coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daniel 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke website die zeer vlot werkt waardoor de keuze snel en rationeel kan gemaakt worden. Mooie voorsteling van de producten en een eerlijke product vergelijking

Service
de levertijd werd volgens de publiciteit gerespecteerd zeer correct en zonder poespas

Assortiment
makkelijk te vinden vooral door de indeling in "winkels" . en de prijzen zijn zeer concurrentieel

Aanbeveling
de meest makkelijke en de vlotste methode om aankopen te doen en cadeautjes te kiezen

Extra toelichting
heel tevreden met de keuze, de aankoop en de dienstverlening van Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugo6668 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een negen, omdat het altijd nog beter kan,maar ver van de tien zitten jullie echt niet meer.

Service
Idem

Assortiment
nog meer artikelen en niet alleen electro en aanverwanten zou helemaal top zijn.

Aanbeveling
nog nooit problemen gehad met een bestelling en indien toch een mankementje, wordt het vrij snel en zonder morren opgelost.
Betrouwbare site en winkel. Vakkennis van het personeel meer dan voldoende,vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sabine 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
na 23 u besteld op 22/12 en volgende dag al ontvangen

Service
Zeer snelle levering

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton uit Amsterdam 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Direct gevonden met de laagste prijs!

Service
De volgende dag bezorgd met prima tracking.

Aanbeveling
Directe levering en prima tracking.

Extra toelichting
Mijn eerste bestelling bij coolblue, prima gegaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

klaas 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
we hebben ons product vlot gevonden

Service
de levertijd was correct

Assortiment
assortiment hebben wij gezien via de website.

Aanbeveling
voor ons was het bij de levering perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr Smit 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer vriendelijk en behulpzaam

Extra toelichting
Zowel erg prettige ervaringen bij webshop en bezorging als het ophalen van spullen in de fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is een overzichtelijke website. Alles wordt goed uitgelegd met o.a video's,...

Service
Zoals beschreven op de website,de volgende dag geleverd. Het pakje werd mooi verpakt,er werd goed zorggedragen voor het pakketje

Assortiment
Er is een ruime keuze aan producten,zeker niet de duurste.

Aanbeveling
Het is een betrouwbare winkel,er is een goede service en een ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TevredenKlant 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website van Coolblue is heel gebruikersvriendelijk; binnen een paar klikken kreeg ik een overzicht van de producten in de gewenste categorie (monitoren). Ik wilde een monitor met minimaal Full-HD resolutie, x aantal inch en een IPS-scherm en ik kon al deze eisen makkelijk in het selectiepaneel links aanvinken.

Het enige wat ik verwarrend vond was het vergelijken van producten: ik had moeite met het selecteren van meerdere beeldschermen.

Het bestelproces ging snel en zonder problemen. Ik had om half twaalf besteld en de volgende morgen werd het product al om half tien (!) bezorgd.

Service
Ik vind de retourvoorwaarden schappelijk en Coolblue is haar levertijd (één werkdag) nagekomen.

Assortiment
Er was voldoende aanbod, het aanbod was divers en de prijs was marktconform.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

petra 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig van thuis uit winkelen

Service
heel correcte levering

Assortiment
ruime keuze, je kan makkelijk vergelijken

Aanbeveling
vlotte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YVC 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
snelle en correcte levering

Aanbeveling
perfecte afhandeling van bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven Soetens 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het zou een 10 zijn als je met één bestelling 2 artikelen kan bestellen, waarvan eentje niet voorradig, en dat ze het voorradige toch opsturen, nu dien je dus 2 afzonderlijke bestellingen in te geven.

Aanbeveling
zeker niet duur, snelle levering, duidelijke uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja Schoute 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima makkelijke manier om je bestelling te doen

Service
Ivm de drukte kon men het niet waarmaken om voor 23.59 uur besteld de volgende dag in huis waar te maken.
Kreeg daar keurig bericht van dat het de volgende dag zou worden gebracht.

Extra toelichting
Via de App nog contact gehad met Coolbleu, snel antwoord en een vriendelijk gesprek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de kerstman 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
snel geleverd

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
geen negatieve ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Maassluis 26-12-2015 In de winkel gekocht
rotterdam Oostplein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed bereikbaar, komt georganiseerd over

Service
toen ik aan de beurt was, nam de medewerker alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de producten waarnaar ik op zoek was, prima!

Assortiment
heel veel leverbaar via de wegschop, het assortiment in de winkel is wat beperkt. Maar de levertijd via de wegshop is erg kort.

Aanbeveling
voor informatie of direct afhalen prima. Maar ook goede hulp bij productinformatie.

Extra toelichting
prettig om hier een bezoek aan te brengen, ook al is het sortiment in de vitrines beperkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Shaun 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles gaat goed en zoals het hoort, zonder problemen.

Service
Alles wordt 7 op 7 geleverd was echt super goed is en gemakkelijk.

Extra toelichting
Dez site is zeker een aanrader voor als je iets wil kopen, ikzelf gebruik hem zeer vaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Vinkenvleugel 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen

Service
Nog geen problemen gehad

Assortiment
Veel te koop, met zeer goede voorwaarden

Aanbeveling
Als alles een 9 is dan is hier ook een 9 op zijn plaats

Extra toelichting
Geen problemen, zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Actifry 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Het winkelen doe van uit je huis en het word ook nog eens super snel aan huis geleverd .... gedaan met de lange wachtrijen aan de kassa's ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen en afrekenen is zeer eenvoudig

Service
Bij een defect is omruilen vlot en zonder problemen.

Aanbeveling
Prima service, groot aanbod, concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christiaan 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
gelijk overzicht over de status van de bestelling,tot het moment van levering

Assortiment
heb gewoon nog niet alles bekeken

Extra toelichting
super correcte afhandeling en maken waar wat ze beloven....dikke 10 !!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Beetje zoeken naar het correcte product door uitgebreid assortiment.
Wel duidelijk voorgesteld.

Service
Telefonisch snel de juiste info en vragen worden vriendelijk beantwoordt.
Fout gekocht product werd zonder vragen omgeruild.
Winkel wel iets voor sluitingstijd dicht.

Assortiment
Ruime keuze aan merken en producten.

Aanbeveling
Prima service, aangenaam winkelen, korte wachttijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordan Symoens 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel handig deze winkel ze hebben er (bijna) alles.

Service
De service is hier echt top. Ze staan echt paraat voor alles maar 1 woord. TOP...

Assortiment
Ze hebben hier echt "bijna" alles.

Aanbeveling
In het algemeen heb ik niks te klagen over coolblue.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten worden overzichtelijk en volgens soort gevoden

Service
Leveringstermijn dik ok !

Assortiment
Niet alle producten zijn terug te vinden = muziekmateriaal bv

Aanbeveling
Zeer klantgericht en heel stipt !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivan 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Makkelijk en zeer goede service!! Chapeau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site en snelle levering.

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Keuze en advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zeer snel geleverd!! Geen opmerkingen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marius 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website: gebruiksvriendelijk en is goed over nagedacht

Service
Geen gezeur gewoon oplossen. Prima

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goed en betrouwbaar met hoge service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BGA 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vandaag besteld voor 23:59 en morgen in huis met tracker!

Service
Gewoon goed en vriendelijk, ook voor assistentie in het kiezen naar juiste producten.

Aanbeveling
Gewoon goed met een goed gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer gemakkelijk

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel handig qua gebruik maar weinig "professionele reviews"

Service
Besteld en volgende dag in huis

Assortiment
Alles wat ik nodig heb, zelfs zaken die ik niet kende waardoor ik meer producten kon vergelijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oversensitieve 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
site (niet winkel) voldoende overzichtelijk

Service
onmiddellijk via mail antwoord op vragen

Assortiment
hoe je het bekijkt, ik zou het ook 2 kunnen geven. het assortiment is heel uitgebreid, maar je hebt van vele producten enkel de goede merkproducten. Ik heb een apparaten gekocht (koptefoons voor auditief hoogsensitieve mensen (ik gebruik het als hoorapparaat) waar ik er overal honderden kan vinden, maar jullie hadden alleen de 2 beste (van merk en kwaliteit). Daaruit besluit ik dat jullie niet beginnen met minderwaardige merken en kwaliteiten

Aanbeveling
Zeer goede winkel die niet zoekt naar goedkoop maar naar duurzaam en waarde hecht aan het niveau van kwaliteit.

Extra toelichting
onderdelen (oortjes die je regelmatig moeten vervangen worden) kunnen niet in de winkel zelf besteld worden, doch alleen bij de verdeler.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riky 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, netjes verpakt

Assortiment
Erg uitgebreid. Weinig wat ze niet hebben voor de juiste prijs.

Aanbeveling
Gewoon niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduw 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede keuzehulp en eenvoudig te bestellen. Specificaties van producten altijd gegeven met duidelijke uitleg.

Service
Bestellen is gemakkelijk en product op tijd geleverd

Assortiment
Groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

paul bax 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
't is de eerste keer en alles ging vlot !

Assortiment
heb goed gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijana 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en snel verschillende producten kunnen vergelijken zodat je makkelijker een keus kan maken

Extra toelichting
Ondanks de drukke kerstperiode was mijn bestelling en dag later al binnen! Heerlijk dat je zo last minute nog je producten kan aanschaffen en cadeau kan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veluwenkamp 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het gevraagde artikel is eenvoudig te vinden

Service
Berichtgeving over het vervolg van de bestelling is snel en accuraat

Assortiment
Niet alles was voorradig, waarschijnlijk door de Kerstdrukte

Aanbeveling
Ik heb Cool blue al aanbevolen bij familie en vrienden

Extra toelichting
Zeer snelle levering werd zeer gewaardeerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan Weeber 26-12-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel reviews op de site helpen bij keuze.

Service
Personeel in de fysieke winkel (Groningen) is vriendelijk, behulpzaam, deskundig en vlot.

Assortiment
Van de grote merken zijn de beste modellen goed verkrijgbaar.

Aanbeveling
Bij afhalen van bestelde producten zijn de zaken goed georganiseerd. Veel klanten dan ook veel desks open. Volgnummers worden uitgedeeld, wachttijden zijn daarom kort.

Extra toelichting
Cool Blue heeft een goede naam en heeft die dus hoog te houden. Bij mijn aankopen nooit een tegenvaller meegemaakt vwb product of service. Ik bestel altijd via de website en haal het product dan op in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joep 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via een duidelijk zoeksysteem zijn de gezochte producten snel te vinden.

Service
Er wordt niet moeilijk gedaan om e.e.a. om te ruilen. Zelf heb ik een zeer prettige ervaring met het omruilen van een product wat meer dan een half jaar daarvoor was aangeschaft. Dat vind ik nog eens 'Service'.

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Livio 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijk
overzichtelijk
makkelijk vindbaar op de site

Service
Levering zoals beloofd

Assortiment
gevarieerde keuzemogelijkheden
diversiteit
prijs kwaliteit is ok

Aanbeveling
voorlopig geen klachten

Extra toelichting
zal nog regelmatig iets bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Vlotte levering

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede service 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website met overzichtelijk menu's. Kan alles goed vinden en vergelijken met elkaar

Service
Er ging wat mis met de externe leverancier, maar Coolblue heeft dat goed opgepakt.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik vind de service , snelheid en de klankvriendelijkheid altijd erg prettig. Er is een ruime keuze. Coolblue heeft me nog nooit in de steek gelaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carol Poyner 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle service, zondagavond laat besteld en dan de volgende dag levering vind ik fantastisch

Service
Totaal geen hindernissen

Assortiment
Cool blue had wat ik wilde hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Makkelijk alles te vinden, op categorien en prijs.

Assortiment
Ik vond dat jullie wel een aardig groot assortiment hadden en daarom heb ik ook gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Lekker makkelijk, snel en meteen morgen in huis. Zelfs 1 dag voor kerstavond.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kik 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat is nu makkelijk dan thuis achter je eigen pc, laptop, tablet zelf te bestellen wat je wilt hebben?

Service
Altijd klantvriendelijk, iets waar men echt naar streeft.

Assortiment
Tot nu toe nog niks tegengekomen wat er niet in stond.

Aanbeveling
Prima winkel voor zo'n beetje alle electronica en nog meer.

Extra toelichting
Ik zeg: coolblue, krijgt van mij groen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijker kan een online bestelling volgens mij niet meer worden!

Service
100% tevreden. Hier mogen veel shops zich aan spiegelen!

Assortiment
Wat je ook zoekt, bij coolblue hebben ze 't!

Aanbeveling
Mijn koopervaringen bij Coolblue refereren aan 100% tevredenheid. Vandaar een 10. Eerlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Deville 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en vlot, niet te veel door klikken.

Service
Pakjes komen mooi op tijd aan.

Assortiment
Een ruim assortiment om uit te kiezen.

Aanbeveling
Gemakkelijk en snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemarie 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met bij elk product een plussen en minnen lijstje om zo goed en snel verschillende varianten ( in dit geval TomTom) met elkaar te kunnen vergelijken

Service
Snelle service (binnen 12 uur bezorgd en dat vlak voor kerst) alles binnen het bedrijf lijkt ingesteld op een goede klantbeleving en een correcte klantenservice zonder gedoe!

Assortiment
Ze hadden precies wat ik zocht met duidelijke productomschrijvingen en details

Aanbeveling
Beste onlineshop tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jon Schurer 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Artikel snel gevonden

Service
Goed op de hoogte gehouden van de bestelling

Assortiment
Genoeg artikelen voor een goede vergelijking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heiko 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Snelle levering, kan door de klant uitstekend gevolgd worden

Assortiment
Ja, wat kan je daar nog over zeggen.... Ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
Een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paolino Tudisco 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en goed ingedeeld in categoriën.

Aanbeveling
Zie boven plus super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en eenvoudig bestellen en betalen

Service
De volgende dag al geleverd

Aanbeveling
Gratis verzending en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews