coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Josdebos 12-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aantal keren met de helpdesk gemaild en steeds een vlotte en deskundige terugkoppeling gehad. Hulde hiervoor.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kemal 12-11-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat ik heel erg kan waarderen van coolblue zij de volgende pluspunten:

1: Alles wat op jullie website staat wordt ook echt nagekomen bij de bestelling! Bij andere bedrijven heb ik dat vaak heel anders gezien.
2: super vriendelijk personeel!
3: Top service met installatie en uitleg voor gebruik erbij! En personeel zegt er ook bij dat het omruilen en retoerneren gratis en zelfs dat doen ze met een glimlach.. nu snap ik jullie defenitie van alles voor een glimlach letterlijk XD.
4: Jullie prijzen zijn in vergelijking met de concurrenten ook heel scherp in het algemeen. Meestal als ik iets nodig heb check ik toch echt wel eerst coolblue!.
5: ik kan maar niet stoppen met het blijven herhalen van jullie super snelle top service!
6: Wat ik ook heel top vind van jullie is de klantenservice online, meeste websites zijn vaag en krijg je geen goed hulp aangeboden en zijn de beschrijvingen en specificaties vaag, integenstelling tot jullie:)
7: nog een pluspunt wat ook heel belangrijk is dat het personeel ook goed bewust is tot nu toe van de producten waar ik vragen over heb en natuurlijk zoals ik al eerder heb gezegd ze letterlijk alles doen voor een glimlach en je oprecht goed helpen!
8: wat ik ook vaak mis bij andere online leveranciers is dat ze je duidelijk inlichten wat ze van het terug te nemen apparaat verwachten.. bij jullie staat het heeel duidelijk omschreven!
9: en hierom verdienen jullie een 9! En dat is omdat ik een 10 geven overdreven vind, nee grapje maar omdat je bij jullie tot 23:59 kan bestellen.. en dan 2 uur snachts al weet hoelaat ik mijn bestelling krijg... wow dat is echt snel! Ofterwel zeker blijf ik doorgaan met eerst coolblue checken bij benodigdheden! Ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.C. Stekhuizen 12-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf de bestelling tot bezorging alles perfect. Paar keer mailtjes gehad hoever het met de bestelling was en via track en trace alles kunnen volgen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Virginia 12-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service! Vriendelijkheid troef!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en duidelijk. Het aanbod is enorm. Leuk om naar te kijken.
Snelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Janssen 12-11-2017 Via de website gekocht

Levering van wasdroger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoekmachine werkte goed in bepalen van de keuze. Levering van de wasdroger was perfect op tijd. De medewerkers hebben de machine netjes uitgepakt, geplaatst op plek van bestemming en aangesloten. Taalgebruik vriendelijk en correct en ook nog een klein presentje voor de kinderen. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 12-11-2017 Via de website gekocht

Altijd goed met Coolblue.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb al eerder bestellingen gedaan bij Coolblue, altijd alles degelijk verpakt, volgens afspraak op tijd geleverd. Ook dit keer meerdere artikelen besteld en alles op tijd binnen. Soms iets duurder dan andere webshops, maar dankzij de goede ervaring met dit bedrijf is dat bij kleine verschillen niet altijd doorslaggevend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneriek 12-11-2017 Via de website gekocht

Super service, uitstekende info!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De informatie van Coolblue is heel duidelijk, je weet dus heel precies waar je aan toe bent. De bezorging was ook perfect op tijd, bezorgen op de eerste verdieping (trap) is geen probleem en de oude koelkast namen ze mee. Zelfs aan het eind van de dag zijn de bezorgers nog heel beleefd en vriendelijk. De humoristische extra's (tips voor als je aan het wachten bent op je pakket) zijn natuurlijk ook erg leuk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goed product 12-11-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en betrouwbare levering, goed product.
Ook de klantenservice is zeer behulpzaam.
Het duurde even voor bestelling bevestigd werd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

van Dijck 12-11-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en zorgvuldige verpakking en zeer stevig. De kwaliteit van het product is zeer goed. De Curler van Philips doet wat hij belooft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 12-11-2017 Via de website gekocht

Snelle vriendelijke levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze ..snelle levering..vriendelijk en behulpzaam bij levering . Het toestel werd geinstalleerd en we kregen uitleg over de werking ervan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 12-11-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf,en dan top met een p en niet met een b.aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aanrader,dit zegt genoeg.Goede prijs/kwaliteit verhouding.Men doet wat men beloofd en de levering is op tijd.Een 10 met een griffel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton 12-11-2017 Via de website gekocht

Gebruiksvriendelijke website en levering perfect op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke website en levering perfect op tijd
Wat het contact betreft is het fijn dat je altijd voor een evt advies of probleem ook altijd in de winkel terecht kan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patries 12-11-2017 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is duidelijk. Bestelling plaatsen online gaat gemakkelijk en ook het betalen gaat simpel. Mijn bestelling werd zondag rond 12 uur thuisbezorgt. Mijn bestelling was keurig en zorgvuldig verpakt. Ik kan niet anders zeggen dan dat Coolblue een aanrader is. Ik ben erg tevreden op alle punten👍🏼

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Asterix 12-11-2017 Via de website gekocht

Super levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vlotte bestelling en levering een aanrader voor elkeen eenvoudig om jebestelling te plaatsen en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 12-11-2017 Via de website gekocht

Ze doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Simpel en straightforward . Winkelen, kiezen, kopen en bezorgen. Afgesproken tijdsperiode bezorging. Niets aan de hand.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.willemsen 12-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig goede levering goede service goede website en niet te duur niks op aan te merken zou zeggen bestellen maar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 11-11-2017 Via de website gekocht

Bezorgers zijn toppers !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorgers in 1 woord: Wauw !
Zo vriendelijk, zo netjes, zo behulpzaam ! De combi op hun plek gezet en aangesloten, was boven mijn verwachtingen. Echt alles voor een glimlach ! En die was breed ! 😀

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Shabban 11-11-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omschrijving van producten zijn erg duidelijk, groot assortiment en snelle service met gratis verzend kosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 11-11-2017 Via de website gekocht

Supersnel de volgende dag..zelfs zondag..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue was de voordeligste en heeft een prettige website. Ik kon ook fijn de reviews bekijken en verschillende printers vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jozef 11-11-2017 Via de website gekocht

10/10 aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vertrouwen is zeer belangrijk
Je slaapt op twéé oren
Je vind alles wat andere winkels bieden,maar met extra service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack Beems 11-11-2017 Via de website gekocht

Fijne webshop met een overzichtelijke site, met ruime keuze.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurige verzorging en punctuele levering. Eerdere ervaring deed mij besluiten weer voor Coolblue te kiezen; bestellen gaat gemakkelijk en de garantie is optimaal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend Hindriks 11-11-2017 Via de website gekocht

Gemak dient de mens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijker kan het niet, prima service en bestelling op tijd geleverd . Je hoeft de deur niet meer uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mara 11-11-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel tevreden over de overzichtelijkheid van deze website. Bovendien een supersnelle levering, kort voor 0.00 uur besteld en de volgende dag al in huis!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ted 11-11-2017 Via de website gekocht

Snel en zonder problemen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima assortiment, gewoon goede prijs en snelle levering. Helemaal goed !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 11-11-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd alles OK, goed verpakt en snel geleverd. Top!ll Producten zijn uiteraard prima, alle top- en goede merken aanwezig. Ook altijd erg interressante aanbiedingen.llem

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 11-11-2017 Via de website gekocht

Prima winkel met een uitstekende klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ip cam aangeschaft, een tweede kans object, maar de pan/tilt werkte niet. Uitstekend en vlot afgehandeld door de klantenservice. Echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 11-11-2017 Via de website gekocht

Echt helemaal goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het uitzoeken, de snelheid van leveren, de administratie, de SMS en het belletje voor levering, de vriendelijkheid, de nazorg en het produkt zelf: super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.F. de la Croix 11-11-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging vanuit overzichtelijke site!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie site die lang zoeken overbodig maakt. Enorm aanbod van allerhande artikelen. Snelle bezorgservice zonder retourzorgen voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joost 11-11-2017 Via de website gekocht

snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel geleverd! net voor 23.00 besteld en de volgende ochtend in huis! keurig verpakt. duidelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien 11-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site met duidelijke informatie over levertijd.
Deze levertijd klopte ook precies.
Product was precies als beschreven. Ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gerhard 11-11-2017 Via de website gekocht

was heel snel geleverd

Algemene score

8,0
snel geshopt snel geleverd en niet te veel tijd nodig om te winkelen!ja en het werkt goed ! tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sam 11-11-2017 Via de website gekocht

Deskundige en klantvriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue koppelt een breed assortiment aan veel heldere persoonlijke informatie. De levering vindt echt de volgende dag plaats. Alles wordt stevig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Simina Jonker 11-11-2017 Via de website gekocht

Fantastisch, echt alles voor een glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige winkel! Website is overzichtelijk en het bestelproces verloopt als een goed geoliede machine! Communicatie over mijn bestelling was precies goed en de bezorgers zijn ook heel vriendelijk en behulpzaam. Elke schakel van de organisatie is erop gericht op die glimlach, van zowel jou als klant, maar ook de mensen van Coolblue zelf! Hele dikke aanrader!

Reageer

GER 11-11-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Een mooi apparaat, service verdient een 9, maar krijgt slecht een 7 omdat niet duidelijk is welke accesoires er standaard bijzitten, zodat ik die nu dubbel heb.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Peter de leng 11-11-2017 Via de website gekocht

Superstore

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel heeft een heel ruim assortiment.
De service is vriendelijk en heel behulpzaam.
Volgende dag al de aankoop in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht

Reageer

Rob 11-11-2017 Via de website gekocht

Goede service en no-nonsense bestellen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik dacht dat er iets mis was met mijn account, maar X van de klantenservice had me binnen 2 minuten geholpen en ik kon verder (bleek mijn eigen fout te zijn). Bestellen ging supervlot en het werd de volgende dag gratis thuis bezorgd. Helemaal blij met Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 11-11-2017 Via de website gekocht

Super blij met coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn wekker ging zaterdagavond stuk. Gelijk de site van Coolbleu opgezocht en wekker uitgezocht. Nieuwe meteen besteld bij Coolbleu en zondag op afgesproken tijd geleverd.
Top!!! Kon ik weer gerust slaap zonder risico om maandag ochtend te laat wakker te worden en te laat op mijn werk te komen. (En geen verzendkosten!)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessie 10-11-2017 Via de website gekocht

Supersnel en superservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S avonds een wasdroger besteld, middag erna bezorgd. De site is erg overzichtelijk en het uur van bezorging stond s ochtends in alle vroegte al in een mail. Halfuur van te voren een smsje, en een kwartier voor de bezorging belden ze zelfs persoonlijk op dat ze er bijna zijn! Twee super aardige bezorgers, gratis installatie en het oude apparaat ging netjes mee. Wat een supergoede en persoonlijke service voor zo’n groot bedrijf! Bovendien hebben ze ook nog humor met hun samengestelde wachtliedjes playlist :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Animatie & Virtual Reality 10-11-2017 Via de website gekocht

Keuzehulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn vind ik de productvideo's en adviezen over de mogelijkheden van de producten op de website. Zo heb ik het product kunnen kiezen wat het beste bij mij past. Daarnaast kon ik door de snelle levering en de handleiding per e-mail direct aan de slag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hansas 10-11-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat het belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een brede keuze uit velerlei soorten artikelen van gerenommeerde merken en per categorie onderbouwde nuttige aanbevelingen door Coolblue. De site is overzichtelijk en inzichtelijk opgebouwd en de zoekfunctie werkt prima. Goede produktbeschrijvingen met specificaties en aantrekkelijke prijzen. Wat een gemak en genot om vanachter de pc zo te kunnen rondstruinen in een overzichtelijke webwinkel met de allures van een mega-store èn de volgende dag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sunstream62 10-11-2017 Via de website gekocht

Mooie aanschaf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooi aanschaf gedaan bij ‘Coolblue’. Dit is nu écht een webwinkel waar ik écht met een glimlach mijn mooie aanschaf heb gedaan. Kort gezegd, ruim aanbod, kwaliteit, maar bovenal kennis van zaken en zeer klantvriendelijk. Een zaak van vertrouwen. Ook een snelle levering. De juiste mix tussen een web - en echte winkel. Een topper!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 10-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke shop met een goed assortiment en duidelijke omschrijvingen. tevens konden ze het artikel tegen de laagste prijs leveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerben 10-11-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is altijd snel en nauwkeurig met een frisse en vernieuwende manier van het bezorgen en afhandelen van paketten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P.Bakker 10-11-2017 Via de website gekocht

Prima klantcontact!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was tijdelijk uitverkocht. Ik meldde me aan voor bericht bij nieuwe voorraad.
Dit kwam, product besteld en de volgende dag geleverd.
Via de mail op de hoogte gehouden van het proces. Prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grunn 10-11-2017 Via de website gekocht

Snel, sneller, snelst!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het aanbod van producten was ruim en vertrouwde merken.
De levering snel en de bezorgers vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harold Lam 10-11-2017 Via de website gekocht

Gezelligheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Regelmatig bestel ik wat Cool blue en het proces is leuk, Cool Blue brengt echt Online winkelen heel dicht naar een echte winkelervaring, de humor in sommige begeleidende e-mail teksten spat er van af, maar je voelt je als klant ook serieus genomen. Meer dan uitstekende service en nu voor de eerste keer, ook iets retour gedaan en dat gaat snel en ook weer met dezelfde humor, maar ook weer het gevoel dat je als klant heel serieus genomen word. Top bedrijf en voor mij als ondernemer een mooi voorbeeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marga 10-11-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service; snel bezorgd en artikel in goede staat en de goedkoopste! Overzichtelijke site met veel aanbiedingen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 10-11-2017 Via de website gekocht

Amsterdam zuid winkel heel klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heel snel en klantvriendelijk geholpen nadat ik een hakmolen terug kwam brengen. Medewerker had goede productkennis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renata Katona 10-11-2017 Via de website gekocht

Superhelpful staff, fast delivery!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We ordered a wash machine in the evening, and on the next day at 11:30 the machine was in our bathroom making its first testwash. The guys were very kind and helpful, I absolutely recommend Coolblue! :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie koenen 10-11-2017 Via de website gekocht

Topproduct voor een eerlijke prijs goede afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg eerlijke vergelijking snelle betrouwbare bezorging goed en degelijk verpakt duidelijke gebruiksaanwijzing van de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews