coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42363 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3288 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wil 17-08-2017 Via de website gekocht

Het was weer fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een aantal produkten geleden voor Cool Blue gekozen en sindsdien 'vaste klant'. Zowel via internet als in de winkel: geweldig. Wat een service en vriendelijkheid. Nu op zondagmiddag een wasmachine besteld en amper 1 dag later staat al heerlijk te draaien, nadat een tweetal allervriendelijkste mannen de zaak hadden aangesloten en de oude machine hadden meegenomen. Voortreffelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.a. 17-08-2017 Via de website gekocht

Niet twijfelen. Koop bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de site kun je goed vinden wat je zoekt. Vergelijken van prijzen met andere aanbieders gaat dan heel soepel. Na bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden via mail over levering en krijg je alle nodige documenten. Daarna volgt levering altijd binnen de aangegeven levertijd of de laatste keer zelfs eerder. Klasse. Als ik dan daarna hoor van mijn buurman hoe Mediamarkt levert en omgaat met zijn klanten dan ben ik blij dat ik al zo lang bij Coolblue koop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van den Berg 17-08-2017 Via de website gekocht

Een superbedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De allerbeste webwinkel, die ik ken. Zij hebben net dat beetje extra; daar kunnen andere webwinkels nog van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 17-08-2017 Via de website gekocht

Service is echt heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm snelle afhandeling. Aflevering wasmachine perfect. Vriendelijk, deskundig personeel dat (ondanks een technische tegenvaller) vriendelijk en gemotiveerd blijft. Echt in alle opzichten maakt Coolblue het waar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mik 17-08-2017 Via de website gekocht

Fantastische JBL Box

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom een goede ervaring met CoolBlue!
Nu JBL Box besteld, snelle levering en uitstekende kwaliteit.
CoolBlue echt TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bijna helemaal goed. 17-08-2017 Via de website gekocht

BIjna alles geod bij Coolblue.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bijna alles is goed bij Coolblue. Minpuntje is dat bij aflevering van een koffiemachine (Postnl) de oude machine door Coolblue niet wordt meegenomen. Bij een wasmachine doet Coolblue dat wel zo meen ik.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Annick 17-08-2017 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze, supersnelle levering. En jullie komen zeker de belofte na. Ik heb de bestelling de vrijdagavond om 23u30 geplaatst en het was al de zaterdagmorgen om 8u30 geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 17-08-2017 Via de website gekocht

Snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie duidelijk en efficiënte website waarop veel en verscheiden artikelen voorradig zijn. Dit gekoppeld aan de snelle bezorging maken coolblue voor mij een goede webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 17-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vond het super dat ik van te voren werd gebeld over het exacte tijdstip van leveren. Ze zetten het product op de juiste plek, echt top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefaan 17-08-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als het even kan bestel ik via Coolblue vanwege de schitterende service. Ook deze keer bleef ik niet in het ongewisse over levering, plaats of uur. Op zaterdagnamiddag besteld en betaald. Zou voor 16u op maandag worden geleverd... maandag om 10u mocht ik mijn pakje al gaan afhalen. Dat is minder dan een werkdag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pien 17-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, met veel foto's informatie en zelfs filmpjes om het product goed te zien. Voor 23.59 uur besteld is volgende dag bezorgd, zelfs op zondag, dat vind ik heel fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kaltoum 17-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service. Mijn complimenten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service. Info is altijd paraat en dat is erg fijn. En ze zijn klantvriendelijk.
Er krijg hulp bij kiezen van een smartphone.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Schöttelndreier 17-08-2017 Via de website gekocht

tablethouder voor de auto.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nog even wat op het laatste moment bestellen?....Snel en goed...geen poespas. Overzichtelijk en makkelijk met betalen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 17-08-2017 Via de website gekocht

supersnel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk uitzoeken en na bestellen gelijk een bevestiging. binnen 24 uur bezorgt. dus helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel de wit 17-08-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben zo goed als alles op voorraad en je krijgt het de volgende al dag geleverd. Wat wil je nog meer 👍🏻

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elina 17-08-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd, super service en super product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een goede service voor,tijdens en na de bestelling. Het is niet altijd de goedkoopste winkel, maar wel met goede klantenservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeff 17-08-2017 Via de website gekocht

Supersnelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
S avonds om 23.00u besteld en de volgende dag gewoon in huis. Sneller kan bijna niet.
Zat nog te twijfelen om de Chromecast in de winkel te halen, maar gemak dient de mens zullen we maar zeggen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Heisterkamp 17-08-2017 Via de website gekocht

De standaard voor bezorging aan huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, accuraat, op elkaar ingespeeld team en maar al te bereid om nog extra handeling te verrichten: droger terug op net gemonteerde wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc de Lange 17-08-2017 Via de website gekocht

winkelen zoals het bedoeld is

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super duidelijke website met correcte informatie. Altijd een nieuwe doos, keurige levering. Scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Boot 17-08-2017 Via de website gekocht

snelle service, goede berichtgeving over bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle service, goede berichtgeving over bezorging
Vriendelijke mensen die weten wat ze doen.
Snel en vakkundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 17-08-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar!!! En laagste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Iedereen wil in deze tijd natuurlijk de laagste prijs bemachtigen en dat kan via CoolBlue! Daarnaast is het een betrouwbare webshop en dat is een belangrijk ding. Enige minpuntje is dat ik niet via Ideal kon betalen, maar alleen via overschrijving, dat is verder prima gelukt!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Elma 16-08-2017 Via de website gekocht

perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel bestellen snelle levering. Vriendelijke bezorger. Zelfs op zondag levering wat niet nodig was. Rekende op maandag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JW 16-08-2017 Via de website gekocht

Top geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle keuze mogelijkheden on line. Adequate levering en service. Op tijd en zorgvuldig conform gemaakte afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 16-08-2017 Via de website gekocht

Super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zaterdagavond besteld zondag geleverd super. Gekozen voor een tweede kansje is prima, compleet alleen het doosje was open geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald 16-08-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging en mooie prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via coolblue.nl een wasmachine-droger-combi gekocht. Zondag avond besteld zodat ik de volgende dag het product te ontvangen. Kreeg netjes een bevestiging en kreeg een mail met wanneer er ongeveer bezorgd zou worden. Ik kreeg een sms dat ze rond 15:30 zouden arriveren maar helaas kwamen ze pas iets na 16:00 kwamen het netjes naar boven brengen en namen mijn oude weer mee.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

van Hallweg Amstelveen 16-08-2017 Via de website gekocht

Zeer slechte service - nooit meer Coolblue !!

Algemene score

1,0
Wasmachine - droogcombinatie besteld.
Levering vindt plaats volgens afspraak; maar aansluiting lukt niet....
Hoe kan het waar zijn??
Er moet een elektricien komen.
Tot 3x toe wordt een zogenaamde afspraak gemaakt en moeten we thuis blijven wachten...
Drie keer afgezegd.
Wasmachine in de gang - geen aansluiting
Geen service meer
Geld is binnen bij Coolblue - dan laten ze je verder zitten
NOOIT MEER COOLBLUE

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 17-08-2017

Hey,

Wat onwijs vervelend om te lezen dat je zo een enorm slechte ervaring met ons hebt gehad. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We willen natuurlijk graag met je meekijken naar een oplossing. Zou je een e-mail kunnen sturen naar: geenglimlach@coolblue.nl. Dan gaan we er direct voor je achteraan.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Krijgsman 16-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een leuke winkel , snelle levering, goede klanten service, koop daar graag omdat levertijd best snel is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B 16-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Algemene score

8,0
Ik had al vertrouwen in deze webshop en dat vertrouwen is bij mijn tweede aankoop bevestigd.
Er ontbrak een cd bij mijn pakket en heb daarom een email gestuurd. Binnen een uur kreeg ik een reactie, en ze gaan er meteen achteraan. Ik moet even geduld hebben, want ze zijn ook van anderen afhankelijk, maar ik kan met een gerust hart afwachten, want ze proberen het echt zo snel mogelijk op te lossen en houden je op de hoogte.
Normaal schrijf ik niet snel een review, maar nu wil ik de service wel de waardering geven die het verdiend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manu 16-08-2017 Via de website gekocht

Het mag gezegd worden ...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enorm aanbod, interessante prijs, niet-tevreden-geld-teruggarantie, eerlijk, klantvriendelijk en veilig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorien 16-08-2017 Via de website gekocht

Beloofde glimlach was er!

Algemene score

9,0
Handige website en communicatie met humor (alsof de baas zelf mijn pakketje heeft ingepakt): die glimlach klopt dus wel. Verder alles overigens ook oké: snel en goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geert 16-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede communicatie over de levering en goede service. Ze hebben zelfs een extra koelkast retour genomen terwijl ik een vaatwasser gekocht heb. Echter aanbeveling zou zijn het verminderen van het aantal communicatie momenten. Ik denk van bestelling tot levering wel 6 e-mails 3 sms 2 telefoontjes en nog een enquete bij aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim S 16-08-2017 In de winkel gekocht
Lochristi

Heel vriendelijk en behulpzame medewerkers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reservering in de voormiddag gemaakt, in de namiddag gaan afhalen. Gratis item was niet aanwezig maar is op dag erna (een zondag) gratis thuis geleverd. Vriendelijke en behulpzame medewerkers!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 16-08-2017 Via de website gekocht

Goede en duideliijke service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een aantal keren wat bested bij Coolblue. Elke keer werd de genoemde levertijd (volgende werkdag) gehaald.
De informative over de producten is duidelijk en de service is uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rik 16-08-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden over Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nog maar enkele aankopen gedaan via de website van Coolblue maar tot nu toe tevreden over service, vriendelijkheid en levering. Enkel prijs kan soms hoger zijn dan andere webwinkels. Misschien beter goed vergelijken maar Coolblue blijft mijn favoriet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marion 16-08-2017 In de winkel gekocht
Coolblue amsterdam

HDD 1 TB. DVD-RW

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geweldig. Uitleg. Tijd er voor genomen
Andere desktop vergeleken en zij kijken dan ook technisch wat voor mij geschikter was. |De sterkte de snelheid etc.
Ben er super tevreden mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel van de Rande 16-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ideale webshop, overzichtelijk, makkelijk en veilig.
Ik kan alles makkelijk vinden en het wordt supersnel geleverd.
Aanrader!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hen Kusters 16-08-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bestelling vrij eenvoudig via website, zaterdag besteld maandag geleverd, goede informatie over aankoop, afhandeling en bezorging. Het afleveren en installeren was snel geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 16-08-2017 Via de website gekocht

Prettig persoonlijk contact, prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en prettig contact, snelle en flexibele en vakkundige service. Hier kan je zonder zorgen bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique Oude Voshaar 16-08-2017 In de winkel gekocht
rotterdam goudsesingel

Vriendelijk, snel en duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden met jullie service, ook vind ik het erg leuk om na een telefoongesprek met coolblue ook nog een heel leuk kaartje met Nee jij bedankt te hebben ontvangen. en vooral de persoonlijke tekst die op het kaartje stond dat ook jullie het gesprek als zeer prettig en gezellig te hebben ervaren. super team

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianne 16-08-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, snel en makkerlijke aankoop. De wasmachine werd bij levering netjes naar boven gebracht en aangesloten. Erg aardige jongens, gaven goede tips over het gebruik van de wasmachine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fleur 16-08-2017 Via de website gekocht

Duidelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerder een aantal producten besteld bij de concurrent, hier zeer onbetrouwbare en onduidelijke service. Hierdoor terecht gekomen bij cool blue. Tevreden met de betrouwbare service en levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nanda 16-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S avonds besteld en de volgende dag al in huis. Persoonlijk vond ik de de wachttijden filmpjes en adviezen wat je kon doen tijdens het wachten op je pakketje erg leuk bedacht. Nieuwsgierig zou zeggen bestel wat 😆

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bram 16-08-2017 Via de website gekocht

Sneller levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de site precies hetgeen gevonden dat ik wilde hebben. Een grasmachine met mulching functie. 's Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Ik kreeg ook een berichtje toen de levering iets vertraagd was. Minpuntje: een kortere periode van levering zou nog prettiger zijn geweest (bijv. tussen 13.30-15.30)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Steven 16-08-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Algemene score

9,0
- Zeer eenvoudig om online te bestellen.
- Levering voldoet aan de vooropgestelde beloftes (op tijd, gratis leveren op verdieping, gratis installatie).
- Zeer beleefde en behulpzame medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PieterNL 16-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue heeft het begrepen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft het begrepen, de website is top bestellen gaat heel eenvoudig, de levering is top ook in het week-end! service bij het eventueel retour sturen van een product blijft geweldig. Voor mij geen andere website/winkel meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 16-08-2017 Via de website gekocht

Hele snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen snelle levering goede kwaliteit.
Keuze uit een heel uitgebreid assortiment en zelf levering op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franse 16-08-2017 Via de website gekocht

Erg goeie service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim aanbod, duidelijke levering die tevens erg snel is. Tijd van levering word de dag zelf nog bekend gemaakt via een link, wat erg prettig is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frits Postma 15-08-2017 Via de website gekocht

Zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen gaat simpel. Al direct na betaling ontvang je bericht over de levering. In mijn geval kwam mijn bestelling, op zondagmiddag, precies zoals was aangekondigd. E.e.a. binnen 24 uur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deniece 15-08-2017 Via de website gekocht

Ook bezorging op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes verpakt, binnen 24h mijn nieuwe foodprocessor in huis. Op een zondag! Super service, goede prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

den Gust 15-08-2017 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is overzichtelijk en duidelijk. Besteld op zaterdag...geleverd op zondag. Need I say more 😉 Coolblue? Gewoon doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews