coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42304 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3448 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dhoore Dirk 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een overzichtelijke site met duidelijk prijsaanduidingen .

Service
Zoals beloofd , voor 23 u bestelt volgende dag geleverd .

Assortiment
Groot assortiment , makkelijk op te zoeken producten .

Aanbeveling
Alles verloopt zeer correct.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bouke 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie en goede website. Camera gekocht voor mijn moeder en kon filteren op de eigenschappen die ik zocht.

Service
Ervaring met Coolblue altijd erg positief geweest, doen wat ze beloven. en keurig op tijd bezorgd!

Assortiment
Ruime keuze, voor mij goed genoeg!

Aanbeveling
Voor mij de beste webwinkel, qua prijs vaak iets hoger maar de service en het vertrouwen maakt alles goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giovani 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestellen

Service
Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden per mail

Assortiment
Uitgebreid!

Aanbeveling
Service, prijs, kwaliteit en snelheid top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snelheid van leveren, elke dag mogelijk

Service
product werd precies op tijd geleverd, niet onnodig hoeven te wachten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sven 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
in 3 klikken gevonden, alles mooi gesorteerd volgens categorie.

Service
Levertijd was zoals als aangegeven, voor 23:59 besteld, volgende dag in huis.

Assortiment
ik kon het product goedkoper krijgen maar moest dan verzendingskosten bij betalen, bij coolblue niet want ongeveer op het zelfde prijs zou neergekomen zijn.

Aanbeveling
een 9 omdat geen enkele webshop/winkel perfect is.
Kan geen verbeterpunten aangeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M van Wissen 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, reviews van gebruikers erg nuttig.

Service
Snelle levering, je wordt op de hoogte gehouden van voortgang van bestelling/levering.

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website met naast een ruim productaanbod ook veel aanvullende achtergrondinfo, waardoor je niet steeds naar andere sites hoeft te surfen.

Service
Dit had ook een 10 kunnen zijn, maar ik heb nog geen ervaring met de probleemoplossing van CoolBlue. De aankoopervaring was zeer goed. Levering ruim binnen de 24 uur en zeer goed op de hoogte gehouden van de leverstatus via sms en mail. Ik had de track en trace code dan ook niet eens nodig.

Assortiment
Het assortiment is ruim en biedt voor elk wat wils. De prijzen zijn goed, want CoolBlue staat bijna altijd wel in de top 5 van goedkope prijzen.

Aanbeveling
Alleen maar positieve punten kunnen ontdekken bij mijn eerste aankoop. Het enige punt waar naar mijn mening nog verbetering mogelijk is, is het bundelaanbod. Je kunt namelijk niet de artikelen in de bundels zelf wijzigen. Zo wilde ik bijvoorbeeld een groter projectiescherm bij de beamer dan werd aangeboden. Het grotere scherm moest ik nu dus zonder korting bijbestellen. Geen ramp, maar wel jammer natuurlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rudy Swinnen 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeek correcte en vlotte afhandeling van bestellingen

Service
moest in het verleden al eens een product terugsturen dat niet aan mijn verwachtingen voldeed, hoewel in niet totaal de aangegeven weg had gevolgd werd mijn product toch teruggenomen

Assortiment
zeer uitgebreide keuze

Aanbeveling
vanuit mijn zetel vergelijken, bestelen en betalen. Uitgebreide mogelijkheid om te vergelijken.

Extra toelichting
Perfekt, zelfs bij grote produkten (TV) probleemloze levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kon overzichtelijk een vergelijking maken van de producten

Service
Snelle levering en goede mailing

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Heel gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anky 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede uitleg over de produkten, bestellen en de dag er op binnen

Assortiment
alles op dit vakgebied

Aanbeveling
alles wat ik wil vanuit mijn luie stoel, goedkoop, meteen in huis en gemakkelijk. Daarbij goede produkten.
Wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super toegankelijke site met een vleugje humor.

Service
Mijn wekker zou de volgende dag bezorgd worden door Postnl. Helaas lukte dit niet (ik weet niet waar dat aan lag), maar ik werd via Coolblue wel goed op de hoogte gehouden en was het ook heel eenvoudig om met hun in contact te komen (telefoonnummer en e-mailadres van de klantenservice staan overal duidelijk vermeld)

Assortiment
Genoeg aanbod om een geschikte keuze te maken tegen scherpe prijzen (en geen verzendkosten)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouquet T 17-01-2016 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer klantvriendelijke medewerkers.

Aanbeveling
Gratis parking, goed bereikbaar.
Werken met tickets aan de inkom opdat iedereen eerlijk op zijn beurt wacht.

Extra toelichting
Het is heel gemakkelijk om thuis online je keuze te maken op je gemak en de dag nadien je artikelen in de winkel af te halen. Als je vragen hebt over het artikel kan je in de winkel ook verder geholpen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

USERgrid 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Letterlijk het volgende dag binnen gebruik, hetgeen dat je besteld hebt. Ben je niet thuis leveren ze dit bij de dichts bijzijnde post, die je de volgende dag kunt afhalen.

Assortiment
Niet alles is hierop te vinden, wat normaal is. Wat prijs betreft, ben ik met sommige produkten tevreden en anderen weer niet, wat de prijs betreft natuurlijk.

Aanbeveling
Een aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

christophe 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
geen geloop!

Service
alles wordt goed opgevolgd en we worden goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken

Assortiment
heel uitgebreide keuze mogelijkheid!

Aanbeveling
heel gemakkelijk en correct !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Webshop werkt perfect ... volgens mij is die dummy-proof

Service
Hoe snel kan het gaan

Aanbeveling
Gebruiksgemak, customer experience, prijzen ... Top

Extra toelichting
2 produkten in 2 dozen met 2 trackingnummers. Echter konden makkelijk in 1 doos. Waarom niet 1 bestelling = 1 doos = 1 trackingnummer = 1 faktuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 17-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreid assortiment

Service
Vakkundig personeel die goed luisteren naar je wensen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
In Utrecht geholpen met Samsung s5 neo vakkundig geholpen. Vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Al mijn bestanden van mijn oude smartphone gratis overgezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw T 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben helemaal tevreden over coolblue. Betrouwbare informatie en producten. Altijd uitgebreide details en altijd een goed alternatief als je toch twijfelt over het product dag je graag wou. Als ik een recensie zoek via YouTube over een product dan staat coolblue op nummer 1.

Service
Bestelling, betaling en levering is echt perfect verlopen.
Ik kom zelfs kiezen Hoelaat de bezorger mijn pakketje zou komen bezorgen.
I.v.m werken heb ik het gelukkig na werk kunnen laten bestellen

Assortiment
Coolblue heeft altijd een uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden , ik zou voortaan alles hier bestellen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ferdy 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en perfecte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blije klant 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima lay-out

Service
Keurige levering!

Assortiment
In mijn geval was het basisspel van de kolonisten van Catan niet voorradig, nog steeds geen mail gekregen dat het terug binnen is. Heel spijtig.

Aanbeveling
Ik ben vaste klant en kom zeker terug, ik hoop alleen dat het spel die ik graag zou kopen snel terug op voorraad is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J van Donk 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles duidelijk en snel gevonden

Service
uitstekend

Assortiment
te veel om op te noemen

Aanbeveling
dikke tien voor snelheid gemak service en een gezonde dosis humor. daar word je wel blij van.

Extra toelichting
prima winkel niets aan veranderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolf De Smet 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijk gevonden en was de voordeligste prijs

Service
s'avonds om 21 ubesteld en dag nadien s'morgens geleverd , zoals beloofd

Assortiment
bijna alles wat ik al nodig had heb ik bij Coolblue kunnen bestellen

Aanbeveling
Heel tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede site

Service
levertijd niet zoals aangekondigd maar was voor ons geen probleem

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
vlot, duidelijk, goed contact na vraagstelling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Biker91 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Vlotte verzending + verzending veilig ingepakt. Indien problemen kan je altijd de klantendienst van coolblue contacteren

Assortiment
Ze hebben bijna alles wat je je kan inbeelden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rik 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vlot te vinden

Service
binnen de 24 u

Assortiment
mag altijd meer zijn met vermelding dat dit dan wel langer duurt voor sommige producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

David 16-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
in de reclamefolder die bij mijn bestelling zat stonden lagere tarieven dan wat ik de dag ervoor betaald had. Heb mijn opmerkingen verstuurd maar krijg maar een onnozel antwoord terug. Ik koop in de toekomst wel via andere websites

Aanbeveling
Zie opmerking bij vraag 2. Ik zal jullie dan ook nooit meer aanraden.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Jeaninne 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een heel gemakkelijke side om een artikel te vinden .

Service
Snelle behandeling van u bestelling

Assortiment
Veel heel veel keuze

Aanbeveling
Ik raad iedereen aan om eens te kijken bij Cool bleu . Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website zeer overzichtelijk en via de diverse categorieën vind je vlot wat je zoekt.

Service
Zeer snelle levering, ook te merken aan het gemak waarmee je de verzending kunt volgen.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
10 is perfect en dat is moeilijk om geven

Extra toelichting
Prima ervaring die een goed gevoel nalaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Er valt eigenlijk niets op aan te merken. Gewoon een prima webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fmmck 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het was makkelijk en duidelijk bestellen online

Service
Watts app service werkt prima. Maar ik zou wel weten hoe de service is als er iets mis is. Ik woon in het buitenland maar koop de producten bij jullie in NL. Tot nu toe nog geen problemen.

Aanbeveling
Tot nu toe goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nj 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke en goede omschrijving

Service
snelle vlotte levering op Zondag

Assortiment
heb gevonden wat ik wilde hebben

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DRW 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en gemakkelijk!

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Ik heb geen opmerkingen, dus kan ik Cool Blue zeer aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lauryssens 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website

Assortiment
Zeer vele artikelen te verkrijgen

Aanbeveling
Ultra snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PenH 16-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Service
Als je eenmaal besteld hebt en spullen worden niet geleverd, wordt je heel vriendelijk geholpen door servicedienst. Alleen blijft het daarbij want ze bellen niet terug en zorgen niet voor een oplossing.
Nu voor de 2e achtereen volgende dag niets mogen ontvangen maar wel de hele dag zitten wachten.

Aanbeveling
Als ze na verkoop hun verplichtingen niet na komen.
Wel vriendelijk te woord staan, maar niet terugbellen en niets aan klacht doen. Dus als u een dag voor niets wil wachten koop dan bij coolbleu.

Extra toelichting
Ik ben zwaar teleur gesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 17-01-2016

Beste,

We vinden het erg vervelend te lezen dat uw bestelling nog niet binnen is en u hierdoor voor niets heeft zitten wachten. Uiteraard zullen we altijd ons best doen om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Als er meer duidelijkheid is zullen we direct contact met u opnemen en proberen u dan ook zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Voor nu uiteraard onze excuses voor de vertraging en het ongemak.

Reageer

daniel 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke keuze, eenvoudige te bestellen

Service
geen opmerkingen, stipte levering

Assortiment
ruime keuze, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MBruyndonckx 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Allee wat is er nu gemakkelijker dan te kopen terwijl je met je luie kont in uw zetel zit, niks en dan wordt het nog gratis thuis geleverd ook. Geef mij maar online met coole Coolblue.

Service
Communicatie met Coolblue is super, u wordt gemaild over verzending, wie levert, zelfs waar uw pakje zich op een gegeven moment bevindt enz.

Assortiment
Wat heb je nodig, een duimspijker of een computer of gelijk wat, je vindt het bij Coolblue

Aanbeveling
Een 12 maar dat kan niet dus een 10 voor de goede en correcte afhandeling van de bestelling.

Extra toelichting
Neen niet direct, maar als ik wat nodig heb weet ik waar ik moet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GVDH 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel eenvoudig.

Service
Zowel klantendienst, support, zonodig deskundige hulp bij het maken van de juiste keuze, stipte aflevering !

Assortiment
Heel ruim assortiment, maar toch als eens gehad dat een bepaald product toch niet voorkwam, maar wel degelijke alternatieven.

Aanbeveling
Een verdiende maximum voor Coolblue en zijn medewerkers.

Extra toelichting
Gewoon niet twijfelen. Zelfs al is een product als eens iets duurder... , de tevredenheid maakt alles goed en kies ik toch voor Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na de bestelling prima op de hoogte gehouden van de status.

Service
Aflevering op de dag binnen de aangegeven tijdsperiode. Prima!

Assortiment
Wasmachine gekocht. Keuze zeer ruim en de hulp geeft je een richting.

Aanbeveling
Eerste keer besteld, ging zeer vlot en ook nog even gebeld. Zeer vriendelijk en uitleg is prima. Alles wat ze vertelden is ook opgevolgd. Afspraak is afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken van een nieuwe vaste telefoon was erg gemakkelijk door de verschillende filter mogelijkheden

Service
Snelle geleverd zoals verwacht

Assortiment
Heel veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Randy Grouls 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het zoeken van een product en deze bestellen is zo geregeld!

Service
Ik had wat vragen over mijn product, dit is met een snelle reactie op Facebook snel beantwoord.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid, je zult hier vinden wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Het is gewoon een top winkel!

Extra toelichting
Blijft een prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet Commeren 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk vanuit je luie stoel bestellen, en de andere dag al in huis.

Service
Iets stuk ook als je het niet bij jullie gekocht hebt.
Dan regelen jullie toch dat ik ergens goed geholpen wordt.
Dat geeft mij die glimlach die jullie beloven.

Assortiment
Kan toch iedereen zien, jullie hebben alles

Aanbeveling
ben nog nooit in een winkel geweest, maar als deze net zo goed en makkelijk is als de site, moet het een tien zijn.

Extra toelichting
Nee hoor lekker laten zo het nu is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nellekewijn 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Thuis uitgebreid informatie doorgelezen over het aan te schaffen product

Service
Product werd inderdaad geleverd binnen de gestelde termijn. Had aangegeven het een dag later te willen ontvangen, wat ook inderdaad gebeurde

Assortiment
Ik denk dat er voldoende keuze was in diverse, wat mij betreft , ovens. Maar kan dit niet goed beoordelen. Ik wist wat ik (niet) wilde en vond snel De oven van mijn keuze

Aanbeveling
Alles wat Coolblue zegt wordt waargemaakt.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A Hofman 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site. Duidelijke info.

Service
Ik kocht het artikel voor 23.59 uur en verwachtte dit dus (volgens afspraak) de volgende dag. Als je daar dan voor thuis blijft en het komt niet, vind ik dat niet prettig. Gelukkig goede ervaringen met eerdere artikelen.

Assortiment
Zat te krijgen.

Aanbeveling
Ik hoop dat de volgende keer alles weer volgens afspraak in orde komt

Extra toelichting
Kritiek is niet bedoeld om af te zeiken. Ik heb nog steeds een goed gevoel bij Coolblue en zal zeker klant blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jelle 16-01-2016 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel systeem waar je heel makkelijk aan uitkomt.

Service
Vlotte en vriendelijke service

Assortiment
Heel breed assortiment en meeste op stock.

Aanbeveling
Keurige winkel met vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gürkan Mehmetoglou 16-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
heel gemakkelijk en duidelijk vooral

Service
service is top !

Assortiment
Je hebt ruim de keuzes

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eerste keer, maar alles ging zeer vlot

Service
onvoorstelbaar: 's avonds om 22u besteld, de volgende dag aan huis afgeleverd 's ochtends om 9u30!

Assortiment
Correcte prijs, maar die is voor dit Samsung-product blijkbaar overal hetzelfde?

Aanbeveling
Was 10 geweest, moest het product goedkoper zijn geweest dan elders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lieve 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Goed

Assortiment
Brede keuze

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Geen slechte punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijker kan echt niet.

Assortiment
Kan altijd breder.

Aanbeveling
Lekker makkelijk en bijzonder snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jvd 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeeeer snel, op zaterdag besteld en zondag al in huis.

Service
ONTZETTEND SNEL

Assortiment
RUIM VOLDOENDE

Extra toelichting
ja, ga zo door prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mario Maes 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
s'avonds gebeld - de dag erna in de voormiddag was mijn bestelling al bij mij als dat geen gemak is dan weet ik het niet meer!!!

Service
zonder problemen wordt jou besteling geleverd

Assortiment
groot aanbod en je kan zeer goed vergelijken

Aanbeveling
heb er al verschillende zaken gekocht en besteld en nog nooit problemen gehad!!!

Extra toelichting
bij problemen staan ze je bij met veel geduld!! Ik had bij de instelling van mijn TV een verkeerde taal ingedrukt (Zweeds) probeert dat maar eens op te lossen Cool Blue heeft dat via telefoon voor mij gedaan!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pasiiflora 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
jammer dat het echt geen winkel is waar je alles kan zien voelen of wegen

Assortiment
of je nu sportartikelen zoekt of apparatuur voor de keuken het is er wel

Aanbeveling
gewoonlijk ga ik voor 1 ding en kom ik met meer buiten in dit geval gaat dat niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews