coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42495 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nolda Ramaker 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer goed!

Assortiment
Zoveel artikelen.

Aanbeveling
Alles wat je besteld wordt op tijd geleverd. Zeer klantvriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke vR 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen, betalen, leveren... Alles ging van een leien dakje!

Service
Bij klachten (software probleem bij een laptop, vertraging levering van pakket uit ander magazijn), werd zeer uitgebreid op gereageerd en direct opgelost

Assortiment
Zeer uitgebreid, we zouden nog graag kantoorartikelen zien! Aan de andere kant: wanneer moet je stoppen met uitbreiden ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mayte Agten 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heerlijk shoppen vanuit mijn zetel!

Service
ik werd tot om het kwartier op de hoogte gehouden van mijn levering

Assortiment
ik vind er alles wat ik zoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haarlem2012 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is heel overzichtelijk en makkelijk te vinden.

Service
Doen wat ze beloven.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Alles bij elkaar, tevreden over keus, prijs, kwaliteit en service.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website met goede informatie over producten

Service
direct terugkoppeling over bestelstatus

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
maakt waar wat wordt beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad van der Neut 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gezocht bij andere maar hier gevonden en heel erg tevreden

Service
Fijne snelle levering zonder gezeur

Assortiment
Groot assortiment goede prijs

Aanbeveling
Prima winkel kocht er voor het eerst maar zou zo weer doen

Extra toelichting
Kan iedereen aanraden hier te bestellen niks mis mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Mijn nieuwe dyson stofzuiger stopte er mee na 5 minuten. Na 1 telefoontje kon ik hem dezelfde dag retour sturen en had binnen 2 dagen een nieuwe.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

K 22-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Er gaat iets mis met een ideal-betaling, probleem ligt duidelijk bij Coolblue... en je krijgt vervolgens te horen dat je zelf met Ideal miet bellen om je geld terug te krijgen. De TV wordt simpelweg niet verstuurd, ook al is er betaald. Verzoek om een klacht bij een leidinggevende... "Wij mogen niet doorverbinden" is het antwoord.

Aanbeveling
Geen enkele service wordt geboden als er iets mis is met de bestelling. Enige is... u kunt het beste een nieuwe order plaatsen... dus twee jeer betalen en dan hopen dat het wel goed gaat.

Extra toelichting
Rigide bedrijf. kan alleen werken via normale bestelproces. Wil geen moeite doen om een betaling te verifiëren. Geen service dus.

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Coolblue 23-01-2016

Beste meneer/mevrouw,

Wat ongelofelijk vervelend om te horen hoe dit is gelopen. Dit is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest. Als u bij ons een bestelling plaatst zijn wij meer dan blij om u te helpen, met welk probleem dan ook.
Hoe hier is gehandeld betreuren we dan ook ten zeerste en we willen heel graag kijken of we dit goed kunnen maken met u.
We verzoeken u dan ook om een mail te sturen met het ordernummer, zodat we de situatie kunnen bekijken.
Daarnaast willen we er natuurlijk voor zorgen dat dit soort gevallen in de toekomst nooit meer voor zullen komen.
Alvast bedankt voor de moeite.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Andy 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Van alles goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Veel keuze onder de verschillende productgroepen

Aanbeveling
Goede prijs, goede service!
Wat moet een mens nog meer hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
De levering was zoals beloofd.

Assortiment
Het assortiment was voldoende maar had toch gehoopt dat de prijs veel lager was dan bij de concurenten.

Aanbeveling
Indien mogelijk nog lagere prijzen dan verkoopt men meer dan bij de concurenten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere website, duidelijke uitleg bij de producten, gemakkelijk bestelproces

Service
Zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanG 22-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Vlotte bestelling. Performante site.

Service
Geleverd zoals beloofd.

Assortiment
Alle keuzes beschikbaar.

Extra toelichting
Coolblue is niet webwinkel als je op zoek bent naar de goedkoopste prijs. Hun focus is een enorm assortiment aan een gemiddelde prijs met extra focus op service: vlotte bestelling, snelle levering, added values.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilse Sinsinian 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vanuit je zetel en 's anderdaags in huis en dit ook voor grote toestellen !

Service
heel duidelijke afspraken en duidelijke tijdsaanduidingen van de levering. Je wordt van elke stap duidelijk op de hoogte gehouden !

Assortiment
Is meer dan voldoende

Aanbeveling
Ik denk niet dat je betere service kan krijgen bij een aankoop in een grote keten.

Extra toelichting
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel bij de klantenservice en op Facebook !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijke webshop. Met de handige zoeken naar...knop vind je direct wat je zoekt. Bestellen is een makkie, in het winkelmandje droppen en met de verschillende betaalopties is je bestelling in een mum van tijd in orde.

Service
Toen ik de stoomkoker wou bestellen was hij niet meer in voorraad. Met een simpele druk op de knop: zend me een email van zodra het toestel terug in voorraad is was ik gerust dat ik het toestel nog kon bestellen. Een paar dagen later kreeg ik een email dat het toestel terug leverbaar was. Ik heb het direct besteld en de volgende dag werd het zoals beloofd gratis aan huis geleverd.

Assortiment
Het is niet de eerste keer dat ik of leden van ons gezin bij Coolblue iets bestellen en telkens zijn wij zeer tevreden. Het assortiment is heel uitgebreid dus we vinden telkens wel wat we zoeken. Zoals iedereen vergelijken wij ook de prijzen met andere webshops en Coolblue zit telkens wel goed met zijn prijzen

Extra toelichting
Wat mijn aankoop betreft: Ik heb mijn stoomkoker nog maar een goede week en ik vind hem super. Ik heb op voorhand verschillende stoomkokers vergeleken en verschillende beoordelingen gelezen en deze kwam eruit als de beste. En ik moet zeggen het is zo! Met zijn drie grote manden en zijn extra schaal om soep in te maken kan je er grote porties in kwijt. Alles komt er mooi uit en de smaak is zo zuiver. De drie manden kan je ook afzonderlijk programmeren wat heel handig is. Kort samengevat, ik ben fan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Schreurs 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk, overzichtelijk en snel

Service
snelle levering

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
perfecte site, correcte afhandeling en levering binnen 24 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea Croonenberghs 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel, accuraat, duidelijk ....

Service
Snel ...

Assortiment
Zeer breed aanbod.

Aanbeveling
Zeer goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is goed te vinden

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keus

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik had eigenlijk op Kieskeurig een andere dect telefoonset gezien, maar deze voldeed net niet helemaal. Via Coolblue wel de perfecte telefoon voor thuis gevonden.

Service
binnen 24 uur bezorgd

Extra toelichting
Prima service, gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt aangeven wanneer je iets thuis geleverd wil hebben, of op een ophaalpunt.

Aanbeveling
Ik heb al meerdere dingen bij coolblue besteld en iedere keer wordt volgens afspraak geleverd en zonder defekten.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Dick 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede productvoorlichting d.m.v. instructiefilm

Service
zeer snelle levering

Assortiment
breed assortiment in diverse prijsklassen

Aanbeveling
Betrouwbare webwinkel(al 3x iets besteld;nooit problemen gehad of teleurgesteld geweest)

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A de Groot 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
paar muisklikjes en klaar

Service
volgende dag bestelling binnen. Prima

Assortiment
ik zocht met het merkt van het fototoestel naar een geheugenkaart. Het systeem geeft dan zelf alle opties. Dat is makkelijk, dan maak je niet zo snel een fout.

Aanbeveling
allemaal prima

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline van der Kooi 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel mijn product gevonden en makkelijk te regelen

Service
Prima snelle levering en netjes

Assortiment
Ik heb niet zo ver gekeken ik wist wat ik moest hebben

Aanbeveling
Alles is goed voor elkaar

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DCO 21-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Zeer makkelijk alles te vinden.

Service
Levering wel ok.

Assortiment
genoeg aanbod en verschillende types.

Extra toelichting
Mogelijkheid tot inleveren oude toestellen bij het aankopen van nieuwe.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Elly 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gemakkelijk. Heel overzichtelijk.

Service
Zaterdagavond 22.00 uur wat besteld, en op Zondag al geleverd.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Ik kan het iedereen aan bevelen om er te kijken, en geen spijt te krijgen van de bestelde artikelen.
Alles wordt keurig verpakt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shopgirl 21-01-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld en snel in huis

Service
Levering kleine goederen ook op zondag

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam
Als je iets wilt ruilen zoals een iPad doen ze helemaal niet moeilijk terwijl ze dat ergens anders wel doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Naessens 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
grote keuze

Service
snelle afhandeling

Assortiment
grote verscheidenheid aan artikelen

Aanbeveling
voor een snelle en aan voordelige prijzen moet je bij Coolblue zijn

Extra toelichting
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel intuïtief en vlot allemaal

Service
's Avonds besteld en de volgende dag in het afhaalpunt. En een mailtje over de aankomst op het afhaalpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nina 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een paar klikken en je bestelling is rond.

Service
Goed. Deze keer is mijn pakketje wel pas 3 dagen na bestelling toegekomen. Ik had het maandag besteld en diezelfde nacht nog bevestiging van versturing gekregen. Pakketje zou dinsdag 19 januari toekomen maar is pas 21 januari gearriveerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gust 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis bestellen

Service
snelheid

Assortiment
je vindt alles wat je zoekt (toch veel)

Aanbeveling
ben over alles tevreden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Hansen 21-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
snelle levering na bestelling via webshop en goede verpakking

Assortiment
Grote keuze van artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk te vinden op internet, duidelijke omschrijving van het apparaat en snelle levering op de afgesproken tijd

Service
levering was op tijd. Verder heb ik geen ervaring omdat ik geen klachten had en niets terug hoefde te sturen.

Assortiment
Voor mij was het assortiment voldoende en alles was duidelijk aangeduid om te vinden. De prijs beviel me prima!

Aanbeveling
Prettig online winkelen, goed nagekomen afspraken en correcte bezorging.

Extra toelichting
In no time genieten van het lekkerste "bakkie koffie"dank zij Coolblue!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ringoet Freddy 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijke website.

Aanbeveling
Cool Bleu houd zich aan de afspraken.
Vandaag besteld morgen geleverd.
Zelf de ervaring gehad. Zondag avond om 23.00 uur een droogkast besteld en maandag rond 9.30 geleverd,toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilles 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je vind echt alles op een paar minuutjes. Dan is het gewoon nog questie van af terekenen en de dag erop heb je wat je nodig had! 👍🏼

Service
Als je toch niet 100 procent tevreden bent met je product is het een questie van dit even binnen te brengen in the coolblueshop en je krijgt zo je geld terug.

Assortiment
de keuze bij coolblue is bijna oneindig! Het gaat van de kleinste zaakjes tot grootste. Iets niet vinden op coolblue is bijna onmogelijk..

Extra toelichting
Een top bedrijf!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wagemans 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met alle relevante info.

Assortiment
veel gespreide keus

Aanbeveling
weet nog niet hoe het aangeschafte artikel, n.l. een braadpan, zich in de praktijk houdt, heb het ding pas 2 dagen in gebruik.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je luie zetel bestellen

Service
Supersnelle levering

Extra toelichting
Snelle service! Alles perfect in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Webshop 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kunnen bestellen vanuit mijn zetel is gemakkelijk.

Service
Avond besteld , volgende dag geleverde.

Assortiment
Zeer ruim assortiment , budgetvriendelijk.

Aanbeveling
Zeer gebruiksvriendelijk (webshop0

Extra toelichting
Bij je keuze geven ze ook nog voordelige bundels ( voorbeeld hoes en screenprotector samen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke producten zoeken door de filter

Service
Snel en gratis geleverd!

Assortiment
Heel uitgebreid, perfect!

Aanbeveling
Persoonlijk contact zou wel nog handig zijn bij vragen om duidelijkheid te bevorderen. Foto's van inhoud product(doos) zou handig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke website, prettig kleurgebruik, ziet er solide uit, prima site.

Service
levertijd zoals beloofd, volgende dag bezorgd. gratis. en evt gratis retour.

Aanbeveling
hele site en proces erachter maken een zeer betrouwbare indruk. Al vaker iets besteld en altijd prima.

Extra toelichting
Ik kan de humor wel waarderen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DD 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, gemakkelijk vinden wat je zoekt, goede productinformatie en specificaties

Service
Telefonisch ook zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Heel ruime keuze, ook voor de kleinere portemonnee

Aanbeveling
Deze winkel/webshop steekt echt met kop en schouders boven alle andere uit!

Extra toelichting
Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd, de bezorgers belden een kwartier van te voren om te melden dat ze er bijna waren, ze waren heel vriendelijk en ze hebben heel netjes gewerkt. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel gemakkelijk je product vinden

Service
snelle levering

Assortiment
ze hebben heel veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
vandaag besteld en de dag nadien afgeleverd door BPost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doortje 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk, producten snel te vinden

Service
bij het afleveren door PostNL was het heel irritant dat de bezorging de hele dag (tot 21.30u) kon plaatsvinden, zonder dat er een tijdvak was aangegeven. Uiteindelijk was ik de hele dag ervoor thuis en kwam de bezorger pas om 21.30u...

Assortiment
vrij veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

PaulH 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden. Bij het bestellen van onze laptop, werd er gelijk een handige (passende) tas gesuggereerd.

Service
Snelle levering, zelfs op zondag.

Assortiment
Grote catalogus met actuele producten.

Aanbeveling
CoolBlue doet wat ze beloven :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieven Boes 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
- Superhandige website met aanbevelingen, keuzehulpen, en alles zeer overzichtelijk.
- Gratis levering volgende dag
- Gratis levering op ZONDAG
- Zelfde dag levering mogelijk
- Bijna alles op voorraad

Assortiment
Van bijna elk apparaat vindt je heel veel soorten, en daarbovenop nog eens heel erg veel op voorraad!

Aanbeveling
Heb nu al meer dan 20 bestellingen bij hun achter de rug, altijd perfect geleverd, prima op te volgen.
Geen negatieve opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerhard 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige, overzichtelijke site. Ik heb een telefoon in combinatie met abonnement(verlenging) gekocht. Hiernaar was het prettig zoeken op de site.

Service
Een paar keer mensen aan de telefoon gehad van coolblue, prima geholpen. Ook met een goede aanbieding overigens.

Assortiment
De Nexus-toestellen kun je bij vodafone zelf niet krijgen, maar via coolblue is het geen probleem. Top dus.

Aanbeveling
Zeker een dikke negen voor coolblue. Uit alles blijkt dat ze het net even anders doen dan andere (web)winkels en dat spreekt me zeker aan. Ga zo door mensen!

Extra toelichting
Ik weet niet of ik dit coolblue kan aanrekenen of dat het standaard is bij een verlenging, maar als ik dan toch een minpuntje zou moeten verzinnen is het dat mijn simkaart uit het vorige toestel (micro) niet in het nieuwe toestel paste (nano). Maar dit was binnen een half uur geregeld met een bezoekje aan aan fysieke vodafone winkel. Meteen een duokaart geregeld zodat ik ook het oude toestel kan blijven gebruiken (bijvoorbeeld bij het sporten), dus eigenlijk bracht het tripje naar de winkel alleen maar iets extra's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ezra 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is eenvoudig om het gewenste item terug te vinden op de website en om een bestelling in te geven.

Service
De levering gebeurt steeds in perfecte staat en op de beloofde leverdatum.

Assortiment
Ik vind er steeds wat ik zoek.

Aanbeveling
Niets dan lof over Coolbleu. Ik heb bij hen nog nooit een negatieve ervaring gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterB 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijn al die kleine filmpjes over de producten

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbert van den Bosch 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en volgende dag (al binnen 12 uur) bezorgd! Betalen via iDeal, maar ook voldoende overige mogelijkheden.

Service
Supersnelle levering en erg leuke manier van klantbenadering

Assortiment
Echt een enorm groot assortiment.

Aanbeveling
Als wat goed hoort te zijn aan een webshop, klopt tot in de puntjes bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website met eenvoudige zoekfunctie, verschillende categorieën, sorteren op prijs e.d.

Service
Snelle levering op volgende dag, zelfs zaterdag of zondag of (latere) dag naar keuze

Assortiment
Groot aantal webwinkels onder één dak!

Aanbeveling
Zeer tevreden van snelle levering! Producten die elders niet beschikbaar zijn en andere die goedkoper waren bij Coolblue dan in andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 87 20-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke keuze

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Breed overzichtelijk assortiment. gemakkelijk te bestellen snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews