coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LL 08-04-2017 Via de website gekocht

Grote klasse

Algemene score

10,0
Het bestellen gaat heel makkelijk. De keuze is erg groot. Ik zocht een laptop zonder al te veel poespas want dat heb ik gewoon niet nodig. Ook dat is de keuze bijzonder ruim te noemen in alle prijsklassen. Een dag later had ik hem al in huis. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 08-04-2017 Via de website gekocht

Snel, soepel besteld en vriendelijke bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel een keuze gemaakt. Betalen ging soepel. De bezorging was top. Binnen 24-uur, vriendelijk en deskundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica 08-04-2017 Via de website gekocht

Prima service, geen klachten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Of je nu in de winkel je bestelling haalt of het thuis laat bezorgen, tot nu toe nooit problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bessel 08-04-2017 Via de website gekocht

Prima winkel met snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een winkel met een groot assortiment en snelle levertijd. Voor mij als klant erg belangrijk en daarom bestel ik graag bij coolblue. Echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Claudia 08-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle service voor een goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De gsm had de beste prijs bij coolblue en een absurd snelle levering. Dit is het derde product via coolblue en alleen maar goede service tegen scherpe prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 08-04-2017 Via de website gekocht

Wat ze beloven komen ze na !!

Algemene score

10,0
Al vaker dingen aangeschaft en iedere keer weer super snelle levering.
Wij gaan ook zekers meerdere apparaten aanschaffen bij Cool Blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pj 08-04-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik twijfelde over de aanschaf van een 2 in 1 laptop/tablet. Mijn vragen over een 2 in 1 laptop/tablet zijn goed en snel beantwoord!! ik ben blij met mijn aanschaf en de service van Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kerchman 08-04-2017 Via de website gekocht

prmia product en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel bezorgt goed product makkelijk te vinden het product op de site keuze genoeg goede informatie op de site

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BB 08-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je bestelt na het avondeten en 's morgen heb je je pakket al in de handen.
Daar kunnen velen een lesje van leren!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Em 08-04-2017 Via de website gekocht

Alles is goed! Gewoon perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is in elk opzicht gewoon goed!!! Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, snel geleverd en fantastische service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn 08-04-2017 Via de website gekocht

Super winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling bij Coolblue verliep vlekkeloos. Je wordt netjes op de hoogte gehouden over de status van je pakket, en ook nog met humor ook. Verder betaald Coolblue de 1,95€ als je je pakket voor 9 uur bij een post kantoor wil laten bezorgen. Super service!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 08-04-2017 Via de website gekocht

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima informatie over product en levering. Afspraken die ze communiceren worden nagekomen. Snelle levering en scherpe prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Ozinga 08-04-2017 Via de website gekocht

Ook op later tijdstip bereikbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wilde 's avonds een robotstofzuiger bestellen. Coolblue was 1 van de weinigen die dan een bestelling nog de volgende dag uitleverd. Wel iets duurder, maar betere service. Derhalve: Coolblue

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Angelo 08-04-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en goed ingepakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is gebruiksvriendelijk en ook het bestellen van producten, nog nooit iets te laat geleverd of kapot ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 08-04-2017 Via de website gekocht

Netjes op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn iPad was op tijd. En hij was goedkoop. Al met al een goede service. Wat wilt een mens nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaapJan 08-04-2017 Via de website gekocht

Toppunt van klantvriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is gericht op de klant. Uitstekend service. Leuke knipoogjes op de doos. Goede klantenservice, snel bereikbaar en vakkundig, uitstekende communicatie. Top shop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 08-04-2017 Via de website gekocht

een geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het is een geweldige shop , vandaag besteld , morgen in huis.
en een hele goede service!!
heb er een afkortzaag gekocht 2 jaar geleden , het laserlampje was kapot , werd allemaal keurig geregeld , heb deze week stofzuigerzakken besteld , woensdag besteld en donderdag geleverd.
echt een aanrader deze Shop!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astramar 08-04-2017 Via de website gekocht

Handig shoppen vanuit je luie zetel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is voor mij kunnen shoppen in mijn vertrouwde en rustige omgeving. De website is zeer chronologisch opgebouwd en geeft zeer duidelijke informatie aan zijn bezoekers. Tevens zijn de vele beoordelingen van mede-klanten een pluspunt, voor zowel de positieve punten, maar ook de beperkte minpuntjes. De bestelfase en leveringsopvolging verloopt vlot, ook krijg je duidelijk informatie over het hele doorloopproces. Eens je bestelling ontvangen, ontdek je een verzorgde verpakking en duidelijk verkorte handleidingen om snel aan de slag te gaan.
Het eindresultaat is dat je als tevreden klant het nieuw, aangekochte product kan uitproberen.
Conclusie: Coolblue is steeds een bezoek waart voor diverse artikelen, waarbij prijs/kwaliteit doorslaggevend kunnen zijn in je definitieve aankoopbeslissing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 08-04-2017 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het assortiment is ruim, de levering is altijd perfect en de prijzen zijn competitief. De vele betaalopties (zoals PayPal) zijn ook altijd mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 07-04-2017 Via de website gekocht

Te late levering. Geen actie van Cool Blue

Algemene score

1,0
Tv is te laat geleverd. Krijg ik halverwege de dag een happy de peppie mail. Oh u speelt verstoppertje. Nou ik niet, ik was thuis (de hele dag). Bel met post nl, "wij waren er wel, maar u niet". Ik kijk de camera terug, maar er is niemand aan de deur geweest. Bel met cool blue "jammer, voor u maar ik kan niets voor u doen. Morgen nog een x". De volgende dag kwam de bezorger wel en heeft mij in het systeem laten zien dat hij de dag ervoor geen pakket voor mij had. Pakket was kwijt. Dus voor mij is de combi cool blue en post nl heel slecht.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 08-04-2017

Beste Corrie,

Wat naar dat u uw bestelling een dag te laat hebt ontvangen en dat de opgegeven reden ook niet klopte. We kunnen ons voorstellen dat u dit best jammer vindt. We kijken dan ook graag of we u toch nog een glimlach kunnen bezorgen. Kunt u het ordernummer van uw bestelling sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan gaan we meteen voor u aan de slag. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

eamel 07-04-2017 Via de website gekocht

Prima service en lekker snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Moet ik dat hele verhaal vertellen? Nou, vooruit dan; hoewel duurder dan mijn normale pc-gerelateerde zaken-leverancier (ongeveer + 8 euro), was deze op voorraad en hoefde ik geen verzendkosten te betalen zoals bij voornoemd andere leverancier. Daarmee heb je me in principe al als klant binnen. Dat 's avond leveren had van mij niet per se gehoeven. Ben de hele dag thuis, maar goed, het was gratis wanneer voor die optie gekozen. Product zelf ik ook niks mee aan de hand maar ik had ook niet anders verwacht want ik maak al jaren gebruik van alles van Netgear (routers, extenders). Wel valt het beloofde bereik een beetje tegen, althans; wanneer ik die flashy specs en high-tec filmpjes mag geloven. Maar vooralsnog heb ik nu bereik genoeg dus om daar nu over te zeuren is een beetje kinderachtig. Kortom; misschien koop ik wel eens vaker wat van Coolblue in de toekomst. Ga vooral zo door, mensen. Nou, toedels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 07-04-2017 Via de website gekocht

Fantastische service: snel en kwalitatieve producten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft mij niet teleurgesteld: product op tijd geleverd en kwaliteit is top! Ook service na aankoop (vb. garantie) van Coolblue verloopt altijd super vlot en vriendelijk. Bij mijn volgende aankoop kies ik zonder twijfel opnieuw voor Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 07-04-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kon mn niet werkende telefoon zonder moeite omruilen! Top, dankjulliewel! Ik ben er heel blij mee. Nu een goedwerkende telefoon (dezelfde soort maar dan een nieuwe)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mel 07-04-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en we werden goed op de hoogte gehouden over de bestelling. Het was bij de buren afgeleverd omdat we niet thuis waren,ik kreeg gelijk een mail van coolblue dat ons pakketje daar lag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.S. 07-04-2017 Via de website gekocht

Heldere informatie en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke productinformatie en productreviews. Snelle levering. Dankzij deze uitgebreide informatie weet je precies wat je koopt. Het geleverde product voldoet daarom volledig aan mijn verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 07-04-2017 Via de website gekocht

Monitor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop was heel duidelijk te lezen en om te bestellen ook was alles heel makkelijk te doen en ik hub nu daarom ook precies wat ik wilde ik kwam bij jullie terecht omdat ik benq 27 inch in Google intypte en jullie bovenaan stonden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petrah 07-04-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een geweldige shop, super service. Produkt laten bezorgen bij een postnl punt, netje een mail ontvangen wanneer ik het op kon halen en dat was ook nog uur eerder dan gepland!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Livia 07-04-2017 Via de website gekocht

Alles is correct en snel geleverd. Excellente service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles werd correct en heel snel geleverd. Ook de website is uitermate gebruiksvriendelijk en je kan er makkelijkin navigeren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel 07-04-2017 Via de website gekocht

Geen woord gelogen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue maakt volledig waar waarover ze adverteren. Het volledige proces loopt geweldig. De prijs-/kwaliteit verhouding is uitstekend. Chapeau!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Olim 07-04-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was mijn eerste bestelling bij CoolBlue en die is prima bevallen. Werd keurig via mail en sms op de hoogte gehouden van de levertijd. Bezorging werd uitgevoerd door Dynalogic. Ze waren keurig op tijd en vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk 07-04-2017 Via de website gekocht

top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
powerbank na 1 klein jaartje niet meer na behoren.... 2 dagen later een nieuwe in huis.. top swrvice

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph 07-04-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel kunnen kiezen laat in de avond, betalen en begin van de middag al in huis. Klasse. Goed verpakt. Assortiment ook ruim voldoende.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MIA 07-04-2017 Via de website gekocht

Snel en gratis bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle Coolblue shops is duidelijk en heeft een goed overzicht. Soms halen we onze bestelde producten bij de winkel zelf. Winkel is maar 5 minuten fietsen van ons. Elke keer als we de winkel uitgaan doen we met een vrolijk gevoel en een grote grijns op ons gezicht. Die medewerkers hebben altijd een goed humeur en de service is top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diep 07-04-2017 Via de website gekocht

Weer supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijk als je de volgende dag je artikel al in huis hebt. In dit geval een laptop. Kun je direct weer aan de slag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 07-04-2017 Via de website gekocht

Topbedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een aanbod - ik heb niet het gevoel dat ik dan maar moet kiezen wat er toevallig in de etalage ligt.
Wat een ondersteuning - de keuzehulp is voor mij echt een meerwaarde waardoor ik me graag laat leiden.
Wat een prijzen - er is echt een prijsverschil met andere (lowcost) aanbieders op de (online) markt.
Wat een snelheid - oké, toegegeven: ook de concurrentie is snel.
Wat een handige website - duidelijk, overzichtelijk, compleet én grappig (mooie meerwaarde waarmee Coolblue zich onderscheidt van de concurrentie).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

susan 07-04-2017 In de winkel gekocht
rotterdam

zeer vriendelijk personeel in filiaal rotterdam centrum

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
hele fijne winkel in rotterdam-centrum,als je van ver komt is het fijn dat er ook een koffiehoek en toilet is,alle lof voor het zeer vriendelijke personeel,gisteren een russel hobs waterkoker gekocht,
en deze vanmorgen al thuisbezorgd gekregen.omdat deze niet op voorraad was,chapeau

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JL 07-04-2017 Via de website gekocht

Snel weer printen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inkt op ... F*^K ... geen paniek... 20 uur later voor een uitstekende prijs de originele inkt in huis. Dat ga ik vaker doen. Volgende keer 20 uur eerder...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-04-2017 Via de website gekocht

Prima service. Lekker overzichtelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn opa van achter in de 70e jaren was op zoek naar een nieuwe laptop. Samen met zijn kleinzoon, ik, moesten we op zoek naar een geschikte laptop. Aangezien ik tijdens mijn studie al eens onderzoek heb gedaan naar de service van Coolblue, was de website van Coolblue het eerste wat in mij op kwam. We hebben een filter toegepast, en op deze wijze kwamen we bij deze HP laptop uit! Mijn opa en ik zijn er blij mee. Duidelijke communicatie, overzichtelijke website, goede (combi)prijs en snelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Bervoets 07-04-2017 Via de website gekocht

Zij doen zelfs meer dan ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site met ruime selectiemogelijkheden, ruim aanbod, eerlijk advies en daar bovenop nog een goede prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 07-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb in de mediamarkt gekeken naar een tv en soundbar. Daar had ik wat moois gezien maar dat was niet op voorraad. Ik wist dat ik dus beter nog even bij coolblue kon kijken. Daar stond dezelfde tv met soundbar op de site. Deze was wel direct leverbaar. De tv werd op het door mij gevraagde moment geleverd. Ik ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie 07-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende omschrijving product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een uitstekende website met veel keus , duidelijke omschrijving product en snelle levering maken dat ik steeds weer bij Coolblue koop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke 07-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijke site, bestellen eenvoudig, geen inlog, verpakking oké, vlotte service, volgende dag in huis, product helemaal goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Noorlander 07-04-2017 Via de website gekocht

Ze doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had twee micro sd kaarten van acht GB besteld en ik ontving er twee van zestien GB voor het zelfde geld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sil 07-04-2017 Via de website gekocht

Toppie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier was het product goedkoper dan bij andere en het was voor dezelfde service, je hebt het meteen de volgende dag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siobhan 07-04-2017 Via de website gekocht

Enorm snel, goed, alles dik in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product dat ik nodig had is op veel verschillende sites te koop. Ik heb echter heel goede ervaringen met de klantvriendelijkheid, snelheid en service van Coolblue, vandaar dat ik daarvoor koos. Die ervaringen zijn weer bevestigd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mirandas 07-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke website. Ik heb een tablethoes besteld. Veel keus en de hoes voldoet aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chriz 07-04-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, hele snelle levering en overzichtelijke website. Product voldoet prima aan de verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 07-04-2017 Via de website gekocht

Top service, snel, goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon geweldig!! In de avond besteld en de volgende morgen al in huis. Sta elke keer te kijken hoe ze het bij Coolblue doen maar ze flikken het elke keer weer "top"

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samanfha daalder 07-04-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De twee mannen waren heel behulpzaam..! Hebben de wasmachine heel netjes naar boven gebracht en de oude meegenomen..!! Super vriendelijk en heel secuur te werk gegaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Stouten 07-04-2017 Via de website gekocht

Gemakkelijk, snel, en zeer vriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer gekozen voor een witgoed levering via Coolblue. De volgende dag was de bestelling al binnen en werd door twee aardige jongens naar de eerste verdieping gedragen. Wat fijn als er een lach en een vriendelijk woord vanaf kan. Wasmachine keurig op zijn plaats gezet en oude apparaat meegenomen. De volgende keer kies ik zonder twijfel weer voor Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews