coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jannes1984 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg makkelijk vooral als zondags het binnen kunt krijgen

Service
Lekker snelle service en snel beginnen

Assortiment
Daar had ik Miss wel meer keuze verwacht

Aanbeveling
Aan heel veel mensen vrienden kennis enz

Extra toelichting
Vind alles wel cool aan deze web winkel naam zegt het al

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ron Soeren 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles overzichtelijk gepresenteerd met duidelijke reviews; vooral de plussen en minnen duidelijk opgesomd.

Service
Supersnelle reactie op vragen die je aan de klantenservice stelt via Facebook - binnen 30 minuten, zelfs op zondagavond.
Ook maken ze goed duidelijk wat de status is van je bestelling.

Assortiment
Ze hebben een breed assortiment, maar niet alles!

Aanbeveling
Topwinkel.

Extra toelichting
Snelle levering, goede communicatie (ze houden je steeds op de hoogte van de status van je bestelling, maar ook de snelheid van de klantenservice is super. Ik moest wel erg lachen om de "wachttherapie", waar je gebruik van kunt maken nadat je een bestelling hebt geplaatst. De poster hangt bovenmijn bed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Trudy Beumer 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed aanbod van produkten, duidelijk en helder en gemakkelijk te bestellen

Assortiment
Zoals ik al zei : goed en royaal aanbod van produkten

Aanbeveling
Prettig en snel

Extra toelichting
Eerste ervaring met Coolblue en ben er zeer tevreden over; gemakkelijk, duidelijk, prettig en SNELLE levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rubenvdbroeck 25-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
De website is heel overzichtelijk en je kan gemakkelijk producten vergelijken

Service
Bij problemen/defecten doet de klantendienst zijn uiterste best om zo snel mogelijk het probleem op te lossen.
De levering is zoals beloofd steeds op tijd.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Coolblue heeft een groot aanbod en een goede service.
Jammer dat sommige producten toch goedkoper zijn in andere webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LStruyf 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Geen onduidelijkheden. Alles perfect volgens verwachtingen.

Assortiment
Ruime keuze, hoewel ik er al ruimere heb gezien. Scherpe prijzen.

Aanbeveling
Doet wat moet. Doet het juist.

Extra toelichting
Goede hoeveelheid informatie. Mogelijkheid tot vergelijken. Scherpe prijzen. Gestroomlijnde aankoopprocedure. Snelle levering. Mooie website.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

arend33 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website met goede productomschrijving.

Service
snelle service, belofte wordt waargemaakt, volgende dag in huis.

Assortiment
voor mij was er keuze genoeg.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

q65q65 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
opzoeken bestellen en zondag in huis zonder de deur uit te gaan wat een gemak

Assortiment
genoeg in alle prijsklassen

Extra toelichting
Aan alle wensen voldaan en een redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbozz 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen tot 23.59 met levering de dag erna

Service
Service via, telefoon, mail, Facebook, Twitter. Antwoord binnen een uur!

Assortiment
Verschillende dochter sites met ieder een productgroep waardoor je gerichter kunt zoeken.

Extra toelichting
Ruim assortiment, snelle levering (indien er geen postnl stakingen zijn) goede service met erg ruime bereikbaarheid, in zowel tijd als verschillende media. Verder zijn de review bij de producten ook erg handig. Scheelt weer heen en weer zoeken op verschillende sites.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

toineneke 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
het is de eerste keer dat ik hier een bestelling plaats,en was aangenaam verrast dat het al enkele uren later correct geleverd werd door een vriendelijke man,én dat was dan nog een zondagmorgen ook.

Extra toelichting
ken heel het assortiment nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fluweel 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk producten uitkiezen en vergelijken

Service
Snelle levering, eenvoudig te bestellen en te betalen

Extra toelichting
Makkelijk uit te kiezen en te vergelijken. Bestelproces makkelijk, snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nandel 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik wist wat ik wilde dus ik had mijn product vlug gevonden - inschrijven en bestellen is heel eenvoudig en duidelijk omschreven

Service
super-vlugge levertijd en geen leveringskosten - wat wil men nog meer ?

Assortiment
ik wist wat wilde bestellen dus het was vlug gevonden - andere producten heb ik niet nagekeken

Extra toelichting
Eerste ervaring met coolblue en die is zeker positief. Absoluut aan te bevelen - gemakkelijk bestellen en betalen, groot assortiment en korte leveringstijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ldekok 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoeken, goede uitleg en bestellen makkelijker kan niet

Service
Binnen een dag in huis en juist van de eerste keer

Assortiment
Goed, compleet. Misschien nog voor verbetering om sommige combi's uit te breidden!! Bv. zwembad + dekzeil en danook + grondzeil

Aanbeveling
Iets wat goed is praat je over

Extra toelichting
Gemaakt op eigen bevinding en dat geeft het beste oordeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eddy van krieken 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte on line bestelling en levering

Service
In de winkel wordt je snel en vakkundig geholpen

Assortiment
Zeer ruim en uiteen lopend assortiment

Aanbeveling
Zeer goede service

Extra toelichting
Ik heb niet veel meer toe te voegen aan boven vermelde vragen. Ik heb zowel on line als in de winkel aankopen gedaan en vindt jullie benadering naar klant toe zeer positief , zowel als zijnde service alsook uitleg van het aangekochte product en zal zeker in de toekomst nog producten via jullie aanschaffen. Vriendelijke groeten , Eddy van Krieken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pvanendert 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel zonder vervelende verkopers bestellen !

Service
S'avonds laat besteld en in de vroege voormiddag was het pakje er al.

Assortiment
Zeeeeeeeeeeeeeeer ruime keuze

Aanbeveling
Waarom zou je u nog verplaatsen met de auto of verschillende winkels afschuimen als je hier zo goed af bent?

Extra toelichting
Snelheid, ruime keuze en de gemakkelijke manier van bestellen dat is de reden van mijn bestelling nu en in de toekomst! Dank u wel cool blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric De Wachter 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed

Service
goed

Assortiment
goed

Aanbeveling
zeker aan te bevelen

Extra toelichting
alles ben ik zeer tevreden over coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo bergmans 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk te vinden en snel geregeld

Service
perfect in de zak

Assortiment
gemakkelijk gevonden

Aanbeveling
omdat her gemakkelijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzy.Q 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle info staat altijd zeer gemakkelijk terug te vinden op de site

Service
Onmiddellijk na de bestelling krijgt men info over hoe het verder gaat met je bestelling

Assortiment
Het aanbod is veel groter dan in eender welke electrozaak

Aanbeveling
Ik heb al heel vaak besteld bij coolblue en nog steeds geen enkele slechte ervaring dus ik kan ze alleen maar aanbevelen

Extra toelichting
Het uitgebreide aanbod,de fantastische info vaak met filmpje, de snelle én goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Epvdveen 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
CoolBlue
Warm service!

Aanbeveling
Goede berichtgeving over levering,
24 uurs service wordt waargemaakt!
je krijgt het gevoel dat er betrokken mensen werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jandeviking 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik diende mij niet te verplaatsen.

Service
Op de afgesproken dag geleverd.

Assortiment
Voldoende uitgebreid.

Extra toelichting
Tot nu toe nog geen problemen gehad, ook niet bij vorige bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gdohh 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Probleem met betaling maar achteraf prima afgelost na contact met klantenservice

Extra toelichting
Is probleem met iDEAL betalen. Als er limiet op bankrekening staat qua betaling wordt de bestelling in webshop afgerond en geen mogelijkheid om dit zelf op te lossen en alsnog te betalen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

passie2980 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue heeft een uitgebreide en informatieve website, makkelijk om veel producten te vergelijken. Ook in de winkel staan ze me steeds zeer vriendelijk te woord!

Service
Toen ik onlangs een gps bij Coolblue kocht kreeg ik wederom een goede uitleg. Ik twijfelde over het gebruik van een kaart die ik al had, ik mocht vrijblijvend proberen en ruilen indien nodig. Dat moet je bij andere electrozaken niet proberen!

Assortiment
Ik vind bij Coolblue steeds wat ik zoek en meestal meer :-)

Aanbeveling
Ik raad Coolblue aan iedereen aan, er is geen andere winkel waar je zo makkelijk kan kopen een supersnelle levering hebt, vriendelijk contact hebt en topproducten vindt!

Extra toelichting
Ik vind de snelle, vriendelijke service zeer goed. Als ik iets bestel heb ik het snel in huis. Als ik ter plaatse ga, krijg ik steeds een zeer goede uitleg, ook al is deze winkel voor mij iets verder van huis, ik rij er met plezier naartoe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egicoolblue 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling verliep probleemloos en het product werd
ruimschoots binnen de tijd geleverd.

Service
Product bestelt ter vervanging van kapot elektrisch apparaat.
Ik kon het defecte apparaat meegeven, zodat me een
gang naar de milieuStraat bepaald bleef.

Assortiment
De keuzemogelijkheden waren meer dan voldoende.

Aanbeveling
Ik kon bij de bestelling en afhandeling ervan geen
minpunten ontdekken.

Extra toelichting
Bestelling en afhandeling verliepen probleemloos. Ook de prijs van het product kon ik nergens lager vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chebmootje_ 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon het product makkelijk vinden en er was genoeg informatie bij.

Service
De levertijden zijn perfect, ik ontving mijn bestelling de volgende dag!

Assortiment
De prijs voor mijn product was goed, het was niet te duur.

Extra toelichting
Het was heel gemakkelijk om mijn product te vinden en er was genoeg informatie bij. Ik vond de filmpjes die bij de product staan heel handig want die geven je nog meer informatie over het product. De levertijd was voor mij een grote pluspunt, de volgende dag kwam mijn bestelling binnen en dat is voor mij een belangerijke punt als ik online shop! Ik heb geen minpunten kunnen vinden alles werd perfect en optijd geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leodelooff 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel

Service
Volgende dag in huis ,echt super !

Assortiment
Ruime keus ,en goede aanbiedingen!

Aanbeveling
Dat doe ik al!

Extra toelichting
Mooie website, prettig winkelen ,en goed overzichtelijk, ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Silverstar 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tot 23.59 en de volgende dag in huis, is dat geen gemak?!

Aanbeveling
Vanwege het gemak en snelle levering

Extra toelichting
Na het bestellen wordt je tussentijds d.m.v. emailberichten op de hoogte gehouden van de status, dat is toch super! Wat ze beloven maken ze waar, helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

dvries 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Genoeg keuze, maar ook niet te veel.

Extra toelichting
Het bestellen ging heel eenvoudig. De bestelling komt erg snel binnen en je kunt het gratis terug sturen, mocht het niet bevallen. Hierdoor heb ik meteen besteld, zodat ik, als het in het echt niet beviel, het gemakkelijk terug kon sturen. Dit was niet nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MatthiasV 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bij wijze van spreken 1 klik en je bent er van af

Service
De dag erna geleverd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik heb de printer nog niet uitgepakt, dus met het nodige voorbehoud, maar de leveringsservice was alvast super goed, hopelijk is het product even goed

Extra toelichting
Zalige leveringsservice. Product zelf wel nog niet uitgepakt, dus met het nodige voorbehoud. Als de kwaliteit van het product zelf even hoog is als de levering door jullie dan kan dit niet mislopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

growo05 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super overzichtelijk.

Service
mij eerste bestelling bij jullie ging perfect! Goed te volgen en keurig op tijd.
De tweede bestelling was wederom goed te volgen maar helaas een uur te laat.
Ik had de courier tussen 1800 & 2130uur verwacht (al best veel marge), maar dat werdt 2230uur.
Maar wel erg blij met m'n aankopen!

Assortiment
heeeel erg veel en erg makkelijk om alles te vinden.

Extra toelichting
Het enige waar ik niet zo tevreden over ben/was is de koerier. Hij was een uur te laat en kwam mij nogal gestrest over. Maar als je die avond al overal te laat aankomt ben je om 2230uur natuurlijk ook niet zo vrolijk en relaxed meer.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

moabbad 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze hielden me op de hoogte met wat er gebeurde met het pakketje.

Service
Het pakketje is op tijd aangebracht.

Assortiment
Ik kon alles vinden in de winkel en de prijs was zeker de reden waarom ik het product kocht.

Aanbeveling
Een erg betrouwbare winkel, ik ben tevreden met de service en zal zeker nog verder shoppen op deze website.

Extra toelichting
Dit was m'n eerste keer met Coolblue en ik vind dit één van de beste onlinewinkels hier. Erg bedankt CoolBlue, ben erg tevreden met m'n stijltang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirkdeprins 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
site gebruiksvriendelijk

Service
via mail perfect op de hoogte gebracht

Assortiment
overzichtelijk en goed assortiment

Aanbeveling
aangename site en snelle levering, aanrader

Extra toelichting
ik heb totaal geen klachten, duidelijk en efficiënt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandralinthorst 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoeken, klikken, vergelijken en een laatste klik. Een kind kan de was doen!

Service
Snel, zorgvuldig en communicatief sterk. E-mail berichtjes maken het verzendproces volkomen transparant.

Assortiment
Zoek en gij zult vinden!

Aanbeveling
Ik zit nu nog te lachen, dan willen we toch allemaal :-)

Extra toelichting
Transparant Eenvoudig Simpel Helder Humor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benvanlooy 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het hele proces ging heel vlot, kon niet beter vragen.

Service
Coolblue antwoordt altijd vrij snel en volledig. Toen ik vorig jaar een probleem had met m'n aankoop, hadden ze onmiddelijk de retour in gang gezet.

Assortiment
Ik vind altijd terug wat ik nodig heb. Soms zijn de prijzen wel hoger dan bv bij bol.com!

Extra toelichting
Het cijfer is perfect, coolblue is heel goed bezig :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.H. Bol 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is helder en zeer toegankelijk. De video mei uitleg is uitstekend.

Service
De mails, sms over de bestelling en de telefonische melding waren zeer correct. Het enige minpuntje was de wat ruime aangegeven tijd waarbinnen bezorgd zou kunnen worden

Assortiment
Prima ruime keuze

Aanbeveling
Heldere website, goede informatie, correcte bestelafhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoekvd 24-07-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk website, maar ook de fysieke winkel is logisch opgezet.

Service
Deskundig advies van medewerker bij het bepalen welk product voor mij de beste oplossing biedt.

Assortiment
Veel keus, uitgebreid assortiment

Aanbeveling
snel en deskundig

Extra toelichting
Ik had met van te voren al verdiept in de verschillende mogelijkheden om mijn Wifi probleem in huis op te lossen. Uiteindelijk o.b.v. het deskundige advies van een medewerker de knoop doorgehakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

devacht 24-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk besteld via jullie site

Service
Snelle service

Extra toelichting
Snelle en correcte service

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Netwerkrmap 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoeken binnen de website is simpel, je heb de juiste artikelen snel gevonden.
Bestellen is eenvoudig en betalen via ideal werkt zeer prettig.

Service
Keuze van aflevermoment is zeer flexibel.
Je krijgt direct opties in data en tijden (ochtend/middag).
Dezelfde dag krijg je voor 8uur een mailtje met een tijdvak van 2uur wanneer het geleverd gaat worden.
Bezorgen op elk adres, dus ook op je werk!

Assortiment
zeer veel keuze en goede informatie over verschillende producten

Aanbeveling
Misschien iets duurder (nooit veel) maar de service en snelheid is perfect.

Extra toelichting
De website is prettig in gebruik en bevat veel informatie, waaronder ook beoordelingen van klanten (positief en negatief). Service is altijd bijzonder goed, en de snelheid is zeer fijn. Zelfs op zondag kunnen ze je pakket bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HanneD57 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling geplaatst en kort daarna al mijn product ontvangen.

Service
Snelle en vriendelijke service.

Assortiment
Veel keuze in het assortiment, er zouden mss meer verschillende categoriën mogen zijn.

Extra toelichting
Snel bezorgd, leuk product, mooi beschreven op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

koenenhanneke 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Om 23.00 besteld en de volgende dag in huis!

Extra toelichting
Snelle bezorging en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pa0ens 24-07-2015 In de winkel gekocht
router
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk en overzichtelijk

Service
snelle en uitstekende communicatie naar klant van afwikkeling bestelling

Assortiment
super groot

Aanbeveling
heeeel snel bezorgd en duidelijke communicatie

Extra toelichting
helemaal toppie en veeeeel sneller als de traditionele winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wijnand van paassen 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles ging makkelijk en snel

Service
alles goed geregeld

Assortiment
kon alles vinden waar ik naar zocht en niet al te duur

Aanbeveling
zeker weten van wel

Extra toelichting
alles is goed geregeld ben nog geen minpunten tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ericvdkroon 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ideaal zo eenvoudig als het bestellen gaat. Ook de mogelijkheid om aan te geven dat het pakket bij een afhaalpunt kan worden opgehaald is ideaal.

Service
Gewoon zoals je verwacht, informatie over de voortgang van de bestelling wordt keurig verstrekt

Assortiment
Genoeg keuze en vergelijkingsmateriaal

Extra toelichting
Prima service en informatieverstrekking. Alle noodzakelijke productinformatie netjes beschikbaar op de site, en hele snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

flipke87 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Is heel vlot verlopen zonder enig ongemak

Service
heel vlotte service

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
zeker aan te bevelen

Extra toelichting
geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeewan 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
moet het huis niet uit

Service
snelle levering eerstdaags, welke dag het ook mag zijn.

Assortiment
liever meer alternatief beschikbaar. Hierdoor duurdere versie moeten kopen dan nodig. had vele euro's kunnen uitsparen.

Aanbeveling
eigenlijk niet veel opmerkingen. enkel alternatief duidelijker in beeld laten komen + meer beschikbaar laten komen en niet dat er staat dat het niet meer leverbaar is. Indien niet meer leverbaar heb ik liever dat er geen zoekresultaat komt.

Extra toelichting
snelheid levering welke dag ook en een redelijke aanvaardbare prijs is het grote voordeel van coolblue. heb dan ook niet onmiddellijk grote negatieve punten op te sommen. Enkel meer beschikbaarheid, laat geen producten "out of stock" of niet meer leverbaar komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

trudih 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
De informatie op de site is prima. Fijn dat er reviews staan zodat ik kon zien wat anderen van de telefoon vinden

Extra toelichting
Ik vind het aanbod prima. toen ik voor informatie belde was de wachttijd meer dan 5 minuten en dat vond ik echt te lang. Ik heb het meerdere malen geprobeerd maar steeds hetzelfde. De reviews van anders gebruikers van de telefoon vond ik zeker heel nuttig. het is fijn om te lezen wat andere mensen, die het toestel al gebruiken, ervan vinden. De telefoon is gekocht voor een bejaarde tante. Zij is er heel blij mee en kan er goed mee overweg. Het enige minpuntje is dat het ingetoetste nummer niet in zijn geheel op de display zichtbaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ties57 23-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,0

Service
Slechte service, was de eerste keer bij Coldblue maar is meteen de laatste keer.

Aanbeveling
Waardeloze service. slechte bezorgdienst, en de service telefonisten moeten een een opleiding krijgen in goede service en zoeken naar oplossingen voor de klant.

Extra toelichting
Koelkast besteld op internet, afleverdag afgesproken op zondag via internet. afleverdag vastgesteld op Woensdag. Vrijgenomen van werk om thuis te zijn voor de aflevering. Rond 11 uur telefoontje van de chauffeur dat de koelkast er niet bijzat vandaag. maar zo zijn we niet getrouwd , Coolblue gebeld en die konden niks voor ons doen want dat regelde het magazijn/ chauffeurs. Na veel bellen met de expeditie bleek er een chauffeur wel de koelkast te willen leveren. Chauffeur bracht de koelkast en de doos bleek zeiknat te zijn. kon de chauffeur niks aan doen zei hij, maar wij toch ook niet. Al met al eens, maar nooit meer iets bestellen bij ColdBlue, waardeloze organisatie.

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

jankathleen 23-07-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
een paar klikken, en klaar is kees !

Service
top, bestellen en 20min erna zit het pakket op de verzending (indien voorradig )

Aanbeveling
gemakkelijk, en zeker niet bij de duurste

Extra toelichting
de uitleg betreffende het toestel kon misschien ietsje uitgebreider, maar ik begrijp best dat de winkelbediende niet van alles op de hoogte kan zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gracejoy56 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen makkelijk te vinden. Info is uitgebreid, zelfs soms per video. Bestellen is makkelijk en de levering is uitstekend.

Assortiment
Erg uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Artikelen makkelijk te vinden. Info is uitgebreid, zelfs soms per video. Bestellen is makkelijk en de levering is uitstekend.

Extra toelichting
Zeer breed assortiment, goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zakhooi 23-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
zoals je van een webshop mag verwachten.

Service
Deze is ronduit slecht.
Een voeding van mijn pas aangeschaft NAS ging kapot. Aan de telefoon toegezegd dat ze parallel aan de retour mijn een nieuwe zouden opsturen zodat ik weer bij mijn data kon maar dat deden ze niet. Ze kwamen hun woord niet na en na meerdere keren achteraan bellen kreeg ik de voeding dus niet geleverd en was ik overgeleverd aan weken lang wachten op reparatie en kon ik in de tussentijd niet bij de data op mijn nas.
Loze beloftes en dat terwijl ze zoveel op voorraad hebben.
Erg slecht voor zo'n grote organisatie.

Aanbeveling
Prima winkel om artikelen te kopen en snel geleverd krijgen, maar je moet geen beroep op de reparatieservice doen dan ben je er slecht aan toe met deze shop.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

nvoorberg 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik had mijn product snel besteld en ik kon zelfs kiezen wanneer het bezorgd moest worden zodat ik ook echt thuis was toen het bezorgd werd

Service
Zoals gebruikelijk bij CoolBlue, besteld, bezorgd volgens afspraak en goede kwaliteit. Wanneer het mij uitkomt. Super

Aanbeveling
Je kunt natuurlijk ook langer wachten op een bestelling, maar dat vind ik niet wat. Dus dan maar coolBlue!!!

Superservice, superprijzen.

Extra toelichting
Superservice, superprijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

McHansie 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer groot aanbod van diverse spullen.
Goed te overzien op de site.

Service
Bij het leveren van groot witgoed, wordt het direct aangesloten en uitgeprobeerd.
Allereerst krijg je als het witgoed uit de verpakking wordt gehaald, de kans om te bekijken of er geen zichtbare beschadigingen zijn.
Ook worden oude apparaten en het verpakkingsmateriaal meteen afgevoerd!

Assortiment
Ruime keuze in diverse materialen/spullen.

Extra toelichting
Zeer ruime keuze in diverse spullen. Zeer snelle en goede levering! Zeker een aanrader met betrekking tot het witgoed. Spullen worden goed geleverd, gemonteerd en in bijzijn van de klant uitgeprobeerd en de oude spullen worden meteen afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews