coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,1 Lees 42797 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel Kramer Freher 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen gaat simpel en snel, zeker als je al eerder een account hebt gemaakt

Service
supersnel en datum/tijd en bezorglocatie is goed op te geven. Bezorgers waren ca uur te vroeg op de bezorgafspraak, maar het telefoontje ruim van te voren gaf ons de mogelijkheid om eea te regelen. Netjes boven gebracht aangesloten en testrun opgestart. Oude Wasmachine gewoon weer mee terug. Super service

Assortiment
prima, ruime keus

Aanbeveling
Beter kan eigenlijk niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor Kapteijn 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede web site

Service
Snelle levering en duidelijke informatie over afhandeling bestelling

Assortiment
Kan niet beter

Aanbeveling
Snelle levering zonder mitsen en maren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb als vrouw helemaal geen ervaring met een scheerapparaat, dus ik was erg blij met de filters die mijn keuze konden verfijnen.

Service
Omdat ik een ander bezorgadres had opgegeven dan het factuuradres, was ik benieuwd of dit ook goed zou gaan. Eerst betalen, en dan maar afwachten of het goed zou gaan met de levering was wel even spannend voor mij.

Assortiment
Ik ben blij dat ik uit meerdere apparaten kon kiezen.

Extra toelichting
Dit is mijn eerste bestelling op deze site. Het komt op mij betrouwbaar over, en ik zal hier vaker wat gaan kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HKoswee 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Heerlijk snel binnen.

Assortiment
Ruim en wat we wilde zat erbij!

Aanbeveling
We hoorde al dat dit de beste van
Nederland werd genoemd. Nu ook ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk, vriendelijk en snelle levering helemaal TOP

Service
Ik heb inmiddels meerdere spullen gekocht en super goede ervaring hiermee TOP

Assortiment
Geweldig

Aanbeveling
Gewoon DOEN dan ervaar je het zelf

Extra toelichting
Graag zo door blijven gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geen 18-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,3

Gemak
Tuurlijk is het makkelijk en fijn dat de items die je besteld snel en makkelijk besteld kunnen worden. MAAR oweeee als er iets mis is met het geleverde apparaat. Je wordt te woord gestaan door een van de medewerkers van de klantenservice of je het over een pakje boter hebt van 50 cent in plaats van een apparaat waar je een vermogen voor hebt betaald.

Service
Als je dan een apparaat hebt dat binnen 3 weken na ontvangst kapot gaat en belt met de klanten;service. Dan wordt direct gezegd, ja maar mevrouw, als u binnen 2 weken reageert heeft u recht op een nieuwe of geld terug, maar 3 weken is echt te lang. Wij gaan het voor u repareren. Dus je betaald de nieuwprijs voor een 2e hands gerepareerd apparaat! Ongelofelijk.. In plaats van dit antwoord had ik van Coolblue verwacht: mevrouw, stuurt u het apparaat terug, wij gaan kijken wat we voor u kunnen doen, mocht het een fabrieksfout zijn, kunt u gegarandeerd van ons een nieuwe verwachten! DAT is service!

Aanbeveling
Sorry, maar klachtafhandeling, daar kunnen jullie nog wat ervaring in op doen. Het risico om zulke dure apparaten bij jullie te bestellen is te groot op deze manier. En een glimlach? Van mij niet.

Extra toelichting
Wanneer jullie het punt klacht en retour afhandeling drastisch verbeteren, verpletteren jullie de markt. Mijn advies is: doe dit.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 18-05-2016

Beste meneer/mevrouw,

We vinden het zeer vervelend om te lezen dat de wasmachine binnen drie weken kapot is gegaan. Dit is absoluut niet wat u van een nieuw product mag verwachten. Het klopt dat het voor ons niet zo maar mogelijk is om na de tevredenheidsgarantie zomaar het product om te kunnen ruilen. Hiervoor is nu éénmaal de grens van 14 dagen getrokken. Vandaar dat wij u een reparatie hebben aangeboden. In sommige gevallen kunnen wij een uitzondering maken, maar dit kan niet zonder de oordeel van de expert. Mochten wij nog iets voor u kunnen doen, dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Zon 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk.

Service
Snelle service.

Aanbeveling
Nette, snelle levering en goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kris devriese 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
goede informatie over product

Service
Is nog steeds niet aangekomen. Ookal staat erin dat deze zaterdag 14 Mei zou arriveren.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Onbekend 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelling is snel en eenvoudig gedaan

Service
Geen noodzaak gehad om extra service te vragen

Assortiment
Goede keuze

Aanbeveling
Alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Albert 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, snelle levering.
Ook de vraag over een wasmachine werd kundig beantwoord.

Service
Vragen aan de helpdesk werden vlot en keurig afgehandeld.

Assortiment
Staat altijd oets bij wat je aanspreekt.

Aanbeveling
Correct, snelle levering; daardoor kijk ik als eerste naar deze webwinkel.

Extra toelichting
Er wordt nagekomen wat er staat, zodat ik al vaker bij hun besteld heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ted 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke productinformatie en keuzes.

Service
Altijd duidelijk en klantgericht.

Assortiment
Ruimschoots voldoende, een zeer goed aanbod.

Aanbeveling
Veel vertrouwen in de juiste afhandeling, heb daar een aantal keer ervaring mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel thuis achter de computer.

Service
Pakketje werd geleverd op 2e Pinksterdag :)

Assortiment
heel uitgebreid.

Aanbeveling
Gewoon simpel, goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olrichs 17-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan dgitaal bestellen, wel zo makkelijk

Service
Ik heb het ergens anders laten bezorgen en kn precies meedelen wanneer het geleverd werd! Fantasitische service.

Assortiment
Heb eea digitaal bekeken jullie hebben acht alles!

Extra toelichting
Nee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk, wel heel veel keus.

Service
Snelle levering, doen wat ze beloven

Assortiment
heel uitgebreidt

Aanbeveling
Super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke website, waarop ik gezochte producten prima kon vinden en vergelijken, zodat ik een gefundeerde keuze heb kunnen maken..
Eenvoudig en helder bestelproces, met aantrekkelijke afleveropties. Zelfs op 2e pinksterdag netjes afgeleverd.

Service
Nog voor een vraag gebeld naar de helpdesk en daar hebben ze nog iets voor mij uitgezocht, waarmee ik prima geholpen was.

Assortiment
Het is natuurlijk altijd wat moeilijker te beoordelen wat je niet ziet, maar heb diverse producten kunnen bekijken en vergelijken.

Aanbeveling
Was in dit geval ook nog de goedkoopste en, hoewel het deze 1e plaats moest delen, in combinatie met gemak en afleveropties, gewoon de beste optie.
Op grond van bovenstaande antwoorden is mijn eindoordeel uitstekend.

Extra toelichting
Enige puntje van kritiek is dat bij dit soort navigatie-apparatuur in het review-filmpje wordt geadviseerd om (meteen) gedetailleerdere topografische kaarten (mee) te bestellen, maar dat vindt ik persoonlijk niet helemaal terecht, want ik maak al jaren langere buitenlandse fietsreizen, zowel on- als offroad, en dat geheel m.b.v. OpenFietsMap(OFM). M.a.w., leuk advies m.b.t. de omzet, maar mijns inziens niet noodzakelijk. Het zou daarom wel zo chick zijn om een verwijzing naar OFM/OSM te maken ! (Heb dit ook meteen bij de desbetreffende helpdeskmedewerker gemeld.) Let wel, geen enkele kaart is 100% actueel en perfect; ook de commerciële kaarten niet !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, zelfs op zondag! Makkelijk vergelijken, kiezen en betalen.

Service
Aan huis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JWM 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is duidelijk op het internet, en met eventuele vragen kan je snel bij de klantenservice terecht

Service
Coolblue doen wat ze beloven

Assortiment
Tot nu toe vind ik er wat ik nodig heb

Aanbeveling
Goeie winkel, heel vriendelijk personeel en terdege kundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivonne i Hulsebos 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke site, goed te woord gestaan aan de telefoon en eh met de juiste toon en humor.

Service
keurig geleverd volgens vraag en je wordt via mail en sms op de hoogte gehouden wanneer de bezorger komt. nette mensen, keurig alles aangesloten en oude machine mee retour. geen werk van gehad.

Extra toelichting
Ga zo door keer op keer blijven jullie me verbazen mbt gelverde, service en net dat stukje meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van den Broek 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudige manier van zoeken en bestellen

Service
Gebeld met een medewerkeresolutie of mijn artikel nog op voorraad was. Dit omdat bij andere ik telkens tevoren kreeg dat er vertraging was met leveren. Bij Cool bleu niet, de andere dag binnen zoals het hoort als je wat beloofd!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

arnol 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is erg makkelijk bestellen en vergelijken.

Service
We kwamen er niet uit bij de bestelling en hebben naar de help desk gebeld daar hebbende ons zeer goed geholpen en mee gedacht in het bepalen van onze keuze in twee woorden HEEL FIJN.

Assortiment
Er is heel veel te krijgen kopen teveel om op te noemen.

Aanbeveling
Wij geven deze winkel een 9 omdat het gewoon overzichtelijk is en duidelijk en als je er even niet weet als jong ouderen dan bel je even en word heel goed geholpen.

Extra toelichting
Een goede winkel die staat voor zijn afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter de Louw 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ben steeds tevreden met de service en snelle leverig

Service
zie boven

Assortiment
spreekt voor zich. Uitgebereide keuze

Extra toelichting
Heb al eerder per mail aan jullie laten weten, dat ik erg content ben met Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Kok 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed en snel werkende filter en gemakkelijk bestellen

Service
o.a. deze enquette geeft aan dat Coolblue ook met de aftersales aan het scoren is/gaat.

Assortiment
bijna gelijk aan het assortiment van Bol.com ook zakelijke onderdeeltjes goed en snel te vinden

Aanbeveling
Net geen 10 omdat het assortiment iets kleiner is dan bol.com

Extra toelichting
Keurige site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en eenvoudig

Service
Netjes verpakt

Assortiment
Ziet er goed uit

Aanbeveling
Kan met vertrouwen gekocht worden.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieneke 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, makkelijke navigatie, goede informatie

Service
Al eerder via Coolblue besteld en heel tevreden over de levertijd (ook op zondag)en mails die je er over krijgt.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en goede prijs.

Aanbeveling
Als je iets wilt bestellen en je kijkt eerst op de site van Coolblue, geeft dat wel aan dat je ervaringen goed zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en steeds betrouwbaar. Voor het eerst op zondag laten leveren. Ook dit ging vlekkeloos.

Service
Eenvoudig besteld en mooi op tijd geleverd op zondag.

Assortiment
Altijd veel keuze met een aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Gewoon niets negatief te zeggen.

Extra toelichting
Ik hou van de humor op de dozen en dergelijke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikethebike53 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles zeer overzichtelijk

Service
nog nooit een probleem gehad

Assortiment
hebben bijna alles voor zeer scherpe prijzen

Aanbeveling
een tien ben ik nog nooit tegengekomen, maar Coolblue zit er dicht tegenaan.

Extra toelichting
nee, behalve dat ik zeer zeker terug kom om te winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

iPhone beschermhoezen 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles snel teruggevonden op de site .

Service
Had per ongeluk iets verkeerd besteld, maar dit is via de chat/hulp direct opgelost!!

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Momenteel geen problemen ondervonden. Snelle en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site, genoeg informatie over product.

Service
Levering, snel en vakkundig.

Assortiment
Goed geselecteerde merken en producten, niet te veel, voldoende keuze.

Aanbeveling
Makkelijke webwinkel, snelle en nette levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjen 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website van Coolblue is een overzichtelijke en zeer gebruiksvriendelijke website. Nadat ik verschillende producten eenvoudig met elkaar kon vergelijken had ik al snel het product gevonden waarna ik op zoek was. Ook het uitchecken ging probleemloos. Alles is erg duidelijk, korte stappen en duidelijke communicatie per mail na een bestelling.

Service
Het product werd keurig op tijd geleverd, ik had de volgende dag mijn keukenmixer al in huis.

Assortiment
Coolblue heeft een zeer uitgebreid assortiment en de prijs van mijn keukenmixer was en stuk voordeliger dan bij die concurrent.

Aanbeveling
Fijne webshop, duidelijke communicatie en levert op aangegeven tijd en is eventueel gratis te retouren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan IJsendorn 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Hetgeen ik zocht was vrij snel gevonden en vergelijking mogelijk met soortgelijke artikelen.

Extra toelichting
--

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede navigatie. Zoekfunctie werkt prima.

Service
Niet zozeer deze aankoop maar bij een vorige aankoop gaven ze een product gratis door een verzendfout waarbij het verkeerd verzonden product gehouden mocht worden.

Assortiment
Ruime scala aan producten.

Aanbeveling
Goede service, snelle verzending.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayten 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik hoef niet veel te doen, alleen bestellen, de rest wordt geregeld door Coolblue

Service
Alles op tijd binnen en dat geeft mij een vertrouwd gevoel.

Assortiment
Coolblue mag van mij meer producten verkopen, zodat ik alleen bij hun kan bestellen:)

Aanbeveling
Vertrouwen vind ik belangrijk. Dat heb ik bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tang 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Snelle service. Makkelijk retourneren en geen problemen.

Assortiment
Sommige artikelen niet aanwezig

Aanbeveling
Gemak, goede service en snelle levering

Extra toelichting
Top bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joni 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen, aan huis geleverd of opgehaald naar eigen wensen.

Service
Snelle verwerking, vriendelijke bezorger

Assortiment
Ruim assortiment met ruime keuze aan producten

Aanbeveling
Steeds super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed overzicht van assitement en zeer vlugge levering

Service
levering op tijd besteld en binnen 24 uur thuis bezorgt

Assortiment
vele keuzes in cattegorie

Aanbeveling
kan geen negatiefs bedenken

Extra toelichting
tot nu zeer positief en de toekomst zal dan wel blijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avhoof 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed tevreden, maar sluit niet uit dat er nog verbetering mogelijk is

Service
niks op aan te merken

Assortiment
Zeer ruim, maar ik kan het niet echt beoordelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

frieda 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
met de filters kan je makkelijk vinden wat je zoekt en je kan producten vergelijken.

Service
Nog niet geretourneerd Maar de bestelling is zeer vlug thuis gebracht.

Assortiment
soms vind je de prijzen elders wel iets minder duur. Keuze is er genoeg en je kan advies lezen. Ook is er degelijke uitleg over de producten.

Aanbeveling
Duidelijke, aangename website. Veel te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Beau Couwenhoven 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel makkelijk te bestellen etc.

Service
goede service als je problemen hebt

Assortiment
Bij coolblue kun je bijna alles vinden wat je nodig hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nath 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website en supersnelle levering

Service
doen nergens moeilijk over. super service en klantgerichtheid.

Aanbeveling
beste webwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernard cappel 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering (volgende dag)

Service
vriendelijke klantenservice met verstand van het product

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zou geen dingen willen veranderen aan de website en dat zegt genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vooral de filmpjes en uitgebreide klantenreviews zijn erg waardevol

Service
geen moeilijk gedoe bij kapot onderdeel van artikel; gehele artikel wordt gewoon vervangen!

Assortiment
ik heb nog nooit iets niet kunnen vinden

Aanbeveling
zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super overzichtelijk. Je geeft een zoekterm in en je komt zo bij het juiste product.

Service
's Ochtends bestellen en 's avonds in huis. Tja, kan het nog sneller. Voor het product wat ik wilde hebben niet in ieder geval. En dan ook nog met geringe kosten. Daar kan ik zelf niet voor rijden.

Assortiment
De prijs was nog net iets gunstiger als bij de concurrent.

Aanbeveling
Super. Kan eigenlijk niet beter/sneller.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SVisser 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden en zelfs bezorgen op zondag!

Service
Bij problemen altijd te bereiken.

Assortiment
Genoeg producten en van alle markten thuis.

Aanbeveling
Al meerdere producten gekocht via CoolBlue en tot nu toe altijd tevreden geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C de Bondt 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tot 's avonds 23.59 uur besteld, de dag erop in huis.Goede website met alle noodzakelijke informatie plus reviews van gebruikers.

Service
Heb als eens een bestelling moeten retourneren. Was een fluitje van een cent en binnen enkele dagen geregeld plus het geld snel terug op mijn rekening.

Assortiment
Zou het assortiment graag uitgebreid zien met enkele VHS-video en dvd-videorecorder combinaties.

Aanbeveling
Bestellen, betalen en leveren kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoefde zelf niks te doen, alles werd aangesloten , getest en op zijn plek gezet !

Service
Binnen een dag aangesloten en getest in huis en oude machine afgevoerd! Top

Assortiment
Ze hebben alles !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website en medewerkers kennis is optimaal ivm keuze en aanschaf

Service
De bestelling en levering perfect

Assortiment
Ruime keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Alleen voor de website shop die werkt helemaal naar behoren

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Snelle levering en met track en trace, wat erg gemakkelijk is. Ook de tijd van levering wordt doorgegeven. De wasmachine werd op de plek gezet en aangesloten, de oude machine werd gratis meegenomen.

Extra toelichting
Aan te bevelen vanwege de goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spoon 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk, je vindt snel wat je zoekt.

Service
Een absolute winner is de snelle levering, ook in het weekend!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, niets op aan te merken

Aanbeveling
Ik kom zelf ook terug, is dat niet de beste aanbeveling?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flo 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed functionerende website

Service
Altijd rap van antwoord en snelle levering

Assortiment
Heel veel keuzes in alles en nog wat

Aanbeveling
Bestel je iets vanuit je luie zetel en de dag erna staan ze al aan ja deur ! Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik was op zoek naar een verbindingsstekker voor mijn tweede televisie aansluiting, kon hem makkelijk vinden met goed advies, daarnaast kon ik aangeven bij welk bezorgpunt hij af te halen was, makkelijk omdat ik mijn dag daarop aan kon passen en niet speciaal thuis hoefde te blijven.

Assortiment
Ik kon precies vinden wat ik zocht, terwijl in veel normale winkels men helemaal niet wist waar ik naar op zoek was. Ook internet was moeilijk maar ik heb had het op de website in enkele minuten gevonden.

Aanbeveling
Groot assortiment en niet te duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews