coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

leon van Dongen 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Netjes goed en corecect precies

Assortiment
Veel Keus en goed van prijs

Aanbeveling
Alles gaat zo corect en snel echt super goed

Extra toelichting
Ik kijk altijd eerst hier of er een produkt is wat ik nodig heb .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is zeer makkelijk te vinden en anders heb je nog de keuze adviseur

Service
snel en goed geleverd, geen gezeur bij eventueel retour. Vriendelijke mensen.

Assortiment
zeer ruim assortiment van bekende merken, dat zie je ook niet overal.

Aanbeveling
10 is te perfect, alles en iedereen kan op een enkel puntje iets aanpassen, maar 9 verdienen ze zeer zeker.

Extra toelichting
Ben blij dat ik coolblue ontdekt heb, heb er dan ook al diverse artikelen gekocht. (en die dozen zijn zo leuk)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berniiee 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goeie gerelateerde zoekresultaten

Service
Je kan zelf bepalen wanneer het pakket bezorgd wordt

Assortiment
Ruime keus, veel categorieen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gelderad 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Redelijk snel gevonden wat ik zocht

Service
Alles snel geregeld

Aanbeveling
Ik kom zelfvsteeds terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldig assortiment, scherpe prijzen en een voortreffelijke levering (voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis)

Service
Levering was conform de belofte. Top!

Assortiment
Zeer fraaie (professionele) producten, precies waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
Blijft amper wat te wensen over; wellicht een nóg groter assortiment misschien?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StijnD 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment, goede omschrijving, veel reviews

Aanbeveling
Scherpste prijs die ik vond in mijn vergelijking met andere shops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Hendrikx 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De communicatie gaat perfect. Direct antwoord op de gestelde vraag en de stappen in het proces zijn duidelijk.

Service
Ook een product teruggestuurd en binnen een week stond het bedrag weer op de rekening.

Assortiment
Het gewenste product was gemakkelijk te vinden: ruime keuze en overzichtelijk gepresenteerd op de site.

Aanbeveling
Zie de positieve opmerkingen hierboven. Overzichtelijk en duidelijke informatie per product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc L 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles eenvoudig te vinden...

Service
Alles volgens de regels...
Binnen de 24u geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Suy 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles heel duidelijk op de website.

Service
Gewoon perfect.

Aanbeveling
Alles op een vlotte manier afgehandeld, zoals het moet zijn.

Extra toelichting
Dit was gewoon een vlotte aankoop en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
Donderdagavond rond 22u besteld en vrijdag kreeg ik al vóór 10u een mail dat mijn pakje klaar lag in mijn gekozen afhaalpunt!

Assortiment
Veel keuze in alle prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 24-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,2

Gemak
Het werkt gewoon.

Service
Duidelijk op de hoogte gehouden.

Assortiment
Voor mij goed, heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Persoonlijk ben ik niet zo'n online shopper, voor mij gaat mijn voorkeur toch eerder naar afhalen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Snel met reparaties

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goedkoop en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nu meerdere keren wat gekocht via Coolblue
Zeer tevreden over de snelheid van levering en de verdere service, SUPER.

Service
Zeer tevreden

Extra toelichting
Deze keer een PC beeldscherm, vorige keer een droger en daarvoor een wasmachine. Alles naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dheer Hendrik 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk via internet

Service
Zeer goede service de leveringstijd is goed op te volgen via internet.

Assortiment
Zeer veel keuze en goede kwaliteitsproducten.

Aanbeveling
Is zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je kan de commentaar van andere klanten lezen over het product dat je wil aankopen en hier rustig over nadenken

Service
de levering gebeurd zoals belooft

Assortiment
had een keukenweegschaal nodig maar de meeste waren niet voorradig

Aanbeveling
betrouwbare webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sb 24-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Gemak
50km naar Lochristi gereden, pakket was nog niet aanwezig.
Komt pas in de namiddag (het was toen 9.30u)

Service
10 euro extra betaald: we hadden het pakket nog dezelfde dag nodig. Personeel in de winkel en chauffeur waren wel ok.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend

Reageer

Luc 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kiezen en vergelijken op eender welke plaats, op eender welk tijdstip. Alle producten mooi te sorteren volgens eigen samen te stellen criteria.

Service
Supersnelle en correcte leveringen

Assortiment
Nog maar zelden een product niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boomsesteenweg Wilrijk 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kort bij huis

Service
terugname zonder enige discussie

Assortiment
tot hier toe alles wat al nodig heb gehad

Aanbeveling
uitstekend

Extra toelichting
gewoon buiten gewoon doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise Nouwens 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Groot gemak, echter werkt deze 'scroll down' niet goed.
Ook kon ik de optie gratis leveren in de avond niet selecteren.

Service
Perfect op tijd levering. Pakket goed te volgen.

Aanbeveling
Ik vind de site niets uitstralen. 'Blue', hoeft niet per se simpel en goedkoop uit te stralen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Bakker 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niet de deur uit, maar heerlijk achter de pc samen winkelen in een winkel die alles te koop heeft.

Service
Snelle en correcte levering...Zelfs savonds nog snel bestellen en de volgende dag al geleverd hebben..Voortaan geen cadeaustress!!

Assortiment
Je kan het zo gek niet bedenken...en ze hebben het!!

Aanbeveling
Absoluut verdiend!!

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig vergelijken

Service
Zeer snel ontvangst met duidelijkheid van levering

Assortiment
Je kan alles met verschillende functie apart zoeken
Prijzen zijn correct!

Aanbeveling
Gemakkelijk, betrouwbaar en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

winnezele 24-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Motiveer je beoordeling

Service
Hometrainer gekocht met bijkomnde service, n.l. montage op locatie. Product ontzettend vlug geleverd met formulier bij met code om een montage-afspraak te maken via mail. Reeds twee dagen zit ik te wachten op een antwoord. Wegens problemen met heup en knie durf ik het risico niet te nemen om deze zelf te monteren. Kostte me wel 85 euro.

Assortiment
Motiveer je beoordeling

Aanbeveling
Montage-afspraak wordt niet geregeld maar montage is wel reeds betaald.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

maurice 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen enkele website gevonden die zo gemakkelijk is

Service
supersnelle levering met leveringsopties die er toe doen

Assortiment
ik vind er altijd het juiste product

Aanbeveling
Ik heb geen enkel negatief punt kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maurice 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen enkele website gevonden die zo gemakkelijk is

Service
supersnelle levering met leveringsopties die er toe doen

Assortiment
ik vind er altijd het juiste product

Aanbeveling
Ik heb geen enkel negatief punt kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans A 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product makkelijk te vinden,logische bestel procedure

Service
levering correct,ruim op tijd geen gebruik hoeven maken van retourzenden maar lijkt me geen probleem.

Assortiment
grote keuze,makkelijk te vinden door de bank genomen lage zoniet de laagste prijs .

Aanbeveling
makkelijk winkelen,goede afwikkeling voor een goede(lage)prijs.

Extra toelichting
ga zeker nog eens kijken voor andere podukten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snel en goed

Aanbeveling
Service snel goed en op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard Duijn 23-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
makkelijk besteld

Service
Product besteld en zou de volgende dag geleverd worden bij de supermarkt. 3x geweest geen pakket en geen bericht van Coolblue. Coolblue gebeld en excuses gekregen maar pakketje komt pas overmorgen. Ik kan wel het product opnieuw bestellen, betalen en dan kan ik het wel morgen afhalen en het pakket van overmorgen terugsturen. Belachelijk!!! Wat heb je aan excuses? Volgende keer gewoon weer bij bol.com kopen.

Assortiment
ze hebben zeer veel.

Aanbeveling
Slecht bezorging en je wordt niet opde hoogte gehouden bij lange vertraging.

Extra toelichting
Product besteld en zou de volgende dag geleverd worden bij de supermarkt. 3x geweest geen pakket en geen bericht van Coolblue. Coolblue gebeld en excuses gekregen maar pakketje komt pas overmorgen. Ik kan wel het product opnieuw bestellen, betalen en dan kan ik het wel morgen afhalen en het pakket van overmorgen terugsturen. Belachelijk!!! Wat heb je aan excuses? Volgende keer gewoon weer bij bol.com kopen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 24-01-2016

Beste meneer Duijn,
Vervelend dat de het bij het bezorgen van de order behoorlijk is misgelopen. We doen elke dag ons uiterste beste om u bestelling de volgende dag thuis te bezorgen of bij een afhaalpunt te brengen. Jammer genoeg gaat dat niet altijd goed en dat is natuurlijk kwalijk. We zouden daarin nog graag met u meekijken of we eventueel nog verder informatie kunnen geven. Mocht u dat nog wensen dan kunt u in een antwoord op dit bericht het ordernummer doorsturen.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Bruno Verhasselt 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht per product. Filtering op product is erg handig. Alles daardoor zeer overzichtelijk. Zeer goede koophulp.

Service
Na aankoop is deze duidelijk te volgen via e-mail berichten.

Assortiment
ruime keuze die je filtert op prijs en technische eisen of specificaties.

Aanbeveling
Over gans de lijn erg toegankelijk en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabri Marc 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de luie zetel kan je zowat alles bestellen aan een goeie prijs.

Service
top. Snelle afhandeling eens de bestelling geplaatst.

Assortiment
ruim aanbod in elke prijsklasse.

Extra toelichting
Persoonlijk zou ik het beter vinden als de verzending met koerier zou gebeuren in plaats van met de post. Service dat deze firma's bieden is van veel hogere kwaliteit dan wat de post levert. Door omstandigheden heb ik 4 dagen moeten wachten eer de polar werd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piening 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
webwinkel super goed

Service
Zaterdag besteld Zondags in het oosten van het oosten van het land

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
van alle gemakken voorzien je hoeft de deur niet uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke webwinkel

Service
prima levering zoals afgesproken

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
laagste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijk overzicht, gespecialiseerde subcategorieën

Service
perfect afgeleverd nog in de voormiddag, pas 's avonds besteld

Aanbeveling
perfecte service, marktconforme prijszetting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle info die ik nodig had, om de juiste aankoop te doen, kon ik meteen vinden op de website van Coolblue.

Assortiment
Precies de goeie Crockpot kunnen vinden voor een heel nette prijs. Na gebruik kan ik zeggen: een handige pan, ook simpel in gebruik, had ik veel eerder moeten kopen!

Aanbeveling
Coolblue voldoet helemaal aan m'n verwachtingen. En de teksten zijn erg grappig en ook slim, want ze spreken je als klant heel direct aan.

Extra toelichting
Ik hoop alleen maar dat Coolblue z'n assortiment nog veel verder gaat uitbreiden, zodat ik vaker bij deze webwinkel kan kopen. En dat er meer fysieke winkels komen, want de dichtstbijzijnde Coolblue winkel is voor mij een beetje ver weg (60 km).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline Geelen 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is zeer gemakkelijk om van uit je zetel de bestelling te plaatsen.

Service
Ik heb s'avonds laat de bestelling geplaatst en de dag erna voor 11.00 uur ontvangen. Sneller gaat niet.

Assortiment
Er is ruim keuze uit allerlei producten die je in de winkel ook vindt.

Aanbeveling
Klant vriendelijk en zeer correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Primuszoon 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden, snel vergeleken, snel gekozen!

Service
's Ochtend besteld, 's avonds geleverd

Assortiment
Genoeg keuze om te twijfelen wat nu juist het beste is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Michiels 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
snel geleverd na betaling

Extra toelichting
zeer tevreden met het gekochte product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super!

Service
Netjes en snel

Assortiment
alles is aanwezig, perfect!

Aanbeveling
Perfect!

Extra toelichting
Snel thuis bezorgd, tnx

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karl 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was OK behalve dat de web infomaties niet in frans waren.

Service
1 dag vertraging maar voor de rest alles ok!

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Alles is gebeurd zoals voorzien (behalve de dag vertraging)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jurgen 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Zeer rappe levering

Assortiment
Veel, maar niet alles

Aanbeveling
Zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles overzichtelijk op een rijtje.

Service
Je weet precies, waar je bestelling zich bevindt en wanneer geleverd gaat worden.

Assortiment
Prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine Haier 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot aanbod! Goed overzichtelijk.

Service
Super dat onze oude wasmachine mee werd genomen. De nieuwe werd keurig op zolder gezet, aangesloten en uitleg erbij! Zelfs nog gratis wasverzachter en wasmiddel!

Assortiment
Genoeg keuze!

Extra toelichting
Goede service, fijn als je vragen hebt dat je dat zelfs via whatsapp kan regelen! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven VN 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk besteld, gemakkelijk betaald en snel geleverd

Service
Terugbetaling van vroegere terugzendingen verlopen vlot! Wel een hele boel verschillende e-mails om te communiceren met te klant...

Assortiment
Je vindt er niet alles, maar o zo veel meer waarvoor je niet half je provincie moet afrijden!

Aanbeveling
Goede en eerlijke behandeling van de klant, veel keuzes en heel eenvoudig in bestellen en betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Maud 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel thuis een wasmachine bestellen.... makkelijker kan het niet ! Bovendien via internet in de middag besteld en de volgende dag al op de stoep ! Geweldig

Service
Soepele afwikkeling, en alles was mogelijk zoals ruilen etc. Bovendien geen extra kosten voor trap op en trap af en het aansluiten en het afvoeren van de oude machine.

Assortiment
Wat ik wilde hebben kon ik vinden en het was voor de laagste prijs. Dus prima.

Aanbeveling
Kan niets bedenken waarom ik geen tien zou geven ! Alles verliep geheel naar wens.

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb zou ik het weer zo doen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erbe 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke,overzichtelijke website

Service
Vooral wat betreft bestelgemak, duidelijkheid site en info over, en aflevering zelf...Perfect !!!

Assortiment
Heb reeds na eerste aankoop bij jullie mijn familie en kennissen aangeraden hun aankopen bij COOLBLUE te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goris Jean 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb onmiddellijk gevonden wat ik zocht op de website.

Service
De bestelling was stipt op tijd. Namiddag besteld en de volgende dag in de voormiddag geleverd.

Assortiment
Het assortiment was groot genoeg . De prijs was niet duurder dan in een andere winkel.

Aanbeveling
Goede service , duidelijke fakturatie, mogelijkheid om te betalen via bancontact.Goede uitleg betreffende retourneren (heb ik nog nooit moeten doen). Producten zijn van zeer goede kwaliteit.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjom 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het enigste wat moeilijk was is de keuze uit die hoeveelheid apparaten . Welk wil je hebben ? eenmaal de keuze gemaakt Dan alles gemakkelijk .

Service
Snel een bestelling bevestiging . en ook het order nummer zodat je tegelijk al je bestelling kan volgen.

Assortiment
Zoals bij vraag een . Lang vergeleken met andere artikelen voordat ik had wat het beste aan mijn verwachtingen zal gaan voldoen.

Aanbeveling
Alles was duidelijk Tot de reviews toe . Alles goed te vergelijken .en makkelijke afhandeling

Extra toelichting
Ook het betalen met cadeau bonnen is erg simpel .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk online bestellen en betalen

Service
keurig afgeleverd, verpakking wordt weer meegenomen en wasmachines ed. worden direct aangesloten

Assortiment
Genoeg te vinden, in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Ik ben uitermate tevreden over de snelheid van de levering, hoe de levering plaatsvond en over de duidelijkheid wat betreft de tijd dat het produkt werd geleverd.

Extra toelichting
Ik kan deze ten alle tijde aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Sieswerda 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het artikel was snel te vinden. En een prima prijs.

Service
Het artikel werd op tijd geleverd. De informatie van Coolblue over het verloop van de zending kan niet beter.

Assortiment
Het assortiment is veel groter dan ik dacht.

Aanbeveling
Groot assortiment en een snelle en tijdige levering.

Extra toelichting
Ik ken Coolblue al geruime tijd. Het is ooit begonnen met mp3 spelers. Ondanks de forse uitbreiding van het assortiment blijft de service en levering optimaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is goed ingericht en de info is goed en duidelijk

Service
je wordt vriendelijk en goed geholpen

Assortiment
ze hebben genoeg keuze

Aanbeveling
gewoon een top winkel met goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen gedoe, lekker makkelijk.

Assortiment
Genoeg te kiezen, genoeg leuke dingen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews