coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Youri 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met de zoekhulp in 1-2-3 het juiste product gevonden.

Service
Besteld om 21 u, geleverd om 17 u De volgende dag.

Assortiment
Meer keuze dan in eender welke andere winkel. Zeker als je midden in de winter een bbq zoekt.

Aanbeveling
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hadi 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
goeie service : vandaag voor 12 uur ( s'nachts ) besteld morgen in huis ( zelfs op zondag )

retour : gratis en snel binnen 5 dagen terugbetaald

klantenservice : maandag tot zaterdag open tot 23:59 uur

maar als er wat meer winkels waren dan had ik een 10 gegeven hier in België heb je maar 2 winkels ( spijtig )

maar de service is echt top , vriendelijke mensen op de alle vragen vinden ze een perfect antwoord , alleen spijtig dat er zo weinig winkels zijn ( in Nederland zijn er 5 winkels )

Assortiment
je hebt keuze uit veel

Aanbeveling
de winkel verdiend van mij een 10 :

snelle levering

goeie klantenservice

winkels open zelfs op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Luc Kluge 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijke en overzichtelijke site.

Service
Verschillende mogelijkheden van levering of afhaling.

Assortiment
Meer dan behoorlijk.

Extra toelichting
De Chromecast is zeer gemakkelijk aan te sluiten en werkt fantastisch via mijn Asus-tablet. Doordat hij een HDMI-aansluiting heeft is het beeld nu veel scherper als de analoge coax-kabel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lut Martien 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel duidelijke en overzichtelijke website, met veel info over elk artikel.
Uitstekende begeleiding doorheen heel het bestelproces.

Service
Heel duidelijk bestel- en betalingsproces. Je wordt hierbij stap voor stap begeleid.
Je krijgt nadien een zeer gedetailleerde uitleg over het verdere verloop van he bestelling, de levering enz. En alles op een zeer vriendelijke "toon", zelfs met een vleugje humor erbij :)
En last but not least: voor middernacht besteld=volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Axelle Vandorpe 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De pakjes worden de volgende dagdag GRATIS aan de deur geleverd. Perfect als je het druk hebt tijdens de feestdagen en nog last minute op zoek bent naar een leuk cadeau!

Assortiment
Ruim aanbod aan van alles en nog wat, je vindt zeker wat je zoekt. Het zijn veelal enkel bekende merken waardoor de prijs bij sommige artikelen iets hoger ligt. Als je hier koopt, ga je voor kwaliteit.

Aanbeveling
Gemakkelijk,snel,ruim aanbodaanbod en gratis verzenden en retourneren!

Extra toelichting
Favoriete onlineonline shop! Enige puntje van kritiek: minder keuze in bebetalingsmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hugo 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke website

Service
vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
uitgebreid aanbod

Aanbeveling
zie vooraf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 31-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Service
Vlak voor de kerst een koelkast besteld bij Coolblue met het idee dat deze na de kerst bezorgd zou worden. Bij het plaatsen van de bestelling direct de bevestiging van zowel Coolblue als de transporteur gekregen dat deze op een maandag bezorgd zou worden. Met behulp van track & trace zou ik precies kunnen zien wanneer mijn pakketje wordt afgeleverd. Tot zover het goede nieuws!

Op de dag zelf bleek betreffende web applicatie niet te werken en na een ochtendje wachten besloten om maar eens contact op te nemen met de transporteur om te informeren over mijn pakketje. Deze liet me, na een halfuur in de wacht te laten staan a 45 eurocent p/m, weten dat het toch niet meer ging lukken om de koelkast die dag te bezorgen. Deze zou pas op zijn vroegst op een woensdag bezorgd kunnen worden. Lekker voor niks een dag gesnipperd.

Contact opgenomen met Coolblue zelf, maar deze konden, afgezien van een hoop excuses, niks voor mij betekenen. Ze zouden een 'onderzoek' instellen, maar op mijn opmerking waarom het dan niet de volgende dag geleverd zou kunnen worden, aangezien ze hier volop mee adverteren, kreeg ik geen reactie. Koelkast uiteindelijk op woensdag binnen gekregen en na ontvangst bleek er als klap op de voorpijl nog een klein putje in de voordeur te zitten.

Aanbeveling
Conclusie: nooit meer iets bij Coolblue bestellen. Ze doen beloften die ze niet waar kunnen maken en hebben hun informatievoorziening niet op orde. Het enige waar ze volgens mij goed in zijn is marketing. Volgende keer wordt het weer gewoon bol.com of Mediamarkt waar ik betere ervaringen mee heb.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Engelen Patrick 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is duidelijk, bestellen en betalen zonder problemen.

Service
Bestellingen altijd op tijd geleverd,klantenservice altijd bereikbaar en direct klaar om oplossing te bieden bij het minste probleem

Assortiment
Tot hier toe altijd gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Ben vanaf de eerste bestelling bij coolblue altijd 100 percent tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger Vandeput 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
goedkoper als ergens anders

Aanbeveling
Mijn dochter heeft mij jullie doorgemaild,zij is ook klant bij jullie,en is zeer tevreden over cool bleu

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Je kan rustig producten en hun specificaties vergelijken om de keuze te maken die het best aanleunt aan je eigen noden.

Service
prima.

Assortiment
Goed.

Aanbeveling
De productinfo op de site kan nog beter. Op vlak van compatibele accessoires, op vlak van belangrijke mogelijke instellingen (vb. brightness van een scherm).

Extra toelichting
Heel wat klanten zoeken naar oplossingen, niet naar koopwaar. Coolblue kan hierin nog wat verder gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bonne 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig producten te vergelijken, gemakkelijke bestelprocedure

Service
snelle service en levering, snel en to the point antwoorden op mijn vragen.

Assortiment
genoeg keuze uit verschillende merken en soorten in vergelijking met andere webshops, waar meestal maar één of geen soort per merk is.

Aanbeveling
Prima service, voor een nodige snelle aankoop ideale winkel, effectief geleverd dag nadien; en ook nog eens door vriendelijke chauffeurs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk van thuis uit bestellen, geen reiskosten en toch morgen in huis.

Assortiment
Het assortiment is zeer breed van goedkoop tot professioneel en dus duurder.

Aanbeveling
Goede product info en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lvanderhelm 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Toegankelijke website. Bestellen is simpel.

Service
Voor 23:00 besteld, volgende dag in huis. Dat was ook zo. Helemaal prima.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veeneman 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt bellen/mailen rustig zoeken alles staat in heldere leesbare taal verwoord, geen addertjes onder het gras

Service
Ze geven duidelijke antwoorden op vragen, er hoeft niet extra betaald te worden om een apperaat de trap op te laten dragen. Leggen geduldig uit hoe de voorwaarden zijn, uitleg over je aankoop etc

Assortiment
Ze wijzen je zelfs op tweede kans artikelen

Extra toelichting
Al meerdere bestellingen gedaan. Goede ervaringen met dingen die kapot gaan en hun service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomas15 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
'S avonds besteld en de volgende dag al geleverd . Ze houden zich degelijk aan hun woord .!

Service
Alles staat duidelijk vermeld en als je vragen hebt is er direct iemand om je bij te staan met deskundige informatie

Assortiment
Heb altijd alles gevonden wat ik zocht dus een groot assortiment

Aanbeveling
Goede prijzen en groot assortiment en vooral een goede service . Mij zoen ze hier zeker nog terug !

Extra toelichting
Zeker betrouwbaar en super service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwin2005 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heerlijk vanuit je luie stoel eerst producten vergelijken en hierna bestellen (of afhalen in de winkel als dat beter uitkomt)

Service
Snelle levering en ze nemen een klacht of opmerking ook serieus in de zin dat er iets mee wordt gedaan.

Assortiment
Niemand kan ook echt "alles" aanbieden, vandaar een 9 (c:
Ik zou het ook fijn vinden om muziek (vinyl) te bestellen bij Coolblue ... wat niet is kan nog komen (c:

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ongelooffelijk zo gemakelijk om iets te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

math 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goeden uitleg, zeer profi gewoon goed

Service
maakt niet uit wanneer je besteld word altijd geleverd ook op kestmis

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
je heb alles bij de hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, goed te bereiken.

Service
Snel en prettig geholpen

Assortiment
Wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Dankzij de uitgebreid menu en keuze hulp

Service
Zeer goed , vriendelijk , behulpzaam , snelle levertijd !!

Assortiment
Uitgebreid assortiment met keuze hulp , hoef je eigenlijk nergens anders heen.

Aanbeveling
Assortiment , service , levertijd , website , gewoon super

Extra toelichting
Ik zou coolblue zeker aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 31-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht.

Extra toelichting
Ik heb de bestelling geplaatst voor de kerst. Tot mijn blijde verbazing kreeg ik melding dat het de zondag na kerst geleverd zou worden. Post nl stuurt mij een tijd tussen 12:00 en 21:30 wat ik gezien een zondag levering niet gek vind. Zondag heb ik zitten wachten tot ik om 18:00 een mail kreeg met helaas we komen vandaag niet meer, hier is een kadobon van 5 euro en je ziet ons wel verschijnen morgen(dit is mijn vertaling van een iets genuanceerdere mail maar komt op hetzelfde neer. Tip voor coolblue: mensen begrijpen het echt wel als je van te voren meld dat de zondag direct na kerst er geen levering plaats kan vinden maar ga ze niet eerst blij maken dat er geleverd wordt en dan 18:00 op die dag een mail sturen dat het toch niet lukt. Beetje naar gevoel daardoor aan de aankoop overgehouden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jenny 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik had mijn pakketjes ook effectief de dag erna,is niet zoals bij andere website die hetzelfde beloven maar niet waarmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Darkfury 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Top gewoon :)

Service
Goeie service erg behulpzaam !

Assortiment
Je vind een heel groot assortiment, als je het hier niet vind vind je het nooit :)

Extra toelichting
Heel goeie service , artikel besteld volgende dag al in huis , top gewoon !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 31-12-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit m'n luie stoel besteld en opgehaald in de winkel. Prima combinatie

Service
Goede service in de winkel en prima online bestelomgeving

Assortiment
Veelzijdig

Aanbeveling
Prima winkel. Helemaal klaar voor deze tijd van digitaal winkelen met analoge service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kypi 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
vlot
snel geleverd
nog nooit problemen gehad

Assortiment
ruim assortiment van verschillende merken en proucten

Aanbeveling
Alleen nog maar positieve ervaring gehad met deze winkel!

Extra toelichting
/

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ryan 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website was erg duidelijk, vond het erg fijn dat er een speciale "hoek" was voor monitoren (monitorstore.nl).

Bestellen was snel en gemakkelijk, had een product net voor 12 uur 's nachts besteld, volgende morgen op tijd aangekomen zoals beschreven stond.

Al met al, erg tevreden!

Service
Winkel is erg goed bereikbaar d.m.v social media, vond het erg goed dat coolblues klantenservice niet alleen op de website kan, maar dus ook op andere manieren.

Besteltijd was zoals hiervoor gezegd precies op tijd gekomen, was hier heel blij over.

Assortiment
Het assortiment voldeed aan mijn verwachtingen. Er zijn weinig "grote" winkels met computer onderdelen, maar coolblue heeft deze wel. Als een computer fanatiek ben ik erg enthousiast over onderdelen kopen bij coolblue.

Wel zijn sommige dingen wat duurder dan bij andere webshops/winkels, maar voor de service ben ik bereid om wat meer te betalen.

Aanbeveling
Coolblue is toch wel de beste webshop waar ik producten heb van gekocht, bestellen was snel en gemakkelijk, volgende dag in huis.

Ook is er een iets dat coolblue heeft dat andere webshops niet heeft. Toen ik de grappen op mijn doos (doos is een kattenmagneet & help bij openen van het product) zag was ik verbaasd hoe "chill" de winkel om het zo maar te zeggen, is.

Dat Coolblue op socialmedia zit EN vragen van consumenten beantwoord, vind ik een van de beste dingen van deze winkel. Het was fijn om te zien dat CoolBlue met zorg naar de consumenten luistert.

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diede 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk te vinden, overzichtelijke website.

Service
Altijd snel antwoord in de chat. Letterlijk open tot 23.59 uur.

Assortiment
Breed assortiment, je vindt (bijna) altijd wat je zoekt.

Extra toelichting
Erg blij met de functie waarbij je geholpen wordt met het uitkiezen van de perfecte koptelefoon/oordopjes voor jou.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Cornelisse 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag besteld is ook echt morgen in huis

Service
word altijd vriendelijk geholpen zelfs als je om 22:00 uur de klantenservice belt. en in de winkels idem dito

Assortiment
groot assortiment super nice

Aanbeveling
is een top winkel word altijd snel en vriendelijk geholpen. ik ben in middels fan van coolbleu geworden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
supersnelle levering

Service
prima

Assortiment
alles verkrijgbaar

Aanbeveling
gewoon Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van Tiggele 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Vriendelijk personeel bij telefonisch contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catherine 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super easy shoppen! Perfect.

Service
Goede service. Duidelijke instructies.

Assortiment
Veel keuze en goed omschreven producten.

Aanbeveling
Heerlijk om bij CoolBlue te winkelen. Kan ik van harte aanbevelen!

Extra toelichting
Perfecte webwinkel omgeving. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rini 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site.

Service
Ruilen, retourneren, vragen, het is allemaal heel normaal bij Cool blue!

Assortiment
Ruime keuze. Als Cool Blue het niet heeft, dan hoef je niet verder te zoeken.

Aanbeveling
Betrouwbaarheid staat voor mij erg hoog. En dat maakt Cool Blue waar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LuVanMo 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel en duidelijk wat je zoekt, door ofwel maatvoering of door extra gegevens

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote keuze van producten

Aanbeveling
Daar er een grote keuze is aan producten waar je uit kan kiezen en met de nodige info daar aan gekoppeld, maakt dit je gemakkelijk om een keuze te maken. Komt daarbij dat je wel op een snelle en correcte manier je bestelde artikels aangeleverd krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geweldige winkel 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site.

Service
Vlotte service.

Assortiment
Heel veel keuze, handig dat er top 10 is gemaakt van bijvoorbeeld meest verkochte camera's.

Aanbeveling
Geweldige winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel besteld en bezorgd

Service
Keurig bezorgtijd vermeld en apparaat netjes op zijn plek gezet

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Zeer goede, snelle service en mooie prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Top winkel, product omschrijvingen en reviews zijn altijd veel uitgebreider dan hun concurrenten. Prijzen zijn concurrerend en service is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Alles keurig op tijd en volgens afspraak geleverd

Assortiment
Voldoende keuze voor het gezochte toestel

Aanbeveling
Mijn ervaring met de winkel is alleen maar positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, breed assortiment, gemakkelijk bestelproces

Service
Goede ondersteuning helpdesk. Snelle levering die goed te volgen is.

Assortiment
Breed genoeg

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpele instructies

Service
Snelle levering, doet wat t belooft

Assortiment
Prima, weet niet precies wat verkocht wordt, zoek gericht op wat ik op dat moment wil kopen

Aanbeveling
Duidelijk en doet wat er wordt beloofd

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website, makkelijk bestelproces

Service
snelle levering

Assortiment
zeer ruime keus

Extra toelichting
avonds besteld en de volgende dag om 12 uur in huis. Dit niet verwacht omdat wij op een wadden-eiland wonen. Waar de leveringen meestal een dag langer duren!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaste klant 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kiezen uit je luie stoel

Service
's avonds besteld de volgende middag thuis

Assortiment
Vrij uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Heb dit jaar al 4 maal wat besteld en alles zoals afgesproken en op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vermeiren Carolien 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle service, om 23 uur besteld, om 10 uur in huis!

Service
Perfect

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ik kan iedereen coolblue aanraden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurent 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snel gevonden wat ik zocht

Service
Perfect, levering zoals afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

erik 30-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,3

Gemak
Het gemak van online bestellen is goed te doen bij coolblue, de website is geordend & makkelijk te navigeren.

Service
Bij Coolblue een wasmachine besteld, deze zou de volgende dag in huis zijn, zo gezegd zo gedaan. Echter wijst de ervaring uit dat dit in de praktijk helaas niet zo werkt. De wasmachine is niet geleverd & de klantenservice van Coolblue geeft helaas niet thuis.

Assortiment
Geen opmerkingen.

Aanbeveling
Coolblue is een prima webshop en ervaar het online winkelen makkelijk. Helaas kan coolbue aan service nog een heel deel verbeteren. Misschien een voorbeeld nemen aan de 'grote jongens' zoals Wehkamp & bol.com

Extra toelichting
Fijne webshop met dramatische service. Aangezien ik zonder wasmachine zit, dan maar digitaal de was buiten hangen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 31-12-2015

Beste Erik,

Spijtig om te horen dat de levering en opvolgende service niet naar wens is geweest. Kun je ons via de social media kanalen (Facebook, Twitter, Whatsapp, etc.) kunnen benaderen? Dan kijken we graag wat hier misgaat/misging. Het verzoek hierin naar je review te refereren.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Einhell bladblazer 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk, duidelijke site en vooral een snelle levering.

Service
Levering netjes op tijd.

Aanbeveling
Prijzen zijn scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ted 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
als je weet wat je nodig heb is er niet makkelijker dan via de computer te bestellen

Service
Via chat krijg je snel direct antwoord

Assortiment
in de winkel was geen voorraad, ze wilde het reserveren en de volgende dag was het er

Aanbeveling
ze wilde het in de winkel afgeven, maar ik heb het online toch besteld en de volgende dag 10.30 kwamen ze het al brengen, super.

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellen en de volgende dag in huis!

Service
Binnen 1 dag antwoord op mijn vraag.

Assortiment
Redelijke keuze.

Aanbeveling
Snel en netjes ingepakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mattie 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Het assortiment is ruim en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvG 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is overzichtelijk weergegeven en stap voor stap maak je je bestelling compleet.

Service
De communicatie over je aankoop is geweldig. Je bent steeds op de hoogte van waar je bestelling is.

Assortiment
Zeer, zeer ruime keuze van goederen. Heel veel artikelen met veel reviews.

Aanbeveling
Coolblue heeft alles wat de klant van tegenwoordig vraagt. Goede prijs/kwaliteit verhouding en een buitengewoon goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inez 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering, prima website

Service
goede, snelle communicatie, snelle terugbetaling na miskoop. snelle levering

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews