coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2218 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gutie 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel keus en door midddel van de filters zie je gauw genoeg of er iets van je gading bij zit

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel, niet moeilijk over retouren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvesquintens 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit de US via de site een pakje verstuurd als cadeau aan iemand in BE, snel besteld en perfect afgeleverd.

Service
Besteld om 22u45 en daags nadien geleverd!

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Al mijn bestellingen zijn steeds correct verwerkt geweest aan een scherpe prijs.

Extra toelichting
Een topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maggymay 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijk kan gemakkelijk selecteren en filteren wat ik niet wil.

Service
Snelle Service

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeer gebruiksvriendelijk. Ook geen punt om iets te retourneren.

Extra toelichting
Website is gemakkelijk in gebruik en op basis van review van anderen, kun je ook nog eens de plussen en minnen van het product beoordelen, en besluiten of je het wel of niet gaat aanschaffen. Gemakkelijk om iets weer te retourneren als het ondanks aankoop toch niet bevalt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Yannickvigne 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer goed, had een probleem met de betaling en stuurde een mail naar de klanteservice en binnen de 2uur had ik al een antwoord en hebben ze het probleem opgelost, super!!

Assortiment
Enorm groot, voor elk wat wils

Aanbeveling
Goed van prijs prima service en vlg dag je product in huis

Extra toelichting
Zeer goede kwaliteit maar ook de prijs is zeer schappelijk. Een perfecte combinatie

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

05vlinder 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijk gemaksvriendelijke website

Service
Vanuit je luie stoel, een stofzuiger bestellen en de service is, dat je ook nog een dagdeel aan kunt geven, wanneer het je uitkomt, zelfs in de avond en ook nog gratis

Assortiment
Je kunt eigenljk alles vinden wat je wilt

Aanbeveling
Duidelijke website, met veel gemak, ruime keuze, ruime tijden in bezorging, al met al een goed bedrijf

Extra toelichting
Is niet van toepassing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donyahakim 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen via de website is eenvoudig. Bovendien is de website goed 'ingericht' en voorziet het van nuttige informatie (bijvoorbeeld de plus- en minpunten) die je helpen met het kiezen.

Service
Kiezen, betalen en de volgende dag al thuis. Geweldige service en geweldige humor van Coolblue!

Assortiment
Je kunt alles vinden bij Coolblue en de prijzen zijn altijd scherp!

Extra toelichting
Zie hiervoor de eerder aangekaarte motivaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annie marie 03-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
problemen bij betaling!!!!! twee ovens aangerekend! dit kan niet door de beugel

Extra toelichting
bij de bestelling had ik problemen bij de betaling die een foutmelding gaf. Nadat ik herbegonnen was lukte het wel met als resultaat dat er nu TWEE OVENS WERDEN AANGEREKEND! Ik heb onmiddellijk telefonisch contact genomen en men heeft mij een mail teruggestuurd met de bevestiging dat er maar een over werd aangerekend. Bij nazicht van mijn rekening zijn er wel degelijk TWEE OVENS AANGEREKEND; dit kan niet door de beugel!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

annie marie 03-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
werd thuis afgeleverd de dag nadien op het afgesproken uur

Aanbeveling
problemen bij betaling kunnen niet door de beugel!

Extra toelichting
Bij de bestelling van een inbouwoven, kon ik eerst de betaling niet uitvoeren, waarna het wel ging en er TWEE OVENS WERDEN AANGEREKEND! IK HEB DIREKT GEBELD EN MEN GING HET DIREKT AANPASSEN; bij nazicht van mijn rekening vandaag zijn er wel twee ovens aangerekend, en werd het bedrag nog niet teruggestort!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

PeterLo 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te kiezen en ruim assortiment. Tot de laatste minuut van de dag besteld en de dag nadien geleverd.

Service
Zeer snel en correct.

Assortiment
Ruim assortiment hebben van alles op stock of indien niet snel in stock

Aanbeveling
Voor het gemak en snelheid is deze winkel best aan te raden.

Extra toelichting
Tot op heden heb ik nog geen negatieve ervaringen gehad bij deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abves 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kan volgens mij niet simpeler, gereageerd op artikel via Marktplaats hierop ben ik benaderd met hap klare formulieren invullen en je krijgt een mail met bevestiging en een betalingscode, geld overmaken en klaar.
Zelfde dag nog bevestiging van ontvangst en een mail met track en trace codes.
Pakketje volgende dag in huis.

Service
Super snelle service

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Kan niets negatiefs bedenken, dus waarom niet.

Extra toelichting
Alles is prima verlopen, kan verder geen onduidelijke zaken vinden dus, vanaf mijn kant een prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tonnij van der wegen 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
gewoon

Assortiment
is goed

Aanbeveling
kijk even vermoedelijk bebben ze het en hooef je niet naar een winkel in een adere plaats

Extra toelichting
het is goed

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fam.Jonckers 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Donderdag besteld, vrijdag keurig afgeleverd door een team vriendelijke mensen...

Service
Wij hadden een nieuwe wasmachine besteld, de afleveringsdienst haalde voorzichtig de droogkast van de oude wasmachine en verwijderde de oude wasmachine, plaatste de nieuwe, sloot water en elektriciteit aan en draaide een testprogramma op de nieuwe machine.Alles gratis en met de glimlach :-)

Assortiment
Bij Coolblue.be vind je werkelijk ALLES. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het, en wat leuk is, meestal voorradig zodat je er zeker van bent dat het gekochte artikel de dag na je bestelling bij u thuis staat.

Aanbeveling
Snelle levering, vriendelijke mensen en zéker niet de duurste!

Extra toelichting
Aan iedereen aan te bevelen, koop er zelf eens iets en je zal ook iedereen motiveren om bij Coolblue langs te gaan, daar ben ik zeker van :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TineDB 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
's Avonds laat nog besteld en de volgende dag al in huis. Veel keuze tussen verschillende producten, makkelijk te vinden wat je wilt dankzij de filters. Prima service, prima website, prima aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T-Maz 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niks op aan te merken.

Service
Zeer duidelijke meldingen van tijdstip van levering.
Vriendelijk en op tijd aan deur geleverd.

Assortiment
Hier en daar ontbrak wel informatie van sommige producten om een volledige vergelijking te kunnen maken.

Extra toelichting
Het gemak, de prijs en snelheid zijn belangrijke elementen die bij deze ook zeer goed nagestreefd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Trudie1 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website, makkelijk bestelproces. Diverse winkels maar je hebt maar 1 winkelwagen. goede telefonische bereikbaarheid

Service
snelle levering; eenvoudig ruilen, je mag het artikel eerst uitproberen.

Assortiment
voldoende keuze. Prijs wellicht iets hoger dan andere internetwinkels maar de servcice maakt dat zeker goed

Aanbeveling
Winkel waar je alles kunt vinden,. breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hurbie50 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakelijk bestelen

Service
servic gooed ben blij met coolblu

Assortiment
ik vind fijn veel asortimente

Aanbeveling
nou aan al mij koleegas en familie

Extra toelichting
heele fijne medewerkers altijd vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oksore 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
alles goed afgebeeld en beschreven.

Assortiment
echt alles in het assortiment

Extra toelichting
alles perfect alleen ging het met de vervoerder niet helemaal goed 5 uur na het track en trace tijd pas geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

bali130905 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na al een tv en een navigatie te hebben besteld nu een stofzuiger. We kijken naar de beste koop en prijs en bestellen deze.
Andere dag kosteloos bezorgd. Daar ga je de deur toch niet meer voor uit.

Service
zoals reeds gezegd, kosteloze bezorging de andere dag. dat is nog eens service !

Assortiment
alle best verkochte apparaten in een oogopslag. verder zoeken is niet meer nodig.

Aanbeveling
nogmaals gemak dient de mens. ik zou het iedereen aanbevelen. en als je dan toch het apparaat live wilt beoordelen dan ga je naar de coolblue winkel.
enkel jammer dat deze niet zo bij ons in de buurt is...

Extra toelichting
Jammer was dat de bezorging niet op de afgesproken tijd plaats vond, maar daar kan Coolblue niets aan doen. Dat is de fout van de bezorger. Verder krijg je zeer snel advies als je deze per email aanvraagt. Ook zo'n superservice .!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JurgenDW 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Van eender waar (in dit geval op vakantie) eender wanneer (22:45) rustig shoppen en bestellen. Nog geen twee dagen later is je aankoop aangekomen. Wat nog meer??

Service
Alles loopt gegarandeerd vlot. Na de laatste klik is het uitkijken naar de levering.

Extra toelichting
Snel, duidelijk, perfect georganiseerd. En de continu updates per mail en sms houden je op de hoogte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1164949-609-6 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie
stoel makkelijker kan niet

Service
Prima goeie ervaring met Coolbleu

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
In grote mate goeie service

Extra toelichting
Heb tot nog toe paar keer bij Coolbleu besteld en alle lof, dus zal dit zeker doorvertellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stormnl 03-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
webwinkel van routercenter.nl werkt uitstekend, is overzichtelijk en geeft snel een goed zoek resultaat

Service
levering vond niet plaats op zondag, ondanks bevestiging en time slot, gevolgd door incorrecte melding om 22.00 dat wel getracht is te leveren. Toezegging van klantenservice dat maandag levering zou plaatsvinden evt bij buren. dat is niet gebeurt. nu hopelijk woensdag 96 uur na bestelling

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
niet geloven dat levering op zondag mogelijk is. kies voor levering 's avonds

Extra toelichting
winkel deugt maar de partij die levert laat veel te veel steken vallen

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

DIANNE00 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ideaal om producten voor af te vergelijken

Service
Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je order

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

karo.simonyan 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Beste service ooit!
Savonds bestellen morgen thuis, het mooiste van al is da kleine producten in de brievenbus geleverd worden, je hoeft niet speciaal thuis te zijn!

Assortiment
KAN natuurlijk altijd beter

Aanbeveling
100%

Extra toelichting
-service -levering -aanbod -kwaliteit -prijs valt mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luckyboyluk 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
eenvoudig op te zoeken en te bestellen

Service
in de late namiddag besteld,smiddags geleverd.sms gekregen dat het klaar stond en mail gehad dat het ging geleverd worden.

Assortiment
genoeg keuze te maken maar het mocht toch misschien ietsje meer zijn

Aanbeveling
eenvoudig en snel geleverd,je wordt op de hoogte gehouden van je leveing

Extra toelichting
zoals ik al gemeld heb,zeer snel en eenvoudig te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadia clwwoluwe 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is zeer gebruiksvriendelijk en ook de informatie is in begrijpelijke taal opgesteld. Je hoeft geen technisch genie te zijn om het te begrijpen

Service
De service is meer dan ok. Alleen is het niet echt duidelijk dat er een deel van de bestelling niet in voorraad is en later zal nageleverd worden.

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen is dit zeer volledig met voldoende keuze en opties

Aanbeveling
De bestelling is vlot en correct afgehandeld. Is zeker ok

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Seyma 03-08-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is zo gemakkelijk om iets te bestellen via het internet. Ook wanneer je niet veel tijd hebt, is er een snelle bediening als je eventjes belt en je product opzij laat zetten.

Service
Snelle en goede service. Ze houden je ook op de hoogte van de gang van zaken, zoals wanneer je iets binnenbrengt dat onder garantie valt.

Assortiment
OK, maar mag best uitgebreider.

Aanbeveling
Je kunt met een gerust hart kopen bij Coolblue. De bediening nadien is op en top.

Extra toelichting
Dit is niet het eerste product dat ik bij Coolblue heb gekocht. Ik ben al een aantal jaar klant bij Coolblue en ben zeer tevreden, zowel dankzij de klantvriendelijkheid als de snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lore.maricau 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles heel duidelijk!

Service
antwoorden snel op vragen!

Assortiment
hele ruime keuze!

Extra toelichting
Vind de winkel dik in orde, ook vooral met de snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomcatsmit 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en adequaat bestellen

Service
prima reactiesnelheid

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
snelle levering zoals beloofd

Extra toelichting
zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bigmep 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikel eenvoudig te bevestigen

Service
Snelle levering

Assortiment
1 artikel is nog geen assortiment. Helaas nog geen mening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lubarene 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudige bestelling via de website, correcte informatie,

Service
supersnelle levering, goede informatie op de website van bPost

Extra toelichting
snelheid van levering, ongecompliceerd, vanuit de zetel zonder parkeer problemen of file leed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harryeng 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het begrip Hot-fill, en ECO aspecten van wasmachines is nog ietwat onderbelicht bij Coolblue. (De rest was natuurlijk wel heel duidelijk)

Service
Zelfs op 3 hoog via de trap is geen probleem voor de bezorging :-)

Extra toelichting
Duidelijk assortiment, met een prima service op het gebied van brengen, ondersteuning etc. Veel besteld, nog nooit problemen gehad.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

JDC 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online kopen is niet altijd even gemakkelijk. Ik vind het belangrijk dat er voldoende informatie beschikbaar is. En dat is bij coolblue wel het geval. De website is ook overzichtelijk. Klein minpuntje: vergelijken van items werkte niet altijd perfect bij mij.

Service
Tot nu toe een perfecte service. Hopelijk dien ik nooit gebruik te maken van de herstelservices, maar ik hoop dat die even vlot verlopen als het bestellen/leveren van mijn product.

Assortiment
Het merendeel van de versies is beschikbaar in de online store.

Aanbeveling
Tot nu toe de snelste online store die ik ken. Met een goede service.

Extra toelichting
Ik koop vaak online. Dit is de eerste keer dat ik iets aankoop bij coolblue. De beschrijving van het product stemt overeen met de werkelijkheid. Snelle levering. Prijs/ kwaliteit is ok, weinig verschil met andere online shops of fysieke winkels. Wat de laptop betreft kan ik nog niet zo heel veel zeggen aangezien ik nog maar enkele dagen in het bezit ben van dit item. Tot nu toe werkt hij prefect. Opstart ging gemakkelijk en hij werkt correct en vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beedeewee 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kind kan de was doen

Assortiment
Keuze is reuze

Aanbeveling
Al meerdere producten hier besteld en altijd snel geleverd en wanneer nodig, een goeie klantenservice!

Extra toelichting
Duidelijke website en enorm veel keuze inclusief reviews!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anne.nl 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De zoekfunctie voor de wasmachine was perfect, geen enkele andere site maakte het mogelijk om ook een selectie te maken op het gebied van energieverbuik, decibel, waterverbruik etc.

Service
Geen contact gehad met de winkel, gewoon een goede behandeling van mijn product online. De levering was erg vroeg op zaterdagochtend (om 7.30u) en dat had ik wellicht graag van tevoren geweten (ipv de avond van tevoren)

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Absoluut, de zoekmogelijkheid is perfect en ook de levering kun je per dag kiezen (incl. op zaterdag)

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LJ1987 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website en volgende dag gelijk in huis

Service
Niets op aan te merken. Snelle levering als altijd

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Extra toelichting
Goede website, duidelijke uitleg van de producten. Goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lg5152 03-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Aanbeveling
Levering een ramp; wij waren thuis -om te wachten op de levering: zonder aanbellen heeft de leveringsdienst een briefje in de brievenbus gestoken, een levering de volgende dag ging enkel tegen extra betaling !!

Extra toelichting
Cfr. levering; deze week geen tijd, alles 1 week uitgesteld ! Géén reclame maken met "levering in het WE".

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Valandil 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruik veel de zoekmachine, vind de informatie die je verwacht, snel te navigeren naar producten die je zoekt.
Duidelijk gestructureerde menu's en informatie op de pagina's

Service
Goed als je vragen hebt staat er altijd iemand snel voor je klaar!

Extra toelichting
Bestel regelmatig via cool blue, als Polar hartslagmeter, Tv en beeldscherm. Erg tevreden over de service en informatie op de site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Molen64 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
pfffff als het je op deze site niet lukt , lukt het je nergens.

Service
Zeer hoge service,gebruiksvriendelijke site en zeer snel en gratis geleverd.

Assortiment
Prima assortiment.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen.Vooral de feedback die je van Coolblue krijgt is mij zeer bevallen.Je krijgt het gevoel dat er meteen werk wordt gemaakt van je bestelling en dat blijkt ook wel want de volgende dag heb je je bestelling in huis.

Extra toelichting
Gebruiksvriendelijk,goed assortiment, goede prijzen, snelle en gratis levering,prima feedback via je mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicovds 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goede lader. Eigenlijk beter en steviger als de originele. Super handig om deze online te bestellen. Ik had mijn bestelling in de namiddag doorgegeven en de volgende ochtend werd deze reeds geleverd!! Super handig! Vanuit mijn luie zetel en geen tijd verloren noch geld om naar de winkel te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas0275 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mijn ervaring met de winkels van coolblue heeft mij altijd versteld doen staan, bij elke stap die je moet nemen is er de mogelijkheid om op een uitleg te klikken meestal is dit geeneens nodig want alles gaat gewoon makkelijk op coolblue. Het betaalprocess gaat erg gemakkelijk je hebt ook de mogelijkheid tot meerdere betaalopties wat erg fijn is, voorafgaand aan het betalen krijg je de mogelijkheid om je gegevens in te vullen en er gelijk je email aan toe tevoegen zodat dat je een eigen account hebt de keuze om een account te maken is compleet aan jou zelf

Service
Altijd als ik bij coolblue bestel weet ik van te voren dat ik de beste service zal krijgen, ik heb tot nu toe altijd mijn pakket bezorgt gekregen op de dag die stond aangegeven en ook als je een vraag over je product hebt staan ze altijd klaar om het zo spoedig mogelijk op te lossen, bij coolblue krijg je zelfs de optie om voor wat extra kosten het pakket dezelfde dag te laten bezorgen.

Assortiment
De winkels van coolblue lijken soms wel oneindig veel producten te hebben wat mij versteld doet staan, je kan alles vinden waar je naar zoekt en ook voor een goede prijs, er zijn bij coolblue ook altijd wel goede aanbiedingen te vinden en die worden ook om de tijd vernieuwt. Als ik een product zoek ga ik inmiddels automatisch naar coolblue omdat ik weet dat zij bijna altijd de laagste prijs hanteren

Aanbeveling
Coolblue is naar mijn mening de beste online store die er is in nederland en dat komt door verschillende punten:de goede service, snelle levering, goede staat van de producten, lage prijzen en de nieuwste producten. Dus ik zou coolblue zeker als beste online store aanraden aan anderen.

Extra toelichting
Het klinkt heel slijmerig maar er zijn letterlijk geen slechte punten aan deze winkel wat mij ook dus versteld doet staan, alles is op en top ik ken vele andere online winkels waar ik dit niet over kan zeggen. Coolblue is op het gebied van hulp bij vragen, service en de prijzen gewoon perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heidig 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen vanuit je zetel en morgen in huis

Service
levering door je eigen postman voor kleine pakjes. Grotere witgoed wordt ook de volgende dag geleverd en geplaatst.

Assortiment
je vindt er niet alles, maar wel ruime keuze

Extra toelichting
Een zalige luxe om niet meer te moeten rondrijden voor het juiste artikel. Het gemak om online te kunnen vergelijken en bestellen en de dag erna geleverd te worden is de max.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

philippe60 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlotte website

Service
kon het zelf niet vlugger halen

Assortiment
genoeg keuze aan produkten

Aanbeveling
van bestelling tot levering verliep alles perfect

Extra toelichting
van bestelling tot levering verliep alles perfec

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verhaelv 03-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Zeer overzichtelijke website en eenvoudig te bestellen. Productinfo is duidelijk.

Service
Bij het bestellen kan je niet aangeven dat er een elektrisch apparaat retour moet worden genomen in het kader van de terugnameplicht. Bij de levering thuis doet men daar vrij moeilijk over (plaatsgebrek vrachtwagen/bestelwagen, enz...). Het defecte vervangen toestel (kleine tafeldiepvries) stond nochtans volledig uitgewassen en drooggewreven klaar aan de oprit).
Op de website wordt aangeven dat het toestel binnen geplaatst wordt , uitgepakt, aangesloten en verpakking terug werd meegenomen (gelijkvloers). Bij mijn aankoop (grote vrieskast) werd dit resoluut geweigerd. Deze "drop en go"-service vind ik ondermaats!

Aanbeveling
Ondanks de vlotte aankoopprocedure zou ik de levering - service aan niemand aanbevelen. Ik hoop dat de garantie/herstellingsregeling beter georganiseerd is

Extra toelichting
Eerlijk gezegd werd deze aankoop voor dezelfde prijs ook in andere winkelketens aangeboden. De vlotte omschrijving op de website van de service (levering, retour en herstelling) was voor mij het doorslaggevend argument om voor deze winkel te kiezen. Ik hoop dat indien er herstellingen moeten worden uitgevoerd, het allemaal wat vlotter verloopt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

geofrey 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Een onverwachte breuk van ons wasmachine. Toen ik dezelfde dag naar enkele winkels gebeld en langs geweest ben bleek de type wasmachine niet voorradig en moest ik enkele dagen wachten. Dan maar via internet gezocht en ik kwam uit op coolbleu, de dag nadien aan huis geleverd zonder extra kosten en wasmachine aangesloten en oude wasmachine en verpakking van nieuwe terug meegenomen. Daar kunnen de andere winkels waar ik naartoe ben geweest nog van leren. Als je op zoek bent naar een wasmachine is het niet om daar 1tot 3 weken op te wachten, meestal is het dan wel dringend. Kortom goede site en service!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

periscope 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hoeft niet urenlang te zoeken naar wat je wilt hebben. Alles is netjes gecategoriseerd. Je voegt het product toe aan je winkelmand, betalen en je bent klaar.

Service
Het pakket is op de afgesproken dag bezorgd. En als er nog vragen zijn wordt je zeer snel geholpen. Zo zou elke klantenservice moeten zijn.

Assortiment
Ze hebben alles wat elektronica betreft. De prijzen zouden nog wat lager kunnen om te concurreren met bijv. Media Markt. Je hoeft niet verder te kijken dan Coolblue.

Aanbeveling
Alles is er. Wasmachines, Telefoons, Tablets of een BBQ. Je besteld het en de volgende dag is het er ook gewoon. En het mooie is, ze bezorgen zelfs op maandag!

Extra toelichting
De site is goed opgebouwd en per categorie is een aparte site gemaakt. Dit is handig, zonder dat het heel lastig is voor de klant. Het aanbod is divers en veel. Ze hebben alles wat apparatuur betreft. De klantenservice is goed en snel. Ik bestel hier graag, maar toch als ik het ergens anders veel goedkoper kan vinden, dan sla ik Coolblue over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

poetenbets 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
supersnel leveren.

Service
wordt goed geholpen

Assortiment
heel ruim ass.

Aanbeveling
zie boven !!!!!

Extra toelichting
goede, snelle levering, goede service, en ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

PieterMeijer 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk besteld.

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Het is heel makkelijk en het is niet zo strak volgens het boekje, er worden ook wel dingen grappig neergezet op de site

Extra toelichting
Het lijkt allemaal heel persoonlijk en "jong". Dit spreekt me aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gijshompes 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk om iets te bestellen - steeds heldere uitleg / tekst

Service
Bij eender welke vraag is Coolblue altijd snel, correct en misschien het belangrijkst e: nooit moeilijk.

Assortiment
Ik kan er vinden wat ik nodig heb

Aanbeveling
Bestel er al jaren - raad iedereen aan hetzelfde te doen.

Extra toelichting
Coolblue maakt homeshopping super makkelijk door zowel kwasi alle producten aan te bieden die nodig zijn als super eenvoudige en goede levercondities aan te bieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cool-Bleu 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
klik, klik, klaar.

Service
snel accuraat en betrouwbaar.

Assortiment
alles hebben ze.

Aanbeveling
snel en betrouwbaar

Extra toelichting
groot assortiment, betrouwbaar snel en accuraat, en bij mij reeds meerdere keren correct afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kapu 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Thuis afgeleverd

Service
prima en vriendelijk afgehandeld

Assortiment
genoeg kuise

Aanbeveling
eerlijk en corect

Extra toelichting
tot nu toe geen slechte ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews