coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42772 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1375 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

susan 07-04-2017 In de winkel gekocht
rotterdam

zeer vriendelijk personeel in filiaal rotterdam centrum

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
hele fijne winkel in rotterdam-centrum,als je van ver komt is het fijn dat er ook een koffiehoek en toilet is,alle lof voor het zeer vriendelijke personeel,gisteren een russel hobs waterkoker gekocht,
en deze vanmorgen al thuisbezorgd gekregen.omdat deze niet op voorraad was,chapeau

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JL 07-04-2017 Via de website gekocht

Snel weer printen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inkt op ... F*^K ... geen paniek... 20 uur later voor een uitstekende prijs de originele inkt in huis. Dat ga ik vaker doen. Volgende keer 20 uur eerder...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-04-2017 Via de website gekocht

Prima service. Lekker overzichtelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn opa van achter in de 70e jaren was op zoek naar een nieuwe laptop. Samen met zijn kleinzoon, ik, moesten we op zoek naar een geschikte laptop. Aangezien ik tijdens mijn studie al eens onderzoek heb gedaan naar de service van Coolblue, was de website van Coolblue het eerste wat in mij op kwam. We hebben een filter toegepast, en op deze wijze kwamen we bij deze HP laptop uit! Mijn opa en ik zijn er blij mee. Duidelijke communicatie, overzichtelijke website, goede (combi)prijs en snelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Bervoets 07-04-2017 Via de website gekocht

Zij doen zelfs meer dan ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site met ruime selectiemogelijkheden, ruim aanbod, eerlijk advies en daar bovenop nog een goede prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 07-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb in de mediamarkt gekeken naar een tv en soundbar. Daar had ik wat moois gezien maar dat was niet op voorraad. Ik wist dat ik dus beter nog even bij coolblue kon kijken. Daar stond dezelfde tv met soundbar op de site. Deze was wel direct leverbaar. De tv werd op het door mij gevraagde moment geleverd. Ik ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie 07-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende omschrijving product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een uitstekende website met veel keus , duidelijke omschrijving product en snelle levering maken dat ik steeds weer bij Coolblue koop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke 07-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijke site, bestellen eenvoudig, geen inlog, verpakking oké, vlotte service, volgende dag in huis, product helemaal goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Noorlander 07-04-2017 Via de website gekocht

Ze doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had twee micro sd kaarten van acht GB besteld en ik ontving er twee van zestien GB voor het zelfde geld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sil 07-04-2017 Via de website gekocht

Toppie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier was het product goedkoper dan bij andere en het was voor dezelfde service, je hebt het meteen de volgende dag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siobhan 07-04-2017 Via de website gekocht

Enorm snel, goed, alles dik in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product dat ik nodig had is op veel verschillende sites te koop. Ik heb echter heel goede ervaringen met de klantvriendelijkheid, snelheid en service van Coolblue, vandaar dat ik daarvoor koos. Die ervaringen zijn weer bevestigd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mirandas 07-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke website. Ik heb een tablethoes besteld. Veel keus en de hoes voldoet aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chriz 07-04-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, hele snelle levering en overzichtelijke website. Product voldoet prima aan de verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 07-04-2017 Via de website gekocht

Top service, snel, goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon geweldig!! In de avond besteld en de volgende morgen al in huis. Sta elke keer te kijken hoe ze het bij Coolblue doen maar ze flikken het elke keer weer "top"

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samanfha daalder 07-04-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De twee mannen waren heel behulpzaam..! Hebben de wasmachine heel netjes naar boven gebracht en de oude meegenomen..!! Super vriendelijk en heel secuur te werk gegaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Stouten 07-04-2017 Via de website gekocht

Gemakkelijk, snel, en zeer vriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer gekozen voor een witgoed levering via Coolblue. De volgende dag was de bestelling al binnen en werd door twee aardige jongens naar de eerste verdieping gedragen. Wat fijn als er een lach en een vriendelijk woord vanaf kan. Wasmachine keurig op zijn plaats gezet en oude apparaat meegenomen. De volgende keer kies ik zonder twijfel weer voor Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 07-04-2017 Via de website gekocht

Echt geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb coolblue gekozen omdat ik wist dat ze heel snel leverden en het simpelweg een geweldige service heeft.
Het was er de volgende dag al, in de middag zelfs nog geen acht uur daarvoor bestelt!!
En laten we even eerlijk zijn, doen we het allemaal niet een beetje voor de leuke enveloppen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 07-04-2017 Via de website gekocht

Coolblue. Wat kan ik zeggen. Gewoon perfect.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles klopt. Van bestelprocedure tot afrekenen en bevestiging met track en trace. Bovendien vaak de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

3S 06-04-2017 Via de website gekocht

Maakt iets simpels gewoon leuk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
CB maakt van een simpele aankoop gewoon iets leuks. Altijd ergens tijdens het aankoop proces zien ze kans een glimlach op je gezicht te toveren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jurgen 06-04-2017 Via de website gekocht

N1 winkel van nederland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en niet de duurste
Iets verkeerd besteld na telefonisch contact met klanteservice gelijk me bestelling veranderd en volgende dag binnen met de post

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 06-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds besteld rond 22:00, de volgende dag voor 13:00 was de bestelling geleverd. Hoe snel wil je het hebben!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo verhees 06-04-2017 Via de website gekocht

Bestelling aangekomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
maandag nacht besteld en snel reactie van ontvangst en hoe de levering zou plaatsvinden.
Dinsdag tussen 12.30 en 14.30 uur via post nl.
Hoopte op 12.30 want we moesten nog weg.
Om 14.40 kregen we de melding van dat het pakje vertraagd was en om 15.29 was het pakje
er pas. Geen sorry of een reden. Hier kan Cool blue waarschijnlijk niets aan doen.
Je hebt dus niets aan track en trace.
Misschien een ander vervoerder.
Product is zo als het hoort en ben er verder tevreden mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Review laptop 06-04-2017 Via de website gekocht

Wat een snelle levering, zelfs op een Waddeneiland!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handige en gebruikersvriendelijk overzichtelijke site waardoor vlot deal werd gesloten. Blij verrast dat de laptop de volgende dag reeds werd bezorgd (op Texel). Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnneDelft 06-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne site waar per product een uitgebreide beschrijving te lezen is en waar ook makkelijk een vergelijking te maken is. Het bestelde product lag de volgende dag al op de mat, perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FWDB 06-04-2017 Via de website gekocht

Snel, efficient, overzichtelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed aanbod op de site.
Snel alles te vinden en te bestellen.
Bestelling snel, op[ tijd en goed te volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

eveline 06-04-2017 Via de website gekocht

Lekker snel, ok een heel klein beetje te laat.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als je in de avond bestelt en je zit de volgende dag vrolijk aan je nieuwe computertje te werken dan is dat wel prettig. Weliswaar was het pakje twee uur later dan beloofd, maar daar kan ik goed mee leven. Ik waardeer de humor (wachttherapie) ook. En dat de computer het goed doet is natuurlijk het allerbelangrijkste. Meer kan ik niet zeggen. Het is pas twee dagen geleden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Berno 06-04-2017 Via de website gekocht

wat een service...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, en levering ook op zondag, wat een service...
Je hoeft er de deur er niet voor uit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanessa Viva Koomen 06-04-2017 Via de website gekocht

Topbedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Razend snel, humor aan de telefoon en grenzenloos klantvriendelijk. Het kan dus wel!
Bij een vraag aan het servicecenter kreeg ik in 1 x antwoord. En ik lag in een deuk om de IVR keuzes en waarschuwingen👍Grote pluim🎊

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 06-04-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en snel alles geregeld. Levering was top. Je wordt goed op de hoogte gehouden mbt leveringstijd. Keurige bezorgers.Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 06-04-2017 Via de website gekocht

Allemaal even behulpzaam en meedenkend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen aan de telefoon en ook bij de levering ontzettend aardige mensen.
Alles conform afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemijn 06-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb in eerste instantie voor deze winkel gekozen omdat de producten ook trappen op gebracht zouden worden. Maar toen ik op de website ging kijken, vond ik deze zo origineel en aansprekend dat ik me er op een bepaalde manier direct 'thuis' en welkom voelde. De bezorgservice was heel netjes. De mannen stelden zich vriendelijk voor en hielpen me om alles gelijk aan te sluiten en bijzonderheden door te geven. Heel fijn! :)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mathilda Vledder 06-04-2017 Via de website gekocht

Heel snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel snel en netjes, leuke mensen komen jouw apparaat installeren. Prima keuze gemaakt, de uitleg op de website is goed.
Ben zeer tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 06-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle en correcte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een slechte ervaring elders (met een bestelling van een telefoonhoesje) voor het eerst iets bij Coolblue besteld.
Zeer goede ervaring deze keer. Snelle en correcte levering!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip 06-04-2017 Via de website gekocht

Erg tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een telefoon hoesje besteld om een uur of 9 's avonds en die was de volgende dag al binnen ! (zoals beloofd is) De reviews waren betrouwbaar en goed gedetailleerd. Alleen over de prijzen ben ik wat minder te spreken, maar daar staat dan wel weer goede service tegenover.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 06-04-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Altijd n goede service hier

Algemene score

10,0
Ik ken CoolBlue al vanaf dat 't slechts PDAshop heette en heb er ook al heel veel items gekocht, van klein tot groter en de service was vanaf 't allereerste begin al TOP.
Dát is wat CoolBlue zo sterk maakt... of je nou n kleine aankoop komt doen, n dure of alleen vragen stellen, ze weten wat service is

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Katjung 06-04-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle bestelprocedure.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke, eerlijke en uitgebreide informatie op de website.
Coolblue doet wat ie belooft ! Snelle levering van de bestelde producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 06-04-2017 Via de website gekocht

Service,veel bereidheid tot meedenken en niet moeilijk doen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop is oké. Al veel gekocht. Niet moeilijk doen als product tegenvalt. Ruime zichttermijn. Snelle levering. Ruime keuze. Kan geen nadelen bedenken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 06-04-2017 Via de website gekocht

De service van Coolblue is om op verliefd te worden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is geen andere shop in Nederland wat zo'n groot aanbod heeft en de beste service levert. Zoek je iets, kijk dan even op Coolblue. Heeft een andere winkel het ook en bied het ook nog eens goedkoper aan? Maakt niet uit, je gunt het Coolblue. Waarom? Simpel, ze hebben bijna alles wat je zoekt. De service is super snel, duidelijk en vriendelijk. De garanties zijn zo goed dat je die bij je schoonmoeder had toe kunnen passen.
De keren dat ik na het werk thuis kom en zo blij als een klein kind in de brievenbus kijk en er weer een blauw pakketje in ligt. Fijn man!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 06-04-2017 Via de website gekocht

Super !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2de keer dat ik bij Coolblue iets kocht, 2de keer tevreden !
Veel keuze, prijs/kwaliteit is dik in orde en levering was supersnel. Wat kan je meer wensen ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Adelmund 06-04-2017 Via de website gekocht

prima product; zeer aan te bevelen;

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geen flauwekul; echt rotterdams; "niet lullen maar poetsen"; doen wat je zegt c.q. laat zien; leuke opmerkingen zoals "doe de bode de groeten"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellis van der Laan 06-04-2017 Via de website gekocht

Snelle en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service! Ik had de printer besteld en werd gelijk gebeld of ik er inkt bij wilde hebben(speciale aanbieding). Zeer attent!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Spar 06-04-2017 Via de website gekocht

Aankoop vlot verlopen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel bij de keuze kwaliteit/prijs veel hulp gekregen met de zeer nuttige info op de webshop!
Vlot verloop van bestelling tot levering (en inbedrijfname van nieuwe speelgoed)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatje 06-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service met een glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een prima winkel waar je met een vertrouwd en vooral ook vrolijk gevoel iets kunt bestellen. De humor die zij gebruiken geven het geheel een extra tintje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Stuut 06-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende en nette service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor Coolblue gekozen omdat ze ook een servicepunt in deze regio hebben. Gezien de super bezorgservice en zeer nette medewerkers verwachten we dat we met Coolblue een uitstekende keuze hebben gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick W 06-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snel, geweldige service en goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is duidelijk en gebruikersvriendelijk; prijs is goed. Informatie over levering is uitstekend binnen tijdsframe van een uur en belletje 15 minute voor aankomst. 's avonds om 22.00 uur bested, volgende morgen om 08.25 uur geleverd en om 08.45 uur draaide de wasmachine een proefprogramma!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Vink 06-04-2017 Via de website gekocht

Blij met voor 22:30 uur besteld volgende dag in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ontzettend blij met de snelle levering, vooral handig als de wasmachine stuk is. hoef je niet bij de buren aan te kloppen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Goral 06-04-2017 Via de website gekocht

Op één punt na tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onlangs een koelkast gekocht via de website omdat de mijne het had opgegeven. Was dus blij dat de nieuwe gelijk de volgende dag kon geleverd worden. Bezorging was snel en netjes aangekondigd (per sms + tel.).
Product is naar wens. Klein opmerking over de bezorgers die wel beleefd waren maar ook te snel vertrokken. De koelkast werd op de juiste plek geplaatst maar met de snoer nog in de achterkant opgerold waardoor ik zelf de apparaat naar voren moest trekken om het aan te sluiten. Kleinigheid die vervelend kan zijn voor iemand met lichamelijke beperkingen. Op deze punt na geheel tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bob 06-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf!

Algemene score

9,0
Al jaren klant, nog nooit is er iets mis gegaan, 1 maal een artikel moeten omruilen wegens eeen barst in een plastic onderdeel. Men is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Reageer

Jan Hein 06-04-2017 Via de website gekocht

supersnel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs is marktconform. Om 10 voor 12 in de avond besteld en op zondag(!) de volgende dag om 14u bezorgd. Supersnel en helemaal volgens verwachting

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oso 06-04-2017 Via de website gekocht

UitmuntendeService

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is makkelijk en de levering is uitmuntend de mensen die de spullen leveren zijn Keurig en netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferre 06-04-2017 Via de website gekocht

Fantastisch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en super snelle levering.
Product werd perfect beschreven op jullie site.
Verhouding prijs kwaliteit stemt overeen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews