coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42698 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1788 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roely 27-08-2017 Via de website gekocht

Levering LED TV

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie compacte TV met ophangbeugel inclusief alle benodigde bevestigingsmiddelen. Installeren aan de wand en klaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Watjekouw 27-08-2017 Via de website gekocht

Net zo goed en snel als beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen en betalen was makkelijk, de bevestiging per e-mail netjes, de levering kwam netjes binnen en net zo (super)snel binnen als beloofd. Dat is bij te veel andere webshops nog heel anders. In geval van Coolblue: fantastisch!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John 27-08-2017 Via de website gekocht

Even gebeld voor een vraag en direct goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Het was de eerste keer dat ik via internet een aankoop deze bij Cool blue.
Ik had even geen zin om Rotterdam in te rijden.
Jammer dat er geen winkel Zeeland of Brabant is Waar je makkelijk naar toe kan en parkeren.
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en de service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

SuperIT 27-08-2017 Via de website gekocht

Cool Blue : zeer goede & betrouwbare e-commerce site !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede & snelle service.

Misschien enkel , indien het zou kunnen , een range van vermoedelijke leveringsuren.
Ongeveer - Voormiddag-Namiddag-Late namiddag-...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 27-08-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare en snelle leverancier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is wat mij betreft hèt voorbeeld voor veel webwinkels. Naast een groot assortiment en een diversiteit aan winkels, staat service hoog in t vaandel. Prijsstelling en productinformatie zijn altijd duidelijk. De vele positieve recensies voor coolbleu spreken wat dat aangaat voor zich. Ook de fysieke winkel (Rotterdam in mijn geval) straalt dezelfde kwaliteit uit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Lamers 27-08-2017 Via de website gekocht

'n aanrader. Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De wasmachine werd naar boven gebracht en aangesloten voor de prijs op de site. Het afleveringsschema via e-mail is perfect, je hoeft niet de hele dag thuis te blijven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andre 27-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na 2 weken was mijn Sonicare defect, opgestuurd voor reparatie, na 2 weken werd een gloednieuw apparaat toegezonden. Geen vragen, geen discussie, geen verzendkosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 27-08-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al vaker besteld bij Coolblue. Prima informatie op de site en keurig volgens afspraak geleverd. Laatst een product terug gestuurd omdat het mij niet beviel. Geen enkel probleem. Keurig te volgen waar het product is in de zending, hoe het werd beoordeeld door Coolblue en hoe ik mijn geld terug kreeg, op creditcard.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tatjana 27-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te zoeken, veel keuze, makkelijk te bestellen, goedkoper dan op de eastpaksite, en snelle levering...

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alwin 27-08-2017 Via de website gekocht

Al jaren zeer tevreden over Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over Coolblue, altijd al geweest.
Heb er al een hoop besteld over de jaren heen.
Gebruiksvriendelijke site, overzichtelijk en voorzien van de nodige en juiste informatie omtrent het gekozen product. Levering is altijd snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzan 27-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een goede shop. Hele snelle en nette service. Laten netjes weten hoelaat ze er zijn. Nette hulp bij aansluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 27-08-2017 Via de website gekocht

Voor mij al jaren top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al jaren bijna alles bij Coolblue. Waarom? Omdat dit bedrijf altijd waar maakt wat ze beloven. Dan doel ik op snelheid, service, aftersales, goede website. Ook de uitlegfilmpjes die soms beschikbaar zijn vind ik fijn, hoewel die wel wat meer relevante inhoud mogen hebben.
De inkopers van Coolblue kijken nauwkeurig wat er in het assortiment komt. Daardoor koopt de klant van Coolblue geen rommel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke Klaver 27-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fantastich bedrijf die zijn klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Witgoed wordt tot 4 hoog getild en tot in bedrijfstelling aangesloten.
Coolbleu weet wat klanten nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 27-08-2017 Via de website gekocht

Supee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prettige en leuke website. Zeer snelle levering, gemakkelijk en klantvriendelijk. Ook het pakket was gemakkelijk te volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paultaxus 27-08-2017 Via de website gekocht

Fantastisch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn werk had ik per direct een nieuwe computer nodig. Ik vond degene die ik nodig had bij de tweedekansproducten. Dus met een flinke korting. Even gebeld of ik 'm dezelfde dag nog in huis kon hebben. Kost een tientje. Vervolgens wordt je netjes op de hoogte gehouden hoe laat ze komen en precies zo laat zijn ze er ook. Wat een fijne service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaMaDoLu 27-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue, zonder meer een van de beste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een webshop die zich bij meerdere contacten (bestelling, informatieve vraag, produkt informatie, aanbod etc. ) heeft bewezen. Punctueel in de dingen die zij zeggen te doen. Betrouwbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo-Anne 27-08-2017 Via de website gekocht

Goede service & fijne machine!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een goede service waarbij de wasmachine snel naar zolder was getild, werden er wat controlevragen gesteld, en een test aangezet. Deze verliep prima. Ook verdere wassen worden fijn gedraaid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 27-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop zeer gebruiksvriendelijk, bestellen is eenvoudig en overzichtelijk. Ook eventueel retourneren gaat zonder problemen en alles verloopt zeer vlot.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roeland 27-08-2017 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben blij met de supersnelle levering van onze wasmachine. Uiterst vriendelijke en behulpzame mensen bij aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ashley van Demen 27-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijs kwallieteit verhouding.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne website en erg overzichtelijk. Ik hoop als ik iets van problemen met mijn product heb in de toekomst ze ook zo snel zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred Barzilay 27-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue maakt het weer helemaal waar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al heel vaak artikelen besteld bij Coolblue c.s. en er is nog nooit iets fout gegaan. De bestellingen worden altijd prompt en perfect afgewikkeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathias 27-08-2017 Via de website gekocht

Snelle vlotte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel gevonden waar dat ik naar op zoek was en aan een defitge prijs. Kwaliteit gegarandeerd!
Volgende dag reeds in huis klaar om in gebruik te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nikkivogelaar 27-08-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne service. Vriendelijke jongens tilden bij levering de wasmachine naar boven, pakten deze uit en namen het afval weer mee. Verder komt coolblue er goed en goedkoper uit dan andere. Bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 27-08-2017 Via de website gekocht

Toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze was Gemakkelijk, heel duidelijk. Ruime keuze. Kwam vertrouwd over. Op advies van een collega. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 27-08-2017 Via de website gekocht

Fijne webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere site, met veel uitleg over de producten.
Bestellen gaat eenvoudig en vlotte levering. Verder goede communicatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJH 27-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue, altijd betrouwbaar en klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is echt de beste webshop die ik ken. Beschrijving en info van de producten is altijd prima, leveringsproces is uitstekend en ik kreeg in dit geval na levering ook nog een mailtje om me eraan te herinneren dat er een cash-back actie was, met een link naar de betreffende pagina. Heel behulpzaam!
Coolblue is eigenlijk altijd de eerste webshop waarop ik kijk als ik een product zoek (in hun leveringsrange) omdat bij hen de meeste info te vinden is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 26-08-2017 Via de website gekocht

Gemak Service Snelheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft wat je zoekt! De site biedt de mogelijkheid om gedetailleerd te zoeken en vervolgens allerlei punten te vergelijken. Combineer dit met het gemak van klik, koop en klaar! Lang wachten is er helemaal niet bij, en dag later wordt je pakje al bezorgd. Dat is service! Prima winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise Bijl 26-08-2017 Via de website gekocht

Super service, kwaliteit tegen een geweldige prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs aantal dingen besteld. Viel ons op dat zij net iets goedkoper zijn dan de doorsnee electronicazaken. Meeste is gewoon op voorraad en volgende dag in huis. Super service 😀

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlijn 26-08-2017 Via de website gekocht

Fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 11 uur 's avonds 4 grote keuken en witgoed apparaten besteld. Volgende dag om 9 uur 3 super leuke mannen die het met alle plezier voor mij naar boven hebben getild (2e etage). Goede tips gekregen over de gekochte apparatuur. Kortom, een top bedrijf met goede service en leuke mensen in dienst!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 26-08-2017 Via de website gekocht

Super lieve en stoere bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hoewel de mannen t niet verplicht zijn, hielpen ze me zonder morrem mijn oude kapotte wasmachine ontkoppelen en de droger er vanaf tillen. Ze vroegen om mijn glimlach, en gaven er drie minstens zo brede glimlachers voor terug. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fini 26-08-2017 Via de website gekocht

geweldige service!

Algemene score

10,0
Mooie website, snelle en keurige levering! Ik bestel vaker bij Coolblue; zelfs de retouren worden correct en snel afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mj 26-08-2017 Via de website gekocht

Twee mannen van Post.nl......

Algemene score

5,0
Ik heb gekozen voor Cool Blue omdat ik er erg goede ervaring mee had. Vooral de bezorging en service. Nu loopt alles mis bepaalde onderdelen ontbraken, mijn aansluiting deugde niet, geen gebruiksaanwijzing, stekker van het snoer afgeknipt. etc.etc. Nu komt er een andere monteur a.s. maandag, een week later dan gepland. Het personeel van Cool Blue, aan de telefoon, reageerde vriendelijk en adequaat, ondanks mijn minder vriendelijke reactie. Verder heb ik nog geen excuses gehoord of gelezen. Toch jammer, voor een vaste klant !

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 28-08-2017

Beste,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons van feedback te voorzien. Wat balen dat jouw bestelling incompleet was en dat hier geen gebruiksaanwijzing bij zat. Dat is natuurlijk niet de service die je van ons mag verwachten.

Fijn om te lezen dat er een monteur bij je langs komt om de klachten te verhelpen. Natuurlijk willen we je via deze manier alsnog excuses aanbieden voor het ongemak. We zijn het helemaal met je eens dat dit eerder had moeten gebeuren. We zien je als vaste klant graag terug.

Reageer

jcvwestzh 26-08-2017 Via de website gekocht

Fijn bedrijf, waardeloze bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

2,0
Extra betaald om dezelfde dag bezorgd te krijgen, wachten met zicht op de brievenbus en dan een mail krijgen wat jammer dat we u niet thuis troffen! Deze order heb ik dan ook meteen in zijn geheel gecancelled. Ik heb Coolblue gemaild wat ze mijn inziens het beste moeten doen. En ik plaats even geen order tot dit beter werkt.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Sannah 26-08-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Volgende dag al bezorgd, hoelaat je het ook besteld! Precies het product wat ze online lieten zien & gewoon geweldig in het algemeen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 26-08-2017 Via de website gekocht

Prima service, snelle levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site, prima service en snelle levering.
Kan het iedereen aan raden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 26-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service, duidelijke feedback

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, duidelijke site en feedback.
Jammer dat het pakketje de eerste keer vroeger is aangeboden dan het aangegeven tijdvenster, waardoor er nog niemand thuis was en het een dag langer duurde, maar dat zal aan PostNL liggen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jildou 26-08-2017 Via de website gekocht

Snel, goeie En uitgebreide service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cool, dat je nu tweedekansjes kunt bestellen! artikelen met korting omdat deze al eens zijn geretourneerd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 26-08-2017 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak

Algemene score

10,0
Op de dinsdagavond voor 23.59 uur besteld en de volgende dag op woensdag om 18.15 uur geleverd. Dat is echt volgens het principe afspraak is afspraak. En dan ook nog een goede prijs-kwaliteitverhouding. Top dus!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

j.b.j.distel (joop 26-08-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Algemene score

9,0
de service van deze winkel is heel goed,zowel bij het telefonies concact als bij de bezorging,de jongens van de bezorging waren zeer coeland en behulpzaam.alles werdt netjes en flug afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 26-08-2017 Via de website gekocht

Geweldig aftersale service van Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een Philips koffiemachine gekocht van het type 3000HD24/01. De volgende dag is de machine netjes afgeleverd. Bij het openen bleek de strip , om de waterhardheid te meten, niet aanwezig te zijn in de verpakking van Philips. Ik heb hierover een mail gestuurd naar Coolblue. Binnen een uur kreeg ik bericht terug: ze hebben Philips verzocht een strip na te sturen. Bovendien kreeg ik van Coolblue een waardebon van €5,-. Kortom, een kleine klacht is direct en serieus opgepakt en uitstekend verholpen. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riek 26-08-2017 Via de website gekocht

Prima site!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en betrouwbaar, er wordt absoluut uitgevoerd wat ze beloven, alweer een prima keus gedaan door hier te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieske van lune 26-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige jongens goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vind het een geweldige site ook op tv.vriendelijk de mensen zijn netjes en hebben het goed uit gelegd ben er erg tevreden over ik zal een ieder die ik ken u bedrijf aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dees 26-08-2017 Via de website gekocht

Tevreden consument

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ja geef een 9 .vanaf bestellen tot en met levering een positieve ervaring. MAchine draait op volle toeren naar alle tevredenheid .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dorus 26-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geweldige webshop met veel artikelen en voordelig geprijsd. Keuze uit meerdere navigatiesystemen en daarnaast de aanbeveling van coolblue. Met deze aanbeveling heb ik de beste en voordeligste keus kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHS 26-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze en goede informatie over de producten. Levering de volgende dag zoals beloofd.
Product exact zoals beschreven in de webshop ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Barry Sakkers 26-08-2017 Via de website gekocht

Je raakt er gewoon aan gewend ! Altijd goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is zo fijn om ergens op te kunnen vertrouwen.. en met Coolblue zit je altijd goed. Ze leveren op tijd (en snel) en verkopen alleen maar goede apparatuur. Ook deze keer weer superblij met mijn aanschaf: een JBL Flip 4, perfect geluid en mooi apparaat. Coolblue bedankt !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grote Poll 26-08-2017 Via de website gekocht

Snelle, geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd worden spullen op tijd geleverd, netjes, niet beschadigd. Nu via de app is het helemaal makkelijk bestellen en betalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Borghs 26-08-2017 Via de website gekocht

Super snelle retour en terug ontvangst artikelen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het ontvangen van een koffiezetapparaat die deels defect bleek te zijn. Contact opgenomen telefonisch en zeer goed en duidelijke uitleg gekregen wat me toedoen stond. Drie dagen later inclusief een zondag was ik op maandag koffie aan het zetten om 14.00u. Chapeau!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco 26-08-2017 Via de website gekocht

Duidelijke en complete informatie

Algemene score

10,0
Makkelijk zoeken en doen op hun website goede suggesties, hierdoor hoef je niet te schakelen en uitzoekwerk te doen op andere pagina's . Leveren exact wat er wordt besteld op de door jou gewenste tijd. Geven tijdens de levertijd en daarna goede suggesties over het gebruik van het aangeschafte product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarieM 26-08-2017 Via de website gekocht

Extra

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I placed my order at 23h40.. And I received it at home the day after, early in the morning. It was the second time I ordered via Coolblue, the first was as fast, and the product was cheaper than anywere else. And I can pay without using a credit card, good point too. So I'm very satisfied with this site and I'll ordered surely again here.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews