS aangekondigde leveringsuur. Onvoorstelbaar.....

Assortiment
Zeer uitgebreid .... (heb er zelfs een toestel aangekocht dat bij de officiele verdelers niet voorradig is)

Aanbeveling
Bovenstaande argumenten zeggen genoeg....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Praet 18-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Next day delivery is a lie, it took 74 hours from B-post picked it up to it was delivered. Just to bring it 8 km to the other side of the city....

Extra toelichting
Type of sending was "BPACK 24H PRO", but it took them 74 hours to bring it 8 km across the city... Don't promise next day delivery when your transporter don't deliver as promised!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

entersj 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wat een eenvoudig bestelporces!

Service
Geleverd volgens afspraak.

Aanbeveling
Coolblue houdt zich keurig aan gemaakte afspraken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marcelspanjer 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De verzending is meer dan snel. Vlak voor twaalven ('s avonds) besteld en de volgende dag al bezorgd!

Service
Vragen en/of opmerkingen worden snel beantwoord.

Assortiment
Cool Blue heeft dan wel niet 'alles' maar het assortiment is breed en kwalitatief goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gverdool 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Soms lijkt het of er via Google search meer producten te vinden zijn dan via de interne search engine van Coolblue.

Service
Uitstekend, snel en plezierig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lucvanhoof 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Rustig thuis op de computer kiezen, bestellen en de volgende dag geleverd. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EAkkerman0509 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, betaling verloopt makkelijk en snelle levering van de producten

Service
De helpdesk gebeld voor een vraag voor dat het product aangeschaft werd, die kwamen met goede antwoorden en zelfs linken naar youtube filmpjes hoe bepaalde zaken gedaan moeten worden

Assortiment
Ruime sortering met diverse opties. Niet alles van een leverancier maar keuze genoeg

Aanbeveling
Coolblue maakt waar wat ze beloven. Ruim assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en goede service.

Extra toelichting
Reeds meerdere artikelen bij Coolblue gekocht. Ze hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Betalingen via website verlopen goed. Wat speciaal is is dat ze ook een goede service telefoon hebben waar je mensen aan de lijn krijgt die ook verstand van de artikelen hebben en dus direct kunnen ondersteunen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arcue 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede info

Service
ruime keuze, snelle levering

Assortiment
Niet iedereen kan alles hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robbert K 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Geen verzendkosten, snelle levering, dus al met al, super!!!

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Geen verzendkosten, snelle levering, dus al met al, super!!!

Extra toelichting
Geen verzendkosten, snelle levering, dus al met al, super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad de Hek 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen online is heel eenvoudig en snel.

Service
Voor 23.59 bestelt en de volgende dag al in huis. Gewoonweg TOP. Je wordt via SMS en email op de hoogte gehouden van je bestelling en weet dus ook wanneer het product wordt geleverd.
N.B. Je heb ook de mogelijkheid om het product op een andere dag te laten bezorgen.

Assortiment
Wat mij betreft voldoende keuze en mogelijkheden.

Aanbeveling
Dit was mijn 2e bestelling en ook nu weer tiptop afgeleverd, binnen de gemelde tijd. Super.

Extra toelichting
Ik vindt met name de bezorgservice een groot pluspunt. Dit geldt ook voor de wijze van betalen, informatie etc. Kortom er is gewoon niets om over te klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Scheltjens 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Van klein tot groot alles is er te vinden

Aanbeveling
Eenvoudig en snel iets in huis halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertholdvdd 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
On-line besteld, de volgende dag thuis geleverd, kan het nog makkelijker

Service
Besteld, verpakt en geleverd, met complete opvolging vie sms en internet

Extra toelichting
Het is niet de eerste keer dat ik bij coolblue koop, ik was elke keer tevreden over product en levering. Eén keer ging er iets fout, het geleverde product wektr niet helemaal zoals het moest. Toch geen probleem, de volgende dag kreeg ik een vervangproduct thuis geleverd. Top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dvisser80 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zeer snelle levering mogelijk. Ik werd continu op de hoogte gehouden waar mijn produkt zich bevond in het bestelproces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

paullatem 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Groot assortiment, zacht prijsje, heel snelle levering. Nog geen ervaring met service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews