coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,0 Lees 42814 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1094 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Oonagh Lab 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een jong bedrijf met vriendelijk, deskundig personeel. Door de vele aankopen mag ik mij wel een vaste klant noemen, denk ik. Een van de voordelen is dat je op internet een keuze maakt en bij twijfel naar de winkel stapt en je vakkundig laat voorlichten. De bezorgers zijn vriendelijk (niet overdreven) en deskundig. De vorige week heb ik een wasdroger besteld, deze is netjes bezorgd en geplaatst en getest. De oude is meegenomen. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.

Reageer

H. van Ek 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De informatie op de site was duidelijk. Het bestelde apparaat werd conform het aangegeven tijdstip bezorgd. De bestelling was goed verpakt. Coolblue staat voor correcte behandeling.

Reageer

TC 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een hele snelle levering. De bestelde spullen zijn netjes en heel geleverd.

Reageer

Gerry 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is really good and comparability of products is good. Selection is also big. Customer care is good. The delivery was almost perfect, but not exactly. After-care remains to be seen.

Reageer

Rob Janssen 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De zoveelste keer weer wat gekocht bij Coolblue én wederom helemaal TOP! Niet alleen de prijs is goed, maar alles loopt lekker van vergelijken tot ontvangen.

Reageer

Jacob 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb diverse goede ervaringen met Coolblue. Je wordt ook bij vragen altijd netjes geholpen. Ook de levering is zeer snel. In het verleden bij een andere grote webshop spullen besteld, en dan blijkt dat deze niet op voorraad zijn en moet je lang wachten. Daar kom ik dus niet meer terug. Ik ben toch niet gek.... het motto van Coolblue is alles voor een glimlach. Die heb ik vaak van hun gehad.

Reageer

Roy 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier vaker wat gekocht en de prijzen zijn goed ,snel geleverd zoals beschreven bij het product hier kan media markt niet aan tippen

Reageer

Ricky 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie overzichtelijke website met zo nu en dan zeer goede aanbiedingen. Bestellen is eenvoudig en het product wordt snel en correct geleverd.

Reageer

hjab 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als afgesproken; snel, en in een keer in orde.
Onbeschadigd, en direct bruikbaar.

Reageer

Seven 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen door de medewerker kn de winkel! Professionele afhandeling. Van mijn bestelling met een glimlach!

Reageer

Ed 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en snelle levering. Word goed op de hoogte gehouden. Goede prijs/kwaliteit.

Reageer

David S 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is één van de meest betrouwbare webshops die ik ken. De website ziet er leuk uit en duidelijk. Om 23u besteld op vrijdagavond en 's morgens was het al geleverd op zaterdag. Ook wordt je via mail op de hoogte gebracht hoe het staat met je bestelling. Dat was top! Heel goeie service!

Reageer

Karrie44 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreide assortiment ,veel revieuws een goede omschrijving van de producten en dan de ongelofelijk snelle levering, kortom ik ben zeer tevreden over Cool Blue

Reageer

MizzMarianne 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een aanrader!
Coolblue vind ik een prima webshop en ik koop er graag. Ze hebben een ruim assortiment, en een duidelijke website. De prijzen zijn concurrerend en de verzending is supervlug. Voordeel is ook dat ze fysieke winkels hebben, dus als er iets mis mocht gaan (mij nog nooit gebeurd) dan kan je altijd langs gaan. Dat vind ik een prettig idee. De klantenservice is superaardig, ik heb er een keer naar gebeld toen PostNL het pakket van Coolblue niet had bezorgd. Dat was niet de fout van Coolblue, toch kreeg ik een waardebon, echt super aardig. Dus ik zeg Coolblue: gewoon een aanrader!

Reageer

Jessy Maes 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is heel gebruiksvriendelijk. De levering gebeurde de volgende dag al en ik werd op de hoogte gehouden over het precieze tijdstip waarop de levering zou gebeuren. Mijn oude toestel werd gratis meegenomen, het nieuwe toestel werd netjes geïnstalleerd en de verpakking werd allemaal meegenomen. De jongens die de wasmachine leverden waren heel vriendelijk en sympathiek. Zo’n zwaar werk leveren en toch zo’n blije gezichten! Hun goede humeur en positiviteit werkten aanstekelijk en hebben mijn hele dag goed gemaakt! 😃

Reageer

Dico 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige, snelle levering. De machine is snel en gebruiksklaar geplaatst. Top

Reageer

Bernadette 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaten al twee weken te wachten op i pad pro Bij coolblue s avonds tien uur besteld en de volgende dag in huis! Dat is pas service

Reageer

Volkmann 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke moderne shop met goede service.
Echt een aanrader, vooral als je een ruggesteuntje nodig hebt bij je keus en aanschaf

Reageer

Martijn 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Jammer dat het beeldscherm een dag later werd geleverd dan beloofd. Ondanks dat ik had aangegeven dat ik hem 's avonds pas hoefde te ontvangen.
Vandaag besteld, morgen in huis is dus een loze belofte.
Ben wel heel tevreden over het beeldscherm. Top!

Reageer

Johan 23-12-2018

Algemene score

5,0
Geen vul/beschermingmateriaal gebruikt voor vervoer. Smartwatch in originele verpakking zonder verder enige transportbescherming in omdoos die 4x zo groot was. Grotere omdoos is prima maar gebruik dan ook opvul/beschermingsmateriaal.
Officiele reactie van Coolblue 28-12-2018

Beste Johan,

Bedankt voor je feedback! Dit zullen wij doorzetten ter verbetering van het inpak en verzendproces.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Ed P. 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, groot aanbod zonder nonsens produkten en hele scherpe prijzen.

Reageer

marcel 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima zaak leuk vriendelijk personeel en altijd de tijd maken voor uitleg..top

Reageer

M. Bours 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere overzichtelijke website. Handige filmpjes over producten die de keuze vergemakkelijken. Brede keuzemogelijkheid. Duidelijke bevestiging en tijdige levering ondanks kerstdrukte.

Reageer

Willems 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het zoeken naar wat je juist nodig heeft is al een eerste moeilijke stap ! Wanneer u dan nog door de mooie reclame om de tuin geleid wordt dan stap je zeker af van deze methode van aankopen !
Wat een geluk de site Coolblue te hebben gevonden, daar stelt men de producten voor zoals ze zijn met een beschrijving die strookt met de realiteit ! Deze zou misschien toch wat uitgebreider mogen zijn, zodat de kandidaat koper geen twijfels meer kan hebben.
Verder wil ik het personeel van Coolblue feliciteren om hun vaardigheid en vriendelijkheid waarmee ze antwoorden aan de telefoon ! De persoon die deze mensen vindt en opleidt mag een dikke pluim op zijn hoed steken !
Tensotte wens ik iedereen bij Coolblue een gelukkig en voorspoedig 2019

Reageer

Wil 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb al een paar keer iets besteld ,en was goed bezorgt . mij wasautomaat ging maandag stuk en op dinsdag stond ik al te wassen in mij nieuwe wasautomaat petje af Coolblue .
en heb natuurlijk op verschillende websites gekeken maar coolblue vond ik de besten ,
goeden bezorgers met verstand en netjes Ik blijf bij coolblue.

Reageer

Amber 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bezorging van mijn wasmachine ging exact zoals op de reclame van tv. 👌👍. Heb later ook een monitor bij Coolblue gekocht en verwacht dat mijn volgende aankopen ook bij Coolblue zullen zijn.

Reageer

Rose-Marie Dehet 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering. Goede informatie over producten. Aanduiding Coolblues best choice help bij het kiezen. Prijzen over het algemeen lager. Kortom een van de beste online winkels.

Reageer

Arjan 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden per ongeluk ons oude adres doorgegeven waardoor onze bestelde koelkast niet meer op de zaterdag kon worden bezorgd. Dankzij de uitstekende klantenservice en de vriendelijke bezorgers ....en .... werd de koelkast de volgende dag, op een zondag (!), alsnog afgeleverd. Net op tijd voor het gourmetten, dus bij deze een dikke pluim voor Coolblue, de meest klantvriendelijke webshop van Nederland.

Reageer

Roel 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare webshop. De prijzen zijn goed. Levering en klantenservice zijn uitstekend. Productinformatie is ruim voldoende

Reageer

Sander 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was goed in orde en vooral de levering sprong uit:
je weet met een uur precisie wanneer je bestelling gaat toekomen,
en wordt bovendien zowel via sms als telefonisch verwittigd wanneer de levering gaat plaatsvinden.

Reageer

Jan Nijhout 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering.
Zaterdagavond laat ( 23.00 u besteld), 's zondags bezorgd.)
Perfect!
Bezorgers hoefden slechts over de drempel te bezorgen, maar legden toch het hometrainer-pakket op de traplift. Aardige gozers. Coolblue is Cool, maar dat wist ik al!

Reageer

kathleen 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat is het makkelijk om eerst online te gaan shoppen en vergelijken tussen verschillende produkten.
dan laat je het product afleveren in de winkel in je buurt en krijgt er bij afhalen nog een persoonlijk extra woordje uitleg bij.
Voor het aan jouw beurt is, wacht je in een confortabele zetel, je neemt een drankje tijdens het wachten, en het is steeds eerlijk aan jouw beurt dankzij het goed georganiseerd ticket systeem dat bovendien werd opgesplits in afhalingen, dienst na verkoop, herstellingen etc.
Er zijn verschillende desks waardoor je als klant niet aan 1 kassa met zijn allen hoeft te staan drummen, en waardoor je ook niet hoeft mee te volgen met wat andere klanten bespreken met de verkoper. in een winkel kopen en toch in alle rust...ideaal!

Reageer

Koentje117 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede en heel vriendelijke service. Kom je niet uit wat je wilt hebben op de website? Neem dan contact op via Facebook Messenger of telefonies.
Word je goed en vakkundig met de grootste glimlach geholpen.

Als ze het niet weten gaan ze op onderzoek uit en komen ze bij jou terug..

Alles voor een glimlach 😄😄😁😁😁

Reageer

Ine 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is werkelijk vandaag besteld morgen geleverd.
Betaling en alles verliep vlekkeloos!
Ik Werd goed op de hoogte gehouden van t hele proces vanaf t moment van bestellen totdat de schauffeur bij mij op de stoep stond!

Reageer

Nico 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering , goede begeleiding , ruime sortering genoeg revieuws om een goede keuze te kunnen maken

Reageer

Lambrecht 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product was weer snel en goed verpakt geleverd, ook in deze drukke dagen. verder kan je de producten netjes met elkaar vergelijken.

Reageer

Linda Nieman 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site gebruiksvriendelijk. Veel keuze voor het artikel dat ik zocht. Prijs hetzelfde als in andere winkels en webshops.
Levering: correct artikel, zeer snelle levering. bekwaam personeel.

Reageer

Raymond 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer goede en duidelijke webshop met goede betaal mogelijkheden, duidelijke productinformatie. Goede service bij klachten van welke aard dan ook. En vooral de snelle levering van de bestelling.

Reageer

Patricia 22-12-2018

Algemene score

10,0
Heel veel keuze in producten!, Supersnelle levering net voor de feestdagen. Geleverd op 1 dag!

Reageer

Michel Kempenaars 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben altijd super tevreden over Coolblue. Alles tip top in orde en heel goed geregeld.

Reageer

Elly Bellinga 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is altijd prima in orde bij Cool Blue. Altijd tevreden over hun service

Reageer

E.van der Linden 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is tot nu toe de beste elektronicawinkel die je maar kan vinden, daar kan BCC en Mediamarkt een voorbeeld aan nemen, zeker voor klantenservice betreft!!!!!

Reageer

Lydia 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke productinfotmatie
Ruime keuze
Vlotte bestellingsmogelijkheid
Betrouwbare levering

Reageer

P.Eeldert 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Garantie volledig uitgevoerd oude kapotte verstuurd,volgende dag nieuw apparaat geleverd

Reageer

elma gussenhoven 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
altijd een feest om bij Coolblue iets aan te schaffen.
via internet dan wel in de winkel
goede zorg en advies en vooral geen lawaai in de winkel zelf

Reageer

Prima webshop 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot aanbod. Goede product informatie. Duidelijk website. Snelle levering (ook in de avonduren gratis). Prima webshop.

Reageer

Annemieke 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering (ook op zondag ) goedkoopste aanbieder van het door mij gezochte product. Goed verpakt en netjes op de hoogte gehouden van de bezorgtijden.

Reageer

Veer 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zo fijn geholpen, mijn laptop was stuk, toen mocht ik hem terugsturen. Het zou 3 weken kunnen duren, vandaag kreeg ik de laptop weer binnen (wat echt een verassing was). Ze hebben er 1 / 1,5 week over gedaan. Ontzettend fijn omdat het belangrijk is voor mijn studie om een laptop te hebben.

Mijn complimenten!

Reageer

John 21-12-2018

Algemene score

1,0
Apple Oortjes besteld. Zouden de volgende dag worden bezorgd. Geen postbode gezien... zegt Coolblue doodleuk word een dag later bezorgd... gebeld met de klantenservice en die zouden direct nieuwe opsturen en deze zouden 's avonds tussen 18:00 en 22:00 bezorgd worden.. prettig geregeld zou je zeggen. Om 21:00 toch maar voor de zekerheid de klantenservice gebeld omdat ik weer geen postbode had gezien. Ze hadden besloten dat ik maar een dag langer moest wachten. Daar sta je dan op een verjaardag zonder cadeau... En het ergste is natuurlijk dat er op de website geschreeuwd word met "vandaag voor 23:59 besteld is morgen gratis bezorgd". Voor mij kan Coolblue de stampot in ! Bijzonder slecht gedrag van een toko met een bult poehaa.. Kortom "veel beloven, weinig geven doet gekken in vreude leven" Top Coolblue !!!
Officiele reactie van Coolblue 28-12-2018

Beste Johan,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw klacht kenbaar te maken. Wat vervelend dat er vertraging is ontstaan met de levering van jouw pakket. Dit hebben we meteen verder voor je uitgezocht.

In december is het de drukste maand voor onze pakketbezorgpartners. Hoewel wij er alles aan doen om de kans tot vertragingen zo klein mogelijk te houden, wil het soms toch wel eens mis gaan. Het pakket is geleverd bij de bezorgdienst, hier is er helaas een vertraging ontstaan. Onze excuses voor de verkeerde communicatie in deze situatie.

We zien dat je de oortjes ondertussen hebt ontvangen! We hopen dat de jarige alsnog blij was met het verlate verjaardagscadeau.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Kristy 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele fijne webshop. De website is duidelijk en overzichtelijk. Geen nonsense knopjes of iets dergelijks. De bezorgers waren stipt. Super fijn dat er van te voren een e-mail en sms wordt verstuurd én ook nog wordt gebeld dat zij eraan komen. De bezorgers waren heel rap met het plaatsen van mijn koelkast. De gang is erg krap, maar zij hebben uitstekend gehandeld. Ook waren ze erg vriendelijk. Al met al een top ervaring! Zal jullie zeker promoten in mijn omgeving en vaker bij jullie kopen. Dank voor alles.

Reageer

Toon meer reviews