coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 42567 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2505 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Philips 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
alles goed uitgelegd

Service
Zeer correcte en vlugge levering

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
was de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb en ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hassanito 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan alles vergelijken en is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Telefonisch en online gemakkelijk bereikbaar.
Zelfs op ZONDAG leverbaar!!!

Assortiment
oudere merken (smart phones en printers) zijn niet (meer) beschikbaar.

Aanbeveling
service
prijs
kwaliteit

Extra toelichting
echte winkels in elke provincie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anouk 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is erg duidelijk en makkelijk te vinden.

Assortiment
Erg ruim assortiment, waardoor je goed kan vinden wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit verhouding en alles is makkelijk te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Het Vuistje 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor het oriënteren uit welke producten je kunt kiezen is dit een uitstekende site.

Service
De bestelling was op het beloofde moment op de plaats van aflevering.

Assortiment
Ruime keus met voldoende informatie.

Aanbeveling
Voldoet gewoon aan de volwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brush 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Alles correct geleverd en supersnel.

Assortiment
Stond alles in wat ik zocht!

Aanbeveling
Super snel,super service keurig geleverd en gemonteerd.

Extra toelichting
Ik zeg doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sb 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen , betalen en paar uur later is het product al verstuurd

Service
Antwoorden heel snel op vragen en zorgvuldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katteke 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk online bestellen

Service
Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steveB 10-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk, alle reviews zijn te zien, goed of minder goed.Accessoires worden aanbevolen.
Het bestel proces is zeer eenvoudig en verloopt soepel.

Service
Zij doen gewoon wat zij zeggen,morgen in huis is morgen in huis. Heb diverse artikelen gekocht in de webshop en nooit een slechte ervaring.

Assortiment
Het assortiment bevat altijd de nieuwste artikelen vergelijken van producten is ook mogelijk en duidelijk.
Misschien enkele euro's duurder maar verzending daarin tegen is gratis en je wordt niet achter af verrast met verzend kosten.

Extra toelichting
Goed, betrouwbaar en veilig winkelen met een bedrijf die doet wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lin 10-02-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik moest een last-minute cadeau kopen en wilde ergens in een winkel een specifieke keukenmachine kopen. Blijkbaar kon ik deze nergens kopen, wel online. Coolblue was de enige waar ik het apparaat online kon bestellen en direct kon ophalen (en ook niet onbelangrijk, voor de laagste prijs!)

Service
van online tot in de winkel echt top. Ik werd in de winkel ontvangen door een dame die je meteen helpt met waar je moet zijn, ze bood ook koffie/thee aan. Tijdens het wachten (heel kort) kun je je ogen uitkijken, ze hebben alles net even wat leuker gemaakt. Alles spreekt jou persoonlijk aan (van de tekst op de toiletdeur tot de flyers op de toonbank)

Extra toelichting
Coolblue maakt echt elk stapje van het koopproces een beetje leuker en makkelijker! Heel fijn :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Guijt 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle levering(bij wasmachines zeer welkom), besteld op zondag maandagochtend geleverd tegen een scherpe prijs zonder bijkomende kosten!

Aanbeveling
Snelle levering en zeer goede communicatie met klant

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Thomas Fransen 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijke website, er zijn instructiefilmpjes te vinden over de diverse producten, het bestelproces loopt soepel

Service
Coolblue reageert zeer snel (meestal sneller dan de beloofde 30 min.) op vragen via bijvoorbeeld Twitter, denkt dan goed mee en levert uiteindelijk snel en betrouwbaar het bestelde product. Het is daarbij super handig dat je kunt kiezen om je product thuis of op een afhaalpunt te laten bezorgen, zodat je zelf kunt bepalen hoe je je bestelling op een voor jou gemakkelijke manier gaat ontvangen

Assortiment
Zo ongeveer alles wat je maar denkt nodig te hebben kan Coolblue leveren. Reden dat ik geen 10 geef is eigenlijk dat het assortiment soms zelfs iets té groot is met als risico dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Door goede omschrijvingen en de mogelijkheid om in de webshop producten te vergelijken valt dit echter goed te omzeilen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny Swinnen 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie website. Gemakkelijk vergelijkingen maken tussen verschillende merken

Service
Bestelling in minder dan 24u aan de deur

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Steeds correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PinkDevil 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Coolblue is een van de makkelijkste bedrijven om mee te werken, je kan bijna altijd contact opnemen, ook in het weekend, het wordt ook 7 dagen per week geleverd en ze vertellen je bij elke stap waar en dat ze er mee bezig zijn.

Service
Je gaat geen betere service tegen komen dan coolblue. Soms is het iets duurder dan de allergoedkoopste winkel, maar dat verschil krijg je dubbel en dwars terug door service.

Assortiment
Alle grote en zelfs een aantal minder grote dingen hebben ze. Je kan zelfs op marktplaats bij hun tweede kansjes kijken.

Aanbeveling
Ik kijk altijd wel voor de zekerheid bij andere shops voor als het financieel heel veel uitmaakt, maar qua service, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid, etc. Zou ik altijd coolblue aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Havenaar 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
product info was duidelijk

Service
direct weten wat de bestelstatus is. En geïnformeerd worden over de bezorgtijd. Top!

Assortiment
goede prijs

Aanbeveling
doet wat er beloofd wordt. Product een dag later in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emilia 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handig om thuis je bestelling te kunnen doen

Service
's avonds om 21.30 uur had ik iets besteld en de volgende middag werd het netjes bij mij thuis afgeleverd, super service!

Assortiment
Ik had van te voren gekeken wat ik wilde hebben en het was voorradig voor een mooie prijs

Aanbeveling
Als ik de volgende week iets wil bestellen zal ik zeker meteen online naar deze winkel gaan, het is echt goed bevallen

Extra toelichting
Door de diverse mails wist ik goed hoever mijn bestelling was en wanneer het precies aan zou komen en het apparaat was netjes ingepakt, zag er keurig uit, complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levi 10-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Toegankelijk vanaf ieder systeem dat op het net kan.

Service
Vlotte levering

Assortiment
In zijn specifieke segment veel te vinden, bvb voor fotografie
Andere zaken niet: Bvb verlengkabel voor USB met ingebouwde versterker

Aanbeveling
Mijn aankoop is vlot verlopen.
Maar ik heb nog niet zoveel zaken aangekocht.
Een goede service kan je pas echt beoordelen als er zich eens een probleem voordoet.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Frks 10-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
It was easy and simple

Service
My backpack was supposed to arrive on a Sunday and it was only delivered on Monday.

Assortiment
Plenty of options

Aanbeveling
Overall it was a good online shopping experience!

Extra toelichting
If it's difficult to deliver products on a Sunday, mention it and then the customers will know in advance ;)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 10-02-2016

Hello Frks,

Thank you for your compliments, but we are sorry to hear your package was not delivered on time. Usually there should be no problem delivering on Sundays. I would like to see what went wrong, if you could send me your order number. Thank you in advance.

Kind regards,
Coolblue

Reageer

Joyce 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie duidelijke website, bestellen gaat gemakkelijk. Genoeg informatie te vinden over de artikelen die ze verkopen. Vaak de volgende dag in huis, zelfs op zondag! :D

Service
Ik had zaterdag avond laat iets besteld en de volgende dag al in huis. Beter kan niet.;)

Assortiment
Genoeg keuze, waardoor ik altijd wel terecht kan voor een product die ik zoek.

Aanbeveling
Ik een aantal keer iets besteld bij Coolblue.nl, altijd mijn pakketjes netjes op tijd binnen. Ze leveren nu ook op zondag. Kortom ontzettend leuk bedrijf met een ruim assortiment die optijd leveren duidelijke informatie geven over elk product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reKupnet 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Dankzij de beschrijving de juiste keuze kunnen maken.

Service
Om 23u30 besteld, 's anderdaags geleverd voor 10u?
Da s toch ongelooflijk.

Assortiment
Bijna alles beschikbaar. Ik zou een 10 willen geven, maar dan doen jullie misschien niet meer je best. (grapje ;-) )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geoff 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op basis van de filters een juist aanbod. Makkelijk besteld en zeer snel in huis. Een vrije dag gebruiken om 2 winkels langs te gaan kost meer tijd en moeite.

Service
Volledig inzicht in het verloop van de bestelling. Klantenservice niet nodig gehad vanwege de perfecte afhandeling.

Assortiment
Bijna alles wat je zoekt, is er te vinden.

Aanbeveling
Op basis van de verhalen van anderen maar eens een bestelling geplaatst. Zaterdag 2300 uur besteld, zondag 1500 uur bezorgd. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofie 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vindt er makkelijk wat je nodig hebt.

Service
Er wordt duidelijk gecommuniceerd hoe het met je bestelling staat. Supersnelle levering.

Assortiment
Het assortiment is ruim, je vindt er wat je zoekt voor elk budget.

Aanbeveling
Alleen nog maar goede ervaringen met Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zonnetje 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Volgens mij geen nee te koop

Aanbeveling
Duidelijk overzichtelijk en betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandegu 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Geleverd binnen de 24 uur. Zelfs op zondag!

Aanbeveling
Perfecte afwikkeling en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Helemaal top, niks aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vrijdag avond besteld en betaald, zaterdag middag binnen.

Extra toelichting
Breed assortiment, goede site, zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke omschrijving en specificatie, en beoordelingen. Volgende dag in huis. Geen verzendkosten.

Service
Snel in huis.

Assortiment
De meeste web artikelen zijn ook via Coolblue te verkrijgen

Aanbeveling
Ik heb alleen maar goede ervaring ermee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arie de Koning 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site met goede specificaties

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
groot en overzichtelijk

Aanbeveling
goede info mooie site snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fijne webshop 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gebruiksvriendelijke website.

Service
Laptop snel in huis.
Geen recente ervaring met klantenservice. In verleden wel: top (vervangend onderdeel gekregen terwijl garantie en verantwoordelijkheid eigenlijk bij de fabrikant lag).

Aanbeveling
Ik heb Cool Blue tot nu toe als erg klantgericht, klantvriendelijk en betrouwbaar ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan ovl 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede zoekfunctie

Service
Levering volledig zoals op website vermeld, dus ook op zondag.

Assortiment
meer dan volledig

Aanbeveling
ik zal zeker ook de website van Coolblue raadplegen bij volgende aankopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

christianv 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het ggemak eraan is je hoeft niet eens zelf naar de winkel en ook leverbaar tijdens zondag zaterdag avond laat besteld en zondag middag hadden we onze goederen al !!! dat noem ik top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website, soepel in gebruik

Service
Bezorgd zoals afgesproken, de volgende dag, met melding van tijdvak.

Aanbeveling
Goede ervaring, snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Super snel en van elk detail bericht

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op zondag geleverd. Geweldige service.

Service
Vooraf aan bestelling even telefonisch contact gehad tav een paar vragen. Professioneel in antwoorden. Ging het zelfs nog even checken.

Assortiment
Juiste persoonlijke keus kunnen maken.

Aanbeveling
Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mic 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk winkelen in de webshop.

Service
Goede service snel antwoord op gestelde vraag.

Assortiment
Zeer breed assortiment (veel keuze).

Aanbeveling
Zeer snelle en goede service, gratis verzending en zelfs bezorging op zondag(gratis) waar je bij andere webshops voor moet betalen.

Extra toelichting
Gewoon een top webshop met veel keuze en contact via mail of telefoon is super goed en je word goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelly 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je vind alles zeer snel op de site, daarnaast wordt alles goed beschreven. Je weet wat je koopt en prijs-kwaliteit is in orde.

Service
De dag erna kwam mijn bestelling al toe en de verzending was gratis. Dit vond ik super!

Assortiment
Je kan veel vinden op de site, er is een ruim assortiment.

Aanbeveling
Je kan altijd verbeteren, vandaar geen 10. Ik ben zeer tevreden over coolblue en zal blijvend gebruik maken hiervan.

Extra toelichting
Niet direct, ik ben zeer tevreden meer kan ik niet willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tinq 09-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,8

Gemak
met een aantal eenvoudige handelingen heb je het gewenste item zo besteld.

Service
we kregen gratis het product op de zondag bezorgd. Top natuurlijk.

Assortiment
van alles te vinden

Aanbeveling
soms zijn de prijzen wel wat hoger dan elders

Extra toelichting
We hadden een vraag over het product en de klantenservice verzond meteen een duidelijk filmpje waarin onze vraag over het item meteen werd beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacques 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Topsite.

Service
Altijd zonder problemen. Duim omhoog.

Assortiment
Genoeg te kiezen.

Aanbeveling
Gewoon erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carol lorraine 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk om mijn gewenste product te vinden.

Assortiment
Meerdere snelkookpannen te vinden.

Aanbeveling
Op voorraad, gunstige prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CommanderPegasus 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon super gemakkelijk om iets te bestellen en vooral veilig.

Service
De max. Vandaag bestellen morgen aan huis geleverd. Zelfs in het weekend.

Assortiment
Heel veel aanbod. Maar het kan natuurlijk nog altijd beter he. :)

Aanbeveling
Prijs kwaliteit en levertijd zijn bijna perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk vergelijken

Service
prima service, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 09-02-2016 In de winkel gekocht
Rottetdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je word netjes geholpen en kan ook nog info vragen na dat je het product gekocht hebt

Service
Ze helpen je goed en netjes

Assortiment
Staat netjes niet te vol

Aanbeveling
Het ziet netjes uit en je word zo snel mogelijk geholpen en anders kan je ff rond kijken bij de product en hem uit testen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime voorraad en voor 15:00 besteld kan het de zelfde dag nog bezorgd worden en anders de dag er op

Service
Als je hulp nodig hebt bij een keuze voor je bestelling kun je bellen en helpen de medewerkers je uitstekend.

Assortiment
Wat wil je nog meer als ze nog boodschappen gaan verkopen hoef je nergens meer de deur voor uit 😏

Aanbeveling
Niet altijd de goedkoopste maar staat wel voor zijn producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blij mee 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle gemak om uit te zoeken en hulp via allerlei kanalen

Service
Je wordt heel goed geholpen en doen niet moeilijk over retourneren van producten

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
alle keuze en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ranie 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel het product gevonden dat ik nodig had.
Duidelijke indeling

Service
Snelle service en dat op zondag

Assortiment
Bij veel elektronica zaken geen tablet te vinden met Microsoft als besturingssysteem, hier breder assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie L 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De beschrijving van de producten is steeds heel duidelijk en correct. Ook de filmpjes die bij vele producten beschikbaar zijn maken het makkelijker om te kiezen.

Service
Steeds een correcte levering en heel behulpzame klantendienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul christenhusz 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je zoekt iets op via google en bij een van de eerste sites zit coolblue.

Service
als je iets zoekt staat het netjes onderbouwd wat je koopt en welke alternatieven je hebt en wat volgens coolblue een goede keuze is.

Assortiment
het assortiment was best wel groot maar met een keuze menu wat voor je zelf belangrijk is kom je snel tot een kleine keuze die dan na smaak te maken is.

Aanbeveling
je kunt het snel en makkelijk kosteloos laten bezorgen en mocht je niet thuis zijn zoals in mijn geval heb je bij jou in de buurt talloze ophaal punten echt super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eenvoudige goede website, ook voor ouderen!

Service
bestellen voor 11 uur de andere dag in huis ook op ZONDAG!

Aanbeveling
groot en variabel assortiment

Extra toelichting
tevreden klanten komen terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny van Viegen 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is erg gemakkelijk om op de Coolblue website het product te vinden dat jij wilt hebben.

Assortiment
Coolblue biedt haar producten tegen een zeer scherpe prijs aan.

Aanbeveling
Het is erg prettig winkelen bij Coolblue. En natuurlijk niet te vergeten geen verzendkosten en levering de volgende dag. Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anny 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke afbeeldingen en specificaties,je kan zeer eenvoudig verschillende artikelen vergelijken ,verzenden en retourneren wordt zeer duidelijk beschreven

Service
Is zoals het hoort en je krijgt als klant echt het gevoel dat je op je wenken snel en vlot geholpen wordt

Extra toelichting
Nee,alles verloopt zoals het hoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SuperMom 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
would be even easier if English was offered as language

Service
easy to order and excellent speedy delivery even on a Sunday!

Assortiment
good selection, have ordered a few times and so far we find what we want

Aanbeveling
recommended

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews