coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42765 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marga 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website,artikelen makkelijk te bestellen

Service
Snelle levering! s 'Avonds besteld,de volgende middag in huis!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte H 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles super vlot

Service
Zelfs bij een foutje in het product wordt alles probleemloos opgelost.

Assortiment
Zeer grote keuze en de keuze wordt gemakkelijker dankzij het vergelijk programma.

Aanbeveling
Zie alle vorige opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc duthoo 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is heel goed meegevalen zaterdag besteld en zondag middag geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie en overzichtelijke site.
De bezorgmomenten

Service
Bij vragen of problemen wordt er snel en juist gehandeld.
Nergens anders is het pakketje zo snel in huis als bij coolblue.

Assortiment
Vrijwel elke categorie consumentenelektronica is te vinden.

Aanbeveling
De prijs van de producten is bijna altijd het goedkoopts. Maar zelfs wanneer dit niet zo is, is de meerprijs de extra service die je er bij krijgt waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs Beekman 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige bestellinh

Service
juiste aandacht

Assortiment
al het mogelijke denkbaar

Aanbeveling
keurig geholpen en afgewikkeld

Extra toelichting
blijf zo door gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Verdoorn 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Van achter je bureau iets bestellen

Service
Er wordt gedaan wat is beloofd

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Behoeft geen nadere toelichting

Extra toelichting
Ik had nog een vraag en werd heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matteo 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was duidelijk en helder.

Service
Geen problemen tijdens aankoop noch tijdens het proces.
Levering op tijd. (zeer vriendelijke en gedienstige persoon bij levering)

Aanbeveling
Het was een aangename aankoop, eerlijk prijs en vlekkeloos qua afhandeling.

Extra toelichting
Wij hebben een koppel aankoop gemaakt ( Coolblue sugg.) Gekocht een kinder slaapzak en een lakenzak. Spijtig is lakenzak niet afgestemd op de kinderslaapzak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JJ de Mul 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Makkelijk zoeken

Service
Wat je ziet, krijg je ook

Aanbeveling
Simpel, goed, snel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ward 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zeer overzichtelijke site, makkelijk om te bestellen.

Service
Zaterdagnacht besteld voor 12, zondagmiddag geleverd. Topservice!

Aanbeveling
Topservice, zeer makkelijk te bestellen. Perfect geholpen.

Extra toelichting
nvt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egidius 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk om een bestelling te plaatsen

Service
zeer snelle levering, zaterdagnacht rondt 23.30 bestelling geplaatst zondagmorgen 10 uur geleverd.

Assortiment
voldoende keuzes

Aanbeveling
heb al verschillende keren besteld bij coolblue alles loopt perfect en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie helene Leijten 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op zaterdag avond bestelling gedaan. Op zondag middag al in huis.

Service
meteen na de bestelling mail ontvangen over `t verloop daarvan.
Bestelling keurig verpakt.

Assortiment
Zeer groot .

Aanbeveling
Goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thomas 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zaterdag 9:44 werden de toestellen besteld, zondag om 9:44 werden de toestellen geleverd! fantastisch!

Service
Knap hoe deze service werkt!

Assortiment
Keuze te over! Gemakkelijke zoekfuncties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DL 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer toegankelijk duidelijk en een uitgebreid aanbod

Service
Voldoende mogelijkheden tot contact, snelle efficiënte levering

Assortiment
zeer uitgebreid gamma en bijhorende accessoires

Aanbeveling
Er moet altijd ruimte blijven tot verbetering, al heb ik nog niet ontdekt welke gezien mijn beperkte ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Priscilla 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van elk product krijg je een duidelijke uitleg en foto te zien. Als je nog vragen hebt,worden die ook altijd snel en vriendelijk beantwoord.

Service
Zowel de service voor verkoop,zoals uitleg geven over de producten,als de service levering en naverkoop zijn super! Je kan je pakketje bijna tot op de minuut nauwkeurig volgen via het prachtige track & trace systeem. 15 min voor de chauffeur zal aanbellen, krijg je ook nog eens een sms.

Assortiment
Voldoende keuze in elke prijsklasse en een eerlijke omschrijving.

Aanbeveling
Vriendelijk,snel,correct en dit allemaal voor een goede prijs. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer gemakkelijk via website

Service
zeer vlotte levering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
daarom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marleen 12-01-2016 Via de website gekocht

heel goed verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snelle service

Extra toelichting
doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pien 12-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
De Whatsappservice is erg snel! Ik had binnen een minuut antwoord op mijn vraag.

Service
Jammer dat er iets mis ging met de betaling waardoor de bezorging 2x werd uitgesteld. Maar een vriendelijke behulpzame medewerker op whatsapp maakt een hoop goed.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Deborah 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site met makkelijke zoek- en filtermogelijkheden.

Service
Super service met zelfs thuislevering op zondag!
(voor mij geen must)

Assortiment
Ruim assortiment van bv. rugzakken waar ik naar op zoek was, duidelijk uitgelegd en makkelijk te vergelijken

Aanbeveling
Omwille van alle bovenstaande

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van Ieper 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk, klantvriendelijk

Service
vlotte afhandeling zoals beloofd

Aanbeveling
heb al meerdere bestellingen geplaatst en enkel positieve ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffieboontje 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website met precies de juiste hoeveelheid info.

Service
Snelle levering zelfs op zondag. Dat laatste hoeft voor mij niet zo maar ik had 3 dagen geen koffie gehad en was hard toe aan een bakkie (op zondag).

Extra toelichting
Helemaal zat van die koffie uit *****. Heerlijk weer eerlijke bonen en de geur van verse koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wodi 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag bestellen, morgen rustig afhalen en betalen in het afhaalpunt.

Service
De deur wordt zelfs door een vriendelijke dame voor jou open gedaan en je krijgt onmiddellijk een koffietje aangeboden.

Assortiment
Meer dan voldoende ruim en eigen assortiment.

Aanbeveling
Werkelijk geen enkel negatief punt te vermelden. Is zowat de beste service die ik in jaren gekregen heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven Brandt 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een bijzonder eenvoudige website; weinig drukke lay-out, overzichtelijk, veel informatie over de prodcuten.

Service
Op zaterdag besteld en zondag al geleverd. Dit kan niet beter.

Assortiment
Veel keuze in zeer diverse producten. Zelfs heel specialistische zaken zoals een DAC-converter. Ik vond er de fietszakken in de kleur dit ik wou, maar bij de slaapzakken, vond ik mijn gading niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angela 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Ruime keuze en super snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw de Vries 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en snelle levering

Service
Keurig op tijd

Assortiment
Veel keuze en een zeer nette prijs

Extra toelichting
Levering was helaas niet geweldig, krassen op de vloer en wilde hem niet even op zijn plaats zetten (naast de voordeur)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Peeters 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed en duidelijke site

Service
goede retourprocedure en snelle levering

Assortiment
Wat ik zocht vond ik snel

Extra toelichting
Een 10 is te veel. Alles kan beter. Alleen ik weet niet hoe.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Verlinden 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk, gemakkelijk sorteren, duidelijk.
super!!

Service
telefonisch vriendelijk en snel, goede service qua levering.

Assortiment
heel veel aanwezig, zeer ruim aanbod

Aanbeveling
wil nog altijd vergelijken met andere online shops, maar kom altijd terug op cool blue

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tefnoet 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke informatie en goed voorgeteld

Service
kan niet beter

Assortiment
zeer goed

Aanbeveling
snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lspd 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vlotte bestelling, alles mooi uitgelegd en het verliep zoals beschreven werd.

Service
Beloofde service werd perfect nageleefd.
(laat op de avond besteld, volgende ochtend al in huis)

Assortiment
Vrij uitgebreid, kan soms nog iets uitgebreider (maar dit zal andere moeilijkheden meebrengen, dus al bij al wel in orde)

Aanbeveling
Vrij uitgebreid aanbod, goede service en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Estherv 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie zetel heb je alle informatie direct bij je en koop je het product met alle gemak.

Service
Zeer vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Genoeg keuze en kleuren beschikbaar.

Aanbeveling
Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Er was een technisch mankement. Gebeld en 2 dagen erna een nieuwe radio ontvangen

Aanbeveling
Snelle reactie en super service

Extra toelichting
Had een opmerking over de radio, dat de antenne niet echt kinderproof was. Hiervoor heb ik een persoonlijk geschreven kaartje ontvangen om te bedanken voor het melden zodat ze hun service/producten kunnen verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Venlo 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is overzichtelijk, duidelijk, goed van opzet. Zoekbalk geeft juiste producten aan die verkrijgbaar zijn. Bestel procedure wijst zich vanzelf, dus kind kan de was doen!

Service
Komen hun toezeggingen na bij verzenden van het product. Een pluspunt is zeker dat je je product kunt laten afleveren bij een afhaalpunt.

Assortiment
Wat ik moest hebben heb ik gevonden. De prijs is soms wat hoger dan bij de concurrent, maar ik betaal graag iets meer als de service perfect is.

Aanbeveling
een webwinkel die een voorbeeld voor andere is!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mieke 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
geen verplaatsing nodig; rustig thuis bekeken en dan besteld

Service
na bestelling volgende dag geleverd door Bpost

Assortiment
voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel, duidelijk en overzichtelijk

Service
Heb ik niet echt gebruik van gemaakt, maar is goed

Assortiment
Er is echt VEEL te vinden en te koop!

Aanbeveling
Makkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alex 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website
Mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken
Reviews van andere gebruikers ivm producten

Service
Altijd geleverd op D+1
Levering mogelijk in afhaalpunt
Retour wordt zeer correct afgehandeld

Assortiment
Zeer groot assortiment
Correcte prijzen (geen prijzenklopper, maar wel geregeld solden op een aantal producten)

Aanbeveling
Zeer goede lever- en retour procedure

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk producten zoeken en met elkaar vergelijken.

Service
De volgende dag (op zondag!) geleverd, echt super!

Assortiment
Alle types vaatwassers waarin wij geïnteresseerd waren hadden ze op voorraad.

Aanbeveling
Ruim assortiment, prima prijzen en komt afspraken na (snelle levering), erg aardige bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vdb 11-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Service
Op vrijdag heb ik een bestelling geplaatst. Coolblue maakt reclame dat de levering de dag nadien gebeurt. We zijn nu maandagavond en hebben nog steeds niets ontvangen. Je kan dus niet zeker zijn dat de levering de dag nadien gebeurt, alhoewel dit duidelijk op de site vermeld staat.

Aanbeveling
Er is geen garantie dat de levering de dag nadien gebeurt.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

koen 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zeer veel keuze en een goede prijs

Service
De levering werd zeer stipt uitgevoerd

Assortiment
zeer veel keuze

Aanbeveling
goede prijs kwaliteitsverhouding en grote stock.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site.

Service
S avonds laat besteld, de volgende morgen al in huis!

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Heel prettig om te shoppen.

Extra toelichting
Alleen maar lof voor deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle Theunissen 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een paar klikken en wasmachine was besteld. Enkel een klein oponthoud bij het betalen met visakaart, maar was snel opgelost na een telefoontje met de klantendienst.

Service
Heel goede service, wasmachine is vlekkeloos besteld en geleverd!

Aanbeveling
Een dikke 10. Zeer gemakkelijk, snel(!) en vriendelijk. Mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste aankoop bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, gemakkelijk website

Service
Leveren zoals ze beloven

Assortiment
Ruime keuze in diverse prijsklasse

Aanbeveling
Makkelijk website, super snelle goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse D 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
artikelen makkelijk te vinden

Service
Levering zoals beloofd

Assortiment
Grote keuze, duidelijke uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk vermeld i.v.m. prijzen - verzendingskosten - leverbaarheid - product specificaties en reviews

Service
Alles duidelijk te volgen, indien niet voorradig en je een mail vraagt wanner weer leverbaar is bekomt men ook een mail.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
In korte bewoording : Cool-bleu doet wat het belooft !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip de Waegh 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijke duidelijke website

Service
niks op aan te merken

Assortiment
spijtig dat ik de bijhorende speciale batterijen van de radio niet hier mee kon bestellen

Aanbeveling
dik in orde

Extra toelichting
verpakking was perfect. Levering zoals beloofd vrijdags besteld, zaterdag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ine Fiedeldij 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website alles gemakkelijk te vinden.

Service
Hele prettige vriendelijke benadering alles verloopt exact volgens afspraak, heel fijn. Ongelofelijk snel is alles binnen heel fijn dat alles gratis wordt aangesloten en oude apparaten worden meegenomen.

Assortiment
Ze hebben uitgebreide collectie!

Aanbeveling
Ik heb de laatste jaren niet zo gemakkelijk en snel een product in huis gehad met het gemak dat het oude apparaat meteen werd meegenomen evenals de verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hilde 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
't is fijn om zo direct te vinden wat je zoekt en dat de bestelling zonder problemen verloopt.

Service
het was een heel snelle levering.

Assortiment
zonder omwegen gevonden wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfried 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is toch makkeleijk om alles vanuit je luie stoel te bestellen en 's anderdaags mooi geleverd te zien. Zelfs o pzaterdag.

Service
Alles verloopt vlot en correct

Assortiment
Er is veel in en op te vinden

Aanbeveling
Globaal goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P Buth 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden en te selecteren

Service
De levertijd is kort en de pakketten zijn heel goed te volgen. Ook kreeg ik een half uur van te voren een bericht dat het pakket rond die tijd afgeleverd gaat worden, dit klopte vrij nauwkeurig.

Assortiment
Ruim assortiment en makkelijk te vinden

Aanbeveling
Goede prijs, ruim assortiment en korte aflevertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia Blancke 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je ziet een duidelijk overzicht van alle producten die je zoekt.

Service
De dag nadien al geleverd. Zelf op zondag! Beter kan niet!

Aanbeveling
Super goed op zich maar wel niet altijd de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Shopping 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk producten te vinden.

Service
Verscheidenen mogelijkheden om te betalen.

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
Totaal concept: super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Becks 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitgebreide webwinkel maar toch zeer overzichtelijk

Service
een telefoontje, mailtje of wat dan ook, en alles wordt geregeld

Assortiment
coolblue is the place to be

Aanbeveling
coolblue rocks!

Extra toelichting
coolblue is de eerste website waar ik kijk voor mijn aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews