coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Goede service bij retourzending. 17-02-2017 Via de website gekocht

Goede service bij retourzending.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Service is heel goed. Levering was goed, echter het apparaat werkte niet (kan gebeuren). Terugsturen was simpel en snel. Volgende dag al bevestiging dat het binnen was en de dag erna al een nieuwe apparaat. Dat werkte wel prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Settels 17-02-2017 Via de website gekocht

Nespresso Lattisima Touch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de aanschaf van nieuwe elektronica check ik eigenlijk altijd de website van Coolblue. Scherpe prijzen en soms exclusieve (kortings)acties. Overzichtelijke site en met de filteropties kom ik meestal gemakkelijk tot een besluit. Uiteindelijk werd het de Nespresso Lattissima Touch in het rood. Levering binnen 24 uren en duidelijke communicatie omtrent de bestelling/levering. Zoals werd aangekondigd kreeg ik inderdaad een dag later een mail met een code voor koffie-tegoed bij Nespresso.

Nog geen slechte of mindere ervaringen met Coolblue en/of de onderdelen van Coolblue. Dat wil ik, en Coolblue kennende zij zelf ook, graag zo houden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 17-02-2017 Via de website gekocht

Aanschaf koelkast

Algemene score

5,0
Prima prijzen en artikelen, maar montagekosten veel te hoog, (inbouw)koelkast was met 3 schroeven gemonteerd (á € 70,-)
Officiele reactie van Coolblue 17-02-2017

Beste meneer Kees,

Bedankt voor uw review en natuurlijk de tijd die u heeft genomen om ons te voorzien van feedback. We vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw nieuwe koelkast. We hopen dan ook dat u er lang van mag genieten. We begrijpen dat u, aangezien het met 3 schroeven gemonteerd was, de prijs aardig hoog vindt. Echter zitten hier natuurlijk ook diverse andere kosten bij verrekend. We zullen uw feedback meenemen om hier intern naar te kijken, of we dit kunnen verbeteren voor in de toekomst. Indien u verdere (technische)vragen heeft, kunt u deze mailen naar het volgende mailadres: geenglimlach@coolblue.nl. We zien uw reactie natuurlijk graag tegemoet.

Met vriendelijk groet,
Coolblue

Reageer

Daniëlle 17-02-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Algemene score

10,0
Voor de 1e keer iets besteld bij deze winkel en het is helemaal top. Fantastische service en zeer snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 17-02-2017 Via de website gekocht

Geweldig snel en deskundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede technische vraag gesteld waardoor direct mijn keuze gemaakt kon worden. Deskundig in luisteren ook per chat. En 's avonds laat is helemaal top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A T 17-02-2017 Via de website gekocht

Snel, duidelijk, kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk overzicht producten en voorraad.
Snelle levering en goed verzorgd en verpakt.
Prijs/kwaliteit van het product is prima.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henry 17-02-2017 Via de website gekocht

Uitstekend assortiment uitgebreide keuzes geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een heel breed assortiment aan artikelen, voor ieder wat wils. Los van het feit dat de prijzen ook nog eens concurrerend zijn, is de service geweldig. Je moet precies waar je aan toe bent en wanneer je het pakket ontvangt. Verder is het artikel altijd verrassend verpakt. Een doos met een nieuwsgierige uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon L. 17-02-2017 Via de website gekocht

Wat belooft is is waar gemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdagavond de TV besteld en zaterdagmorgen afgeleverd. Met een eventuele retourmelding er al bij. Zoals gewoonlijk niet nodig gehad. Gewoon perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva v. Heijningen 17-02-2017 Via de website gekocht

Stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een gezellige website,goedkope prijzen,vlotte bezorging,inderdaad een bedrijf met een glimlach..hier wordt je blij van...!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelies 17-02-2017 Via de website gekocht

website coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gratis levering de volgende dag, ook van kleine producten. Bovendien heeft Coolblue de laagste prijzen. Na teleurstellingen bij Van Den Borre zijn we heel blij dat we Coolblue hebben ontdekt! We hebben er meteen een stofzuiger en smartphone besteld, die de volgende dag al gratis aan huis zijn geleverd (terwijl Vandenborre ons 3 weken na bestelling en betaling meldde dat ons product toch niet meer leverbaar was).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rewien 17-02-2017 Via de website gekocht

Snelle goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service zoals altijd.

Alle producten zijn duidelijk zichtbaar. Ook emails worden snel afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Walet 17-02-2017 Via de website gekocht

Glimlach! :-)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Persoonlijk contact en goede service. Coolblue doet meer dan je mag verwachten. Kreeg zelfs een handgeschreven kaartje thuis naar aanleiding van mijn verhuizing. Hier krijg ik een meer dan gemiddelde glimlach van!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 17-02-2017 Via de website gekocht

Prima winkel/service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima online shop (ruime keuze, scherpe prijzen, voldoende toelichting) en een, naar mijn ervaring, uitstekende klantenservice (vlot en correct).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maltie 17-02-2017 Via de website gekocht

goede service bij coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al een paar bestellingen gedaan bij coolblue. De service die coolblue aanbier is zeer goed. Er wordt goed geluisterd en je wordt als klant serieus genomen. De service is vrij snel. En heel duidelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieny de Vries 17-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop tablet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb via Internet een tablet gekocht.Deze werd de dag daarop al netjes geleverd. Er is vooraf via de mail een bericht van levering gestuurd zo dat ik kon traceren om te weten om welke tijd ik het product kon ontvangen. Mijn bestelling was goed verzorgd en verpakt. Ik was hier heel blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kiek 17-02-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de tweakers beoordelingssite voor het product waarnaar ik op zoek was stond Coolblue bovenaan. Door mijn eerdere goede ervaring met Coolblue was de keus snel gemaakt om het product bij jullie te bestellen.
Leuke bijkomstigheid is dat er zelfs bezorging op zondag mogelijk is. En dat gebeurt ook echt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Bijleveld (MiskMask) 17-02-2017 Via de website gekocht

Snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat ik fijn vind is de snelle verzending en het feit dat ik met klachten/problemen bij de Coolblue winkel in Groningen terecht kan. Daar wordt je altijd vriendelijk geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 17-02-2017 Via de website gekocht

Lekker snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maandagavond laat een bestelling geplaatst en de volgende dag werd ie netjes bezorgd. Er was niemand thuis dus kon hem ophalen bij de buren. Super en snelle service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus 17-02-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede service. Aardig personeel en blij dat ze de zware wasmachine naar beneden en boven hebben gebracht. Dikke pluim

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline Jansen 17-02-2017 Via de website gekocht

Was weer top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wegens mijn verhuizing heb ik een aantal artikelen besteld bij Coolbleu,
zeer goede bevallen.
Zondag weer een artikel besteld, dinsdag in huis met de dezelfde vriendelijke behulpzame service! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucienne 17-02-2017 Via de website gekocht

iPad air 2 met hoes gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantenservice gebeld omdat ik een vraag had, door medewerker Z. geweldig geholpen, had alle tijd voor mij om mij te helpen bij het bestelproces. Wilde graag mijn IPad nog dezelfde avond in huis hebben en ook dat kon geregeld worden. Na twee dagen ontving ik een persoonlijk kaartje van Cool Blue van de medewerker waar ik mee gesproken had, met een persoonlijk geschreven boodschap ! Wauw waar vind je dat nog tegenwoordig ! Super service !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Froezt 16-02-2017 Via de website gekocht

Goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Oortjes besteld. Ik kreeg een mail dat ze de volgende dag voor half twee zouden binnen komen. Maar ik kreeg de volgende dag een mail dat ze toch later kwamen vandaar een 9 en geen 10 verder top site!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jelle A 16-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue houdt je net beter op de hoogte

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je verwacht weinig verschil in de aanschaf via een webshop. Je doet de aankoop op Internet en de bezorgdienst levert het pakket bij je thuis. Toch weet Coolblue hierin een verschil te maken door je op een niet opdringerige manier op de hoogte te houden van de bezorging. Dit zorgt ervoor dat je als klant net zoveel grip op het winkelen hebt als je in een gewone winkel zou hebben. Alle mogelijkheden om de bezorging op jouw wensen aan te passen. Ik ben altijd erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 16-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop Bosch Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine werd op tijd bezorgd. Bezorgers hebben heel netjes de machine op de plek gezet. Geen rommel gemaakt. Prima!
Wasmachine heeft al zijn wasbeurtjes gedraaid. Fijne stille machine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 16-02-2017 Via de website gekocht

Super goed en super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al een aantal keren iets besteld via Coolblue en dat bevalt prima, iets op zaterdagavond 23:30 bestellen = echt zondagmiddag in huis!!
De site is duidelijk opgezet en werkt erg gemakkelijk :-)
Gewoon helemaal prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk heezemans 16-02-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden over coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ben zeer tevreden een vriendelijke mevrouw aan de telefoon die heel goed helpt en die alles wist over het product dat ik wilde
had het de volgende dag ook al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KARIN 16-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie overzichtelijke website met ruime keuze, aanbevelingen, testresultaten en mogelijkheid om artikelen onderling te vergelijken. Na bestelling online werd de volgende dag mijn tablet bezorgd. Per e-mail ontving ik nog een link naar een handige instructievideo. De communicatie betreffende mijn bestelling was uitstekend. En alles in lekker leesbare begrijpelijke taal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marie-Louise 16-02-2017 Via de website gekocht

Devolo Wifi Stick AC

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb eerst gebeld met coolblue over evt een nieuwe laptop, omdat mijn laptop geen ac wifi heeft, ik kreeg een vriendelijke en eerlijke medewerker aan de lijn, en hij vroeg is u laptop nog goed, ik zeg ja, moet nog 2 jaar worden, de medewerker adviseerde me om Devolo Wifi Stick AC te kopen, en ik ben er superblij mee, heb nu sneller wifi en op 5GHz, helemaal top nu, s avonds besteld en de volgende dag al binnen,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beoordeling aankoop wireless desktop 16-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop Microsoft Wireless desktop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site heeft een duidelijke en overzichtelijke indeling. Het zoeken, sorteren en filteren op de site is eenvoudig. Ook staan de producten duidelijk omschreven met zowel de voor- als de nadelen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pim 16-02-2017 Via de website gekocht

Opnieuw super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel juiste produkt gevonden, eenvoudige afwikkeling, en snelle bezorging. Online winkelen zoals het moet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greetje 16-02-2017 Via de website gekocht

Prima pan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij een andere winkel al op, maar kon hier nog mijn slag slaan.
Niet te groot, niet te klein, houd fijn vast, past bij de andere pannen.
De warmteverdeling is goed, tijd geleden dat het eten zo lekker was!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-02-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering is snel. Belangrijker is nog dat het mogelijk is om iedere stap te volgen, vanaf het moment van bestellen tot de aflevering. Maar ook bij retourneren is de service zo goed. Ook hier bijzonder snel en er is precies te volgen wat de status is, al vanaf inleveren bij een postnl-punt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Holt 16-02-2017 Via de website gekocht

router en switch gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij Coolblue gekocht omdat ik in het verleden goede ervaringen met dit bedrijf heb gehad.
Mijn produkten die ik nu besteld had waren goed verpakt snel geleverd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 16-02-2017 Via de website gekocht

Saskia Jansen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus en prima prijs. Website duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering en prima communicatie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TESSENS 16-02-2017 Via de website gekocht

Algemeen.debiteurenbeheer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtig product huawe mate 8 onberispelijk afgemeverd en tijdig zoals beschreven op de website. In de toekomst bestellen wik zeker nog langs coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-02-2017 Via de website gekocht

COOLBLUE?? THE BEST!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kijk je eerst bij de webshops die je vertrouwt?
snap ik...deed ik eerst ook.
Nu ik coolblue ontdekt heb, kijk ik daar niet meer naar.
Zonde van je tijd...maar...ontdek het zelf, en je krijgt er geen spijt van.
Het blijkt dat coolblue er toch bovenuit springt.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellie 16-02-2017 Via de website gekocht

Zorgvuldig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere malen heb ik bij Coolblue gekocht en altijd is hete volgende dag in huis en zorgvuldig gepakt! Bravo Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef 16-02-2017 Via de website gekocht

aankoop Epson Expression Photo XP-860

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
ik heb een tweede kans printer gekocht,daarbij was ik toch wat teleurgesteld dat de starters inktcardridges al waren opgebruikt.De printer op zich werkt prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Koos 16-02-2017 Via de website gekocht

WiFi Router

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, groot product aanbod en snelle levering, goed verpakt. Kortom niets om op aan te merken.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Kooymans 16-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue laat je geen blauwtje lopen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inmiddels al aardig wat producten bij Coolblue besteld. Waarom? Heel simpel! Alles klopt bij Coolblue: gebruikersgemak, uitstraling, de prijzen en al helemaal de uitstekende service die ze verlenen.

Een klein voorbeeldje van deze service:

Ik had 's avonds een TV besteld, maar ik kwam er achter dat deze een maatje te groot was. Dus toen heb ik 's avonds om 23:30 (!) nog via WhatsApp (!!!) het verhaal uitgelegd, en nog geen kwartier later was de bestelling gewijzigd. En een dag later stond het betalingsverschil al op mijn rekening!

Kortom: Coolblue, ga zo door.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 16-02-2017 Via de website gekocht

Super CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een super gebruikersvriendelijke site om op te winkelen, duidelijk en met complete info. Het bestel-, betaal- en leveringsproces is razensnel en je wordt goed op de hoogte gehouden. In het verleden ook wel eens met een defect artikel te maken gehad, maar ook daarin is de service garantie afhandeling in 1 woord Cool.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 16-02-2017 Via de website gekocht

Een levering op zondag?Coolblue maakt het waar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens het zoeken naar mijn sporthorloge kwam ik iedere keer weer op Coolblue terecht. Zij verstrekken goede informatie, veel reviews en tips. Dit maakte dat ik besloot mijn horloge via coolblue te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 16-02-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles soepel verlopen! Geen problemen en alles was super snel binnen. Fijn! Dit was mijn eerste ervaring met Coolblue en zou het zeker weer gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jochem 16-02-2017 Via de website gekocht

Geen politiek maar doen wat je beloofd.

Algemene score

9,0
Bestelling uitgevoerd zoals afgesproken en ons goed geïnformeerd dit zou gewoon moeten zijn nu hier dus wel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nardje 16-02-2017 Via de website gekocht

TP-Link homeplug

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
2 sets tp-link homeplug (powerline) gekocht.
Alles op tijd geleverd.
En alles werkt prima, aansluiten was een fluitje van een cent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 16-02-2017 Via de website gekocht

Paul

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is gewoon een fijne webshop, genoeg keuze, veel betalingsmogelijkheden en track en trace, artikelen goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheer 16-02-2017 Via de website gekocht

Gewoon snel, flexibel en goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus, snelle levering, concurrerende prijs, apparaat zonder meerprijs naar boven gebracht en aangesloten. Flexibele afhandeling en een vriendelijke kaartje nagestuurd. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van de Pol 16-02-2017 Via de website gekocht

Meer dan tevreden over Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen maandag een Samsung Ecobubble wasmachine gekocht online bij Coolblue. Na de aankoop word je echt heel goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Zo ook over de bezorging. Erg fijn om te weten wanneer je de bezorgers kan verwachten zodat je niet de gehele dag thuis hoeft te blijven. 10 minuten voor dat de bezorgers er waren belde ze nog op om door te geven dat ze binnen 10 min. bij ons zouden zijn! Het waren hele vriendelijke en behulpzame bezorgers die netjes hun werk doen. Ons nieuw wasmachine hadden ze erg snel op zijn plaats staan ( bovenverdieping ) aangesloten en al, en ons oude machine namen ze mee. Dat is pas echt service!! En daarom zijn wij erg te spreken over Coolblue. Onze volgende aankoop is zeker bij Coolblue, echt een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 16-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
TV voor mijn moeder besteld en inderdaad, de volgende dag werd deze geleverd.
Bedankt voor deze snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke Van Damme 16-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop Samsung J7

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte service. 's Avonds om 23u besteld en de volgende morgen om 10u geleverd! Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews