coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42767 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gait 21-04-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering. Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds besteld, 's ochtends in huis, vriendelijke service. De prijs is ook meestal wel scherp ;-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick en Kitty Mulder 21-04-2017 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle, prettige en enthousiastme van de medewerkers bij de aankoop en levering van onze Siemens wasmachine. Service staat hoog in het vaandel bij Coolblue. Wat ons betreft een aanrader om te gaan webwinkelen.👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Kerkheide 21-04-2017 Via de website gekocht

service geweldig, ben zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
op woensdag besteld, en Donderdagmorgen al de postbode voor de deur. met het gewenste pakket, Dus dit is voor iedereen aan te raden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Devos 21-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Directe bestelling geen verzendkosten uitgebreide keuze lage kostprijs en Belgisch
Alles om tevreden over te zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SemeeseG 21-04-2017 Via de website gekocht

Eerste zakelijke bestelling: SUPER!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reeds vaak bij coolblue besteld als particulier, maar nu voor de eerste maal als zelfstandige. Telefonisch contact opgenomen met 'Coolblue Zakelijk' en alle info gekregen die ik vroeg, ook door het volledige proces begeleid geweest (mijn account aanpassen naar zakelijk, extra info gekregen over een product dat niet duidelijk bij de specs stond). Product bestelde ik vroeger op een andere site, maar bleek nu toch goedkoper te zijn bij Coolblue zelfs incl BTW. Ik had eerder de vergelijking moeten maken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 21-04-2017 Via de website gekocht

Service 100% een aanrader dat is Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en betrouwbare service , transparant, Coolblue is een aanrader eens iets gekocht blijf je klant voor je volgende aankopen echt een topper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 21-04-2017 Via de website gekocht

Super, router op zondag gebracht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk zoeken, goede product omschrijving, zondag levering en binnen 24 uur. Kortom de perfecte winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angelus1969 21-04-2017 Via de website gekocht

Doen (meestal) wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij CoolBlue doen ze (meestal) wat ze beloven; tegenwoordig steeds vaker een uitzondering helaas. Ze hebben niet altijd de beste prijs, maar over het algemeen wel een zeer goede service.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ellen 21-04-2017 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

9,0
Gebeld met Cool Blue, nadat ik mijn keuze had gemaakt, maar nog wel enkele vragen had. Deze werden uiterst vriendelijk beantwoord en ik werd direct geholpen met het bestellen van mijn keuze: een Bosch wasmachine. Machine werd zo snel mogelijk geleverd, zonder problemen geinstalleerd door 2 vriendelijke jongens die keurig op tijd kwamen. Gelijk gestart met wassen zonder een enkel probleem. TOP

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Daan 21-04-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Usability van de site is perfect, levering en service is ook niks op aan te merken. top! Snel besteld alle stappen zijn makkelijk te doorlopen en het was de volgende dag op de aangegeven tijd binnen..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben 21-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op internet is de prijs een belangrijke factor. Daarnaast moet je nergens heen. De volgende dag ligt het artikel in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fons 21-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Autoradio besteld, kreeg om 23.45 al een mail met de verzendbevestiging. Dag erna om 9.00 werd de radio al bezorgd. Prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lotte 21-04-2017 Via de website gekocht

Fantastisch service en vriendelijke personeel

Algemene score

10,0
Bijna 3 weken mijn laptop kwijt geweest, die ik heel hard nodig heb voor mijn studie. Inmiddels was ik heb bijna 3 weken kwijt en was ik ondertussen al 2x op de hoogte gebracht wat er met mijn laptop ging gebeuren. Nadat ik heb bijna 3 weken kwijt was ben ik gaan bellen wat inmiddels de status was van mijn laptop. Ik werd even in de wacht gezet en werd daarna vertelt dat ik het aankoopbedrag van mijn laptop terug kreeg. Daarna een mooie nieuwe laptop bestelt.

Bedankt voor de goede service en het vriendelijke personeel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 21-04-2017 Via de website gekocht

Tweede kans een uitkomst

Algemene score

9,0
Het fijne van coolblue is dat je mogelijkheid hebt een artikel als tweede kans met korting te kopen. Het artikel voldoet aan alle eisen en valt onder de normale garantie het is alleen een keer retour gezonden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

christianeh 21-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige ervaring, ruim aanbod en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, makkelijke betaling, snelle levering.
Een zeer positieve ervaring. Aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michele 21-04-2017 Via de website gekocht

Excellent service

Algemene score

8,0
Ordered a Samsung A5 and it was delivered on time as promised. Really satisfied with the service provided.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marijn 21-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op vrijdagavond om 23:00 iets bestellen en dan de melding krijgen dat je het de volgende dag om 16:00 op het postkantoor kan ophalen. Dan de volgende dag wakker worden en zien dat het pakketje al om 08:30 afgeleverd was. Ik natuurlijk erg blij, want nu kon ik meteen al van mijn nieuwe speaker genieten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein 21-04-2017 Via de website gekocht

Geen bezorging!!

Algemene score

3,0
Helaas is het product niet op tijd bezorgd. Ten eerste wasde juiste bezorglokatie niet goed doorgekomen, meteen gemaild om dese aan te passen. Was helaas niet mogelijk. Toe. Konden we de bezorgtijd ook niet aanpassen voor de dag erop. Bezirger gemist, meteen bezorgtijd vadtgekegd voor de dag daarop.... helaas geen bezirging van pakketje. Contact gehad met cool blueom de volgende dag voor tien uur het pakjetje bezorgd te krijgen ivm vakantie, isook niet gelukt. Dat zijn een hoop #fail op een rij

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 21-04-2017

Beste meneer/mevrouw,

Wat ontzettend jammer dat wij uw bestelling niet hebben geleverd op de afgesproken aflevermoment. Dit is absoluut niet de service die u van ons mag verwachten. Wanneer een afleverafspraak is ingepland, gaan wij er ook vanuit dat deze wordt nagekomen. Uiteraard willen wij graag voor u nalopen hoe de bezorging is verlopen. Zou u ons een e-mail kunnen versturen met het ordernummer? Dan kijken we direct mee en kunnen wij u eventueel voorzien van een oplossing.

U kunt een e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Wij zien uw e-mail graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Coolblue.

Reageer

Marianne Bouman 21-04-2017 Via de website gekocht

TOP bebrijf, komt al hun afspraken na !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf bestelling tot levering werden we op de hoogte gehouden via de email, met nog een telefoontje dat de bezorgers eraan kwamen, zelfs op 2e Paasdag werd onze nieuwe wasmachine op de 2e verdieping afgeleverd, gemonteerd, wasmachine aangezet om het vet uit de nieuwe machine te verwijderen en de oude machine weer meegenomen. Vriendelijke bezorgers en dan nog een mail over de werkzaamheid en tips over de nieuwe wasmachine. Daar kan een andere witgoed leverancier een voorbeeld aan nemen !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan van der struik 21-04-2017 Via de website gekocht

Super servive

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig het product vinden bij Coolblue. Recensies die bij de producten staan, zeer overzichtelijk. Coolblue levert de juiste producten voor een prima prijs en de service is top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimajobra 20-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben eerst in de stenen winkel geweest en was blij verrast door de goede informatie. Op basis daarvan via de webshop een chromebook besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

coen 20-04-2017 Via de website gekocht

bestelt op de 2e paasdag en de andere dag in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare winkel en snelle levering.
Het is een prima product de chromecast audio.
De audio kwaliteit is top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franssen 20-04-2017 Via de website gekocht

Toppie

Algemene score

10,0
Zeer correct en duidelijk . Levering op afgesproken tijd. Je word goed op de hoogte gehouden middels E mail en sms zeer prettig. Hebben in het verleden al eens een afwasmachine en een oven besteld . Dat was ook al ok.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 20-04-2017 Via de website gekocht

Online besteld; offline gehaald. Top.

Algemene score

8,0
Online het product besteld, daarna bij de winkel opgehaald zodat ik zelf kon weten wanneer ik het kon halen. De melder lag op mij te wachten, samen nog even besproken en in een paar tellen stond ik buiten.
Zo hoort het.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

oonsGert 20-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon allemaal goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima communicatie, overzichtelijke website met veel informatie, snelle levering en vooral correcte service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 20-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service, mooie laptop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs van coolblue is de beste wat betreft de laptops. Eerder ook al was en droogcombinatie bij jullie gekocht! Erg tevreden mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ja 20-04-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een uitgebreide keus en snelle afhandeling. Website is overzichtelijk opgezet. Zeker Aan te raden ..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Don C0x 20-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via kieskeurig waar ik naar wasmachines zocht vond ik daar een link naar coolbleu waar ik verder zocht op de website naar een was machine. Daar vond ik direct CoolBlues keuze en daarna heb ik er een besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wijnliefhebber 20-04-2017 Via de website gekocht

prima service en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mooie overzichtelijke website. ruim assortiment van goede kwaliteit producten. tegen scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tiny 20-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service! Prima.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzicht van het aanbod van stofzuigers. Prima kwaliteit/prijs. De verpakking was uitstekend verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 20-04-2017 Via de website gekocht

Dik voormekaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes afgeleverd, allemaal dikke prima!
Berichtje voor levering👌
Kan niet wachten om weer wat te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

derka 20-04-2017 Via de website gekocht

snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed gestructureerde website, snel zoeken, concurrerende prijs en vlotte bestelprocedure en zeer snelle levering, top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Schotman 20-04-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd: snel, betrouwbaar en goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij iedere bestelling die ik tot op heden heb gedaan bij Coolblue, is het altijd snel en goed geleverd. Contact en service zijn smetteloos. Reviews en meningen van klanten worden netjes weergeven, zodat je altijd een goede overweging kan maken in je aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 20-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle en goede service!

Algemene score

9,0
Afgelopen zaterdag een nieuwe laptop besteld, deze is maandag (2e) paasdag al bezorgd. Helaas miste ik al snel een muis en was ik nog op zoek naar een mooie sleeve. Ik zag naderhand pas dat ik deze tegelijk met mijn laptop had kunnen bestellen en dat ik dan 9% korting kreeg. Coolbue een appje gestuurd en na een half uur was het al geregeld, ook vandaag de muis en sleeve ontvangen. Coolbleu bedankt voor deze super snelle en goede service, ik kom zeker bij jullie terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 20-04-2017 Via de website gekocht

snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na de bestelling kreeg ik een volledige uitleg in Jip en Janneke taal, hierdoor kon de smartwatch direct gebruiken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 20-04-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving van producten met foto's.
Prijzen en eventuele kortingsacties ook goed aangegeven.
Overzichtelijke website met ruime keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 20-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, scherpe prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een Eastpak rugzak gekocht via de rugzakcenter.nl van Coolblue. Mooie website, overzichtelijk, voldoende informatie over de produkten en scherpe prijzen. De rugzak werd de volgende dag geleverd, wij hadden er 2 besteld om uit te kiezen en degene die het niet geworden is konden we kosteloos retourneren en dat geld werd teruggestort. Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margot 20-04-2017 Via de website gekocht

Goede website die een weloverwogen keuze mogelijk maakt!!

Algemene score

9,0
Goede website met uitgebreide informatie. De bestelling, service, informatie over de levering, en de verzorgde levering zelf zijn top. Goed webwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 20-04-2017 Via de website gekocht

Super nette en snelle levering met grappige details!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super nette en snelle levering met grappige details! Ik heb al vaker besteld bij deze winkel en het is altijd goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vogel 20-04-2017 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen. Nette levering volgens afspraak. Prijs en kwaliteit verhouding is gepast. Je wordt netjes behandeld.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

miranda 20-04-2017 Via de website gekocht

Goede service,snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke shop ,Snelle levering ,scherpe prijzen,als ik weer wat wil kopen haal ik het weer bij coolblue ....bevalt mij uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hannes 20-04-2017 Via de website gekocht

doet wat men beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
makkelijk, overzichtelijk, scherp geprijsd en snel.
Wat men beloofd, komt men ook na
Nu diverse artikelen besteld en over alles tot nu toe nog tevreden

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim van Erven 20-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering en nazorg !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product s'avond besteld en daadwerkelijk de volgende dag geleverd ! Ook werd mij na de tijd handige info over het gekochte product geleverd .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Voorst 20-04-2017 Via de website gekocht

Super service en supernelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig te begrijpen website, bij vragen makkelijk iemand telefonisch te benaderen, terugsturen geen probleem, snelle levering, product in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karla Maters 20-04-2017 Via de website gekocht

Heel snel een goed fornuis ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het fornuis is goed verpakt tijdens het vervoer. Hiernaast is goed te volgen waar de chauffeur is en word je keurig een halfuur voor aflevering op de hoogte gesteld.
Het oude fornuis gelijk afgevoerd en vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Joke Heesters 20-04-2017 Via de website gekocht

Supergoede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastisch en snel geleverd. Vandaag besteld en morgen al in huis.
Via de mail heel goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 20-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering! En goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super geluid! Voor de omvang van de speaker! Snelle levering en goed verpakt! Al een aantal producten gehad en wanneer er iets niet gied is een hele goede service, in de winkel vriendelijk personeel en goed advies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thessa 20-04-2017 Via de website gekocht

Snel, efficient - doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, efficient - doen wat ze beloven. Prima spullen, snel geleverd, goede follow-up, duidelijke levertijden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 20-04-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs dik in orde
Zeer vlotte afhandeling tot met betaling
Zeer snelle levering
Extra informatie over aangekocht artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scharrenburg 20-04-2017 Via de website gekocht

personal computer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer snelle levering en goede info ook al leidde dat tot een goedkopere PC
vriendelijk te woord gestaan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews